Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Hookers.nl help

Inklappen

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links or search box below to find your way around.

Antwoorden op veel gestelde vragen over de spelregels

Veel gestelde vragen

Kan ik met meerdere gebruikersnamen berichten plaatsen?

Nee, met het gebruik maken van meerdere gebruikersnamen wek je de indruk dat geschreven berichten reclame danwel anti reclame kunnen zijn. Uiteraard kan het voorkomen dat je je gegevens van je inlog en gebruikersnaam kwijt bent. In dat geval kun je gebruik maken van de Wachtwoord vergeten functie ,of stuur een mail aan webmaster@hookers.nl zodat wij je verder kunnen helpen.

Ik ben het niet eens met de beslissing van de moderator?

Voldoet je bericht aan onze doelstellingen en is deze desondanks toch verwijderd of niet goedgekeurd? Stuur dan een mail aan webmaster@hookers.nl welke je voorziet van de nodige informatie en onderbouwing waarom het betreffende bericht wel aan onze doelstellingen voldoet. Wij zullen deze dan beoordelen en wellicht van onze fouten leren of uitleggen waarom deze niet aan onze doelstellingen voldoet. (En daar kun je als schrijver wellicht weer wat van leren)

Ik heb een ban, en nu?

Wij proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat er een ban gegeven wordt, maar mocht dit toch gebeuren dan is de voornaamste oorzaak dat je meermalen na herhaalde waarschuwingen bewust niet aan onze doelstellingen wilt voldoen. Wij respecteren ieder mening en gaan er dan ook vanuit dat je onze doelstellingen respecteert. In de mail die je hierover ontvangt lees je meer uitleg over de reden en wat wel en niet te doen. Voor vragen kun je contact opnemen met webmaster@hookers.nl

Ik ga met grote regelmaat naar dezelfde sekswerker, kan ik van ieder bezoek een ervaring plaatsen?

Super dat je je ervaringen wilt delen op Hookers.nl. Zoals in onze doelstellingen staat willen we graag relevante informatie, echter wanneer je 3 x of meer over eenzelfde dame schrijft in een korte periode stellen wij ons de vraag of de informatie nog wel informatief en/of relevant is. Je hebt dan in meerdere berichten over die dame waarschijnlijk al alle info gedeeld en herhalen van informatie is dan niet meer informatief en/of relevant.

Ik wil reclame maken, waar kan ik dat het best plaatsen?

Om ons betrouwbare en onafhankelijke karakter te waarborgen staan we geen ongevraagd reclame toe. Uiteraard bieden we sekswerkers en exploitanten vele andere reclamemogelijkheden om maandelijks gezien te worden door ruim 1 miljoen unieke bezoekers. Neem contact op met Sales@Hookers.nl en we bespreken graag de mogelijkheden voor een succesvolle campagne.

Waarom duurt een reactie van een moderator zo lang?

Hookers wordt gemodereerd door ruim 30 vrijwillige moderators die naast een privéleven er met elkaar voor proberen te zorgen dat berichten en recensies altijd binnen 24 uur worden afgehandeld.( m.u.v. zon & feestdagen) Heb je dringende vragen die niet zo lang kunnen wachten? Dan kun je contact opnemen met onze webmaster@hookers.nl (bereikbaar op kantoortijden en dagen)

Ik weet wat persoonlijke informatie over een sekswerker of forumgebruiker, waar kan ik dat delen?

Privacy staat bij ons op nummer 1 en accepteren op geen enkele wijze dat persoonsgegevens gedeeld dan wel openbaar worden geplaatst!

Ik vermoed dwang of andere misstanden, waar meld ik dit?

Helaas komen er in de prostitutiebranche nog steeds misstanden voor, welke wij als mens en als community veroordelen. Jij als klant staat midden in het werkveld en mocht je onverhoopt vermoedens van misstanden constateren, dan adviseren wij je dit bij Politie of anoniem te melden bij Meld Misdaad Anoniem.

Hoe en waar geef ik informatie door waar een sekswerker werkzaam is?

Bedankt!! Dit is waar het om draait op Hookers, het delen van ervaringen en informatie. Is een dame verhuist qua werkplek? Stuur een berichtje aan de moderator van betreffende rubriek of stuur een mail aan webmaster@hookers.nl en wij zorgen ervoor dat deze informatie op de juiste plek gedeeld wordt.

Het topic waarin ik wil schrijven staat op slot? En nu?

Super dat je je ervaring wilt delen! Staat het topic op slot? Dan is er reeds lange tijd geen nieuwe informatie beschikbaar en kun je het best een berichtje sturen aan de moderator van die rubriek of stuur een mail aan webmaster@hookers.nl met het verzoek betreffende topic te openen. Een nieuw topic openen geeft ons veel extra werk en vinden het dan ook fijn wanneer je hierin de juiste weg wilt bewandelen.

De discussie met andere leden ontaard in een online ruzie, wat kan ik het beste doen?

Vrijheid van meningsuiting vinden wij een belangrijk goed en respecteren ieders mening, let er wel op dat bij het online geven van een mening intonatie niet aanwezig is waardoor je mening op iedereen anders over kan komen, of als kwetsend ervaren wordt. Iedere mening telt en wanneer discussies uit de hand lopen door hoogoplopende emoties zullen we als mediator optreden en altijd adviseren om even uit te loggen en te ontspannen met 1 van je favoriete dames zodat de wereld er weer wat anders ziet.

Er is over mij geschreven en wil daarop reageren.

Allereerst willen we vertellen dat wij geplaatste ervaringen zien als een persoonlijke ervaring waarbij het een interactie betreft tussen twee personen. Natuurlijk begrijpen wij dat een ervaring altijd twee kanten heeft, maar willen voorkomen dat er lange discussies ontstaan in ervaring topics waarbij de sekswerker en klant het niet met elkaar eens zijn. In onze ogen heeft de klant altijd gelijk omdat wij jullie ervaring niet kunnen staven. Omdat we begrijpen dat Ook jouw mening telt is het belangrijk dat je je als sekswerker hebt aangemeld op Hookers.nl. Eenmaal ingelogd als sekswerker bieden we je een speciale tool om één reactie geven op de over jou geschreven ervaring. Dit kan en mag natuurlijk ook een bedankje zijn! Ben je niet ingelogd als sekswerker? Dan is het niet toegestaan te reageren in ervaring topics. Voor uitleg en vragen kun je contact opnemen met onze helpdesk@hookers.nl

Deze Functie is nog niet beschikbaar. Wil je een reactie plaatsen? doe dit altijd via de betreffende moderator.
Aan het werk...
X