Rucphen, Zundertseweg, Mystique

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Rucphen, Zundertseweg, Mystique

  Vrienden,

  Tot mijn verbazing zag ik nog geen recentie over de gangbangs die door parenclub Mystique in Rucphen (ik meen 4 keer per jaar) worden georganiseerd.

  Ik ben daar nu 3 keer geweest, en heb elke keer een leuke middag en avond gehad. Gisteren was de 3e keer, en, voor degenen die de rest niet willen lezen, niet de laatste keer.

  De feiten: grote club, goede voorzieningen - discreet gelegen, parkeren, buitenzwembad, groot binnen/bubbelbad, restaurant, sauna - en veel plaatsen waar zachte oppervlakken (matrassen, kussen, bankjes, etc) of speciale 'apparaten' (stoel, swing, gynocologen stoel, schavot) uitnodigen om de daad der daden op ieder mogelijke manier uit te voeren...

  Toen ik rond een uur of 3 aankwam (starttijd is 2 uur) moest ik mijn kleren/spullen al in een plastic zak afgeven aan de balie, omdat alle kastjes (en dat zijn er veel, in het keldergedeelte !) al bezet waren. Het volk bleef toestromen in de middag, kortom het was GIGANTISCH DRUK. Nu kan dat een erg slecht teken zijn, als er vooral/alleen mannenkleren worden opgeborgen, maar dat was gisteren zeker niet het geval. Er waren vrouwen zat ! Weliswaar niet allemaal de jongste, mooiste, slankste, enz, maar stuk voor stuk hot as hell !!
  Op een gegeven moment werd er nagenoeg op ieder plekje in de club (met uitzondering van het restaurant) geneukt, gepijpt, gebeft, gevingerd, en andere dingen gedaan die in de meeste godsdiensten verboden zijn... Ik heb zelfs een vrouw twee mannen zien bevredigen in de sauna bij 80 graden celcius... mij was het te warm, anders had ze me er graag nog bij genomen !

  De profi-show die Wendy Somers en haar maatjes opvoerden (met beperkte deelname van publiek) was wederom erg lekker om te zien.

  Om kort te gaan, dit was niet zomaar een gangbang, maar een happening. Hulde aan de organisatie ! ;D

  De DroomPrins


  Meer info te vinden in Algemene Club info:

  http://www.hookers.nl/showthread.php?t=17694

  En de site van de club zelf:

  Parenclub Mystique
  Zundertseweg 84
  4715 SC Rucphen
  Tel. 0165 343280
  http://www.parenclub-mystique.nl/

  Groet,
  Kuieren
  Laatst gewijzigd door kuieren; 30-11-05, 14:04. Reden: Links naar algemene club info en de club

 • #2
  Afgelopen donderdagavond zijn WIJ ook weer eens geweest. Deze keer had Yvonne een rood jurkje aan wat duidelijk zijn uitwerking had op de talrijk aanwezige dekstieren. De 1e kamer waar we neerstreken had een rubbermatras op de grond en een gynaecologentafel met handige beugels. Na de eerste vijf mannen op het matras te hebben gehad ging Yvonne toch maar op de 'behandel'-tafel liggen, zo had iedereen wat beter zicht en kon ze toch zijdelings pijpen. Na een diepgaand 'onderzoek' van een tiental gynaecologen zijn we naar beneden gegaan en neergestreken op een matras bij de bar. Al snel deed ze zich te goed aan een overheerlijke circlesuck en werd ze op z'n hondjes beloond ;Dvoor haar tomeloze inzet. En wie kwam er daar opeens bij? Niemand minder dan Wendy Somers! . Yvonne + Wendy pijpte vervolgens diverse mannen condoomloos af, wat een ongelofelijk geil gezicht! :P :P :P
  Na haar zoveelste portje streek ze neer op het matras, midden op de dansvloer waar ze 'kennis maakte' met enkele zwarte mannen met een zeer grote....uithoudingsvermogen . Daarna weer naar boven voor de slotscene met de nodige moneyshots. ;D
  Zoals je leest, al met al een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar! Heb jij Yvonne gezien/geneukt? Vertel het ons hieronder!

  Commentaar


  • #3
   Ik ben donderdag voor het eerst op deze Mega- GB geweest, lekker vroeg aanwezig zodat je nog een parkeerplaats en een kastje hebt. Maar de dames waren weer hot as hell en ruim voorradig. Op tijd weer weggegaan want toen liep de ratio man:vrouw :-[ wat hoger op.

   Commentaar


   • #4
    Vandaag weer In rucphen geweest wat een leuke gezellige club is dat.. nette ontvangst, lekker eten, lekker groot zwembad. handdoeken vollop heel keuirg en schoon allemaal..

    zat Vrouwelijk schoon..tuurlijk ook wat mindere dingen maar voor 80 euro kan je de hele dag neuken, eten ,drinken, zwemmen sauna etc..

    Speciale aanrader op de Gb: Yvonne!!!

    Commentaar


    • #5
     Voor de seksliefhebber is parenclub Mystique een waar hof van eden.
     De faciliteiten zijn van een ongekend hoog niveau, een zwembad, douches, sauna, een lopend buffet met heerlijke versnaperingen, een bar met alle denkbare drankjes, staan voor de liefhebber tot beschikking.
     En bovenal gewillige vrouwen, hier geen gezeik zoals: wat heb jij een koude handen, bhtje uit? Kost een tientje extra, schiet is op jongen, nou effe klaarkomen.
     Nee niets van dit alles, deze vrouwen komen hier alleen puur voor de seks, en dan zijn ze bij mij aan het goede adres.
     Heeft het gedaan met vijf verschillende vrouwen en o.a. weer eens een sandwich waarbij ik de onderliggende partij was.
     En inderdaad Yvonne stak er met kop en schouders bovenuit, ze is het neusje van de zalm, neukte heerlijk en bovendien is ze een gezellig mens waar je ook mee kunt lachen.
     Helaas in april kan ik niet hier verschijnen, in juni zal ik echter weer van de partij zijn.
     Ik was altijd verrukt van privé-huizen, bordelen en dergelijke, verrukt van het waardeloze, nu ik het werkelijk goede ken laat ik deze voortaan verstek gaan.

     Kazimir.


     Commentaar


     • #6
      gisteren voor het eerst geweest.
      top goede sweer aardige meiden.
      hapje eten en drinken niets moet.
      een geweldige avond gehad

      Commentaar


      • #7
       Broeders,

       Ook ik ben op 7 april weer eens naar Rucphen getogen om er weer eens stevig tegenaan te gaan. Was er deze keer vrij vroeg, vlak na 2 uur. Er waren op dat moment al enkele dames bezig om heren (en zichzelf) te verwennen, maar het overschot aan mannen was dusdanig dat er voor een rustige, beschaafde gangbanger (vreemde tegenstelling eigenlijk) niet veel lol te beleven was.
       Zelfs de (in mijn ogen) onaantrekkelijke vrouwen (boven de 45 jaar en/of gewicht/lengte > 45 kg/m) werden bedolven onder de geile kerels... Om tot de lekkere mokkeltjes te geraken moest je
       - imponeren als scharzenegger-type
       - aggressief duwen en trekken
       - je adem inhouden (aangezien een aantal hitsige hengsten hun basis-hygiene blijkbaar niet op orde hadden/niet de tijd genomen hadden om eerst even te douchen... In twee gevallen bleek een \"nee\" van een vrouw niet meteen genoeg voor zo'n kerel om zijn penetratiepogingen te staken, en moest er (hardhandig) door de partner worden ingegrepen.

       Tja.

       Gelukkig had ik tijd om de eerste golf wat te laten uitrazen, en kwamen er later op de middag steeds meer paren/dames binnen, zodat ik me toch nog met gepaste waardigheid en plezier in het strijdgewoel kon storten. Het bleef echter te (mannen)druk tot ik rond 9 uur ben vertrokken.

       Bovendien viel het me op dat veel aanwezige paren toch ruim de 50 gepasseerd was; het restaurant leek soms wel op een bejaardensoos. Om teleurstelling over en weer te voorkomen is het dan ook zaak om in de (erg matig verlichte) neukruimtes eerst je ogen goed aan het donker te laten wennen alvorens tot actie over te gaan...

       Ik kan me goed voorstellen dat lekkere frisse meiden/paartjes zich twee keer bedenken om hieraan (nog een keer) mee te doen. Je hebt als aantrekkelijke vrouw op zijn minst een body-guard nodig om deze overmacht het hoofd te bieden.

       Lichtpuntje was Wendy Somers, die ik voor het eerst in de neukruimtes tekeer heb zien gaan; bij vorige gelegenheden beperkte haar inbreng in de feestelijkheden zich tot een floorshow. En met tekeer gaan bedoel ik tekeer gaan (spuitend klaarkomen !). Leuk om te zien, helaas alweer een muur van mannen om haar heen, waar geen doorkomen aan was.

       Kortom, ik heb me redelijk geamuseerd, maar zie een verkeerde trend; het blijft veel te druk qua mannen, en de aanwezige dames worden gemiddeld gezien minder aantrekkelijk. Dit effect lijkt zichzelf te versterken. Hopelijk kijken de uitbaters verder dan de volgende gangbang, en doen ze hun best om hier wat aan te doen. Maar ja, zolang de kassa zo hard blijft rinkelen...

       Groet,
       De DroomPrins

       Commentaar


       • #8
        Mystique Ruchpen

        Gisteren bij mega gang bang geweest. Heel erg veel mannen al om 14.00.Lange rijen.
        Verhouding man:vrouw 10:1.
        Best leuke vrouwen en neukgewilig echer is toch wel heel erg duwen en trekken om aan de beurt te komen.
        Veel vrouwen > 50 jr en >80 kilo....
        Rijen en nog eens rijen. Leuk om een keer te doen.Niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

        Commentaar


        • #9
         Gisteren ben ik voor de eerste keer naar Club Mystique geweest voor de mid-zomer gangbang... en kan enkel maar bevestigen wat er in het verleden over deze club is geschreven.

         Er komt inderdaad zéér veel volk naar de gangbang; zeker voldoende vrouwelijk volk aanwezig, al dan niet even aantrekkelijk en geil. De club op zich is wel verzorgd en de faciliteiten zijn meer dan behoorlijk.

         Maar ... veel van de aanwezige mannen zijn van het veel te bronstig type die als strondvliegen op de vrouwen vallen. Als je bezig bent je een beetje te amuzeren komt er een of andere paljas je al vlug storen (in het vriendelijke geval) of gewoon afduwen.
         Zo ben ik 2 keer gewoon weggeduuwd en heb ik een vinger in mijn oog gedrukt gekregen omdat een of andere pippo vond dat zijn lul (ik hoop dat hij nu verschrompeld is) aan de beurt was.

         Conclusie van de zaak: veel vrouwen die meer dan actief en geil zijn; mooie club maar veel te veel mannen die denken in een pornofilm mee te spelen.
         Misschien vinden sommige onder jullie dit scenario best te pruimen, maar mij zien ze daar niet snel terug.
         Geef mij maar een rustigere GB

         Commentaar


         • #10
          Dat laatste kan ik bevestigen. De Mystique blijft maar proppen en proppen. Binnen een half uur zijn de kleedkasten vol en gaan ze over op kleerhangers en vuilniszakken!!!
          Iets teveel winstbejag a 80 euro kennelijk.
          Op het moment dat een vrouw naar een relaxruimte gaat, vorm zich een sliert van 20 a 30 mannen erachter aan. Duw- trek- en ellebogenwerk tussen de mannen!
          Staan met hun lul in de hand te trekken en tegen je aan te rijen om een glimp van een vrouw op te vangen en hopen aan de beurt te komen om hun kwakkie te lozen.
          Er lopen echt asociale en ongemanierde varkens tussen !

          Vrouwelijk aanbod viel dit keer ook sterk tegen, met uitzondering van een paar dames/koppels. Met een leuk koppel maakte ik kennis aan de bar en met z´n drieen gingen we richting een matras.
          Je raadt het al: een paar dozijn histige rukkers achter ons aan en zij begonnen zich ongevraagd met onze vrijpartij te bemoeien. De vrouw werd overal ongevraagd betast en de zweetlucht van die rukkers nam de overhand. Jammer Mystique!

          Commentaar


          • #11
           Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (7.0)

           ben afgelopen week naar de donderdag gangbang geweest

           Inderdaad het was druk maar als je daar niet tegen kan moet je naar de hei gaan. Trouwens het si mij duidelijk waarom het druk is/was, het was/is super. Voor ieder wat wils mooie vrouwen jonge vrouwen volle vrouwen oudere geile vrouwen. ge woon super en ja overal werd geneukt en daar kom je toch vooor?

           weet iemnd hoe het op maandagmiddag is?

           Commentaar


           • #12
            Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (7.0)

            Laatste keer hadden ze geen vuilniszakken meer, maar kledinghoezen die in een garderobe werden weggehangen. Stuk beter En verhouding 1/30 is erg overtrokken, misschien 300 mannen en minstens 50 of 60 vrouwen. Dat maakt 1/5 al een stuk beter........Ook veel stelletjes daartussen

            Commentaar


            • #13
             Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (7.0)

             Hoi Allemaal,

             Wij zijn afgelopen donderdag ook naar de gb geweest in MYSTIQUE. Was voor ons de eerste keer.
             toen wij de parkeerplaats op reden keken we allebei met een open mond. D, mijn vrouw had van te voren gezegd dat ze niet verwachte dat het rond deze tijd ( half 4) druk kon zijn. dat was dus de eerste verassing al.
             Eenmaal binnen kwam de volgende verassing, wat was het druk. we zijn vaste klant bij mystique, maar hoe druk het nu was, zo was het nog nooit geweest.
             kortom was voor ons een verassing hoe het allemaal zou gaan. mijn vrouw was super zenuwachtig en dat werd alleen maar erger toen ze binnen was.
             al snel zochten we een plekje voor ons. het was verbazingswekend om te zien hoeveel mannen er ineens om ons heen stonden.
             aangezien er zoveel mannen om ons heen stonden, ging het toch wel goed. op wat wringen en duwen na. het was voor ons de eerste keer zoals jullie begrijpen, dus we waren best onder de indruk.
             het was een hele ervaring voor ons, maar na deze eerste keer achter bij het bubbelbad, liep de rest van de dag wel goed. soms wat opdringerige mannen, die denke als je even wat aan het drinken bent dat je meteen weer sex wil hahahaha. maar voor ons was het super. wij zullen er de eerst volgende keer er weer bij zijn.
             voor de mannen die gereageerd hebben hier en vinden dat er veel oudere mensen waren, zeg ik dat er voor iedereen wat was, en dat mijn vrouwtje een slank lijfje heeft, er goed uitziet (gezien de aandacht die ze heeft gekregen), heeft een klit piercing en is lekker geil, dus kom volgende keer maar eens kijken bij haar

             groetjes

             D&M

             Commentaar


             • #14
              Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (7.0)

              ookin rucphen geweest 2 febr. Giga druk.Teveel mannen.Zou eigenlijk max moeten zijn. Sommige mannen lijken echt konijnen zoals ze achter vrouwen aanlopen zeker de mannen die zeg maar niet de looks hebben maar wel ff snel willen scoren.
              Heb een heerlijke vrouwen kunnen naaien.Heb er ook eentje helemaal doorgeneukt zien worden.Geweldig gewoon. Ben in darkroom door lekkere meid even gepijpt. 2x hoogtepunt was voor mij een prima score .Ondanks de drukte toch wel leuk.

              Commentaar


              • #15
               Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (7.0)

               Het is ongelofelijk wat er gebeurt bij de gangbang in Mystique. Een overvloed aan mannen! Het lijkt erop alsof de meeste mannen al jaren droog staan. Als een vrouw of koppel aanstalten maakt om `iets´ te gaan doen vliegen ze er bovenop.
               Soms staan er wel meer dan twintig a 25 mannen rond 1 vrouw te wachten.
               Ongevraagd gaan ze aan de vrouwen zitten, zie mijn eerdere recensie. Duw en trekwerk! Ellenbogenwerk! Zweetlucht! Werkelijk ongelofelijk wat kunnen mannen zich slecht beheersen als ze geil zijn en hun verstand alleen maar in hun pik zit. Tuurlijk kom je naar een gangbang om te sexen en van de vrouwen te genieten, maar een beetje fatsoen is wel wenselijk. Bij velen is dat ver te zoeken.
               Mystique adverteert met 150 mannen, maar volgens mij was het dubbele aanwezig. Niet leuk meer..........wat mij betreft liever iets kleinschaliger.

               Commentaar


               • #16
                Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                Gisteren,6 juli,naar Mystique geweest. Is wel eens drukker geweest daar maar toch beetje veel mannen t.o.v. vrouwen.Wel hele geile vrouwen aanwezig.Niet alleen lelijke. Zelf een hele lekkere rooie genomen. Andere
                vrouw (22 of zo ?) werd heel hard genomen door 4 mannen.Tot huilens toe.Van geilheid dan.Veel spuitplezier.Ook nog een dame aan de bar geneukt.
                Moeite waard maar meer dames gewenst en iets minder opdringerige mannen.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                 Ik ben 6 juli naar de zomerorgie geweest. Ondanks de drukke, veel mannen en minder vrouwen toch leuke contacten gehad. Ben tweemaal bezig geweest met een Zeeuws vrouwtje, ik schat een jaar of 40 , half lang zwart haar en super geil. Ze pijpte prima(zonder en slikken) en liet zich door meerdere heren lekker nemen.
                 Zondermeer een aanbeveling waard.

                 Adriaan.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                  Hallo,
                  Gisteren in Mystique geweest tijdens de mega gangbang, 1 jaartje ofzo terug ook eens geweest.
                  Het was me daar toch druk gisteren, wat later in de middag waren er best wel flink wat vrouwen, jong en oud, mooi en ???.
                  Als 1 van de dames van uit de bar zich naar een ruimte begaf dan gingen er toch een partij mannen mee ongelofelijk. Er was een bijzonder mooie belgische jongedame, donkerblond krullend haar(er waren wel meer mooie belgische dames)maar deze trok wel erg veel aandacht van de heren, en in de spiegelkamer ging het er dan ook heet aan toe en kwam het beest in de meeste mannen los.
                  Heb plezier gehad, maar toch hoeft het voor mij op deze manier niet, de verhouding mannen en vrouwen klopt hier voor mij althans niet.
                  Kan zelf altijd wel genieten van het kijken naar die vrouwen die ondanks al die mannen toch lekker geil bezig zijn.
                  Ga de volgende keer weer op een gewone donderdag, kan je veel lekkerder met een vrouw genieten, zonder te worden platgedrukt door een stel hijgende kerels.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                   Op 2 november had ik dan eindelijk eens tijd hierheen te gaan. Aangekondigd was de "Xtra winterorgie" maar dit is ook een gangbang. Ik was vooral benieuwd naar de vergelijking met Moniques Dutchgangbang, waar ik bijna vaste klant ben

                   De ontvangst is geod geregeld. Ik arriveerde iets na 19 uur, er was toen voldoende parkeergelegenheid. Ook kreeg ik de sleutel voor een locker, dus gelukkig geen kledingzakken. (dan had ik zeker rechtsomkeert gemaakt). Nummer van de sleutel wordt met een blacklightstift (onzichtbaar) op je hand geschreven, goed systeem!

                   Maar inderdaad, wat is het DRUK. Gezellig, dat wel. Bij MoniqueDGB kan de sfeer soms mat zijn, vooral aan het begin van zo'n avond. Daar is hier geen sprake van. Verder ligt de gemiddelde leeftijd aan de hoge kant. Veel 50+ stellen.
                   Ik heb me om te beginnen lekker latten trekken en pijpen door een mooie Vlaamse meid van begin 30. Daarna ging ik de andere ruimtes eens verkennen. Het was dringen geblazen.
                   Boven trof ik een leuke mollige meid die ik tijdens een DGB ook al eens een beurt had gegeven, en een hernieuwde kennismaking volgde.

                   Daarna een hapje gegeten en kennis gemaaktmet andere bezoekers.
                   Ter opfrissing de wihrlpool ingedoken en weer naar bovengetogen om te kijken of er iets te doen viel . Weinig zo bleek, maar ik maakte een praaatje met een stel van een jaar of 30 die aanstalten maakte om wat te gaan doen. Deze meid heb ik lekker gebeft, terwijl ze een andere kerel afzoog. Dat was een prima sessie.
                   Toen vond ik het wel weer mooi geweest. Al met al zeker de moeite waard, maar je moet er niet met de instelling heengaan om makkelijk zoveel mogelijk te neuken, daarvoor was het gewoon te druk.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                    Op 2 november ben ik naar de winterorgie geweest. 'k Was er al even na tweeën en ben bijna tot sluitingstijd gebleven. Enorm veel meegemaakt in die tijd; teveel om hier op te noemen. Parkeren volgens aanwijzing en bij de ingang voornaam opgeven, kluissleuteltje gekregen en nummer met onzichtbare stift op hand gekregen.

                    In totaal met 19 dames korter of langer contact gehad in enige vorm. De hoogtepunten:
                    - meteen toen ik boven kwam getrokken door zeer knappe vrouw, die deed dat bij iedere man die dat wou enkele minuten en gaf dan aan dat de volgende moest komen.
                    - op matras bij pool werd zeer forse vrouw hondjes geneukt terwijl ze twee anderen aan het pijpen en trekken was. Lukte niet om bij haar voorkant te komen maar tot mijn verbazing was ineens de achterkant vrij en niemand claimde de beurt dus kon ik m'n gang gaan. Haar haar en haar kont zagen er best lekker uit en toen ik hem erin stak voelde het meteen heel goed. Bij haar kennelijk ook want ze kreunde van genot en ik ook. Ook het ritme was goed en luid schreeuwend en onder veel bekijks ben ik heerlijk bij haar klaargekomen.
                    - Roodharige knappe dame was mannen aan het trekken en pijpen. Ging erbij zitten ze pakte mijn piemel. Ondanks de kort geleden verrichte inspanning was die alweer overeind gaan staan. Ik liet goed merken dat ik het fijn vond en daardoor kreeg ik steeds meer aandacht. Toen draaide ze zich om en ging, nog steeds met mijn piemel in de hand, in de hondjeshouding zitten en leidde mij naar de ingang. Het was duidelijk wat ze wilde. ZIJ koos MIJ! Echt een opkikker voor mijn eigenwaarde. Een jonge mooie vrouw die mij vroeg om haar te nemen! En ik heb haar niet teleurgesteld! Helaas lukte het mij net niet om weer klaar te komen, maar zij kwam wel en daarna hebben we nog lekker zitten knuffelen en nagenieten.
                    - Blonde zeer slanke dame had ik in spijkerbroek zien binnenkomen en was me meteen opgevallen. Later ben ik haar driemaal in diverse ruimtes tegengekomen en heb heerlijk aan haar kleine borsten met lange tepels mogen zuigen en heb haar ook langdurig gevingerd terwijl ze haar vriend aan het pijpen was.
                    - Indisch meisje was steeds aan het dansen en had ik ook in de sauna gezien. Toen ging ze naar de matrassen bij de pool en verzamelde een groepje mannen om zich heen. Eerst mochten er een paar (kort) neuken maar ze was nogal chaotisch en wilde steeds iets anders. Toen zei ze nou moeten jullie me onderspuiten. Op gezicht en borsten. Nou daar wilde ik wel aan bijdragen en tegelijk met vijf andere mannen kwam ik over haar klaar.
                    - Kleine heel knappe dame met lang donker haar was vaak in de buurt van de bar aan het dansen. Eerst heb ik boven haar borsten mogen likken dat was heel fijn. Later beneden ging ze naar een van de massagetafels en werd ze door diverse mannen geneukt. Ik stond opzij en ze pakte me stevig beet met haar lange armen en wilde ook overal betast worden. Helaas niet aan de beurt gekomen voor neuken.

                    Nu even wat vragen beantwoorden.
                    Is het een erg gedrang? Ja soms wel. Ik herinner me één ruimte daarwas het zo vol dat ik geen idee had om wie het ging. Wel nieuwsgierig natuurlijk maar toch maar een andere kamer opgezocht. Eén keer had ik geluk en kwam er een knappe meid vlak bij me zitten en die begon ook meteen aan m'n pik te trekken maar er kwamen zoveel mannen achter haar aan dat het aan haar andere kant te vol werd. Toen zei ze tegen haar vriend dat ze het niet leuk meer vond en was het afgelopen. Haar goed recht natuurlijk maar jammer want ik had een goed plekje en aan mijn kant geen geduw. Conclusie: gewoon je kansen afwachten en soms iets voorbij laten gaan en weer verder op zoek.
                    Eten en drinken: uitstekend en zoveel je wilt. Keurig verzorgd buffet wordt regelmatig bijgevuld en personeel is voortdurend bezig aan en af te ruimen.
                    Hygiene: personeel loopt rond om alle rommel en handdoeken op te ruimen en bij pool altijd voldoende schone handdoeken.
                    Naar beneden daar zijn de lockers. Even voor wie het precies wil weten: er zijn 150 kluisjes. Als die vol zijn gaat men over op kledingzakken; daar zijn er 70 van, genummerd 151 t/m 220. Daar volgt dus ook het max. aantal gasten uit (heren en dames) hoewel paren misschien samen een klusje nemen.
                    Aanwezige dames: rond etenstijd heb ik er in de bar en in het restaurant 30 geteld. Aangenomen dat er nog wel 10 in de ruimtes bezig waren moeten er minstens 40 zijn geweest. En tenminste 12 zeer knap. Echter niet alle dames in actie gezien maar je mist ook wel eens wat.
                    Nou dit soort feestjes, dat is dus echt wel wat voor Billy. Lekker ongehaast en ongegeneerd rondlopen, beetje trekken, beetje eten en drinken, hier en daar eens voelen of strelen, je kansen grijpen voor een lekkere neukpartij. Ik vond het zeer geslaagd en ga daar vast volgende maand weer heen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Rucphen, Zundertseweg , Mystique (goed)

                     1 maart naar Mystique gegaan. ben er stuk of 5x geweest. Deze keer beter dan vorige malen. Wel druk maar iets betere verhouding mannen/vrouwen.
                     1600 uur aangekomen en om 1615 uur al neukend op matras op dansvloer met mooie ,beetje indische vlam. Mocht zij dit lezen,mail me gerust....(ik was die lange,goed gebouwde man) . Veel toeschouwrs terwijl ze me bereed en afzoog.
                     Later boven aan de slag met wat oudere maar nog steeds aantrekkelijke Belgische.
                     Niet helemaal tot het eind. Wilde nog wat bewaren. Een ongeveer 30 jarige Vlaamse schone was mannen aan het pijpen bij het zwembad maar bleek nogal klinisch en was blijkbaar wat aan het bijverdienen. Vrouwen die actief zijn worden nog weleens gesponsord. Daarna boven een zuid amerikaanse vrouw helemaal doorgeneukt samen met andere vent.
                     Kortom,aan aandacht voor mijn pik geen gebrek.