Melissa, Utrecht,

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Melissa, Utrecht,

  Vandaag Melissa bezocht. Moest in Utrecht zijn en omdat de foto's op kinky me wel aanspraken gebeld en kreeg gelukkig een straatnaam zonder al een afspraak te maken. En dat bleek 3 straten verder te zijn dan mijn zakelijke afspraak. Ze was vrij en werd vriendelijk ontvangen. Mooie dame, goedlachs. Iets voller dan op de foto's, maar een heerlijke volle kont. De trap op naar boven kon ik mij handen niet thuishouden toen ik dat kontje voor me zag wiegen. Dat kon ze toch wel waarderen, want zodra ik betaald had, ging ze al uitdagend met haar kontje naar me toe op bed zitten. Met mijn kleren nog aan eerst met mijn tong tussen die billen. Daar houdt ze van! Kleren uit en verder daar mee. Ze pakt je hoofd vast en duwt dat tussen haar billen en rijdt tegen je gezicht aan. Daar wordt ze wild van. Wederzijds pijpen. Eerst ik haar zonder, maar toen ze mij met pijpte, toch ook haar met condoom gedaan. Blijft veiliger. Lekkere pik, kleine balletjes. Ze houdt wel van wild deepthroat. Haar pik in mijn mond dus.

  Daarna heb ik haar geneukt, maar was zo geil dat het (te) snel gebeurd was.
  Lang geleden dat ik zo heerlijk genoten heb van een shemale en dat het niet tegenvalt. Ze is een week hier in NL zei ze. Hoop haar snel nog eens te kunnen bezoeken. Hopelijk dan meer tijd en dat mij ook neukt.
  Herhalingsgevaar dus ;-)

 • #2
  Linkje misschien?

  Commentaar


  • #3
   Ze is vandaag weer vertrokken naar Portugal, waar ze woont, maar komt terug. Gisteren heb ik haar in Breda weer bezocht. Kon niet wachten. Ze herkende me gelijk en ging alweer direct klaar zitten ophanden en voeten om haar kontje gelikt te krijgen. Werd ze weer wild van. Gauw uitkleden en wederzijds pijpen. Weer gekozen om haar met condoom te pijpen, terwijl ze wel zelf graag zonder verwend wordt maar omgekeerd niet.
   Ze wilde mij nemen, maar dat lukte niet goed. Not relaxed enough zei ze. Kan wel kloppen, is was supergeil. Haar geprobeerd te nemen, maar dat ging ook niet lekker. Floepte er steeds uit.
   Toen moest ik op een stoel zitten naast het bed en haar pijpen. Ze wilde klaarkomen in mijn mond. Zover zijn we niet gekomen, want een paar aanraking bij mij waren genoeg om een flinke lading te spuiten. En hoewel ik graag eens zou willen proeven hoe het is als een shemale in je mond klaarkomt, toch hielden de wijze woorden van Piet op deze site me hierin tegen. Komt misschien nog eens.

   Al met al weer genoten, al was de eerste keer met haar meer bijzonder. Ze ziet me wel graag denk ik. Zou wel eens een niet betaalde afspraak met haar willen..

   Ze komt in ieder geval terug naar NL zei ze.

   Commentaar


   • #4
    Is dit de dame?
    https://www.kinky.nl/mobiel/sex-afsp...-/default.aspx

    Commentaar


    • #5
     Nee, dat is ze niet.

     Commentaar


     • #6
      Bedoel je deze? https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...567100-nl-dame

      Commentaar


      • #7
       Dat is geen shemale!

       Commentaar


       • #8
        Wellicht deze?
        https://www.kinky.nl/shemales/noord-...Ts-Melissa-Xxl

        Commentaar


        • #9
         Ik dat ik misschien weet welke je bedoeld, alleen is haar advertentie offline denk ik.

         Tenzij deze het is: https://www.kinky.nl/shemales/prive-...8837-melissats
         Hier een gezellige vrouwelijke wandelaar. Zie 'over' in mijn profiel, daar staat misschien het antwoord op je vraag al in.

         Commentaar


         • #10
          Ze is terug!
          https://www.kinky.nl/shemales/prive-...ts-melissa-xxl

          Snel eens gaan bezoeken

          Commentaar


          • #11
           Wilde graag een recensie schrijven, maar kom niet door de stappen.
           Deze dame met extra vorige week bezocht. Hele aardige dame, enthousiast en lekker. Wederzijds handwerk, tongzoenen en pzc. Ze heeft een mooi apparaat, niet overdreven lang, maar behoorlijk dik. Ze weet er prima mee om te gaan!
           geslaagde date, uur was ook echt een uur.

           Commentaar


           • #12
            Melissa trio party west is het deze?

            https://www.kinky.nl/shemales/578897...rty-/tr%C3%ADo

            Commentaar


            • #13
             Nee, maar deze ziet er ook wel lekker uit. De Melissa die ik bedoelde was de laatste 2 weken in Utrecht. Niet kunnen bezoeken. Staat er sinds vandaag niet meer op bij Kinky.

             Commentaar

             Aan het werk...
             X