Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Larissa (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Larissa (Roe)

  Eigenlijk was ik van plan om eind vorige week nog eens richting Willich te rijden. Helaas floot mijn dochter me (onbewust gelukkig) terug toen ik nog maar net vertrokken was: 'kun je ons even komen helpen'... Ze moest eens weten

  Achteraf gezien ben ik daar wel blij om. Larissa was toen immers nog niet aanwezig... Maar goed, het werd intussen wel tijd dat ik van enige lokale kriebelingen zou afgeraken, en zodoende reed ik vandaag even snel over en weer naar Willich. Natuurlijk met aankomst voor 12 u, om evidente redenen. Het was druk, maar niet overdreven, er waren nog enkele plaatsen op de parking.

  Bij aankomst al onmiddellijk Sabina gespot, plus een heleboel usual suspects. Ook enkele nieuwe meiden. Een blondje dat er wel lekker uitzag. Redelijk skinny, met een kleine b-cup. En een zwartje (Jennifer uit Ghana); best een lekker ding (in mijn ogen): echt mooie c-cup tieten, slank, met een bol (klein) kontje. Volgens mij iets van blanke invloed - en dat maakt het voor mij wel mooier.

  Sabina was gewoontegetrouw best druk, en enigszins selectief, die indruk had ik toch. Ik denk dat ze quasi-alleen met dertigers kamerde.

  Ik moest het allemaal nog even laten bezinken. Wie zou het worden? Sabina, of 1 van die nieuwelingen? Of zou ik nog even wachten om te zien of Larissa er misschien was? Eerst dus maar even een saunaatje, en daarna een gesprekje met een Antwerpse medewandelaar (eerst in het Duits nota bene). Hij bleek de muzikant te zijn die tweewekelijks op dinsdag optreedt.

  Van waar we zaten zag ik ineens Larissa binnenkomen. Leuk, zo'n mooie meid in street wear... Ze had een grote taart bij. My birthday, riep ze trots... Needless to say dat ik mijn medewandelaar even later achterliet, toen Larissa zich in full naked glory toonde.

  Even later zaten we op een bankje, Larissa in mijn schoot liggend, met mijn beste vriendje spelend, en ik haar gezichtje en haar borsten strelend. He's strong! Nou ja, dat was dus een complimentje naar haarzelf. Natuurlijk is ie strong als er zo'n superlekker jong ding met hem aan het spelen is, en als in dat lekkere snoetje een heerlijk zoenend tongetje verborgen zit.

  Een, twee, drie, vier, ... vijfentwintig... OK, misschien kunnen we nu aufs Zimmer zonder dat mijn badjas op rare plaatsen opbollingen vertoont.

  Gelukkig hadden we een kamer boven. Tegen alle etiquetteregels in liet ik mijn dame voor mij de trap oplopen, zodat ik de kans had om voluit tegen dat overheerlijke kleine kontje aan te kijken.

  Op de kamer was het redelijk ongeremde PSE. Intense tongzoenen. Volop Eierlecken, waarbij een ondeugend vingertje ook even anaal op verkenning ging - een faveurtje dat ik dan ook maar (graag) geretourneerd heb.

  Ik weet al langer dat Larissa zichzelf graag ziet. En dat snap ik! Ze positioneert zichzelf dan ook graag zodanig dat 'alles' goed te zien is in de spiegel. Adding beauty to joy...

  Soms is het allemaal wat (te) geacteerd, maar evengoed is het erg geil. De combi van die intense tongzoenen, haar tieten met harde tepels die ze in je mond pusht, het tomeloos pussysliden, haar deepthroat pijpen... het zorgt voor een absoluut waanzinnig lekkere cocktail.

  Ik had een bepaald standje in gedachten, en dat was geen enkel probleem, maar eerst wilde ze mij absoluut nog berijden: 'er ist so gross'. Altijd een leuke boost voor je ego - ook al weet je zelf wel beter. Maar uiteindelijk hoeft ze dat niet te zeggen/doen: het is gewoon een stukje van de lieve, servicegerichte meid die ze is.

  Uiteindelijk kwam ik vanuit mijn tenen klaar, allebei staande in doggy, waarbij zij zich zo draaide dat we nog konden tongzoenen en ik met haar stevige, vooruitstekende tieten kon spelen.

  Voor mij momenteel de nummer 1 in H7.
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time
Aan het werk...
X