Gina, Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Gina, Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3

  Vanmiddag eens bij Sheena binnengestapt. Ziet er echt mooi en vrouwelijk uit. Was een leuke ervaring, al was ze wel nogal stil. Kwam een beetje verlegen c.q. onwennig over. Misschien omdat het mijn eerste bezoek was en van nature ook niet zo spraakzaam ben bij een eerste ontmoeting. Ze heeft mooie natuurlijk ogende borsten en billen, ze voelen ook stevig maar zacht en natuurlijk aan, veel natuurlijker dan bij Anouck waar ze nogal hard aanvoelen. We hebben alleen wederzijds gepijpt, ze heeft niet getongd. Ik heb hier ook niet naar gevraagd of naar andere mogelijkheden. Ze pijpte lekker al was het wel vrij eentonig, ze ging niet echt diep of met haar tong er langs, maar het wastoch een prettige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Hopenlijk komen we dan beiden wat beter los en gaan we wat verder, misschien met neuken erbij en/of tongen. Door mijn pijpen kreeg ze zelf ook wel flinke stijve die stijf bleef ook terwijl we ons al aan stonden te kleden. Misschien mag ik haar bij een volgend bezoek ook wel laten klaarkomen. Ze kan zeker op korte termijn een nieuw bezoek van mij verwachten.

 • #2
  Vandaag voor een tweede bezoekje langs geweest. Ze herkende mij vrij snel, en was vanaf het eerste moment een stuk relaxter dan tijdens mijn eerste bezoek. Hierdoor liep als ook minderstroef dan bij de eerste keer. Mijn ervaring was deze keer op alle punten nog positiever dan bij de vorige keer. Wel weer alleen gepijpt wederzijds. Heb haar ook nog lichtjes in haar aars gevingerd. Ik zal haar over een tijdje zeker weer eens bezoeken en dan weer een stapje verder gaan.

  Commentaar


  • #3
   Antwerpen, Vingerlingstraat 5/2, Gina

   Ik heb weinig ervaring met dit soort personen moet ik zeggen...

   Toch liet ik me binnen gaan bij...Gina.

   Er is knap aan gewerkt...ja zou het haast niet geloven alweer als je voorbij het raam stapt...

   Gina heeft een knap aangezicht en ook de borsten zijn knap...

   Ik ging voor rukken bij haar...tijdens dit rukken liet ze zichzelf an alle kanten bekijken...niet te geloven dat men toch tot een schoon lichaam kan komen eigenlijk...puik werk...ben er nog niet vanover zelf

   T'ja dat klikte wel tussen ons moet ik bekennen...

   Gina is belgisch zegt ze/hij...nu ja met alle respect ik ben dat niet gewoon moet ik zeggen...

   Toch fun gehad met Gina uit de SS24

   Ik dacht eerste dat ze Braziliaan/se was..." Neen , mijn mama en papa zijn Belgisch" zei ze...toch had ik twijfels...nu ja

   Dus toch nog een fijne tijd gehad even met Gina

   Groetjes....Ralf
   Als we niet wandelen,zitten wij natuurlijk weer hier en leidt ons dan niet in bekoring,stap stap,struikel,Ralf was here !

   Commentaar


   • #4
    Nieuwe recensie

    Ik wou een travestiet hebben een zekere Adria in begin van de Vingerlinckstraat maar te lang bezet. Dan uitkijken naar een Bianca een shemale van Venezuela maar ook te lang bezet heeft iemand hiermee ervaring?
    Dan naar Gina geweest een Belgische heel mooi en slank normale mooie borsten en wat voor een lul en een prachtig anus waarmee zij onmiddellijk pronkt. In alle houdingen geweest elkaar gezogen en gezoend maar niet neuken maar de moeite.
    Philipe

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Vingerlingstraatat 5/2, Gina (uitstekend)

     Ik was een paar dagen geleden bij haar en ben er nog niet goed van. Het was één van de geilste ervaringne die ik al had met een shemale of met een dame tout court. Het begin was wat braafjes en onwennig, maar het bleek te klikken en we werden beiden geiler en geiler. Toen ik buiten kwam, bleek dat we bijna een uur bezig waren geweest. Lekker tongen, strelen en pijpen. Eerst met condoom, maar dat lukte niet goed en dus uiteindelijk zonder. Lekker rukken en anaal vingeren en morsen met massage-olie. Onze lichamen lekker besmeerd met olie over elkaar heen glijdend. Uiteindelijk al afrukkend klaargekomen. Ze bleef op bed liggen spelen met haar prachtige lichaam terwijl ik me waste en aankleed en kwam me nog een tong draaien toen ik wou vertrekken. Ze begon ook mijn pik door mijn broek heen opnieuw te kneden en ik haar nog even gepijpt. Na bijna een uur toch doorgegaan met opnieuw een broek vol goesting.

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 5/2, Gina (uitstekend)

      Ik ben een paar weken geleden weer eens op bezoek geweest bij mijn favoriete trans. Schrijf er nu pas over omdat ik een tijdje computerloos was ... Ze was een beetje boos omdat ik zo dikwijls voorbij haar raam gewandeld was zonder bij haar binnen te komen. Mocht als straf niet neuken, maar dat vond ik achteraf bekeken niet erg. Het was immers weer even geil als altijd bij Gina. Ze speelde het onwennige schoolmeisje dat voor de eerste keer een naakte man ziet en voelt, maar ging ook af en toe over naar de rol van lerares. We hebben veel gelachen, want haar gevoel voor humor sluit heel nauw aan bij het mijne. Paar kernwoorden van het bezoek. Kort ruiten rokje met geil geknoopte witte blouse. Plots een lul tevoorschijn getoverd. Lekker pijpen en strelen, uitdagen, geile blikken uitwisselen, een broeierige sfeer, hoogtepunt telkens uitstellen en dan toch een uitbarsting van jewelste. Volgende keer mag ik haar nueken, tenzij ik daarvoor weer langs haar raam gewandeld ben zonder binnen te komen.

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 5/2, Gina (uitstekend)

       Ik wilde mij eens wagen aan een experiment ingecalculeerd dat ik wel eens serieus op mijn bek zou kunnen gaan. Doel van het experiment: hoe reageert een volbloed-hetero op een vrouw met een ‘ietsje’ meer. Vooral dat ‘ietsje’ meer deed mij huiveren. Wegens nul,nul kennis terzake deed ik beroep op de recensies op hookers. Twee meiden (beschreven als geile prachtvrouwen) kwamen in aanmerking zijnde Kristin en Gina. Gezien de eerste niet op haar plek stond heb ik maar met knikkende knieën een bezoek gebracht aan Gina.

       Het stond me meteen tegen dat Gina converseert op zo’n overdreven ietwat dominant nichterig toontje. Een beetje zoals de hilarische Gamma-nichten uit het Peulengaleis. Voor mij komt zo’n taaltje helemaal niet vrouwelijk over dan wel puur homo. Daar knapte ik al goed op af omdat Gina maar niet zweeg (en dan heb ik het nog niet over de inhoud van haar gekwetter die wellicht bedoeld was om mij op te geilen maar met een averechts effect tot gevolg). Omdat ik ook iets wou zeggen zei ik vol goede moed dat ik goede dingen gelezen had over haar op Hookers. Zegt ze daarop: “Oneeje, zijde gij der ook zo ene. Kmoe doar toch nie van hebbe zunne”. Lap, goed begin. Daar ging mijn laatste beetje zelfvertrouwen. Bedremmeld zei ik dat ik een volstrekte amateur was en of dat dit geen probleem vormde. “Oneeje, ties toch gene woar zekers, da viend iek nie sexy zunne, kword doar toch een beeke zeinuwachtig van, Oneeje.” Waar was ik nu terecht gekomen. Er ging op dat moment van alles door mijn hoofd. Het liefste was ik gewoon rap weggelopen. Puur op karakter probeerde ik van het bezoek toch nog het beste te maken ondanks dat de mayonaise duidelijk niet pakte. Zenuwachtig ging ik voor haar op het bed zitten en zei bedremmeld dat het voor mij de eerste maal zou zijn dat ik het speeltje van een ander vast zou pakken. Haar antwoord:“Oneeje, dat gaat toch lukke oop iek”. Ik raapte al mijn moed bijeen en nam bedeesd en onhandig haar slappe piemel vast met drie vingers en trok het velletje voorzichtig naar boven. Krijg ik daar meteen op mijn donder: “Oneeje, ge doet dat nie goe. Kunde gij da dannie? Het moet da no benede trekke, das toch veel plezanter. Iek moet er ook iets oan hebbe. Zo moede da doen”. Pakt ze de mijnen vast en snokt het vel pijnlijk naar beneden. Dat was erover. Ze wilde mij nog pijpen maar ik heb de vlag gestreken. Tot haar grote ontsteltenis zei ze “Oneeje, seffens gon kiek nog denke dak iet verkierd gedoan heb”. Wat zeg je dan na zo’n uitspraak… Ik alvast niks.

       Bij het aankleden zei ze nog onderandere dat ze liever een eerlijke bleu had dan een macho die hem er niet in kreeg. Brrr. Ik kon na dit onvolprezen experiment niet snel genoeg buiten zijn. Vijftig euro armer en een desillusie rijker en met de branderige vraag in mijn maag of transen in feite gewoon jeanetten zijn. Ik zal het antwoord wel nooit weten.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 5/3, Gina (uitstekend)

        Vorige week bij Gina naar binnen gegaan, nadat ik een tijdje op en neer had gelopen langs de diverse 'dames'. Gina vond ik er het meest vrouwelijk uitzien, met daarbij ook een interessante bobbel in haar broek

        Eenmaal binnen heb ik hier absoluut geen spijt van gehad! Ze nam alle tijd en we hebben elkaar eerst langdurig met condoom gepijpt en gestreeld. Daarna heeft ze me heerlijk genomen en terwijl ze me neukte heeft ze me klaargetrokken. Al met al een heerlijke ervaring bij Gina gehad.

        Ze vertelde overigens wel dat ze hem inderdaad niet altijd stijf krijgt, en daarom niet iedereen neukt. Bij mij had ze in ieder geval gelukkig geen problemen

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3, Gina (uitstekend)

         ik ga regelmatig naar anoeck vt2 het is er altijd hemels maar die dag was ze er niet ik was geil dus ging ik verder en kwam bij gina terecht we gingen naar boven ik liep achter haar, wat heeft ze een lekkker kontje ik vroeg haar of ze tongde ja hoor zij ze
         we tongde wat en dan begon we elkaar te pijpen daarna heeft ze mij geneukt en klaar getrokken het is zeker voor herhaling vatbaar

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3, Gina

          Hey beste stappers, laatst ng een fijne ervaring gehad met gina.
          Besloten om nog eens te gaan wandelen in antwerpen met de overtuiging om nog eens een lekkere roemeense te nemen. Na een aantal rondjes gestapt te hebben kwam ik voorbij een raam waar een knappe verschijning ietwat meer achterin op haar barkruk zat. Eventjes gecheckt en oogcontact gemaakt... Was eigenlijk meteen verkocht... ze zat met haar benen gekruisd. En opende deze, plots verscheen er een lekker stijve lul... Die al aardig naar boven gericht stond, denk toch een 17cm... Ze zag dat het me wel aansprak dus begon ze zich lekker af te rukken. Ik zette me even tegenover haar raam waar ze me lekker bleef opgeilen met haar harde lul. Toen deed ze teken om naar binnen te komen. Helemaal in de mood klopte ik aan en vroeg hoeveel het was 50 zei ze... Hoewel het me eigenlijk al niet meer uitmaakte hoeveel ze vroeg glipte ik meteen naar binnen. Boven aangekomen legde ze zich op bed... Ik vlug uit de kleren en meteen bij haar gaan liggen. Daar even zonder condoom met haar gespeeld. En dan een condoom errond om elkaar te pijpen. Wat een lekkere mond heeft ze! En haar lekker harde lul was al helemaal top! Daarna haar even geneukt... Maar wilde nog niet klaarkomen... Dus maar gevraagd of zij me wou neuken, hoorde daar toch even een aarzeling maar dan zei ze toch dat het goed was. Ik op mn knieen en zij lekker achter mij. Lekker duwde ze haar harde diep in mij. Even later heeft ze me dan nog heerlijk afgetrokken zonder condoom en spoot ik mn lekkere stralen op haar borsten. Niet veel later spuitte ook zij een
          lekkere lading over haarzelf. Hmm heerlijk.
          Nu heb ik wel een probleem. Aangezien ik niet meer in antwerpen woon en gina toch wel drukbezocht lijkt te zijn wil ik niet het risico lopen om voor een lege deur te staan. Kan er iemand via pm mij haar nummer bezorgen. Zo kan ik haar bereiken
          of ze ergens een plekje vrijhoudt voor mij en of haar eens als escorte boeken
          , ook dit deed ze regelmatig vertelde ze mij...

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3, Gina

           Gisteren naar SKW getrokken met de bedoeling om Anouck te zien maar zoals vaak was ze druk bezig en heb ik haar niet gezien. Na een uurtje wandelen langs de ramen zag ik opeens Gina zitten. Toen ik passeerde zat ze met haar lul te spelen en onmiddellijk was ik verkocht. Maar wel niet onmiddellijk binnen gestapt. Eerst nog een paar keer voor haar raam gepasseerd om haar beter te bekijken. Maar telkens ik haar zag kon ik maar naar één ding kijken en werd ik steeds geiler.
           Na een paar minuten binnen gegaan en toen ze bleek een Belgische shemale was ik helemaal verkocht. Na een opfrisbeurt aan een heerlijk half uurtje begonnen. Ik ga niet teveel in detail gaan maar het was heerlijk. Gina heeft een lekkere lange pik die lekker hard wordt waar ik uren zou willen aan likken en zuigen. Onze date bestond vooral uit veel pijpen, kussen en likken. Toen we beiden bloedgeil stonden kwamen we bijna samen klaar op haar buik.

           Gisteren was mijn beste ervaring ooit in het SKW. Na Michelle uit Koekelberg zelf mijn beste ervaring ooit met een shemale. Eén groot verschil: de prijs, 165 tegen 50 euro bij Gina. Plus het feit dat je met Gina vlaams kan spreken is voor mij ook een groot pluspunt.
           Een dag na de date wordt ik nog bloedgeil als ik aan haar denk.
           Zou iemand of Gina zelf mij haar gsm-nummer kunnen bezorgen want dat ben ik helaas vergeten te vragen.

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Vingerlingstraat 05/3, Gina

            uitstekende prestaties
            lieve en geille meisje : ze was met haar pik te spelen aan de raam....

            heel gooie pijp beurt aalen daarvoor ga ik zeker terug

            Commentaar


            • #13
             weer een fantastiche date met haar gehad . ze is niet de mooiste maar seks met haar is ZEER leker. geil GFE kussen , een heel lange pijp beurt van haar zc .heel goed uitgevoerd variatie, en met het nederlands erbij is dat zeer erotisch . Eerts ben ik beloggen mat haar borst te strelen , te zuigen n en haar tepels te bewerken wat ze enorm apprécieerde ... haar klit werd er zoed stijf van ... na haar pijpbeurt overgegaan naar 69 .
             ik hab haar dan doggy genomen , goed strakke kont , en ze beweegt heel goed .

             daarna heeft ze mij laten klaarkomen met een geweldige prostaat massage .

             kan recensie niet plaatsen
             dagdeel was rond de middag , 50 € betaatd en ban er zeker een dik half uur gebleven

             Commentaar


             • #14
              heeft hier nog iemand recentelijk van gezien of gehoord?
              groeten

              Commentaar


              • #15
               2.9.1.0
               2.9.1.0
               verleden week was ze op haar plaats

               Commentaar

               Aan het werk...
               X