Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2 (Bul)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2 (Bul)

  Gisteren kennisgemaakt met Melissa toen ik op mijn favorietje aan Carmen aan het wachten was die veel te laat kwam.
  Heb van Melissa nog niets teruggevonden, moderator indien dit ergens anders moet, corrigeer me aub. Effe gebabbeld, waardoor ik begreep dat ze maar af en toe naar Sixsens komt, van Dusseldorf is en waarschijnlijk meer naar clubs in die buurt gaat dan in Nederland.
  Was rond 13u in Sixsens, gewacht, tegen veel dames nee gezegd, maar Melissa had iets speciaals en was het wachten beu.
  Tongzoenen was ondermaats en heel kort, beffen ben ik niet aan geraakt, ze heeft heel mooie naturel borsten en ook een heel mooi zandloper lichaam met een lekkere kont. Kort samengevat ben veel te snel voor "you wanna fuck" gegaan, zij bovenop, waardoor mijn kruid snel verschoten was. Mede doordat zij zo goed was en het zicht super was. Herhalingsvatbaar? Zeker, maar dan voor een uur en haar een beetje afremmen.

 • #2
  Re: Lemiers/Vaals, Sixsens Rijksweg 1, Melissa

  In de alfabetische lijst staat (al/nog) een Melissa: http://www.hookers.nl/showthread.php?t=287123

  Moeilijk om zeggen of het om dezelfde of een andere Melissa handelt. Ik laat de topics dus maar even apart tot iemand het kan uitklaren. De nationaliteit van deze Melissa (ik doop haar maar even Melissa2) zou al veel zeggen (vermits de eerdere Melissa Russisch is).
  moderator escort en privéontvangst, clubs en privéhuizen Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

  Commentaar


  • #3
   Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2

   Als deze Melissa Bulgaars is, weet ik wel wie je bedoelt.

   Die is 23 jaar, donkere haren tot op de schouders, spreekt Duits en is erg beweeglijk.

   Dit zou dan in principe Melissa 2 zijn, want er is nog een Roemeense Melissa en een andere Bulgaarse Melissa die zich Melissa 3 noemt. Deze derde is meer een girl next door, veelal muurbloempje die niet of nauwelijks jaagt en met kleinere cup. De eerste Melissa is blond en loopt vaak topless door de club, iets wat Melissa 2 (helaas) niet doet (ondanks mijn recente aansporingen).

   Als mijn vermoeden klopt mag mijn volgende post onder dit topic (Melissa 2) blijven staan...

   Commentaar


   • #4
    Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2

    Om te beginnen: Er zijn onderhand drie Melissa's in Sixsens: een (Roemeense) Melissa en twee Bulgaarse Melissa's. Waarom makkelijk als het ook moeilijk kan, denk ik dan maar...

    Paspoortjes vind ik altijd moeilijk, maar je kunt ze makkelijk onderscheiden. De Roemeense is blonde en loopt vaak topless rond, de eerste Bulgaarse (zeg maar Melissa 2) is een vrolijke ADHD type en de derde (Melissa 3, zoals ze zichzelf ook noemt) is meer een GND/muurbloempje.

    Afijn, dit draadje zou moeten horen bij de eerstgenoemde Bulgaarse, Melissa 2 dus, Lengte ongeveer 165cm, normaal postuur, prachtige borsten die ze helaas vrijwel altijd verpakt omdat ze voorheen in een fkk club heeft gewerkt en topless lopen haar daar wellicht teveel aan herinnert (tja, vrouwen...). Donkere haren tot op de schouders, spreekt prima Duits en is zoals gezegd "gezegend" met een ADHD-achtige energie. Over het algemeen is ze zeer aanwezig en als ze jaagt (en dat doet ze meer dan gemiddeld) werpt ze zich al eens zonder pardon bovenop haar potentiële slachtoffers. Degenen die de afgelopen week in Sixsens waren en mijn gezicht kennen, hebben haar vaak genoeg kunnen herkennen als ze weer eens bij (of op) me zat, me natmaakte met zwembad- of mineraalwater, citroen pikte uit mijn glas cola of water enzovoorts, en daarna weer vrolijk doorfladderde...

    Als jagertje kende ik haar dus van zien, lopen en (be)springen en de eerste conclusie dat het dan ook wel een afwerkertje zou zijn deed mij afstand houden. Dat ging lange tijd goed totdat ze mij op nog onbekende manier in haar vizier kreeg en me steeds vaker opzocht, zelfs na enkele afwijzingen. Toen we dan toch een keer op kamer zouden belanden zei ze ook eerlijk dat als ze haar pijlen ergens op gericht had, ze niet makkelijk en snel zou loslaten... blijkbaar met vaak genoeg het gewenste resultaat...

    Ik moet eerlijk zeggen dat deze dame me in zeer veel, misschien zelfs alle opzichten verrast heeft. Zoals ik haar (onder lichte dwang) heb leren kennen kan ze ontzettend lief en zelfs zorgzaam zijn als ze je mag, zelfs als ze je nog nauwelijks kent (vrouwen hebben vaak zo'n gevoel waar wij mannen niks van snappen). Natuurlijk ben je als gast, zeker als je wat vaker komt, al snel onder de nodige dames bekend omdat vrouwen nu eenmaal ook goed kunnen kletsen en waar zouden ze het in een saunaclub vaak anders over moeten hebben dan over hun klanten en hun ervaringen daarmee? Zo ook gaf Melissa vorige week op mijn schoot zittend aan "Ich mag dich" en reageerde ze op mijn op opmerking dat dat niet kon omdat ze me (nog) helemaal niet kende met de opmerking: "Das ist ein Gefühl ... und ich hab schon viel über dich gehört...", dat laatste met een ondeugende blik ...

    Ze heeft me de afgelopen week in Sixsens (waar ik 5 dagen was!) veel, heel veel aandacht gegeven zonder echt te pushen om een kamergang of iets anders zoals een drankje. Enkel de citroenschijfjes in mijn water of cola werden me telkens vakkundig afhandig gemaakt, die eet ze in geheel op met een bijbehorend gezicht waar ik telkens weer dubbel van lig. Melissa is een ontzettend vrolijke doos en tevens ontzettend actief. Altijd in voor een ondeugend spel of een potje teasen en zoals gezegd raakte ik haar de afgelopen week in Sixsens maar niet kwijt. Waardoor mijn beeld van haar toch telkens een stukje positiever werd dan in beginsel aangenomen (een mens kan zich vergissen, nietwaar... zeker bij eerste indrukken).

    De eerste kamergang deed zich voor op de dinsdag, waarbij ik het wegens een veel te hoog alcoholpercentage bij een half uurtje heb gehouden. Ik was echter inmiddels erg nieuwsgierig geworden en ze heeft een prachtig lichaam waar ik meer van wou zien. Het werd uiteindelijk een kamertje zonder hoogtepunt (uiteraard wel wat pogingen om daartoe te komen) maar wel met een enorme boel lol en lachen, en dat was voor die ene keer ook wel eens wat anders. De spanning was door de veelvuldige korte contactmomenten behoorlijk opgelopen dus het moest er maar een keer van komen, dacht ik toen maar....

    De overige info volgt in een of meer komende berichtjes, ik moest maar ergens een begin maken dacht ik zo...

    Commentaar


    • #5
     Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2

     Pfff, ik ben er niet zeker van of ik in het juiste draadje post, maar dit is qua uiterlijk en gedrag de 'juiste' Melissa van de drie. Mijn ervaring was helaas erg negatief. Graag dus bevestiging van andere wandelaars met eventueel gelijkaardige ervaringen dat dit de juiste plaats is, en anders mag een mod dit bericht graag weghalen, want ik wil zeker niks negatiefs schrijven over iemand die het niet is.

     Het eerste contact was in de oriëntaalse ruimte, met prima presales en een leuke babbel (in het Duits). Op dat moment hield ik het nog af, maar ze stond op een shortlist. Uiteindelijk, na best wat jagerig gedrag, maar op een lieve, leuke manier, belandden we op de kamer. Ik vroeg haar nog of het een goed idee zou zijn. Absoluut was het antwoord: ik zal je verwennen.

     Dat viel dus even tegen op de kamer. Het allereerste wat ze zei (toen we allebei op bed lagen en ze al even met me gespeeld had) was 'ik pijp alleen met condoom'. Dat was even slikken, niet zozeer omwille van dat condoom, maar omwille van de slinkse manier waarop. Toen ik haar zei dat ze dat toch ook beneden had kunnen zeggen, was ze dat 'vergeten'.

     Het pijpen met duurde één (hele) minuut, en daarna switchte ze zonder vragen naar cowgirl. An sich was dit best verdienstelijk, net zoals missio en doggy. Maar e.e.a. impliceerde wel dat het feestje na een kwartiertje helemaal voorbij was.

     Wat moet ik zeggen? Voor een stuk eigen schuld natuurlijk, ik had het maar moeten vragen (hoewel, pmc, dat heb ik nog nooit meegemaakt in SS, YY, H7, Bab) en eventueel had ik de sessie maar moeten afbreken (maar tijdens die minuut blasen had ik haar natuurlijk ook al aangeraakt, dus de sessie liep (in mijn ogen en ongetwijfeld ook de hare).

     Op een schaal van 1 tot 10 een magere 2...
     God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

     Commentaar


     • #6
      Re: Lemiers/Vaals, Rijksweg 1, Saunaclub Sixsens, Melissa2 (Bul)

      De Pater Familias van de Bulgaarse maffia heeft mij vorige week onder absolute zwijgplicht over zijn identiteit me er fijntjes op gewezen dat de Melissa die ik zondag 9 april heb leren kennen deze dame betrof. Bovenstaande verhalen bevestigen idd datgene. Nu heb ik ergens een zwak voor de "crazy bitches" en haar vrolijke en gekke gedrag bleven door mij niet onopgemerkt. Gedurende de avond hebben we elkaar op momenten zitten te dollen en na mijn kamergang met Crystal kwam ze terwijl ik in het bubbelbad zat doodleuk haar sessie met mij van twee uur "opeisen". Later in de bar deed ze nog een poging om mij te overtuigen met haar te kameren. Ik zei haar dat ze me bij mijn volgende bezoekje maar aan mijn koord moest meeslepen naar de kamer.

      Eergisteren kort na binnenkomst kwam ze me begroeten en natuurlijk was het gelijk weer dollen. Haar gezegd dat ze me maar rond 16.00 moest opzoeken en dan zou ik mijn belofte aan haar nakomen. Ik zat in het bubbelbad toen ze kwam binnenhuppelen en wees op haar horloge en zei dat ze de sleutel ging halen.

      Haar restte de ondankbare taak om na het service geweld van Crystal 8 dagen eerder en Kandy (GT) een dag eerder te proberen me van de sokken te blazen. Dit is haar zoals ik al verwachtte niet gelukt, maar ik heb ook geen spijt van het uurtje wat we hebben doorgebracht. Op de kamer veranderde ze in een lieve, zorgzame meid die het je absoluut naar de zin wil maken. Lekker tongzoenen, redelijke PZC, cowgirl en doggy. Ook tijdens de rest van mijn verblijf bleef ze dollen en kwam ze een kusje stelen. Ik acht de kans op herhaling niet groot gezien de kwaliteiten van andere dames die er in SS rondlopen, maar uitsluiten doe ik het niet.

      Commentaar


      • #7
       Ik ben gisteren met haar op de kamer geweest, eigenlijk omdat ze me overviel. Qua figuur is ze echt mijn smaak: zandloper, mooie kont, mooie echte borsten. Ik heb op een bankje wat met haar gepraat en gefriemeld, maar achteraf gezien te weinig doorgevraagd. En ik had deze recensies niet gelezen..
       Op de kamer wil ze graag dat je snel klaarkomt. Ik had haar gevraagd of ze van zoenen, knuffelen en beffen hield. Aan de bar wel, op de kamer minder.
       Het is een mooie meid, dat is de reden dat ik klaarkwam bij haar. Ik kan namelijk vrij goed mijn orgasme uitstellen en na een minuutje of 20 zei ze dat ik klaar moest komen. En dat terwijl we lekker doggy deden en nog tijd hadden. Normaal is dat een afknapper voor mij, nu ben ik met het zicht op haar mooie billen en haar rug toch nog maar ff doorgegaan.
       Samenvattend: goeie looks, service minder, eerder professioneel.

       Commentaar


       • #8
        Vandaag voor een quicky me laten strikken door deze dame. Dat had ik beter niet kunnen doen. Aan de bar veel beloven (tongkussen, knuffelen), op de kamer helaas niet. We liepen door het restaurant heen en ze ging zelf sleutels aan de balie halen. Liet me in het restaurant staan. Na 5 minuten toch eens naar de balie gelopen, stond ze daar te ouwehoeren ("wachten op een goede kamer"). Op de kamer aangekomen moest ze eerst naar de wc. Deed geen enkele moeite om er iets leuk van te maken. Toen we aan het neuken waren wilde ze het rustiger aan doen (Je hebt een kleine lul maar hij is erg hard (en bedankt)), en toen ik klaar was vond ze dat ik zeer weinig ejaculaat had. Eigenlijk wel beledigend. Ik heb normaal gesproken erg goede ervaringen met dames van plezier, maar deze dame is slecht nieuws.

        Commentaar


        • #9
         @FransjePullens: zoek er niet teveel achter. Ik onderging tijdens mijn laatste bezoek krek hetzelfde scenario. Ik geloof niet in toeval. Deze meid is een farce voor de club.

         Commentaar

         Aan het werk...
         X