Berlijn, Potsdammerstrasse, hoek Kurfürstenstrasse

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Berlijn, Potsdammerstrasse, hoek Kurfürstenstrasse

  Beste Medewandelaars,

  Helaas heb ik hier niets kunnen vinden over de tippelzone in Berlijn die er wel degelijk is. En wel al heel vroeg in de ochtend zijn de eerste meiden te vinden op de Kürfurstenstrasze / Hoek Potsdamerstrasze. Tegen het einde van de middag kun je de dames hier in heel de omgeving vinden tot midden in de nacht. Looproute aldaar: Van hoek Potsdamerstrasze / Kurfurstenstrasze naar U bahn station Lübowstrasze, rechtsaf de hoek om de Bülowstrasze in. Tot aan de hoek van de eerste zijstraat rechts zijn volop jonge meiden te vinden. Links onder het talud van de U bahn staan de omgebouwden en Transverstieten. Als je rechts de wat straat in loopt (richting Kurfurstenstrasze ) kom je enkel verslaafde meiden tegen. Op de hoek van het einde van deze straat kun je zowel links (eindje verder rechts bij de winkels staan ook nog wat oudere dames) als rechts meiden vinden. Ze werken in de auto. Of nemen je mee naar een sexbioscoopje op de hoek van de Kürfurstenstrasze / Potsdamerstrasze. ook kun je mee naar een klein pensionnetje. Prijzen voor Blasen (Pij...) 20 Euro, voor Ficken (Neu...) 30 Euro en een half uur P & N op een kamer 50 Euro. er staan heel wat beauties daar zo. Veel Oostblokdames. Maar goed wandel eerst maar eens op je gemak rond. Het is er redelijk veilig. Succes.

 • #2
  Berlijn, straatprostitutie

  Tijdens een weekje vakantie in Berlijn kwam ik erachter dat Berlijn wel degelijk tippelprostitutie heeft.
  Op de hoek van Potsdammerstrasse en de Kürfustenstrasse is een roze verlichte sexvideotheek.
  De meest fancy dames staan in het licht van de etalage van de videotheek.
  Anderen staan 50 of 100 meter verderop de Kürfustenstrasse in.
  De videotheek heeft op de begaande grond een achteringang met kabines voor het afwerken. Afwerken in een auto mag ook. Prijs is E 50 voor pn.
  Ik telde een tiental dames, waaronder twee met mannelijke trekken.

  Een eindje verder, hoek Potsdammerstrasse Bülowstrasse telde ik een viertal dames, prijs voor pn ook hier E 50. Afwerken hier in een kabine achterin een Turks cafe, of voor E 10 meer, in een kamer in een pension.

  Dit alles in de wijk Schöneberg.

  Commentaar


  • #3
   Re: Berlijn, potdammerstrase , hoek kurfustenstrasse (voldoende)

   wir kinder von bahnhoff zoo ......... Christiane F

   Sorry, komt gewoon even spontaan bij me op.
   Dick31
   EX-Moderator Alkmaar / Haarlem / Europa / SOA Hoekje

   Commentaar


   • #4
    Re: Berlijn, Potdammerstrase , hoek Kurfustenstrasse

    Tippelprostitutie vind je in Berlijn op meerder locaties. Ook in de omgeving van de Oranienburgerstrasse en in andere uitgaansbuurten. Dames nemen je mee het park in (zomers) of naar een kamer. Ze staan gewoon voor de cafees en wachten tot ze opgepikt worden. Mannen zonder vrouw zijn altijd een target. Langslopen zonder gehunt te worden is er niet bij. Neem niet meer af dan een BJ want daar komt meestal niets van in. Het zijn over het algemeen vluggertjes dus iedere eurie boven het starttatief is er één te veel.

    Commentaar


    • #5
     Re: Berlijn, straatprostitutie

     Val je van de (s)Nollendorfplatz richting Mitte gaat wemelt het er van.
     Men have two emotions: Hungry and Horny.
     If you see him without an erection, make him a sandwich.

     Commentaar


     • #6
      Re: Berlijn, straatprostitutie

      Ik had paar weken geleden rond de Oranienburgerstrasse hele slechte ervaring. Mijn duits is niet geweldig, maar ik sprak een prachtig meisje aan die mij voor ik het wist in een taxi duwde. ik moest paar euro voor de rit betalen. toen kwamen we in een kamertje waar ik mijn wensen verder niet duidelijk hoefde te maken, dat wist mevrouw zelf al wel. tamelijk troosteloze blowjob gehad en ik stond binnen 10 minuten weer buiten.
      ik werd door geilheid gedreven, maar dat is me, zoals wel vaker , slecht bekomen. mij zien ze daar niet meer!

      Commentaar


      • #7
       Re: Berlijn, straatprostitutie

       De straatprostitutie in Berlijn is gigantisch. Ik was hier een paar dagen en op de Bulowstrasse en op de hoek Potsdamerstrasse/Kurfustenstrasse wemelt het ervan.

       De mooiste meiden vind je echter op de Oranierburgerstrasse. Let wel....alleen savonds als het donker is/wordt. Je kijkt je ogen uit wat voor moois daar is.
       Kosten: 80 Euro, en ze vragen allemaal hetzelfde bedrag.

       Loop eens vanaf Hacksisermakt richting Friederichstrasse. Je komt ogen tekort.

       Commentaar


       • #8
        Re: Berlijn, straatprostitutie

        Was vanmiddag even via de Kürfustenstrasse (uitgang metro) gegaan omdat ik toch daar in de buurt moest zijn voor werk.
        Zag een jonge Roemeense en gevraagd waar er een kamertje was. Geloof dat ze me meenam naar een soort café in de Bulowstrasse waar ook "Pension" opstond. Ongeveer 10 minuutjes lopen naast een jeweetwel, midden op de dag door een redleijk drukke straat dus hoe mensen keken was wel grappig.Was iets van 20 euro per uur de kamer maar voor een dag of nacht is 70. Wilde haar een uurtje dus 100 gegeven. Was een klein kamertje zonder ramen of iets met een tafeltje en stoel helemaal achterin. Dame zelf begon een beetje te pijpen en niet snel daarna zei ze dat ik 15 euro moest betalen om te zoenen, maar haar tanden waren niet echt super dus maar beleefd afgewezen. toen ging ze liggen en wilde ze neuken. zonder glijmiddel stopte ze 'm d'rin en vvroeg steeds of alles goed was. Toen sigaretje gerookt en wilde ze nog een keer, maar het was echt warm en de dame was niet superfris dus maar gezegd dat ik snel verder moest (ze snapte zelf ook wel dat dat onzin was, aangezien ik voor een uur had betaald en gevraagd) Toen even een biertje gedronken in het café gedeelte en kijken hoe de dame haar verdienste in de gokkast en sigarettenautomaat gooide. Wat anderen al zeiden. Is op zich prima, en overdag ook niet gevaarlijk daar, maar verwacht en betaal niet meer als voor een vluggertje, want echt chillen ofzo kan je daar niet. Zal eens proberen volgende keer of ze meegaan naar het hotel.

        Commentaar


        • #9
         Re: Berlijn, straatprostitutie

         De Oranienburgerstraße kan je eigenlijk het best alleen gebruiken om te kijken en daarna snel verder te lopen. De dames daar klampen je aan voor 80 euro en daarvoor nemen ze je mee naar aan appartementen complexje met kamertjes in de straat. Peeskamertjes, maar dan op een verdieping zeg maar. Eenmaal op een kamer halen ze een drankje naar keuze en als je een gentleman bent maak je er 100 van natuurlijk. Eerste alarmbel! De 80/100 euro is alleen voor een trekbeurt, pijpen en een beetje massage is het verhaal wat dan komt. Als je de dame naakt wil zien en aan haar borsten wil komen is het 150 extra, sex 350 en anaal 400... Ik heb meteen bedankt voor de eer en geen geld afgegeven. Dan maar "langweilig" zoals ze het noemde. Gewoon mijden die bende!

         Commentaar


         • #10
          Re: Berlijn, straatprostitutie

          Nog steeds straatprostitutie in Berlijn?

          Commentaar


          • #11
           Re: Berlijn, straatprostitutie

           Ja hoor, ik was onlangs in Berlijn en ze staan er nog. Er zijn meerdere tippelzones, maar de enige waarmee ik ervaring heb is die tussen de metrostations Kurfürstenstraße en Nollendorfplatz. De "actie" vindt tegenwoordig vooral plaats in de Kurfürstenstraße, de Bülowstraße, de Frobenstraße, de Genthiner Straße en de Karl-Heinrich-Ulrichs-Straße (nota: deze heette vroeger Einemstraße en staat nog zo aangegeven op oudere stadsplannen). Terwijl in de meeste andere tippelzones de "actie" slechts na het vallen van de duisternis begint, staan er hier al dames van in de late voormiddag ; ze staan dan meestal op het kruispunt tussen de Kurfürstenstraße en de Frobenstraße. Ze nemen hun klanten gewoonlijk mee naar een hotelletje op wandelafstand (huidige prijs : 10 € per halfuur). Sommigen stellen voor om "het" te doen in een donker hoekje op een parking of een park, maar dat is uiteraard niet aan te bevelen.Tien jaar geleden stonden er op een zwoele zomeravond wel meer dan 100 dvp's, een ruime keus. Ik heb gemerkt dat er nu veel minder staan, maar dit heeft paradoxaal genoeg niet geleid tot een stijging van de prijzen, in tegendeel zelfs, sommige bieden pijpen ("blasen") aan voor 20 € en neuken ("ficken") voor 30 €. Misschien omdat er een toevloed is van oostblokdames, die onder druk staan om veel te verdienen en dus liever de lat laag leggen en veel klanten "doen" eerder dan te wachten op die ene die bereid is veel te betalen. Het is me ook opgevallen dat destijds de dames wachtten tot iemand ze aansprak, terwijl nu sommigen actief mannen aanklampen. Ik zou tien jaar geleden gezegd hebben dat de Nollendorfplatz werkelijk de place-to-go is voor wie graag "straatmadeliefjes plukt" maar nu ik heb de indruk dat de buurt aan het degraderen is en ook dat de Berlijners, die normaal erg tolerant zijn, nu meer en meer klagen over de overlast. Voor wie toevallig in Berlijn is blijft het leuk om op zijn minst even te gaan kijken.

           Commentaar


           • #12
            Re: Berlijn, straatprostitutie

            Als je aan de Kurfürstenstrasse de busjes en auto's met pooiers rond de dames ziet staan, zou je dat de lust toch wel moeten benemen. Het blijft wel een bijzondere plek, veel mannen gaan er zonder familie naar de "Möbelhäuser" om een combi-bezoekje te doen. Maar de overlast wordt in dit gebied duidelijk veel erger ervaren door de buurt dan een jaar of 10 geleden.

            Commentaar


            • #13
             Re: Berlijn, straatprostitutie

             Zijn deze dames ook mee te nemen naar je hotel voor een nachtje?

             Commentaar


             • #14
              Re: Berlijn, straatprostitutie

              Zoals ik al zei, Berlijn is geen doel voor de "wandeltoerist", maar als ge dan toch alleen in berlijn zijt kunt ge altijd proberen. Gezien sommige dames erg onder druk staan om veel te verdienen zullen er wel zijn die bereid zijn om een ganse nacht te doen als ge hen maar genoeg betaalt (en dat zal dan nog minder zijn dan wat een escortdame vraagt). Blijft nog het probleem om de dame in uw hotel binnen te krijgen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Berlijn, straatprostitutie

               Heren,

               Enige privemails naar andere wandelaars op dit forum leverden mij geen (of enkele botte korte) reacties op. Daarom dat ik zelf maar het goede tegenvoorbeeld geef en u even op weg zet voor een potje lekker neuken in de Duitse hoofdstad.

               Zoals reeds eerder gezegd zijn er geen ramen in Berlijn, wel kan je in clubs zoals Artemis en enkele bordelen terecht. Ik beperk me in dit infotopic echter tot de straatprostitutie. Op dat vlak kan je in Berlijn wel wat lekkers vinden. Belangrijk is te weten "wat je zoekt"! Wil je dure sex, vergelijkbaar qua prijzen en prestaties met de betere escortsites, dan moet je op de Oranienburgerstrasse zijn. Als je echter betaalbare/snelle sex wil dan kan je beter naar de kurfustenstrasse.

               1. Oranienburgerstrasse

               Vanaf zonsondergang (rond 23 in de zomer) vind je hier de knapste meiden van het westelijke halfrond. En daarmee bedoel ik echter pornoactrices met high heels, sexy kledij en een lijf gemaakt voor de sex (lees: D-cup, superslanke taille, ellenlange benen en een geile kop). Velen zijn Oost-europees al vind je er ook Duitse meiden. Gespreid over deze straat staan er zo'n vijftigtal. De prijzen: ze bieden standaard hun diensten aan voor 80 EUR. Daarvoor beloven ze dan: kostprijs kamer/meermaals komen/pijpen/handjob/drankje/.... Ja, dat lees je goed... dat klinkt goed... maar het komt er op aan te beseffen wat ze NIET hebben aangeboden, nl. neuken, beffen, zoenen, kleren uit, borsten aanraken,.... dat kan allemaal NIET zonder meerprijs. Wil je dat alles (behalve zoenen, dat doen ze praktisch nooit) dan geldt het "uniforme tarief" van 350 EUR voor 45 minuten. De kunst is om op straat goede afspraken te maken. Ik sprak met de (Bulgaarse) Tessa af (ter info: zwart haar, 23 jaar, geweldig figuur) dat meermaals komen, beffen, pijpen, neuken, alles uit op de laarzen na, 250 EUR mocht kosten. Ze kwam dit perfect na, voor dat geld hoefde er zelfs geen rubber om voor haar, daar heb ik voor gepast maar ik heb mijn zaad wel op haar kale poes gespoten tot driemaal toe. Maar bon, zoals gezegd, dat betaal je dus ook voor een betere escort.

               2. Kurfustenstrasse

               Dit is een buurt waar je constant straathoertjes kan vinden. Overdag staan ze exclusief rond peepshow LSD, je kan daar met hen in een cabientje kruipen en voor 50 EUR krijg je dan pijpen en neuken. Ik nam er 20jarige Stella, alweer een Bulgaartje, lekker lang pijpen en vervolgens doggy style geramd tegen het TV-scherm van de cabine.

               Des Avonds (vanaf een uur of elf) kan je in deze lange straat alle soorten hoertjes vinden (wel pas vanaf huisnummers 132 en hoger, dus verder van de Zooologische Garden), en ze staan mooi gesorteerd bij elkaar:

               Voor al ondervermelde zaken geldt dat er een waar gedoogbeleid heerst. In de wagen, in het parkje, in de peepshow,... je zal geen last hebben van omstaanders of politie zolang je het niet open en bloot op straat doet.

               Vanaf nummer 140 vind je de studentes. Dit zijn (veelal blonde) Duitse meiden die na een werk- of schooldag wat bijverdienen. Hoge laarzen, sexy outfit en knappe kopjes. Het neuken kan op jouw hotel of in hun wagen. Ook hier zijn prijsafspraken belangrijk. Ik nam voor 50 EUR een Blondine (ze noemde zich Mandy) in haar Volkswagen Golf, we reden een zijstraat in, ze ontkleedde zich helemaal, pijpte me zonder condoom en vervolgens neukte ze me door op mij te komen zitten tot wanneer ik het zakje volspoot/mijn zakje leegspoot.

               Ter hoogte van LSD vind je nog steeds Bulgaarse en Roemeense jonge meisjes in zeer uitdagende outfits (lees: high heels, een string en een topje, that's all), daar kan je ook de cabines en de parking gebruiken om hen te neuken.

               Als je aan LSD afslaat naar de potsdammerstrasse dan vind je daar ook geile jonge meiden, veelal Hongaars. Deze kan je (s avonds) nemen achter een haagje aan de Commerszbank, wel geil, dat haagje is hooguit een meter hoog en de andere zijde lopen veel passanten en auto's. Ook onder de brug aan de overkant kan al eens geneukt worden.

               Leuke goedkope plek is zeker ook het parkje achter de mobelhubner, je slaat af in de Genthiner strasse en dan kom je rechts een parkje tegen, overdag is dit een speeltuin maar 's nachts afwerkplaats van een tiental hoertjes (jonge meiden vanaf 19 jaar in de Lutzowtrasse), transen en oudere vrouwen in de Genthiner strasse. Hier zijn de prijzen standaard 20 EUR voor pijpen, 30 voor neuken en 40 voor complet. Ik ging er twee keer met een jonge Roemeense (19j?) mee. Op een bankje in het park zuigt ze je, dan rubber er over en doggy op de bank volpompen, aanraken en zoenen is allemaal geen probleem, en dat voor 40 EUR.

               Tot zover, ik vond het best leuk wandelen in Berlijn, wat raar in het begin maar best leuk eens je de lokatie gewend bent. Je kan trouwens vlot de taxi of het openbaar vervoer nemen naar deze plaatsen....

               Nog een laatste waarschuwing: boek zeker geen escorte bij escort77, ze zijn onduidelijk in hun prijzen en komen de afspraken amper na, ook worden ze grof als je meer info vraagt.

               Commentaar


               • #16
                Re: Berlijn, straatprostitutie

                Zo dat is pas een goede recensie , goede details !!! ben een beetje jaloers , dat is het verhuizen te overwegen waard !

                Commentaar


                • #17
                 Re: Berlijn, straatprostitutie

                 Was onlangs in Berlijn en ondanks de geweldige recensie van Barti toch erin getrapt.
                 laat in de nacht liep ik door de oranienburgerstrasse. Waren zo'n 10 dames die er allemaal redelijk tot goed uitzien en inderdaad de prijs die ze je voorspiegelen is 80 euro. Beetje doorvragen en ze vertellen je dat er voor extra's (anaal, fetish, Russisch etc.) 150 euro bovenop die 80 komt.

                 Toch met mijn dronken geile kop met een blonde Duitse dame van achter in de dertig met een stel enorme borsten meegegaan.
                 80 euro afrekenen en terwijl ik 2 biljetten van 50 te voorschijn haal vraagt ze of ik een gentleman ben en een drankje voor haar wil kopen. Ik krijg een drankje ( let wel een plastic bekertje met kraanwater) en zij besteld limonade wat, je raad het al, precies 20 euro kost. Afijn 100 euro armer en na 5 minuten wachten komt ze terug. Je ligt op bed zij masseert de boel een beetje en trekt je af terwijl ze uitlegt water allemaal nog meer kan tegen extra kosten. Geen trek in dus gezegd dat ik niet meer geld had. Geen probleem kunnen even naar de geldautomaat lopen... Doe maar niet en pijp me maar even. Dat deed ze aardig maar toen ik vroeg of ze me wou aankijken terwijl ze dat deed kreeg ik te horen dat ik haar vriend niet was en dat zou dus meer kosten.. Wtf?! Verder gaat er geen kleding uit en is ze constant bezig om meer geld uit je zak te kloppen.Maar snel afgemaakt en 10 min later stond ik weer buiten. Eens maar nooit meer. U zijt gewaarschuwd.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Berlijn, straatprostitutie

                  zoals gezegd... je had de Kurfurstenstrasse moeten nemen ;-)

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Berlijn, straatprostitutie

                   Het lijkt me inderdaad beter om de Kurfurstenstrasse te nemen en bovendien de dvp te vragen om naar hotel te gaan, niet de sexcinema of in de openlucht. Er is op wandelafstand een pensionnetje waar ge een kamer kunt huren voor slechts 10 € per halfuur, de dames weten waar het is. Daar kunt ge dan zonder kleren lagnuit in bed, wat toch beter is. De meeste dvp's vragen minder dan 50 € en ik schat dat ongeveer de helft een goede service leveren.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Berlijn, straatprostitutie

                    Was vorig weekend in Berlijn en op basis van dit topic een beetje rondgekeken naar de dames

                    Op basis van het positieve verhaal van barti de gok genomen op de Oranienburgerstrasse bij de zwartharige Duitse Nikki. Vooraf flink doorgevraagd naar prijzen en mogelijkheden maar eenmaal ter plaatse draaide het helaas alsnog uit op hetzelfde verhaal als Monty... Uiteindelijk na een droeve pijpbeurt van EUR 80 binnenshuis toch nog voor EUR 150 een wip overeengekomen op de parkeerplaats naast de straat. De dame was echter dermate zenuwachtig aan het praten tijdens de bezigheden dat het van een hoogtepunt niet is gekomen. Ze leek daarnaast nogal zenuwachtig omdat er elders op de parkeerplaats mensen waren en het alweer licht begon te worden. Al met al heb ik lachend afscheid van haar heb genomen zo slecht was het. Het geld maakt mij niet uit maar bespaar je de tijd hier mensen. Ga lekker kijken vanaf een terrasje maar verspil je tijd verder niet hier...

                    Ook nog langs de Kurfürstenstraße geweest. Voor alle duidelijkheid je komt direct in het hart van dit gebied als je uit de U1 halte Kurfürstenstraße stapt. Vanuit daar loopt het gebied in westelijke richting naar de Zwölf-Apostel-Kirche, de Frobenstraße, de Genthiner Straße en de Magdeburger Platz. Ook bij de U2 halte Bülowstraße zijn de dvp's te vinden. Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de diensten hier, maar een actieve buurt is het zeker

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Berlijn, straatprostitutie

                     Al wel vaker in Berlijn geweest en uitgebreid geinformeerd bij de oogverblindende chicks op de Oranienburgerstrasse maar nu tot actie overgegaan aan de Kurfurstenstrasse. Oke, ze zijn wat minder daar maar een halfuur pzc en neuken voor 50 is helemaal niet gek.

                     Beetje rondgelopen en in de buurt van de LSD (sekscinema) er eentje uitgekozen, slanke Hongaarse met lang blond haar en een minirokje. Beloofde desgevraagd ook een uur én anaal te doen voor 50 extra. Dit kon in een cabine in LSD of in een pensionnetje op 10 minuten lopen. Pension kost 10 euro voor een halfuur. Ik nam dus een uur en rekende daar 20 euro af.

                     Bij aankomst op het kamertje afrekenen. Toen heb ik mij laten overhalen nog 20 extra te betalen voor zoenen en beffen. Dan zou 'alles' inclusief zijn. Al met al was het een grote desillusie voor 120 euro incl. pension. Pijpen deed ze idd zonder en best aardig. Daarna condoompje erom en eerst anaal. Nu heb ik helemaal niet zo'n megalul maar toen hij er hooguit een kwart inzat vond ze het wel mooi geweest na 2 minuutjes.

                     Beffen dan, oppervlakkig mocht, met m'n handen haar kutje een beetje openen om haar clitje te likken wilde ze niet. Weer een discussie. Zoenen, haar tong was nergens te vinden en ook dan ben je er gauw mee klaar. Onwillige geldslet, bah. En oh ja, vingeren mocht niet, dat was niet inclusief. Ik probeer nog: maar alles was toch inclusief? Ja, zegt ze, maar dát niet. Pfffff...

                     Vervolgens heb ik haar een tijdje flink afgeneukt in verschillende standjes en AJU.

                     Volgende keer ga ik wel voor 50 de LSD in en hoop ik een leukere meid te mogen treffen die wel doet wat ze belooft.