Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha

  Dankzij tips op Duitse fora, weer een kinky ervaring rijker.
  Zhuzha houdt dagelijks (!) een gangbang van 11 tot 14u30 in een discrete locatie juist naast de A52 in Rattingen, dicht bij Düsseldorf, en dit voor slechts 50 euro: http://www.zhuzha.de/ .
  Na het aanbellen kwam de vriend van Zhuzha (een sympathieke zestiger) in zijn blootje met een stijve paal de deur openen. Hij nam 50 euro in ontvangst en wees mij de badkamer aan. Ik zag Zhuzha op haar rug op een klein tafeltje liggen in de living. Drie mannen zaten eraan. Eén was haar aan het keelneuken, één was haar aan het neuken en de derde trok ze af. Na het douchen kwam ik erbij. Ondertussen was haar vriend haar (zonder condoom, 't is ook haar vriend) anaal te neuken. Zhuza had een paal in de mond en één in elke hand. Toen ik door het aanzien hiervan, de nodige stijve had gekregen, stelde haar vriend mij voor zijn plaats in te nemen. Condoompje om en recht in haar aars. Ging er vlotjes in . Na een tijdje werden er rondjes gedraaid en kwam een medeloper mij vervangen terwijl ik in haar keeltje kon neuken. Ik schoof mij over haar gezicht en zij begon meteen aan mijn ballen te likken en te zuigen.
  Toen ging Zhuzha op haar knieën zitten en begon de vier klanten die op een rijtje stonden te pijpen. Twee mannen kwamen hierbij klaar en verlieten de party. We bleven dus maar met twee (+ haar vriend) over. Na een koffiepauze met leuke babbel, ging Zhuzha terug op de tafel liggen. Haar vriend ging aan het hoofdeinde staan en Zhuzha liet zich door hem tot in haar slokdarm hard neuken. Ikzelf neukte haar afwisselend heen en weer in kut en kont. Tot haar vriend het initiatief nam om op de sofa te zitten met Zhuza in amazone. Hij gaf mij een teken om erbij te komen en zo werd Zhuzha in sandwich vaginaal en anaal genomen. Toen hebben we weerom wat gepauseerd en gelachen. Omdat ik toch binnenkort wou doorgaan, vroeg ik uiteindelijk aan de vriend als Zhuzha mij op de bank mocht komen pijpen. Zij kwam tussen mijn benen op haar knieën zitten en met goed oogcontact zoog ze aan mijn ballen en zoog ze mij tenslotte tot het einde af. Het ganse kwakje werd doorgslikt!
  Zhuzha is wat men een devote (onderdanige) slet kan noemen die alles zou doen voor haar vriend. Ze kijkt hem constant verliefd aan. Hijzelf is ook erg lief met haar, moet ik zeggen. Echt een leuk koppel (en wat een potentie voor een zestiger!).
  Kijk toch steeds dezelfde dag nog naar haar site want de uren veranderen wel eens.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 02-04-13, 07:15. Reden: pornolink eruit

 • #2
  Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

  Ook ik heb haar bezocht, een zeer bizarre ervaring

  Toen ik binnenkwam lag ze al op de matras en werd door 2 mannen onderhanden genomen, één neukte haar in haar kontje, de andere in haar mondje. Er waren in totaal 5 andere driebeners, op het einde nog 1. Nadat ik betaald had en me omgekleed had kreeg ik een cola en nam plaats op een stoel die een goed uitzicht bood . Zhuzha zat juist boven op een kerel en Rainer maande me aan om haar in haar kontje te nemen, WOW, dat was mijn eerste Sandwich Soms een beetje lastig manuvreren maar toch een leuke nieuwe ervaring. Voordat ik iets kon doen graaide Zhuzha naar mijn volle rubbertje en stak het in haar mond, ze blies het op en sloeg haar hoofd achterover. Triomfantelijk toonde ze haar volle mondje en speelde er nog even mee voordat ze het wegslikte .
  Na een korte herstelpauze nam ik haar kutje in bezit en neukte haar totdat het tweede rubbertje vol zat en bovenstaand tafereel herhaalde zich. De andere mannen spoeten het direct in haar keeltje maar ik hou meer van de veilige oplossing

  Zhuzha beel een hele tijd actief op de mat en werd regelmatig in alle gaten gevuld. Plots dook er een jonge kerel op met flinke jongen van ruim20 cm, hij vulde haar mondje en gleed door in haar keel totdat hij volledig verdwenen was, hij nam haar hoofd en neukte haar mondje telkens tot aan de aanslag en leegde zijn zak diep in haar keel. Zhuzha was hiervan zo geil dat ze Rainer riep, ze wilde ook komen. Rainer maakte een grote vibrator klaar die ze vol tegen haar klitje duwde. Rainer vroeg of ik haar wilde fisten, TUURLIJK . Ik cremde mijn hand in en dacht dat ik hem in haar kutje moest steken, neeee, einen tiefer zei Rainer Lanagzaam stak ik mijn hand in haar anus tot de druk groot werd, vijf vingers gingern er tot aan mijn knokkels in voordat ze aangaf dat het genoeg was. Door mijn vingers langzaam te bewegen terwijl ze de vibrator aan haar klit had en een lul in haar keeltje werkte we haar langzaam tot een schokkend hoogtepunt. Breed lachend nam ze daarna een korte pauze.
  Door voorgaande ervaring stond ik intussen weer op oorlogssterkte en Zhuzha nam plaatse op het matras in een, voor mij, nieuwe houding. Ze lag op de rug en steunde alleen op haar schouders met haar onderlichaam de lucht in. "Such dir eins aus" zei ze, doelend op haar kutje en kontje. Omdat hjet moeilijk kiezen was, wisselde ik om de paar stoten van gaatje totdat ik kramp in mijn bovenbenen kreeg. Ik nam ruggelings plaats op de matras en vroeg Zhuzha mijn te berijden. Ze deed dit in een lekker ritme totdat ik bijna kwam, ze gaf nog even flink gas bij tot het jasje voor de derde keer gevuld was. Genoeg voor vandaag en in kleede mij om. Nadat ik afscheid genomen had stapte ik moe maar voldaan in de auto.

  Een zeer bizarre ervaring, gaaf om eens mee te maken maar de volgende keer ga ik toch weer na een dame voor een 1:1 ervaring.

  Commentaar


  • #3
   Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

   Ja jongens (neem ik aan), wat hierboven geschreven is klopt zeer waarschijnlijk.
   Zhuzha spreekt Russisch en is waarschijnlijk Russin.; heb haar pas een keer ontmoet,
   en herkomst nog niet aan haar gevraagd.
   Het was op zaterdag 24 september dat ik er voor het eerst heen ging en wel met het openbaar vervoer.
   Plek wat moeilijk te vinden (ook voor automobilisten), maar op de (lange) straat in kwestie is een bordje te vinden met ''Weisse Haus''. 50 euuo betaald; zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
   Om het kort te houden in aanvulling op de bovenstaande berichten: het mooiste is, naar mijn smaak, dat Zhuzha zeer blij kijkt als men haar het zaad diep in de mond spuit, of op het gezicht of waar dan ook.
   Het is mogelijk om met haar ook een film te draaien (zie haar webpagina
   http://www.nrwerotik.com/Events/zuhua_ddorf/zuhua2.htm). Dat lijkt me wel wat. In dat verband, ik zoek
   een medesteker die samen met mij
   1) haar drie zeer toegankelijke gaatjes vult;
   2) daarbij van Poppers houdt;.
   3) goed vindt dat het gefimd wordt (eventueel met masker).
   4) Voor mij sympathiek is (vast te stellen door Begegnung van te voren).

   PS
   Jongens uit Nederland, ga naar Duitsland als he even kan.
   Laatst gewijzigd door Heinrich123; 28-09-11, 00:12. Reden: Taalfouten (houdt ipv houd)

   Commentaar


   • #4
    Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

    Zhuzha doet 5 keer per week een gangbang. Op zaterdag duurt het 5 uur achter elkaar en regelmatig komt er een andere dame meehelpen. Geen idee of het op zaterdag altijd zo druk is of dat de aanwezigheid van Angelina voor extra toeloop had gezorgd. Ik hoop het laatste anders moeten we denk ik constateren dat Zhuzha inmiddels aan haar eigen succes ten onder gaat. Ruim 50 medestrijders wist ik te tellen en de inzet van twee neukpopjes was geen overbodige luxe. Mij trok haar smaakvolle supergeile kledingkeuze over de streep en de tweede dame vond ik niet meer dan mooi meegenomen.

    Zhuzha ontvangt in een huisje naast een gesloten tankstation. Dit is alleen via de provinciale weg te bereiken via een hobbelig kronkelpaadje. Tussen de snelweg en het voormalige tankstation mist wat asfalt, de greppel van een meter diep gaat ook een flinke terreinauto niet overleven dus dat is geen aan te bevelen route. Het tankstation biedt voldoende parkeerruimte want zelfs met de enorme opkomst was een plekje vinden eenvoudig. Na betaling van slechts 50 euro mag je je boven gaan uitkleden. Je kleding kun je achterlaten in een plastic zak zodat je spullen niet door de war raken met die van een ander, lockers zijn niet in gebruik. Waardevolle spullen geef je af aan de thekedame die het in een envelop stopt met je naam er op. Boven en beneden is een douche maar als die tegelijk worden gebruikt dan blijft er in ieder geval boven niet erg veel waterdruk over. Voor verse handdoeken werd in ieder geval steeds gezorgd en van wachtrijen was ook geen sprake.

    Over naar de actie dan maar. Beide meiden waren flink bezig en terwijl ze het ene slachtoffer in de mond namen werden ze door een ander intiem onder handen genomen. Als de heren waren afgewerkt dan veranderden ze van standpunt en zo wordt het een beetje roulette wanneer je aan de beurt bent. Als je al aan de beurt komt want na een paar rondjes trekken de dames zich even terug voor een korte pauze. Uiteindelijk komt iedereen met wat geduld aan de beurt.

    Na een uurtje vooral toekijken (daar wordt je flink geil van als je er zo met je neus op staat) kreeg ik de kans. De meeste heren stonden in de file voor een orale bewerking en dat vond ik eigenlijk wel prima dus een rubbertje gemonteerd om haar eens doggy aan de tand te voelen. Zhuzha had hele andere plannen, ik moest gaan liggen zodat ze reverse cowgirl op me kon kruipen. Ze werkte me via de achteringang naar binnen zodat er nog een gaatje over bleef voor een medestrijder. Ik heb me altijd al afgevraagd hoe je de zaken binnenboord houdt bij double penetration en eerlijk gezegd weet ik dat nog steeds niet want de collega duwde haar steeds te ver naar boven. Niet echt een succes dus. Gelukkig was de ander snel klaar en Zhuzha stapte af en ging op haar rug liggen. Missio verder gegaan. Dat voelde prima aan maar tekenend voor een gangbang is dat je je benen niet fatsoenlijk kwijt kunt doordat er toekijkers te dicht op staan. Na een tijdje stoten hield ik het niet meer binnen. Deels kwam dat ook doordat Zhuzha zeer geil naar me keek terwijl ze ook nog vol overgave aan het pijpen was. Erg lekker en je kunt gewoon je tijd nemen, geen gezeur en geen gehaast.

    Iets minder was dat tijdens deze beurt er een stapel pizzadozen waren bezorgd welke inmiddels door de hongerige Duitsers waren leeggevreten. Gelukkig halveerde daarna wel het bezoekersaantal zodat het allemaal wat beheersbaarder werd. Nou ja, colaatje dan maar om weer een beetje bij te komen. Beetje jammer maar 50 euro voor zo veel sexuele service is al een koopje dus een hapje en een drankje zijn mooi meegenomen maar daar gaan we niet over zeuren. Na een uurtje uitblazen maar eens Angelina aan me laten proeven. Zie de andere recensie, ze kan niet tippen aan Zhuzha.

    Tijdens de laatste ronde was de energie wel een beetje op bij de meesten en velen wilden kennelijk ook nog wel even de Duitse sidekick aan de tand voelen. Terwijl een ander aan der poes ging likken werd ik oraal ingenomen. Zhuzha heeft een uitstekende pijptechniek. Je zuigt als geen ander, rustig soft en vochtig maar af en toe ook even flink de turbo er op. Het was precies op de juiste manier. Na een tijdje keerde ze de zaken een beetje om. Ik mocht gaan liggen en ze nam plaats op haar knieen zodat de collega in doggy verder kon likken. Na een behoorlijk lange pijpbeurt hield ik het niet meer en kwam met een daverdende ontploffing klaar in haar mond. ze haalde maar eens flink door tot de vloedgolf ten einde was. Vervolgens stopte ze even om de hele oogst door te slikken. Om te voorkomen dat er nog een restje achter zou blijven pijpte ze er nog maar even een korte toegift achteraan, een hemelse ervaring.

    Tot nu toe had ik niet verwacht dat iemand bij mijn sucking superwoman Arabella in de buurt zou kunnen komen maar eerlijk gezegd heb ik nu geen flauw idee welke van deze twee dames de echte pijpkoningin mag noemen. De toegift van Zhuzha was absoluut waanzinnig en ze kijkt ook zo ontzettend blij als je haar een donatie hebt gegeven. Arabella heeft een lekkerder uiterlijk en daar kun je ook nog leuk mee babbelen. Bovendien is een op een wat meer mijn dingetje, misschien een haardikte voorsprong voor het Roemeense snoepje dan maar

    In het formulier heb ik de twee sessies maar gecombineerd en de opgetelde tijd door tween gedeeld, je moet wat verzinnen...

    Commentaar


    • #5
     Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

     Zhuzha smaakte naar meer dus ook nog maar even kijken hoe de gang van zaken is als ze het in haar eentje moet doen. Aangezien ik had ingeschat dat de drukte van vorige week misschien nu wel iets minder zou zijn maar vast niet de helft ging ik nu een stuk eerder op pad om kort na het begin te arriveren. Wat opviel was dat er bijna geen auto's stonden. Binnen bleek ik deelnemer nummer 5. Een wereld van verschil. Later werden het er 7 en de wederhelft van de neukmachine snapte er ook niks van, de ene week zo veel gasten dat de handdoeken opraken en de week er op kun je een kanon afschieten. Normaal is het wel iets drukker op zaterdag.

     Deze keer 3 beurten gehad van Zhuzha maar als het aan haar lag hadden het er ook wel tien kunnen zijn geloof ik. Bij binnenkomst was ze met 1 persoon bezig. Toen die klaar was pijpte ze de volgende terwijl ze ondertussen werd geneukt. Daarna bleek ik de enige liefhebber dus me maar "opgeofferd". Pijpen wederom superklasse en ik moest me beetje inhouden want ik wilde ook wel even een rondje neuken. Dat werd doggy. Na een tijdje was er nog een heer aangeschoven en ongevraag verplaatste Zhuzha mijn gereedschap naar haar kontgaatje. Haar flink hard kunnen nemen op deze manier. Niet echt mijn dingetje anaal, net iets op de verkeerde manier strak. Het hoogtepunt naderde maar wederom werd ik het slachtoffer van haar sandwich fantasieen. Ging nu ook weer niet erg goed dus ik weet nog steeds niet hoe je dit wel op de goede manier kunt doen. Is ook niet iets waar ik op kick dus waarschijnlijk ga ik dit alleen maar ontdekken als ik ooit nog eens een vriendinnetje krijg die dit graag wil... Wisseling dan maar en weldra spoot ik haar mond vol, zelfde recept als vorige week

     Tweede ronde overgeslagen, inmiddels een andere poes gevonden om aandacht te geven

     Derde ronde ontkwam ik er niet meer aan dus binnen anderhalf uur een daverende orale ontlading. Dit soort heftige orgasmes zorgt er doorgaans voor dat ik wel even een behoorlijke hersteltijd nodig heb. En blijkbaar was ik niet de enige want bij ronde 5 (4 had ik ook maar overgeslagen) begon de dame in kwestie te klagen dat we zo weinig actief waren De porno op de tv werd uitgezet en vervangen door een actiefilm. Dit had niet het voor haar gewenste effect maar wij vermaakten ons wel.

     Als eten werd een pannetje spaghetti gekookt. Geen culinair hoogstandje maar zoals ik al eerder opmerkte kom je hier niet om te eten.

     Na de eetpause diende zich nog een klant aan en die werd grettig behandeld. Een nogal groot uitgevallen viberator kwam er zelfs aan te pas om het vrouwlijk hoogtepunt in te leiden. Wederom een klaagzang over de rest van de aanwezigen, absoluut de eerste dvp die ik hoor klagen over het feit dat ze te weinig sex krijgt Nou ja, ze is ook de eerste die ik condooms zie leeg drinken dus een aparte was het zowieso al.

     Laatste ronde weer oraal verwend maar nu kreeg ze er echt geen druppel meer uit. Het hielp niet echt dat ze uiterlijk niet helemaal mijn type is of misschien ben ik na zo'n overdosis wel een beetje Zhuzha moe. Aan haar prestaties zal het niet liggen in ieder geval.

     Filmpje uitgekeken, no problem dat we pas een half uur na sluitingstijd buiten stonden. Allemaal heel relaxt daar. Hopelijk zijn er de volgend keer meer deelnemers want op deze manier houd ik het niet vol...

     Commentaar


     • #6
      Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

      Oorspronkelijk geplaatst door kras
      Heb in een Duits forum gelezen dat Zhuzha zich anaal ! liet fisten. Iemand dit meegemaakt?
      Yep ik heb dit meegemaakt.
      Haar man heeft redelijk kleine handjes en wurmde hem tot aan zijn pols in Zhuzha's kontje. Ik lag vol verbazing te kijken toen hij vroeg of ik ook eens wilde proberen. Met veel moeite en een vertrokken gezicht van Zhuzha kreeg ik mijn hand tot aan mijn knokkels naar binnen, verder durfden we niet.
      Wel een geil gevoel om zo eens op een andere manier binnen te komen ;-)

      Gewoon vragen of je mag proberen, Zhuzha staat voor veel open.
      Ik heb haar in één bezoek op veel manieren gehad, oraal/anaal/vaginaal/anaal fist/sandwich

      Commentaar


      • #7
       Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

       Vorige week woensdag bij en zg GängBängchen van Zhuzha geweest.
       Was er op tijd 11.30 uur en mocht meteen binnen van de vriend van Zhuzha, inderdaad een 60iger.
       Hij moest nog een beetje schoonmaken, maar wees me de douche op de boven verdieping.
       "Handdoeken boven laten en kom maar naakt naar beneden", vertelde hij me.
       Aldus gedaan en me na een douche beurt (temperatuur moeilijk te regelen) naar beneden afgedaald.
       Een soort zitkamer met een bar naar de keuken en een aangrenzende ruimte voor de actie.
       Een groot TV scherm waar voornamelijk muziek clips werden afgespeeld, jazz, de voorkeur van de 60iger overigens ook mijn smaak, en later foto reportages en filmpjes van Zhuzha.
       Om een uur of twaalf verscheen Zhuzha, hoge hakken, een minuscuul slipje (dat niet uitging, maar dat was ook niet nodig) en een soort groot grijs t-shirt, wat ze heel creatief gebruikte als kledingstuk (om een indruk te krijgen kijk ff op haar site naar Zhuzhas Galerie – Public – Hightower II).
       Ze vleide zich neer in de “actie” ruimte en nodigde mij en mijn op dat moment enige mede gangbanger uit voor een eerste verkenning. Terwijl ze zich over het gereedschap van mijn “collega” boog, zag ik mijn kans schoon het moois tussen haar benen met mijn handen en tong te verkennen.
       Haar gaatjes roken, smaakten en voelden heerlijk en wat was ze onwijs smooth.
       Toen mijn kompaan klaar was ontfermde ze zich over mijn steigerend lid.
       Na een heerlijke pijpbeurt, voorzien van een condoom, haar kut- en kontgaatje afwisselend getest en het rubbertje met het eerste zaad gevuld.
       Na een verfrissende douche en een kopje koffie weer een sessie met Zhuzha.
       Weer een douche en een glaasje water met prik op de poef gaan zitten en gekeken naar het schouwspel in de actie ruimte.
       Toen alle deelnemers (inmiddels 2 meer) waren verzadigd, kroop Zuzha naar me toe en nam de kleine Xam in haar mond.
       Een geweldige pijpparty met heel veel deep troat volgde en na een tijdje spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Ze keek me daarbij heel voldaan aan.
       Douchen en lekker op de bank zitten, genieten van de zeer goede muziekkeuze van de heer des huizes en op zijn tijd een kopje koffie en een glaasje fris.
       Toen ik dacht “ik kan niet meer” kwam Zhuzha weer naar me toe met zulke zaadvragende ogen die ik niet kon weerstaan. En op de bank in de woonkamer werd ik voor de zoveelste keer op een onnavolgbare manier gepijpt, waarbij ze ook mijn ballen met haar tong zo bewerkte, dat ik, tot mijn eigen verbazing, nog ergens uit een uiterst hoekje van mijn testikels een restje sperma vond om in haar zalige mondje te spuiten.
       Met een glimlach liet ze zien dat ik ook haar een goede daad had bewezen.
       Moe en voldaan verliet ik ruim 3 uur later het witte huis.

       Commentaar


       • #8
        Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

        Van de week voor de eerste keer in mijn leven naar een gang bang gegegaan.
        Alle moed verzameld en op weg naar Ratingen. Kwam vrij laat aan want de gangbang zou nog een uurtje duren. De tijden zijn ook Nou aangekomen en werd door de eigenaar binnengelaten. Meteen boven douchen en naar beneden op de mat. Daar lag Zhuzha met twee andere mannen te spelen. Eentje van onder en de andere van boven, lag dus in de sandwich. Oef man zoiets had ik nog nooit gezien en ik had meteen een stijve en Zhuzha wenkte mij dat ik mee moest doen. Ik de mat op en meteen mijn harde paal in haar mond geschoven. Een heer hield het niet meer vol en stopte met neuken en liet zich pijpen de andere man maakte plaats voor mij. En ik schoof mijn pal meteen in haar kontje. De ene kerel kwam heftig klaar in haar mondje. Nu pas zag ik dat de kerel die zojuist nog anaal bezig was me toch een aparaat had, kennelijk deerde dit Zhusha niets, wow....Na wat heen en weer en wisselen van standjes kwam ik ook in haar mond klaar. We waren nu nog maar met twee mannen en ik moet zeggen dat vond ik wel erg prettig voor de eerste keer. We hebben nog zeker een uurtje geneukt en gedaan waarin ik nog een twee keer klaar kwam.Zhuzha bezorgde haarzelf een lekker orgasme met behulp van een vibrator waarna ik ging douchen en na een praatje te maken weer naar huis ging.
        Kortom een geile belevenis en voor 50 euro anaal neuken en 3 maal klaar komen kun je echt niets van zeggen. Wat me wel opviel toen mijn geilheid een beetje voorbei was is dat het binnen echt stonk, een geur hing er rond van perma mix met zweet. Hier had ik echt wel moeite mee en ook de locatie is nu niet om over naar huis te schrijven. Wellicht hoort dat inherrent bij een gangbang maar is voor mij wel wennen. Ik ga in elk geval nog eens terug en hoop dat er dan bv een man of 5 max zullen zijn.

        Commentaar


        • #9
         Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

         Ik ben hier op 5 maart geweest. Ik was er pas om 1245 en het feest was dus begonnen. Ik had Zhuzha al gezien tijdens mijn laatste bezoek aan het witte huis. Dit was tijdens een feestje met Susi, Laureen Pink en Tekohas. Na het zien van enkelke films van haar op de grote TV besloot ik dat ik echt een kjeer moest gaan kijken.
         En het was de moeite waard. Heerlijk rustig. Denk dat er 5 mannen waren. Waarvan er continu 2 ( en ikzelf) bij de matras waren.
         Na het douchen naar beneden gelopen en rustig gaan zitten. Zhuzha was bezig en nadat ze de gast voor mij had verwend kroop ze heerlijk uitdagend naar mij toe. Pijpen deed ze. En hoe....... Heerlijk zacht en diep, dan weer met die tong. Als ik er nu nog aan denk !! Heerlijk in haar mondje gespoten, terwijl ze dan geil naar je kijkt. Wat een blik. Daarna wweer even op de poefjes rond de matras gaan zitten. Zij ging weer eentje verder. Dat gaf mij een schitterende blik op haar kontje en haar kutje. Heel opwindend. Na een tijdje haar geneukt van achteren en afwisselend in haar kontje en haar kutje. Wat een vrouw !!!!
         Ben totaal 2 uur gebeleven en was echt voldaan!
         Een aanrader

         Commentaar


         • #10
          Re: Rattingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

          1 mei, gangbang met 4 dames, van 12 tot 20 u, 50 euro.

          Dat klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn, en ik heb dan ook serieus getwijfeld of ik zou gaan (en zelfs een collega met ervaring om raad gevraagd).

          Gelukkig ben ik gegaan.

          Tien voor twaalf was ik daar, en om tien over twaalf was ik mijn eerste dame doggy aan het nemen. Toen was het nog niet druk, en enkele blowjobs volgden probleemloos.

          Wat later stroomden de geile collega's binnen (ik heb nauwelijks NL gehoord, enkel van een Griekse Nederlander, en ik zag bij het weggaan nog een B nummerplaat).

          Soms was er een overdaad aan mannen, maar eigenlijk viel het best mee: als je relaxt bleef, en even kon wachten, kwam je overal, bij alle dames aan je trekken. Oraal, manueel, vaginaal.

          Naarmate de dag vorderde werd het des te gemakkelijker om je ding te doen. Een aantal lotgenoten vertrokken, en veel anderen waren min of meer uitgeteld. 'Wer will ficken' heb ik regelmatig gehoord.

          Samenvattend:

          * 50 euro voor 8 uur onbeperkt seks met vier behoorlijk aantrekkelijke dames.
          * non-alcoholische dranken, Budweiser en altbier inbegrepen.
          * een (beperkte) barbecue die ik gemist heb (nou ja, andere dingen heb ik toen weer niet gemist).
          * 3 vaginale hoogtepunten, een tiental keer franzözisch (soms FT, maar ik ben geen übermensch, dus ook vaak erg leuk, maar kein spritzen).

          Qua prijs-kwaliteitverhouding een absolute topper. Natuurlijk moet je om kunnen met het gangbangconcept. Wat mij betreft is dit geen wekelijkse keuze, maar evengoed zal ik nog regelmatig naar Ratingen rijden. Waar kun je nog neuken voor pakweg 5 euro per keer? Uiteraard moet je om kunnen met seks en public, geërigeerde penissen in je nabijheid, het moeten delen van je dame (terwijl zij je pijpt neukt iemand anders haar en trekt ze misschien nog twee andere heren af), etc.

          Op voorhand was ik een beetje bang, omwille van de te verwachten drukte, dat het niet prettig zou zijn, met voordringende 'heren', maar dat was absoluut niet zo. Op een bepaald moment heb ik met een collega op zijn Japans, 'na u' gespeeld (en ik denk dat we allebei erg prettig klaargekomen zijn). In zijn totaliteit is het zo dat je erg snel oraal, manueel of vaginaal aan je trekken kunt komen. Iemand die vertrekt zonder 'leeg' te zijn is compleet sociaal gestoord, anders kun je het niet verwoorden.

          Voor 50 euro plus (in mijn geval) 20 euro benzine heb je een fantastische namiddag. Kwaliteit en kwantiteit die je nergens in NL of VL kunt vinden.

          Een absolute aanrader. Als iemand vanuit de regio Eindhoven een keertje mee wil rijden, be my guest...
          God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

          Commentaar


          • #11
           Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

           Gisteren naar de gangbang geweest. door het uitlopen van een vergadering was ik pas om 19.45 uur aanwezig.
           de dames waren lekker bezig en na uitkleden en douchen naar beneden gegaan. daar een lekkere pijpbeurt gekregen en klaargekomen. Weer even douchen en weer naar beneden. Terwijl Zhuzha werd gevingerd en bezig was met pijpen begon ze ook nog lekker te trekken. toen degene die zij pijpte klaar kwam was het mijn beurt. Ze kan heerlijk diep gaan en ook bij haar lekker gekomen. Tegen 21.00 uur zei Thomas dat de tijd om was. De 3 aanwezige dames hadden nog wel zin maar de aanwezige mannen waren op.

           Commentaar


           • #12
            Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

            ben onlangs bij een gangbang party geweest met zhuzha, lorena en sandra. Het was behoorlijk druk en de dames waren dan ook regelmatig in alle gaten gevuld. Je moet er wel van houden maar ik ga zeker nog eens terug.

            De kwaliteit van de dames is redelijk. Vooral lorena vond ik de moeite waard. Aan sandra heb ik me niet gewaagd toen had ik mijn zaad al geloosd in het keeltje van zhuzha.

            gr semibelg

            Commentaar


            • #13
             Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

             Ben gisteren op de GB geweest bij Zhuzha, in 1 woord fantastisch.
             Waar kan je nog terecht voor 50€, 4 meiden, drank en pizza inbegrepen ... 5u aan een stuk!!!

             Gisteren waren Zhuzha, Kitty Blair, Laura en een surprise act van de partij (die laatste pas vanaf 6u).

             Tegen 15u45 naar binnen gegaan. Stonden toen nog maar een 5tal wagens op de parking.
             Sleutel gekregen, omgekleed, douchen en in adamskostuum naar beneden.
             De douche is dik in orde, maar misschien mag er wel iemand van tijd tot tijd opruimen.
             Tegen 20u was het een natte puinhoop.

             Tegen 16u10 begon het aardig vol te lopen, denk dat er toen zo'n 18 mannen waren.
             Muziek gaat op, dames nemen plaats en losgehen!! Voor een uurtje, dan is het pauze.
             Ben begonnen met ZhuZha die heerlijk diep pijpt. Dan me laten pijpen door Laura (iets teveel tandjes), opnieuw naar ZhuZha geschakeld, in het kutje, dan het kontje en klaargekomen in het mondje.

             Even pauze voor mij, maar ook voor de dames. Drankje, saffie, beetje babbelen, ...

             Kwartiertje later konden we er opnieuw aan beginnen.
             2 van de 3 dames waren naar boven verhuisd omdat het te druk geworden was. Denk dat er ondertussen een dikke 30 mannen waren. Lijkt veel, maar hou er rekening mee dat de meesten er de eerste 10-15 minuten opvliegen en klaarkomen. Even geduld en na een klein half uurtje kan je je meestal rustig bezig houden met de dames.

             Me laten pijpen door Kitty (lekker geil blondje) en goed gevingerd. Nadien in doggy hard genomen.
             Zo hard dat ik even moest bekomen. Ben dan terug naar de andere kamer gegaan, daar lag Laura gek te doen.
             Men beurt afgewacht, lekker laten pijpen en over haar gezicht gespoten.

             Was net op tijd want de gastheer kwam ons laten weten dat het Pizza-break was!
             Lekker pizza overigens.

             Na een wat langere pauze was er wat aan de hand buiten. Een dame stond te lachen en te gieren en we wisten niet goed wat er aan de hand was. Bleek de surprise act te zijn. Denk niet dat ze veel ervaring had. Ze moest aardig overtuigd worden om binnen te komen. Maar dat deed ze dan toch, met een grote smile en onder luid applaus.
             Donkere huid, heerlijk figuur, maar werd overwelmd door mannen. Denk dat ze de ganse tijd wel 8 tot 10 piemels rond haar had.
             Maar zoals gewoonlijk, verschieten de meesten hun kruit snel en na een half uurtje kon ik me lekker laten pijpen door haar en heb ze doggy genomen. Net voor het komen, rubber eraf, en op haar gezicht gespoten.

             Nu had ik het eigenlijk wel gehad, het was zo ongeveer 20u15 en ik ben me gaan douchen.
             De meeste mannen vertrokken op dit uur blijkbaar. Als je het dus wat rustiger wil op drukke dagen. Blijf tot het einde en dan is er minder volk. Geen idee of alle dames dan nog mee willen, maar dat denk ik wel.

             Voor mij is het herhalingsgevaar enorm. Dit is een gangbang zoals een gangbang moet zijn. Amateuristisch, niet duur en onverzadigbare dames. Vooral Zhuzha geniet er met volle teugen van!
             Ik kom hier zeker en vast terug!

             Commentaar


             • #14
              Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

              Ratingen, Zhuzha... GB 230612.

              Zhuzha schijnt een fenomeen te zijn in het Duitse Gangbang-wereldje.
              Als je haar site bekijkt:
              http://zhuzha.de
              en dan in het bijzonder de pagina met gastvrouwen:
              http://zhuzha.de/index.php/gastmaedels
              kom je tot de conclusie dat er hier op een regelmatige basis wel een heel gevarieerd gezelschap van vrouwelijke liefhebbers van sex moeten rondlopen. Diverse bekende (Sexy-Susi, Lauren Pink) maar ook een aantal (voor mij dan) onbekende dames. Een aantal zijn weer te herleiden naar hun persoonlijke pagina's of naar een pagina waar je ze kunt boeken voor een uurtje privé, 1 op 1 dus.
              Zo was er kort de link naar de dame in juni aanwezig, Andrea:
              http://erobella.de/10080/details/And...ell_Vielseitig
              of naar Jay en Lorena:
              http://www.jayintim.de/
              http://barbieintim.de/?file=aboutme

              De Locatie:
              Een beetje verstopt en toch heel makkelijk te vinden.
              AL reeds beschreven, een klein weggetje in waar een bord staat “Weisses Haus” en langs de autobahn, niet bereikbaar vanaf de snelweg, achter een oude benzinepomp. Parkeerplaatsen genoeg in ieder geval.

              Op het hookersforum staat Zhuzha een beetje verstopt, vindt ik.
              Duitsland==> Raam- en tippel...overige==> Overige ==>Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha
              Zou beter bij Gangbangs ingedeeld kunnen worden onder Duitsland==> specialiteiten==> Gangbangs.
              Net als dat het geval is in de NL en Belgische afdelingen.
              Sneeuwt nu dus snel onder in de overige posts.
              Dank dan ook aan de diverse posters de afgelopen weken waardoor Zhuzha bij mij in het vizier kwam.

              Verslagje van mijn bezoek afgelopen zaterdag:

              Klokslag 4 uur in de middag zet ik mijn auto neer bij het “Weisses Haus” in Ratingen, waar Zhuzha en een vriendin vandaag een gangbang-feestje houden. Er staan al reeds een tien, vijftiental auto's geparkeerd. Terwijl ik nog even naar de mobiel grijp, stopt er een klein autootje met een bekend persoon. Het is de Texaan uit de PT Dorsten van gisteren.
              Kijk, iedereen geeft wel eens een adres door, maar het is altijd een verrassing als...
              We schudden elkaar de hand en lopen gebroederlijk het huisje binnen.

              De deur staat open, zwarte kat loopt voor me langs. Beide gewapend met een briefje van 50 melden we ons aan bij een sympathieke laidback Duitser die het geld in ontvangst neemt en ons een sleutel en een paar handdoeken overhandigd. Op naar boven, uitkleden, douchen en weer naar beneden dus!

              Er is 1 douche boven met open daar bij 1 toilet. Dus als je even iets moet dumpen, doe je gewoon de badkamer volledig op slot... De faciliteiten zijn dus gelimiteerd maar afdoende en schoon. Ik kom hier overigens niet voor de randzaken.. De dames hebben beneden de beschikking over sanitair waar tijdens de GB af en toe gebruik van wordt gemaakt. Bv als de endeldarm even gereinigd moet worden. Boven zijn er verder 2 kamers met grotere “bedden” waar tijdens mijn bezoek geen gebruik van gemaakt wordt. De Speelweide beneden is de gehele GB voldoende voor de 2 dames aanwezig en de mannen die komen en gaan...

              Behalve Zhuzha is vandaag ook aanwezig de roodharige Nina2. Geloof me als ik zeg dat deze sympathieke Duitse Geile Nympho een stuk aantrekkelijker is dan dat ze op de foto's doet vermoeden. Pluspunt dus. Zhuzha zelf straalt sex uit. Kan het niet anders verwoorden.

              Eerst even een colaatje en even rustig het strijdtoneel in me op nemen.
              Ieder heeft zo zijn eigen manier om een arena te betreden, zeg maar.
              Mijn Texaanse vriend zit binnen een minuutje al reeds langs de speelmat en wordt een paar minuten later weggeslokt door Zhuzha. Hulde!
              Wat zich de komende uren afspeelt moet je eigenlijk zelf gezien hebben om dit verhaal verder serieus te kunnen nemen. Dat hier 2 dames aan de gang zijn die hier echt voor hun eigen genot zitten en dit doen omdat ze dit willen, is mij heel snel duidelijk. Zhuzha gaat de ene na de andere man af, pijpt, zuigt, slikt, terwijl ze van achteren gepenetreerd wordt door de ene na de andere man. Als een man haar in Missio wil, dan faciliteert ze dat, als er één een sandwich wil, dan heeft ze de regie in handen en gebeurt het. Vaginaal, anaal, sandwiched, DP-Anaal, verzin het maar, alles wordt uitgevoerd naar wens.
              Nina draagt natuurlijk ook haar steentje bij en pijpt en neukt en laat zich nemen in mond en kut met af en toe een overgave aan haar eigen genot als de betreffende man haar net even wat beter of anders weet te raken dan een vlugge vogel...

              De sfeer tijdens dit alles is en blijft heel ongedwongen en relaxed.
              De dresscode is: Zoek het uit... sommige hebben een speciale “Lederhosen met opknoop”-mogelijkheid voor zak en pik” en andere lopen in een onderbroek, witte sokken en T-Shirt rond. Lekker belangrijk lijkt het motto hier en niemand stoort zich er aan.
              Zelf heb ik badslippers meegenomen (die dingen voor aan je voeten, niet de ijsbeer...sorry, kon het niet laten...) en loop in eerste instantie maar in een "pendek" en met handdoek over mijn schouder (geen hema, dames!) naar beneden. Al snel interesseert het me geen lor meer en loop ik in mijn blote reet rond.

              Intussen krijgt ook Chucky zijn portie sex mee. Na de uitspattingen van de dag er voor in PTD (met Sexy-Xusi, Laureen Pink eund die Hausmädels) was ik toch wel een beetje benieuwd hoe het me hier zou vergaan. Wel, de dames zijn goed, heel goed.
              # Zhuzha heeft me tot een Frans totaal kunnen brengen, warbij ze mijn sperma even voor in de mond liet circuleren en met een half geopende mond mij het witte goud liet inspecteren alvorens ze het richting slokdarm afvoerde. Ik kreeg de neiging om haar frontaal op haar bek te nemen en mijn nakomelingen in haar mond door te roeren met mijn tong. Kon me nog net inhouden. Gott, wie Geil!!!
              # Na een zeer lekkere pijpbeurt wist Nina mij heerlijk klaar te krijgen in missio, terwijl ze haar uiterste best deed om de pielemans van een medestrijder niet uit haar mond te laten schieten...
              # Tot slot nog een endeldarm-inspectie uit mogen voeren bij Zhuzha waarbij Chucky wel heel erg op dreef was en met een uiterste krachtinspanning via haar uitgang tegen de achterkant van haar huig zijn laatste kindertjes implanteerde (beeldspraak mannen, uiteraard met condoom...zucht...)
              # Tussen deze Chuckeriaanse Stuiptrekkingen door heb ik nog een keer of 10, 12 sex gehad, van blowjobs tot langdurig in doggy beide dames mogen verwennen. Helemaal top dus.
              Verder wordt de fles met flutsi voor anale pogingen netjes door je medestrijders aangereikt, was de anale dubbele penetratie die mijn perverse Texaanse vriend ondernam wel een van de hoogtepunten (hij werd er een beetje ingeluisd door ZhuZha, dacht aan een “normale” sandwitch te beginnen...) en zal ik in de komende weken zeker weer een keer hier terugkeren.

              Nu, een kleine week later, beginnen de kneuzingen aan mijn schaambeen af te nemen en kan ik weer een beetje aan sex denken...nee, niet overdreven...

              Maar aan alles komt een einde, dus ook aan deze GB.
              Ergens tussen half9 en 9 uur 's avonds taaien we af, bedanken we Nina, die net even zit uit te hijgen en een sigaretje doet bij haar vriend, met een knuffel en 3 kussen, bedanken we onze gastheer en zwaaien we naar Zhuzha die weer volop ligt te genieten van een aantal pikken in kut, kont en mond...

              Ik heb afspraken staan, beloftes te houden en dus rij ik via mijn hotel richting Heaven Seven...

              Groet allen,

              Chucky99...

              p.s.
              recensie ingevuld m.b.t. de Gastvrouw Zhuzha...

              Commentaar


              • #15
               Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8 , Zhuzha(uitstekend)

               Zhuzha

               Na twee keer verkeerd rijden parkeerde ik de Shyman-Mobiel om half vijf op de drukke parkeerplaats naast Das Weisses Haus in Ratingen. Het leek druk te zijn en dat was het ook. Na een korte rondleiding via de ‘Spielwiesen’ mocht ik beslissen of ik bleef of dat ik het te druk vond. Ach, ik was er toch. € 50,- euro overhandigd, gedoucht en de speelwei met Lorena en Zhuzha aangevallen.

               Nou ja, Ik ging aan de kant zitten en drie minuten later zat De Kleine Shyman diep in de keel van Zhuzha. Omdat het nogal warm was en deze dame echt alles geeft liep het zweet van haar lichaam. Supergeil! In haar keer en mond had een lichaamsdeel het uitstekend naar haar zin. Na een voorzichtig begin (door De Shyman) werd het hoofd van Zhuzha steeds steviger tegen het schaambeen aangeduwd. De handjes van Zhuzha lagen op de billen van De Shyman en haalden het onderste uit de kan! Ze trok zich terug, keek me aan en zei ‘gut’, draaide haar bevallige kont naar me toe en pakte een andere in haar mond. De Shyman bracht een condoom aan en duwde zich in de anus van Zhuzha. Onmiddellijk werd haar kont naar achter geduwd en in een stevig tempo (dat ze zelf dicteerde met een hand op de billen van De Shyman ) bezorgde ze mij een ritje…Hemels is een goede uitdrukking. Te snel verloor ik de strijd met het
               ultieme genot. Bij het treugtrekken keek ze lachend om en zei iets in de trant van:
               'het lekkerste pijp je toch met een lul in je kont’ (zal vast wel gecensureerd worden).
               Terwijl De Shyman zijn rust pakte na een douche heeft hij eens met een aantal andere aanwezige beren gepraat Ook bekeek hij de overige aanwezige amazones. Lorena (een ex H7 dame) wiens foto’s meer beloven dan in realiteit en Miss Berlin boden zich beiden aan. Terwijl van Zhuzha de geilheid en service gewoon afdroop waren deze dames minder actief en servicebereid.
               Toen het lichaam voldoende rust had gekregen heb ik me weer op de mat gewaagd.
               Zhuzha lag op haar rug termijn een beer met een enorm ‘beter deel’haar vaginaal penetreerde. Ze genoot. Ze keek me aan, stak een hand uit om De Kleine Shyman te pakken en een stevige keeln...k sessie was mijn deel. Rustig aan is niet haar ding keihard werd ik in haar mond en keel getrokken en gezogen. De ander beer trok zich terug. De Shyman bracht snel een condoom aan terwijl Zhuzha haar
               billen naar hem toewendde penetreerde De Shyman wederom de anale opening van Zhuzha (ik had goed geluisterd). Dit keer hield ik het veel langer vol. Klaarkomen ging niet meer. De Cleaopatra Arena en de eerste keer bij Zhuzha waren voldoende geweest. Het was in 1 woord geweldig.

               Toen Zhuzha even moest pauzeren wegens een sanitaire stop ben ik ook naar de douches gegaan en me met een tevreden gevoel aangekleed. De vriend van Zhuzha bedankt en voldaan naar huis gereden. Een GangBang gedaan.
               Meer dan 30 kerels in volle actie gezien en een paar kenissen opgedaan. De Shyman doet zijn naam geen eer meer aan!


               Groet en Respect!

               De Shyman
               Als je meer geeft......... dan krijg je vaak ook meer terug!!

               Commentaar


               • #16
                Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha(uitstekend)

                Afgelopen maandag weer eens bij Zhuzha geweest (de kleine gangbang door de week).Betaald en meteen boven fris gemaakt. Toen ik beneden weer aankwam lag Zhuzha op de mat en was met een grote massagestaaf op haar klit zichzelf aan het bevredigen waarbij 1 man haar tieten bewerkte met zijn handen. Er waren in totaal behalve mij maar twee man aanwezig die kennelijke hun kruit al verschooten hadden, want Zhuzha riep heel blij ooh auf Dich haben wir gewartet. Meteen greep ze mijn reeds stijve lul en begon me lekker te pijpen. Na een tijdje een rubber erover en ik begon haar in diverse standjes flink door te neuken. Ook haar kontje heb ik niet overgeslagen en ze ging op haar knieen zodat ik haar anaal kon neuken ze pakte ondertussen haar massagestaaf erbij en zette deze op haar klit. Echter beroerde deze ook elke keer weer mijn ballen. Dit was voor mij af en toe een beetje onaangenaam. Ik was nog steeds niet gekomen en besloot eerst even wat te gaan drinken. een uurtje was reeds verstreken. Na een korte pauze begon ze me weer te pijpen en toen ze zag dat ik weer wilde inloggen en problemen had met het omdoen van het condoom wilde ze me helpen echter toen ze het condooom uit elkaar trok en om wilde toen schoot hij los en kwam deze met een harde knal tegen mijn eikel aan... Fuck. we moesten allemaal wel lachen ook de nog aanwezige duitsers maar het deed wel pijn. Ze pijpte me even en ik kwam de schrik teboven en neukte haar lekker hard en diep met haar beven over mijn schouders zodat ik mijn volledige staaf bij haar naar binnen kon stooten.Toen werd het mij teveel condoom afgedaan en ik spoot en enorme lading in haar mondje. Engeloofelijk elke andere vrouw zou problemen hiermee hebben maar Zhuzha heeft hoe meer hoe liever en slikte alles weg wat ze me met open mond ook liet zien.. Later nog eens een tweede keer gekomen en dit maal flink in haar gezicht gespoten en ze liet het trots haar vriend zien en maakte me een complimente over de hoeveelheid voor een tweede lading.

                Tevreden naar huis en ik kom zeker nog eens terug..

                Commentaar


                • #17
                 Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha(uitstekend)

                 Afgelopen woendag GB with Zhuzha, Jay and Kitty-Blair. Zhuzha is zoals eerder beschreven ... zou zo passen in een van de GGG movies. De GB is wat het moet zijn. Alles is er wat een echte heer nodig heeft : Drank, eten en sex en dit alles in een aftanse villa langs de snelweg.

                 Stralend weer, dus tegen een uur of half vijf stak de baas des huizes de barbecue en z'n zoveelste joint aan, en terwijl Kitty en Jay op de matras ernaast nog wat aan het stoeien waren met enkele beren zit de rest rustig te eten. Even hamburgertje pakken met double gin tonic terwijl een metertje verder een Duitse kolonel zijn zwemmers met veel lawaai deponeert in Kitty's keel. En dit alles aan de zijkantparking van de villa terwijl je de autos op de snelweg ziet voorbij razen.

                 Prijs : 70 EUR, 3 actieve dames slikken de ene load na de andere, deepthroating, keihard neuken, zhuzha anaal. Op het hoogtepunt zo'n 25 beren, wat zeker niet teveel is. De security-kerel loont ook de moeit om even kennis mee te maken.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha(uitstekend)

                  woensdag 21 11 2012 naar een namiddag gangbang geweest met Cindy (Duitse slanke meid met grof bekje) Dana (blonde stoot, stille genietster) en Mia (mollige bruinharige Duitse).
                  wel wel, prijs kwaliteit op neukgebied maximaal, maar het is niets voor beginners!

                  de dames gaan van de eerste tot de laatste minuut door, op een paar heel korte sigarettenpauzes na... ongelooflijk..
                  één gangbanger vroeg aan Cindy na een langgerekte sessie "brauchst Du Pause?" ..."Nein, noch een Schwanz"...

                  ze doen het alledrie graag en veelvuldig. maar ... je moet ertegen kunnen dat rondom een soort van tribune staat/zit waar een tiental mensen je bedrijvigheden in de gaten houden. Dana en Cindy waren in het begin steeds op deze mat aanwezig. daarna zijn Cindy en Mia naar boven gegaan.

                  Mia is iets molliger maar blijkbaar ook gewilliger want ze werd de hele tijd bespioneerd en gepenetreerd. niet normaal... uren aan een stuk aan de gang. ik heb ze 1 keertje weten stoppen voor tien minuutjes.

                  Dana de blonde stoot pijpt en neukt ook alsof het een lieve lust is. wisselt vaak van standjes. alleen : vingeren mag niet (begrijpelijk), kussen of likken ook niet. het is gewoon aanschuiven en neuken.

                  Cindy eveneens onverzadigbaar. constant op het gelijkvloers bezig. als ze keihard geneukt werd, ging ze nog op zoek naar pijppikken.

                  douches ok, pizza één x zien voorbijkomen (te laat!), no nonsense bediening en klanten.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha(uitstekend)

                   Vorige week zaterdag naar Ratingen afgreist voor een GB met Zhusha en een andere dame (weet haar naam niet meer). Na ff zoeken (afslag gemist) het Weisse Haus gevonden en daar stond de organisator al de mensen op te wachten. 50 euro betaald en door de eigenaar een korte rondleiding gekregen. Aparte woning, het leek wel een beetje een soort jaren 70 commune waar ik in beland was. Snel uitgekleed en mijn kleding in de locker gedaan, sleutel afgegeven bij de bar en hoppa, de dames keuren.
                   Eerst boven gekeken waar dame 2 al flink tekeer aan het gaan was. Wat een lekker jong popje zeg. Er werden 2 mannen gepijpt, de rest had geen stijve en daardoor was haar kutje vrij. Aangezien ik van beffen houd eerst haar maar eens uitgebreid gelikt. Wat een lekker schoon, jong en fris kutje zeg. Heerlijk. Na een minuut of 10 een condoom omgedaan en haar lekker geneukt. Klaarkomen duurt bij mij altijd even dus na 5 minuten rammen een andere strijder maar voor laten gaan.

                   Ondertussen een cola gehaald bij de bar en op naar Zhusha, tjesus wat is die geil zeg. De ene naar de andere vent werd diep en langdurig gepijpt door haar. Naast Naomi (amsterdam) en Dianne bij Giovanni ken ik weinig dames die zo diep en geil kunnen pijpen.
                   Ook ik kwam aan de beurt, ik hield mijn stijve lul voor haar bekkie en ze kreunde van genot toen ze hem tot haar ballen in haar mond nam. Hierna draaide ze zich om, ik ramde mijn lul meteen diep in haar kontje terwijl ze een andere strijder weer diep pijpte.

                   Weer een korte pauze : pizzatijd. Stuk pizza gegeten, cola erbij en wat gekletst. De sfeer was erg goed, kwam nog met een duitser in gesprek die dol was op nederlandse films. Alle klassiekers kende hij. Van Spetters tot Flodder in Amerika. Apart. Ook nog met een oudere man zitten praten met een gigantische leuter, Zhusha legde haar arm ernaast en hij was net zo lang als haar onderarm. Het grappige aan dit soort GB's is dat dit ook weer een hele doodgewone kerel was. Niemand kijkt raar op als je met een stijve lul door het pand loopt. Hoewel er ook wel mannen zijn die hun onderbroek aanhouden. Ik schaam me gelukkig nergens voor. Dame 2 zat ook beneden en begon spontaan en zeer goed klassiek piano te spelen. Het viel me op dat het een heel erg net meisje was (20 ongeveer). Zo kwam zo van het conservatorium, bij een kakmeisje maar wel gek op gangbangs !!
                   Ze vroeg of ik weer mee naar boven ging en de mannen die nog puf hadden volgden.
                   Vaak geil je in de tram van zo'n chickie en nu mocht je haar gewoon neuken. Geil !!

                   Ze lag op haar rug en begon me heerlijk te pijpen. Ze wisselde dit af met een andere strijder. Hij spoot heel geciviliseerd en netjes in haar mond. Na een minuut of 10 hield ik het niet meer. Een hele dikke straal sperma schoot zo in haar mond maar ook op haar gezicht en in haar haar. Was ze niet erg blij mee. Na 10 tissues was ze eindelijk schoon. Ik bood mijn excuses maar aan maar stiekum moest ik er wel om lachen. Vond het wel porno.

                   Tijd voor weer een pauze, na wat colaatjes nog een keer met Zhuzha geneukt. Dit keer hard en lang. Het was bijna 21:00 uur en iedereen was zo'n beetje vertokken, ik had nog een stijve, Zhuzha zag me zitten en weer nam ze mijn lul diep in haar mondje. Ze vroeg of ik wilde gaan liggen. Ze likte mijn ballen en pik en toen hield ik het niet meer. Een dikke lading verdween in haar mondje en ze slikte alles door...

                   Kortom : Top GB, leuke sfeer, zeker als duits spreekt. Zeer geile dames waarin Zhusha er wel met kop en schouders bovenuit springt. 50 euro is een lachertje voor zo'n geil feestje.... Ga zeker weer een keer...

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Ratingen, Broichhofstrasse 8, Zhuzha(uitstekend)

                    Oorspronkelijk geplaatst door primus1968 Bekijk bericht
                    Vorige week zaterdag naar Ratingen afgreist voor een GB met Zhusha en een andere dame (weet haar naam niet
                    Mara

                    http://www.maraintim.de/