Samanta, Hoogvliet,

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Samanta, Hoogvliet,

  Hallo allemaal, weer een berichtje van mij, is een tijdje geleden alweer. Was er even klaar mee na veel teleurstellingen.
  gisteren weer 1 eigenlijk 2 op 1 dag, de 2e zet ik straks op het forum, omdat je niet 2 tegelijk kan plaatsen volgens mij in 1 forum, hoewel het wel 1 adres is bleek achteraf, daar kom ik zo op.
  Ik afgesproken met Samanta in Hoogvliet, 26 cm penis waar ik van hoe groter hoe beter, maar ik loop al 10 jaar mee dus weet ook dat het vaak overdreven is, en er vaak gelogen wordt als het het vraagt over de telefoon.
  ik arriveerde dus op de plaats van bestemming lekker in de buurt eindelijk weer eens, stond na 5 minuten weer buiten.
  Foto`s kloppen niet veel fotoshop, de penis zeker, kwam niet verder dan 17/18, en moeilijk hard te krijgen, heb ervaring zat zoals ik al zei, nooit problemen met dit, ze schoof meteen een condoom om dat kleine pikkie, ik toch proberen, werd niks ik zei nog dit is geen 26cm kang niet yes baby zei ze pffff wait ,nou hij werd redelijk hard maar geen 26 cm 17/18 dus.. Ook trok ze hevig aan mijn pik, wow big zei ze ja de mijne is 22 dus ik kan makkelijk vergelijken. Ik zei ik ga weer, heb me aangekleek, gelukkig gaf ik 100 euro en geen 150 ik zei nog toen ik belde je krijgt 200 als je 26 cm hebt, ok was het antwoord. Al met al vermijden deze.
  https://www.kinky.nl/shemales/hoogvl...amanta-hot-hot
Aan het werk...
X