Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Marilena (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Marilena (Roe)

  De tweede en tevens laatste dame tijdens mijn korte bezoekje gisteren aan 'de zevende hemel' was Marilena. Er is nog geen recensie van haar. Deze dame heeft een prima optiek, geeft een uitstekende service (doet ook echt haar best) en kan ontzettend goed masseren. En dan bedoel ik ECHT goed.

  Op de kamer aangekomen, ging Marilena zich nog even oppoetsen en douchen.....of weet ik veel. Maar ze rook heerlijk toen ze na 5 minuten terugkwam. Vanaf het begin begon ze hevig te tongzoenen. Ik vind dat toch extra opwindend als een dame dat doet. Na dat ze alle gevoelige plekjes had geïnspecteerd, zijn we over gegaan op 69. Ze liet zich gewillig beffen en het had er de schijn van dat ze het wel waardeerde. Maar je weet het nooit met de DVP's. Ze hebben allemaal de toneelschool gedaan [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/wink2.gif[/IMG]
  Aansluitend heeft ze nog een stevige en deepthroat pijpbeurt gegeven. Ik had al een sessie achter de rug en de tussenliggende tijd was wat kort. Meestal is het dan het handigst als ik zelf energie steek in de afwerking. Maar ze ging bovenop in cowgirl. Dan merk je toch dat er heel veel verschil zit tussen de dames. Marilena had er geen moeite mee om in deze style het CD te vullen met mijn kleine professortjes in ontwikkeling!
  En dan die massage....!
  Er zijn veel dames die je willen masseren. Vaak zeg ik doe maar niet, want op een beetje aaien zit ik niet te wachten. Ze wilde zo graag.....dus oké doe maar. Nou die massage vergeet je echt niet. Vaak tot tegen de pijngrens aan. En ze heeft er volgens mij ook nog verstand van, want ze wist precies een spier in mijn bovenbeen aan te wijzen die pijn deed en niet goed zat. Kortom......een aanrader als je van een goede massage houdt!
  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

 • #2
  Re: Willich, Heaven 7, Siemensring 7, Marilena

  In een notendop enkele (aanvullende) paspoortgegevens: naar eigen zeggen 26 jaar jong; grote A-cup, met niet helemaal meer stevige borstjes (maar nog zeer acceptabel); perfect slank; Roemeens; een heel mooi gezichtje met prachtig opgemaakte ogen - met diepblauwe lenzen.

  Marilena was de eerste die me vandaag kon bekoren. Ook al omdat ze niet pusherig was. Toen ik binnenkwam, was er een meid die me iets te drinken bracht (de theke was met een nieuwe klant bezig) en letterlijk binnen de twee minuten de kamervraag stelde. Totale afknapper uiteraard.

  Marilena zat te lonken op het rokersterras toen ik daar zat af te koelen na een saunagang. Toen ze na x-aantal keren oogcontact, lieve lachjes e.d. naar me toe kwam, dacht ik al, OK meid, je hebt beet. Een leuk gesprekje (mengeling Duits en Engels) en een wederzijdse quatre-mains verkenning later, zonder enige haast van haar kant uit (en voor mij mocht het al helemaal zijn tijd duren op ons tweepersoonsbankje) eindigden we op de kamer.

  Ik had haar intussen mijn wensen doorgegeven, en daar speelde ze prima op in. Het werd al snel duidelijk dat het inderdaad een prima gfe zou kunnen worden, dus werd het een uurtje.

  Voorzichtige, lieve kusjes die snel overgingen in tongzoenen. Geleidelijk daalde ze af en kregen mijn tepels een heerlijke beurt. Even later werd het 69, met haar on top. Ze heeft een perfect, strak, klein kutje en dito kontje. Haar beffen was een genoegen, te meer omdat zij intussen mijn ballen en eikel uitgebreid en heel sensueel onder handen nam.

  Uiteindelijk kwam haar vraag 'you want to fuck me?' Natuurlijk, dat had ik absoluut niet willen missen... Doggy leek me de beste optie. En de combi van haar lekkere billetjes, dat kleine sterretje, en haar hele, mooie figuurtje in de spiegel zorgden voor een snelle en diepgaande ontlading.

  Het was meer dan prima... Een mooie jonge vrouw, en bovendien erg aardig, met ook de rest van de dag nog spontane glimlachjes, streeltjes, enz.

  Een absolute aanrader!

  Ze was vandaag (buiten) gemakkelijk te herkennen aan haar witte badjas met kleine roze bolletjes.

  Toen ik thuis kwam en nieuwsgierig even ging zoeken naar eventuele Marilena-recensies, zag ik dat Knaktuut schrijft hoe goed ze kan masseren. Mij stelde ze ook nog een massage voor, maar ik vond het toen wel prima. Nu heb ik er een beetje spijt van. Maar goed da's voor een volgende keer dan.

  PS: @ mods: Marilena is dus sinds veertien dagen terug in Heaven 7!
  God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

  Commentaar

  Aan het werk...
  X