Diverse Locaties, Gangbang, Girls Unlimited

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Diverse Locaties, Gangbang, Girls Unlimited

  Ik ben dinsdag naar de eerste gangbang geweest van Girls Unlimited. Nadat de gbangels uiteen zijn gegaan gaan Joke en Lizzy blijkbaar hun eigen weg in het gangbangwereldje. Voor de eerste keer was er de promoprijs aangekondigt. Van de drie aanwezige dames Rachel Rose, Sky en Joke kende ik alleen de laatste dame. Ik wist al dat Joke een erg vriendelijke vrouw is die echt haar best doet en lekker kan pijpen dus in het slechtste geval zou de reis al niet verloren zijn!
  Ik kwam ruim op tijd aan en was bij de eerste aanwezigen. Gastvrije ontvangst door Joke en Rachel waarmee ik al snel kennismaakte. Er werd een speciaal drankje aangeboden met bubbels en er was een heel ruim buffet met zoeternijen aanwezig. Gaande van cake tot zelfgemaakte gebakjes. Echt een immense keuze. Ik was begonnen met een drankje te nuttigen maar Rachel schoot onmiddellijk in actie. We waren amper een dikke vijf minuten binnen en Rachel had al haar eerste pik in de mond is wel eens wat anders dan de bangs waar je bijna een uurtje moet wachten voor de eerste actie er is. Ik ben begonnen met een lekkere pijpbeurt van Rachel waarna ik plaats maakte voor een medebanger. Er was een plaatsje vrij bij Joke dus snel plaats genomen om een lekker natte pijp te krijgen van Joke met CIM Goed begin van de middag! Toen ik aan het bekomen was heb ik wat naar de actie van Rachel staan kijken. Deze meid is echt een beest! Ze krijgt er precies niet genoeg van of ze is een topactrice. Welke van de twee ook: voor de mannen is deze meid een topattractie. Hoe ze tekeer gaat met het pijpen van een pik is gewoon een lust voor het oog....heerlijk geil en als ik goed zag werd er van de zaadladingen niet veel in de zakdoek gespuwd Rachel in de slinger daarna...gewoon geweldig! Nog een pijpbeurt gaan halen bij Sky en dan aan de terugreis begonnen.

  Ik was aangenaam verrast dat deze nieuwe organisatie de lat onmiddellijk hoog legt. Ik zie dat er al wat datums op de agenda bijstaan dus voor mij is het al zeker dat ik regelmatig in Bananas zal te zien zijn: zowel girls unlimited als vipgangbang
  Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 18-12-16, 13:38.

 • #2
  Re: Rotterdam, "S Gravendijkwal 92, The Moods Bar

  Vandaag naar de gangbang in Moods geweest. Na de recensies hier wilde ik graag zelf eens een kijkje nemen. De meeste gangbangs zijn voor mij als Rotterdammer toch vaak een stukje reizen en dan is een fijn adres zo dichtbij een uitgelezen kans op spannend plezier!

  Er stonden vier dames in de planning: de guitige Rachel Rose, Joke, Sky en een amateurdame wiens naam ik ben vergeten. Via mail werd me netjes van tevoren gemeld dat de laatste dame waarschijnlijk niet aanwezig zou zijn ivm een griepje. Ook liep er nog een tweetal stellen rond. Sky heb ik niet bezocht omdat ze mijn type niet is maar Rachel Rose en Joke waren fantastisch. Vriendelijk, enthousiast en niets was te gek. Als je een beetje communiceert en respectvol bent kun je je flink aan je trekken komen bij deze dames. Ik had geluk, want toen ik binnenkwam was er net een stilte voor de storm en had ik beide dames voor mezelf alleen. Terwijl Rachel Rose aan mijn pik trok, schaarde Joke zich achter mij om mijn nek te zoenen en mijn tepels te kriebelen. Erg geil! Na een tijdje kwamen ook andere heren de ruimte in en stond ik mijn plekje af aan iemand anders.

  Heb gedurende de middag nog een aantal keer de ruimte bezocht en ben een aantal keer heerlijk gekomen. De eerste keer bij Joke die haar mond om mijn pik zette en hem steeds stijver pijpte tot ik heerlijk klaarkwam. De tweede keer heb ik me afgetrokken terwijl Rachel aan mijn eikel zoog tot ik haar mondje vol spoot. Geil!

  Tussendoor ook nog met een van de zeer vriendelijke organisators/eigenaars gesproken en van gedachten gewisseld over gangbangs in Rotterdam. De locatie is fantastisch. Ook erg fijn dat er een aparte rookruimte is zodat het eten niet in de rook staat (een grote ergernis bij de gangbangs in Chrystal Prive) en dat je een beetje rond kunt lopen over de verschillende etages. Het eten was prima geregeld (soep, broodjes en snacks) en persoonlijk vond ik de hygiëne echt super! Zag vaak personeel rondlopen om condooms en handdoeken op te ruimen en ook de aanwezige dames hielpen om alles netjes te houden.

  Ik heb vertrouwen in de evenementen van The Moods en zal ook zeker eens met mijn vriendin hier langs komen voor een spannende middag! Wat betreft de gangbangs hoop ik persoonlijk de volgende keer weer op andere dames. Niet omdat deze groep niet lekker was maar voor mij maakt juist elke keer weer een andere groep dames een gangbang extra geil.

  Commentaar


  • #3
   Den Haag, Weteringekade 113, Bananas, Girls Unlimited

   Het was voor mij alweer een tijdje geleden dat ik bij een gangbang was. Op de één of andere manier ben ik de laatste keren "enigszins teleurgesteld" naar huis gegaan na afloop. Natuurlijk, ik was geweldig verwend, had een hapje gegeten en een drankje gedronken, een beetje kunnen babbelen met andere gangbangers en natuurlijk had ik mijn kwakkie(s) kunnen achterlaten, maar toch... ik had het idee toch een soort van afgewerkt te worden door dames die heel professioneel glimlachten en kreunden, maar met hun hoofd meer bij de financiële vergoeding dan bij de aanwezige gasten waren.

   November vorig jaar was ik bij de "verjaardags-gangbang" van een dame die inmiddels gestopt lijkt te zijn. Ook dat was geweldig, maar ook daar leek het meer professionaliteit dan gezelligheid. Eén van de positieve uitzonderingen op de dames was Joke, een MILF met pittig kort kapsel, prachtig lichaam, geweldige borsten en een onvoorstelbaar leuk humeur! Ze maakte met iedereen een praatje, slobberde de ene na de andere pik naar binnen en bleef maar bezig. Terwijl de ene na de andere dame liever aan de bar bleef hangen of in de jacuzzi ging zitten bleef Joke de ene na de andere pik leegzuigen. Ze slikt niet en laat niet over haar gezicht spuiten, maar die geweldige borsten zijn een prachtige plek voor een stevige kwak!

   Toen ik enkele weken geleden de aankondiging voor vandaag zag hoefde ik ook niet lang te twijfelen. Joke en vriendin Rachel Rose, die inmiddels mijn bovengemiddelde interesse had getrokken, samen met twee echte pornosterren: Scarlett Hope en Esther Heart. De eerste kende ik (van de plaatjes), voor de tweede moest ik eerlijk gezegd even googelen. Scarlett is een plaatje, Esther een "al-wat-langer-meedraaiende" MILF. Met die laatste had ik weinig, naar Scarlett was ik erg benieuwd, maar mijn aandacht ging uit naar Joke en vooral Rachel.

   Vanmiddag op pad, om ruim op tijd bij Bananas te arriveren. Na het voltooien van de financiële verplichtingen en het in ontvangst nemen van de lockersleutel kon het feest beginnen. Ik was nummer vijf, dus het was nog erg rustig. Dat nam niet weg dat Joke al gezellig aan het kletsen was en ook Rachel enthousiast iedereen begroette. Ik was letterlijk en figuurlijk even stil toen Scarlett voorbij liep; wat een onbeschrijflijk mooie meid is dat! Hoewel ik thuis al gedoucht had vind ik het toch lekker om met last-minute nog even op te frissen, waarna ik plaats nam in de buurt van de bar en van Joke mijn eerste colaatje kreeg aangeboden. Langzaam druppelden er meer mannen binnen, en ook Esther Heart arriveerde.

   Iets over enen kon het feestje beginnen. Er werd eerst nog even een groepsfoto van de dames gemaakt, die een paar tellen later al op Twitter bleek te staan, waarna ik werd meegetrokken door Rachel om samen neer te ploffen op één van de grote matrassen. Van dichtbij was ze nog mooier en dan ik had verwacht, en na een korte knuffel verraste ze me door me onvoorstelbaar lekker te tongzoenen. Het duurde even voor er wat andere mannen bij kwamen, dus dit was echt even mijn momentje! Ze drukte me achterover met de woorden "zo, nu is het mijn beurt", waarna ze aan een ongelooflijk lekkere pijpbeurt begon. Mijn hemel, zonder pardon in één keer tot achter in haar keel, en gewoon door blijven slobberen en me bloedgeil aankijken. Dit tafereeltje trok meer mannen naar de matras, zodat Rachel al snel van achteren werd gevingerd (of geneukt, dat kon ik niet goed zijn vanuit mijn positie!) en ook Esther kwam dichterbij. Op mijn verzoek knielde ze boven me, waarna ik haar even kort heb gebeft. Dat had ik achteraf misschien niet moeten doen, want ik vermoed dat ze zich na haar reis naar Bananas alleen had omgekleed en niet had gedoucht... het was "enigszins muffig". Ik heb Rachel nog even haar (goddelijke) gang laten gaan, waarna ik plaats heb gemaakt voor een ander en bij Joke ben gaan kijken. Die zat geknield voor de bank, een plek waar ze deze middag veelvuldig aan het klussen was, en ik besloot op een lege plek te gaan zitten en mee te kijken. Maar ja, meekijken is een term die niet voorkomt in het woordenboek van Joke, dus terwijl ze bleef pijpen begon ze met haar andere hand mijn pik nog harder te kneden. Ze wisselde het pijpen van de kerel naast me en mij af, en op zo'n gruwelijk lekkere manier dat ik langzaam maar zeker mijn eerste hoogtepunt van de middag voelde naderen. Daar vond ik het echter nog wat vroeg voor, dus besloot ik op te staan en wat te gaan drinken aan de bar. Helaas... die heb ik niet gehaald! Onderweg kwam ik Rachel tegen die op haar knieën twee man aan het pijpen was en met knipogend aankeek, waardoor ik besloot een tussenstop te maken. Die tussenstop liep enigszins uit de hand, want ze zoog, trok, slobberde en deepthroate met zoveel passie, dat ik na een paar minuten luid kreunend klaarkwam. Mijn pik bleef diep in haar mond en los van een enkele druppel die op haar bovenarm was gelekt was er van mijn zaad niets meer te vinden. Ze stond op en ik kreeg met de woorden "dank je wel lieverd" en kus op mijn wang. Pfoei, wat een beest!

   Natrillend ben ik gaan douchen, waarna ik aan de bar ben gaan zitten om het schouwspel van een afstandje te bekijken. Ik kon daar trouwens gelijk even genieten van het buffet, dat door Joke zelf in elkaar was geknutseld. Een heerlijke verse soep, mét knisperballetjes, een uitstekende salade en een keur aan toastjes, kaas, worst, nootjes en andere versnaperingen. Aan de bar was nog meer lekkers te vinden, in de vorm van Scarlett, die (naar mijn idee) vrij vaak aan de bar te vinden was. Ze bleek een gezellige babbelkous, maar hoe mooi en lief ze ook is: wij kwamen natuurlijk niet voor het babbelen

   De rest van de middag heb ik me uitstekend vermaakt met Joke en Rachel. Ook heb ik even heerlijk gebubbeld in de jacuzzi, van waaruit ik een mooi zicht had op de actie in de kamer. Zo zag ik Joke een kerel leegzuigen op zo'n manier dat het orgasme uit z'n tenen kwam, waarbij we even vreesden dat de buren 112 zouden bellen vanwege het harde gekreun tijdens zijn explosie. Een schaterlachende Joke die daarna uitroept "en hier doe ik het allemaal voor" is iets om nooit te vergeten! Eenmaal uit de jacuzzi heb ik Scarlett nog heel eventjes geneukt, maar ik werd na een paar tellen al wat week van het pornofilmgekreun. Met Esther heb ik verder helemaal niets gedaan, maar daar had ik gewoon niet zo'n klik mee. De dag eindigde met een spermadouche voor Rachel, Scarlett en Esther, waarbij de laatste twee zich wat terughoudender opstelden dan Rachel, die 100% voor elke druppel ging. Ik had dolgraag Rachel of Joke anaal willen nemen, maar dat is er deze middag helaas niet van gekomen. Iets zegt me dat dát nog wel een keer gaat gebeuren. Wat mij betreft op een volgende gangbang, waar ze de "pro's" lekker thuislaten, en ze gewoon hun eigen goddelijke, nymfomane, bloedgeile, volledig natuurlijke en ongeremde gang gaan. Want dat doen ze voor mijn gevoel: deze dames genieten er volledig van, en dat ze er voor betaald krijgen lijkt een leuke bijkomstigheid. En van dat soort dames ga ik superblij naar huis!

   Joke & Rachel (en zeker ook Cor op de achtergrond): bedankt voor een prima middag, en tot snel!

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

    Vanmiddag (zaterdag) organiseerde Girls Unlimited, dus Joke en Rachel, weer een leuk feestje in Bananas. Deze keer met Manon en Denise die ook nog wel eens vaker deel uit zullen maken van het team.

    Ik was mooi op tijd voor een drankje, en de dames waren ook in vol ornaat, Denise kwam ietsje later door de mede/tegenwerking (doorhalen wat niet van toepassing is) van onze nationale spoorwegmaatschappij. Manon, voor wie het pas de tweede gangbang was, nam het initiatief, en de andere dames volgden. Joke etaleerde haar doctorsgraad in de pijpkunsten, en Rachel ging weer actief op zoek naar spierpijn in de sling. Denise volgde al snel op de matras. (Ik kan hier niet verhullen dat ik gewoon een zwak heb voor Denise omdat ze zo'n lekker nuchter poppetje is). Mijn eerste gevulde condoompje was dan ook voor haar.

    Naast de prima inzet van de drie dames moet hier toch nog even vermeld worden hoe Manon de show steelde (stal?) door zich uitgebreid te laten fisten, een prachtig gezicht. Cor en de gb-specialist deden de bar dienst op de gebruikelijke prima wijze en konden aan het eind, toen het wat rustiger werd, nog even meedoen. De hapjes van Joke en Rachel (koekjes met chocola!) deden het weer goed. Wat toch belangrijk is voor mij bij zo'n gangbang is de algehele sfeer en de algehele geilheid, en daarom was het een geslaagde middag, nog even afgesloten in het bubbelbad.

    Ga zo door, girls unlimited

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

     Eigenlijk zou dit topic vandaag Girls Unlimited versus GangbangNation moeten heten: vandaag combineerden de dames van Girls Unlimited hun krachten met de dames van GangbangNation voor een feestje met een hoog actieve dames gehalte. Door verschillende omstandigheden was niet iedereen van de flyer aanwezig (beterschap, Rachel!), maar Joke, Chica, en Sky deden hun best, met Alexis, Laura, Olga en Sonja.

     GangbangNation zijn voornamelijk Nederlandse meiden die Belgie tot hun domiciel hebben gekozen, plus de heerlijke oostblok dame Olga (ouch, wat een lijf...). Ik moet zeggen: werkelijk alle dames hebben zich van hun beste kant laten zien. Ik was er in de middagsessie, een man of 20 (?) was natuurlijk niet al te veel voor zoveel meiden, maar ik hoop voor hun dat het bezoek gaat aantrekken (misschien al wel in de avondsessie). Joke en Chica al op de derde dag achter elkaar actief, maar spierpijn gaat vanzelf weer over, Sky lange sessies in de engelse kamer, Alexis en Olga overal in de weer, Laura wat ben je toch een heerlijke milf en wat kom ik altijd lekker klaar in je, en Sonja vaste bewoner van het bed in de kinky kamer.

     Sfeer was gezellig en relaxed, eten goed maar iets bescheidener dan in het verleden. Hoop jullie allemaal weer vaak tegen te komen.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

      avonds ook relaxed en gezellig. Door joke heerlijk de laatste druppels er uit laten pijpen. Chica had op het laatst ijsblokjes nodig.Een massale spermadouche waarjn de scherpschutters zich konden uitleven. Een echte gb dus.
      Het was voor mij de 5e bang in 2weken en gb is topsport.
      Dinsdag nog ons land vertegenwoordigt bij de Spermagames bij Duesseldorf en me tot de laatste druppel verweert.

      Komende week kijken wat het wordt. Bij mooi weer wordt het Xanten, nieuwe dames zo te zien en als er niet geniaal photo-shopped is, zo te zien volfoende visuele sexuele bevrediging. waarschijnlijk hoog roemeens gehalte met paaldans in alle variatie.
      Tussen de bedrijven insmeren en zonnen. Zo'n dagje gaat wel lukken.
      Eind van de week helaas in buitenland. Mis de gb in de paradise en de xxl.
      Gelukkig zit ik wel in die Heimat in de buurt van ps, pt en gb en zal het wel uitdraaien op 7 x feest in 3w.
      Kortom life is still sucking.
      Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 03-06-16, 17:43. Reden: stop nou eens met die onnodige quotes

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

       Een paar weken geleden heb ik toch weer de "fout" gemaakt om naar een XL-gangbang te gaan, waar een aantal prachtige meiden te bewonderen (en meer) zouden zijn. En inderdaad, het zijn prachtige meiden, maar (op een uitzondering) na waren ze meer bezig met elkaar, de bar, de pauzes en een aantal (bekende?) mannen. Nu kan het ook aan mij liggen, en ben ik veel onaantrekkelijker dan ik zelf denk, maar ik hoorde meer gemopper om me heen.

       Ik was dan ook erg blij met de flyer voor vandaag, dinsdag 31 mei: Joke, mijn favoriete MILF, en Rachel, met wie ik bij een vorige GB een heerlijke diepe ervaring had, aangevuld met Sky, Manon en Chicca. Die laatste drie had ik nog niet eerder ontmoet, maar vooral Chicca "kende" ik van foto's en filmpjes, en had mijn interesse al getrokken. Keurig op tijd was ik voor de avondsessie, en na het afhandelen van de financiële plichtplegingen mocht ik nog even wachten in de bar, waarna een handjevol mannen naar boven ging om zich om te kleden en te douchen.

       Opgefrist liep ik de bar binnen, waar ik enthousiast begroet werd door Joke. Rachel stond achter de bar en schonk wat te drinken voor me in, terwijl ik ademloos naar een klein poppetje aan het staren was. Dat was dus Chicca... klein, in een strakke fishnet-body, vol met tatoeages en piercings en met een onvoorstelbaar leuke blik in haar ogen. Ik had al eens tegen Rachel gezegd dat ze er zo veel beter uitziet in het echt dan op de foto's, maar dat geld misschien wel nog meer voor Chicca. Op haar foto's kijkt ze wat streng of bozig, maar in het echt spat de energie van haar gezicht. Allemachtig, wat heb ik met haar gelachen. Ik heb heerlijke geile sex met haar gehad en terwijl ze je pijpt kijkt ze je doordringend aan, maar ik denk dat ik me ook heerlijk zou vermaken als ze een hele nacht naast me op de bank zou liggen, over me heen kronkelend en ronduit kletsend en lachend over van-alles-en-nog-wat. Een top aanvulling op het Girls Unlimited team!

       Een andere dame waar ik mijn ogen niet van af kon houden was Sky, een grote donkere dame, met een paar borsten waartussen je rustig een paar dagen rond kan zwerven zonder de weg naar huis te vinden. Geweldig! Ook Sky blijkt, net als de andere dames, over een goed gevoel voor humor te beschikken, maar kan ook gezellig over koetjes en kalfjes kletsen. Maar Sky kan nog veel meer, zoals ze duidelijk maakte toen het even rustig was en we met vier man op de banken zaten uit te rusten. Uitrusten komt echter niet in de woordenboek van Sky voor, dus ze knielde voor ons op de matras, deed haar haar in een knotje, schudde haar boezem even op en begon aan een heerlijke blowbang, waarbij ze ons stuk voor stuk langs ging. Geweldig, die prachtige vrouw voor je, zuigend en trekkend aan alles wat binnen hand- en mondbereik is.

       De laatste dame van deze middag was Manon. Die kwam binnen op het moment dat ik ook binnenkwam, en begon zich midden in de ruimte om te kleden. Mijn hemel, was een geweldige vrouw! Een mooie bos haar, een prachtige boezem, lekker stevig (maar zeker geen dik!) lijf, lief gezicht en heerlijke lingerie. Ook zo'n vrouw waar je rustig een avondje tegenaan zou kunnen liggen, maar die ook zeker niet vies is van het wat stevigere werk. Dat bleek wel toen ze zich, liggend op de matras, flink liet fisten door één van de aanwezigen. Wauw!

       Het was een geweldige avond, met veel respect voor de dames die 's-middags ook al zo'n pittige sessie hadden gehad. Het was toen wel drukker dan 's-avonds, begreep ik, nu waren er niet meer dan 20 mannen, waar er 's-middags tegen de 30 waren geweest. De sfeer was heerlijk, lekker ontspannen, wat de mogelijkheid gaf om niet alleen lekker te kunnen sexen, maar ook te knuffelen en een leuk gesprek te voeren. En ja, natuurlijk kom ik voor de sex, maar als ik emotieloos wil pompen ga ik liever ergens anders heen. En kom op zeg, voor 130 euro heb ik me vermaakt met vijf prachtige dames, die niet alleen seksueel erg enthousiast zijn, maar ook nog eens als mens erg de moeite waard zijn. En ja, dat heb ik helaas meerdere malen anders ervaren. Had ik het trouwens al over het buffet gehad? Niet een paar achteloos opengetrokken bakjes salade met een crackertje... welnee: broodjes met allerlei soorten beleg, per stuk in een zakje verpakt zodat ze vers blijven (!), door Joke zelfgemaakte salade en soep (heerlijk!!!) en daarnaast nog kaas, worst en allerlei andere hapjes.

       Was er dan niets negatiefs te melden? Tja, drie puntjes: er hadden best wat meer mannen mogen zijn, maar dat ligt aan de mannen. Daarnaast deed Rachel helaas niet mee, omdat ze 's-middags behoorlijk misselijk was geworden. Ik had haar beloofd daar ontzettend over te gaan klagen. Niet omdat ik dat serieus van plan was, maar omdat ze me vervolgende beloofde het de volgende keer dubbel goed met me te zullen maken! En het derde puntje van kritiek betrof mezelf: ik was moe, erg moe, en daardoor wilde mijn kleine vriend niet altijd even enthousiast meewerken. Gelukkig was er Joke, die niet eerder ophield met slobberen tot ze haar mond vol kreeg. Damn, wat kan die toch ongelooflijk lekker pijpen! Girls Unlimited is voor mij een blijvertje! Echte vrouwen, met echte vrouwenlijven... en ja, daar bedoel ik (op Chicca na) een maatje-meer mee, maar dan ook één maatje meer... of hooguit twee. En kom op, ik heb zo veel liever een warm, zacht, lief en geil vrouwenlichaam dan zo'n strakgevormd pornosterretje dat de één na de andere professioneel afwerkt. Ieder z'n ding, maar ik ben er binnenkort weer

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

        10 lekkere meiden in Den Haag, de Big Bang van GangBangNation vs Girls Unlimited. Bananas is een mooie en leuke lokatie voor GBs, de meiden zijn lekker maar de sfeer en het enthousiasme vond ik minder, je merkt echt dat het werken is en dat ze er al een sessie op hebben zitten, ik was dit keer 's avonds gegaan.
        Ook ontbraken er van de 10 aangekondigde dames minstens 3, Rachel, Olga en Loly heb ik niet gezien. Ook beginnen ze net als vorige keer pas na een half uur en doen ze drie kwartier voor het einde een spermadouche, waarna ze 'gezellig' met elkaar gaan zitten kleppen. Benen worden gebruikt om te zorgen dat je niet te diep gaat en sommigen hebben niet eens zin in doggy style..

        Begrijp me niet verkeerd, de meeste meiden zijn erg lekker maar het kan zoveel beter.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

         HALLOWEEN-PARTY / 31 OKTOBER 2016 / BANANAS

         Lezers van mijn recensies weten inmiddels wel dat ik een zwak heb voor "echte vrouwen". Natuurlijk is het prachtig, zo'n jong, strak pornosterretje op-en-neer te zien gaan op je pik, maar ik ben inmiddels wat uitgekeken op dat emotieloze gepomp. Geef mij alsjeblieft een echte, zachte, warme, goed geproportioneerde, goed gehumeurde vrouw, die gek is op sex, maar ook lekker wil knuffelen en kletsen. En ja, dan zit je 200% goed bij de dames van Girls Unlimited. En oh ja, ook daar hebben ze een jong en strak pornosterretje (hoi Chica!), maar ook met haar kun je geweldig kletsen, knuffelen en lachen. Denk nu niet dat ik alleen kom om te knuffelen en kletsen, maar daarover later meer

         De laatste tijd verschenen weer veel aankondigingen voor gangbangs in mijn Twitter-tijdlijn. Waar je een jaar geleden nog één of twee feestjes per maand kon bezoeken, kun je nu op sommige dagen wel naar drie feesten op één dag! Een beetje keuze in het aanbod is niet erg, maar de vraag is wanneer overdaad gaat schaden. Ook ik kan mijn geld (helaas) maar één keer uitgeven, dus ook ik word iets selectiever in mijn keuzes. Ik had de aankondiging voor deze GB wel gezien, maar er niet meer over gedacht. Tot ik van Joke een privé-berichtje kreeg, of ik de aankondiging had gezien. Ja natuurlijk, tientallen keren, maar haar berichtje was wel het laatste zetje dat ik nodig had. Het paste in mijn schema, tijd om weer eens naar Den Haag te gaan!

         Bij binnenkomst werd ik zoals altijd vriendelijk begroet door de receptioniste van Bananas, dat begint altijd goed. Afrekenen, lockersleuteltje meenemen en even wachten in de bar op het startsein. Ik was er om precies één uur, en schrok een beetje toen ik de bar inliep... daar zat één andere gast. Om tien over één mochten we, nog steeds met z'n tweetjes, naar boven. Onderweg werden we al verrast door Halloween-versieringen, maar eenmaal boven kon ik het niet laten even snel de zolder in te kijken. Pfoei, wat zag dat er onvoorstelbaar geweldig uit! Hier was (vooral door Joke en Sky) echt een berg werk verzet... lampjes, enge poppen, afgehakte ledematen, creepy geluiden, laser-effecten en nog veel meer gave versieringen. De toegang werd me onmogelijk gemaakt door een angstaanjagende vampier, maar met zo'n geweldige voorgevel dat het niemand anders dan Joke kon zijn! Even een snelle zoen en ik ging me uitkleden en douchen. In mijn angstaanjagende dikke-mannenpak ging ik naar binnen, waar ik welkom geheten werd door een bloedmooi Roodkapje in een veel te klein jurkje (Sky), een pittig poesje (Isha) en een mini-mummie (Chica). Achter de bar gb-specialist, die daarmee de bezetting compleet maakte, want Foxxy had helaas door ziekte moeten afzeggen. Na een drankje en wat geknuffel aan de bar kon het feestje beginnen. Ik werd door Sky naar de matras gedirigeerd, waar ze met een "ben je al bang?" plaatsnam tussen mijn benen om aan een zalige pijpbeurt te beginnen. Nat, warm en diep... en levensgevaarlijk! Tenminste, toen ze na een paar minuten vroeg "hoe bang ik nu al was?" droop mijn pik van het bloed! Tja, dat had je kunnen weten op een Halloweenparty natuurlijk Ook Joke had haar slachtoffer "gebeten", waardoor het een bloederige rommel werd. Gelukkig was Sky zo lief om me even te helpen onder de douche, zodat ik met een fris geslacht de strijd weer kon voortzetten. Het heeft in elk geval een geweldige foto opgeleverd

         Na deze bloederige start heb ik het buffet wat beter bekeken. Dacht ik de laatste keer dat het niet beter kon, maar dit sloeg werkelijk alles! Lekker bloederige verse tomatensoep (dus NIET uit blik of pak) met sliertjes en gehakt, afgehakte vingers, spinnen-eieren (met olijf en tonijn), tosti's (per stuk verpakt en ter plekke gebakken), salades, broodjes, worst, kaas, chips, nootjes... en nog veel meer. En oh ja, een bloedrode en gruwelijk lekkere Red Velvet-taart, 's-ochtends nog door Sky gebakken. Kom op zeg, hebben we het hier over een gangbang of een verjaardagsfeest van een goede vriendin? Na een hapje en drankje heb ik me weer in het seks-geweld gestort. Ik heb me heerlijk vermaakt met Isha (wat kan zijn geweldig diep en nat pijpen) en Sky (mijn hemel, die borsten!), ontzettend gelachen met Joke (die me uiteraard op haar bekende manier gepijpt heeft) en uiteindelijk mijn zaad achtergelaten bij Chica. Die had ik aan het begin van de GB al even geneukt, maar door de manier waarop ze uiteindelijk tussen mijn benen plaatsnam en me strak aan bleef kijken terwijl ze me pijpte... pfoei, daar was geen ontkomen meer aan!

         Gelukkig waren er inmiddels wat meer mannen binnengedruppeld, maar er zullen er niet meer dan tien geweest zijn. Dat was echt erg jammer! Ze hebben een geweldige middag gemist, met heerlijke meiden, een geweldig buffet en een super goede sfeer. Die sfeer was zo goed, dat ik om vijf uur besloot om ook de avondsessie te blijven. Dus keurig naar beneden, opnieuw afgerekend, waarna ik door de dames werd uitgenodigd een hapje mee te eten. Dat was een zeer bijzondere ervaring, waarna ik lekker in de jacuzzi ben gaan dobberen terwijl zij wat interne zaken afhandelden, dat ging me uiteraard geen donder aan! Tegen zessen kwamen de eersten voor de avondsessie binnen, en tegen half zeven waren er weer een man of tien klaar voor actie. Omdat Foxy 's-middags door ziekte had afgezegd hadden ze Sandy gevraagd in de avond bij te springen... ook alweer zo'n heerlijk mooie vrouw, puur natuur, met een geweldige uitstraling, lekker lijf en zin in sex. Ook de avond heb ik me weer geweldig vermaakt. Lekker gekletst met mede-bangers, maar me (onder andere) ook weer geweldig lang en nat laten pijpen door Sky. Wat een prachtvrouw is dat! Ik heb de avond afgesloten met Chica, die toch een speciaal plekje bij me heeft. Overigens had Chica ook een speciaal plekje voor mij, waar ik gelukkig even misbruik van mocht maken... pfoei, pure porno

         Het zal duidelijk zijn, ik ben een groot fan van deze feestjes. Oké, als je voor superstrakke pornomeiden komt moet je misschien ergens anders heen, maar als je van humor, gezelligheid, lekker eten en goede en vooral (h)eerlijke sex houdt zijn de feestjes van Girls Unlimited een aanrader! Zoals ik in de "pauze" al tegen Joke zei, misschien zijn het meer "ero-sociale feestjes" dan gangbangs, maar ik vind dit een stuk leuker. En hou ze in de gaten, want ik heb het idee dat er nog wat leuke en bijzondere dingen aankomen...

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

          Vrijdag was ik laat nog op de weg maar wist dat er een bang was in Zaandam, dit is voor mij een voordeel omdat het vlak bij mijn woonplaats is. Was er ook de eerste keer bij, op deze locatie. De eerste keer was het vrij rustig en er waren drie dames. Deze keer weer 3 dames en weer drukker dan de eerste keer. Zoals gezegd was ik laat en stapte om 14.15 pas binnen. De eerste ronde was schijnbaar net voorbij want 2 dames zaten met de heren wat te drinken. Isha was nog bezig boven met een heer. Even later kwam ze ook naar beneden. Ik had wat gedronken en Joke nam mij mee naar boven. Ik vroeg aan Chica of ze ook kwam. Joke had mijn jongeheer binnen no time tot een totempaal weten op te werken. Later kwam Chica en ben met haar verder gegaan. Isha en de andere mannen kwamen ook weer de speelkamer in. Heb mij heerlijk laten verwennen op de stoel alwaar Chica hem helemaal in haar mondje duwde en ik soms even een handje hielp hahaha. Heb haar in alle gaatjes genomen en mij heerlijk uitgeleefd. Later op bed verder en mijn lading gelost in haar gulzige pijpmondje.
          Ze slikte alles keurig door en gaf hem schoon terug. Ik wist al dat ik maar een uurtje kon blijven maar heb dat uur ook benut. Ik heb de dames (Joke, Chica en Isha ) bedankt voor de goede zorgen en het relaxte van deze bang. Sappo dames ga zo door.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

           Afgelopen vrijdag 4 november afgereisd naar Zaandam om eindelijk een keer een gb van Joke en haar vriendinnen mee te maken. Achteraf geen spijt van gehad! Heb mijn kruit 4 keer verschoten waarbij ik de eerste keer het mondje van Isha volspoot. Wat een heerlijk pijpstertje is Isha! Lekker diep en nat. Lading 2 kon ik niet meer binnenhouden nadat Joke mijn staaf met haar lekkere tongetje had bewerkt. ik probeerde mij nog in te houden, maar na 'm uit haar mond te hebben getrokken spoot ik het over haar handen heen. De andere heren waren ondertussen druk bezig met het neuken van Isha en Chica. Chica werd, al knielend op een stoel, behoorlijk stevig in haar kontje gepakt. Dit een tijdje aangekeken en maar een drankje gaan doen aan de bar beneden. Ondertussen namen de dames een pauze en droop iedereen af naar beneden voor een welverdiende versnapering. Joke had er erg veel zin in en nam mij na een minuut of 10 weer mee naar boven alwaar ze mij weer lekker diep en nat begon te pijpen. Ondertussen kwamen de andere heren en dames weer naar boven. Aangezien ik nog niet met Chica had gespeeld vroeg ik haar of ze mij wilde pijpen. Dat wilde ze wel. En hoe.... Diep, nat, slierten en af en toe een gag. Uiteindelijk heb ik mijn zaad 2 keer in Chica's keel gespoten. Geen druppel meer van teruggezien.
           De kans is behoorlijk groot aanwezig dat ik nogmaals een gb van Joke en haar collega's zal gaan bezoeken in de nabije toekomst!

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

            GANGBANG / 28 NOVEMBER 2016 / BANANAS

            Even als begin: ik begreep via-via dat "anderen" zich hebben gestoord aan de manier waarop ik over andere feestjes sprak. Teksten als "emotieloos gepomp" en "meer bezig met elkaar en de pauzes" worden me niet in dank afgenomen. Laat ik vooropstellen dat ik niemand wil kwetsen, maar mijn eerlijke, persoonlijke en ongezouten mening geef. Er zijn diverse organisaties, diverse locaties en diverse dames, dus ook diverse bezoekers, diverse ervaringen en diverse meningen. Ben je het niet eens met mijn recensie? Stuur me dan gerust even een PB'tje, dan kunnen we er het even over hebben. Ben je wel blij met mijn recensie? Dat hoor ik ook graag van je... maar nog beter: kom een keer meefeesten!

            Nu over vandaag! Ik probeer, vanwege drukte en kosten, toch minimaal één keer per maand een feestje bij te wonen. Na een aantal feestjes te hebben meegemaakt heb ik een voorkeur voor de Girls Unlimited ontwikkelt. Lekker echte vrouwen, die het uiteraard ook voor het geld doen (het blijft business!), maar ook zeker voor hun plezier. Daarin verschilt deze organisatie, die alles in eigen beheer doet, duidelijk van anderen... maar daarover ga ik het niet meer hebben . Vandaag was het weer party-time, in Bananas te Den Haag, wat ik toch één van de mooiste locaties vind. Keurig ingericht, schoon, lekkere douches, voldoende lockers, hagelwitte en lekker dikke handdoeken en prima bereikbaar met OV en auto. Ik was lekker op tijd, het feestje was vandaag van 12 tot 18, maar mocht uiteraard beneden aan de bar even opwarmen met een drankje. Iets na twaalven mochten we, we waren met een man of vier, naar boven om ons om te kleden en even te douchen. Ik werd door opper-Unlimited Girl Joke weer begroet met een ferme knuffel en een paar zoenen, waarna ik de rest van de dames heb begroet. Binnen zaten Sandy, Sky en Isha te wachten, Foxy en Isaura kwamen (met dank aan de NS en files) iets later.

            We begonnen lekker rustig... met een langzame, diepe, natte en schandalig lekkere pijpbeurt van Isha. Wat is dat een toppertje! Een kleine, donkerbruine, zachte, heerlijke, jonge dame met stevige borsten en prachtige ogen. Hoe zij je aankijkt tijdens het pijpen: damn! Ik moest me inhouden om niet gelijk mijn kruit te verschieten, want op "mijn leeftijd" ben ik al lang blij dat ik op zo'n feest tot twee orgasmes kom . Ik trok me even terug aan de bar en ging een drankje eens kijken bij Sandy en Sky. Die bleken gekwalificeerd tot het geven van de enige echte officiële APK... de Algemene Piemel Keuring. Samen met een ander slachtoffer mocht ik op het grote bed gaan liggen, waarna de keurmeesters (of keermeesteressen?) zich over ons heen boven en aan het onderzoek begonnen. Met handen, borsten en monden werd gecontroleerd of alles werkte, en op de juiste manier functioneerde. We hebben ons werkelijk rot gelachen! De APK zou worden afgesloten met een stempel van Cor, maar omdat we enigszins bevreesd waren over zowel de plek waar hij zou stempelen als de manier waarop hebben we dat maar overgeslagen. Zijn grijnzende blik deed het ergste vermoeden

            Na nog een drankje ben ik met Isha weer naar de matras vertrokken, waar ze afmaakte waar ze eerder aan begonnen was. Na een paar minuten slobberen, zuigen, trekken en likken kon ik het niet meer tegenhouden en kondigde mijn eerste orgasme van de middag zich aan. Isha trok me volledig leek, waarbij mijn zaad alle kanten opvloog. Na ons een beetje te hebben opgefrist keek ze me lachend aan en zei één van de geilste dingen die een vrouw ooit tegen me gezegd heeft: "dat was lekker, maar ik had het graag in mijn gezicht willen hebben, ik hou van warm zaad". Damn, probeer dan maar eens slap te blijven . We sprongen samen onder de douche en hebben daarna wat gedronken.

            Inmiddels waren er wat meer mannen gekomen, maar echt druk is het nooit geworden. Ik snap daar geen zak van! De locatie is geweldig, de dames zijn fantastisch, de prijs is onvoorstelbaar, het buffet zalig... wat wil een mens nog meer? Wellicht is het aanbod van feestjes en gangbangs te groot voor in de regio, maar dan nog... je gaat toch niet overal naartoe? Met wie je ook praat tijdens een Girls Unlimited feest, iedereen is het er over eens dat de sfeer geweldig is. Als je puur voor de seks komt is er genoeg te genieten, maar je krijgt zoveel meer voor je geld. Natuurlijk moet je je dan wel even over je schroom zetten, ook vandaag zag ik twee mannen heel afwachtend op een afstandje kijken wat er gebeurde. Kom op, we (de andere mannen) bijten niet, we komen allemaal voor hetzelfde en niemand zal thuis vertellen dat hij je op een gangbang heeft gezien Het was vanmiddag af en toe net een normale kroeg, toen iedereen aan de bar hing. Het enige verschil is dat de meesten naakt of bijna naakt waren, en er op een paar meter afstand lekker werd gesekst. Natuurlijk hingen de dames vandaag iets meer aan de bar dan normaal, het was erg rustig, en als alle mannen hun kruit hebben verschoten zul je even moeten wachten op de volgende ronde. Maar geloof me... die komt er!

            Toen ook Foxy en Isaura waren gearriveerd ging het feest in hoog tempo door. Vooral Foxy is van het kaliber "niet lullen maar pijpen", en gaat in hoog tempo flink tekeer. Nadat Joke met letterlijk en figuurlijk naar de matras had meegetrokken om haar magistrale pijpkunsten weer eens te demonstreren gaf ze op een gegeven moment mijn stokje door aan Foxy met de woorden "zo, en nu is Fox aan de beurt". Terwijl Foxy in één hap mijn lul diep in haar keel nam knipoogde Joke naar me en zei: "vergeet niet straks het laken uit je kont te trekken". Ik moest lachen, maar begreep al vrij vlot wat ze bedoelde... mijn hemel, wat kan Foxy pijpen! Een compleet arsenaal technieken werd losgelaten op mijn jonge (oude?) heer, waardoor ik binnen no-time mijn tweede orgasme voelde aankomen. En jawel, Foxy kreeg voor elkaar wat mij eigenlijk nooit gebeurd: binnen twee uur mijn tweede orgasme! Terwijl ik over haar tong klaarkwam bleef ze met lachend aankijken, en nadat ik was uitgetrild kon ik niet anders dan mijn enorme bewondering voor haar uitspreken. Pfoei, wat een topper! Douchen en weer lekker van het buffet genieten, veel kon ik daarna niet meer doen!

            Ik heb de rest van de middag heel gezellig gekletst met mede-bezoekers en de meiden, lekker in de warme jacuzzi liggen bubbelen, om uiteindelijk Sky en Foxy nog eventjes te neuken. Een derde keer zat er helaas echt niet meer voor me in, tot teleurstelling van Foxy, die met de historische woorden "als ik eenmaal begin te pijpen stop ik niet voor ik zaad krijg" uit alle macht probeerde er nog iets uit te krijgen. Dat was het einde van weer een geweldige middag, die vanwege (het gebrek aan) drukte meer een relaxte sexmiddag was dan een spetterende gangbang. Vlak voor ik naar huis ging kreeg ik nog een tipje van de sluier over de 22e, het grote Girls Unlimited-kerstfeest. Daar ga ik zeker bij zijn, dat wordt ongetwijfeld een geweldige middag

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

             Ik denkt dat je daar een belangrijk punt aanstipt. De laatste tijd is er een enorm aanbod aan bangs en dit zowel in België als in Nederland. Iedere zichzelf respecterende parenclub organiseert er regelmatig. Ik denk dat de concurrentie erg hard is in de sector gezien iedereen aan zijn trekken kan komen. Er is aanbod overdag, s' avonds en tijdens het weekend. Prijzen zijn vaak vergelijkbaar hoewel ik moet vaststellen dat Nederland ongeveer 20% goedkoper is voor vergelijkbare kwaliteit.

             Ik ben blij deze laatste recensie te lezen. Dit overtuigt me om nog eens de lange weg naar Nederland aan te vatten voor een bang. Hopelijk tot de 13 e. Zou erg graag eens Isha willen uitproberen. Joke en Sky ken ik uiteraard wel

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

              Als wandelaar die onbekend is met gangbangs, mag ik een domme vraag stellen?
              Hoe zit het met het gebruik van condooms op deze gelegenheden?
              Er wordt zelden over gesproken namelijk...

              Thanks
              Zaadstra

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

               Oorspronkelijk geplaatst door dhr.Zaadstra Bekijk bericht
               Hoe zit het met het gebruik van condooms op deze gelegenheden?
               Op de feestjes van Girls Unlimited zijn, zoals als het goed is op elke GB, meer dan genoeg condooms beschikbaar. Er staan verspreid door de ruimte bakjes, waaruit je er eentje kunt pakken als je die nodig hebt. Sommige dames zijn overigens zeer bedreven in het vakkundig "aanbrengen" van het condoom. Een aantal dames pijpt zonder condoom, maar doet dat ook met als je dat liever hebt. Neuken, op welke manier en in welke opening dan ook, is altijd met condoom! Mocht je, het blijft immers een gangbang, van dame wisselen is het de bedoeling dat je ook van condoom wisselt!

               Mocht je een keer een feestje komen bijwonen, wat ik je erg kan aanraden, denk dan gelijk aan één van de belangrijkste basisregels: gooi alsjeblieft je gebruikte condoom in één van de afvalbakken, en laat hem niet slingeren op of rond de matras

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Weteringkade 113, Bananas - Girls Unlimited

                Gelukkig, bedankt voor de info!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Rotterdam, "S Gravendijkwal 92, The Moods Bar

                 Op maandag 12 december naar een GB geweest van de GirlzUnlimited. De middagsessie. Voor mij de eerste keer dat ik in de Moodsbar kwam. Het is allemaal niet groot, maar voor een gb tot een 20 personen een prima plek. Wat mij positief op viel was de hygiëne van het toilet. Weet niet hoeveel er zijn, één lijkt me wat weinig, maar die ene was heel schoon. De douches waren eveneens prima. En het aanwezige personeel, bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. De aanwezige girlzs waren: Joke, Chica en FoxxyAngel. Het was de dag van de nieuwe NS dienstregeling en dat zorgde ook bij de dames voor enige vertraging. Foxxy was daardoor iets later, maar toen ze er was zette ze gelijk alle sluizen open. Wat is die dame geil zeg. Pijpen en neuken in alle standen. Ze geniet er hoorbaar van. Joke pijpt natuurlijk als de beste, dat is haar handelsmerk en heeft denk ik iedere aanwezige kerel oraal afgewerkt, vaak terwijl ze heerlijk werd geneukt. Chica is een pornomeisje dat haar best doet carrière in de business te maken. Dat gaat, voorzover ik dat kan volgen, met vallen en opstaan. Als zij er bij is trekt ze veel mannen aan. Sommige mannen kunnen echter moeilijk afstand van haar nemen. Die claimen haar een beetje en dat is niet de bedoeling van een gb. Op een gb moet je kunnen delen. Al met al toch een hele leuke middag, waar ik me heel goed heb vermaakt.
                 gr. KarelV

                 Commentaar


                 • #18
                  Zaandam, Aris van Broekweg, Girls unlimited (Joke- Prive) (club Baccara)

                  Gisteren (vrijdag) weer op bezoek geweest bij Joke en haar girls. Dit keer waren Foxxy- angel en Sandy haar gasten.
                  Toen ik binnen kwam waren Joke en Sandy al aan de bar aanwezig en werd ik zoals altijd weer hartelijk begroet. Foxxy had iets vertraging in verband met het nieuwe spoorboekje. Omkleden en opfrissen en naar de bar gegaan. Joke had al een cola voor me besteld en die heerlijk onder een babbeltje opgedronken. Even later kwamen er nog enkele heren binnen. Joke en Sandy namen mij mee naar boven alwaar Joke mijn jonge heer in oorlog's sterkte bracht. Heb het heerlijk over mij heen laten komen. Nog even joke geneukt op zijn hondjes terwijl ze een ander aan het pijpen was. Sandy was onder tussen met een andere gast bezig. Deze hield meer van de beffen en likte Sandy een tijdje en zij pijpte hem in 69 met condoom. Even later kwam Foxxy erbij. Heb me ook door haar laten pijpen. Zowel bij Joke als Foxxy ging mijn jonge heer er helemaal in. Bij Foxxy kwamen al snel de draden met slijm uit haar keeltje. Onder tussen vingerde ik haar wat haar niet onberoerd bleef en al snel werd duidelijk waarom. Handdoek onder haar gelegd en ze begon hevig te spuiten, de handdoek was door en door nat. Even laten spoot ik haar mondje vol. Rust pauze........ iets drinken aan de bar. Daarna weer neer boven en Sandy probeerde hem weer in leven te krijgen wat helaas nog niet lukte. Toen bood ze aan om mij te masseren waar ik geen nee tegen zei. Lekkere massage gehad over mijn hele lichaam. Sandy ging weer met een ander aan de slag en Joke ging mij pijpen in de stoel op haar knieën. Toen kwam er weer leven in. Na een tijdje kwam Foxxy er ook bij en nam het stokje over van Joke. Voor de tweede keer kwam ik klaar over haar gezicht. Ik en volgens mij ook de andere heren hebben genoten. Ging naar de douche waar Joke mijn rug in zeepte en ik alle massage olie af kon wassen. Aangekleed en afscheid genomen en tot de volgende keer. Joke en Foxxy waren voor mij wel de Toppers. Tot ziens dames en een prettige kerstdagen en een goed begin van het nieuwe gb jaar.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Diverse Locaties, Gangbang, Girls Unlimited

                   GRAND CHRISTMAS PARTY / 22 DECEMBER 2016 / BANANAS

                   Deze party stond al een hele tijd op mijn agenda: de feestjes van deze organisatie zijn absoluut de moeite waard, en deze knallende jaar-afsluiter mocht natuurlijk niet gemist worden! Gelukkig hadden meer mannen hetzelfde idee, het was op een gegeven moment echt behoorlijk druk. Maar daarover later meer...

                   Voor de verandering begin ik mijn recensie dit keer eens met een kort voorstelrondje van de aanwezige dames. Er waren tien dames aangekondigd, waarvan Sandy zich helaas moest afmelden met een flinke griep. Ook Denise, één van de special guests, was door ons nationale griepvirus geveld, maar zou worden vervangen door Christina. Daar heeft niemand echter vandaag iets van gehoord... maar ach, ze werd ook niet echt gemist

                   Joke
                   De motor achter de Girlz Unlimited. Joke is een geweldige milf, met een prachtig lichaam, geweldige borsten, een onverzadigbare sexdrive en een enorm gevoel voor humor. Je kunt met Joke niet alleen geweldige sex hebben, ook verschrikkelijk hard met haar lachen en zeker ook een goed gesprek voeren. En... de pijpkunsten van Joke mag je rustig rekenen tot één van de wereldwonderen, werkelijk onvoorstelbaar. Ze zuigt het genot uit je tenen

                   Sky
                   Een lange donkere dame, met een geweldige lach, een zacht lichaam en twee enorme borsten, waar ik al eens over geschreven heb dat je daar rustig een week tussen kunt verdwalen. Ook met Sky kun je heerlijk knuffelen en babbelen. Een uitdaging kan zijn om Sky stil te krijgen, ze kan heerlijk ratelen en staat zelden met haar mond vol tanden. Sky kan heerlijk langzaam en diep pijpen, een superdame... misschien zelfs wel mijn favoriet (samen met Joke en Foxxy en al die anderen)

                   Foxxy
                   De eerste keer dat ik Foxxy zag kon ik niet ophouden met staren in die prachtige ogen. Foxxy huppelt op en neer tussen botergeil en kinky-onderdanig, tot botergeil en übersletterig. Een dame die langs je loopt, zich dan snel omdraait, even bukt, je lul tot diep in haar keel zuigt en je weer verdwaasd achterlaat, op zoek naar de volgende prooi. Als Foxxy begint te genieten kun je de handdoeken klaar leggen... die blijft squirten

                   Isaura
                   Een mooie Vlaamse dame, die je met haar zachte G en zachte tong tot in de zevende hemel brengt. Ik heb met Isaura nog niet geneukt, dat moeten we nog een keer doen, maar moest wel mijn best doen om mijn kruit niet voortijdig in haar mond te verschieten.

                   Isha
                   Oh Isha... lekkere geile kleine zachte natte dondersteen! Dit was de derde keer dat ik haar tegen kwam, en de derde keer dat ik me lekker lang en diep door haar heb laten pijpen. Isha is een prachtige donkere parel, met lekker zachte rondingen en grote warme borsten, die gek is op teasen en pijpen.

                   Sabine
                   Over Sabine kan ik niet zo heel veel vertellen. Een mooie milf met wie ik regelmatig oogcontact had, maar meer dan dat is er niet van gekomen. Misschien was de klik er niet, misschien was het aanbod te groot. Het was pas haar tweede feestje, dus wie weet ga ik haar nog eens "beter" ontmoeten

                   Daisy
                   Een slanke Vlaamse schoonheid met lang donker haar, die regelmatig met twee of drie mannen tegelijk in de weer was. Ik heb me heerlijk door haar laten pijpen, waarna ze als een volleerd amazone boven op me plaats nam en me naar een prettig hoogtepunt reed. Een toppertje voor dit team!

                   Molly
                   Tja, wat zal ik hier over schrijven? Molly was de "special guest", en heeft een enorme reputatie als het op gangbangs aankomt. Ik had al wat verhalen gehoord, maar toen ik haar zag sloeg mijn hart een tikje over, mijn bloeddruk steeg nog meer en mijn onderlichaam reageerde alsof ik 20 jaar jonger was... pfoei, pure porno! Molly is een prachtige dame met een superslank (maar niet té slank) lichaam, geweldige ogen, enorme tieten, lange zachte blonde haren, benen waar geen eind aan komt en een heerlijk kontje. Ze bleef maar doorgaan, gaf iedereen aandacht en liet zich werkelijk aan alle kanten opvullen. En ja, toen de één na de ander haar gezicht volspoot bleef ze kermend en kreunend om meer vragen. En helemaal bijzonder: je kunt er nog een verdomd goed gesprek mee voeren ook!

                   De Grand Christmas Party
                   Zoals altijd was ik keurig op tijd. De laatste keer was ik wat geschrokken, omdat de opkomst enigszins tegenviel. Dat was dit keer zeker niet het geval, ik was aan de vroege kant, maar zeker niet de eerste! Gelukkig konden we terecht in de bar, waar we even een drankje konden doen en alvast wat konden kletsen. Want ja, dat typeert de feestjes van de Girlz, de sfeer tussen de mannen is gemoedelijk en er wordt soms flink wat geouwehoerd onderling. Iets na twaalven gingen we naar boven om ons om (of uit) te kleden, waarna ik na een korte douche de speelruimte binnenliep. Daar werd ik verwelkomd door een aantal bekende gezichten, maar zag ook weer wat nieuwe koppies. Ik had Joke tijdens de Halloween-gangbang iets beloofd, en belofte maakt schuld, dus ging in het toilet binnen om mijn “speciale verrassing” op te zetten. Ik had een Kerstmuts meegenomen, inclusief mooie pruik en baard, en toen ik dus weer het toilet uitkwam waren de reacties niet van de lucht… gierend van het lachen viel Joke in mijn armen! Sommige mannen stonden heel raar te kijken, achter de bar lagen ze dubbel van het lachen en sommige dames konden niet wachten om door de Kerstman verwend te worden

                   Na een eerste drankje nam ik Isha mee naar de matras, waar we het feestje hebben geopend. Al snel stond er een man of tien om ons heen, waarna de andere dames aanschoven en het kerstgeweld kon beginnen. Vanwege het aantal dames en de drukte was niet alleen de speelzolder geopend, maar ook de Engelse kamer. Dat zorgde voor een mooie verdeling op de matrassen en bedden, en al snel was er overal wel wat te beleven en te zien. Ik vind het heerlijk om op zo’n feestje van links naar rechts te lopen, me hier en daar even te laten pijpen, soms even snel wat te neuken en daarna weer verder te gaan, om wat te gaan drinken, even te kletsen of lekker in de jacuzzi te ontspannen.

                   Nadat ik mijn (bloedhete en kriebelende) kerst-outfit in mijn locker had opgeborgen nam ik plaats op het verhoogde bed, waar Daisy vaardig een condoom om mijn kerststok schoof, me heerlijk pijpte en vervolgens bovenop me klom en begon te rijden. De combinatie van draaiende slanke lichaam op me en die geweldige billetjes binnen handbereik zorgde ervoor dat ik me niet heel lang meer kon inhouden, waardoor Daisy mijn eerste orgasme van de dag kon noteren. Tijd voor een douche en een drankje!

                   Rond één uur verscheen special guest Molly, over wie ik al wel wat gehoord had, maar die ik nog niet had ontmoet. Maar pfoei, wat een lekker ding is dat! De meningen om me heen waren verdeeld, de één loopt niet warm voor nepborsten en porno, bij anderen (waaronder ik) stegen er toch wel wat dingen (hartslag, bloeddruk, erectie, etc). Molly houdt niet van half werk en was al snel bedolven onder een lading mannen, die ze vakkundig (maar zeker niet ongeïnteresseerd) naar het ene na het andere hoogtepunt hielp. Onvoorstelbaar, wat een sexdrive! Een dieptepuntje was toen ze liggend op een matras de ene na de andere zaadlozing in haar gezicht kreeg, tot iemand per ongeluk een beeldje aanstootte, dat omlaag viel en op haar voorhoofd uit elkaar klapte. Ik zag het gebeuren en schrok me rot, waarna de EHBO-er in me werd geactiveerd en ik haar heb meegenomen naar het toilet om even goed te kijken. Er vormde zich al snel een stevige bult boven haar oog, dus heb ik ijs laten halen om de boel snel te koelen. Enorme pech, maar ook een flinke dosis geluk, want drie centimeter lager en het beeldje was vol in haar oog geland. Maar geloof me, deze ervaring zullen weinig EHBO-ers hebben, met een bloedmooie meid op het toilet, allebei naakt, zij met zaad op haar gezicht en een handdoek met ijs op haar voorhoofd, ik met een stijve lul en me zorgen makend over haar situatie, ondertussen gezellig kletsend over sex, werk en weet-ik-veel wat nog meer Na een kwartiertje was de bult (en mijn lul) behoorlijk geslonken en zijn we weer naar binnen gegaan. Ik heb me weer in het feest gestort en onvoorstelbaar, maar Molly ging na een drankje weer door alsof er niets gebeurd was! Wat een topper

                   De rest van de middag heb ik me vermaakt met de meiden en het, zoals altijd geweldige, buffet. Ik heb heerlijk geknuffeld met Sky, samen met Isha in de jacuzzi gelegen, samen met Foxxy Daisy gebeft, mijn tweede hoogtepunt bij Molly beleefd en nog veel en veel meer. Het geilste moment voor mij was ongetwijfeld Foxxy tussen mijn benen, die werkelijk probeerde om niet alleen het laken, maar de complete bank via mijn reet naar binnen te zuigen. Mijn hemel, wat is dat een onvoorstelbaar mooie, leuke, lieve, geile en gezellige vrouw Heerlijk, zo’n kerstfeest!

                   Ik had later in de middag nog een keer mijn pruik en baard op, waarop Molly uitriep dat ze de kerstman wilde pijpen. Ze drukte me achterover tegen het bed, nam op haar knieën plaats en begon onvoorstelbaar te slobberen en zuigen, me op een doordringende manier aankijkend. Overal om me heen lachende gezichten, het moet er onvoorstelbaar raar hebben uitgezien… een dikke kerstman met een pornosletje tussen zijn benen! Maar helaas voor Molly, hoe ze ook zoog, trok, likte en geil vroeg om mijn zaad, een “witte kerst” zat er helaas niet meer in… met een heerlijke tongzoen bedankte ik haar, waarna ik mijn kerstoutfit definitief opgeruimd heb.

                   Wat was dit een geweldig feest! Ik kan niet anders dan alle dames ontzettend bedanken voor een superfeest, en met name Joke een heel groot compliment maken voor de organisatie. Ik hoop in 2017 nog vele malen aanwezig te mogen en kunnen zijn op deze feestjes!

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Diverse Locaties, Gangbang, Girls Unlimited

                    1 JAAR JUBILEUM / 20 JANUARI 2017 / BANANAS

                    Belofte maakt schuld, beter laat dan nooit... bekende spreekwoorden, maar in dit geval volledig terecht. Het is alweer drie weken geleden, dus tijd voor "een stukkie"

                    Lezers van deze rubriek weten dat deze organisatie mijn favoriet (van het moment) is. Ik kan wel weer uitvoerig gaan zitten vertellen waarom dat zo is, maar lees mijn voorgaande recensies maar even door. De Girls Unlimited bestaan nu een jaar en om dat te vieren was een dubbel feestje gepland in Bananas te Den Haag. En ja, als je voorkeur hebt voor deze dames kun je dat natuurlijk alleen maar uitvoerig met ze mee vieren, dus ik had vooraf al besloten om beide feestjes bij te wonen.

                    Iets voor één uur was ik bij de receptie, waar de financiële plichtplegingen afgehandeld werden, waarna ik (zoals gebruikelijk) een drankje in de bar kreeg aangeboden. Daar zag ik al wat bekende gezichten, zodat de sfeer er al snel in zat. Ik kreeg de vraag waar mijn baard gebleven was, maar die had ik na de Kerstgangbang in de wilgen gehangen . Om iets over enen mochten we naar boven, maar waar de rest van de mannen een sprintje de trap op trok dronk ik rustig mijn colaatje even op, er was immers nog tijd genoeg. Rustááágh!

                    Eenmaal omgekleed, of beter gezegd: uitgekleed, nam ik even een snelle douche waarna ik de speelruimte inliep. Joke, Skye en Isaura werden met een stevige zoen begroet, Isha en Denise ontbraken helaas. Isha vond ik wel erg jammer, maar gelukkig was porno-poppetje Chica de boel komen versterken. Dat Denise er niet was had ik op de één of andere manier wel verwacht... ik ken haar nog uit de tijd dat ze bij een andere organisatie zat, en ik kan me herinneren dat ze daar vaker niet dan wel kwam opdagen. Ik hoop dat dit geen routine bij de Girls word Ook Denise was echter gelukkig vervangen, door een prachtig meisje van wie me de naam even ontschoten is

                    Zoals gebruikelijk duurde het eventjes voor het feestje op gang kwam. Dat is bij elk feestje het geval, ook bij mijn eigen verjaardag, dus daar ben ik wel aan gewend. Ook ben ik tegenwoordig iets assertiever in het "dan zelf maar beginnen", dus besloot ik Skye wat meer te gaan knuffelen, om haar uiteindelijk te bewegen tot de eerste blowjob van de dag. Die blowjob ging uiteindelijk over in sex, maar ik vond het nog te vroeg om nu al mijn kruit te verschieten. Ik heb geknuffeld met Joke, maar kwam niet veel later op de matras terecht bij Chica. Die nam plaats tussen mijn benen, knipoogde naar me en begon verschrikkelijk lekker te pijpen, me met haar kleine handjes rap naar een hoger niveau brengend. Ik wist dat ik dit niet lang vol kon houden en wilde overeind komen, meet Chica duwde me terug op de matras en ging met de melding "Ik heb nog geen ontbijt op" weet hard aan de slag. Tja, daar was geen kruit tegen opgewassen, dus niet veel later explodeerde ik in haar mond, en terwijl ze me geil aan bleef kijken slikte ze mijn eerste lading van de dag gretig weg. Pfoei, tijd voor een douche en de jacuzzi

                    Nadat ik weer enigszins op krachten was gekomen ben ik lekker aan de bar gaan ouwehoeren met oude (en nieuwe) bekenden, ondertussen af en toe snoepend van het (zoals gewoonlijk) weer prima verzorgde buffet. Vanuit mijn ooghoeken zag ik op een gegeven moment Isaura liggend op bed, met open mond wachtend op iemand die zijn verjaardagscadaeutje over haar gezicht zou spuiten. Met flink wat gekreun en gegrom gebeurde dat uiteindelijk, waarna ik een nieuw doel voor mezelf had gesteld... dát leek me ook wel wat! Isaura kwam weer terug aan de bar, likte achteloos nog een kloddertje zaad van haar schouder en vroeg om een drankje. Wat een topper . Het was 's-middags niet heel erg druk, maar druk genoeg om lekker bezig te blijven en ondertussen ook nog hier en daar een praatje te maken. Geweldig om te horen dat twee gasten waren gekomen vanwege de recensies die ze hadden gelezen, en geweldig om hun reactie te zien toen ze hoorden dat die recensie van mij afkomstig was. Ze hadden het erg naar hun zin, en dit zou vast niet de laatste keer zijn. Mooi! Halverwege de middag kwam ik, zoals wel vaker, door toedoen van Joke op de bank terecht. Ze trok met letterlijk en figuurlijk vanaf de bar mee, om met de woorden "zo, nu ga ik jou eens even flink verwennen" haar onvoorstelbaar lekkere orale trucjes op me los te laten. Hemels! Ik keek af en toe om me heen, en zag Isaura toekijken hoe haar collega/vriendin Joke aan de slag was. Tja, een beetje toekijken kan iedereen, dus ik wenkte haar waarna ze naar me toe kwam en bij me kwam zitten. Terwijl Joke bleef pijpen masseerde Isaura mijn ballen, maar dat was volgens Joke duidelijk niet voldoende. Ze duwde Isaura naar beneden, schoof zelf een plekje op en droeg me zo over aan deze vurige Vlaamse. En ja, Joke kan fantastisch pijpen, maar ook Isaura weet precies wat ze doet. Ze wisselde af tussen kort, snel, langzaam, diep en ik wist al waar dit ging eindigen... Ik had eigenlijk een ferme facial in gedachten, maar was meer dan gelukkig toen mijn zaad in haar mond spatte, en er geen druppel van verloren ging. Hmm, die facial komt nog wel een keer, toch? . De rest van de middag heb ik, volledig uitgeblust, vooral doorgebracht in de jacuzzi, samen met dat mooie donkere meisje van wie ik de naam nog steeds niet kan herinneren

                    Om een uur of vijf was de middagsessie afgelopen, dus werd het douchen, aankleden, naar beneden om nog een keer af te rekenen, om vervolgens weer boven af te wachten op de avondsessie. Door mijn enthousiasme besloot een andere man ook te blijven, waarna we gezamenlijk de pauzetijd hebben zitten kletsen. Daar gebeurde overigens nog wel een akelig dingetje, waar ik niets over wil zeggen, maar waarvoor ik wel mijn diepe steun wil uitspreken voor de betrokkene. Het was even een bizarre situatie, maar "the show must go on", en de manier waarop Joke dit oppakte was groots. Tegen zessen kwamen de meiden van de avondploeg binnen, Jane en Foxxy. Van die laatste kan ik inmiddels wel zeggen dat ze een plekje in mijn hart heeft, wat een geweldige mafkees is dat, maar Jane kende ik nog niet. We waren letterlijk en figuurlijk sprakeloos toen ze binnenstapte... een studentikoze jonge meid in alledaagse kleding, die vlot werd verwisseld voor een spannend en zeer sexy setje. Toen ze haar jarretel niet vastgehaakt kreeg en me vroeg om even te helpen kon ik niets anders doen dan op mijn knieën vallen, om haar met bonzend hart en trillende handjes te helpen. Wat een prachtige verschijning, en wat een eer om haar eerste gangbang mee te maken. En ja, hoe geweldig was het dat ik degene was die haar voor de eerste keer mocht neuken die avond... kort, weliswaar, want er stond een heel legertje klaar om het van me over te nemen, maar dit kon ik toch maar mooi van mijn bucket list afstrepen

                    's-Avonds was het, zoals wellicht verwacht, een stuk drukker. Waar er 's-middags nog vooral wat oudere, rustiger mannen waren, liepen er 's-avonds een hoop testosteronbommen rond, ongetwijfeld vooral aangetrokken door Chica en Jane. Die twee hadden dan ook geen moment rust en waren continue bedolven onder een lading mannen. Waar Chica tijdens een vorig feestje nog enigszins terughoudend was geweest over haar "kleine gaatje", liet ze zich deze avond door de één na de ander sandwichen. Geweldig om te zien, dat kleine lijfje tussen twee mannen ingeklemd, die haar keihard namen. Wel jammer dat het claimgedrag deze avond wat hoger lag dan normaal, want het was erg lastig om zowel bij Jane als bij Chica om ertussen te komen. Ik snap dat ook wel een beetje, beiden zijn veel te lekker om los te laten, maar hé... we zijn er met z'n allen om het voor iedereen leuk te maken, dus het is erg jammer als je een half uur lang bijna één-op-één met een dame aan de slag bent. Pas halverwege de avond had ik eindelijk een (figuurlijk!) gaatje gevonden bij Jane. Samen met een medebanger zaten we bij haar gezicht geknield en lieten we ons heerlijk pijpen, tot we om beurten ons echt niet meer konden inhouden en haar trakteerden op een gezicht vol zaad. Tenminste, dat denk ik, want het was te donker om het resultaat van onze actie even te bewonderen. Bovendien werden we, zodra we ons ook maar een klein beetje verplaatsten, gelijk afgelost door anderen. Yep, Jane oefent behoorlijk wat aantrekkingskracht uit!

                    's-Avonds was alleen Christina er niet, maar daar was een goede reden voor. Helaas was er niemand extra gekomen om dat op te vangen, maar wel liep er op een gegeven moment een blond grietje rond, die samen met haar partner (of was het haar opa?) was komen kijken. Het bleken swingers die, volgens eigen zeggen, regelmatig naar feestjes gaan, maar nu voor het eerst op een gangbang waren. Later op de avond bleek dat zij regelmatig GB's doet op een andere locatie, wat de relatie tussen die twee nog onduidelijker maakte. Het leek erop alsof ze vooral voor de drank waren gekomen, het ene na het andere biertje werd naar binnen gegoten, maar tegen het einde van de avond zag ik haar toch ineens tussen een lading mannen, die stevig van deze "nieuwkomer" genoten. Opa zat de hele tijd op de bank, die had vooral oog voor Jane

                    De rest van de avond heb ik me weer kostelijk vermaakt met slap geouwehoer, vooral met Foxxy. Had ik al gezegd wat een kanjer dat is? Eén en al sex, pure geiligheid, maar met een geweldig humoristisch randje. Wat zou ik daar graag een dag mee spelen, gewoon alles doen wat God verboden heeft, om vervolgens op de bank te gaan liggen, een slechte serie te kijken en lekker met elkaar te knuffelen en ouwehoeren. Samen met Knuffelbeer (what's in a name, geweldige gozer!), had ik beloofd om zowel Joke als Foxxy op een DP te trakteren... het was immers een verjaardag, nietwaar? Joke had op Twitter nog wel ideetjes, op de avond zelf hebben we haar niet meer gehoord, maar Foxxy kwam na binnenkomst gelijk een set buttplugs en glijmiddelen laten zien, die was er helemaal klaar voor. Langzaam maar zeker werd het steeds later op de avond, en langzaam maar zeker groeide bij zowel Knuffelbeer als mij het besef dat dit niet meer ging lukken... wij zijn ook de jongste niet meer, en de andere dames hadden al onze kracht al uit ons gezogen, letterlijk danwel figuurlijk. Maar Fox zou Fox niet zijn als ze zich niet liet kennen, en probeerde uit alle macht leven in mijn kleine vriend te blazen (of eigenlijk zuigen). Maar helaas, wat ze ook probeerde, KleineB was uitgeblust en liet zich niet meer zien. Het leverde haar overigens wel een nieuwe bijnaam op, na al dat geslobber, gekwijl en geslurp besloten we haar voortaan "SlobberFox" te noemen . Overigens hadden we niet het idee dat ze, ondanks onze weigering, iets te kort kwam, want ze werd langdurig en keihard genomen op de matras, waarbij de haar andere bijnaam, de Brandweer, volledig waarmaakte. Ik stond op een gegeven moment op een meter of drie afstand te kijken hoe Jane werd geneukt, toen ik de spetters vol over me heen kreeg... wauw

                    Een geweldige verjaardag, met twee verschillende feestjes: een wat gemoedelijker middag en een avond die een stuk drukker en heftiger was. Als één van de laatsten ging ik naar huis, maar niet voordat ik een een zeer exclusief filmpje had gemaakt van Foxxy, die zich (uiteraard) spetterend liet fisten door Chica. Wát een meiden