Fresia, Amsterdam - Singelgebied,

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Fresia, Amsterdam - Singelgebied,


  Verbaas me er over dat er geen recensies over deze dame zijn , tenminste ik kan ze niet vinden . Ik ben de laatste tijd een regelmatige klant bij deze lekkere shemale, Ik ken haar al een tijdje en heb vroeger wel eens een trio met haar en haar vriendin gedaan toen zij nog naast haar raam op een privé adres ontving.
  Ik heb haar sinds een paar weken weer herontdekt zeg maar en de klik was er nog steeds zij wist mij weer van het begin af aan te trickeren en haar licht dominante aanpak vind ik heerlijk.
  Ook afgelopen donderdag heb ik haar weer bezocht en toen ik in de buurt was heb ik haar gebeld om te kijken of ze al aanwezig was ik kon meteen komen en we hebben weer een feestje gebouwd waar alle ingrediënten de revue gepasseerd zijn.
  Ik kan niet anders zeggen dat zij voor mij een van de betere dames is die nakomt wat ze beloofd en mij altijd met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis laat gaan .
  Nu ik dit aan het schrijven ben beginnen de sappen weer te borrelen en denk ik dat ik vanavond maar weer een richting amsterdam ga en fresia met een bezoekje ga vereren

 • #2
  Door het mooie weer is het weer gaan kriebelen en heb ik Freisa gecontact of ze vanavond aanwezig was of vrij had ivm het mooie weer.

  gelukkig ging deze topper gewoon aan het werk vanavond dus ik heb een afspraak gemaakt om vanavond om weer te gaan genieten met deze heerlijke vrouw . echt er is geen betere ze komt na wat ze zegt elke keer als ik bij haar geweest ben ben ik er weer van overtuigd dat er in amsterdam en waarschijnlijk in heel ons kikkerlandje geen betere dame te vinden is . dus ik ga weer een mooie avond tegemoet met veel plezier.

  https://www.kinky.nl/shemales/raampr.../520929-Fresia

  Commentaar


  • #3
   zoals ik al had aangegeven ben ik afgelopen donderdag avond richting Fresia gegaan en heb daar weer een heerlijke 1,5 uur doorgebracht . ze had op mijn verzoek voor mij geile lingerie aangetrokken en ik had een paar blikje barcardi cola meegnomen .
   het was weer helemaal top ze weet precies wat ik lekker vind en speelt daar perfect op in ze was dominant op een prettige manier en het was weer elke cent waard ondanks het warme weer was het een verkwikkende ervaring met deze topper .

   Commentaar


   • #4
    Op welk nr van de singel werkt ze?

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door Ron_aldo Bekijk bericht
     Op welk nr van de singel werkt ze?
     Ik heb haar vanmiddag (do) gespot in de deur van de Spuistraat 47

     Commentaar

     Aan het werk...
     X