Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Milena (Col)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Milena (Col)

  Knip, knip ....
  (uit mijn recensie van 21 nov 2014)

  Een aantal dames die ik niet kende dansten er vrolijk op los en zo ook een dame die ik wel van gezicht kende maar nog niet bij naam. Knaktuut noemde haar de look-a-like van Evelina, die Pantera een tijdje gelden heeft verlaten, en ik moet hem daar wel gelijk in geven. Ik had de hele avond al zwoele blikken van deze dame gekregen en in de bar kwam ze steeds korter bij me staan. Ik had echter geen cash meer en voelde me door de twee lange sessies met Nicolle en Elena ook geheel tevreden gesteld, dus een kamertje met deze dame had ik in het geheel niet op mijn planning staan. De dame echter bleek toch andere plannen te hebben…

  Die Evelina look-a-like (volgens Knaktuut) is dus Milena... en die kan heel lekker zoenen en pijpen. .. en gaat ook netjes door bij een ft... Rara, hoe weet ik dat?
  Heel simpel... In de bar: Rebecca zei dat ze zich vanmorgen nog geschoren had... maar dat wilde ouder en ik natuurlijk verifiëren... en dat hebben we ook gedaan, zowel haar poes als haar benen (de eerste wat langer…). Toen zei ik dat ik me vanmorgen ook geschoren had en dat ik veel gladder was dan Rebecca. .. en dat moest Rebecca natuurlijk ook verifiëren. .. Een aantal dames keken toe hoe Rebecca onder mijn badjas voelde en daarna tegen de dames zei dat ik 4 ballen had in plaats van twee... waarop alle dames natuurlijk even moesten voelen... waaronder Milena… en die bleef voelen... Heel gezellig dus... en een lekker ding, die Milena... Tja, ze had de hele avond al haar vizier op mij gericht zei ze achteraf en Rebecca had al eens tegen mij gezegd: "Die will dich...". Uiteindelijk zijn ouder met Rebecca en ik met Milena met zijn allen in de Kino beland... waar ik heb genoten van een heerlijke FT van Milena... en een beetje Spaanse les... Milena doe ik nog wel een keer... maar dan wat uitgebreider. ..

 • #2
  Re: Ratingen - Panthera, Robert-Zappstrasse 2a, Milena

  Het was mijn eerste bezoek aan HP en Milena bood aan om me rond te leiden. Vanwege de karnaval had ze hoorntjes met lampjes op en dat stond haar goed. Verder droeg ze alleen een brede band om haar heupen.
  Tijdens het praten aan de bar zat ze al snel onder mijn jas en haar borstjes voelden lekker aan. Ze vroeg of ik er bezwaar tegen had om naar de bioscoop te gaan en dat was prima. Van de film heb ik niets gezien want Milena viel meteen op mijn stijve aan en ik mocht ook overal aan zitten. We hadden geen tijd om naar een kamer te gaan zodat zich de rest van ons programma op het bed voor het scherm afspeelde. Afwisselend verwenden we elkaar en in diverse standjes werd geneukt. Uiteindelijk heeft ze me gepijpt en afgetrokken. Afentoe keek er iemand over de schutting, maar dat vond ik geen bezwaar.
  Milena is een vriendelijke en goeduitziende vrouw en ik heb een fijne tijd met haar doorgebracht. Daarna maakte ze haar belofte om me rond te leiden waar en ik heb haar overeenkomstig beloond.
  Als ik weer ga staat ze zeker op mijn verlanglijst.

  NM. Milena is verhuisd naar Heaven7 Dp.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 17-02-15, 08:13.

  Commentaar


  • #3
   Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Milena

   Tijdens mijn eerste bezoek met deze 30 jarige Colombiaanse gekamerd. Uiterlijk niet direct mijn type maar de service volgens diverse forums zou wat beloven. Inderdaad , heerlijk vol passie en diep TZ. Heerlijk PZC, lekker nat, ze probeerde een DT maar daar slaagde ze niet helemaal in . Een wilde meid op de kamer waar je veel plezier aan zult beleven. Haar in diverse standjes hard en diep mogen neuken. Lekker FT bij haar klaargekomen. Morgen staat Heaven7 weer op het programma en zal zeker met haar weer gaan kameren.

   Commentaar


   • #4
    Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Milena (Col)

    Afgelopen dinsdag weer een paar keer met deze 30 jarige, donkerblonde, Colombiaanse gekamerd. Het is een lieve en gekke meid. Tijdens de eerste sessie met haar van deze dag wist ze me echt te verrassen. Mijn pik was ook direct hard. Hoe ze dat deed schrijf ik hier niet zodat ze misschien andere op deze manier ook kan te verrassen. Deze meid is echt "naturgeil" en ze behoort inmiddels tot mijn toppers vwb de service die ze geeft. Alles wat ze doet , doet ze vol overgave. Of het nu pussysliden, TZ, PZC, NMC, vingeren of beffen is, alles is even lekker met deze meid. Ik voelde en zag dat ze zelf ook goed aan haar trekken kwam. Ondanks dat ze eigenlijk alleen Spaans spreekt is dit voor mij op de kamer nog geen belemmering geweest.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X