Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Cynthia (Cub)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Cynthia (Cub)

  Cynthia liep ik vorige week maandag in het wellness gedeelte tegen het lijf. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, deze wonderschone latina is voor mij, samen met Jasmin de absolute top van Acapulco op dit moment

  Eerst eventjes op een bank gezeten om eens nader kennis te maken. Cynthia spreekt matig engels, maar doet haar best alles te begrijpen. Het duits gaat haar stukken beter af.Cynthia is beslist een aantrekkelijke cubaanse Milf van 35 jr, getinte huidskleur, leuk koppie met mooie grote ogen, lang zwart golvend haar en een normaal postuur met lekkere vrouwelijke rondingen. Ze heeft weliswaar een klein buikje met zwangerschapsstriemen, maar is zeker niet storend. Het heeft wel iets, vind haar juist super vrouwelijk en sexy. Verder heeft ze een hele mooi lach, zo ontwapenend.

  Na een tijdje gekletst te hebben, begon ze onder mijn badjas mijn borst en tepels te strelen, en gaf mij een hele lekkere zoen op mijn mond. Heb haar maar meteen gevraagd een sleutel te halen, ik was inmiddels behoorlijk opgewonden geraakt.

  Allereerst heerlijk langdurig gezoend,speelse kusjes afgewisseld met een tongzoen. Het zoenen was heel afwisselend,van heel sensueel en zacht, tot heel gulzig en nat; telkens weer opnieuw. Haar borsten,cup C, zijn lekker zacht en voorzien van grote donkere tepelhoven met grote tepels. Uiteraard heerlijk aan gelikt en gesabbeld, was een erg geil gezicht haar opgezwollen tepels

  Vervolgens werd ik ontzettend lekker door Cynthia gepijpt,heel afwisselend van sensueel en zacht tot heel wild en porno-achtig.Russisch tussen haar zachte tieten was erg lekker. Tevens bleek ze een ware deep throat specialist te zijn, ze hield mijn pik een paar seconden tot aan de schacht in haar keel, heb haar gevraagd te stoppen om niet voortijdig tot een explosie te komen.Dit was allemaal teveel van het goede.

  Zoals meestal begonnen in cowgirl. Het was een genot om haar fluweel zachte kutje te voelen, en ik werd door mijn cubaanse bedgenote in een aangenaam tempo bereden, tegelijkertijd sabbelend en likkend aan haar lekkere tieten.

  Vervolgens haar in missio genomen. Wederom weer heerlijk gezoend, haar overheerlijke kutje was super nat. Met haar benen over mijn schouders neukte ik haar met lange halen, en ik wist dat ik dit jammer genoeg niet lang meer ging volhouden.

  In doggy-style liet ze zich gewillig nemen, liggend op haar buik met haar lekkere volle latina kont omhoog.Binnen enkele minuten verloor ik de controle, en kwam vanuit mijn tenen in een aantal krampachtige schokken tot een intens hoogtepunt,mijn god wat was dat lekker.

  Vervolgens nog eventjes gelegen om bij te komen.In de resterende tijd, werd ik verwend met een heerlijke massage. Nog eventjes gekletst, ze vond het leuk dat ik Jasmin kende. Ze doet met haar aan lesbische trio's. Ik hoop dan ook dat ze er beide zijn, eind deze maand. Lijkt mij geweldig zo'n ervaring.

  Deze lieve, zeer vriendelijke cubaanse gaat mij veel vaker zien in de toekomst. 200% GF6 en voor mij een uitstekend alternatief voor mijn favoriet Jasmin.

  Latinas rules  Gr,Martin
  " There is a difference between knowing the path and walking the path " Morpheus
Aan het werk...
X