Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Gabriella (Let)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Velbert - Acapulco, Harkortstrasse 3, Gabriella (Let)

  Deze recensie dateert al van even geleden maar omdat deze maand deze Gabrielle zoekt terug te komen van haar thuisland om ons te plezieren wil ik deze recensie toch plaatsen omdat zij dus in schril contrast met haar naamgenoot uit Roemenië wél een superservice levert.

  Haarkleur/-lengte : ietsjes donkerder blond haar/ half lang maar draagt soms blond krulletjes haar om lang haar te hebben (wat haar overigens prachtig staat)
  Lengte dame : 1,66 m
  Postuur/Cupmaat : slank tot normaal/B'tje (beetje afhangend
  Nationaliteit/Taal : Letse/mengelmoes van Engels en Duits
  Leeftijd : 19 jaar jong
  Tatoeages/Piercings : geen/navelpiercing/(enkelbandje)
  Service: lachen, onnozel doen, knuffelen, strelen, tongzoenen (erg goed), pzc (erg goed en afwisselend), NMC (geen standje is haar te gek), beffen...
  Voordelen: speels en lief (lieve glimlach, heel mooie groene ogen)
  Nadelen: voor wie uit is op FT en anaal: dat zit niet in haar pakket
  Tijdsduur : 2,5 uur
  Extra’s bij het bezoek: zeer uitgebreide voor- en naservice

  Plots kwam daar in de deuropening Gabriella piepen. Vlak voor dat ik naar boven ging had ik ze in de bar gezien bij een ander beer. Anders had ik haar daar allicht aangesproken. Ik dacht dus dat ze eens gewoon kwam piepen en eigenlijk op weg was naar een kamer met die beer van beneden. Temeer omdat ze niet echt reageerde toen ik ze tot twee keer toe riep. Ik zat in een zetel, Patrick stond recht. Hij riep haar nog eens. Toen vroeg ik of ze vrij was. Ja, ze was vrij. Ze was daar met een vriendin (zag ik dan later). Ik wenkte haar maar al snel liet ze me weten dat de kino dan weer net niet haar favoriete kamertje is. Ze houdt niet van pottenkijkers. “Geen probleem”, zei ik haar en we liepen de kino uit. We gingen dan maar in de lange gang op het bovenverdiep zitten voor de kamers. Helemaal achteraan, het donkerste plekje. Samen in de canapé. Niet veel later zag ik toevallig dat Maureen mij kwam spotten. Dedju… zal ze gedacht hebben. Die ben ik kwijt. Ze zag ons dan ook zo flirtend bezig. De man van de kino was er niet bij (niet te verleiden dus, straf!) Na wat grappen (met Patrick erbij, in een andere canapé natuurlijk) kom ik tot de constatatie dat ik mijn sleutels in de douche had laten liggen. Patrick ging even voor me kijken omdat Gabriella intussen al meer op mij zat/lag dan naast mij en ik dus maar moeilijk weg kon/wou. Ik zou dan toch moeten rechtstaan want hij kreeg mijn sleutels aan het onthaal niet mee omdat hij mijn kasnummer niet kende. Gelukkig was het een eerlijke vinder en was er niets uit mijn kast/portefeuille. Patrick bleef intussen (op afstand!! J) bij Gabriella om haar te vergezellen.
  Buiten het feit dat we grapten en leuk uit de hoek kwamen, ze haar benen op mij zwierde vond ik dat het ergens toch aan initiatief en spontaniteit ontbrak bij haar. Nochtans zei Patrick me eerder op de dag dat ze heel goed is. Een tongzoen was er nog niet van gekomen. Enfin, ik werd een klein beetje argwanender. Niet veel hoor.
  Alsof ze mijn gedachten kon lezen zette ze haar verleidingstrucs een vitesse hoger. Lieve strelingen, lieve kusjes, tongzoenen (à volonté), languit over mij komen liggen, ik moest haar poesje verwennen, mij komen berijden en kreunen (iedereen hoorde het daar op de gang en omstreken), …. Ze bouwde het dus traag maar doordacht op. In het Nederlands wist Patrick al enkele keren tegen mij te zeggen: “nu doet ze dit of dat, nu zal ze naar de kamer willen”. Ja, die vraag kwam er maar dan pas na een drie kwartier. Daar wou ik nu absoluut (in geen jaren) nee op zeggen. Ik kreeg de keuze tussen de kamers boven, de open kamers beneden of de chique nieuwe ruime kamers beneden. Ik koos voor de laatste. Ons spel speelde zich af op kamer 17. In de bar zei ze nog goeiedag tegen een beer, terwijl ze naar een sleutel vroeg, op de haar kenmerkende manier. De dikke mondkus. Toen we rechtstonden uit de canapé zei ze al lachend dat we voor een uurtje zouden gaan. Ik vroeg haar wat ze dacht van twee uur. Ze vond dat te lang. Op kamer zouden er 2,5 uur voorbij vliegen zonder dat we het zelf écht beseften.

  Gabriella, Gabriella…. We stapten de kamer binnen en alles verliep meteen vlotjes. We voelden mekaar heerlijk aan en speelden geweldig op mekaar in. Gabriella verraste me wel toen ze mij vastpakte bij mijn kont en optilde. Niet dat ik een zwaargewicht ben maar toch… sterke meid. Die hield dat nog even vol, terwijl ik me liet doorhangen. Later tijdens de penetratie de rollen toch maar omgekeerd. Verder is geen enkele positie te gek voor Gabriella. Tijdens het neuken doet ze gewillig mee. Je hoort wel dat ze een en ander faket maar welke meid doet dat niet. Overigens vergaat haar soms dat faken als je ze op de juiste manier weet te benaderen. Erg belangrijk is dat ze geen vieze crèmekes gebruikt. Ach, er is niet zo veel nodig om haar nat te maken hoor. Een hete meid. Het voorspel en de tussenspelen bestonden uit lekker knuffelen, strelen, innig en veel tongzoenen, mekaar oraal verwennen…. Niets ontbreekt in het gamma en alles is vol afwisseling en variëteit. Gabriella is nog maar 19 maar kent de kneepjes van het vak beter dan menig 25-jarige! Dat kan ik je garanderen. Samen met Patrick moeten we haar pijpkunsten bewonderen. Ook weeral afwisselend en zonder de ballen en andere gevoelige plekjes te vergeten. Ze vraagt ook vrij in het begin hoe je het het liefst hebt. Verder laat je maar merken wanneer ze voor jou super goed bezig is en dan speelt ze daar op haar beurt schitterend op in. Daarbij kan ze jou nog eens zo geil en indringend aankijken met haar mooie ogen. Je zou voor minder gek worden. Twee zaken vallen buiten haar servicepakket: FT en anaal. Na 2,5 uur waren we beide een beetje moe. Op de klok in de kamer was het elf uur, in werkelijkheid twaalf uur. De klokken staan dus allemaal nog op het winteruur in de kamers want ook onze nieuwe mede-beer stelde dat vast. Dat is misschien niet zo’n groot probleem als je de volgende dag niet moet gaan werken maar als je dat wel moet dan maakt zo’n uur wel veel. Zeker als je nog een hele trip naar huis voor de boeg hebt.
  Ik vertelde en probeerde haar te garanderen dat ik volgende keer zeker terug met haar zal gaan. Omdat ik ze zo top vind. Ze bleef er moeite mee hebben om dat te geloven. De mannen zeggen zoveel, was haar ding. Menig mede-beren die het iets minder moeilijk hebben om mijn woorden, wat dit betreft, te geloven, neem ik aan.
  Ze gaf me nog een merci chocoladereepje als bedankje.

  Als een verliefd koppeltje verlieten we de kamer naar de bar. Zo vertrokken we eigenlijk al. Daar aan de bar zat op een kruk (nog net op dezelfde plek als 2,5 uur terug) nog altijd die man die ze begroette, net voor we naar kamer gingen. De man keek eens raar (vies?, ‘k weet niet wat) naar mij. Die heeft daar dus lang moeten wachten. Tja…

  Gabriella vertelde hem dat ze zo dadelijk terug kwam. Eerst mijn centjes natuurlijk nog ontvangen.
Aan het werk...
X