Kinga (Pol), Lemiers Vaals, Sixsens

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kinga (Pol), Lemiers Vaals, Sixsens

  Afgelopen zaterdag naar Yin Yang geweest, was in de buurt en dan kun je het niet laten na al die recenties.... Vele lekkere meiden daar dat moet me beslist van het hart. Volgens mij gauw een 15 tot 20 waarvan hooguit 4 wat ouder en rijper . De rest stuk voor stuk girl next door type en beter. Het jammere is dat ik het nou nooit eens leer, zie ik lekker ding , kijk ik nog even verder om met nog een lekkerder meidie weg te gaan en tja da's dom, want dat viel dus tegen met minka uut Pool'n. 20 jr. Enfin Pijpen zonder condoom redelijk maar geen hoogstandje, dr vingers zorgden ervoor dat noch zij noch ik te diep kon gaan. Neuken met gaf zeker een mega aanzicht want ze is een bliksem mooie meid. Enfin de hele tour viel me tegen, niet zoenen niks opgeilen , gewoon liggen pijpen benen wijd en hopsakee... Jammer
  Laatst gewijzigd door bobby vitale; 06-05-08, 09:18. Reden: Prive info eruit.

 • #2
  Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

  Gelukkig verschillen smaken maar, want mijn ervaring was super met haar, maar helaas alweer vertrokkenVolgens mij duurt het ook een tijdje voordat deze dame op gang komt, want volgende sessies werden steeds beter.

  Commentaar


  • #3
   Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

   Blijkbaar nogal wisselende ervaringen met deze blonde schoonheid. Mijn ervaring is kort samen te vatten: SUPER.

   Zoals Johan Verminnen zingt in één van zijn liedjes: "Het zijn zo van die mooie dagen" of Lou Reed: "Just a perfect day" ... vergeef me, beste wandelaars, mijn lyrische bui, maar nu ik achter mijn scherm zit en terugdenk aan die mooie middag vorige week komt alles weer haarscherp terug:

   Een mooi septemberzonnetje brak door toen ik de ruime parking opreed. Werkweek erop, tijd om te relaxen. Ik was net op tijd om maar 35 euro te moeten betalen, nog een meevaller. Effe later koffietje drinken op het terras en dan handdoekje zoeken voor het bubbelbab...

   En daar zat ze dan, met een vriendin lekker languit in het bubbelbad, deze blonde, Poolse godin (althans, zo lijkt het momenteel in mijn gedachten, 1 week later). Ze glimlachte enkele keren mijn richting uit en ik voelde het onmiddellijk. Deze DVP mocht ik niet missen.

   Na het afdrogen volgde een kort gesprekje aan de bar. Blijkbaar reist ze nogal wat door Europa (NL, Ierland, Spanje en dan weer terug naar Polen). Vandaar dat ze niet zo vaak aanwezig is in YY. Al snel kwam ik met de onvermijdelijke vraag om naar de kamer te trekken.

   Haar lichaam, beste wandelaars, is een tempel (of is dit weer mijn verbeelding): slank maar niet te, lekkere poep en een stel natuurlijke borsten (volgens mij eerder een volle B) met prachtige tepels. Geen tattoos (daar hou ik niet zo van) maar wel kleine piercing in haar navel en tenslotte, beste wandelaars, haar glimlach; zelfs Cameron Diaz kan hier niet aan tippen.

   Voorzichtig aan het spel begonnen met aaien en strelen, lieve woordjes en een paar zachte zoenen (kussen doet enkel bij sommige mannen, dixit Kinnega). Het pijpen was zondermeer lekker, zacht en zonder handen. Daarna ging ik op oraal avontuur en na enkele minuten kwam ze zachtjes kreunend.

   Snel het condoom erover en vervolgens lekker, rustig genietend, in missionaris naar een hoogtepunt...wat zeg ik, beste wandelaars, het zenit...

   Daarna nog rustig wat nagenieten en strelen.


   Enfin, beste wandelaars, om effe samen te vatten, als je met deze meid een klik kan vinden dan...

   Commentaar


   • #4
    Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

    gewoon geen woorden voor...Wauw.. het hoogtepunt van mijn dag.
    Dit is een meisje die als je ze niet in een bar tegenkomt direct zo vragen om te trouwen. Een neergedaald engeltje ...

    She is just soo dangerous for me


    Zen

    Commentaar


    • #5
     Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

     Kinga is inderdaad een blond engeltje.

     Gisteren was ze er weer en nadat ik iemand om haar naam hoorde vragen, toch maar even goed gekeken wie zij was.

     Nu eens een keer niet zo verlegen doen dacht ik bij mezelf en ik had al twee uur in het zwembad gelegen, dus het werd tijd voor een verzetje.

     Op de kamer was er een ontspannen sfeer, rustig begon ze met pijpen, waarbij ik op een gegeven moment haar tegenhield en langzaam aan haar begon te verwennen. Zo kon ik mijn kruit nog even binnen houden.

     Het was te warm in de kamer en dan voelt missionaris ook niet zo prettig.
     Gelukkig gaf ze geen teken van iritatie bij het zien van een paar zweetdruppeltjes. Heerlijk klaar gekomen en na de plichtplegingen in de locker roon, weer snel douchen en het water in gedoken.

     Kinga is en lief meisje dat haar werk goed en met plezier doet. Geen jagertje.

     - Swiftnick

     Commentaar


     • #6
      Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

      Wie graag tongzoent (of vindt dat dat erbij hoort) dient te weten dat deze dame tegenwoordig 25 euro vraagt en dus van tongzoenen een optie maakt. Het tongzoenen zou zelfs dan nog niet zo innig zijn.

      Commentaar


      • #7
       Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

       Ja blijkbaar wisselende ervaringen met haar. Het is dat ik over al mijn ervaringen schrijf dus zo ook over deze dame. Ik viel voor haar natuurlijke flair en schoonheid. Haar soepele beweeglijkheid, haar charme. Ook zij nam alle tijd voor de pre-sales dus ik had er wel een goed gevoel bij. Vaag in mijn achterhoofd wist ik dat er over haar positief geschreven was. De details zoals sexenfun aangaf dan weer niet.

       Op de kamer sprong ik eerst snel even onder de douche omdat het warm was transpireer je al snel licht en dat is voor een dame niet prettig. Ondertussen kun zij het laken op bed leggen etc. Ik kroop er bij en toen begon het gelazer. “Zo eerst even mijn tarieven en wat we gaan doen” waren haar letterlijke woorden. “Dat doen toch alle dames?” De zakelijkheid waarmee de sessie begon, pfff, toen kwam inderdaad ook nog het surplus van 25 euro voor zoenen. Oke ik “doe maar”, want een sessie zonder zoenen is ook niks.

       Nou de sex, tja een erg matige standaard pijpbeurt, recht op en neer, fantasieloos en met bovenmatige handinzet. Het tongzoenen, waar ik dus 25 euro voor moest lappen trok ook geheel op niets. Het waren meer gewone kusjes met haar puntje van de tong er uit. Bij het neuken, traditioneel, lag ze te gapen! Op zijn doggy afgemaakt. Waarna ze nog wel heerlijk knuffelig tegen je aan komt liggen. We spraken nog wat waarbij ze aangaf moe te zijn, iets waar ik eerder nog weinig van gemerkt had.

       Zo blijkt maar weer dat mooi en goed toch twee andere begrippen zijn.
       Laatst gewijzigd door Krukkie; 06-12-10, 21:53.

       Commentaar


       • #8
        Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

        Niet dat ik plezier heb in jouw mindere sessie met haar maar jouw recensie geeft meer de waarheid aan, geschreven zoals beleefd! Proficiat, bespaart niet-optik fickers een teleurstelling. Het geeft ook aan dat als ik iets negatiefs schrijf het ook werkelijk zo is en het niet uit wraak of zo is. Eerder denk ik soms dat sommige leden zo teleurgesteld zijn na een mindere sessie met een hele knappe dame dat ze hun onvrede een beetje in vreugde zien omkeren als ze weten dat ook een andere beer (door hun positievere berichtgeving dan de werkelijkheid) hetzelfde zal meemaken .

        Commentaar


        • #9
         Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

         bedankt sexenfun, wat jij aangeeft speelt wel vaak denk ik. Vandaar ook mijn laatste opmerking.

         @mod

         ik heb een foutje gemaakt, standaard 50 euro plus surplus 25 maakt natuurlijk 75 ipv de ingevulde 50. Svp wijzigen.

         Noot mod: bedrag aangepast.

         Commentaar


         • #10
          Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

          Opgelet!

          Momenteel werken er 2 Kinga's in YY. Diegene die in dit draadje beschreven is, werkt er al sinds eind 2006. Ze heeft altijd lang blond haar gehad. Altijd zeer slank (modellenfiguurtje). Lijkt veel op de jonge Cameron Diaz.

          Er werkt sinds kort echter een andere. Die heeft helemaal geen modellenfiguurtje maar is normaal tot normaal-ietsjes meer (een goeie week geleden). Zij kan 7 kilo afgevallen zijn, de Kinga die sinds 2006 in YY werkt, als die 7 kilo is afgevallen is het een serieus geval van anorexia.

          Mag ik veronderstellen dat jij de nieuwe Kinga hebt gehad?
          Maak je dan een formuliertje aan?

          Commentaar


          • #11
           Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

           Oorspronkelijk geplaatst door seksenfun
           Kan niet anders of er is dus nog een derde Kinga in YY .
           Oorspronkelijk geplaatst door Ropo
           Volgens mij werken er momenteel 3 Kinga´s in YY. De nieuwe Kinga is een Hongaarse met een normaal tot wat voller figuur, beetje donkerder blond en een cupje c.

           De moderator maakt er weer een zootje van. Maar voor normale stervelingen valt het ook niet mee. De bekende Poolse Kinga is klein, fijn en heeft halflang blond haar.

           De Hongaarse Kinga, heeft een wat voller postuur, zeg maar normaal+, sexenfun moet haar gezien hebben want ze was op het kerstfeestje aanwezig. Ze was hoofdzakelijk te vinden bij de open haard samen met de rest van het Hongaarse klasje en had een wit setje aan. Ik heb haar slechts kort gesproken waarbij ik haar naam en afkomst en leeftijd gevraagd heb. Verder weet ik niet veel van haar.

           De derde Kinga, ook blijkbaar een Poolse met een bril en askleurigblond haar ken ik niet, echter ik had wel vernomen dat er nog een Kinga ronddwarrelde.

           Meer kan ik er ook niet over schrijven.

           Commentaar


           • #12
            Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Kinga (Pol) (goed)

            Aangezien ik gisteren maar niet weggeraakte in yy (ik bleef geil) besloot ik om nog één drankje te nuttigen alvorens toch door te gaan.
            Terwijl ik aan de bar stond spotte ik plots het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb in YY (en mogelijk elders):
            - een lief gezichtje, de ideale schoondochter
            - een perfect lichaam, waarbij alle verhoudingen kloppen
            - bovendien val ik op blond, wat ook al het geval was
            Ik keek enkele malen in haar richting, waarbij ze telkens lief glimlachte.
            Hoewel ik normaal wat bang ben om met zulke schoonheden naar de kamer te gaan, besloot ik het er toch maar op te wagen.
            Ze bleek Kinga te heten en afkomstig uit Polen.
            Vanaf het begin was er een klik tussen ons.
            Na mijn ervaring verbaas ik me over de wisselende recensies.
            Voor mij was dit de beste ervaring ooit in YY, een absolute GFE.
            Alles zat erop en eraan.
            Kinga begon meteen met hartstochtelijk tongzoenen, bovendien vrij diep.
            Daarna begon ze mij af te likken en heerlijk te pijpen.
            Ik heb hetzelfde dan bij haar gedaan.
            Bij het beffen werd ze heerlijk nat, waarbij ik kon genieten van haar zalige sapjes.
            Vervolgens op haar gekropen, waarbij het niet veel scheelde of hij floepte er zonder condoom in.
            Gelukkig toch maar even het verstand erbij gehouden en condoom aangebracht.
            Gedurende de hele sessie bleef ze tongzoenen en ze genoot zichtbaar.
            Ik moest haar ook voortdurend blijven vingeren tijdens het neuken.
            Ook de aftersales waren zeer goed.
            Herhalingsgevaar is in dit geval extreem groot en zelfs een plicht!!!

            Noot voor moderator: Ze zou intussen 24 jaar oud zijn.
            "Wie het kutje niet scheert is het likken niet weerd"

            Commentaar


            • #13
             Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

             Afgelopen zaterdag net voor ik naar huis wilde gaan kwam ik mooie knappe Kinga (26 jaar) uit Polen tegen. Ze had een echt WOW-effect op mij dus ben ik toch maar meteen naar haar toe gelopen. Na een leuk gesprek was ik snel verkocht en ben ik met haar een half uur naar de kamer geweest. Dat was een uitstekende ervaring en zo had ik een extra mooi einde van een topdag. Een echte aanrader en hopelijk is ze nog lang aanwezig is Sixsens. Voor mij in ieder geval zeer zeker voor herhaling vatbaar. 100% herhalingsgevaar! Een leuke spontane meid met een prachtig lichaam.

             Commentaar


             • #14
              Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

              Het 'oude' Kinga-topic uit het archief gehaald en samengevoegd met de nieuwe berichten.
              Enjoy!
              moderator escort en privéontvangst, clubs en privéhuizen Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

              Commentaar


              • #15
               Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

               Mijn tweede sessie van de avond werd er één met Kinga. Ik had genoeg van de dames die achter mij kwamen, dus nu ging ik de rollen omdraaien. Ik had al meerdere keren deze dame aan de bar zien zitten en zijn 'jaagde' niet...

               Voorzichtig dichterbij gekropen en een gesprekje aangeknoopt. Het bleek Kinga, een 26-jarige Poolse te zijn. Ergens in dit topic heb ik gelezen, een 'Cameron Diaz-type'. Ik geef ze gelijk !!

               Na wat te praten over koetjes en kalfjes zijn we naar een kamer vertrokken. Hier hebben we de sessie zeer ontspannen en traag aangevat. Langdurig wederzijds wat zitten teaden (zoals ik het graag heb). Dit bleek ook de juiste aanpak te zijn om Kinga helemaal te laten ontploffen. Ik had er zo'n plezier in haar zo te laten genieten, dat zij meer is klaargekomen dan mij . Het was met voorsprong de beste sessie die ik ooit heb mogen meemaken. Sterker nog, zij gaf mij het gevoel niet in een club te zijn... (gevaarlijk gevoel ). Deze sessie heeft ruim 1,5 uur geduurd wat neerkwam op 150 euro. Van tevoren wist ik al wel dat het minstens één uur ging zijn, daar ze al aangegeven had geen halve uurtjes te doen.

               Conclusie: topervaring en zeer groot herhalingsgevaar.

               Commentaar


               • #16
                Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                De tweede keer dat ik haar zie, jaagt niet, weet wat ze wil, geniet er echt van.
                Na wat small-talk een kamer voor een uurtje opgezocht, helaas was het een kamer vlakbij de bar. Ze was er niet echt fan van. Toen nog kleine Jopie werd met haar tongpiercing zeer vakkundig onder handen genomen. We hebben het een verschillende standjes afgemaakt.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                 Gisteren nog eens naar Sixsens geweest en voor het eerst met Kinga naar boven gegaan. Ik stel mij hierbij spontaan de vraag: waarom in Godsnaam heb ik niet eerder gekamerd met deze dame??? Zij heeft gewoonweg alles. Prachtig figuur, leuke babbel, heerlijke sex. Beste sessie ooit.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                  Op 12 december voor de eerste keer met Kinga op kamer geraakt.

                  Kinga begin dit jaar eens gesproken in de kleedkamer van Sixsens. Uitstekend figuur, lichtblond, mooi gezicht. Haar verschijning straalt degelijkheid uit, sprak zelfs een beetje Nederlands. Dat alles wekte toen al mijn interesse! Echter, Kinga lange tijd niet meer getroffen in Sixsens. Ze is er enkele maanden uit geweest. Ik zag haar weer vorige week vrijdag in Sixsens. Ik werd er op attent gemaakt, want ik had haar niet meer herkend. Haar lichtblond haar heeft plaats gemaakt voor naturel donker blond.
                  Er werd ook weer over haar geschreven en door de ervaringen van bartdepauw werd mijn interesse weer nieuw leven in geblazen.

                  Ik had hoge verwachtingen. Het is toch de eerste keer. Dan is het aftasten, is er wel een klik? Bij hoge verwachtingen kan het gemakkelijk op een teleurstelling uitlopen.
                  Kinga is een druk bezette dame. Het kost best moeite haar te boeken. Op de verjaardag van KanariePiet kwam het er dan toch van.

                  Een drankje aangeboden (Whiskey Redbull en een belleke vino voor mezelf) en zo kon dan eindelijk een gesprek worden aangeknoopt. Qua presales een totaal andere invulling dan je van de meeste dames kan verwachten in Sixsens. Geen gefriemel of wat dan ook. Nee, een net gesprek in goed Engels over diverse dingen. Misschien maakte het dat nou juist zo spannend en apart. Ze geeft vooraf duidelijk aan dat de kamertijd minimaal 1 uur is. Ik maak zelden/nooit kamers die korter zijn dan een uur, dus dat was geen probleem.
                  Eenmaal op de kamer is douchen vooraf gewenst. Ook Kinga doucht voorafgaande aan de kamer. Datzelfde is ook het geval na de kamer!
                  Op de kamer is Kinga 100% GFE. Hoog knuffelgehalte en TZ. Uitstekende service (GOSP = 1,1M!!). Later had ik er spijt van dat ik 'slechts' één uur heb gekamerd. Met Kinga zou ik gemakkelijk anderhalf of twee uur op kamer kunnen blijven. Dubbel en dik de Euro's waard. Ik heb geen idee hoe een High Class afspraak er uit ziet. Ik zie wel eens van die advertenties van High Class dames met prijzen waar je van verschiet. Dit zou er wel eens een kunnen zijn, maar dan voor een gangbare saunaclubprijs.
                  Bij Kinga is het totaalplaatje meer dan in orde! Optiek, klasse, levendige communicatie, hygiëne en vooral uitstekende service! En niet onbelangrijk voor mezelf....lol! Veruit de beste kamer uit mijn P6-leven tot op heden en met stip op één! En dit was pas de 'try out'. [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/laugh.gif[/IMG]
                  Herhalingsgvaar 100% en dan zoek ik er een kamer met whirlpool bij. Dit was genieten!!
                  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                   Op mijn verjaardag mocht een kamer met Kinga niet ontbreken. Het is dan nog maar altijd weer de vraag óf ze aanwezig is en óf ze niet bezet is. De goden waren mij gunstig gestemd.

                   Zoals gewoonlijk was Kinga goed bezet en duurde het tot laat in de avond alvorens het tot een kamer kwam.
                   Een whiskey cola en een weisswein, waarmee we uiteindelijk richting kamer gingen. Doe er maar een met jacuzzi, want deze had ik mij al weken in gedachten! Van Maggy kreeg ik vanwege mijn verjaardag de kamer met jacuzzi gratis. Top!
                   Het duurt even voor zo'n bad is gevuld. Eerst een opwarmertje op het grote bed. Het water in bad was bloed heet. Gevolg was dat de spiegel was beslagen en de film niet in spiegelbeeld was te volgen. Misschien ook maar beter, want ik heb slechte ervaringen met films [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/017.gif[/IMG].

                   In bad kwam ze heerlijk boven op mij liggen enz, enz...... . Ik moet zeggen, dat beviel me wel [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/grin.gif[/IMG]
                   Op het droge was het weer een feestje. Knuffelen en TZ in het kwadraat. Afgewisselde met blasen, waarbij haar tongpiercing goed werk doet. Uiteraard ook Kinga verwend, waarbij ze zeer goed meedoet.
                   Een 100% Kinga kamer! Een kamer waar het aan niets ontbreekt en het gehele plaatje klopt. Het was dan ook ruim na middernacht toen we kamer verlieten.
                   Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                    Op de verjaardag van pret en Vazkor (19 maart) duurde het even alvorens ik met Kinga op de kamer belandde. Wachten wordt beloond. Al werden de presales verstoord door Poolse collegaatjes van Kinga. Gezellige meiden, niets mis mee, maar op dat moment even te veel. Als gevolg daar van hielden we de presales kort.

                    Al eerder op de dag had ze mij begroet met een paar dikke 'hugs'. Wat een figuur en looks! Blonde lange haren, eindeloos lange benen en een voorgevel waar veel dames van dromen (en ik ook). Maar Kinga is ook van een goed gesprek. Een gesprek waar "Schatzie, Zimmer of Schlüssel niet in voorkomen. Relax is het motto!

                    Het was mijn derde kamer met Kinga. De eerdere kamers waren al van uitstekende klasse. Maar deze was nog beter. Elke keer weer een verrassing. Voordeel is dat je elkaar al wat beter kent. Beiden vooraf douchen. TZ is subtiel, uitdagend en heel erotisch. In combinatie met een hoog knuffelgehalte is de kamer eigenlijk al geslaagd. Dat knuffelen en TZ gaat oneindig door. Ik krijg daar maar geen genoeg van. Blasen, Daty, weer zoenen, zoenen en nog eens zoenen........weer afgewisseld met blasen. En toen kwam het beest in haar los. Vorige kamers waren 100% GFE, maar nu was er een behoorlijke dosis porno bij! Ik liet het allemaal gebeuren. Weer heeft Kinga mij aangenaam verrast! [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/censored.gif[/IMG]. Welke term overtreft: Topkamer? Vanaf start tot eind is het genieten.
                    Na de kamer douchen en afrekenen. Herhalingsgevaar........raad eens? [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/grin.gif[/IMG]. Dan wel een kamer met jacuzzi. [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/bad2.gif[/IMG]

                    Het is maar goed dat Kinga er niet zo vaak is [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/wink.gif[/IMG] Maar stiekem hoop ik dat het geen grap is op 1 april in Sixsens [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/littleangel.gif[/IMG]
                    Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Kinga (Pol)

                     Sorry mijnheer Sjeufke dat ik haar juist voor jou wegkaapte want jij was in feite al langer aan het wachten. Er zou in feite een soort van nummertjes systeem voor haar gemaakt moeten worden zoals bij de slager. Maar goed, ik kan niet veel toevoegen, de kamergang met haar is telkens een feest. Jammer dat de kamers onder niet een unieke sleutel hebben want midden in het bettere befwerk werd de deur geopend door een ander koppel. 'Kom er toch gezellig bij' waren niet de woorden die bij mij op kwamen omdat ik Kinga graag voor mij alleen heb. Tijdens het pijpen kreeg ik ook nog eens de kramp in mijn dij waardoor ik mijn stijfheid verloor. Inwendig was ik mij serieus aan het opjagen. Maar goed, het was uiteindelijk weer een geweldige sessie geworden en de drang om langer te blijven is dan ook erg groot. Ik kon dit mijnheer Sjeufke niet aan doen, dat zou hij op dat moment niet overleven.

                     Tja Kinga, wat kan daar nog over gezegd worden? Ik zeg altijd, een getrouwde man die met haar een kamergang doorbrengt, zal de dag nadien de echtscheiding aanvragen, zo simpel is het.

                     Noot mod: graag in het vervolg een recensie met ingevuld recensieformulier