Roermond, Heinsbergerweg 230, Ying Yang, Eva (v.h. Eugenia) (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Roermond, Heinsbergerweg 230, Ying Yang, Eva (v.h. Eugenia) (Roe)

  Eugenia is een 24-jarige Roemeense meid. Je kan ze niet missen, want ze is bijzonder mager (amper 40 kilo). Eerst aan de bar met haar zitten babbelen. In het begin was ze afstandelijk, maar ze ontdooide vrij vlug. Na een halfuurtje keuvelen en lachen, vroeg ze of ze een sleutel mocht halen. Als het goed klikt moet je nooit twijfelen, ondanks haar bijzonder magere lichaam.

  Op de kamer ging het er ook heel relax aan toe. Goeie blowjob, sex was prima, nadien nog wat in elkaar armen blijven liggen. Leuke sessie dus die zeker herhaald zal worden.

 • #2
  Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Eugenia(uitstekend)

  Voor de tweede sessie wou ik wachten op Maggy, maar die heb ik niet meer teruggezien

  Lang getwijfeld voor wie ik dan zou gaan. Er liepen enkele bekende gezichten waarmee ik vroeger reeds goeie ervaringen had, maar er waren ook enkele nieuwe gezichten die mij wel aanspraken.

  Na de bbq spotte ik Eugenia aan de bar en ze zag er mistroostig uit. Babbeltje mee gedaan en blijkbaar verveelde ze haar. Ondanks een groot aantal beren was er immers weinig actie voor de dames. Heb haar dan maar een sleutel laten halen zodat we wat konden spelen.

  Hele goeie sessie gehad. Blowjob is zeer goed en ook de seks was uitstekend. Ondanks dat ze heel mager is (eigenlijk te mager), mag je goed doorstoten. In verschillende posities heft of draait ze zelf haar bekken zodat je maximaal diep kan gaan, iets wat de meeste dames juist proberen te vermijden.

  Opnieuw dus met een voldaan gevoel deze sessie afgesloten.

  Commentaar


  • #3
   Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Eugenia(uitstekend)

   Hallo,

   In het verleden heb ik wel vaker de wat kleinere dames leggen ketse wat mij vaak genoeg heb duidelijk gemaakt dat de kleintjes vaak meer kennen hebben dan de grotere dames. In eerste instantie viel Eugenia me een paar maanden geleden omdat ze niet alleen klein is maar ook erg slank eigenlijk gewoon mager maar zonder dat je alle botten eruit ziet steken dus het ziet er niet ongezond uit.

   Vorige week had ik haar al een beetje op het oog en gister weer en keek ik haar elke keer na als ik er langs liep en zij keek net zo hard terug totdat ze ineens gebaarde dat ik naar haar toe moest komen en vroeg me waarom ik zo naar haar keek. Het antwoord was dat ik dat eigenlijk niet weet. Ze blijkt heel goed Engels te spreken waar de rest van de Roemeense clan nog een puntje aan ken kluiven waardoor het een aangenaam gesprek met haar werd en ik er inmiddels maar naast ben gaan zitten. Denise kwam ernaast staan en ging vrijwel direct weer bezet en ik zag in de reactie van Eugenia dat Denise naar haar gebaarde toen ze weg liep maar ik kon niet zien wat ze deed, ik vroeg er wel naar maar daar kreeg ik natuurlijk geen antwoord op. Normaal vraag ik het niet maar omdat ze zo klein is heb ik deze keer maar gevraagd of ze de ketszwans ken hebben, ze keek ernaar en zei als je niet te keer gaat als een konijn dat moet het lukken. Met dit antwoord mocht ze op pad voor een sloesol van kamer KETSERR, jawel weer die kamer naast het washok van de dames.

   In de kamer verteld ze me dat er een dame was die vroeg met wie ze naar de kamer ging en toen ze zei dat het met mij was schrok ze vanwege de ketszwans. Ik wilde natuurlijk gelijk weten wie dat was maar dat wou ze niet zeggen, na het ketse kreeg ik het er toch uit wie dat was en weet nu welke het is. Een Roemeense die me elke keer duidelijk maakt dat hij te groot is maar ik heb haar nooit uitgenodigd voor ketsbungalow bezichtiging wat ik nog wel ga doen want zij heeft een veel te lekker kontje dus zal ze er een keer aan moeten.

   Zou ik bijna vergeten te vertellen waar het eigenlijk om in een recensie, hoe was het?
   Nou, dat was helemaal niet verkeerd en voor herhaling vatbaar.
   Zoenen dat deed ze niet wat ik ook niet geprobeerd heb wel deed ze me hele lichaam kussen om vervolgens de ketszwans in haar te mond te nemen. Haar kluifwerk is goed te noemen met veel variatie en het ook erg lang deed. Ze doet het condoom om en klimt op de ketszwans en begint daar een partij te rijden wat maar niet ophield alsof dit haar lievelings standje is, ze deed dit rechtop en rustend op me borst. Ze stopte, klom er af en draaide zich om met haar rug naar me toe op de ketszwans te rijden en dat ging net zo fanatiek. Ik trok haar naar me toe zodat ze met haar rug op me borst lag en toen stopte ze eindelijk en kwam naast me leggen en gaat weer kluiven. Ik zeg tegen haar nu heb jij de ketszwans geketst maar nu wil de ketszwans jou ketse, ze doet een condoom en gaat op haar rug leggen en heb ik haar geketst tot de ketszwansexplosie zich had gemeld.

   Deze dame is geen misser maar is zeker de moeite waard om een keer te nemen.


   KETSERR.
   The only things that counts in life are;
   fast cars, fast woman, fast food, The Boss and Golden Time!!!!


   Ketserr,
   GT icon.

   Commentaar


   • #4
    Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Eugenia(uitstekend)

    Vrijdag na mijn bezoek aan YY nog even naar GT afgezakt. Ik kon mijn favoriete Gloria niet vinden, dus sprak ik een dametje aan dat uit Roemenie afkomstig is.
    Op de kamer bleek Eugenia wel een stuk kleiner en fijner dan ik had ingeschat in de bar.
    Maar ze weet van wanten. Een lieve meid, prima service, herhalingsgevaar groot.

    Commentaar


    • #5
     Re: Kaarst - Living Room, August Thyssenstrasse 4, Eugenia

     Kaarst - Living Room, Aug Thyssen St, 4, Eugenia (Average)


     A thin body and small sized. I approach the blonde Eugenia near machines games. But this girl is too much reserved. And do not assure the services as the others ladies in the club. Shy and reserved kisses. Not a sex star. In Kino, she was silent and I had the impression of a plastic doll ! In room, too. And not much pleasure or then she imitates the enjoyment and I do not like in fact. I held my explosion to save myself for next time. She is romanian and she told me that she was tired to make this job. I did not find her very happy. I try to speak with her, I don't like when the girl is down. The session was cool and why not if she's confortable ? Sometimes, we need quiet sex... Yes, but we pay for good sex, you understand. I intended to fuck her one hour but I made it only 30 mn. Maybe a bad day or the december way ? I discuss with German friends who tell me that she is not well estimated by the customers. I confirm it. I wish good luck to her.

     Commentaar


     • #6
      Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Ying Yang, Eva (v.h. Eugenia) (Roe)

      Momenteel als Eva werkzaam in YY.
      moderator escort en privéontvangst, clubs en privéhuizen Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

      Commentaar


      • #7
       Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Ying Yang, Eva (v.h. Eugenia) (Roe)

       Oorspronkelijk geplaatst door argus2002 Bekijk bericht
       Momenteel als Eva werkzaam in YY.
       Afgelopen week (26 en 27 mei) nog in Sixsens aanwezig.
       Daar al vertrokken of is haar aanwezigheid in YY van daarvoor?
       Opvallende verschijning, superslank en met verschillende tattoos

       Commentaar

       Aan het werk...
       X