Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Luana (Pol)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Luana (Pol)

  Tja dan dat kamerbezoek met Luana, een uitgebreid verslag van een uitgebreide sessie. Voor wie smullen wil zoals deze keer Gustomass heeft mogen smullen.
  Op dinsdag 7 november had Gustomass een heel mooie en vooral een heel fijne ervaring met Luana.
  Best apart, behoorlijk anders dan vele andere bezoeken.
  Heb haar aan het einde ook verteld dat zij nu bij mij op het lijstje komt. Ik heb een lijst van alle dames waarmee ik geweest ben , een lijst met wat mindere, ok als je wilt met te mijden dames, een met gewoon aardige en goede ervaringen en een lijst met toppertjes. Nou, Luana aan dat lijstje wordt jij vanavond toegevoegd. Was ze ingetogen blij mee.
  Toch is het niet Olga, niet Rita maar wel Luana uit Polen geworden vanavond. Had haar al enkele keren gespot, heel even op de krukken, nu weer op de bank waar ze eigenlijk altijd zit.
  Daar zit ze steevast. En verroert zich in feite niet. Maakt ook geen aanstalten, geen gebaren naar iemand, komt helemaal niks van uit. Animeren is nul komma nada.
  Kom je op haar af slaat ze om als een blad aan de boom….
  Enkele keren geijsbeerd en uiteindelijk op haar afgestapt. Op het moment dat ik op haar begin af te stappen zie je haar gezicht veranderen. Wat een plotse en alerte beweging. Kun je zien hoe ze je steevast in de gaten heeft zitten te houden.
  Hasst du angst für mich, aber warum dann??
  Ze kijkt altijd wat nors. Geeft zelf aan dat mannen dat van haar vinden.
  Luana is Poolse en heeft in Zwitserland gewerkt, en in Duitsland in Cocoon en in Samya.
  Samya is heel erg klein, te klein en Cocoon war Schrot. War scheisse, aber gut Geld zu verdienen. . Best wat lekker zitten te praten. Ze vertelde erg veel, beetje te veel algemeen en te weinig ging over het hier en nu, namelijk ons tweetjes op de sofa.
  Intussen streelt ze wat over je benen, heel zärtlich, heel voorzichtig, een beetje semi per ongeluk. Komt op het laatst pas beetje in de buurt van mijn lullo, terwijl die erg groot was geworden. Zo waren ook haar, mooi gespeelde grote ogen, heel netjes geil gespeeld, en zeker niet overdreven toen ze hem tevoorschijn haalde. Daar is ze heel goed in, Zou ook later blijken.meerdere malen. Deze dame heeft klasse, dat is zeker.
  Heeft niet echt om de sleutel gevraagd, maar toen ik een keer “per ongeluk ja”zei, riep ze heel attent. Ist dass ein echter JA?? Leuk gespeeld en haar dan maar snel de sleutel laten halen. Ik had voor mezelf al lang de keuze gemaakt overigens. Tja dat pilletje zat erin dus het moest er ook wat gedaan worden nietwaar.
  Luana stelde ze zich voor, Ja dass heisst hier im club zegt ze er nog even overbodig bij…ja dat snappen we. Er zijn al meerdere Luana’s, ook met zwart haar, dat katje met die aparte ogen. Die met Dunya samen op oorlogspad is geweest. Litle Diablo heeft haar in Juni of zo al eens beschreven.

  Luana is een mooie meid, goed gebekt en praat best veel…in de bar…..
  Sleutel halen duurde best erg lang. Komt ze er aan om me op te halen. Had ze zich heel mooi gechangeerd, leek wel speciaal voor ons samenzijn. Opvallend onopvallend mooi gespeeld meisje, doe je heel erg goed. De witte BH had plaats gemaakt voor mooi rood corsetje dat ik geacht werd om zelf uit te doen. Staand naast het bed zijn we begonnen met kussen, Langzaam, voorzichtig en steeds dieper en sappiger. Sjonge wat smaakt ze lekker…
  Langzaam zet ze alvast één been op het bed. Ze had alles nog aan en die witte zebra laarzen stonden heel mooi. We hadden een spiegel rechts naast ons en eentje achter haar. Mooi, mooi, mooi. Nu zakte ze door haar knieën en begon bij mijn lullo op onderzeok uit te gaan. Alles werd gevoeld met handen, vingertjes, nagels, tongetje en ogen. Heerlijk en ze verwende me totdat haar kniëen haar mooie lijf niet meer konden houden. Toen kroop ze langzaam op het bed op handen en kniëen. Nu was het tijd om haar te bevrijden van haar mooie corsetje, maar niet voordat ik haar nog eens even lekker had bewonderd. Een lust voor het oog, heel mooi en ze showt het graag, maar op een hele ingetogen manier. Precies goed wat Gustomass betreft.
  Toen , ok een beetje onhandig de lange sluiting open gewerkt en met beetje hulp lukte het prima.
  Nu kwamen die heerlijke borsten tevoorschijn die zich tot nu toe zo mooi hadden weten te verbergen achter de facade van die cups.
  Heerlijk mooi zacht en bruin huidje. Heel erg zonnebank bruin, wellicht ietsje te, maar who cares at such a perfect moment. Het was héél mooi.
  Nu mocht ze even zelf genieten en ik legde haar op haar rug. Elegant gaat ze liggen en daar ligt dan een mooie vrouw in vol ornaat, die mooie laarzen lieten we maar aan, ook dat hád echt iets!! Verder met kussen, tongzoenen en kussen van haar heerlijk grote, volle borsten die helemaal echt waren. Smaakte heerlijk.
  Langzaam maar zeker naar erotische oorden afgedaald en haar heerlijk mogen beffen. Ze smaakt werkelijk verukkelijk, heerlijk en sappig.
  Tijdens mijn hele behandeling slaakt ze heel gepaste kreuntjes, gooit er weinig Duitse woorden tussen wat ik ten zeerste waardeer en kreunt op ingetogen en semi echte manier.
  Niet all the way gegaan, weer even mezelf laten pijpen, nu op mijn rug liggend. Al gauw beetje half opgaan zitten, om alles goed te kunnen zien. Wat een mooi gezicht hoe ze het doet.
  Ze pijpt je met de mond, afgewisseld met wat handmassge , even teasen met haar mooie nagels, lang maar ook weer in de juiste proporties. Lichtgekelurede nagels, dus je kon de vingertoppen heel mooi zien.
  Ze weet je lul met haar handen/vingers te omklemmen alsof je in een strak kutje bent beland en een inkijk gegund bent. Zoals ze daar dan lekker nat bij pijpt, je kop heel lekker behandeld, likken, zuigen draaien ik weet niet wat al meer, ja dan lijkt het niet alsof je in een strak nat kutje zit, nee dan ben je er werkelijk in. Nu begon het er al op uit te lopen dat er van neuken niet veel zou komen. Heb haar de tijd gevraagd om een vol uur van dit festijn te mogen genieten.
  Na een lange pijpbehandeling, want zo moet ik het noemen, zonchten haar handjes naar een rubbertje. Heb haar vriendelijk gevraagd of ik het feest op de ingeslagen weg nog even mocht voortzetten. Er volgde geen verbaal antwoord, nee er volgde ene veel lekkereder antwoord en ze werkte er weer rustig op los.
  Daarna even oauze en haar weer op de rug gelegd. Haar toen heerlijk gebefd en nu bleek ze al vanaf het begin wel iets meer te willen.
  Weer die heerlijke geluidjes, zo echt zou ik ze niet kunnen maken.
  Haar kutje is zo heerlijk, zo lekker , zo nat, zo vlezig.. Nu werkte ik mijn vinger weer langzaam, een beetje sneeky naar binnen. Ja hoor, nu had ze er zin in want deze keer geen protest. In het begin had ze nadat ik 10 sec binnen was heel voorzichtig mijn vinger terug gehaald.
  Nu niet, nee we zijn heerlijk rustig evrder geGaan. Intussen lag ze te kreune, kneep ze haar mooie tieten bij elkaar waardoor ik bij het naar boven kijken haar gezicht af en toe niet meer kon zien, die heerlijke borsten belemmerden me het uitzicht even.
  Ze had haar ogen niet dicht en niet open. Heel naturel eigenlijk. Dicht is niet zo, maar zo heel overdreven ver open is ook niet echt. Nee deze waren beetje geopend, maar wellicht keek ze niet echt. Hoeft ook niet.
  Nu haar tot een mooi punt gewerkt, je liet merken dat ze dat wilde en dat het kon. Heel voorzichtig kwam een hand los van haar borsten en hkwam een handje helpen bij het bewerken van haar klitje. Mijn mond verzorgde d erest en met een hand heb ik de in de steek gelaten borst even getroost.
  Een heerlijk gevoel. Mijn andere hand kon mooi haar kutje bewerken, langzaam, met het juiste gevoel…
  Nu kwam ze heerlijk klaar, niet wild als een gek, nee lekker schuddend en kreunend maar ook stil vallend . Ik heb haar de tijd gegeven om even tot zichzelf te komen. Beetje nastrelen en mijn ogen de kost gegeven.
  Daarna moest er toch maar naar het eindschot egwerkt worden,. Het feets kan niet eeuwig doorgaan. Een werkelijk heerlijke pijpbehandeling volgde, zelfde handelingen , zelfde mooie afwisselingen zelfde vingers die de knjippompwerjking verzorgden, maar…. Nu alles net effe een beetje harder, een beetje steviger duidelijk opwerkend naar een hoogtepunt. Haar nagels verhuisden regelmatig naar de ballen om die eens flink te activeren.De spanning was zo goed, het gevoel was zo sterk dat er zo niks van kwam. Klewine Gusto meende zo nog uren door te mogen gaan, en Gustomass zou dat oook wel willen, maar dan zou het toch pijn gaan doen op gegeven moment. Ja, ze nam het heft stevig, heel stevig in handen.
  Toch kwam ie nie. Met handen wat bijstand geleverd en nu volgde een mooi tafereel. Krijg ik hem niet klaar met zijn lullo dan maar met zijn ogen zal ze gedacht hebben.zeging nu op haar knieen voor me zitten, helemaal rechtop . Wrijvend en knedend aan haar mooie tieten, Een koppie en een bosharen oh zo mooi en heerlijke geiele geluidjes, ook weer zeer gedoseerd, ja dat is het woord. Met haar andere hand zakte ze langzaam agf naar haar kutje en begint zich heerlijk te vingeren,. Een geil, opwindend maar vooral een heel mooi beeld . een van de mooiste beelden op mijn netvlies.
  Uiteindelijk was het zo ver en moest ik me laten gaan , met moeite op verschuillende manieren te interpreteren. Langzaam ruimt ze alles op, veegt het netjes af en gaat door met strelen, over al strelen terwijl ik beetje lig bij te komen. Nu weer praten in zelfde trant als op de bank en langzaam komt Gustomass tot de
  Deze dame was een zeer positieve spontane verrassing voor me.
  Heerlijke sex gehad, wát een pijp-expertje is dat.
  Wat is ze sexy en geil, die laarzen , wat zeebra-look-laarzen- heeft ze niet uitgedaan,
  Afwisselend pijpen, met handen goed maar op de juiste manier gebruikt. En nat pijpen verder.,…Alsof je een strak kutje aan het neuken bent, een geweldig gevoel. Heb haar 2 keer gebeft, de laatste keer is ze netjes klaargekomen. Als het niet echt was is het een topactrice geweest. Nam 2 minuten pauze moet ik zeggen. Het was merkbaar maar niet echt.
  Ruim een uurtje van gemaakt.

  En raad eens op welke kamer we waren, jawel kamer 4 en dat is waar de foto van Linda ook is gemaakt. De bloemetjes zijn intussen verslakkerd, dat is duidelijk, maar ook niet erg.
  Dame pijpt uit de kunst, ben niet aan neuken toegekomen, is dat erg... nee helemaal niet moet ik zeggen, wellicht een volgende keer. Ik wilde gewoon het fijne van door haar zo gepijpt te worden ad ultimo blijven meemaken.

  Overigens werden vandaag de banken op het zonneterras opgeruimd. Het is winter…..hoe toepasselijk.
  Trouwens in het weggaan uit de bar, heb ik haar nog een ijsbeer zien strikken. Het verslinden van de beer heb ik niet meer meegemaakt.
  Komende uit de lange gang van de Kino naar de douches, zie ik nog juist van achteren die Luana de bar in gaan. Het felle licht schijnt volop op haar en haar outfit, een soort rode sexy corset outfit was geweldig mooi en sexy en het past haar als gegoten. Daar werkt ze ook op. Ze is best trots op haar uiterlijk, grijpt zich regelmatig bij de borsten en klemt ze naar elkaar toe, als ik dat te weinig doe naar haar zin.

  kortom je raakt er niet over uitgepraat.

  Mucho Gusto.

  Gustomass
  Laatst gewijzigd door Lalande; 27-07-07, 17:51.
  zo ge ut makt, zo hedde ge ut

  Need first "to-get-her" before we can be "together".

 • #2
  Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Luana (Pol) (uitstekend)

  Bij aankomst maar eerst eens wat rondgekeken, inventariseren welke dames present waren. Genoeg, dat bleek al snel, en ik werd door Luana al snel gespot... Kon ook niet anders: we zaten ieder aan het andere einde van de barruimte tegenover elkaar. Als ik weer eens rondliep probeerde ze m'n blik te vangen, maar ik wilde niet meteen alle energie kwijtraken, dus de verleiding maar weerstaan... In de bios moest ik er dan toch aan geloven... als een tijger (vandaar die laarsjes?) bekroop ze me terwijl ik half slapend naar de film keek... Geen poespas.. m'n badjas werd meteen wat opgestroopt, opengetrokken en met haar zachte lippen en warme tong maakte ze me wakker met de lekkerste zoen die je je maar bedenken kunt... Toen ik daarop reageerde ging heel spontaan alles uit: laarsjes, topje, broekje... en kroelde en woelde ze over me heen, lekker vrijend, zoenend, mijn pik masserend... Ik liet dat niet op me zitten, dus masseerde haar rug wat, en likte haar kutje.... beentjes wijd in de lucht en even later het verzoek om in een kamer erder te gaan... Geen probleem natuurlijk, en snel de open ruimte opgezocht. Daar verder gegaan waar we gebleven waren, de massages wat langer en intensiever... Ze pijpt hemels, lekker diep, lang, warm, nat, je voelt alles.. haar tong, tanden, handen... En ze hield elke keer op als ik zo ongeveer op springen stond! Condoom erover en vervolgens wat standjes doorgenomen... Luana houdt van langzaam en lang lekker vrijen, zo'n beetje "all-in" neuken. Als afronding trok ze me af, tussen m'n benen gezeten... kontje naar het kralengordijn. Nadat ik mezelf helemaal leeggespoten had bleef ze lekker bij me liggen, zoenend met haar volle lippen... Dan weer een tepel in m'n mond... Heerlijk gewoon... Ze vertelde me dat mensen met volle lippen het sensueelst zijn, maar ook het vriendelijkst... En met een lach: dat ze daar dus ook snel voor gezorgd had. Ik denk dan ook dat ze e.e.a. heeft laten verfraaiien, inclusief haar borsten, maar mij maakt dat niet uit... het is een hemelse vrouw om mee te sexen! De in de recensies genoemde leeftijd is wat wishful thinking; ze is ècht de 30 voorbij! Maar een vrouw om steds weer voor terug te komen... ware het niet dat er daar zoveel van rondlopen in YY!

  Commentaar


  • #3
   Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Luana (Pol) (uitstekend)

   In de middag in Yin Yang eerst de maag van Elvisje wat laten genieten door veel voedsel naar binnen te schokken, bluhp.
   Weer lekkere dames aanwezig, en Louana is best leuk om te zien. Wist al dat Elvisje voor de bijl zou gaan. Mooie tieten, lekker kontje. Pijpen was lekker maar niet echt geweldig. redelijk snel naar het gewone standje; had wel lekker kutje, lekker warm. En toen snel het jasje volgespoten.
   Ziet er simpel gezegd super uit, maar is toch wat vaker dan de gemiddelde dame in de bar aanwezig. Op haar vaste plekje naast de deur richting natte ruimte.

   Volgens mij gaat ze met haar laarzen aan naar bed .

   Commentaar


   • #4
    Re: Roermond, Heinsbergerweg 230, Yin Yang, Luana (Pol) (uitstekend)

    2 dagen na mijn bezoek aan deze club sinds jaren was ik er weer. Na een korte rondging viel het damesgezelschap me tegen. Of ze zoenden niet of deden geen pijpen zonder. En dat had je nog altijd die arrogante dames die liever aan de gokkast stonden, dat mij een blik waardig vonden. Toen maar eerst een saunaatje gepakt en nadat ik daar weer helemaal fris uit was, kwam ik Luana tegen. Zij beloofde alles en maakte het ook helemaal waar.

    Gelukkig dat er ook nog professionele meiden rondlopen die weten hoe het moet.

    Commentaar


    • #5
     Well, Bosserheide Zazen, Luana (Pol) (goed)

     Laten ik als eerste zeggen dat deze dame nu definitief bij Zazen werkt !
     (maar ach wat is definitief)

     In eerste instantie was ze wat afstandelijker, maar ze wist me precies te vertellen dat wij elkaar al ontmoet hadden in Ying Yang en toen ging bij mij pas een lichtje branden. Typisch voor haar om dan toch zo stug te zijn. Later op de kamer nog veel nagekletst en daaruit blijkt dat ze meestal gewoon een aantal vaste klanten heeft en niet voor de eenmalige snelle wip een klant zijn centjes aftroffeld. En zo is het maar net.

     Luana is gewoon een hardstikke leuk wijf, die kwaliteit levert, zoals zij pijpt, je zoent en alles doet om het je naar de zin te maken. Gewoon te gek. Neuken was ook weer helemaal te gek, en daarna blijf je met plezier bij d'r liggen en klets je wat na over d'r vak, polen en de verschillen tussen de clubs. Gewoon gezellig.

     Commentaar


     • #6
      Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Luana (Pol) (uitstekend)

      Luana is niet meer in Yin Yang. Ze heeft verhuisje gedaan naar Velbert - Acapulco. Ze blijft wel trappelen met haar laarsjes.

      Ciao, Gollem Lindros

      Commentaar


      • #7
       Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Luana (Pol) (uitstekend)

       is er bekend welke tijden en dagen luana aanwezig is ?? wil weer eens een reunie met luana beleven heerlijk ding

       Commentaar

       Aan het werk...
       X