Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

  Gisteren vol goede moed naar de privé-gangbang. Kleine maar gemoedelijke club. Maar wie schetst mijn verbazing: behalve de twee gastheren zaten er twee vriendelijke dames aan de bar en verder geen bezoeker te vinden!
  Niettemin gezellige babbel aan de bar tot de dames aankondigden maar eens op kruistocht te gaan. En die naam deden ze eer aan. Met hun tweetjes hebben ze me rondom, lief en zeer gewillig verwend tot het punt van uitputting. Achteraf was ik blij deze gelegenheid te hebben verkozen boven de routineuze Lipstick sessie in Sittard.
  Dames, blijf zo!
  Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 04-11-08, 09:27.

 • #2
  Re: Geel - Villa 21

  hallo,

  Ik ben over een week of drie daar geweest op een maandag.
  het was wel degelijk een gangbang. Er zijn een drietal vrouwen aanwezig die duidelijk door iedereen mogen worden gebruikt.
  leeftijd zit zo ergens half in de 30 en voor in de 40. qua uiterlijk geen supersterren maar zeker ook niet lelijk.
  De lokatie zelf is zeer proper! Voor de liefhebbers is er ook een grote sauna.
  Toen ik er was waren er een 20 tal mannen en in totaal 5 dames waarvan twee van een koppel.
  Ook deze werden door verschillende mannen genomen.
  ALs ik nog eens in de buurt kom ga ik zeker terug!

  Commentaar


  • #3
   Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (voldoende)

   Maandag 26/05 was er eveneens een gangbang ( of zoiets), en daar ik in de omgeving was ben ik ook eens gaan piepen.

   Twee dames, met een twintigtal heren. Naderhand is er nog een koppel binngengekomen, maar dit koppel zat op de verkeerde plaats. Maakte meer ruzie onderling dan genieten van de middag. In tegenspraak tot de eerdere ervaringen is mijn ervaring duidelijk minder goed.

   Vooreerst was er van een gangbang geen spraken. net zoals bij de beenhouwer zat iedereen netjes te wachten tot het zijn beurt was......

   Iedereen komt dan wel aan bod, maar slechts éénmaal bij elke dame.....

   Drank, hygiëne ect was dan wel ok, per definitie is een gangbang dan toch nog iets anders. Beide dames waren tussen de 45 en 50, slank en gewillig.

   Als conclusie, een middag welke van prijs meeviel ( Eur 75,00), maar van sex-genot duidelijk tegenviel. gelukkig dat ik aan de bar nog enkele goedlachse confraters ben tegenkomen waardoor een goeie babbel en drank goed meeviel.

   Hun droge witte wijn is trouwens uitstekend.

   Commentaar


   • #4
    Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (goed)

    Zich afvragen welke de gemiddelde leeftijd van de aanwezige dames is, getuigt van overdreven optimisme. Vraag je eerst af of er wel dames ( of wat daarvoor moet dooegaan ) aanwezig zijn. Waarmee ik maar bedoel , ik ben er bij verschillende gelenheden aanwezig geweest :doordeweekse parenavond , week-end parenavond en gang-bang . De doordeweekse avonden zijn mij zwaar tegengevallen : éénmaal de enige bezoeker ( jawel hoor , de enige !!!) en de tweede keer een bevriend koppel dat zich na binnenkomst tot aan mijn verdwijning in gemaakt vrolijke stemming en uitbundig lachen om niets met de heer des huizes onderhouden heeft, waarbij iets te luide muziek ertoe moest bijdragen de ambiance ten top te drijven.
    Een week-end parenavond met een vijftiental koppels,zowal qua leeftijd , uiterlijk ,gedragingen , stijl en zelfs hygiëne van een niveau dat mij persoonlijk tot tranen toe bewoog of mij in een wijde bocht omheen meerdere bezoekers deed slalommen. Kwalijke lijf-en zweetgeur. Amai nog nie.
    Allez, go mor is zie
    De sex werd er duidelijk bedreven onder " alte kameraden " waarbij indringers of pottenkijkers ( kies maar welke betekenis u hier zelf het leukst vindt) niet geduld werden. Een dame die langs achter bereden werd , werd het zicht op de deuropening belemmerd door een masturberende heer ( iets dat ik ook in andere parenclubs wel eens meer gezien heb ) en zij verzocht de argeloze rukker het wiplokaal te verlaten met de woorden:" Kunde gij da nie erreges anders gaan doen menier " . Een waterput die over vochtplekken klaagt , dacht ik . Het is mijn aard niet om onrust te stoken ,maar ik had verwacht dat iemand anders de direktie van dit incident op de hoogte zou gebracht hebben , waarna het arrogante dametje gehuld in enkel een minuscule string 20 minuten buiten in de vrieskou zou gezet worden.
    En dan staan er nog twee gang-bangs op mijn palmares. Nee, vooral geen opluchting! De foto's van het pijpgrage dametje waarmee geadverteerd wordt heb ik daar nog nooit kunnen plezieren. Te druk waarschijnlijk ,want ik zie nog enkele andere gelegenheden die hetzelfde fotomateriaal hanteren.
    Van de enkele dames ( max. 3) die ik er ooit gezien heb , was van de ene helft de houdbaarheidsdatum verstreken en het saldo ging gebukt onder overgewicht , kortom , dames die je onder normale omstandigheden niet tot enig opstandig ongenoegen in de broek kunnen bewegen,maar die een aantal collega's vooral omwille van het vooraf bestede bedrag toch willen bestijgen.
    Maar de wiplokalen en aanverwanten zijn zeer proper.
    Allez, go zellef mor is zien en kom het mij vertelle ast nie zjust is wa'k hie zeg.

    Commentaar


    • #5
     Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (goed)

     ben ook al 2x in geel geweest en ik ga er NOOIT meer terug !
     okay, it's cheap...
     but you don't get quality nor quantity ! ! !

     de dames zijn echt "overjaars" of "obees".
     het is idd een wereldje van ons kent ons.

     toppunt was toch wel de eerste keer toen er een koppeltje was waarvan zij helemaal niet pastte in de stijl van het huis, te knap en te jong...
     maar ze deed het enkel met haar vriend en liefst zonder te veel "kijkers"...

     maar soit, zij die dit goed vinden zijn wss vlug tevreden en weten niet beter...

     greetz & CU in bizz-land

     Commentaar


     • #6
      Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (voldoende)

      Ik kan bovenvermelde bezoekers enkel maar bijtreden in hun commentaar.
      In één woord triest.
      De laatste keer is nu enkele weken geleden op een maandagmiddag...
      (zowaar nog erger dan de voorgaande keer enkele maanden eerder)

      2 overjaarse dames (waarvan 1 de partner van de zaakvoerder) hangen de hele namiddag op de hoek van de bar te wachten of tegen hun zin te zitten....

      Iedereen heeft wellicht last van de crisis alleen was het hier al huilen met de pet op (en de broek toe) nog vóór er van enige crisis elders sprake was....

      Suggestie!! ook al is het maar 60euro, spaar ze liever voor iets leukers.....

      Commentaar


      • #7
       Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (voldoende)

       Pummeltje was weer eens geil en liet zich afgelopen maandag vergezellen door een goede vriend. Aangekomen op de P plaats en de auto geparkeerd. Eenmaal binnen verschrokken en we kregen beiden kippevel. Wat een oude wijven zaten daar. Zeker aan t wachten op de kerstman of zoiets.... maar allez toch maar een consumptie genomen en ff een gesprekje aan proberen te knopen. Maar dat ging bijna niet.... geen antwoord terug op al onze vragen... weet niet ... was t meest gehoorde. Enfin opeens kwam er een jong koppeltje binnen ,zeker verdwaald) en de dame kwam naast mij zitten. Na enkele glimlachjes begon ze zonder te blozen in mijn slip met pummeltje te spelen en toen hij de juiste maat had nam ze m in haar mond en ging als een stofzuiger te keer. Niet lang daarna kwam men kwakje in haar zwoele mondje terecht en likte zij m nog helemaal schoon. Nou dat had ik nog nooit meegemaakt en ik ben wel wat gewend. Ook mijn vriend werd niet vergeten maar de details bespaar ik jullie. Bedankt Julia ....toch nog een leuke middag gehad maar wat hebben die uitbaters ons verwenst.

       Commentaar


       • #8
        Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (voldoende)

        Ik zoek voor vandaag overdag een leuke party en zag dat er vandaag een mini-gb in deze zaak is, dus vraag me af of iemand van jullie er de laatste weken nog geweest is? Is het aanbod van dames er al op vooruit gegaan? Komen er ook nog swingkoppeltjes? Gezien de vorige recensies is het niet bepaald een aanrader, maar je weet maar nooit wat er kan veranderen, nietwaar?
        Alle input welkom!

        Commentaar


        • #9
         Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21 (voldoende)

         is hier nog iets te doen wil er eens naar toe

         Commentaar


         • #10
          Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

          Ben Do 17 jan eens langsgeweest bij Villa 21. Parking stond redelijk vol - was er ook redelijk laat. Er waren een 4-5tal dames aanwezig en 1 professional. Die laatste was door een oudere meneer betaald om mee to komen... maar we mochten er niet aankomen...

          Heb eerst wat genoten van de activiteit boven - en ben toen erbij gaan zitten en werd heerlijk klaargepijpt terwijl ik een andere dame lag te vingeren (die zelf ook iemand anders aan het pijpen was).

          Heerlijk klaargekomen - wasje gedaan en in een andere kamer gaan kijken hoe het daar aan toeging. Daar lag een dame met een heer links en een heer rechts afwisselend te pijpen. Een derde was haar aan het vingeren waarbij ze herhaaldelijk spuitend klaarkwam. Na enige orgasmes van de dame (die er al een resem gehad had voor ik kwam kijken) - was ze aan een adempauze toe.

          Beneden een drankje gedronken en dan de sauna in. 2 dames en enkele heren kwamen me achterna in de sauna. We hebben elkaar een beetje uitgedaagd en in de sneeuw gaan wentelen - brrrrr - deed wel goed.

          Spijtig genoeg was het spelletje toen over - daar enkele dames weg moesten.

          Ik moet zeggen dat de meeste mensen heel vriendelijk overkwamen en ik hier nog wel eens een donderdag of een maandag naartoe kom.

          2B continued...

          Commentaar


          • #11
           Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

           ook ik ben hier eens naartoe gereden. en mijn ervaring is alles behalve positief.
           Ten eerste is dit geen gang bang. er waren geen dames aanwezig voor de mannen, enkel koppels.
           ten tweede is het echt een wereldje van ons kent ons. (zoals hierboven ergens vermeld.
           Ik had nog het geluk dat er 1 dame was die verschillende mannen aftrok(maar ik heb er wel 2uur op moeten wachten). maar meer was er niet te beleven.
           dus mij zien ze daar niet meer terug.
           triestig.
           wat niet baat, niet deert
           wie niet neukt, mastrubeert

           Commentaar


           • #12
            Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

            Ik kan Canibus wel degelijk bijtreden of gelijk geven want ik ben een tweetal weken geleden ook naar Villa 21 gereden op een maandag en mijn ervaring was gewoonweg negatief. Aan de inkom werd ik zeker NIET vriendelijk ontvangen : NAAM op een zeer arrogante vraagstelling, sleutel gekregen en voila, ik moest het maar zien te vinden.(geen rondleiding, geen uitleg) Trap af naar beneden voor kleedkamers (zeer versleten/vies tapijt) en beneden zeer muffe irriterende geur.
            Terug boven aangekomen : Er waren twee koppels aanwezig, leeftijd zeker +65, zo passief als de pest, en heel duidelijk goed bevriend met de eigenaar, en vervolgens 1 dame, vriendelijk dat wel, maar toch oversized in kilos. Die was aan t praten met de drie aanwezige heren die na ruim een half uur dan toch naar boven gingen, maar het was gewoon wat trekken en pijpen. Na 10 min al terug beneden, want de dame hield het boven al voor bekeken. Ik vroeg aan de eigenaar of er nog volk zou komen, want hij adverteerde toch met "zeer druk bezocht en zeer veel sex"... en ja zei hij, meeste volk zou zeker tegen 1430-1500 hr komen.Nou ik ben dan maar naar het (zeer kleine) restaurant gegaan, ook daar niet veel van betekenis, blokjes kaas gesneden, salami, sandwich en dat was het.Heb nog uur gewacht, maar er kwam geen volk meer bij. Ben dan omstreeks 16 hr terug mij gaan omkleden en aan uitgang vroeg ik, waar dat volk bleef, nou, daar kreeg ik me een snauwend antwoord en ik herhaal letterlijk : Ja sé, het kan niet altijd druk zijn he.... Ik denk gewoon dat er geen volk meer komt, en als je die inrichting ziet, en weet dat er geen volk is, ja dan is dit wel te verstaan. Ik was nog niet weg op de parking toen ook nog de twee heren vertrokken. Die vonden het blijkbaar ook niks.Dus mij zien ze zoals Canibus ook zeer zeker NIET MEER TERUG !! Zonde van het geld !

            Commentaar


            • #13
             Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

             Hoi, Ik ben gisterenavond naar Villa 21 geweest voor de milf-party (elke 3de zaterdag van de maand blijkbaar) en heb er ook een zeer slechte ervaring gehad ! Dame die opendeed was nog "redelijk" vriendelijk, maar zonder meer. Ze heeft me wel wat uitleg gegeven nadat ik zei dat ik er nooit geweest was. Er was ook weinig volk aanwezig en er was zeer weinig actie. Had eerder een gang bang verwacht zoals bij de Dirty Milfs, maar was totaal niet zo... Na anderhalf uur ofzo wou toch 1 dame (was samen met haar man) me een massage geven. Toen ik vroeg om me te neuken, zie ze dat dit niet zou lukken daar mijn lul te groot is ??? Ook de eerste keer dat ik dit hoor se !! Bref, ze heeft me dan klaar afgetrokken Daarna samen nog iets gaan drinken en wat rondgekeken en dan ben ik terug huiswaarts gereden... Al bij al dus een zeer slechte ervaring daar ik totaal niet aan mijn trekken kwam. Zonde van het geld, was beter naar een escorte geweest in de plaats...

             Commentaar


             • #14
              Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

              tja,

              ik ben aflopen vrijdag geweest voor de middag en avond sessie, dacht veel mee te maken, maar er waren naast het stel wat tijdelijk de toko runt omdat de eigenaar met vakantie is 2 dames aanwezig.

              en 2 heren, buiten mij dan.

              de dames waren niet aktief, dus de man van het stel zij ga naar huis. En de dame van het stel heeft dan mij en een andere kerel maar mee genomen naar boven.

              Het was ok, maar niet echt waar ik voor kwam.
              Had meerdere dames verwacht en ook zowiezo meer volk.

              Vond het al verdacht toen ik binnen kwam dat ik het lidkaart niet hoefde te betalen (15 euro) en entree 65.
              Mogen ze trouwens ook wel vermelden als ze adverteren op afspraakjes. daar stond alleen 65.

              kwam rond 15:30 aan , en ben om 17:00 weer vertrokken, omdat men de boel wilde sluiten.
              eens maar niet weer.

              Commentaar


              • #15
               Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

               Ben er recent, na lange tijd, nog geweest.
               Ben er eigenlijk lang weggebleven, mede omdat de koppeltjes enkel onder elkaar sex hadden, en omdat ik uitgekeken was op de bazin, die tegen haar goesting de beentjes opendeed. (sexgarantie noemen ze dat)
               Toen ik om 13u aankwam waren er veel auto's op de parking, binnen een man of 30 en enkele koppeltjes.
               iedereen zat daar maar aan de bar, met een koele blik, net zoals vroeger.
               Koppeltjes (50-65j) kenden elkaar en waren aan het palaveren over "gisteren" en daarmee bedoelde ze het privé feestje bij iemand zijn thuis.
               tegen 15u kwam er nog een "jonger" koppeltje (rond de 45) binnen. Toen ze naar boven gingen, om te kijken of er actie was, schoten de mannen gelijk de kippen erachteraan.
               Veel sex heb ik niet gezien.
               Tegen 18u ben ik met een volle zak en een lege portemonee naar huis gegaan.

               Commentaar


               • #16
                Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

                Aangezien ik in de buurt woon ben ik hier vanmiddag toch maar eens een kijkje gaan nemen.
                Afgaande op de reacties hier verwachtte ik er niet teveel van, maar wat een topnamiddag !

                Ik had via afspraakjes.com een advertentie geplaatst om vrouwelijk gezelschap te vinden om mij te vergezellen. Uiteraard niet gratis (voor niets gaat de zon op), maar meestal betaal ik de vrouwen in kwestie dan het bedrag dat ik normaal zou moeten betalen als ik alleen naar zo'n club ga. Op die manier ben je er zeker van dat je in de club een voorkeursbehandeling krijgt 😉

                Daar aangekomen zagen we geen oude koppels, maar 6 of 7 koppels van dezelfde leeftijd (einde dertig, begin veertig).
                En een beperkt aantal eenzame mannen. Als je op een matras ging liggen dan zat er slechts 2 mannen op dezelfde matras, maar alles bleef zeer respectvol, geen club goesting toestanden.

                Op een bepaald moment lagen we met 3 koppels en 3 alleenstaande mannen op matrassen en werd er gepijpt, geneukt en gevingerd dat het een lieve lust was. Dat is toch wel wat ik een gangbang noem !

                Heel gemoedelijke sfeer, propere douches, respect naar koppels toe en vriendelijke ontvangst.
                Niets van wat ik hierboven gelezen heb, maar smaken kunnen verschillen 😛

                Commentaar


                • #17
                 Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

                 Paar weken terug op een vrijdag eens geweest. In tegenstelling tot eerdere berichten vriendelijke uitbater.
                 Redelijk wat volk.
                 Wel wat sex actie maar weinig, of beter...géén aantrekkelijke vrouwen. Ofwel enkele maten teveel, ofwel vele jaren te oud...
                 + hele sfeer is er "goedkoop". De muffe geur in de kleedkamer is er na al die jaren nog. Het buffet is lachwekkend klein+ ik durfde er gewoon niet aankomen omdat het er zo onfris uitzag. Zelfde gevoel bij de dames als bij het buffet.
                 Voor mij geen kans op herhaling.

                 Ik blijf me verbazen dat er toch zoveel volk naartoe blijft komen, maar dat heb ik in andere clubs ook.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

                  Moet je 100% gelijk geven snap ook niet waarom er nog volk heen gaat .verloren geld

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

                   ben er vorige week zaterdag geweest met de milfparty. er zijn idd oudere koppels aanwezig maar ook koppels rond de 35 jaar. waren veel singles aanwezig maar ook heel veel actieve koppels en vrouwen. eten was fantastisch en de sex helemaal. heb met een noord limburgs koppel mogen meespelen. vrouw was fantastisch lekker en weet hoe ze de mannen moet aanpakken. blijkbaar komen zij daar heel veel.( een lekkere kleine blonde) de bediening was super nu er een koppel mee in de zaak is gestapt en alles zo goed mogelijk in goede banen proberen te leiden.

                   hier ga ik zeker eens terug naar toe en zou zeggen probeer het nog een keer en je zal zien dat er veel veranderd is

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Geel, Grote Steenweg 21, Parenclub Villa 21

                    Vorige week zaterdag voor de eerste maal naar de MILF-zaterdag geweest in Villa 21. Een beetje ingewikkeld te bereiken met de wegenwerken maar er staan voldoende bordjes om je de weg te wijzen.

                    Het is een kleine club, netjes maar hier en daar begint er wat sleet op het interieur te komen. Niks echter dat al te storend is. In de tuin is er een redelijk grote sauna. Dat vind ik altijd wel een pluspunt.

                    Speelkamers in de kelder en op de eerste verdieping. Voldoende afwisseling: grote of kleine kamers, donker of licht, gloryholes, discreet of juist "in the open". Je zal er zeker je smaak vinden.

                    Twee "huisdames" zorgen voor de sex-garantie. Als je van "gevulde koeken" houdt, dan zit je hier wel goed. Ben je meer voor magere dames, dan zit je fout. Ik had de indruk dat ze wel goed hun best deden: zeker beter dan lopende-band werk of plichtmatige afwerk-sex.

                    Het publiek is wat aan de oudere kant, zowel vrouwen als mannen. Gemiddeld 50+. Veel koppels, die evenwel openstaan voor contacten met single mannen of andere koppels. Maar zeker ook wat jongere stellen en hier en daar zelfs een single vrouw.

                    Geen topclub, maar zeker ook niet laag van kwaliteit en activiteit. Een goede doorsnee, laat ons het daarop houden.
                    Ubique quo fas et gloria ducunt!

                    Commentaar

                    Aan het werk...
                    X