Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lia (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lia (Roe)

  Mijn eerste kamergang ooit in Mondial heb ik beleefd met Roemeense Betty.

  Betty had voor een reusachtige kamer met een al even reusachtig bed op de eerste verdieping gezorgd. Wel jammer dat ze slechts 1 eenpersoons handdoek had meegekregen om op dat reusachtige bed te leggen…

  Terwijl ze zich van haar kleren ontdeed, vroeg Betty me hoelang ik op kamer wou blijven. Aangezien het wel klikte met deze gekke, Roemeense meid en ik geen zin had mijn eerste kamergang in Mondial te forceren, opteerde ik voor 40 minuten (60€).

  Nadat ze haar kledij had uitgedaan, stapte Betty van haar schoenen en bleek pas hoe klein deze meid wel is: amper 1,48m! Klein maar fijn moet ik echter zeggen, want ze heeft een heel leuk lichaampje met een mooie, echte B-cup en een leuke, ronde kont. Verder heeft Betty kort, bruin haar, draagt ze in de bar een brilletje, heeft ze bruin-groene ogen, een piercing in haar lip en 2 tattoo’s: 1 op haar pols en 1 op haar enkel.

  De kamergang was uitstekend: lekker diep en overvloedig tongzoenen, vingeren, beffen, pussysliden, een uitstekende pijpbeurt en neuken met veel gevoel in verschillende standjes. De kamergang had een heel hoog GFE-gehalte, maar ik heb hem traditioneel PSE-gewijs al beukend op zijn hondjes afgemaakt. Ik heb me 40 minuten enorm geamuseerd met Betty en zal mijn eerste kamergang in Mondial niet snel vergeten!
  Herhalingsgevaar: liever vandaag dan morgen. Enorm groot dus!!
  Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

 • #2
  Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lia (Roe)

  Vandaag heb ik Lia voor de eerste keer ontmoet alhoewel ze naar eigen zeggen al twee jaar in Heaven 7 werkt. Maar omdat ze haar haar telkens verandert heb ik haar misschien nooit herkend?

  Wat een leuk, gek, lekker en geil ding is dit!

  Ze was al aan het gekken toen Sjeufke en ik nog aan de cola zaten in de bar en toen we wat wilden gaan eten vroeg ze brutaal waarom we weg gingen. Ze volgde ons naar de ruimte waar het ontbijtbuffet stond en bleef ons beiden in de gaten houden en gekken opmerkingen maken. Lachte bijna continu, waarvan grotendeels ondeugend, en was een echte spring-in-het-veld (lees ook: huppelkutje) tussen de rest van de dames. Kijk, zo val je op en trek je positieve aandacht. Het duurde dan ook niet lang of ze ging met Sjeufke en mij mee naar buiten om een peuk te roken. Ze ging gezellig tussen ons in zitten, waarop Sjeufke al (weer) kwam met het voorstel om een sandwich te doen, maar ik bedankte daar liever voor en naarmate de tijd volgde kroop Lia steeds dichter tegen me aan. Ze bleef ondeugende grapjes maken en kreeg met gemak een grote smile op zowel het gezicht van Sjeufke als het mijne. Helaas moest Sjeufke nog douchen voordat hij een kamertje kon maken en daarmee was het lot van Lia dan ook beslist: het werd een kamertje met mij. Nou ja, een kamertje, zeg maar gerust eenkamer. Anderhalf uur zijn we weggeweest, wat voor mij op zich geen bezwaar is maar voor haar wel even vreemd was. Blijkbaar is ze meer gewend aan halve uurtjes, hoewel ze zelf al gauw na de start van onze kamer zei dat dit waarschijnlijk langer dan een half uur zou gaan duren.

  Lia is een heerlijke zoenster, waarbij ze haar tongpiercing graag inzet, maar ook graag zachtjes op je lip bijt en aan je tong zuigt. Heerlijk dus! Ze zoent en bijt en likt overal waar ze maar zoenen, bijten en likken kan, en doet dat met volle overgave. Haar ogen zijn (naar mijn mening ) om in te verdrinken en dat gebruikt ze dan ook geraffineerd door op kamer haar (sexy) brilletje af te zetten.

  In eerste instantie ging het grappen en dollen op kamer gewoon door, inclusief ondeugend teasen, maar toen ik haar borsten zoende en daarna haar buik, werd ik zachtjes doch vastberaden verder naar beneden geduwd ten teken dat daar nog meer lekker was om te ontdekken. Toen ik haar heerlijke kutje onder m'n neus en tong had, proefde ik haar vocht al en werd mevrouw meteen stil. Geen grappen en lachjes meer, maar in plaats daarvan zachte en vastberaden kreuntjes... het geen steeds meer naar een dieper gegrom evolueerde waarvan ik dan maar concludeerde dat daarboven iemand het behoorlijk naar haar zin had... Achteraf hoorde ik ook dat ze van 11:00 uur aanwezig was en tot nu toe nog geen kamer had gehad, ofwel er was aan haar kant toch ook een behoefte ontstaan....

  Onder het beffen draaide ze zich steeds meer onder mij zodat ze aan een heerlijke pzc sessie kon beginnen. Zacht, gevoelig, vol variatie en heel veel deep throat werd ik gepijpt terwijl ik haar klitje met mijn tong bewerkte... Op een gegeven moment kwam ze steeds meer met haar bekken omhoog om me naar de juiste plekjes te sturen en aan haar aarzeling in het pijpen merkte ik dat ik die plekjes al ras gevonden had... dus af en toe plaagde ik haar door even te stoppen en ook met mijn bekken te bewegen, als teken dat daar ook nog gevoelige plekjes zaten, en waarna ze meteen ook haar pzc taak hervatte...

  Zo afwisselend werden we geiler en geiler en op gegeven moment had mevrouw dan ook zin om te neuken. Ik kreeg een rood condoom aangemeten, werd nog even bijgepijpt en toen kwam Lia over me heen om me te berijden... Een heerlijke cowgirl volgde, waarbij ik merkte dat ze best nauw was en heel soepel in haar bekken. Intussen zoenen, bijten, aan min tepels zuigen, man man wat was deze dame actief!

  Daarna omdraaien en in missio verder gegaan waarbij ik lekker hard mocht, nee, moest stoten, iets wat eigenlijk helemaal mijn stijl niet is omdat ik vrij lui ben aangelegd. Maar deze dame had me voldoende geil gekregen om dingen te doen die ik doorgaans niet zo gauw ten tonele breng... Heerlijk close op deze manier verder geneukt, vrijwel continu met tongzoenen begeleid, totdat mijn hoogtepunt r aan zat te komen. Ik vond het echter nog veel te vroeg om er een eind aan te breien dus ik ging van haar af en laste een pauze in. Ze ging even knus tegen me aan liggen, keek me diep in mijn ogen en begon weer te zoenen, terwijl haar handen op zoek gingen naar mijn afnemende erectie. Dat was natuurlijk onacceptabel dus begon te sensueel mijn lul te masseren waarna die in een mum van tijd weer stijf stond. Tegelijkertijd begon ze zachtjes aan mijn tepels te likken en zuigen en toen ze merkte dat ik dit uiterst stimulerend vond zette ze de eindsprint in met haar mond en handjes, om met een heerlijk orgasme mijnerzijds te eindigen. Ze was wel nog een beetje verbaasd over de kleine hoeveelheid sperma die ik produceerde, maar toen ze hoorde dat ik zondag nog drie kamertjes in een andere club had gemaakt was ze toch tevreden over haar resultaat.

  Nadat ik wat was bijgekomen kroop ze nog dicht tegen me aan en vroeg og ik het goed vond als ze even wat te drinken en wat sigaretten ging halen. Toen ze hiervoor even weg was zag ik op mijn telefoon dat we net het uur waren gepasseerd en besloot ik er zonder problemen maar anderhalf uur van te maken. Ze was bij terugkomst erg verbaasd hierover, maar tegelijkertijd ook erg blij. En als Lia blij is, dan wordt je dat als haar klant makkelijk ook, daar zorgt ze wel voor...

  Voor mij dus bij mijn eerste bezoek aan Heaven 7 sinds lange tijd meteen al weer een toppertje ontdekt!

  Reden genoeg om alleen al voor haar nog vaker terug te komen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lia (Roe)

   Op 27 mei met Lia een date gehad.
   Ik had de dame een tweetal weken eerder leren kennen tijdens mij vorig bezoek aan Heaven7.
   Licky Luke is toen met Lia op kamer geweest en zijn ervaring was meer dan positief.

   Lia is duidelijk aanwezig tussen de andere meiden. Heeft het hoogste woord en loopt met een big smile rond. Niet het meisje waar je nou direct voor zou vallen. Een girl next door. Haar speelsheid, ondeugend karakter en wat ik al wist van Licky Luke besloten mij om haar een zuurverdiende donatie te gunnen.

   In Heaven7 draag je je sleutel om de nek. Er zit een klikgesp, waamee je de sleutel kunt los maken van het bandje. In no time had ze die ontkoppeld. Na wat spelen klikte ze het terug, echter zonder sleutel. Niets in de gaten. Geen idee dus waarom ze zoveel lol had. Enfin, uiteindelijk was alles weer compleet en konden de presales echt beginnen. Lia heeft duidelijk op de tongzoen-academie gezeten, want daar heeft ze wel kennis van.
   Op kamer ging dat spel nog ff door, knuffelen dik oké. Tijdens het blaasconcert kreeg ik telefoon. Een die ik wel ff moest opnemen. De persoon aan de ander kant was nogal lang van stof. Tijdens het luisteren befte ik haar doosje! Lia kwam niet bij van het lachen, gelukkig met beperkt geluid.
   Blasen was goed (GOSP = 0,7M). In missio geëxplodeerd!
   De service is goed, zeker in combinatie met haar attitude is een herhalingsgevaar zeker aanwezig.
   Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

   Commentaar


   • #4
    Re: Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lia (Roe)

    Deze geile kleine dvp(1,49 meter!) had ik vorig jaar al leren kennen bij H7, maar was opeens verdwenen daar
    Ik herkende haar eerst niet meteen, paars gekleur langer haar en slanker
    Zij herkende mij wel meteen en kwam bij mij zitten terwijl ik van mijn BBQ worst aan het eten was.
    Na mijn maaltijd kon ik dan ook niet lang meer weerstand bieden aan haar avances.
    Heerlijke middag gehad

    Commentaar

    Aan het werk...
    X