Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Samantha (Roe), Roermond, Yin Yang

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Samantha (Roe), Roermond, Yin Yang

  Eigenlijk lopen er in H7 altijd wel enkele pareltjes rond. En net dat, gecombineerd met de minimale entreeprijs, maakt deze club voor mij erg aantrekkelijk.
  De afgelopen maanden waren Betty en Larissa de beauty’s van dienst, maar die hebben intussen helaas allebei andere oorden opgezocht… Maar gelukkig is er intussen Sabina.

  Eigenlijk zou ik beter niks over haar berichten. Kwestie van de concurrentie (mijn dierbare medewandelaars) niet op haar spoor te zetten. Sabina is namelijk een echte beauty (en zoals zo vaak, de foto’s op de H7-website doen haar geen recht, die fotograaf sucks).

  Sabina is 20 (in november wordt ze 21) met prachtige b-cup borstjes, een perfect slank lichaam, een knap gezichtje, heerlijke strakke billetjes (het geile gezicht om haar voor je de trap op te laten lopen), en zeker niet onbelangrijk; ze is echt een prettige gesprekspartner die heel vlot Engels spreekt (ze heeft enkele jaren in GB gewoond).

  Ik heb het aanvoelen dat Sabina oprecht je een fijne tijd op de kamer wil bezorgen, en dat lees ik ook in de berichten van mijn voorgangers op diverse fora. Ik verzonk regelmatig in de illusie dat ik met een vriendinnetje seks had. Voorafgaand aan de kamergang hadden we een relaxte babbel met een afwisseling van lachen en serieus kletsen. Alleszins, het klikte, en ik besloot het over me heen te laten komen, zonder vragen te stellen naar do’s en don’ts…

  Op de kamer was het een feest. We hadden het al even gehad over de voor- en nadelen van fkk, en 1 van de nadelen is dat er niks meer uit te pakken is. Maar alleszins, dat prachtige lichaam van haar, dat is eigenlijk perfect. We hadden het niet over de tijdsuur gehad (pluspuntje voor haar, niet opdringerig zijn), maar na 5 minuten wist ik al dat ik het leise wilde, voluit van haar wilde genieten: een uur dus.

  Meestal beschrijf ik mijn ervaringen nogal plastisch, maar dat vind ik nu nogal moeilijk. Het was behoorlijk intens, meer dan wat ik verwacht had (waarmee ik overigens niks bedoel in de richting van unsafe sex, anaal en dergelijke). Het was gewoon heel fijn.

  Ik heb geen seconde de illusie dat ik ook maar in het minst bijzonder voor haar zou zijn, maar ze geeft je wel die illusie, en daar draait het om in paysex, toch?

  Ik was overigens in H7 vanaf pakweg half 12, en het duurde tot iets van half 5 voordat ik haar kon strikken. Ze vertelde me dat ze in al die tijd maar een 10 minuten ‘ongestoord’ beneden had gezeten, met verder sessies van 1 of 2 uren… Quod erat demonstrandum…

  Het is een absoluut voorrecht om met zo’n mooi meisje voor een beetje geld zo’n heerlijke seks te kunnen hebben. Voor mij is ze de topervaring van 2016. Wiederholung? Nächste Woche...
  Laatst gewijzigd door argus2002; 19-04-18, 08:56.
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

 • #2
  Re: Willich, Siemensring 7, Sabina

  Oorspronkelijk geplaatst door ikke1974 Bekijk bericht
  Voor mij is ze de topervaring van 2016...
  En die van 2017!

  Onlangs las en hoorde ik dat Betty terug in H7 was. Meteen stond het vast. Ik moest haar maar eens een bezoekje gaan brengen in de zevende hemel. Samen met Larissa en Sabina is zij de dame die ik in 2016 in p6 het meest en met de meeste vreugde bezocht heb.

  Met een vol verwachting kloppend hartje oostwaarts dus. IN H7 aangekomen viel het al meteen op dat er best wat nieuwe dames rondliepen. Nogal wat van hen ook oben ohne en regelmatig zag je ook dames ff in fkk-outfit rond paraderen, al dan niet na een kamergang.

  Bij aankomst kies ik er altijd voor om eerst even te acclimatiseren. Wat drinken, eventueel een broodje eten, een saunaatje en even de poesjes uit de boom kijken (een geheel nieuwe invulling van een oud spreekwoord).

  Betty zag ik helaas niet, en later bleek ook dat ze niet aanwezig was. Yasmine leek een waardig alternatief, maar toen geloofde ik ineens mijn ogen niet. Huh, is dat Sabina??? Yep, inderdaad… Een stralende glimlach op dat superknappe snoetje, een streling, en ‘see you later’ (ze was immers in gezelschap van een andere wandelaar).

  Mijn bezoek kon niet meer stuk, dat was wel duidelijk. Een tijd later heb ik haar en passant (want ze zit nauwelijks ooit even alleen) gezegd dat ze tijd voor mij mocht vrijmaken, hetgeen geschiedde.

  De bankjes in de barruimte waren bezet zodat we even bijgepraat hebben op een bank aan de trap. Sabina had geen handdoek bij en ze ging liever niet op de bank zitten met haar quasi-blote billetjes. De oplossing was dat ze op mijn schoot kroop, waarbij mijn handdoek onschuldig (echt waar) omhoog schoof en mijn niet meer kleine vriendje alvast genietend thuis kwam tussen haar billetjes. Een déjà-vu, een Aha-Erlebnis...

  Na een tijdje hebben we boven een kamer opgezocht. Zij voor mij op de trap, haar kontje op mijn ooghoogte. Hallelujah, de Heer zij waarlijk geprezen voor zijn schepping.

  Op de kamer was het een perfecte sessie. Sabina heeft imho een perfect figuur (zie eerdere recensies, ook van collega’s - vergeet de foto's, the real thing is oneindig mooier) en bovendien is ze heel aardig en behoorlijk slim. Ik ben of word echt niet verliefd of iets in die richting, maar ze maakt alheel lang behoorlijk indruk op mij, omwille van het totaalplaatje.

  Het was fundamenteel een gfe-ervaring, met veel gevoel. Het voorspel, want dat was het eigenlijk, was zodanig sensueel en a-typisch voor p6 dat ik al na tien minuten zonder ‘echte’ seks zou klaargekomen zijn als ik niet heel intensief aan deprimerende dingen zou gedacht hebben. Het is moeilijk te verwoorden, maar Sabina gaf meer van haarzelf dan je mag verwachten (binnen de grenzen van safe sex en zonder extremiteiten). Dit was seks zoals god seks bedoeld heeft.

  Ik heb regelmatig even gepauzeerd om haar absolute schoonheid even te laten doordringen. Die perfecte borstjes (waarvan ze d’r dan gauw eentje voor mijn gezicht hield en een tepel in mijn mond duwde), dat prachtige kontje dat ze richting spiegel stak (pfff), dat lieve, knappe gezichtje…

  Wel een klein half uur hebben we in 69 gelegen. Dat zegt genoeg. Ik ben relatief terughoudend met beffen, ik doe dat absoluut niet bij alle vrouwen, maar bij Sabina had ik in dit opzicht geen enkele twijfel, integendeel.

  Ze wist nog dat mijn favoriete standje doggy is, dat kwam dus eerst aan de beurt. Met moeite kon ik vermijden dan al klaar te komen. Missio dan maar, waarbij ze terwijl we kusten met mijn tepels speelde. Vervolgens Reiterstellung en reversed cowgirl. In dit laatste standje, terwijl ze me bereed met opwippend kontje, kwam ik intens klaar.

  Herhalingsgevaar?
  Een overbodige vraag. Wanneer zij in de club is, dan ga ik enkel (nog) met haar. Ze is een absolute stunner (een optikfick alleen zou het geld al dubbel en dwars waard zijn), maar ze is ook technisch (klinkt eigenlijk veel te klinisch) erg goed, sympathiek en slim. Ze spreekt overigens beter Engels dan wellicht de meeste wandelaars.
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

  Commentaar


  • #3
   Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Sabina (Roe)

   Inderdaad een heel mooi meisje, tegenwoordig versierd met een grote tatoo, het staat haar wel.
   Spreekt nagenoeg perfect Engels, dus makkelijke communicatie. Ze is een beetje prettig gestoord, daar hou ik wel van.
   Mooie borstjes, veel mooier dan op de foto's van de site, klopt wat wandelcollega zegt.
   Eigenlijk helemaal mooi meisje, practige lang zacht haar met grote krullen, voelt heerlijk aan tijdens het pijpen.
   Redelijk herhalingsgevaar.

   Commentaar


   • #4
    Indien de melding op Freiercafé klopt zou Sabina (na een passage in Darmstadt) momenteel als Samantha in Yin Yang werken.
    God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

    Commentaar


    • #5
     Eind vorige maand voor het eerst in Yin Yang geweest. Rond een uur of 18:00 reed ik de parking op bij Yin Yang. Ik belde aan en de deurgorilla deed de deur open. Deze begon gelijk te zeiken over mijn rugzak en of ik die in mijn auto wilde leggen. Nog nooit meegemaakt in welke club dan ook, dat ik mijn rugzak niet mee mocht nemen. De gorilla zei dat Yin Yang in alle behoefte voorzien was en dat ik niets nodig zou hebben. Nou, deo heb ik er nergens kunnen vinden... Dat is in sommige andere clubs wel beter geregeld...

     Na dit “welkome” ontvangst, moet ik zeggen dat Yin Yang wel een mooie club is, hoewel het niet heel erg huiselijk aan voelt. Alles is erg netjes, strak en weinig tierlantijn. Dat geeft Yin Yang enigszins een beetje een steriele uitstraling.

     Nadat ik me had omgekleed, liep ik richting de bar en de sauna. Daar werd ik al gelijk opgewacht door 2 dames. “Wo gehst du hin?” was gelijk de vraag. Ik wilde eerst even de wellness bekijken. Op de website had ik er al foto\'s van gezien en die beloofden veel goeds. De dames hadden andere plannen en probeerden me tegen te houden, wat ze uiteraard niet lukte Ik heb even een rondje gelopen door de wellness en deze ziet er goed uit. Eén sauna, één stoomcabine, twee kleine jacuzzi\'s en een zwembad. Daarna de bar bezocht en het restaurant. Ik had inmiddels wel honger gekregen en zeker toen ik zag dat ze steak hadden, maar gelijk wat gegeten. Het eten is in Yin Yang goed. De steak smaakte erg goed en mals.

     Na het eten de bar ingegaan voor een biertje. Er liepen redelijk wat dames. Sommige wel echt mijn smaak. Toen ik aan de bar zat met mijn biertje, duurde het niet lang of er kwam een blonde dame naar me toe. Ik zat al een paar keer naar haar te kijken, waarop ze dacht wel kans te maken en haar geluk uitprobeerde. Met haar een leuk gesprekje gevoerd, maar na een tijdje aangegeven dat ik eigenlijk nog maar net binnen was en dat ik me nog aan het oriënteren was. Ze leek mij wel te begrijpen en zonder nog aan te dringen liet ze me achter aan de bar.

     Na een paar biertjes en cola\'s ben ik de wellness opgaan zoeken. Eerst de stoomcabine uitgeprobeerd. Deze is zeer goed. Wat ik erg ontspannen vond was de rustgevende muziek die zachtjes werd gedraaid in de wellness. Dat zouden ze in meer clubs moeten doen. Na de stoomcabine de sauna opgezocht. Deze vond ik niet echt goed warm op dat moment. Later op de avond was de sauna overigens wel goed op temperatuur. De sauna heeft binnen wel een kachel met Aufguss stenen, maar een emmer met water ontbrak helaas. Na de sauna in één van de kleine jacuzzi\'s gezeten. Het water was niet echt warm, zoals je dat verwacht in een jacuzzi, maar na een sauna vond ik het wel prettig. De jacuzzi\'s zijn wel erg klein, zeker als je er met 3 of 4 man in zit. Dan raak je elkaars benen en voeten al wel snel. Het zwembad heb ik niet geprobeerd. Misschien een volgende keer. De wellness is in z\'n totaliteit één van de betere in saunaclubs. Samen met Sixsens, Babylon en Freudenhaus Dortmund het beste wat ik tot nu toe ben tegengekomen.

     Na de wellness de bar weer bezocht en aan de bar gaan zitten. Een aantal dames kwam bij me buurten, waaronder een Hongaarse meid. Fysiek niet zo mijn type, maar wel leuk om mee te praten. Daarna werd ik aangesproken door een blonde Roemeense. Ik dacht even dat het dezelfde was als de blonde dame in het begin, maar later op de avond kwam ik er achter dat dat niet zo was. Deze dame was gelijk wat opdringerige en vond haar er ook minder uitzien dan de eerste blonde dame. Ze heeft me zeker 3 keer gevraagd of ik naar een kamer wilde met haar. Ze deed zelfs een voorstel om een trio te gaan doen met haar vriendin, die ik helemaal niets vond. Verder nog een kort gesprek gehad met een Poolse dame met van die echte opgeplakte silis. Niets voor mij en haar gezicht sprak me ook niet aan. Ze kwam naar me toe, waarschijnlijk omdat ik een paar keer had zitten staren naar die kunststof voorgevel van haar, waardoor ze dacht dat ik wel interesse had. De enige dame waar ik interesse in begon te krijgen was een dame met een behoorlijk achterwerk. Helaas werd ze in beslag genomen door 2 Zuidlanders en moest ik blijven wachten aan de bar. De rest van de dames konden me niet zo bekoren, dat wil zeggen, ik vond het de moeite wel waard om te wachten. Na goed een half uurtje kwam ze terug, maar ze ging gelijk met een vriendin van haar naar het restaurant om wat te gaan eten, dus nog maar even wachten. Aan de bar nam ik nog maar een biertje en er kwam nog een andere dame haar geluk bij me zoeken. Ik gaf gelijk aan dat ik eigenlijk aan het wachten was op een dame, maar dat die nu aan het eten was. Ik wilde voorkomen dat ik “mijn” dame niet weer aan m\'n neus voorbij liet gaan, terwijl ik in gesprek zou zijn met deze dame. Aan de bar keek ik steeds om om te kijken of ze er al aan zou komen. Op een barkruk zag ik een blonde dame zitten en twijfelde of dit die blonde dame was die met mij een triootje wilde of dat het toch een andere dame was en omdat ik steeds keek, kwam ze op een gegeven moment naar me toelopen.

     Samantha
     Op een barkruk zag ik een blonde dame zitten en twijfelde of dit die blonde dame was die met mij een triootje wilde of dat het toch een andere dame was en omdat ik steeds keek, kwam ze op een gegeven moment naar me toelopen. De dame in kwestie bleek dezelfde dame te zijn, waarmee ik eerder op de avond al een leuk gesprek mee had en nu realiseerde ik me dat die andere blonde dame, die me qua uiterlijk wat tegenviel, dus niet deze dame was.

     Ze stelde zich voor als Samantha en ziet er 10 keer beter uit. Een mooi gezichtje en een mooi lichaam, lekkere kont, maar het meest in het oog springend waren haar borsten. Bijzonder mooi vormgegeven en ik twijfelde of ze puur natuur waren of niet. In de bar al even aan gevoeld en geknepen en ze leken mij echt natuurlijk. We hebben een tijdje gepraat en gedold aan de bar en ik voelde een erg goede klik met haar. De dame die wat aan het eten was, was inmiddels weer terug in de bar, maar ik had mijn zinnen nu op Samantha gezet. Samantha was erg ontspannen, goedlachs, niet opdringerig en forceerde geen kamer, zoals alle andere dames dat wel deden, met wie ik gesproken had. Ik stelde uiteindelijk zelf de kamervraag, zoals ik dat het liefst heb.

     Op de kamer ging het verder, zoals het in de bar eindigde. Viel lachen en praten, maar nu met tongzoenen tussendoor. Het praten werd minder en het zoenen meer. Ze begon mij te verwennen en ik haar. Ik kon erg genieten van haar perfecte borsten. Zelden zulke mooie borsten in mijn handen gehad. Ze benaderden de borsten van Luana (Living Room), die de mooiste borsten heeft tot nu toe en puur natuur!

     Pijpen en neuken was lekker met Samantha. Tijdens het neuken bewerkte ze mijn tepels, maar moest haar hierin wel wat sturen. Uiteindelijk deed ze het erg goed, zeker voor een eerste keer.

     Na de tijd met haar nog een tijdje op het bed gelegen, gepraat en gelachen. Toen kwam ik er achter dat haar borsten niet natuurlijk waren, maar ook geen silis. Ze wist niet hoe het heette in het Engels wat er aan gedaan was, maar het het vermoeden dat het hydrogel-implantaten zijn die ze heeft. Bij siliconen voel je dat er wat in de borst zit. Bij Samantha voel je dat niet. Je voelt niets vreemds, alleen dat ze erg stevig zijn en mooi gevormd. Ook als je harder knijpt voel je geen vreemde klomp plastiek, zoals je dat bij silis wel hebt. Van dit soort kunstmatige borsten kan ik wel genieten, als ze maar wel in proporties blijven.

     Samantha is overigens mijn 75ste saunaclubdame. Herhalingskans is erg aanwezig als ik Yin Yang weer zou bezoeken.

     Naam: Samantha
     Nationaliteit/Taal: Roemeense / Duits en Engels
     Leeftijd: 22
     Haarkleur/-lengte: blond/lang
     Lengte dame: 1,65 mtr
     Postuur/Cupmaat: normaal, 55 Kg, maat 36 / C-cup (waarschijnlijk hydrogel-implantaten, want voelen bijzonder natuurlijk aan)

     Na de kamer met Samantha nog een rondje wellness gedaan en zoals eerder aangegeven was de temperatuur nu wel goed in de sauna. Daarna nog een laatste drankje genomen in de bar, waar ik hoopte Samantha nog even te zien en te spreken, maar helaas. Na mijn drankje de club verlaten rond een uur of 23:30. Ook Yin Yang is een club, waar ik me makkelijk een dag zou kunnen vermaken, zeker wanneer ik er met bekenden naartoe zou gaan.

     PS, de genoemde "extra\'s", hebben overigens niets extra gekost.

     Commentaar


     • #6
      http://www.6profis.de/sauna-club/wil...ina-31768.html

      Foto's uit haar 'Sabina'-tijd...
      moderator escort en privéontvangst, clubs en privéhuizen Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

      Commentaar

      Aan het werk...
      X