Tippelprostitutie Arnhem

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Tippelprostitutie Arnhem

  Arnhem geouwezwam

 • #2
  Re: Arnhem geouwezwam

  Routebeschrijving:

  Op verzoek hierbij de routebeschrijving naar de Tippelzone in Arnhem (Oude Veerweg/Westervoortsedijk.)

  Als je vanaf Stadion Gelredome komt, neem je na de Pleybrug de eerste afslag links richting Westervoort. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je rechtdoor, de weg gaat dan met een flauwe bocht naar links en als je rechts een verlicht infobord ziet en een bushalte dan ga je daar linksaf. Je gaat dan als het ware weer links terug dezelfde weg op en meteen rechts ga je de Oude Veerweg op, die weg gaat meteen met een bocht naar links en je ziet dan aan je linkerhand een laagbouwhuisje staan en daar begint het. De dames rijden met je mee naar de afwerkplek, dit zijn parkeerplaatsen voor auto's met schotten ertussen.

  De openingstijden zijn van 20.00 uur tot 02.00 uur.
  Tippelen buiten deze zone is verboden, dus mag er op de Rietgrachtstraat niet getippeld worden.

  Groet,
  Krukkie
  It's nice to be important, but it's more important to be nice!

  Commentaar


  • #3
   Re: Arnhem geouwezwam

   Maar weer 'ns bericht over een duister iets


   http://www.gelderlander.nl/voorpagin...um-duister.ece

   Komst eroscentrum duister
   door Harry van der Ploeg en Berrie van Helden. zaterdag 15 maart 2008 | 03:29 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 15 maart 2008 | 10:55

   ARNHEM - De toekomst van het eroscentrum dat in Arnhem moet verrijzen, is in nevelen gehuld. De bordeelexploitanten die op het industrieterrein Het Broek een prostitutiecentrum willen openen hebben het gevoel dat de gemeente hen tegenwerkt.

   "Ze werpt telkens nieuwe drempels op. De gemeente traineert de boel in de hoop dat het plan afketst. Maar wij gaan gewoon door", zegt Rudy Kousbroek, een van de acht seksbazen die bezig is met het eroscentrum. " De ene keer moeten wij een vereniging in het leven roepen die als rechtspersoon fungeert. En nu moeten we weer binnen een maand een plan van aanpak presenteren. Ondertussen gebeurt er helemaal niets."

   Kousbroek en exploitant Ido Smit horen telkens andere geluiden met betrekking tot de komst van het eroscentrum. "Die tegenstrijdige verhalen zijn verklaarbaar", zegt een woordvoerder van de gemeente. " Dat heeft te maken met het feit dat er twee verschillende toetsingen aankomen, een voorlopige en een definitieve, waar verschillende diensten mee te maken hebben." Voordat de bordeelbazen in aanmerking komen voor een exploitatievergunning moeten zij de formele, definitieve toetsing van de Wet bibob (Wet bevordering integriteitsbeoordeling door openbaar bestuur) doorstaan. Daarbij worden zaken als eventuele wit- waspraktijken, vrouwenhandel en criminele activiteiten onderzocht.

   "Op verzoek van de exploitanten zelf gaan wij eerst een voorlopige screening uitvoeren. Valt die positief uit, dan biedt dit geen garantie voor de formele toetsing. Maar de kans is dan wel groter dat zij er doorheen komen" , zegt de gemeentewoordvoerder.

   Volgens hem heeft één exploitant alle formulieren met betrekking tot de herkomst van zijn kapitaal ingevuld. " Anderen hebben dat ten dele gedaan of hebben nog niets opgestuurd. Wij beginnen pas aan de screening als alle gegevens binnen zijn. Het wachten is dus op de exploitanten."

   Kousbroek gaat de bordeelbazen bijeenroepen. Hij wil hen ertoe bewegen de formulieren in te vullen en het plan van aanpak te fiatteren waarin de afspraken staan over de verdeling van het aantal werkplekken voor prostituees.

   Commentaar


   • #4
    Re: Arnhem geouwezwam

    En toen ik toch aan het neuZen was

    http://www.gelderlander.nl/voorpagin...ijke-molen.ece

    Rosse buurt zit vast in ambtelijke molen
    zaterdag 15 maart 2008 | 03:14 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 15 maart 2008 | 09:12

    ARNHEM - De nieuwe rosse buurt van Arnhem moet ooit verrijzen op de plaats van de voormalige metaalfabriek Billiton op het bedrijventerrein Het Broek. De weg daar naartoe is lang en hobbelig.

    De overheid heeft een hele rij horden op de weg van de voormalige raamexploitanten van het Spijkerkwartier geplaatst. Dit in de stille hoop dat ze erover zullen struikelen en vastlopen. Logisch, want er is geen enkel gemeentebestuur dat de seksindustrie met klaroengeschal binnenhaalt.

    Puur vanuit de wet bekeken mag Arnhem een eroscentrum niet zomaar afwijzen. Om de ramen in het Spijkerkwartier te mogen sluiten moest er een alternatief komen. Vandaar dat een stuk industriegrond achter de Gamma nu bestemd is voor de seksindustrie.

    De raamexploitanten zijn bezig om hun belastingaangiftes en boekhouding uit het verleden op een rij te zetten voor de Bibob, de Wet bevordering integriteitsbeoordeling door openbaar bestuur. Die wet moet voorkomen dat het eroscentrum gefinancierd wordt met crimineel geld.

    "Niet iedereen kunnen ze zo buiten de deur houden" , benadrukt raamexploitant Ido Smit, een van de kandidaten voor de nieuwe rosse buurt.

    Een week geleden dachten sommige exploitanten nog dat ze door de formulieren in te vullen van de Bibob een aanzet gaven voor de komst van het eroscentrum. Dat is niet geval, blijkt bij navraag. Er is hier slechts sprake van een zogeheten voorlopige screening, meldt een woordvoerder. Op verzoek van de exploitanten overigens, voegt de woordvoerder daaraan toe. Die toetsing geeft geen enkele garantie op slagen bij de echte Bibob, maar wie er doorheen komt, hoeft het bijltje er niet bij voorbaat bij neer te gooien.

    De volgende horde die in het verschiet ligt, is de eis voor een gezamenlijk plan van aanpak, bedacht door een vereniging van de erosbazen als een en dezelfde rechtspersoon. Als het ze lukt om een lijn te trekken, mogen ze een zogeheten exploitatievergunning aanvragen. Of die vergunning er ooit komt, is weer afhankelijk van de echte Bibob.

    'Ontmoedigingsbeleid' heet dit alles onder exploitanten. Maar wie wil meedoen moet mee in de tunnel met nauwelijks zicht op uitweg. De tijd dat het geld met smakken bij de heren binnenkwam is voorbij, dus advocaten worden niet zo gauw meer in stelling gebracht.

    Bovendien valt er niets te procederen zolang de gemeente nergens een uitspraak over doet en de kwestie ergens in de ambtelijke molens zit.

    Spannend wordt het als slechts een paar exploitanten de ambtelijke molens overleven. De gemeente heeft al aangegeven niet te willen meewerken aan een enkele 'monopolist', maar de vraag is of afwijzing op grond daarvan volgens de wet tot de mogelijkheden behoort. De eerste Bibob-rechtszaken rond prostitutiebedrijven komen nu in den lande langzaam op gang en in Groningen heeft de overheid al bakzeil moeten halen. De Bibob geeft de overheid veel macht, maar geen onbeperkte macht. Ook exploitanten met een dubieus verleden hoeven daardoor nog niet te wanhopen.

    Commentaar


    • #5
     Re: Arnhem geouwezwam

     'We traineren niet, maar stimuleren ook niet'

     vrijdag 19 september 2008 | 03:34 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 september 2008 | 09:17

     Tientallen jaren liepen er dag en nacht mannen door Arnhems rosse buurt, Het spijkerkwartier.archieffoto Hans Broekhuizen/De Gelderlander

     Al 2,5 jaar heeft er in Arnhem geen prostituee achter het raam gezeten. Het kan nog wel even duren voordat het eerste rode lampje weer aangaat. De gemeente wacht op de seksexploitanten en de bordeelbazen wachten op de gemeente.

     Zie ook:
     Het verwijt dat de gemeente Arnhem de komst van een eroscentrum naar het industrieterrein Kleefse Waard tegenhoudt, legt wethouder Barth van Eeten naast zich neer. "Ik kan je verzekeren dat wij de zaak niet traineren. Maar we gaan de ontwikkeling ook niet stimuleren. Het is niet zo dat wij zeggen: dat prostitutiecentrum moet er hoe dan ook komen en daar gaan we ons eens actief mee bezighouden. Dat doen wij ook niet als er plannen zouden zijn voor de komst van bijvoorbeeld een casino, maar wij maken de vestiging van een eroscentrum wel mogelijk. Nu zijn de exploitanten aan zet."

     Volgens afspraak moeten acht bordeelbazen gezamenlijk een plan presenteren voor het eroscentrum. Uitgangspunt daarbij is dat er één pand wordt gebouwd en dat alle bordeelbazen die meedoen voldoen aan de criteria van de wet BIBOB (Wet bevordering integriteitsbeoordeling door het openbaar bestuur). " Prostitutie is een legale bedrijfstak. Dat betekent dat de exploitanten moeten voldoen aan de regels die voor alle ondernemers gelden."

     Volgens exploitanten Martin Evers en Rudy Kousbroek is dat schier onmogelijk. Zij zijn bang dat enkele collega's niet door de financiële toetsing komen die voorafgaat aan de uiteindelijke beoordeling op basis van de BIBOB. Ze vrezen dat die eigenaars bij voorbaat niet de bijbehorende papieren invullen. "Als blijkt dat drie exploitanten afhaken, dan gaan wij met de overige vijf verder. Maar ik wil wel een verklaring die ondertekend is waarin staat dat de anderen niet verder gaan. Om claims te voorkomen. Want alle acht exploitanten hebben recht op een plek in het nieuwe eroscentrum", stelt Van Eeten.

     Hoe zij dat onderling regelen, daar mengt de wethouder zich niet in. "Ik ga niet als scheidsrechter optreden."

     Toch doen Evers en Kousbroek een appel op de gemeente. "Degenen die hun papieren in orde hebben, moet je de kans geven te beginnen", zegt Kousbroek. "Liever vandaag nog dan morgen", vult Evers aan. "De gemeente verschuilt zich telkens achter de BIBOB. Maar ondertussen hebben wij nog geen enkele concrete informatie over wat wel en wat niet mag."

     Kousbroek pleit nu voor het instellen van een soort deadline om een eind aan de impasse te maken. "We wachten al 2,5 jaar. Er moeten nu knopen worden doorgehakt. Wie niet voor het einde van dit jaar de papieren voor de toetsing heeft ingeleverd, zou definitief buiten de boot moeten vallen. Iedereen heeft tijd genoeg gehad. Dat zou de gemeente aan alle acht exploitanten moeten laten weten. Vervolgens zou de gemeente met de rest in zee moeten gaan. Anders kan het nog jaren duren."

     Evers knikt. "Ik heb al 2,5 jaar geen inkomsten. Dat moet niet veel langer duren. Wij willen volgend jaar gaan bouwen. Zodra we weten dat de BIBOB geen obstakel oplevert, willen wij investeren."

     Kousbroek is niet van plan nog veel langer te wachten. "Aan het eind van dit jaar stap ik naar de bestuursrechter. En ik ga een schadeclaim indienen voor mijn gederfde inkomsten."

     Ondertussen zijn de twee exploitanten bezig hun bezit in de vroegere rosse buurt in Het Spijkerkwartier op te knappen. "Daar mag ook wel eens iets tegenover staan. We proberen nog wat van de wijk te maken. De gemeente doet hier niets. Zij laat de boel gewoon verloederen", zegt Kousbroek.

     Commentaar


     • #6
      Re: Arnhem geouwezwam

      Vrees voor 'eeuwige impasse' eroscentrum

      door Berrie van Helden. vrijdag 19 september 2008 | 03:18 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 september 2008 | 09:03
      [SIZE=1][IMG]http://www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgrootteMin.gif][SIZE=1][IMG]http://www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgroottePlus.gif


      ARNHEM - Twee van de acht seksexploitanten die in Arnhem een eroscentrum van de grond willen tillen, vinden dat er eindelijk iets moet gebeuren. Zij wachten 2,5 jaar op de komst van het raamprostitutiecentrum.
      Maar Martin Evers en Rudy Kousbroek zijn bang voor een 'eeuwige impasse'. Ze vrezen dat niet alle acht eigenaars een onderzoek naar hun financiële huishouding en hun verleden zullen overleven. De gemeente wacht echter op één plan van alle acht seksbazen. Kousbroek en Evers willen nu dat de gemeente in zee gaat met de exploitanten die door kunnen en willen gaan. Kousbroek pleit daarnaast voor het instellen van een deadline. "Wie eind dit jaar de zaken niet in orde heeft, valt af."

      Commentaar


      • #7
       Re: Arnhem geouwezwam

       Arnhemse bordeelbazen zijn het wachten beu

       vrijdag 19 september 2008 | 03:41 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 september 2008 | 09:06
       Tekstgrootte [IMG]www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgrootteMin.gif[/IMG][IMG]www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgroottePlus.gif[/IMG]
       [IMG]www.gelderlander.nl/multimedia/archive/00886/DG_M_5584018-_arnhe_886343h.jpg[/IMG] De seksexploitanten Martin Evers (rechts) en Rudy Kousbroek in gesprek in het hart van de voormalige rosse buurt in Arnhem.foto Jan Wamelink       ARNHEM - Goedwillende bordeelbazen moeten serieus de kans krijgen een raamprostitutiecentrum in Arnhem van de grond te tillen. "De gemeente moet eens ophouden met telkens nieuwe eisen te stellen.
       Op die manier komen wij geen stap verder", zeggen Martin Evers en Rudy Kousbroek eensgezind.

       De twee seksexploitanten bezitten samen meer dan de helft van het aantal van 120 beoogde werkplekken (ramen) in het eroscentrum dat moet verrijzen op het voormalige Billitonterrein aan de Westervoortsedijk.

       De bordeelbazen zijn het wachten beu. Ruim 2,5 jaar geleden zijn de raamprostitutiepanden in de wijk Het Spijkerkwartier gesloten. Een aantal exploitanten heeft de panden inmiddels verkocht. Anderen, acht in totaal, willen zo snel mogelijk beginnen met de verhuur van 'ramen', werkplekken voor een prostituee, op het industrieterrein Kleefse Waard.

       Maar Kousbroek en Evers, die met tenminste twee andere exploitanten samenwerken, hebben sterk het vermoeden dat de gemeente Arnhem 'de boel' vertraagt. "De gemeente heeft ons gouden bergen beloofd, maar ondertussen gebeurt er niets en weten wij niets. Wie betaalt de parkeerplaatsen, wie betaalt de ontsluiting van het terrein en de aanleg van gas, water en licht?", vraagt Evers zich af.

       Het laatste struikelblok is de toetsing, vooruitlopend op een onderzoek op basis van de wet BIBOB. Daarbij wordt de financiële handel en wandel van de exploitanten onder de loep genomen.

       "De kans is groot dat niet alle eigenaars daar doorheen komen. Ik denk zelfs dat een aantal niet alle formulieren invult omdat zij bang zijn dat ze worden afgewezen", zegt Kousbroek.

       En omdat de gemeente wacht op een gezamenlijk plan van de acht exploitanten, ontstaan er problemen voor welwillende eigenaars', meent hij. "Als er drie of vijf exploitanten verder willen en daartoe in staat blijken te zijn, moet de gemeente ons die mogelijkheid bieden. Ik heb daar een brief over geschreven, maar tot op heden heb ik daar niets op gehoord", aldus Kousbroek.

       Wethouder Barth van Eeten heeft nog geen brief gezien. "Wij komen pas over twee weken met de projectgroep bij elkaar. Maar als er andere voorstellen uit de groep naar voren komen, dan wil ik die graag horen. Die zal ik serieus beoordelen."

       Commentaar


       • #8
        Re: Arnhem geouwezwam

        Uit: De Gelderlander | dinsdag 21 oktober 2008
        http://www.gelderlander.nl/voorpagin...-seksbazen.ece

        Wethouder krijgt brief seksbazen

        ARNHEM - Zeven bordeelbazen hebben dinsdag schriftelijk aan wethouder Barth van Eeten laten weten dat zij gezamenlijk in Arnhem een eroscentrum van de grond willen tillen. Een korte mededeling met daaronder zeven handtekeningen van de individuele bordeelexploitanten hebben zij in tweevoud aangetekend gestuurd en persoonlijk gericht aan wethouder Van Eeten.
        "Hij heeft daar om gevraagd. Nu ziet hij met eigen ogen dat het ons menens is. Dat eroscentrum moet er komen", zegt bordeelexploitant Marcel Wolven.
        Deze week heeft Van Eeten tijdens een vergadering nog eens bevestigd dat hij, zodra die brief arriveert, contact opneemt met de achtste bordeelbaas die recht heeft op een aantal ramen in het eroscentrum op bedrijventerrein Het Broek. Die heeft aan exploitant Rudy Kousbroek laten weten dat hij geen heil ziet in de samenwerking met de andere bordeelbazen.
        Deel je ervaringen en kennis als wederdienst voor de informatie die je hier opdoet!

        Commentaar


        • #9
         Re: Arnhem geouwezwam

         er is nog een 9 gegadigdebordeelexploitant die jullie vergeten zijn casa rossa is nog wel benadert mondeling voor een nieuwe eros-centrummaar voert nog overleg met advocaten voor verdere onderhandelingencasa rossa in zijn geheel te verplaatsen naar de RIJNKADE

         Commentaar


         • #10
          Re: Arnhem geouwezwam

          casa rossa telt wel degelijk nog mee in de protitutie -scene in arnhem maar niemand weet dat wat achter de gesloten deuren besproken is met de cri en gemeente zodra er nieuwe feiten op tafel komen zal ik hier uitgebreid op terug komen een uittreksel van pooierpraatjes uit het oude spijkerkwartier

          Commentaar


          • #11
           Re: Arnhem geouwezwam

           Oorspronkelijk geplaatst door Buullie Bekijk bericht
           Arnhemse bordeelbazen zijn het wachten beu

           vrijdag 19 september 2008 | 03:41 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 september 2008 | 09:06
           Tekstgrootte [IMG]www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgrootteMin.gif[/IMG][IMG]www.gelderlander.nl/gelderlander.nl/images/tekstgroottePlus.gif[/IMG]
           [IMG]www.gelderlander.nl/multimedia/archive/00886/DG_M_5584018-_arnhe_886343h.jpg[/IMG] De seksexploitanten Martin Evers (rechts) en Rudy Kousbroek in gesprek in het hart van de voormalige rosse buurt in Arnhem.foto Jan Wamelink           ARNHEM - Goedwillende bordeelbazen moeten serieus de kans krijgen een raamprostitutiecentrum in Arnhem van de grond te tillen. "De gemeente moet eens ophouden met telkens nieuwe eisen te stellen.
           Op die manier komen wij geen stap verder", zeggen Martin Evers en Rudy Kousbroek eensgezind.

           De twee seksexploitanten bezitten samen meer dan de helft van het aantal van 120 beoogde werkplekken (ramen) in het eroscentrum dat moet verrijzen op het voormalige Billitonterrein aan de Westervoortsedijk.

           De bordeelbazen zijn het wachten beu. Ruim 2,5 jaar geleden zijn de raamprostitutiepanden in de wijk Het Spijkerkwartier gesloten. Een aantal exploitanten heeft de panden inmiddels verkocht. Anderen, acht in totaal, willen zo snel mogelijk beginnen met de verhuur van 'ramen', werkplekken voor een prostituee, op het industrieterrein Kleefse Waard.

           Maar Kousbroek en Evers, die met tenminste twee andere exploitanten samenwerken, hebben sterk het vermoeden dat de gemeente Arnhem 'de boel' vertraagt. "De gemeente heeft ons gouden bergen beloofd, maar ondertussen gebeurt er niets en weten wij niets. Wie betaalt de parkeerplaatsen, wie betaalt de ontsluiting van het terrein en de aanleg van gas, water en licht?", vraagt Evers zich af.

           Het laatste struikelblok is de toetsing, vooruitlopend op een onderzoek op basis van de wet BIBOB. Daarbij wordt de financiële handel en wandel van de exploitanten onder de loep genomen.

           "De kans is groot dat niet alle eigenaars daar doorheen komen. Ik denk zelfs dat een aantal niet alle formulieren invult omdat zij bang zijn dat ze worden afgewezen", zegt Kousbroek.

           En omdat de gemeente wacht op een gezamenlijk plan van de acht exploitanten, ontstaan er problemen voor welwillende eigenaars', meent hij. "Als er drie of vijf exploitanten verder willen en daartoe in staat blijken te zijn, moet de gemeente ons die mogelijkheid bieden. Ik heb daar een brief over geschreven, maar tot op heden heb ik daar niets op gehoord", aldus Kousbroek.

           Wethouder Barth van Eeten heeft nog geen brief gezien. "Wij komen pas over twee weken met de projectgroep bij elkaar. Maar als er andere voorstellen uit de groep naar voren komen, dan wil ik die graag horen. Die zal ik serieus beoordelen."

           In Utrecht enorm geschrokken van een verhaal dat ik zelf niet had durven dromen.......Medewandelaars vertelden mij dat het Eroscentrum in Arnhem er werkelijk gaat komen. De gemeente heeft besloten het pand "House of energy"ter beschikking te stellen. De lokatie ligt iets verder van Arnhem af maar is wel geschikter. Veel parkeerruimte en discreter!!!

           [IMG]storage.propertynl.com/storage/94CA4CB5086C45239D382D1438ECD0EB/27D35E9F503A4A3DB2BB3D575E82006B/Web/meander651KL_05.jpg[/IMG]

           De Utrechtenaren vertelden mij dat het medio 2009 al gereed zou zijn !

           Groetjes,

           Le Blaireau

           Commentaar


           • #12
            Sheila!

            Hallo , ik ben het!
            De sheila die vroeger in het spijker kwartier werktte !
            Ik zat vaar op 25a, maar heb ook bij kousebroek gewerkt, waar ik een heel groot hemelbed had.
            Veel klanten vragen naar me en ik wil jullie zeggen dat ik nu in groningen werk. Nieuwstad 58-2. Ben te boeken via kinky. nl en anders bij sheilaplace@live.nl
            Nou, nu moet het niet moeilijk zijn om mij te vinden toch??

            Veel liefs van sheila
            Veel liefs van Sheila!

            Commentaar


            • #13
             Re: Arnhem geouwezwam

             Oorspronkelijk geplaatst door Krukkie
             Hé een oude bekende.
             Welkom Sheila.


             Groet,
             Krukkie
             Hallo Krukkie,

             Bedankt voor je warme welkom, tja als klanten me zoeken. Ik werk in groningen. Nieuwstad 58-2. Vroeger werktte ik hele dagen maar dat is nu wel veranderd. Alleen 'savond tot 03.00 uur. Ik zou het fijn vinden om jullie weer eens te zien. Af en toe ben ik wel in Arnhem, dus als jullie wat willen afspreken, moet je me effe een prive berichtje mailen, dan komt het wel goed.
             Krukkie, ik wens jou een fijne geile dag toe! ha ha ha

             Veel liefs van Sheila!
             Veel liefs van Sheila!

             Commentaar


             • #14
              Re: Arnhem geouwezwam Sheila

              Ha, die Sheila; ik ken je nog goed (vaak geweest), jij was het die een krantenartikel in je kamer had hangen over het begin van het einde Spijkerkwartier!
              Misschien tot gauw (maar niet in Gruns, te ver).
              Een wipje in de morgen geeft een dag geen zorgen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Arnhem geouwezwam Sheila

               Oorspronkelijk geplaatst door Speelwartier Bekijk bericht
               Ha, die Sheila; ik ken je nog goed (vaak geweest), jij was het die een krantenartikel in je kamer had hangen over het begin van het einde Spijkerkwartier!
               Misschien tot gauw (maar niet in Gruns, te ver).
               Raadselachtig hoor, ik weet niet wie je bent. Maar ja ik had het krantenartikel hangen, was er ook niet mee eens dat we weg moesten. Ik had daar mijn plek gevonden en zat daar veiliger als hier in groningen. Ik mis arnhem nog iedere dag, maar je kan met me afspreken hoor, ik kom ook weleens naar arnhems dus.

               Veel liefs van Sheila.
               Veel liefs van Sheila!

               Commentaar


               • #16
                Re: Pasjes arnhem tippelzone word voor de meeste ingetrokken

                Oorspronkelijk geplaatst door nicolemadonna
                hoi allemaal
                gister avond hebben wij meisjes van tippelzone arnhem
                op de ouweveerweg te horen gekregen dat voor de meeste
                van ons de pasjes(werkvergunning) NIET zullen verlengt worden!!!
                tot onze grote verdriet heeft gemeente arhem dit besloten
                dat de tippelzone pasjes ALLEEN verlengt zullen worden voor
                de meisjes die woonachtig zijn in arnhem en omstreken
                daar hoort in mijn geval nijmegen dus niet bij!
                en gaat in per 1mei
                hoe en wat verder....ik hou jullie op de hoogte
                veel liefs...nicole
                Oorspronkelijk geplaatst door nicolemadonna
                ps bijna alle meisjes die je daar dagelijks ziet dus de vaste ploeg verliest zijn pasje
                de vaste meisjes uit amsterdam,rotterdam,nijmegen,brabant,apeldoorn enz enz raken nu dus de kans t pasje kwijt te raken
                wij gaan wel allemaal in verweer
                ik hou jullie op de hoogte hoe dit zich verder ontwikkeld
                tot snel en we hopen op t beste
                xxxxnicole
                Oorspronkelijk geplaatst door nicolemadonna
                hoi allemaal
                wij meisjes van baan arnhem,
                wij hebben vandaag te horen gekregen dat onze pasjes van ons allemaal
                dit jaar toch verlengt worden!!!!
                dus alle meisjes die afgelope jaren pasje hebben gekregen krijgen nu ook weer een pasje voor t komende jaar
                ons is nl medegedeeld dat de gemeente dat wat ze van plan waren,ons dus ineens massaal weg sturen,dat ze dat juridisch niet rond kunnen krijgen,althans niet voor dit jaar!
                onze pasjes zijn dus nu zoals elk jaar, weer voor een jaar verlengt maar....februari 2009 zullen zich weer precies dezelfde taferelen zich af gaan spelen zoals afgelope weken.
                maar nu hebben we een heel jaar om ons goed te informeren en voor te bereiden op gemeentelijke beslissingen in 2009.
                maar we kunnen weer een vol jaar vooruit wandelaars
                en wij zijn erg blij jullie dit te mogen mededelen dat t voor dit jaar toch nog allemaal goed is gekomen...
                wij zijn erg blij en ontzettend opgelucht,al moeten we nog wel ff flink bijkomen van de schrik
                we hebben t vanavond met taart en bloemstukje in de keet gevierd...
                dus mannen wij zijn er ALLEMAAL nog ,een heel jaar lang op tippelzone arnhem
                kusjes xxx
                Het is inmiddels eind februari 2009, dus de dames op de tippelzone moeten weer nieuwe pasjes krijgen voor de duur van één jaar. Heeft er iemand info hierover?

                Groet,
                Krukkie
                It's nice to be important, but it's more important to be nice!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Arnhem geouwezwam

                 afgelopen maandag weer op de zone geweest, zoals al eerder vermeld arnhem heeft de g**lst uitziende dvp's op de zone staan van heel nederland.
                 veel zwarte hoge laarzen, korte rokjes nylons. kortom alles wat een dvp zo lekker maakt om te bezoeken. ben op veel zones geweest maar daar alleen maar veel dvp's gezien die eruit zien als junks. ook nijmegen gaat achteruit vind ik.
                 wat ik wel mis is recensies hier. zie vele auto's op de zone maar weinig recensies, kom op schrijf je ervaringen hier op en doe de dames eer aan.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Arnhem geouwezwam

                  Vanavond voor het eerst de tippelzone ("zorgzone", zou me een rotzorg zijn) van Arem bezocht. Vond het maar een zielige, vertoning (veel auto's en wat afgehaalde bedden). Ben daarna nog eens voor het eerst sinds de legendarische sluiting door het Spijkerkwartier gereden, heel langzaam om al die mooie herinneringen op te halen, elk raam heeft z'n verhaal voor mij!! (vanaf 1974, bij een blonde godin waarvan ik de naam natuurlijk niet meer weet, ze zal inmiddels 60+ zijn; tot de laatste snik bij de schitterende St.Petersburgse Marscha onder in de kelder op 6 januari 2007)............
                  Moet de Gemeente Arem en haar warrige burgervader (Krikke) dankbaar zijn en een groot compliment geven, het is inderdaad een schitterende wijk geworden sinds Kousbroek en zijn kornuiten de centen in hun zak hebben gestoken. Maar niet heus, volgens mij houden de dappere ondergewaardeerde brandweermannen- en vrouwen er regelmatig zeer realistische oefeningen en is er het WK graffity-spuiten voor randdebielen gehouden na het EK dichttimmeren voor blinde bouwvakkers en andere halfprimaten.
                  Ik slaap vannacht niet, ben veel te verdrietig.
                  Een wipje in de morgen geeft een dag geen zorgen.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Arnhem geouwezwam

                   Ja Speelkwartier, ik loop ook heel af en toe eens door het spijkerkwartier als ik in de buurt ben. Je wordt er verdrietig van als je het nu zo ziet...ik weet het. Nijmegen is geen alternatief, dat is ook op sterven na dood. Doetinchem is kil, je loopt er echt in en uit, in 5 minuten heb je het daar gezien, als je geluk hebt zitten er 3 meiden. Je kunt echt veel beter ietsje meer gas geven, ruim binnen het uur zit je in Duisburg. Ik ben daar zowat sneller dan in Utrecht. Heel veel keus, goedkoop en mooie meiden. Voor de afwisseling kun dan ook even naar Oberhausen, 10 minuutjes er vandaan.
                   Hier in Nederland en zeker oost-Nederland wordt het echt nooit meer wat..nooit meer.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Arnhem geouwezwam

                    Oorspronkelijk geplaatst door eric lindros
                    Ben het hier helemaal mee eens.
                    De bedoeling van Krikke was toch om de buurt weer leefbaarder te maken? Zonder drugsoverlast (die er niet/nauwelijks was toen het nog een rosse buurt was), zonder andere criminaliteit.

                    Mmm, het spijkerkwartier is een troosteloze vervallen wijk aan het worden, of is het al. De huizenprijzen zullen ook wel flink dalen, iets wat de buurtbewoners juist niet wilden en daarom wilden ze de rosse buurt weg uit "hun" wijk.

                    Nee, burgemeester Krikke heeft niet bereikt wat ze de buurt beloofde: een nette wijk zonder overlast. Maar ja, zelf zal ze er inmiddels ook niet meer wonen, denk ik.
                    Ja, de rosse buurt is weg, maar een nette wijk?
                    Mmmm....
                    Ja Heren,het is allemaal jammerlijk voorbij en wat voorbij is komt niet meer terug,wat voor plannen ze ook hebben,bv net zo`n blokkedoos als in Doetichem is de oplossing volgens Clowntje ook niet.ENJA HET IS ER EEN ZOOITJE GEWORDEN IN ONS ZOEENS GELIEFDE SPIJKER.Wij moeten nu eenmaat constateren dat de meisjes van plezier wegzijn en niet meer terugkomen.Clowntje denkt ook nog vaak terug aan die tijd,de fun ,de gezelligheid en het geneuk,samen metmijn STAPVRIENDJE Mr.S.
                    Mvr.Krikke en de buurtbewoners zouden de klok terugdraaien als dat nu zouden kunnen.Maar nu na zoveel jaar niet meer treuren ons KRIKKERLANDJE zit voorlopig nog vol met meisjes van plezier.
                    Mvgr.Clowntje

                    Ps,Mr.S en alle andere liefhebbers van ons oooooooooh zo geliede Spijker de groetjes van Clowntje.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Arnhem geouwezwam

                     Is de komst van een eroscentrum dan ook helemaal van de baan? Je hoort er helemaal niks meer over namelijk