Reichelsheim - Hessen, Spermagames, Gundula

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Reichelsheim - Hessen, Spermagames, Gundula

  450 km gereden, hotel geboekt en op naar de Spermagames. Amerikaanse pornostar Emma Star zou er zijn, samen met drie andere gangbanggirls. Goed op tijd toegekomen, bleek bij de ingang van de parking politiemannen (in burger) te staan. Polzeikontrole zeiden ze, maar geen probleem, rijd U maar binnen, de party zal alleen maar wat later starten. Het probleem, is dan later gebleken, de arbeidsvergunning van Emma Star te zijn. Zij zou dus niet mogen meedoen. Ik weet natuurlijk niet wat ik gemist heb, maar de vijf aanwezige dames hebben mij een onwaarschijnlijke namiddag en avond bezorgd.
  Eerst was het aanschuiven voor de snel HIV test. Eens je het bandje aan had kon het feest beginnen.
  De jonge slanke (wat een kontje!!) blonde twintigjarige Elina heeft de meer dan vijftig deelnemers in mond en kut meermaals bevredigd. Zij had een enorm succes. Er was nog een rijpere maar sympathieke Rita die al haar gaatjes liet gebruiken. Tegen de late namiddag ging de thekefrau ook op de vloer om zich te laten neuken (geen super pijpster). En dan kwam nog een niet profesionele slet met haar man langs om zich te laten volspuiten.
  Mijn ster was echter de ongelooflijk geile Gundula Extrem (bekend van GGG films). Zij is een compleet tabuloze 3 Loch slet die niet van ophouden weet. Meer dan twee uur lang werd ze door alle mannen meermaals in alle openingen gebruikt. Het sperma liep er langs alle kanten uit. Toen ik haar anaal geneukt had ging ik haar diep tongzoenen. Ze liet mijn tong niet los, terwijl nog drie mannen haar in haar kut en kont namen. Als pauze ging ze met een paar mannen in de jacuzzi om zich te laten masseren. Toen ze eruit kwam stonden mannen (waaronder ikzelf) rijtje te schuiven om zich te laten pijpen. Alles verdween in haar keeltje (wat een sterke maag heeft die meid). Een halfuurtje ging ze naar de bar om een colatje te drinken. Maar zelf daar liet ze zich nog tongzoenen door iedereen die het wou. Dan weer op de mat voor pijpen en neuken (ook sandwich) tot middernacht. Die meid zoek ik zeker nog eens op.
  Het verslag van de recensie maak ik dan ook op met Gundula in gedachte.
Aan het werk...
X