Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roe)

  Ik was al een tijdje in Aca en kon eigenlijk mijn draai niet goed vinden. Wat onrustig op en neer gewandeld en bij een van deze omgangetjes kwam ik deze dame tegen in de rustruimte naast het zwembad. Ze maakte contact dmv een lief lachje. Dat ging zo een paar keer als ik haar tegenkwam. Op zich een vrouwtje dat eigenlijk wel mijn typje is. Lang zwart haar wat krullerig, mooie c cup natuur. Mooie rondingen daar waar ze horen Zeer vriendelijk spontaan gezicht. Bij onze zoveelste “ontmoeting” sprak ik haar aan. Sympathiek kwam ze vleiend tegen me aan staan. Ze raakte me aan en streelde me. Na een kort gesprekje hield ik de boot echter even af. Op dat moment gaf ze me te weinig vertrouwen dat dit een goede keus zou zijn. Enige tijd later toen ik de trap op liep en haar boven weer ontmoette hebben we eerst even kort op een bankje in de gang aldaar gezeten. Waarbij ze steeds intiemer werd. Toen ze begon met zoenen heb ik haar te kennen gegeven dat we het maar gingen doen. Dus op naar de bios.

  Aldaar op een van de banken in het halfduister begon ze heftig te tongen. Ze maakte mijn jas open en alras nam ze de Ropert gulzig in haar mond en begon goed stevig en nat te pijpen. Geen enkele vorm van VVV waarneembaar. Na enige tijd moest ik haar inzet en aandacht echt even afwenden van mijn lid daar ik anders veel te snel het einde van deze sessie zou naderen. Dorina ging vervolgens eens uitgebreid aan de balletjes sabbelen. Vervolgens nog wat frans laten oefenen en weer een hele tijd zitten zoenen. Dit deed ze uitermate goed. Ook haar mooie C naturals heb ik heerlijk te pakken genomen. Deze mevrouw werd er dermate nat van dat ze op een gegeven moment mijn hoofd richting haar schoot dirigeerde. Daar ontwaarde ik in al die nattigheid een inmiddels aardig opgezwollen elementje. Hier heb een tijdje mijn aandacht op gevestigd. Inmiddels was ik zo stomend geil geworden door het handelen van deze mevrouw dat ze snel het rubber erop deed en met opgetrokken benen de stok erin dirigeerde. Deze holte bleek gelukkig wat ruimer te zijn waardoor ik het wat langer vol kon houden, maar na een minuut of 5 ritmische oefeningen en vol tongen kwam er een geweldige explosie. Ze sloot me in haar armen en zo hebben we nog wat nagekeuveld en gezoend. Ze heeft me netjes van het rubber verlost en ook de aftersales beneden was meer dan dit voor mekaar.

  Deze sessie was zeker niet verkeerd. Classificatie; iets in het midden tussen GFE en een porno sessie. Ik heb zelfs nog even zitten dubben over een tweede sessie met deze mevrouw maar een ander poppetje gooide roet in het eten.

 • #2
  Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense) (uitstekend)

  Ben zondag 25-4 bij deze kanjer geweest, in 1 woord waanzinnig.
  Ze moest het zaad uit mijn tenen halen maar ze deed het wel......

  Voor herhaling vatbaar, 23 mei gaat ze voor 4 weken terug naar Roemenie dus voor die tijd ga ik nog een keer naar Acapulco......

  Commentaar


  • #3
   Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense) (uitstekend)

   Toevallig kwam ik Dorina tegen in de Kino,zij stond nog op mijn to-do lijst.Bij mijn vorige bezoek had ik haar al eventjes gesproken.Tijd voor een nadere kennismaking.Dorina is een mooie volslanke Roemeense,met mooi lang,zwart krullend haar.Niet te vergeten haar mooie borsten,cup C.Haar engels is matig,duits gaat haar veel beter af.

   Allereerst elkaar opnieuw voorgesteld,zij kon zich mij niet helemaal meer herinneren.Vrijwel direct begon ze mij lekker te masseren en te strelen wat mij enorm opwond.Tevens heerlijk met haar gezoend, en dit allemaal in de niet-betaalde tijd.Mijn lid stond inmiddels op oorlogssterkte dus vroeg ik haar of we naar een kamer konden gaan, no.6 uiteraard

   Ik volgde Dorina de trap af op weg naar de bar.Ze droeg zwarte overknie-laarzen met hoge hakken.Het zijn echte eyecatchers deze laarzen,hoewel een beetje ordinair.In Kiev zie je niets anders,maar dit terzijde.

   In de gang pakte ze mijn hand,en zo liepen wij alsof we een stelletje waren,naar de kamer.Toen ik naast het bed stond,begon Dorina mij vol overgave te pijpen.Ze zat geknield voor mij op de grond,terwijl ik met haar haar speelde.En dit was nog maar het begin.

   Liggend op bed hebben we weer heerlijk getongzoend.Dit deed ze vol passie waardoor het een echte GFE was.Tevens kuste en likte ze mijn hele lichaam, opnieuw gevolgd door een zeer verdienstelijke pijpbeurt.

   Dit keer cowgirl maar overgeslagen.Tijdens missio weer heerlijk gezoend en aan haar lekkere tieten gesabbeld. Haar poesje was kletsnat en bleek wat ruimer te zijn.Vervolgens heb ik haar best wel stevig in doggy-style genomen, hetgeen resulteerde in een heerlijke ontlading.Na afloop nog eventjes lekker geknuffeld en gezoend met deze ontzettend lieve meid. Dorina, mulţumesc. Esti minunat

   Vervolgens gedoucht, een rondje sauna, en nog een tijdje gelegen bij het zwembad samen met Miss. Bosnië & Herzegovina. Een herhalingsbezoek met deze kanjer liet niet lang op zich wachten

   Ik vrees dat ik toch eerder naar de Aca ga dan gepland,ik kan eigenlijk niet wachten!
   " There is a difference between knowing the path and walking the path " Morpheus

   Commentaar


   • #4
    Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense)(uitstekend)

    Leuk dat deze dame er nog is. In 2010 heb ik met heel wat dames liggen rommelen en velen ben ik al rap vergeten maar deze niet, denk er af en toe nog wel eens aan terug. Onze kino sessie met publiek. Lieve dame met inderdaad een zeiknate poes.

    Commentaar


    • #5
     Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense)(goed)

     Ik had deze dvp al eerder op mijn to do lijstje staan. Gister kwam het er dan van. Ik was begin van de middag gearriveerd en behoorlijk opgewonden. Toen ik haar bij mijn 2e wandelrondje in de cinema tegenkwam, kon ik haar verleiding niet meer weerstaan.

     In de cinema lekker liggen tongen en een begin gemaakt aan het pijpen. Haar gevraagd maar een sleutel te halen.

     Op de kamer lekker doorgegaan met tongzoenen en vervolgens haar poes gelikt. Ze is inderdaad lekker nat en kwam ook klaar :-). Vervolgens afgemaakt in missio.

     Dorina is een prima meid, alleen qua figuur en uiterlijk vind ik haar persoonlijk niet erg aantrekkelijk. Ook het pijpen is niet echt super. Kortom voor mij niet een echte klik. Daarom zal er geen vervolg door mij worden gegeven aan deze sessie.
     Laatst gewijzigd door Musthave; 05-06-11, 00:03.

     Commentaar


     • #6
      Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense)(uitstekend)

      Oorspronkelijk geplaatst door willlem
      Ik hoorde van Dorina dat ze vanaf 21 december een tijdje naar Macedonie teruggaat. Ik ben vergeten te vragen wanneer ze weer terukomt.

      Weet iemand wanneer ze weer aanwezig is ?
      Dit is niet de Dorina waar jij het over hebt. Deze Dorina is roemeens, 100% zeker weten.

      Gr,Martin
      " There is a difference between knowing the path and walking the path " Morpheus

      Commentaar


      • #7
       Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense)(uitstekend)

       Ha Martin,

       Dit is wat ze me vertelde dat ze uit Macedonie komt en hier met de kerst op vakantie gaat.
       verder voldoet ze aan alle genoemde eigenschappen.
       Wel vaag dat er ook op de website van Accapulca 2 foto's van Dorina staan.

       Commentaar


       • #8
        Re: Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Dorina (Roemeense)(uitstekend)

        Weet iemand of deze schat nog aanwezig is in Acapulco ?

        Commentaar

        Aan het werk...
        X