Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Renata (Bra)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Renata (Bra)

  Renata is een opvallende verschijning die ik wel vaker had gezien; mooi vriendelijk gezicht, opgestoken kapsel, grote borsten en eindeloze lange benen. Ze is ca. 180 cm lang en heeft mooie vrouwelijke rondingen. Ze is éen van de weinige vrouwen die moeiteloos elegant op hoge hakken rondloopt.Ze zou zo mee kunnen doen aan de catwalk. Ze heeft ook een mooie tint, ik dacht dat ze dominicaans of braziliaans was.Echt een prachtige meid om te zien, die een zekere klasse uitstraalt, in positieve zin. Absoluut geen hautaine houding.

  Ik nam plaats naast haar op de bank en stelde mezelf voor. Ze bleek half roemeens,half braziliaans te zijn. Ze heeft meer een braziliaans uiterlijk. Renate spreekt vijf talen, engels,duits,frans,portugees en roemeens. Talen is ook een hobby van haar. Best wel een tijdje met haar gekletst, voordat ik haar vroeg een sleutel te halen. Het werd kamer 17 op de begane grond.

  Allereerst genoten van een heerlijk voorspel. Ontzettend lekker met haar gezoend, ze zoent met passie en heerlijk nat.Ze heeft heerlijke zachte volle lippen. Natuurlijk kon ik niet van haar lekkere grote tieten afblijven, heerlijk aan gesabbeld. Vervolgens kreeg ik van haar een russische massage, wat erg lekker was

  Deze wonderschone kanjer kan ontzettend lekker pijpen, zacht met veel likjes tot hard en stevig. Ook de ballen worden niet vergeten. Alleen Jasmin weet nog andere lekkere plekjes te vinden Niettemin zijn Jasmin en Renata wel aan elkaar gewaagd. Ze zouden zo mee kunnen doen aan de serie " Battle of the Sluts" van Manuel Ferrara, maar dit terzijde. In Nederland vind je dit nivo niet. Op mijn verzoek heb ik haar laten stoppen, anders had ik haar mondje volgespoten.Wederom weer lekker getongzoend, en haar gevraagd om een condoom. Nadat ze deze had aangebracht vroeg ze "Can I ride you?" "Of course" antwoordde ik.

  Cowgirl was super, wat heerlijk om door zo'n grote meid bereden te worden. Haar kutje voelde heerlijk aan, en ze bereed mij in een afwisselend tempo. Tegelijkertijd sabbelde ik weer aan haar heerlijke D-cups.

  Tijdens missio speelde ze met haar clitje. Wederom weer heerlijk gezoend.

  Doggy was super. Ze boog diep door, haar lange benen wijd gespreid, en haar kont omhoog.Ik duwde haar zachtjes nog verder naar beneden en Renata liet zich in deze houding gewillig nemen. Ik hield haar vast bij haar heupen en neukte haar in een rustig tempo.Kon het niet laten om af en toe haar lekkere hangers te betasten,die alle kanten opvlogen.Vervolgens het tempo opgevoerd,ze genoot zichtbaar,vooral toen ik haar lekkere welgevormde zachte billen stevig vastpakte.Enorm opgewonden, neukte ik haar vrij hard totdat ik luid kreunend tot een hoogtepunt kwam. We lieten ons neerploffen en ik bleef nog eventjes in haar lekkere poesje. Voldaan lagen we op bed, ik bedankte haar en gaf haar nog een kusje op de mond.

  Met een big smile op mijn gezicht liepen we naar de kluis om het financiële gedeelte af te handelen. Wederom een afscheidskusje en haar beloofd de volgende keer een uur te boeken.Wat een geweldige meid!
  " There is a difference between knowing the path and walking the path " Morpheus

 • #2
  Re: Erkrath - Magnum Saunaclub, Heinrich-Herz-Strasse 24, Renata (Ro/ Br)(uitstekend)

  Renata is weer terug in Acapulco Gisteren een super geile hete trio gedaan met haar en de tengere roemeense Gabriela.Dit was een combinatie van GF6 en pure porno Ik heb nu geen tijd,maar zal binnenkort een verslag van deze ervaring schrijven in een nieuw draadje van Gabriela,die ik later nog een keer apart had geboekt
  " There is a difference between knowing the path and walking the path " Morpheus

  Commentaar

  Aan het werk...
  X