Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Hookers.nl help

Inklappen

Hier vindt u antwoorden op vragen over hoe het forum werkt. Gebruik de onderstaande links of het zoekvak om antwoorden te vinden op uw vragen.

Hookers.nl is voor en door jou!!

Omdat Hookers.nl een online prostitutiegids is voor en door volwassen gaan wij niet meer uitleggen wat fatsoensnormen en respectvolle en passende gedragingen zijn.
simpele doelstellingen waarop alle geplaatste berichten worden beoordeeld door onze moderators.

Review doelstelling
De redactie van Hookers leest alle recensies en toetst deze aan de doelstellingen van Hookers .

De doelstellingen van Hookers
Als online prostitutiegids is Hookers een platform dat mensen gebruiken om een geschikte pay date te vinden. Omdat de recensies van DVP bezoekers een belangrijk deel uitmaken van de informatie die we aanbieden, verwachten we dat deze aan bepaalde eisen voldoen.

De Wandelaars van Hookers houden ervan om naar de prostituees te gaan en delen graag hun ervaringen. We verwachten dat de recensies die ze indienen relevant, betrouwbaar, onafhankelijk, zinvol en inhoudelijk zijn. Daarnaast verwachten we dat ze geen kwade bedoelingen hebben en zich aan de gangbare regels van fatsoen houden.

Onze redactie beoordeelt iedere recensie op het bovenstaande en stelt daarbij de vragen: is dit waardevolle en betrouwbare informatie voor de bezoekers van Hookers? Krijgen wandelaars van deze informatie een idee van wat ze van een bezoek kunnen verwachten?

Indien een recensie wordt afgekeurd is dat altijd op basis van het bovenstaande. De redactie van Hookers gaat hier verder niet over in discussie.

Community doelstelling
Als community vinden wij het belangrijk dat je naast het vinden en plaatsen van relevante informatie ook ruimte hebt voor klets, vraag, discussie en opinies over uiteenlopende onderwerpen. In deze delen van het forum laten we het zoveel mogelijk aan jou als gebruiker over en gaan ervan uit dat je hierbij onze doelstelling telkens in gedachten neemt. Indien een bericht wordt afgekeurd gaat de redactie van Hookers hier verder niet over in discussie.

We streven ernaar dat de community bijdraagt aan betrouwbare, inhoudelijke, onafhankelijk en respectvolle informatie voorziening voor een nog betere forum en klant ervaring.
Aan het werk...
X