Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Sabina (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Sabina (Roe)

  Eigenlijk lopen er in H7 altijd wel enkele pareltjes rond. En net dat, gecombineerd met de minimale entreeprijs, maakt deze club voor mij erg aantrekkelijk.
  De afgelopen maanden waren Betty en Larissa de beauty’s van dienst, maar die hebben intussen helaas allebei andere oorden opgezocht… Maar gelukkig is er intussen Sabina.

  Eigenlijk zou ik beter niks over haar berichten. Kwestie van de concurrentie (mijn dierbare medewandelaars) niet op haar spoor te zetten. Sabina is namelijk een echte beauty (en zoals zo vaak, de foto’s op de H7-website doen haar geen recht, die fotograaf sucks).

  Sabina is 20 (in november wordt ze 21) met prachtige b-cup borstjes, een perfect slank lichaam, een knap gezichtje, heerlijke strakke billetjes (het geile gezicht om haar voor je de trap op te laten lopen), en zeker niet onbelangrijk; ze is echt een prettige gesprekspartner die heel vlot Engels spreekt (ze heeft enkele jaren in GB gewoond).

  Ik heb het aanvoelen dat Sabina oprecht je een fijne tijd op de kamer wil bezorgen, en dat lees ik ook in de berichten van mijn voorgangers op diverse fora. Ik verzonk regelmatig in de illusie dat ik met een vriendinnetje seks had. Voorafgaand aan de kamergang hadden we een relaxte babbel met een afwisseling van lachen en serieus kletsen. Alleszins, het klikte, en ik besloot het over me heen te laten komen, zonder vragen te stellen naar do’s en don’ts…

  Op de kamer was het een feest. We hadden het al even gehad over de voor- en nadelen van fkk, en 1 van de nadelen is dat er niks meer uit te pakken is. Maar alleszins, dat prachtige lichaam van haar, dat is eigenlijk perfect. We hadden het niet over de tijdsuur gehad (pluspuntje voor haar, niet opdringerig zijn), maar na 5 minuten wist ik al dat ik het leise wilde, voluit van haar wilde genieten: een uur dus.

  Meestal beschrijf ik mijn ervaringen nogal plastisch, maar dat vind ik nu nogal moeilijk. Het was behoorlijk intens, meer dan wat ik verwacht had (waarmee ik overigens niks bedoel in de richting van unsafe sex, anaal en dergelijke). Het was gewoon heel fijn.

  Ik heb geen seconde de illusie dat ik ook maar in het minst bijzonder voor haar zou zijn, maar ze geeft je wel die illusie, en daar draait het om in paysex, toch?

  Ik was overigens in H7 vanaf pakweg half 12, en het duurde tot iets van half 5 voordat ik haar kon strikken. Ze vertelde me dat ze in al die tijd maar een 10 minuten ‘ongestoord’ beneden had gezeten, met verder sessies van 1 of 2 uren… Quod erat demonstrandum…

  Het is een absoluut voorrecht om met zo’n mooi meisje voor een beetje geld zo’n heerlijke seks te kunnen hebben. Voor mij is ze de topervaring van 2016. Wiederholung? Nächste Woche...
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

 • #2
  Re: Willich, Siemensring 7, Sabina

  Oorspronkelijk geplaatst door ikke1974 Bekijk bericht
  Voor mij is ze de topervaring van 2016...
  En die van 2017!

  Onlangs las en hoorde ik dat Betty terug in H7 was. Meteen stond het vast. Ik moest haar maar eens een bezoekje gaan brengen in de zevende hemel. Samen met Larissa en Sabina is zij de dame die ik in 2016 in p6 het meest en met de meeste vreugde bezocht heb.

  Met een vol verwachting kloppend hartje oostwaarts dus. IN H7 aangekomen viel het al meteen op dat er best wat nieuwe dames rondliepen. Nogal wat van hen ook oben ohne en regelmatig zag je ook dames ff in fkk-outfit rond paraderen, al dan niet na een kamergang.

  Bij aankomst kies ik er altijd voor om eerst even te acclimatiseren. Wat drinken, eventueel een broodje eten, een saunaatje en even de poesjes uit de boom kijken (een geheel nieuwe invulling van een oud spreekwoord).

  Betty zag ik helaas niet, en later bleek ook dat ze niet aanwezig was. Yasmine leek een waardig alternatief, maar toen geloofde ik ineens mijn ogen niet. Huh, is dat Sabina??? Yep, inderdaad… Een stralende glimlach op dat superknappe snoetje, een streling, en ‘see you later’ (ze was immers in gezelschap van een andere wandelaar).

  Mijn bezoek kon niet meer stuk, dat was wel duidelijk. Een tijd later heb ik haar en passant (want ze zit nauwelijks ooit even alleen) gezegd dat ze tijd voor mij mocht vrijmaken, hetgeen geschiedde.

  De bankjes in de barruimte waren bezet zodat we even bijgepraat hebben op een bank aan de trap. Sabina had geen handdoek bij en ze ging liever niet op de bank zitten met haar quasi-blote billetjes. De oplossing was dat ze op mijn schoot kroop, waarbij mijn handdoek onschuldig (echt waar) omhoog schoof en mijn niet meer kleine vriendje alvast genietend thuis kwam tussen haar billetjes. Een déjà-vu, een Aha-Erlebnis...

  Na een tijdje hebben we boven een kamer opgezocht. Zij voor mij op de trap, haar kontje op mijn ooghoogte. Hallelujah, de Heer zij waarlijk geprezen voor zijn schepping.

  Op de kamer was het een perfecte sessie. Sabina heeft imho een perfect figuur (zie eerdere recensies, ook van collega’s - vergeet de foto's, the real thing is oneindig mooier) en bovendien is ze heel aardig en behoorlijk slim. Ik ben of word echt niet verliefd of iets in die richting, maar ze maakt alheel lang behoorlijk indruk op mij, omwille van het totaalplaatje.

  Het was fundamenteel een gfe-ervaring, met veel gevoel. Het voorspel, want dat was het eigenlijk, was zodanig sensueel en a-typisch voor p6 dat ik al na tien minuten zonder ‘echte’ seks zou klaargekomen zijn als ik niet heel intensief aan deprimerende dingen zou gedacht hebben. Het is moeilijk te verwoorden, maar Sabina gaf meer van haarzelf dan je mag verwachten (binnen de grenzen van safe sex en zonder extremiteiten). Dit was seks zoals god seks bedoeld heeft.

  Ik heb regelmatig even gepauzeerd om haar absolute schoonheid even te laten doordringen. Die perfecte borstjes (waarvan ze d’r dan gauw eentje voor mijn gezicht hield en een tepel in mijn mond duwde), dat prachtige kontje dat ze richting spiegel stak (pfff), dat lieve, knappe gezichtje…

  Wel een klein half uur hebben we in 69 gelegen. Dat zegt genoeg. Ik ben relatief terughoudend met beffen, ik doe dat absoluut niet bij alle vrouwen, maar bij Sabina had ik in dit opzicht geen enkele twijfel, integendeel.

  Ze wist nog dat mijn favoriete standje doggy is, dat kwam dus eerst aan de beurt. Met moeite kon ik vermijden dan al klaar te komen. Missio dan maar, waarbij ze terwijl we kusten met mijn tepels speelde. Vervolgens Reiterstellung en reversed cowgirl. In dit laatste standje, terwijl ze me bereed met opwippend kontje, kwam ik intens klaar.

  Herhalingsgevaar?
  Een overbodige vraag. Wanneer zij in de club is, dan ga ik enkel (nog) met haar. Ze is een absolute stunner (een optikfick alleen zou het geld al dubbel en dwars waard zijn), maar ze is ook technisch (klinkt eigenlijk veel te klinisch) erg goed, sympathiek en slim. Ze spreekt overigens beter Engels dan wellicht de meeste wandelaars.
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

  Commentaar


  • #3
   Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Sabina (Roe)

   Inderdaad een heel mooi meisje, tegenwoordig versierd met een grote tatoo, het staat haar wel.
   Spreekt nagenoeg perfect Engels, dus makkelijke communicatie. Ze is een beetje prettig gestoord, daar hou ik wel van.
   Mooie borstjes, veel mooier dan op de foto's van de site, klopt wat wandelcollega zegt.
   Eigenlijk helemaal mooi meisje, practige lang zacht haar met grote krullen, voelt heerlijk aan tijdens het pijpen.
   Redelijk herhalingsgevaar.

   Commentaar


   • #4
    Indien de melding op Freiercafé klopt zou Sabina (na een passage in Darmstadt) momenteel als Samantha in Yin Yang werken.
    God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

    Commentaar

    Aan het werk...
    X