Oberhausen - Seesternchen, Akazienstraße 111, Seesternchen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oberhausen - Seesternchen, Akazienstraße 111, Seesternchen

  Naam: Seesternchen

  Adres: Akazienstrasse 111, 46045 Oberhausen

  Telefoonnummer: 0208 8848 938
  Vanuit Nederland: 0049 0208 8848 938

  Website: www.club-seesternchen.de

  Aard: Club

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 12:00 - 22:00 (binnenkomst tot 21:00)
  zaterdag van 12:00 - 18:00

  Prijzen:
  De prijsstructuur is ons (nog) onbekend.

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 27-06-07, 16:36.

 • #2
  Oberhausen,Seesternchen,Akazienstrasse 111

  Afgelopen zaterdagmorgen naar Club Seesternchen/Oberhausen geweest.
  Fruhstuckparty met mooie jonge dames Katja en Alina,het was zeer goed.
  Ga nu zaterdag weer.Nu party met Chantal en Tanja
  Zie site:http://www.club-seesternchen.de/
  Dames doen ook priveontvangst.
  Echt de moeite waard.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 27-06-07, 16:39. Reden: titel aangepast

  Commentaar


  • #3
   Re: Oberhausen, Akazienstrasse 111, Seesternchen

   Gisteren 2 juli om 17.00 Gangbang meegemaakt. 3 mooie zeer aktieve meiden van ca. 30 jaar. Begon met een Bukkake (afzuigsessie) waarbij alle 3 de dames ca. 15 kerels achter elkaar afzogen en deels het sperma doorslikten (er ging weinig verloren). Daarna gingen 2 dames verder met de gangbang waarbij er stevig geneukt en gepijpt werd. Was erg druk (40 man) en warm maar wel opwindend. Binnenkort schijnen er weer nieuwe meiden te komen.
   Nette club met douches en kleedruimte., niet duur 69,--

   Commentaar


   • #4
    Re: Oberhausen, Akazienstrasse 111, Seesternchen

    ik ben ook in Oberhausen op de afterworkparties geweest.
    Die parties zijn altijd heel goed georganiseert en ik had ook geen problemen meermaals pret met de girls te hebben.
    Ik ben in ieder geval op 22april dan ook weer van de partei op de volgende afterworkparty in Nettetal, daar zijn de seesternchen namelijk op hun nieuwe location
    Het mooiste is ik hoef dan ook niet meer zover te rijden om op de party te zijn
    Wie meer info wil hier is de link voor die party

    http://www.seesternchen-gangbang.de/

    Commentaar


    • #5
     Re: Oberhausen, Mülheimerstraße 111, Seesternchen Gangbang

     Dinsdag had onze grote vriend Kalle zijn zeesterretjes weer opgelijnd voor een mega Gangbang. Nakededge was present.

     Er waren vier meiden van de partij en dat was voor de 25 aanwezige gangbangers ook genoeg. De dames hielden het tempo hoog. De party begon om vijf uur stipt met een aanval van de dames op heuphoogte van de aanwezigen.

     De feestjes van Seesternchen vinden momenteel plaats in Different Desire, een clublokaal in Oberhausen, tikkeltje verlopen tent aan de Mülheimerstrasse 111. Het spul is vertrokken uit Nettetal. Entree in O'hausen is € 89,- voor degene die voor zevenen binnen is.

     Omkleden en douchen is absoluut behelpen, maar eenmaal uit de kleren maken de dames het meer dan goed.

     Tanja, de aanvoerder van de roedel, in leer gehuld en gaat voor de sandwich en dubbel vaginaal.

     Susi Amsterdam, strak lijf en blond vachtje op haar poes pijpt als geen ander en er komt nog een verhaal uit ook. Absolute favoriet van Naked Edge.

     Bea, speelt naar verluid ook HP en dat is te merken. Dubbelvaginaal, sandwich, nog twee lange kwasten in de mond en grote borsten die in hoog tempo meebewegen. Knap werk.

     Elli, lag te gillen als een stoomtrein en deed er en passant ook nog een sandwich naast.

     Naked Edge heeft zich weer bijzonder goed geamuseerd. Maar, om 21.00 uur, na vele aanvallen op het fort en vier zware schoten, moest ook Naked Edge het zwaard erbij neergooien. Leeg en los, tot het randje!

     www.seesternchen-gangbang.de
     straight to the Naked Edge

     Commentaar


     • #6
      Re: Mülheim, Seesternchen Gangbang, Art Lounge

      Oei, oei, oei, ik schroei. Kalle flikt het weer: gangbangen van hoge kwaliteit!

      Woensdag waren de Seesternchen weer met vier dames actief in Club Art Lounge in Mülheim (tegen Oberhausen aan), een nieuwe locatie voor de sterretjes, maar via de website altijd makkelijk te vinden.

      Naked Edge trof een hele relaxte club, lekker lounge in plaats van lekker louche. Grote bar, gezellige thekedames. Het actie gebied lag achter en bestond uit twee kamers met drie hele grote speelweides. Naked Edge was weer diep onder de indruk van de vier zeesterretjes Tanja, Susi, Elli en Simone, die de volle vijf uur in actie zijn geweest om de aanwezige GB-ers totaal vacuüm te trekken.

      Tanje blijft de leider, alhoewel ze inmiddels wel wat cynisch kan doen. Maar als: 'Gib mir euer Saft' weer klinkt en ze wordt langzaam maar zeker ondergepleisterd dan weet Naked Edge dat'ie op de goeie plek is.

      Elli blijft met anale standjes een wereldwonder en Susi Amsterdam spreekt een hele mond vol Nederlands maar dan vooral dirty talk. Stimuleert enorm, stelt Naked Edge vast.

      Onbetwiste attractie van deze keer was echter de nieuwe Simone, blonde beauty met super lichaam. Dit zeesterretje is de mat niet af geweest en heeft zich van alle kanten, maar vooral haar beste laten zien. Wat een tieten, wat een kutje, weergaloos.

      Maar jetzt: GB-ers uit de hele wereld verenigt u! Volgende GB in Mülheim is 19 mei en Kalle heeft Laureen en Danny weten te engageren! Wie Laureen niet kent kijkt even op www.laureen-pink.com en Dirty Danni is ook wel te vinden. Dit zijn partymädels van de bovenste plank.

      Met een man of dertig over vijf uur was de afgelopen GB niet dik bezocht, moet weer een beetje op gang komen. Naked Edge vreest echter het ergste voor zijn gestel als het tijdens de volgende GB bij deze dertig blijft
      straight to the Naked Edge

      Commentaar


      • #7
       Re: Oberhausen, Akazienstrasse 111, Seesternchen

       Klassebericht. Kon helaas niet komen. Ik heb Danni en Laureen in Berlijn en Neuss meegemaakt en zijn inderdaad toppertjes. Ga vast m'n agenda vrijmaken.
       Keep the good Spirit!

       Commentaar


       • #8
        Re: Mülheim, Seesternchen Gangbang, Art Lounge

        Dat heeft dan alles in zich om een inspirerend avondje te worden! Agendatechnisch moet Naked Edge op een paar lange tenen gaan staan maar dat moet dan maar een keertje.
        straight to the Naked Edge

        Commentaar


        • #9
         Re: Mülheim, Seesternchen Gangbang, Art Lounge

         Nou, inspirerend was het zeker! Mensch: Tanja, Simone, Elli, Laureen en Danni.......

         De Berlijnse dames L en D waren op volle snelheid maar werden domweg rechts ingehaald door de meiden van Kalle, T, S en E! Tsjakka!

         Gelukkig was er ook een top bezetting heren en de dames waren de volle vijf uur van stevig materiaal voorzien. En ja heren, het was een feestje, respect voor de ladies.

         Maar: de menige landgenoot die de reis naar Mülheim/Oberhausen maakt, wordt nu op zijn wenken bediend. De Seesternchens komen naar de Dolce Vita in Herten. Van die Luna heeft Naked Edge geen beste indruk en hier op het forum is de discussie ook al gesloten. De eerste party op 30 juni wordt hot summer time, want dìt is fun.

         Naked Edge kan niet wachten. Kijk op www.dolcevitaclub.nl of www.seesternchen-gangbang.de Hij zal ook wel opduiken bij sexplezier etc.
         Laatst gewijzigd door nakededge; 31-05-10, 21:34. Reden: verhuisd
         straight to the Naked Edge

         Commentaar


         • #10
          Re: Solingen - Seesternchen, Eschbachstraße 149, 42659 Solingen, Duitsland

          Nakededge is altijd al een grote fan geweest van de Parties van Seesternchen. Die zijn relaxed en met heeeeele toegewijde dames. Seesternchen heeft een beetje moeilijke tijd gehad, maar is weer helemaal terug op de plek waar het allemaal begon, in de prachtige parenclub Beverly in Solingen, net voorbij Dusseldorf. Kalle had vijf dames opgelijnd waaronder Jenny, Kitty, Sabrina Stone en Adrienna Kiss, allemaal niet onbekend in de Gangbang scene. De party was ergens begin september.

          De avond begon zoals altijd tegen vijven met een stevige bukkake sessie. De dames met zn allen in het midden op de mat gaan stevig tekeer met het aanwezige vlees. Vol onder gespoten trekken een aantal zich terug, maar Kitty en Jenny zijn niet te verslaan. Na een half uurtje komen de eerste neukertjes opgang en is het gekreun al weer niet van de lucht.

          Lekker los geneukt begint de hele roedel aan het enorme buffet dat Kalle aan laat rukken. Geen halfwat hapjes maar een vol restaurant menu.

          Langzaam wordt het ook iets drukker in de Beverly, de 7 meiden, een kleine 120 man maar ook zeker 10 paren met meewerkende dames!!! Tussendoor showtjes van de dames, kerels die mee aan de paal gaan.

          Medewandelaars, na zevenen barst daar de orgie dus los. Absolute aanrader voor degene die van goeie sexparties houdt! Vergeet Saskia Farell, vergeet MariskaX (voor even, want die is trouwens ook heeel lekker). Zoals gezegd, open, relaxed, megageil, echte sex tot je er bij neervalt. Grote parties zijn altijd op woensdag, binnenkort het 10 jarig bestaan van Zeesterretje. Kleinere parties zijn of op vrijdag in de Beverly of op eigen lokatie in Essen.
          Nakededge is er klaar voor!

          Kijk voor info op http://www.seesternchen-gangbang.de/...g-solingen.php
          straight to the Naked Edge

          Commentaar


          • #11
           Re: Seesternchen Gangbang in Club Beverly Solingen

           Heren wandelaars, het was weer fijn bij de Zeesterretjes die open huis hielden in de Beverly in Solingen.

           Naked Edge trof een aantal gezellige medewandelaars aan die de reis naar Solingen hadden ondernomen. Was wel een beetje druk deze keer, maar Seesternchen had de dames in een A-team en een B-Team. A-Team is duidelijk, B van Brutal!

           Nou ja, het ging eraf als vanouds met na zevenen constant 8 dames in het geweer. Mandy, SteffiB, Jenny, Kitty, Sabrina, Adrienne, nog een paar meiden en nog wat stelletjes. Was een kwestie van er midden in duiken en je apparaat ergens in een openstaand gaatje duwen..... Niet normaal meer, Naked Edge heeft het maar een beetje rustig aan gedaan.

           Heel fijn eten, een goed glas drinken erbij, kortom herhalingsgevaar blijft hoog.
           straight to the Naked Edge

           Commentaar

           Aan het werk...
           X