Rotterdam, Hilledijk 206b, Sexshop Rosie, Algemeen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Rotterdam, Hilledijk 206b, Sexshop Rosie, Algemeen

  Naam: Shop Rosie


  Adres: Hilledijk 206b 3074 GB Rotterdam  Telefoonnummer: Tel. 010-4845724

  Website: http://www.sexshoprosie.nl/


  Aard:

  Openingstijden:

  Open 7 dagen Per Week
  van 10.00 uur tot 22.00 uur.


  Prijzen:

  Prijzen per 01-01-2011

  Toegangprijs seks cinema € 10,=
  (per bezoek geen dagkaart)

  Hand massage € 20,=

  Frans € 30,=

  Intiem € 40,=

  Frans- intiem € 50,=  Routebeschrijving en parkeren:


  Inrichting:


  Verzorging:  Algemeen:  Hookersleden die deze gelegenheid bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan de betreffende Moderator) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Rodox; 18-08-17, 08:41.

 • #2
  Re: Zuid, Willedijk 206b , onbekend (goed)

  Oorspronkelijk geplaatst door pastinakel
  Had vandaag weer eens zin om langs de Hilledijk te gaan. Gloria en Paula boden hun diensten aan maar ik wilde eerst even rustig zitten. Op een gegeven moment liep ik langs een hokje waar twee vrouwen bezig waren met een man. Eerst hun uitnodiging om erbij te komen niet aangenomen maar ik werd eigenlijk wel nieuwsgierig en besloot de stoute schoenen aan te trekken. Me snel ontkleed en even later zat een blonde latina aan mijn pik te zuigen (deepthroat) terwijl de andere (ik denk ook een latina maar dan met donker haar) met de man verder ging. De blonde lekker genomen op de bank en beurtelings haar kale kutje lekker gelikt. Ze werd behoorlijk nat. Daarna gevraagd of de dames wilden wisselen. Ik had niet gedacht dat ik er zo opgewonden over zou worden. Mijn pik in de ander geschoven en een lekkere beurt gegeven. Op een gegeven moment ging de donkere over in tongzoenen terwijl de blonde mijn pik heerlijk pijpte. Even later zat mijn jasje dan ook lekker vol.
  Op een gegeven moment kwam er nog een derde man bij maar ik ben toen weggegaan.
  Is voor herhaling vatbaar!!
  Algemeen gevalletje

  Commentaar


  • #3
   Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

   In deze tent kun je inderdaad de raarste dingen meemaken. Je betaalt 10 euro entree voor de 'filmzaal' en dan daal je af naar de kelder waar de verschillende dames op je zitten te wachten in een van de (nauwelijks afgesloten) ruimtes. Afhankelijk van de dames en de andere bezoekers zijn trio's en kwartetten ook mogelijk en dat terwijl er ook nog meegekeken kan worden door anderen. Dames zijn voornamelijk latina's. Aanraders zijn Antoinette (die is Nederlands), Paula en Laura.

   Commentaar


   • #4
    Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

    De nieuwe site is online op : http://www.sexshoprosie.nl/

    Blijkbaar zijn er ook nieuwe (?) prijzen:

    Prijzen per 01-01-2011

    Toegangprijs seks cinema € 10,=
    (per bezoek geen dagkaart)

    Hand massage € 20,=
    Frans € 30,=
    Intiem € 40,=
    Frans- intiem € 50,=

    Commentaar


    • #5
     Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

     Oorspronkelijk geplaatst door umbro010
     Dus je kan ze hier al ketsen voor 10 euro geloof er niks van zo goedkoop?

     HTC was toch het goedkoopste privehuis in rotterdam?
     !0 euro is de toegang voor de 'videokelder', daarna kun je, indien je dat wenst, je laten verwennen door 1 van de dames die in de videokelder aanwezig zijn, dat gaat vanaf 20 euro (excl de toegang).

     Commentaar


     • #6
      Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

      Over de definitie van een privehuis kun je een aparte discussie opzetten. Hier zit je in een open ruimte met schotten afgezet. Je kunt wel zien wie er zit en soms worden er op die banken ook sexuele handelingen verricht, ook zichtbaar dus. Voor het grotere werk kun je achterin terecht, die ruimte kan voor het zicht ontsloten worden, echter lange mensen kijken over de schermen en en anderen soms door de spleten.

      Je moet dus niet rekenen op een echte priverelax. Dit kan echter extra spannend zijn, het is kijken en bekeken worden.

      Voor 10 Euro ben je binnen en kun je in ieder geval kijken. De dames doen er veel aan om je op te winden en ook zover te krijgen dat je voor een van de relaxmogelijkheden kiest.

      Commentaar


      • #7
       Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

       Na het acute vertrek van Lorena en Laura eind vorig jarig heb ik beneden sinds kort 2 nieuwe europees uitziende jonge dames gezien van begin twintig. Eén slank en klein met een bril en de ander vrij lang en flinker met zwart haar. Ik ben niet met een van deze dames actief geweest en heb een paar bezoeken nodig om alles eens rustig te observeren. Hopelijk kunnen ze een beetje wennen.
       Laatst gewijzigd door DevDark; 26-05-12, 22:03. Reden: Quote verwijderd.

       Commentaar


       • #8
        Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

        Het keldertje is verdeeld in 7 ruimtes met bank(en) en dvd op tv scherm die min of meer afgeschermd zijn. Achteraan is meer afschermd gedeelte waar een bed staat. Een van de dames zal je koffie aanbieden en vragen of je wat wilt. Alleen film kijken kan ook. Als je eerst wilt kijken komt ze het later nog eens vragen of ze vraagt of je een andere dame wilt. Pas als ze je wat langer kent, heb je kans dat ze gelijk komt verleiden. Je kunt ook vragen of je naast haar mag zitten als je een keus hebt gemaakt. De dames hebben voor zover ik weet in de filmzaal hun eigen plek. Vooraan in de kelder bij de trap bij het grote beeldscherm zit je niemand in de weg. Over het aantal dames, dat varieert. Voor zover ik weet is dit de enige boetiek/ dvd zaak annex filmzaal die overgebleven is in Rotterdam (en Den Haag ?) waar je in principe een tijdje vrij kunt zitten en tegen een redelijke prijs al wat kunt doen, niet lux is, en mede daardoor een ongedwongen sfeer heeft, en dat is jammer. Er is nog een poosje een dagbon geweest maar die is afgeschaft.
        Laatst gewijzigd door DevDark; 28-05-12, 18:19. Reden: Quote verwijderd.

        Commentaar


        • #9
         Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

         De dames zijn gemiddeld 40 plus en een maatje meer. Vaak van latijns amerikaanse afkomst. Verwacht hier geen fotomodellen.

         Na het vertrek van Laura kom ik niet meer zo vaak. Wat zou ik haar graag weer ontmoeten.

         Commentaar


         • #10
          Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

          Beste Dawn. Laura is inderdaad bijna niet te vervangen, maar Lorena vond ik ook een aanwinst. Ik had niets meer over Rosie gemeld als er nu niet 2 jongedames van begin 20 zouden zijn. Dat zijn ook geen fotomodellen, maar ze zijn wel jong. Ik denk trouwens dat het van origine Spaansen zijn, die vanwege de crisis naar het noorden zijn verhuisd. Of die er volgende week ook nog zijn is de vraag. De vaste kern van rijpere Zuidamerikaansen zal wel bljjven. Je kunt eventueel bellen om te vragen wie er zijn.
          Laatst gewijzigd door DevDark; 29-05-12, 16:09. Reden: Quote verwijderd.

          Commentaar


          • #11
           Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

           Oorspronkelijk geplaatst door drieltje
           Zit Paula hier nog wel eens? Dat was altijd een heerlijke meid die voor veel in was.

           Gert
           Drieltje heeft deze vraag nu het recensiegedeelte gesteld. Ja, normaal is Paula daar van maandag tot vrijdag overdag, 's avonds weet ik niet.

           Commentaar


           • #12
            Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

            Zojuist was ik in de zaak en vroeg hoe lang ik de tijd zou hebben voor een handjob. De vrouw achter de balie antwoordde "20 euro." Ik zei dat ik dat niet vroeg, maar wilde weten hoeveel minuten ik kreeg voor die 20 euro. Ze antwoordde dat de entree 10 euro was en een handjob 20 euro. Nog steeds geen antwoord dus! Ik vroeg hoeveel minuten. Ze was verbaasd en antwoordde: "Tot je klaarkomt." Ik was achterdochtig, maar besloot het erop te wagen.


            Beneden zag ik een leuk meisje die ik verder niet bij name noem want haar schuld was het niet. Ik vroeg haar om een handjob. Uiteraard bood ze me meer aan. Toen we het uiteindelijk eens waren, begonnen we. Ze deed al een condoom om toen 'ie nog slap was. Zodra ik een stijve had, begon ze naar een orgasme toe te werken. Ik vroeg haar zachter te doen. Ze zei toen: "Maar de tijd is om. Jij moet klaarkomen." Ik zei: "Laat dan maar. Dat kan ik niet. Ik heb tijd nodig." Ze deed nog een poging, maar inmiddels was ik me kwaad aan het maken op die stomme muts achter de balie, die tegen me gelogen had. Dan lukt het helemaal niet meer.


            Toen ik weer boven was, confronteerde ik de vrouw achter de balie dat ze me voorgelogen had. Ze was heel verbaasd dat ik 'het niet begrepen had' en dat er voor een handjob een tijd staat van 3 tot 4 minuten. Ik zeg tegen haar dat ik letterlijk gevraagd had hoeveel tijd ik had en dat ik weg zou zijn gegaan als ik van tevoren wist dat ik maar zo kort had. Ze zei dat ik die tijden ook op de website had kunnen lezen. Ik wist dat dat niet waar was, want ik had van tevoren expliciet gezocht naar die info en heb die niet kunnen vinden. Ik eiste mijn tientje terug, maar daar ging ze niet mee akkoord.


            Ik kan geen excuus bedenken voor deze oplichters. Boycot deze zaak!

            Commentaar


            • #13
             Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

             Ik kan lastig een inschatting maken van jouw verwachtingen en vind het in ieder geval jammer dat ze niet zijn uitgekomen.Op de site staat volgens mij nergens dat je 4 minuten hebt voor een handjob. Dat is ook onzin en heb ik nooit gehoord of beleefd daar.
             Jouw verhaal doet me wel een beetje denken aan de vraag, wat kost een druppel benzine? Niets.laat hem dan maar voldruppelen. Je kunt voor 10 euro een film kijken, waarbij je nergens toe verplicht bent. De dienst van de dame staat dus los van deze 10 euro. Kun je voor 20 euro de verwachting hebben dat een dame een half uur bezig is om jou handmatig tot een hoogtepunt te brengen? De meeste mannen komen daarheen omdat ze geil zijn, als je al geil bent en je kijkt naar een pornofilm terwijl er een half-ontblote dame met je pik speelt, hoe lang doet iemand er gemiddeld over om klaar te komen?
             Ik wil je een tip geven, boek de volgende keer een half uur met een dame, dan ben je van iedere discussie af. Of bespreek je wensen met de dame beneden en niet met de dame boven die alleen maar over de bios toegang gaat.

             Commentaar


             • #14
              Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

              Ik begrijp wat je bedoelt te zeggen, dawn. Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen hoe lang de meeste mannen erover doen. Ik weet van mezelf dat ik meer tijd dan gemiddeld nodig heb. Ik verwacht niet dat ik voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Juist omdat ik dat niet verwacht, stelde ik die vraag. Dan verwacht ik een eerlijk antwoord. Als ik dat niet krijg, vind ik dat ik oneerlijk behandeld ben.

              En jouw verhaal klopt niet helemaal: aan de dame betaal je minimaal 20 euro, dus totaal 30. Dan gaat ze haar best doen om meer te verdienen. Uiteindelijk heb ik haar 40 euro betaald, dus totaal was ik 50 kwijt. Als ik dan maar een paar minuten daadwerkelijk gestimuleerd word, voel ik me opgelicht.

              Het klopt dat het nergens op de site staat dat er maar 4 minuten voor staat. Dat beweerde zij; ik wist dat dat niet waar was. En volgens mij wist zij dat ook, want ik vroeg haar om te laten zien waar dat op de site staat, maar dat weigerde ze. Ook hieruit blijkt de oplichters-mentaliteit van deze zaak.

              Commentaar


              • #15
               Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

               Ben daar ook diverse keren geweest. Gloria is zeer opdringerig als je een keer eerder bij haar bent geweest. Door onder de prijs te werken, bekende laat ze neuken voor € 20. Als je dan weer komt kies je makkelijk voor haar omdat ze je eingelijk dwingt tot sex met haar vanwege de prijs die ze rekent, € 20 voor pijpen en neuken. De laatste keer was het helemaal niets en ben weer gegaan. Ik was bezig achter het schot achte rin de zaak stond er een vent zich boven mij af te trekken. Ik kom er niet meer

               Commentaar


               • #16
                Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                Vandaag 19 januari was deze zaak gesloten, in hun advertentie staat dat ze 7 dagen per week open zijn.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                 Deze heerlijke tent is nog gewoon open hoor! Alleen ff 2 weken dicht vanaf ma 5 aug om de kelder te verbouwen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                  Een verbouwing kan daar zeker geen kwaad, zou vooral fijn zijn als er een goede wasgelegenheid komt. Verder vind ik de opzet nog steeds leuk, je hoort en ziet veel en dat komt de stemming ten goede.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                   Is het er beter ip geworden beneden in de kelder na de verbouwing dat iemand weet voordat ik naar beneden ga voor een tientje.
                   Welke dames zitten er nog

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                    Begreep dat ze deze week nog dicht waren. Maar ben ook wel benieuwd of er wat verandert en welke dames er straks weer zijn. De boel een beetje opknappen kon inderdaad geen kwaad.
                    Hoop dat iemand snel iets laat weten.

                    Mario

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Zuid, Hilledijk 206b, Algemeen

                     19 augustus moeten ze weer open zijn, met dezelfde dames.