Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang: algemene clubinfo

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Het is de bedoeling dat je onder die badjas naakt bent, zodat de dames het voorspel soms eenvoudig kunnen aanvatten. En het is in elke wellness wel zo hygienisch, je kan dan echt alles van je af spoelen voor je een sauna in gaat en nadat je er uit komt.
  Dick31
  EX-Moderator Alkmaar / Haarlem / Europa / SOA Hoekje

  Commentaar


  • Donderdag bij Yin Yang aangekomen voor een dagje ontspanning en genieten van hun wellness.

   Lekker hapje gedaan en vervolgens de Wellness in. Het voetbaden was bezet, dus even dompelen in de jacuzzi. Daarna de sauna ingedoken en weer dompelen in de jacuzzi. Kan er wel de hele dag in liggen.

   Maar er moest ook nog es gekamerd worden. Dus de bar maar weer es in. Het was redelijk druk maar de verhouding was goed met ongeveer 1,5 man op 1 dvp. Zo een 30 dames schat ik er aanwezig. Daar een paar dames gezien die ik van elders ken. Moesten wat lachen. Ze vroegen of ik de kamer in wou, maar moest ze helaas teleurstellen, omdat ik voor Adele kwam. Die bleek echter niet te zijn komen werken vandaag.
   Dus maar besloten op zoek te gaan naar alternatieven en uiteindelijk bij ene Daria uitgekomen.
   Na wat gepraat kwam ik er achter dat ze in Frankfurts club heeft gewerkt. Oh oh, dacht ik... Zou wel eens een afwerkstertje kunnen zijn. Maar toch, de klik was er wel. Dus de gok gewaagd.
   En dat was me niet tegengevallen, integendeel! Heb een hele geweldige sessie met haar gehad en ze was ook correct. Ik vroeg dat We volgens mij niet zoveel tijd meer hadden heh? Nee zei ze, nog 3 minuten en We gingen gewoon verder met verwennen.

   Na de kamer was het tijd om even bij te tanken in het restaurant en uitbuiken in de lounge. Tegen 22:00 daar eruit geschopt. Maakt me niet uit, want de Wellness Is prima. In de sauna opwarmen, in zwembad afkoelen, om uiteindelijk in de whirlpool te relaxen. Wat me opviel was dat sommige gasten zich zo vanuit de sauna bezweet de jacuzzi ingaan... bah.

   Maar goed, heb m'n neus maar dichtgedaan en me in de andere jacuzzi begeven. Het was een mooie dag geweest en gelukkig niet zo ver terug hoeven te rijden. Weer valt gelukkig ook mee de laatste tijd.

   Commentaar


   • Donderdag weer eens de lage landen ingedoken. En wel bij Yin Yang.
    Ruim voor Happy Hour aangekomen. Bij de poort werd mijn bagage weer gecontroleerd. De douane op schiphol Is er niks bij vergeleken
    Alleen maar goed vind ik, want een onlangs nog was er een snuffel controle in de club en dat kan best weer es gebeuren. Dus fijn dat de club zelf attent oplet.

    Na de nodige administratieve handelingen me omgetoverd tot ijsbeer en even opfrissen. Ene Sandra probeerde me gelijk te kapen met de woorden dat ze al de hele tijd op me zat te wachten. Ja, achter de speelautomaten zeker ^_^
    Ik was zelf nog niet aan kameren toe. Bovendien Had ik Adele en Daria in gedachte. Dus aangegeven dat het er nu iig niet inzat.
    Bij het halen van verse handdoeken zag ik daar ineens een slanke dame voorbij komen om een sleutel te halen. Wetende dat ze bezet Is, vroeg ik alleen even kort haar naam. Isabella blijkt haar naam te zijn. Goed om te weten, kan ik daarna even research doen.
    Echter, richting de bar lopend, zie ik daar in de locker ruimte ineens een bekend gezicht. Niet een ijsbeer of bekende bekende, maar iemand die ik de dag ervoor in Acapulco Gold had gezien. Bleek iemand te zijn die op vakantie was en een paar dagen saunaclubs eraan plakte. Gezellig even praatje mee gemaakt en wat verhalen uitgewisseld. Zo vond hij de line up gisteren in Aca gold erg mager was em rond 14:00 ongekamde al gepeerd. Ik vertelde em dat later in de avond er toch wel circa 20 a 25 dames waren, waarvan ik 4 a 5 als optie zag. Hij nam liever z'n verlies en ging Door naar Oceans en nam de 20 euro entree. Daar Had ie dan wel een keertje gekamerd, hoewel er maar iets van 15 dames waren. Later op de avond ging ie nog Door naar Dolce Vita, maar dat werd alleen eten omdat ie niet veel dames zag en eigenlijk moe en hongerig was. Voor 20 euro in Oceans zit namelijk geen eten bij inbegrepen. En daarna in de avond terug naar z'n MC Dreams hotel. Deed me denken aan het begin van m'n vakantie tijd om zoveel clubs aan te doen op 1 dag.

    Zo een beetje op de bankjes zitten keuvelen en 2 jaagstertjes afgeslagen te hebben, wat gegeten, zag ik in de bar m'n doelwit van de dag binnen komen: Daria. Even elkaar begroet en aangegeven met haar te willen gaan. Ze wou de dag rustig beginnen en eerst een sigaretje te nemen. Dat kwam prima uit, want dan kon ik me even opfrissen. Door gehaast en gekloot in m'n locker viel m'n telefoon vanuit de hoogste locker zo op de onvergeeflijke tegels. Balen een barst. Maar geluk bij een ongeluk en stukje voorbereiding. Of eigenlijk door bescherming met gepantserd glas laagje, is het scherm zelf onbeschadigd gebleven. Diepe opluchting, want het ik doe d'r haast alles mee, zoals natuurlijk internetten, filmpjes kijken, maar ook bijvoorbeeld navigeren. Voor mij een cruciale functie.
    Dus een gewaarschuwd mens telt voor 2 heh. Kost een paar Euro via ebay of ongeveer een tientje in een shop, maar kan werkelijk veel gedoe voorkomen. Heb er al meerdere keren profijt van gehad...

    Enfin, dus na opfrisbeurt kamertje met Daria gezocht en er volgde een heerlijke kamergang op. Ze is wel een favorietje van me geworden. Gevraagd of ze de laatste tijd Adele nog Had gezien, maar helaas niet. Misschien dat ze op vakantie Is vermoede ze. Of wellicht gevlogen...

    Die andere reisgenoot Had een dame op het oog, maar die Was net geboekt, dus hij moest even geduld worden. Dat wachten werd beloont en ook weer niet. Want uiteindelijk was ze terug, maar de kamergang viel em tegen. Weet alleen helaas niet meer hoe ze heette.

    Ik wat gerelaxt in de wellness, samen met die gast diner genomen en daarna gewerkt in de mens room. Hij ging voor een Domenicaanse dame die em vele malen beter beviel.

    Zelf lekker rustig op de lange bank ijver zitten. Heerlijk dat de volume van de muziek niet te hard staat in Yin Yang. Daar konden ze bij Happy en Vertigo een lesje van leren. Luid genoeg voor sfeer, zonder dat je tegen elkaar moet schreeuwen.
    Komt daar ineens een bekend gezicht me tegemoet lopen. Guess what, het was Isabella die ik in de middag was tegengekomen. Crap, helemaal ontschoten om wat recensies op te zoeken. Dus maar op de ouderwetse manier: een praatje maken. Dat ging prima en besloten haar een sleuteltje te halen terwijl ik me opfriste. Een lekkere kamergang was het gevolg.

    Daarna de Wellness ingedoken om bij te komen. De reiziger niet meer gezien, dus mezelf daarna maar weer richting mentholcave begeven.

    Commentaar


    • Maandag maar weer eens een Wellness dagje genomen in m'n favoriete club.
     Lekker relaxt is het daar in die ruimte met oa jacuzzi en ligbedjes.

     Maar eerst maar eens Door de beveiliging proberen te komen. Tas werd weer geïnspecteerd en mocht daarna Door naar de receptie voor de nodige saunaclub attributen.

     Na het omtoveren tot ijsbeer even wezen douchen. Daar richting restaurant voor een lunch. Zie ik daar een leuke blonde dame bij de ingang staan. Meestal lijken me dat soort dames van die jaagstertjes die je gelijk proberen af te vangen. Maar niet deze dame. Ze lacht me vriendelijk toe en ik besluit haar even aan te spreken. Blijkt haar naam Nikki te zijn en ze uit Tjechie te komen. Ik maar eerst een hapje gaan doen en daarna wat ijsberen research over deze dame.
     Blijken er goeie verhalen rond te zwerven over haar. Dat belooft nog wat. Na het eten nog even gesproken. En toch nog twijfelen. Ik kwam voor Daria en hoopte Adele ook nog tegen te komen. Doch, Adele was er de afgelopen tijd ook niet meer gespot en Daria zou pas wat later aanwezig zijn.

     Dus toen ik haar bij de mens lounge spotte, haar even apart genomen voor een uitgebreidere kennismaking. Erg leuke en lieve dame, waardoor ik de knoop doorhakte en we een kamertje gingen zoeken. Er volgde een lekkere kamergang, maar eentje waarbij ik wel even erg was geschokken. Ik zal niet in de vunzige details treden, maar ze lag onderste bovenop me en op een gegeven ogenblik was ze gewoon KO...
     Ik dacht wtf!?! Heb ik d'r gesloopt ofzo? Ik kon haar van de andere kant ook niet horen ademen. Zachtjes probeer ik haar bij bewustzijn te krijgen. Ik haar naam roepen maar roepen en porren. Op het eind overwoog haar zelfs van me af te duwen om te kijken of alles wel goed ging. Gelukkig hoefde dat uiteindelijk niet, maar na meerdere pogingen kreeg ik eindelijk pas een teken van leven. Phoe, dat was een hele opluchting! Ik Had gehoord dat er wel eens heren in het harnas waren gestorven, en allerlei doom scenario's kwamen in me op.
     Maar waarschijnlijk ben ik gewoon zo slecht in seks dat zelfs een dvp ervan in slaap valt ^_^'

     Na de administratieve afhandeling me tegoed gedaan aan het uitgebreide buffet. Vervolgens even zitten uitbuiken in de mens lounge en op de lange bank van de bank onderuit gezakt zitten sippen van een kopje honing. Toen ik m'n 2e kopje ging halen kwam daar ook m'n beeldschone afspraakje van de avond binnen: Daria. Ik Had eigenlijk zin om te gaan kameren, maar zij Had trek en wilde gaan eten. Dus ik ook maar een klein hapje gedaan. Ze hadden heerlijk en goed gekruide gamba's.

     Nadat We bijgetankt hadden gingen we even op de lange bank tegenover de bar zitten. Nu ik er aan terugdenk was het wellicht leuker geweest in de bankjes naast het restaurant. Maar zolang het gezelschap leuk Is, maakt het niet uit. Na een poosje doken We de Wellness in. Gezellig verder kletsen en pootje baden in het voetbadje. Daarna de sauna in om ons verder op te warmen. En daarna lekker bubbelen in de jacuzzi. Mijn favoriete plek. Na een poosje met elkaar krioelen, zijn We een kamertje gaan zoeken. Eentje met jacuzzi, aangezien ik wat bad spulletjes Had meegenomen. Heerlijke sessie gehad waarbij ook de jacuzzi niet onbedoezeld werd...
     Vervolgens afscheid genomen van de lieve meid en in de mens room liggen bijkomen van de dag.
     Nog wat gegeten rond 21:00 uur. Tegen 22:00 waren er nog maar weinig dames over. Door de dag Denk tussen de 25 a 30, en maar circa 20 mannen die rond de bar hingen. Zelf nog een keertje de Wellness ingedoken om rond 23:00 de club te verlaten. Heb genoten van m'n tijd. Op m'n terugreis nog geregeld aan Nikki moete denken. Ben er blijkbaar toch best onderste boven van wat er was gebeurt...

     Commentaar


     • Zo vandaag op pad naar Roermond. Het geluk de Tombola te winnen dus een gratis entree.
      Het was weer een heerlijke dag.
      Rond 11:30 uur aanwezig en eerst terug naar de auto gestuurd. Tassen van de gasten zijn niet meer toegestaan...
      Maakt mij niets uit. Fluitend even teruggelopen om mijn tas in de auto te leggen.
      Het werd een lekker drukke dag, veel gasten en dames. Dat gaf me de kans op een paar leuke en goede gesprekken met medewandelaars.
      Ook de sauna was weer lekker. Wel weer een paar keer bijna op mijn bek met die gladde vloer......
      De afleiding was wel nodig, anders zou ik veel te snel achter elkaar gekamerd hebben , er liepen toch mooie dames rond. En te snel kameren geeft de kans dat het geschut weigert...
      Uiteindellijk om17:00 naar huis, het budget was weer op. Drie leuke gesprekken met drie heerlijke dames...oh en op de kamer was het ook leuk
      Wel slecht van mezelf, want de eerste dame en ik hebben elkaar niet eens voorgesteld. Ze was zo lekker dat ik niet eens aan die kleine beleefd dacht, oeps. Na wat kletsen vertelde ze dat ze een plannetje had en dat graag met mij uitvoerde. De hint was duidelijk en het plan op de kamer fantastisch!
      Martina kende ik van mijn vorige bezoek en, hoewel een aantal maanden geleden, herkende ze mij ook nog. En begroette zij me oprecht enthousiast. Toch een prettig gevoel als je een merkt dat je positieve indruk hebt achtergelaten . Zoals ook de vorige keer, lekker tot het randje met geduld en geile blikken en dan even stop...
      Ik voelde me eigenlijk al moe en zeker voldaan. En had het idee dat ik niet veel meer zou presteren, dus nog een sauna, wat eten en naar huis dacht ik. Maar ik werd tegengehouden en niet op een vervelende manier, nee iets in haar lach en houding deden mij stilstaan. Ik zei , sorry ik denk dat ik niet meer kan, maar ze pakte me vast en keek mij zo aan, dat ik toch wat voelde. Met het risico dat het een lekker half uur zou worden, maar geen knallend einde, toch mee gegaan. Nou, dat werd toch een goede afsluiting!!! De beste van de dag, ze nam me lekker hard en liet me niet gaan voor ik wel dat kallende einde had...

      Het wordt weer sparen voor de volgende keer.

      Grtz!
      Commentaar

      Aan het werk...
      X