Saunaclub Xanten Algemene Info

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • #51
  Snipperdagje genomen en op naar de Masker Party in Xanten..yeah...NOT. Daar stonden we met een beer of 6. Na anderhalf uur toch maar even met Ellena gekamerd en dat werd een echt quicky, de dames hadden het druk. Ze waren met z’n drieën en de deurbel bleef gaan. Volgens bardame Anja hadden de dames last van Stau of andere vervoersproblemen.

  Gelukkig was daar Lea die ik bij mijn laatste bezoek uitgebreid had liggen rimmen en masseren en dat was ze niet vergeten. Heerlijke standaard missionaris gehad dus het zonnetje begon weer te schijnen. Na een jacuzzi massage heb ik me laten pijpen door de Dominicaanse Judith met haar warme mondje en handjes. De dag afgemaakt met nog 20 minuten Ellena en 40 minuten Lea met diverse activiteiten. En Lea heeft hem graag door de achterdeur, alleen vertelde ze me dat pas aan het einde dus volgende keer, 5 september is ze weer terug van Urlaub, begin ik daar mee ;-)

  Kortom, die party thema’s stellen niet zoveel voor. Maar ik blijf het die 2 uur rijden en 120 euro waard vinden en gezien de aanloop ben ik niet de enige.

  Commentaar


  • #52
   Woensdag deze club een bezoek gebracht. Vroeg aanwezig en mijn kaartje verzilverd waarvoor nog dank. Thekedame was aardig. Eerst omgekleed en onder de douche gesprongen . Zon 10 meiden aanwezig , meeste toch wat asn de gewichtige kant. Eten en drinken was ok. Bij de dames toch elke keer dubbele tijd genomen. Ze deden toch wel hun best om het naar de zin te maken . In totaal 3 dames gekamerd waarbij de laatste Roemeense toch wel het beste was. Spreekt Engels en heeft een normaal figuur en een goede service. Mij verder wel goed bevallen en na 6 uur verblijf huiswaarts gegaan

   Commentaar


   • #53
    Om te beginnen wil ik het forum bedanken voor het kortingsbericht wat ik ontving

    Vorige week werd het tijd om de aanbieding ( 50% korting ) te gaan verzilveren voor die was verlopen
    Mijn laatste bezoek aan Xanten dateert nog aan het vorige pand met goede herinneringen aan good old Elvira.
    Nu op naar de nieuwe locatie ( pas op de flitspaal..)
    Bij binnenkomst herkende ik Barbara die mijn kortingskaart direct innam met bijbetalen, handdoek badjas en Ebru werd opgeroepen voor de rondleiding.
    Ik denk dat ze op die manier de dames een "date" kans geven wat bij mij overigens niet lukte.
    Na het ritueel naar de bar waar ik Judith op een van de banken zag zitten. Ik had vooraf wat huiswerk gemaakt dus herkende haar en las haar recensies.
    Ik schat in dat er op dat moment 4 a 5 dames aanwezig waren en niet mijn smaak; klein en dik. Drankje genomen een naast Judith plaats genomen wat al snel ontaarde in was steel en voel werk.
    Vervolgens een kamergang van 40 min met haar gemaakt, ze doet niet aan tongzoenen maar verder heeft ze wel haar best gedaan... we hadden ook wat meer tijd.
    Hierna bleek Judith wel in trek bij de aanwezige beren dus een tweede kamergang met haar zat er niet in aangezien ik weer twee uur reistijd voor de boeg had dus vertrokken.
    In de hal werd ik nog wel aangesproken door, denk de assistent van Barbara, die zich verontschuldigde voor het kleine aantal aanwezige dames, maar dat er na de vakantie periode weer veel mooie dames zou zijn... Voor mij de laatste keer Xanten..

    Commentaar


    • #54
     En nee ik heb geen aandelen bij deze PT maar toch maar weer een verslagje van mijn dag.
     De dag begon met Jessica, een goed gevulde Bulgaarse dame die er prima uit ziet. Lekker mee gekamerd. Vervolgens de opdringerige lawaaipapegaai Elena lekker haar gang laten gaan. Kortom de eerste 2x20 minuten waren prima besteed.
     En dan een klein missertje. Ebru en Nadja samen, tja niet helemaal mijn ding. Een 6- zullen we maar zeggen.
     Gelukkig de dag goed af kunnen sluiten met 40 minuten Samantha. ‘Lekker kontje’ & ‘Lekker neuken’ is zo’n beetje haar Nederlands maar daar druipt de geilheid dan ook vanaf en ook uit als je je tong er tegenaan zet ;-).
     Kortom weer een goed bestede dag afgewisseld met jacuzzi, sauna en een hapje eten.
     Ook nog uitleg gegeven aan een Nederlandse beer hoe je die 6x 20 minuten kunt inzetten en dat je daar niet met een zak met 18 muntjes rondloopt. Het is tenslotte geen kermis :-)
     Persoonlijk vind ik prijs kwaliteit prima dus ik voel voorlopig nog niet de behoefte om mijn kwakje voor een hoger bedrag kwijt te raken.

     Commentaar


     • #55
      Onlangs heb ik deze club wederom bezocht. Na het winnen van een kortingskaartje wilde ik deze gelijk maar "verzilveren". Hartelijk dank hiervoor.
      Ik was wederom vroeg aanwezig en kon gelijk kiezen uit een 5 tal meisjes. Ellena herkende mij en wenkte me om naast haar plaats te nemen. Gezien mijn ervaringen vorige keer met haar had ik daar geen bezwaar tegen. Na een gezellig intro gesprekje gingen we ons afzonderen. Gezien het aantal "credits" dat ik vandaag kon gebruiken boekte ik maar meteen een dubbele afspraak. Wat is het toch een heerlijk geil (en een beetje gek) wijfje. De sex met haar is meer dan prima en ze weet het beste uit mij naar boven te halen. Na een intens lange neukparty in diverse standjes spoot het condoom in haar strakke kutje heerlijk vol. Vermoeid bleven we nog een tijdje nagenieten en streelde ze mij gevoelig.
      Omdat het nog heel rustig was met aanwezige beren besloot ik om na het douchen er gelijk een tweede ronde achter aan te plakken. Ik nam plaats naast de nog jonge Nadja, een Turks meisje, begin twintig, mooi gezicht maar wel "volslank" met grote borsten. Omdat ze nog maar kort in Xanten werkt en helaas geen Duits of Engels spreekt was de communicatie moeilijk. Ik besloot om de gok toch maar te nemen en met haar te gaan kameren. Omdat mijn vorige ronde nog maar kort daarvoor lag lukt het haar niet meteen om mij weer opgewonden te krijgen, maar na wat pijpen en strelen (ik gaf wat aanwijzingen die zij gelukkig wel begreep) kon ik haar in diverse standjes in haar nog strakke kutje neuken. Helaas lukte het mij niet om meteen weer een orgasme te krijgen, wat haar enigszins teleurstelde. Ik probeerde haar uit te leggen dat het niet haar schuld was, maar ik denk dat ze dat niet begreep.
      Hierna nam ik een lange pauze in de sauna en het bubbelbad, waarna ik enkele broodjes als lunch verorberde.
      Hierbij kwam Sarah naast mij zitten. Het was niet de knapste, maar wel veruit de slankste dame aanwezig. We besloten om ons gesprek op bed verder af te maken, waarna zij mij eerst heerlijk pijpte en ik haar na diverse standjes heerlijk vol spoot.
      Ik besloot om nogmaals een rondje langs de sauna en het bubbelbad te nemen. Daarna zag ik Ellena, die even ging douchen, op de trap. Ze wilde me graag nogmaals ontmoeten en spraken af dat ze mij zou komen opzoeken als ze weer naar boven kwam. Het werd een prima afsluiter van deze dag, waarbij zij mij pijpend en trekkend naar een derde hoogtepunt bracht.
      Behoorlijk moe, maar zeer voldaan, nam ik aan het einde van de middag afscheid van de dames.
      Ik heb besloten om binnenkort toch weer een keer terug te gaan; ook al is het aanbod van dames mager, de kwaliteit was zeker voldoende.

      Commentaar


      • #56
       demi is the best. We hebben elkaar gister gesproken. Je was toch iets te vroeg weg, want tegen een uur of twee werd de line-up versterkt met Samantha, Lea en Judith.

       Gister ook deze club bezocht. Ik was er klokslag 11 uur en in bezit van een kortingsbon. De ontvangst was wat merkwaardig, omdat de 'directe/eerlijke' Nederlandse dame achter de balie me vertelde, dat ze een hekel had aan hoerenlopers en er vooral was 'voor de meiden'. De meiden hadden echter minder problemen met me en ik heb een paar prettige uurtjes doorgebracht. Zoals Demi al aangaf was in eerste instantie de keus beperkt. Ik ben meteen naast Lisa gaan zitten: 23 jaar, grote bos krullen en slank, maar met het gebit van een spits uit de lagere Engelse voetbaldivisies en ze staat nog niet op de website. Ze sprak alleen Roemeens en Italiaans, maar deed wel haar best om er iets van te maken en was zeker niet onvriendelijk. Na 10 minuten op de bank naar de kamer gegaan, waar het allemaal wat te snel achter de rug was. Na een saunabezoek en een lunch buiten op de bank naast Ellena beland en met haar 40 minuten gekamerd. Ellena is een vrij stevige Grieks-Turkse, mooie borsten, een dertiger met twee gouden voortanden (tanden zijn blijkbaar een ding in Xanten). Met haar 40 minuten kamergang afgesproken (tegen dubbele punten) en die was prima: lekker lang en goed pijpen, neuken in diverse standjes en naderhand nog wat gezellig nakletsen. Na weer een sauna en nog een broodje, kwam Lea naast me zitten: Lea is Bulgaars, eind dertig, wat langer en met een goed figuur (licht buikje, maar alles goed in proportie. Ook met haar 40 minuten op kamer geweest. Na een hele poos elkaar tieten/tepels sabbelen, ging ze cowgirl en kwam ze haarzelf bevingerend luidruchtig klaar (kan ook zijn dat ze uitstekend acteerde). Vervolgens missionarisstijl klaargekomen en de tijd volgemaakt met wederzijdse massages. Uiteindelijk nog met Judith op de kamer beland (een gezette Dominicaanse vrouw, ergens in de twintig, lief gezicht, mooie borsten, praat redelijk Nederlands, want ook hier achter de ramen werkzaam geweest). Ik had geen zin om alles af te sluiten met nog een vluggertje en hebben daarom alleen wat gekletst, gestreeld en geknuffeld. Erg lieve meid!

       Al met al een goede ervaring. Twee keer twintig minuten en twee keer veertig minuten gekamerd. De 40-minutenservice in plaats van een 20 minuten-vluggertje (in de praktijk vaak 10-15 minuten) maakt Xanten voor mij de moeite waard, voldoende kwantiteit met duidelijk verhoogde kwaliteit. Verwacht geen fotomodellen, maar meiden (veelal van de steviger soort), die 15-25 jaar jonger zijn dan de vijftiger, die ik ben.

       Commentaar


       • #57
        Ik ga vrijdag de 14e weer. Iemand van hier ook van de partij die dag?

        Commentaar


        • #58
         heb wel interesse. an ik je een pb sturen ?


         Commentaar


         • #59
          Deze week mijn gewonnen kortingskaart gebruikt, nog hartelijk dank hiervoor. Bij binnenkomst zo rond 11.20 waren er 3 dames aanwezig en dat zou oplopen naar 5 a 6 in de middag. Het viel mij meteen op dat de dames goed te eten krijgen in PTX want het waren over het algemeen stevige tantes, voor mij geen probleem maar zoek je wat dunners dan ben ik bang dat het niet zo goed gaat lukken daar. Met een bakkie koffie op het terras gaan zitten en meteen kwam een dame bij me zitten die volgens haar nieuw was in Xanten, weet ff haar naam niet meer, had lang donker krullend haar beetje gezet en prachtige borsten. Na wat heen en weer gepraat een kamer opgezocht voor 40min. ik werd niet enthousiast van haar kunsten maar ach de eerste keer dan moet toch de druk eraf. Na een paar broodjes naar binnen te hebben gewerkt kwam Judith bij me zitten en na een poosje over die oude goede tijd van PTX in het oude pand met de bijbehorende tantes in die tijd te hebben gesproken met haar naar een kamer vertrokken voor een uur sessie. Nou met haar begreep ik waarom je naar Xanten moest, vakwerk met alles erop en eraan en afgesloten met een fijne rugmassage. Hierna was het alweer tijd om op de stal aan te gaan. Mijn laatste jeton die ik nog over had heb ik met toestemming van de thekedame maar aan Judith gegeven anders blijft ie maar liggen en dat is ook zonde voor de dames. Voor 60 euro een prima verblijf van een paar uurtjes, nogmaals dank voor de kortingsbon

          Commentaar


          • #60
           Vandaag naar Xanten geweest. Mooi voor 60 euro dankzij de tombola.
           Was redelijk op tijd, rond 11.45.
           Bij entree keek de vrouw verbaast naar de tombola mail, met de boodschap dat ze geen nederlands kon… maar het kwam goed.
           Er was rond die tijd welgeteld 1 gast, en de dames die er waren:
           Nadja, Ebru, Sarah, Lea, Ellena, Nina, Judith en 1 die ik denk dat Susi is, maar niet zeker weet.
           Ebru kwam meteen naar me toe, denkend dat ik wel met haar mee zou komen. Ik heb me al twee keer in die dame vergist. Tweede bezoek was ik weer vergeten hoe absurd slecht zij was…. Dus hoewel het eigenlijk de mooiste van het stel is, gemeden als de pest.
           ELLENA
           Ellena kwam naar me toe…. Verder geen interesantere in de buurt, en Ellena was geen slechte kon ik me herinneren. Ze bleef wel aandringen op een trio, dat willen ze altijd maar al te graag, want dat is een muntje voor de helft van het werk, maar daar ben ik niet voor gegaan. Dus alleen met Ellena. Dus eerste kamergang niet goed maar ook niet slecht…
           NINA
           Daarna terug, zat ik naast nina, heb ik met haar eigenlijk bijna meteen de tweede kamergang gegaan. Had mezelf te weinig tijd er tussen gegund, dus niet klaar gekomen. Dacht ook mij mezelf, ik spaar mijn orgasme voor een topper. Want Nina is oke, maar niets speciaals… Lieve kleine meid met grote borsten.
           JUDITH
           Toen ik terug kwam van Nina, direct lang Judith gaan zitten, die wist ik nog van vorige keer dat het een dopper was, uit de Dominicaanse rep. Na effe te hebben gebabbeld, met haar naar boven gegaan, en zoals verwacht SUPER. Heel erg lekker. Met haar nog even blijven babbelen, en heel uitgebreid uitgehoord wie er goed en slecht was. Want ik wist van vorige keer dat zij daar makkelijk en open over babbeld.
           PAUZE
           Toen eventjes pauze gehouden. Broodje gegeten. Wel echt karig, maar oké. Bubbelbad genomen, en daarna in de tuin gelegen. Was goed weer, dus lekker.
           Eenmaal terug boven zaten de meeste te lunchen, ook diegene waar ik mijn oog op had laten vallen. Dus maar even naast Judith gezeten, om nog verder te informeren, waar ze me uitgebreid vertelde. Met haar ook besproken dat het Lea zou worden.
           LEA
           Toen Lea uit de lunch ruimte kwam, riep Judith haar er meteen bij, dat ik met haar wilde. Dus zogezegd zo gedaan.
           Met Lea in de kamer vertelde ze dat ze de pornoster van xanten was, en dat ze heel veel opties had die dan wel geld kosten. 1 daarvan is Anaal… Het zou me 50 euro extra kosten. Die heb ik uitindelijk genomen. En ik moet zeggen, het was heerlijk!
           Aan de ene kant vond ik de 50 euro extra wat veel. Aan de andere kant, ik heb nu in totaal 110 euro op een dag uitgegeven, met 5 dames seks gehad, waarvan 1 anaal….. Dat is wel value for money.
           Na Lea weer een rustpauze ingelast. Lekker in d zon gelegen.
           Toen wilde ik toch wel een beetje afsluiten, had twee muntjes over, dus het zou of een trio of een 40 minuten worden, en ik had mijn ogen gezet op Sarah, evt met Nadja, of die andere, die ik dacht dat Susi heette.
           Op een gegeven moment vond ik het tijd worden. Ellena had me namelijk alweer 20 keer voorgesteld om met haar en Nina te gaan hahaha…
           SARAH
           Ik liep rond, maar kon niet zomaar alle dames meer vinden, alleen Sarah wel. Dus Sarah maar meegenomen. Sarah is iemand die ik al sinds het begin dat ik kom, er elke keer zie, maar nooit heb meegenomen. Ze is niet de knapste, dus was zeker in het begin nooit mijn eerste keuze. Ik merkte wel dat veel mannen gek op haar waren, dus de seks zou wel goed moeten zijn. Latere keren wilde ik haar om die reden wel een keer proberen, maar was ze elke keer bezet. Dus dit was mijn kans.
           Ze was de laatste van die dag, ik was al 3 keer gekomen, dus zijn moest het vierde orgasme (in +- 4 uurtjes) er uit halen. Bij het knuffelen merkte ik aan mezelf dat het feit dat ze niet zo knap is, mij toch een beetje remde… Dus maar vlot overgaan naar het pijpen en neuken. Dat was beide heerlijk. Ze kan goed pijpen, ze kan met haar slanke lichaam heel goed bovenop neuken, en afgemaakt met doggie, wat ook heerlijk was.

           Conclusie: SUPER VOLDAAN!!

           Commentaar


           • #61
            Vandaag weer een heerlijk dagje “schwanz wellness” beleeft afgewisseld met sauna en jacuzzi. De dag begon met mijn toppertje Sarah met een lekkere pmc en nmc. Deze dame heeft ervaring. Gevolgd door de nieuwe Susi met dezelfde combi.

            En toen was daar Nina. Een klein dikkertje met een kinderstemmetje. Tja toch maar proberen...helaas niet mijn ding ook al deed ze haar best.

            Ellena was weer zwaar aan het vissen dus ook aan haar prima pmc ontkwam ik deze keer ook niet.

            De dag afgesloten met 40 minuten Sarah met Russisch, pmc en een heerlijke massage.

            Wederom weer een geslaagde Xanten dag.

            Commentaar


            • #62
             Gisteren naar Xanten geweest. Mooi voor 60 euro dankzij de tombola.
             Was helaas beetje laat, zo rond 15 uur. Gezien ik weer op tijd weg moest, ben ik maar direct begonnen met de dames Ebru en Nadja (?). De sessie sloeg echt nergens op , maar was wel gezellig. Je mag de dames wel aanraken, maar nergens kussen. Alleen sommige standjes zijn ok (en zij bepalen welke ) een vooral niet te hard. Ach, op een gegeven moment zag ik er de lol wel van in. Mede door hun gedrag besloten om de orgasme uit te stellen.

             Kort hierop toch maar de kamer gezocht met Sofi. Leuke meid met meer mogelijkheden.

             Toen een uurtje bijkomen met sauna en jacuzzi.

             Daarna toch maar met Nadja gekamerd, was wederom gezellig, maar weer niet afgemaakt.
             Na een korte rustpauze werd het tijd om af te sluiten en heb ik 40 min gekamerd met Ebru. Ze deed haar best, maar haar beperkingen remden mij toch af. Dus na heen en weer masseren (is blijkbaar toch een ding bij Xanten) rond 19 uur naar huis vertrokken.

             Conclusie: leuke tent met af en toe mooie meiden. Helaas voor mij viel het deze keer tegen. Maar voor 60 euro een dagje (of in mijn geval een halve dag) vertoeven, is het voor herhaling vatbaar.

             Commentaar


             • #63
              Na lange tijd weer eens in Xanten geweest, mede dankzij de kortingskaart , waarvoor hartelijke dank.
              Vroeger een enkele keer gekamerd met Elvira.
              Heb een mooie dag gehad, 5x Zimmer. De dames deden erg hun best. Vooral veel plezier gehad met Judith en Ellena.
              4x "gekomen". Het eten, de sauna en de whirlpool waren goed.
              Misschien voor herhaling vatbaar.

              Commentaar


              • #64
               Vrijdag 26/10 Happy Halloween en ik besloot maar weer eens een kijkje te nemen.! Alles was goed versierd, de dames verkleed als heks (nee heren, geen flauwe opmerkingen ;-) ) of ander Halloween achtig gewaad.
               Werd na het omkleed douche ritueel bij binnenkomst gestrikt door Heks Anni die niet kon besluiten welke muts ze op moest doen. Dus heb ik me op kamer maar even vermaakt met haar andere muts :-). En dat even blijkt ineens niet meer 20 maar 15 minuten te zijn. Dus op een dagkaart heb je nu nog maar 90 minuten Spass in plaats van 120. Dus dat was even een kleine domper.
               Heb me verder prima vermaakt met lieveheersbeestje Judith die me trakteerde op een heerlijke pmc. En verder met mijn toppertje Sarah de meeste tijd doorgebracht.
               Afgewisseld met sauna en jacuzzi wederom toch een prima dagje.
               Maar die 30 minuten minder Spass vind ik toch wel een dingetje en ik denk dat ik niet de enige ben.

               Commentaar


               • #65
                Een aantal keer in Xanten geweest op zowel de oude als nieuwe locatie en mijn ervaring in zij geheel is dat het aanbod dames zeer wisselend is.
                Veel Oostblok van het kaliber gipsy waarbij je je afvraagt wie er buiten de verdiensten in ontvangst nemen tot heerlijke ordinaire Duitse huren :-)

                De ervaringen zijn dan ook wisselend van plichtmatige pijpbeurten tot geile sex en trio's. Dat laatste is me op de oude locatie toch vaker gebeurd dan de huidige.

                Ok, het kost weinig en een paar uur lekker gluren, drinken, flirten, eten en klaarkomen maakt de combinatie dat ik toch steeds weer terugga.

                Commentaar


                • #66
                 Mooi weer, geen afspraken, dus tijd voor Xanten. Vriendelijke ontvangst door Christine die begon met het verhaal dat er nieuwe meisjes waren en of ik die ook wilde proberen. Nou, bij binnenkomst wist ik direct wie er nieuw waren. Twee dames waarvan er 1 ruim boven de PTX standaard uitsprong en niet alleen vanwege haar lengte. Dus kopje koffie gepakt en er maar eens even naast gaan zitten. Ze is Spaans, en heet Sahra. Op zimmer ontdaan van de verpakking en inderdaad een prachtig lichaam. Maar van een knap bord kun je niet eten en dat bleek ook. Een matige pmc gevolgd door een missiootje. Was het proberen waard. Tijd voor sauna, jacuzzi en een hapje eten.
                 Gelukkig maakte Anni alles weer goed door de boel te laten exploderen ;-). Vervolgens met de noodzakelijke pauzes me heerlijk vermaakt met Sissy en Susi.
                 De dag afgesloten met de andere nieuwe. Carmen, ook uit Spanje, liet even duidelijk weten dat ze er ook was. Een lieve dame die me boven een heerlijk half uurtje heeft bezorgd.
                 Hoewel mijn favorietje Sarah (met de h aan het einde) er niet was heb ik me toch weer heerlijk vermaakt. Kortom weer een geslaagde dag en in december hoop ik weer een gaatje te vinden ;-)
                 Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 17-11-18, 07:36.

                 Commentaar


                 • #67
                  Kan iemand uitleg geven over het concept/kosten?

                  Ik begrijp dat het een entreefee is, op dit moment voor een dag 120 euro en 18 spass coins.
                  Maar wat kun je nu met die spass coins, iemand had het over 90 minuten vertier. Is het zo dat je per keer 5 munten moet inleveren of werkt het iets anders?

                  Op de website zie ik namelijk ook weer staan
                  "Die Preise werden von den Girls selbst festgelegt und vereinnahmt."
                  En ook dat ze zelfstandig zijn met eigen prijzen.

                  Commentaar


                  • #68
                   Op pagina 1 is dit al eens uitgelegd:
                   "....Hoi TR, vergeet die stapel met muntjes. Je krijgt gewoon 6x20 minuten spass en theke Barbara houdt dat exact bij. De dame die je uitzoekt meld zich met jouw bij de theke en dan kun je evt aangeven dat je bijv. 40 minuten wil spelen met haar. Een trio is gewoon 2 x 20minuten en gaat alleen als het niet druk is, dan stellen de dames het zelf voor. Verder kan ik je melden dat de agenda nooit klopt. Er zijn doorgaans minder dames aanwezig dan er op de lijst staan. Laat je verassen, soms is het beter en soms wat minder....."
                   Dit geldt nog steeds.

                   Commentaar


                   • #69
                    Het is 6 x 15 minuten. Geen 20 minuten. En als je een 15 minuten sessie boekt, die langer duurt, dan geldt de langere tijd. Dus 30 minuten. De theke houdt het allemaal in detail bij. Dus niks ‘de dames zijn zelfstandige .... bla bla’

                    Commentaar


                    • #70
                     Hallo. In de afgelopen jaren al wat verschillende clubs bezocht. O.a. xanten/bada bing /paradiso/business en andere.
                     moet zeggen dat xanten er voor mij kwa relax en service met kop en schouders boven uit steekt altijd netjes behandelt en goed ontvangen. Maar mischien gaat ik wel naar de verkeerde clubs?...

                     Commentaar


                     • #71
                      Aan het twijfelen om deze club ook eens een bezoekje te brengen. Hoeveel dames zijn er gemiddeld aanwezig op een weekdag? Enkel de dames die op de website staan aangegeven?