Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lorena (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Willich - Heaven 7, Siemensring 7, Lorena (Roe)

  Ik had haar al op de site van VV gezien en daarom wou ik met haar de kamer op.

  http://blog.villavertigo.de/?paged=2

  Eerlijk gezegt vind ik haar op de foto's mooier als in het echt maar het is evengoed een hele mooie meid.

  Op de kamer bleek het echt een super lief meisje te zijn, waarmee ik het eerste kwartier alleen maar wat gepraat en geknuffeld heb. Daarna begon ze mij zonder condoom te pijpen. Toen ik haar wou neuken bleek ze zo extreem nauw te zijn dat het haast pijn aan mijn penis deed. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, dus het neuken hield ik al vrij snel voor gezien ook omdat ik bang was haar pijn te doen. Ze heeft het toen maar pijpend en trekkend afgemaakt waarbij ik uiteindelijk over haar lichaam mocht spuiten.

  Daarna hebben we samen even gedoucht en zijn we weer naar beneden gegaan. Dit was een echte GFE met een heel lief en redelijk onervaren meisje. Ik weet nog niet of ik nog eens met haar op de kamer wil want eigenlijk zoek ik meer een PSE en dat krijg je bij haar absoluut niet.

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Lorena (goed)

  Sinds enkele maanden Villa Vertigo ontdekt. In de zomer is het hier wel enorm fijn toeven (grote ruimtes, lekker zwembad, aantal zeer goede meisjes).

  Gisteren Lorena gespot. Plaatje om naar te kijken. Ze is eerder verlegen en begon zowaar te blozen als ik haar complimentjes maakte.

  Op de kamer was het super: na wat kussen en strelen, maakte ik haar helemaal zot met wat lik- en vingerwerk. Ze was toen zo nat dat neuken in twee standjes geen enkel probleem was. Hoogtepunt kwam jammer genoeg te snel....

  Commentaar


  • #3
   Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Lorena (goed)

   zeer vrouwelijk figuur en manier van bewegen, classy, mysterieus, zo had ik Lorena al eerder gezien in de Villa, en ze bleef me triggeren.

   rustig op haar favoriete plekje op een hoge bankstoel naast de deur naar de toiletten in het restaurantgedeelte topless en met de bekende visnetzwarte kouzen zat ze daar...

   lichte blanke huid, zwarte haren, ja haar foto's zijn te zien met gezicht op de eerder genoemde weblog hier van Villa Vertigo (www.villavertigo.de). En geen tatoeages.

   Ik maakte in de avond kennis met haar en ze bleek Roemeense te zijn die perfect Engels kon spreken naast Duits en een goedlachse zelfs wat verlegen dame te zijn terwijl ze juist zo niet oogde.

   Mooie ogen, mooie lach en spraakzaam en af en toe vertederend verlegen. Ze ging de sleutel halen voor een mooie kamer met badkamer waar wij verder kennismaakten. Lorena is vooral een lieve jonge dame met alles puur natuur qua lichaam, slank maar wel met de juiste vrouwelijke rondingen.

   Zoenen was aftastend maar snel voller en speels waarbij ze geen houding wist te geven met haar ogen die alle kanten opgingen, puur uit verlegenheid

   Pijpen was zeer goed, a naturel, en zelfs zonder handen deepthroat en met veel gevoel!

   En de sex met neuken? die was echt heerlijk, in missionarisstandje kon ik rustig beginnen maar al snel gaf Lorena zich over, en mocht het heftiger waarbij ze echt geil werd en haar rug holde, haar borsten ferm naar voren staken en haar tepels keihard werden, en ze haar hoofd onrustig zachtjes kreunend steeds heen en weer in de kussens probeerde weg te duwen terwijl haar heupen met vrouwelijkheid omhoog werden geduwd.

   Het duurde dus ook niet lang voordat ik mijn kruit al neukend in haar verschoot, we bleven nog even liggen waarna we naar beneden gingen. Even later zag ik haar aan de bar van het restaurant en lachte ze verlegen.

   Heerlijk meisje wat juist eerder een sexuele uitstraling heeft terwijl ze in het echt meer lief en verlegen is.

   Commentaar


   • #4
    Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Lorena (uitstekend)

    Onlangs tweede sessie gehad met Lorena en voorlopig blijft dit toch mijn favoriet in de Villa.

    Zij laat zich volledig gaan tijdens het spel (haar ogen draaiden regelmatig weg). Als je met haar klik kunt vinden is het pure GFE...

    Commentaar


    • #5
     Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Lorena (uitstekend)

     Vandaag heb ik ook een bezoekje gewaagd aan VV. Lorena zag ik rustig aan de bar zitten. Ze heeft echt een perfect lijf. Kan op zich een hele pagina vol schrijven maar wat mijn voorgangers hebben beschreven klopt helemaal!!! Ze is echt een topper op de kamer!!!

     Commentaar


     • #6
      Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Lorena (uitstekend)

      Lorena de kerstengel.

      Vrijdag was ik op het kerstfeestje van VV. De aanblik van de dames in rood/wit met wat pluis bracht mij al gauw in de stemming. Op een van de banken zat een slanke dame met zwart haar. Gehuld in enorme zwarte hoogglans lieslaarzen. Haar kers body in de kleuren rood/wit met ter hoogte van haar vagina een wit pluis bolletje. Dan weer zat ze geheel met haar benen wijd met vrij uitzicht op haar “bolletje”, dan weer op haar knieën uitdagend met haar kontje naar achteren om dit onder de aandacht van het potentieel te brengen. Mijn kompaan vroeg of wat gingen eten. “Ik heb even wat anders te doen”, meldde ik hem. Lorena bleek ze te heten.

      Op de kamer is dit meisje met mooie kleine tepelhoven een zeer liefdevolle dame. Het eerste gedeelte van de sessie bestond uit heerlijk passievol vrijen, likken , tepeltjes dingen etc. Vooral het zoenen is aan haar goed besteed. De vaginale streek werd dermate vochtig dat de overgang naar de tweede helft moeiteloos verliep. Het tweede gedeelte van de sessie veranderde Lorena in een ware porno actrice. Zeer heftig neuken in vele standjes beginnend rustig maar steeds heftiger. Het gevolg laat zich raden. Moeiteloos weer een rubbertje vol. Absolute aanrader met een 200 % herhalingsgevaar.

      Commentaar


      • #7
       Re: Willich - Eurogirls, Siemensring 7, Lorena (uitstekend)

       heb Lorena in willich mogen ontmoeten, sessie gedaan van anderhalf uur. ze geniet echt, is een nymfomane die er ook nog eens onbeschrijflijk mooi uitziet en verstandig is.... snel zijn is de boodschap!

       Commentaar


       • #8
        Willich - Heaven7, Siemensring 7, Lorena(uitstekend)

        Wat moet ik precies schrijven oven haar?
        Normaal gesproken is 1+1=2
        Deze vlieger gaar niet altijd op.
        Vaak is het twee.
        Maar bij Lorena is het 5.
        Wat een top ervaring was het.
        Aan de buitenkant was het niet te zien.

        Lorena is op de site te zien als het meisje met de engelen vleugels.
        Haar mooie borsten waren aan ware blikvanger.
        Aangezien ik een borsten freak ben, zat het wel goed bij haar.
        Ik had eigenlijk een ander meisje in gedachte, maar na navraag deed zij niet aan tongzoenen.
        Dus viel mijn keuze op de blonde Lorena.

        Op de bank heb ik het een en ander kunnen verkennen.
        Over koetjes en kalfjes gepraat.
        En natuurlijk heerlijk met haar borsten gespeeld.
        En op naar de kamer.

        Daar kregen haar borstpartijen de volle laag.
        Zij genoot er duchtig van.
        Vervolgens langzaam geprobeerd of ze ook aan tongzoenen deed.
        En dat deed ze op een manier zoals ik dat zo verdomd graag zie.
        1+1=5
        Vervolgens heb ik haar nog lekker gemasseerd.
        Haar rug,nek,benen,borste,poes en anus.
        Als afsluiter een handmassage van pikkemans.

        Herhalingsgevaar 200%
        Ze werkt normaal gesproken niet in het weekend.

        Commentaar


        • #9
         Re: Willich - Heaven7, Siemensring 7, Lorena(uitstekend)

         Vanavond weer dit engeltje genomen.
         Eerst even van de BBQ genieten.
         Daarna uiteraard Lorena`s super vlees.

         Een half uur gaat snel voorbij, zeker bij haar.
         Top top top.
         Lorena is een 22 jarige Roemeense.

         Tot de volgende wip.

         Commentaar

         Aan het werk...
         X