Amsterdam, privéontvangst, Ayda

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amsterdam, privéontvangst, Ayda

  Grote teleurstelling.

  Heb Ayda bezocht. Ze ontving in Wezep. Ze heeft eerder ondermeer in Breda gewerkt.

  Ze is een stevige Cubaanse met een buikje. Niet heel vrouweijk, lichte baardgroei. Ze was wel schoon. Voordat we koud begonnen waren begon ze al om extra geld te vragen. Heb haar extra betaald voor dominantie en om klaar te komen. Nooit moeten doen want meteen daarna was het over met de geilheid. Ze wilde dat ik haar neukte en ze kwam snel klaar. Vervolgens begon ze te zeuren dat ik op moest schieten en kwam ze niet meer in actie. Ik had betaald voor een uur maar daar had ze geen boodschap aan.

  Na de zevende of achtste keer zeuren dat ik op moest schieten was ik het zat en ben gaan douchen. Ik vertelde haar dat het geen goede recensie zou worden. Ze pakte haar telefoon en begon foto's van me te maken en dreigde die op internet te plaatsen als ik iets slechts schreef. Ook zei ze m'n nummerbord genoteerd te hebben en dreigde alles openbaar te maken. Toen ik vertrokken was heeft ze me constant gebeld en geappt met steeds dezelfde boodschap: dat ik het niet in mn hoofd moest halen iets te schrijven want dan zou ze "bad things" met me doen. Heb haar uiteindelijk geblokkeerd.

  Je bent gewaarschuwd. Deze "mevrouw" kan je beter vermijden.


  http://www.kinky.nl/sex-afspraken/tr...e/default.aspx

 • #2
  https://www.kinky.nl/shemales/514280-Ayda-Amsterdam . Goedemorgen Medewandelaar ga niet naar deze shemale . Zij komt haar afspraken niet na .en ze vraag voor elke handeling €50 .doe het niet zonde van je geld

  Commentaar

  Aan het werk...
  X