Lia, Antwerpen,

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lia, Antwerpen,

  Vandaag op het Noordstation een mooie zuid amerikaanse trans gespot. Ze draagt een kort wit lakrokje.
  Bij aankomst op hotel elkaar verwend. Haar klit is ongeveer 20 cm. Voor de liefhebbers van het grotere werk.
  Een goede tijd gehad, maar ze staat erop dat ze haar ding ook in de klant kan stoppen. Erg professionele, hygienische trans.
  Voor mij 10/10
  Laatst gewijzigd door Sagaris; 29-12-18, 12:14.

 • #2
  Re: Brussel, Noordstation , Tibizay (goed)

  Afgelopen zondag was het weer feest met Tibi.
  We stonden beide lekker geil, omdat het al een poosje was dat we elkaar niet hadden gezien.
  Ze is niet klein geschapen, maar die pik van haar maakt mij helemaal gek.
  Ze heeft me hiermee danig goed doorgerammeld in mijn kleinste gaatje, dat ze zelf een heel kwakkie in haar condoompje moest schieten.
  Voor mij is Tibi de lekkerste trans die er is.

  Commentaar


  • #3
   Re: Brussel, Noordstation , Tibizay (goed)

   Tibizay is terug van Ecuador en staat heter dan ooit. Ik heb een trio met een travestie gedaan. Deze travestie is een vriend van haar en heet Ina.
   Bij aankomst in studio 2000 ging ik en Tibizay helemaal naakt. Ina trok haar lak jasje uit en begon ons beide te pijpen zonder condoom. Na een poos trok ze ook haar rokje uit en ging met het kontgaatje wijd open op het bed zitten. Tibizay haalde poppers boven. Ook Ina wou nog eens lekker snuiven. Daarna gleed ik bij die lekkere trav binnen. Hierop duwde Tibizay haar stijve pik bij mij binnen. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam. Spijtig. Want Tibizay was nog helemaal niet klaar. Ze bleef mij nog een tijdje doorrammen. Ondertussen had Ina het condoom van mijn pik gehaald, zoog de laatste druppel sperma weg en ging toen verder in de kut van Tibizay. Ook zij kwam nu snel. Een heel geile nacht gehad. Prijs ? 200 euro wat ik niet overdreven vond voor een trio.
   Je moet wel speciaal vragen om het samen met Ina te doen. Het telefoonnummer van Tibizay kan je krijgen via mijn mail bij hookers.

   Commentaar


   • #4
    Brussel, Koopliedenstraat, Ivana

    En dan net als je denkt dat alle transen dezelfde zijn in deze straat, dan kom je Ivana tegen. Op straat staat ze echt uitdagend te doen, maar zo is ze dan ook. Het zag er niet al te veelbelovend uit toen we in het hotel binnen kwamen en ze al begon te mekkeren tegen de uitbaatster dat ze niet de kamer kreeg die ze wou. Uiteindelijk was het toch één naar 'r zin en je merkte dat ze het wel leuk vond dat ze 'r zin kreeg. Binnen gekomen maakte ze eerst een langzame en passieve indruk, maar dat veranderde snel. Ze ziet er enorm sexy uit met 'r gitzwart haar en daar felblauwe ogen onder. Kleurlenzen en geverfd haar gaf ze later toe, maar dat maakte 'r toch niet minder knap. Voor de rest klopte het plaatje helemaal. Stevig lijf met een leuke C-cup en een apparaat dat snel tot goeie lengte en dikte komt. Waar de meesten het houden op 1 positie tot maximum 3, liet zij me alle hoeken van het bed en zelfs de kamer zien. Voor één van de zeldzame keren kon ik echt zien dat ze niet aan't faken was. Ze vond het jammer dat ze niet kon klaarkomen omdat het nog te vroeg op de avond was. Naderhand was ze nog in voor een praatje en tijdens 't weg gaan kon ze het niet laten om nog verder te spelen en te teasen. Dat 'r frans zeer goed is, maakt het allemaal veel makkelijker om het hele spel te rekken. In de deur, op de gang, op de trap en net voor 't buiten gaan bleef ze me uitdagen. Eens op straat was het terug bittere ernst. Dat maakte toen al niet meer uit voor mij. Het was één om niet te vergeten en zeker terug op te zoeken.
    Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 26-01-09, 10:34. Reden: beoordeling op verzoek schrijver aangepast

    Commentaar


    • #5
     Re: Brussel, Koopliedenstraat , Ivana (uitstekend)

     Vorige keer ben ik geëindigd met te stellen dat Ivana er één is om niet te vergeten. Dat is ook zo. Ben 'r gisteren weer tegen gekomen en ze stond weer zeer scherp. Ondaks 't feit dat het een maand geleden is, en ik weet niet hoeveel bezoekers ertussen, kende ze m'n naam nog.
     Na het zoeken naar de kamer naar 'r zin begon ze met een hemelse blowjob. Het laken kroop bijna tussen m'n billen naar binnen Een beetje streng zei ze dat ik zeker niet mocht klaarkomen omdat ze de tijd mooi wou rond maken met me. Helemaal niet bang om eens een nieuwe positie uit te proberen, hebben we ook nu weer gretig gebruik gemaakt van de hele ruimte. "Steamy windows, coming from the body heat" spookte door m'n hoofd toen we tegen de raam plakten. Wat zou ik deze meid graag eens wat langer zien. Blijkbaar is dat mogelijk want ze vertelde dat er na mij een andere was waarmee ze wat langer tijd nodig had. Dat het geen geklets uit haar nek was, bleek toen we buiten kwamen. De andere kerel stond op de parking van 't hotel al op haar te wachten.

     Commentaar


     • #6
      Het is duidelijk. Ik ben een grote fan van Ivana. En dan druk ik me nog zeer zacht uit.  Blijkt dat ze zich ook Tibizay laat noemen. De kans dat ze overeenkomt met de Tibizay uit de andere recensies is groot. Kan iemand me het nummer van haar geven? Op die manier zien we meteen of ze inderdaad dezelfde is.

      Bon, vorige week vrijdag voor de eerste keer in de kelderverdieping van Studio 2000 terecht gekomen. Leukste kamer die ik daar al gezien heb. Overal spiegels waar je maar kon zien en blacklights all over the place. Onnodig te zeggen dat je met Ivana/Tibizay dan een hete beurt krijgt. Ze is niet erg enthousiast meer over de buurt van Studio 2000. Volgens haar loopt het er vol Marokkaanse travs. Moet ze niet van hebben, en ze maakt er obscene gebaren naar en roept wel eens wat gore dingen na in't Spaans. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar dat maakt haar net zo super. 

      In m'n eerste recensie was ik verkeerd over 'r leeftijd. Blijkt dat ze nu 28 is.
      Ook een fout in de omschrijving: ze is "trans-pre"

      Commentaar


      • #7
       Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

       Vrijdagnacht nog eens genoten van Tibizay. Met 'r haar wat anders was het wat moeilijker om haar te herkennen.
       Ze was weer goed op dreef. zeker toe nze zeag dat ik zelf ook ernstig aan't genieten was van haar inspanningen, had ze er meer plezier in.

       Blijkbaar pomt ze zich vol met vrouwelijke hormonen. Dat maakt het soms lastig voor haar om klaar te komen. Liefst zou ze een hele week doorkomen zonder klaar te komen, maar ze vindt het jammer dat het haar nooit lukt.

       Tibizay heeft weet van "een" forum maar ze kan het helaas niet lezen omdat ze er niets van verstaat.
       Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 25-05-09, 10:55. Reden: prive info eruit

       Commentaar


       • #8
        Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

        Ze was weer van de partij de nacht. Je herkent haar altijd onmiddellijk omdat ze er altijd heel opgewekt en uitdagend bij loopt. Altijd goed gezind en dat trekt zich door in de kamer. Blijkbaar is ze zeer populair, want ze tuimelt van de ene afspraak in de andere. Tijdens het spel geeft ze zich volledig, maar eens de tijd om en de andere bezoeker heeft gebeld, dan kan het niet snel genoeg gedaan zijn. Super griet met een megaknap lijf waarop menige vrouw jaloers mag zijn. Wat een stuk en wat een sex met haar...

        Commentaar


        • #9
         Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

         Hoi,
         ik heb nog geen ervaring met transsexuelen maar vind het extreem geil.
         Ik vroeg me af wat zo'n kamertje in de koopliedenstraat extra kost? Want uit jullie reacties kan ik uitmaken dat je de hotelkamer apart moet betalen.
         Zijn er nergens in Brussel transsexuele die aan raamprostitutie doen? (veel handiger)
         En als ik 's avonds op de koopliedenstraat loop, spreken ze u dan zelf aan of moet je op hen toestappen?
         Is er soms politie, want is het legaal om te tippelen?

         Bedankt voor de informatie,
         Jake (beginner)

         Commentaar


         • #10
          Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

          Ina is back. Ik had Tibizay gevraagd of Ina Trav nog werkte en dit bleek het geval te zijn. Tibizay heeft me gezegd dat ze elke vrijdag met deze Ina op een appartement in Antwerpen centrum ontvangt voor trio. Om op te warmen kreeg ik gelijk twee flinke pikken in mijn mond geduwd. Het leek wel of beide hun best deden om om ter diepst te stoten.
          Nadien ging Ina mij deep throaten. Toen ik op oorlogssterkte stond, ging Ina met haar lak laarsjes nog aan lekker wijdbeens op het bed liggen en bood mij haar geile kont aan.Beide nog even gesnoven aan de poppers en daarna kon ik haar goddelijke kont goed doorstoten. Ook Tibi was ondertussen danig opgegeild en was mijn kontgaatje aan het molesteren. Het duurde dan ook niet lang of haar hele pik zat er diep in . Heerlijk. Alleen spijtig dat ik altijd zo snel klaar kom. Maar het was toch weer super. Volgende afspraak kan je maken met Ina en Tibi vrijdag 16 april op hun appartement in Antwerpen centrum.Het nummer van Tibi krijg je via mijn mail bij hookers. ( IM )

          Commentaar


          • #11
           Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

           Gisteren nog eens met haar gespeeld. Was kort maar krachtig. Eingelijk maakte de tijd niet zo veel uit. Op de 20 minuten die ik met haar was hebben we weer alle standjes geprobeerd en uitgevoerd. Wat een prachtlichaam zeg! Zowel boven als onder
           Ze heeft een tijdje in een pand gewerkt in Deurne, maar daar stopte ze mee want ze moest te veel betalen voor de kamer. 50/50, terwijl zij al 't werk moet doen. Daar was ze neit mee akkoord.
           Naar verluid was het gisteren haar laatste dag voor ze weer een mand naar Zuid Amerika trekt.
           Toen we buiten kwamen rond 22:30 stonden er inmiddels ook twee andere transen te wandelen. Tibizay stapte meteen in de auto van een volgende klant. Ze waren precies een beetje jaloers omdat ze zo veel te doen had terwijl ze zelf ook neit van de lelijkste waren. Eentje heb ik even apart genomen en de uitleg gedaan waarom ik stevast voor Tibizay ga en niet voor anderen in de straat. Die heeft nu weer wat studiewerk

           Commentaar


           • #12
            Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

            ben bij deze shemale op haar privé addres geweest .
            Ze ontvangt in een heel gezellig appartement dicht bij de Vlaamse tonneel in brussel.
            Ze lijkt jonger dan op de fotos die voor de rest niet bewerkt zijn: dikke tieten en zuid amerikaans dikke kont .
            Ze is heel "speel" meisje maar ze doet er van tijd een beetje te veel (zoals in la gage aux folles)
            heel geile trans (maar geen FK) pijpt geweldigd , heeft een goeie stijve lul (19/20) niet te dik die ze geweldig kan gebruiken .
            op vier standen heeft ze mij genomen , daarne mij terug hard ge pijpd ( altijd met condom) voor te eindigen op doggy in haar dikke malse kont
            uitstekende prestatie maar een beetje te veel cinema
            spreekt uitstekende frans en zeker voor herhaling
            Laatst gewijzigd door bobby vitale; 23-08-10, 22:12. Reden: Upgrade dienstverlening / stond op slecht!

            Commentaar


            • #13
             Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tibizay (uitstekend)

             Na een paar maand geleden ook met Tibizay aan de slag gegaan te zijn kan ik bevestigen, er is geen trans zo uitbundig als deze dame, eens je haar aan de haak hebt geslagen is er nog weinig boeiends te beleven in de koopliedenstraat.

             Sindsdien ben ik al verschillende keren op zoek gegaan naar Tibizay in BXL maar tot op heden zonder succes.
             Daar ik het stilaan wel beu ben van telkens van een koude douche thuis te komen zou ik graag willen vragen of een van de forum members die haar contactgegevens heeft zo vriendelijk zou willen zijn mij haar nummer door te pm'en zodat ik een afspraak met haar kan maken.

             Alvast bedankt!

             Commentaar


             • #14
              Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay(uitstekend)

              Tibizay blijft lekker heet staan. Gisteren zijn we samen op de kamer beland. Eerst hebben we elkaars pik stijf gelikt, waarna ze haar machine in mijn kontgaatje stak. Lekker geneukt tot ze zich niet meer kon houden en in mij klaar kwam. Voor mij is nog steeds nummer 1.

              Commentaar


              • #15
               Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay(uitstekend)

               Terug bij deze lievertje .
               uitstekende sessie bij haar privé/
               een echte duigeniet : ze was heel speels en echte topper!!

               Commentaar


               • #16
                Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay/Ivana(uitstekend)

                Na al die jaren dat ik haar al ken, geraak ik nog steeds even opgewonden door haar. Eerst lekker pijpen. Een gewone lul wordt dan snel een MEGA apparaat van minstens 20 cm . Bij onze laatste ontmoeting hoorde ik haar lekker hijgen terwijl ze zich lekker vermaakte in mijn kontgat. Dan snel stoten , dan trager. Het hijgen werd steeds heftiger; de stoten steeds harder ...Tot ze schokkend klaar kwam in mijn kont. Haar condoom zat goed vol. Bedankt schat voor de geile sex.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay/Ivana(uitstekend)

                 Afgelopen zaterdag nogmaals bij mijn favoriete trans geweest. Het weerzien was weer hartelijk. Na het pijpen heeft ze me lekker in mijn reet doorgeneukt. Op een zeker moment hoorde ze het lekker soppen in mijn kont en kwam ze van geilheid klaar . Dank schatje. Ze adverteert nu bij afspraakjes onder de naam Thais en verkast tijdelijk naar Antwerpen.
                 http://www.afspraakjes.be/index.asp?pagina=escort-prive-ontvangst&rubriek=tvts&id=3#{1481B015-B6A1-42D9-8C0C-F66458258176}tab

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay/Ivana(uitstekend)

                  Bij Tibizay geweest in Antwerpen. Ze vroeg of ik geinteresseerd was in een trio. Toen ik ja zei, ging de deur van de kamer open en stond daar Ina, in een zwart latex jurkje. Heb ze dan maar alle twee genomen. Ina ging lekker langs achter, en Tibizay paalde mij. Iedereen kwam klaar ! Toppertje.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Brussel, prive ontvanst , Tivizay/Ivana(uitstekend)

                   Ben deze deugeniet terug gaan bezoeken en ze is een toperd van een toperd ;

                   voor honderd euro in privé ontvangst is ze een van de beste kwaliteits shemale van Brussel.
                   Altijd nog even actief en deze keer was haar rubertje goed vol gespoten !

                   wat ik ook heel veel apprecieerd is dat ze heel goed frans spreekt en dat ze tijdens de daad harde woorden gebruikt !
                   ze was ook dominant en daar heb ik zeker niets tegen

                   ik ga zeker niet zolang wachten voor haar terug te gaan bezoeken

                   enkele nieuwe photos

                   http://escort.vivastreet.be/escort-g...03263/79827335

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay/Ivana

                    Zaterdag Tivizay bezocht in SKW.
                    Deze hete donder zat mooi te wezen in de Schipperstraat.
                    Ze is van plan dit meer te doen , maar voorlopig vooral in de dag.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Brussel, Koopliedenstraat , Tivizay/Ivana

                     Ben haar privé gaan bezoeken op haar appartement dicht bij de KVS in Brussel een tiental dagen geleden .

                     weer een uitstekende ervaring

                     ben zeker geinteresseerd om haar in de SKW in antwerpen te bezoeken .
                     Op welk adress werkt zij en welk zijn haar uurrooster?