Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36

  Naam: Heavensgate

  Adres: Swebenring 36, 46286 Dorsten

  Telefoonnummer: 02369 206182
  Vanuit Nederland: 0049 2369 206182

  Website: www.fkk-heavensgate.de

  Aard: FKK

  Openingstijden:
  dagelijks van 10:00 - 03:00 uur (ook zon- en feestdagen)
  vrijdag en zaterdag tot 04:00 uur 's nachts

  Prijzen:
  Entree
  van 10:00 tot 11:00 EUR 20,-
  van 11:00 tot 12:00 EUR 25,-
  na 12:00 EUR 35,-
  Met 6 gasten komen = 5 gasten betalen.
  Na 10 bezoeken het elfde bezoek gratis.
  Op je verjaardag vrij entree op vertoon paspoort.


  Inrichting:
  Geen kale muuren, maar mooie muurschilderingen afgewisseld met (nep) palmbomen. Dus geen villa styl maar degelijke aankleding.
  Op de begane grond is het eet/ontmoetings gedeelte.
  In de kelder is het omkleden en douchen. Hier is ook de sauna en een whirlpool.
  Het (warm)eten is goed te noemen.

  Verzorging:
  Eten en alcoholvrije dranken gratis. Alcoholische dranken tegen betaling.
  Vrij internet WLAN.

  Routebeschrijving en parkeren:
  Vele wegen leiden naar Rome.
  Je moet op de A31 uitkomen.
  Je neemt afslag 37 Schermbeck. Aan het einde van de afrit ga je links af de B58 op.
  Je passeert een spoorwegovergang en rijd door naar het dorpscentrum.
  Bij de Thuringenstrasse ga je rechts af. Vervolgens ga je weerrechts af. Dit is de Swebenring.
  Na 2 bochten kom je Heavensgate op een hoek tegen.
  Er is een parkeerplaats juist voorbij Heavensgate aan de rechterkant.


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan de moderator) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 27-11-12, 13:28. Reden: geactualiseerd.

 • #2
  Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

  De parkeerplaats is nu juist voorbij Heavensgate aan de rechterkant

  Commentaar


  • #3
   Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

   Ik ben er gisteren weer eens geweest. Ik moet zeggen, het zag er goed uit. Rustige, ontspannen sfeer. Geen drukdoende of luidruchtige ijsberen, 10 tot 15 vrijwel allemaal goed uitziende dames, zeer schaars, doch smaakvol gekleed. Zo zie ik het graag.
   Bovendien voelde ik me niet voortdurend als opgejaagd wild. Er viel uitstekend te converseren zonder dat je direct aufs Zimmer genodigd werd. Nogmaals, prima bevallen. Ga zeker weer.
   De meisjes hebben hun tarieven iets verhoogd, m.u.v. het basistarief.
   (Nog steeds € 35 voor 20 min. all in)

   Commentaar


   • #4
    Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

    Op vrijdag 08 augustus eens afgereisd naar 'Heavensgate' in Wulfen, een deelgemeente van Dorsten.

    Wow, wat een ervaring(en)!
    Na binnenkomst begon ik direct te vrouwen te scannen die ik wilde nemen ivm hun mooie voorkomen.
    Binnen 5 minuten had ik een Top-4 gemaakt; ik heb mij hier ook aan gehouden. Er waren zo'n 12 meisjes aanwezig waarvan er zeker 5 mooi waren. De villa is verder mooi ingericht (de sauna is vrij groot) en er gelden nette gedragsregels (vrouwen dringen zich niet op; man neemt altijd initiatief).

    Waar ik mij niet aan heb gehouden is de zogenaamde ongeschreven regel dat het meisje dat wordt aangewezen om een nieuwe klant een korte rondleiding te geven, te garanderen van een sessie op de kamer.
    Het meisje in kwestie legde hier mijns inziens iets te veel de nadruk op, wat voor mij een afknapper was. Het meisje was ook niet helemaal mijn type dus ik antwoordde naar haar: "ich glaube ich habe hier freie Wahl."
    Nederlandse directheid was hier gewenst. Het kan ook goed zijn dat ze de 'regel' zelf had verzonnen. Boeit verder niet.

    Wat wel boeit en extra vermelding verdient, waren mijn tweede en derde keuze. Normaal ga ik niet alleen af op de looks maar deze twee meiden waren gewoon te mooi, met te veel klasse.

    Mijn tweede keuze liet zich 'Michelle' noemen, was niet alleen erg knap, maar ook heel gereserveerd en vriendelijk. Met zo'n lichaam en fijne uitstraling was goede sex als gevolg, een logisch gegeven. Heerlijk.

    Mijn derde keuze was een blond meisje uit Bosnie die al enige jaren in Duitsland woonde. Ook een 'natural' die zich op de bank reeds in heerlijke poses liet bewonderen. En hoe een mens zich kan vergissen; ik dacht namelijk dat het een moeilijk benaderbaar meisje zou zijn (arrogant), maar niets was minder waar. Ze viel meteen in mijn armen en we hebben echt gepraat.
    Ze praatte op nivo in vloeind Duits en Engels en ik kon aan alles merken dat dit het meest intelligente meisje was, waar ik sex mee ging hebben.
    Alles klikte zo goed dat ze mij aanbood om, na het kamerbezoek, samen te douchen en nog een saunaatje te nemen. Wow.

    Eigenlijk had ik het hier ook bij moeten laten (stoppen op het hoogtepunt).
    Maar ik moest toch zo nodig mijn 'lijstje van vier' verder afwerken.
    En natuurlijk was mijn vierde sessie niet meer zo goed, maar toch nog altijd degelijk te noemen, met een Roemeense genaamd Christina.

    Zelden zo voldaan (bij nader inzien mijn beste FKK-bezoek tot zover) weer naar huis gegaan.

    De prijzen zoals ik ze tegenkwam, zijn overigens als volgt:
    - entree = € 40,- (tijdens normale uren)
    - 20 minuten sex, met pijpen zonder = € 35,-
    - extra's: aufnahme = € 25,-, anaal = € 50,-

    Deze prijzen zijn vermeld op een schrijven bij de receptie.

    NM. Dank, ik heb de prijzen in het schema aangepast. (L)
    Laatst gewijzigd door Lalande; 09-08-08, 13:53.
    Ersten fussball club Köln, 1. FC Köln !!

    Commentaar


    • #5
     Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

     Afgelopen week na het lezen van de recencies naar Heavensgate geweest.
     Was al een paar keer bij Party treff Dorsten geweest, maar vond daar het langzaam afgezaagd worden, meiden nemen niet de tijd voor je en willen je boven zo snel mogelijk van je zaad afhelpen.

     Heavensgate ligt aan de andere kant van de weg t.o.v Partytreff Dorsten, met de aanwijzing van Hookers de club snel gevonden.

     Het was rustig toen ik binnen kwam twee mannen en vier vrouwen er zouden er later meer komen, netjes rond geleid vanwege mijn eerste bezoek door Irena.

     Vervolgens gedouched en naar boven gelopen.
     In de hoek van de kamer zat Micheala alleen, ben naast haar gaan zitten.
     Is een duitse meid van 23 jaar en erg slank, daar hou ik wel van.
     Na wat gebabbeld te hebben samen een kamer opgezocht met veel spiegels.
     Zij wilde mij eerst lekker langdurig pijpen en ik kon door de vele spiegels dat goed zien van alle kanten en zag ook in de spiegel haar lekkere kontje met haar sappige kut. Uiteindelijk kon ik haar lekker beffen, ze had redelijk grote schaamlippen waar ik heerlijk met mijn vingers en tong mee kon spelen en vervolgens ging ze op me zitten en reed mij heerlijk klaar.

     Boven gekommen zag ik ook een slanke negerin ze liep er naakt rond, maar voordat ik haar kiezen kon had een andere gast haar al naar de kamer genomen en heb ik haar verder niet meer gezien die dag.

     Vervolgens een hapje gegeten, het buffet is prima en daarna even een filmpje gekeken om weer op oorlogs sterkte te komen.

     Vervolgens met Irena zitten kletsen, zij komt uit Rusland St Petersburg en ik was daar onlangs geweest dus we hadden een leuk gesprek, tijden het praten kon ze het niet laten om heerlijk met me tespelen. Vervolgens hebben we een kamer opgezocht en ik het de beste beurt in jaren gehad, Zij was zo geil en begon dus weer heerlijk mijn pik te pijpen en ondertussen kreeg ik een vinger in mijn kont en begon ze ook mijn prostaat te masseren, ik moest haar op een gegevn moment vragen te stoppen anders was ik zo in haar mond klaar gekomen. Ze tongzoende ook of haar leven er vanaf hing. Uit eindelijk met haar klitje zitten spelen, eerst lekker gebeft en vervolgens beffen en vingeren waar bij een vinger in haar kut en de andere vinger in haar kont.
     Uiteindelijk kwam ze boven op me zitten, maar ik wilde in missionaris verder, aangezien ik dan ook heerlijk mijn vinger in haar kontgaatje kon stoppen terwijl ik haar heerlijk neukte. Uit eindelijk heerlijk klaar gekomen, was ruim een uur met haar op de kamer, helaas had ik geen tijd meer en moest verder voor zaken. Maar ik weet zeker hier kom ik nog eens terug om ook de andere vrouwen te proberen. De sfeer is goed en je hebt meer tijd met de meiden op de kamer.

     Commentaar


     • #6
      Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

      27.11.2008 eens H.G.bezocht, het blijft mijn favoriete club ,doch heb ik af en toe ook weleens aanmerkingen. b.v. de omkleedruimte voor de heren, deze is niet ruim en te weinig zitplaatsen, 1 Rietenstoel, voorheen rondom zitplaatsen.Doch wij kwamen voor de dames en helaas waren onze favorieten
      niet allemaal aanwezig, de 2 zussen uit Roemenie Gina en Linia? jammer want dat zijn Toppers, Nu een Hongaarse geprobeerd helaas haar naam vergeten,want dat is een uitbuitster, ik mocht miet vingeren, niet kussen, en bij het beffen(mijn specialiteit) bleef ze bewegingsloos liggen tot ze zogenaamd klaarkwam, het pijpen was niet slecht, doch ik had haar gezegd dat het zonder aufnahme moest en zij zei ,ik had dat niet gezegd en zij had geslikt, heelemaal nietwaar, maar wel € 50,00 betalen, ik wou geen trammelant maken, maar ze gooit haar eigen glazen in, deze dus niet meer.
      Gelukkig heeft Katja alles weer goed gemaakt en blijft nr 2 met stip.
      Fantastisch. Alleen zij is al de moeite waard een lieve fantastische meid, die weet wat een man toekomt.Herhaling gevaar.
      Gr van sexyfifty

      Commentaar


      • #7
       Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

       Een paar weken terug op een zondag hier geweest. Het huis ziet er goed uit. Beste gezellig aangekleed allemaal. Maar het was een beetje een dooie bedoeling binnen. Ik denk dat er totaal 8 meisjes aanwezig waren. Sfeer was er niet. De meeste meisjes zaten ongeinteresseerd voor zich uit aan het staren. Uiteindelijk om de lange rit ernaar toe, mijzelf maar beloond met een beurt met een jonge Duitse schone van 21 jaar. Lekker strak in het vel, maar daar was alles ook mee gezegd. Ik heb respect voor de meisjes die daar lange uren draaien, maar mijn zien ze er niet meer terug. Dan maar liever een "fabriek" zoals GT.

       Commentaar


       • #8
        Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

        gisteren ook maar eens in deze club geweest, rond het middag uur was er slechts één andere beer en ongeveer 8 meisjes. De meiden zagen er redelijk tot goed uit. Club oogt wat klein maar is leuk ingericht. Sauna en douchegedeelte ziet er goed uit. Helaas is er geen wirlpool of iets dergelijke aanwezig. De enige bad mogelijkheid ligt buiten waarvan het water ijskoud is. Meiden zijn vrolijk en niet opdringerig. Veel roemeense prinssesen. Leuke club met betaalbare prijsen. Vooral uit de Achterhoek en Twente is de club goed bereikbaar.

        Commentaar


        • #9
         Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

         I heb Heavensgate begin juli bezocht. Mooie club. De dames waren niet de allerknapste. 1 was wel aantrekkelijk, een russin. Ik ben met haar naar de kamer geweest. Ze heeft me heerlijk gepijpt zc helemaal tot het eind.
         Hierna hebben we de kama sutra nog eens nagedaan.
         Nu even weer bijkomen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

          Van collega Hitmansdaddy had ik de tip gekregen dat een jongedame uit Freude, over wie ik een enthousiaste recensie had geschreven, inmiddels in Heaven's Gate te Dorsten werkzaam zou zijn. Die informatie bleek in zoverre toch niet te kloppen, dat geen van de dienstdoende Thekefrauen die ik aan de lijn had van de jongedame in kwestie gehoord hadden.

          Maar hoe gaan die dingen, langzamerhand was ik nieuwsgierig naar deze club geworden en na enig wikken en wegen besloot ik in plaats van naar Bochum eens naar Dorsten af te reizen. Ik had een hotel in de omgeving geboekt en op een druilerige dinsdagochtend stapte ik op de trein richting Duitsland.

          De club is lastig te bereiken als je geen auto rijdt: eerst met de ICE naar Oberhausen, dan met een regionale lijn naar Dorsten, en daarvandaan te voet naar Dorsten Hervest, waar het hotel gelegen was. Even opfrissen en dan per taxi naar Dorsten-Wulffen, waar de club aan de Swebenring no. 36 is gelegen.

          Dorsten-Wulffen ligt ruim 15 km van Dorsten zelf, dus het was als gezegd een verhoudingsgewijs lange rit om er te komen. Eenmaal aanbeland zie je een villa, die qua architectuur en ligging wel wat van PHG weg heeft. Ik drukte op de bel en het hek ging open. Ik liep het tegelpad naar de voordeur op die eveneens voor mij geopend werd. Ik stapte naar binnen en meldde mij bij de Theke.

          Een allervriendelijkste Thekefrau begroette mij en vroeg of ik een handdoek of een badjas wilde. Volgens gebruik van het huis kreeg ik vervolgens een rondleiding van één van de (topless) dames, die in de club werkzaam zijn.

          Het welness-gedeelte is zeker niet onaardig, maar doet enigszins gedateerd aan en de club werkt momenteel dan ook aan een renovatie. Het is overigens de bedoeling dat de bezoekers niets van de werkzaamheden merken en dat lukt heel goed.

          De kleedkamer is erg klein van afmeting, met slechts één rieten bankje, dat meer een decoratiestuk lijkt dan dat het ook enig praktisch nut biedt.

          Nadat ik het ijsberenvel aan had gedaan betrad ik de clubgedeelte. Qua afmetingen oogt deze club erg bescheiden: een fors uitgevallen huiskamer met een zijvertrek, plus een aangrenzende tuin, meer is het niet. Dat sommigen het bij binnenkomst een dooie boel vinden kan daarbij kloppen: er waren op deze vroege dinsdagmiddag niet meer dan drie dames aanwezig, en ik was de enige ijsbeer in huis. Wie GT-achtige toestanden verwacht komt dus van een koude kermis thuis. De club is er volgens mij zelf mee debet aan dat verwachtingen worden gewekt die niet worden waargemaakt, want men adverteert met de aanprijzing dat het de grootste en exclusiefste saunaclub van NRW is.

          Ik ging aan de bar zitten en bestelde een colaatje. Frisdranken, koffie, thee en mineraalwater zijn bij de (lage) entreeprijs van 30 euro inbegrepen (tot 14.00 uur, daarna is het 35 euro). Bier, sterk en Red Bull zijn tegen betaling verkrijgbaar.

          Ik moet zeggen dat de club leuk is ingericht, met overal gezellige zitjes, rieten afdak boven de bar, neppalmen met kerstboomlichtjes er in, van dat soort dingen. Omdat het halverwege november was viel er in de tuin uiteraard helemaal niets te doen, maar op dagen met een wat plezieriger temperatuur moet het daar goed toeven zijn.

          De voornaamste attractie wordt natuurlijk gevormd door de aanwezige dames. Als gezegd trof ik er bij het betreden van de grote ruimte slechts drie dames aan. Twee milfs en één jonger meisje, met lang blond haar en een vriendelijk maar niet superknap gezichtje.

          Van de bar liep ik naar een van de tweezitsbanken, terwijl één van de milf’s en het jonge meisje continu oogcontact probeerden te maken. Op de bank naast die waar ik op zat stond een tas en een handdoek, dus daar zou de dame waarschijnlijk wel hebben gezeten die mij eerder de rondleiding had gegeven. Dat laatste bleek precies te kloppen, en al snel zat ik met Katja over van alles en nog wat te kletsen. Het duurde niet lang of ook het onderwerp ‘kamer’ kwam ter sprake, en al snel lag ik met Katja te rollebollen. Knappe milf, zeer goede GFE, met een uitstekende aftersales. Er wordt overigens niet al in de club zélf gevreeën, dus op de bank, wat ik ervan heb gezien gebeurt dat uitsluitend op de kamers.

          Klein detail: de badjassen die je er krijgt zijn niet van badstof maar van fleece-materiaal gemaakt. De hoeveelheid statische electriciteit die vrijkomt is enorm, wat soms wat moeite kost om je daadwerkelijk van het kledingstuk te ontdoen.

          Pluspunt van de club is de heldere prijsopbouw van de diensten der dames: 20 min. is 35 euro, een half uur 50, een heel uur 85, en anderhalf uur is 135 euro. Aufnahme is 25 euro extra en AV 50, het hangt allemaal keurig op een lijstje naast de Theke. De meeste dames bieden uit zichzelf al aan of je met Aufnahme wilt.

          Na de sessie met Katja had ik mij teruggetrokken met de andere milf, een Russische naar het bleek, die naar de naam Alina luisterde. Zij bood zelfs eigener beweging AV aan. Hoewel zij het net niet haalde bij haar collega Katja was ook dit zonder meer een zeer geslaagde sessie.

          Aan het eind van de middag werd het zowaar wat drukker met dames. Ik telde op een gegeven moment ca. 15 meisjes. Een aangename verrassing hierbij was dat de meeste dames wat ‘gewoner’ waren dan haar collega’s in tenten als GT of PHG, dus niet heel erg hun best doen om er als een goedkope pornoster uit te zien, met tatouages, schoenen met enorme hakken en dikke plateauzolen, piercings, ordinaire uitstraling. De enige twee die je wél bij die categorie zou kunnen indelen waren ook degenen die het hardste liepen te jagen, dus knipogen, zwaaien, aan je kont en je kruis zitten, vragen of je niet mee naar de kamer wil schatje, etc. Toevalligerwijs waren dit ook de dames die, van wat ik er van heb kunnen zien, het minst bezet waren.

          Van de dames die ik heb gezien kon je er twee tot drie superknap noemen, dan daarna een vrij grote middencategorie, en dan nog een stuk of drie die eigenlijk wat onooglijk waren, waaronder de namaakpornosterren. De middencategorie en de echt mooie meiden heb ik nauwelijks zien lonken.

          Wat mij zeer beviel was het schoeisel van de meeste dames, dat er ingetogen en zelfs chic uitzag: veel meisjes droegen klassieke pumps, die niet zouden misstaan bij een cocktailjurkje. Datzelfde geldt voor de schaarse kleding, waar bij de meeste dames dus niets ordinairs bijzat.


          Bij clubs als GT, PGH of ook Freude vind je qua smaak altijd wel wat van je gading. Bij Heaven’s Gate is de kans daarop kleiner, omdat er verhoudingsgewijs weinig dames rondlopen. Ik kan mij goed voorstellen dat sommige collega’s weer zijn vertrokken zonder gekamerd te hebben. Daar staat echter tegenover dat als het concept van deze club je aanstaat en vooral het type dames dat er werkt, het er zeer goed toeven is. Ik ben zelf zeker van plan om binnenkort weer naar Dorsten af te reizen.

          Groet,

          Knave

          NM. Ik heb een aantal zaken in het schema aangepast. Dank. (L)
          Laatst gewijzigd door Lalande; 16-11-09, 17:09.
          Men have two emotions: Hungry and Horny.
          If you see him without an erection, make him a sandwich.

          Commentaar


          • #11
           Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

           Vandaag voor het eerst geweest.

           Entree is nu 25 euro tot 13.00 uur (dus niet meer 14.00 uur. Wel ook weer vanaf 20.00 uur), daarna 35 euro.

           Het was erg rustig. Ongeveer 5 bezoekers en 10-15 vrouwen.
           De meeste vrouwen waren vrij dik. 1 Mooie Hongaarse, maar die was zeer ongeinteresseerd, kuste niet, wist niet was 69 is en had ook geen interesse het te leren....

           Wegwezen dus, volgende proberen (Gabi; zie recentie).
           Later, zo rond 17.00 uur kwamen er meer mooie vrouwen binnen (slank, jong).
           Eerst een prachtig blond model-achtig type, maar meteen daarna Eva. Had al besloten Eva als
           2e te nemen, en aangezien het blonde model al meteen was weggenomen kwam dat goed uit.

           Eten tussen 14.00 en 18.00 is trouwens gewoon slecht, of eigenlijk niet aanwezig. Alleen 2 pannen soep en wat brood. Wat ze om 19.00 uur serveren weet ik niet; toen was ik al lang weg.

           Eva heeft de middag gered en dat blonde model (jong, slank, klein kontje, flinke c cup) wil ik ook nog wel uitproberen! Ga dus nog wel terug, maar dan wat later. Maar Acapulco blijft zeker favoriet.

           Commentaar


           • #12
            Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

            Deze week weer eens naar Heavens gate gegaan. Het parkeer terrein is verplaats. Als je aankomt rijden moet je voor HG een weg inrijden en daarna links en je kunt je auto achter het pand neerzetten. Was ruim een jaar niet geweest en je kunt zien dat de douche ruimte goed is opgeknapt. Ook in de ruimte boven zijn nieuwe banken geplaatst en is de boel ook daar opgeknapt. Waren ook behoorlijk wat meiden + 10 en die zagen er goed uit, tijdens het douchen al ik er een gezien die ik wel verder wilde leren kennen. Had een drankje genomen en was een beetje aan het rond lopen om te kijken wat er zo al veranderd was en was in de kino ruimte gekomen die niet veranderd is, ging even rustig zitten om een filmpje te kijken maar zat nauwelijks of ik had Jessie naast mij zitten.
            Ze vroeg waar ik vandaan kwam en we starten een gesprek, je gaf aan dat ze vrijgezel was en wel zin had in sex en niet op de tijd zou letten. Ze pakte meteen mijn pik al beet en in de kino begon ze te pijpen, ze gaf aan dat ik rustig iemand anders kon/mocht kiezen als ik dat wilde en dat het geen verplichting was. Jessie is een duitse van 27 jaar en grote borsten, ze liep ook naakt rond. Ze was zo super geil dat ik toch maar besloot met haar naar de kamer te gaan. Ze was zo geil, ik heb haar eerst lekker klaar gevingerd en vervolgens pijpte ze mij uiteindelijk stopte ze mijn pik gedeeltelijk in haar kut zonder rubber, ze wilde het liefst zonder rubbertje neuken omdat ze zo geil was. Gaf aan dat ik toch liever voor bescherming koos en heb haar dus heerlijk met condoom geneukt en uiteindelijk over haar poesje klaar gekomen. Moet zeggen was een heerlijke ervaring. Ondertussen had ik ook Michaela zien zitten die ik ruim een jaar eerder eens had gehad. Een slanke meide van duitse afkomst jaar of 24 en bijzonder slank, ik weet dat ze vrij grote schaamlippen heeft en daar val ik wel voor.

            Na dat ik een half uurje had gezeten en gedronken met haar zijn we naar boven gegaan, wat een heerlijke meid en vooral haar kutje met die heerlijke lippen. Uiteindelijk heeft zij mij op de amazone houding klaar geneukt terwijl ik een heerlijk uitzicht had op haar kut waar mijn pik heerlijk in op en neer ging, ik genoot zo van het heerlijke uitzicht, dat ik daar door snel klaar kwam. Vervolgens naar beneden om te douchen.

            Daarna heerlijk wat gegeten om aan te sterken en uiteindelijk zag ik het meisje van onder de douche, ben naar haar toe gelopen, ze heet en Anita en komt uit Hongarije, we besloten al snel naar boven te gaan en ik heb ook met haar een heerlijke tijd gehad. Haar borsten zijn redelijk groot voor zo'n kleine meid en dat is wel erg lekker, maar toen ze haar benen uit elkaar deed en ik die heerlijke poes van haar zag viel het mij op dat ze nog grotere schaamlippen dan Michaele had. We zij een 69er begonnen, zij pijpte mij heerlijk en kon lekker met mijn tong over die grote lippen van haar. Uiteidenlijk kwam ze boven op me zitten en neukte me klaar. We praten daarna wat en ze gaf aan dat ze haar schaamlippen lelijk vond omdat die zo groot zijn, gaf aan dat ik die wel juist aantrekkelijk vond. Hebben wat bij gekletst en hadden een leuke tijd.

            Beneden weer gedouched en wat rond gehangen, ik had avonds wat te doen, dus einde van de middag vertrokken. Moet zeggen de HG is aardig opgeknapt ern er waren zeker eerlijke meiden, had nog een aantal op mijn vizier, maar had helaas geen tijd meer. Denk dat ik er binnenkort weer eens heen ga.

            Commentaar


            • #13
             Re: Dorsten, Swebenring 36, Heavensgate

             Afgelopen donderdag - op mijn verkenningstocht door Duitsland - rond half 6 na wat file en daarna weer plankgas over die heerlijke Autobahn voor het eerst in HG aangekomen. Ik telde zo'n 12 dames en gemiddeld 5 heren. Even nog lekker buiten in de zon gezeten en vervolgens een paar keer de (kleine) sauna genomen. Het welness gedeelte is redelijk tot goed te noemen. Ik zie echter nauwelijks iemand schoon maken en oude handdoeken opruimen.
             Het eten is warm, maar niet bijzonder.
             De dames zitten verspreid door het huis en nemen weinig initiatief. Hoezo FKK, niet een liep er topless. En veel beauty's waren er niet. Redelijk doorsnee dames, wel passend bij het huis. Na het eten een sessie gehad met Larissa.
             Alles afwegend (afstand, dames, huis) niet direct een locatie voor mij om weer terug te keren.

             Commentaar


             • #14
              Dorsten - FKK Heavensgate

              Voor de business was ik in de buurt dus ik zakte maar eens af naar Dorsten. Mijn allereerste bezoek aan een Duitse FKK club. Eens iets anders dan gewoon een escorte bellen.

              De club is een beetje moeilijk te vinden en gelegen op een industriepark. Dit adres is absoluut te mijden!!

              Je betaalt 35EUR inkom en je krijgt daarvoor toegang tot douches, sauna en ook eten. De sauna is een verouderd ding dat veel te heet stond. De whirlpool werd net vernieuwd en ook het zwembad buiten is een bouwwerf.

              Op het moment dat ik arriveerde waren er slechts een zestal meiden aanwezig. Allemaal topless en het was duidelijk dat dat "voorschrift" was. Op eentje na allemaal ongeinteresseerd sigaretten paffen aan de bar. Frisdrank is van een wit merk uit het grote vat en een biertje betaal je extra...

              Op den duur toch het gezelschap opgezocht van een jonge mooie Roemeense met een C-cup (aan gewerkt). Ze was nog maar een maand in Duitsland en had van tevoren in Spanje gewerkt. Ze sprak geen Engels en twee woorden Duits. In de sauna wilde ze niet, enkel direct naar de kamer haar 80EUR incasseren. Gezien haar knappe body de proef op de som genomen. Tongkussen deed ze niet. Pijpen was redelijk te noemen. Wel allemaal heel professioneel.

              Ik heb haar dan maar genomen en het rubbertje volgespoten, mijn biezen gepakt. Het eten heb ik zelfs niet meer geproefd.

              Eentje om nooit meer terug te doen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Dorsten - FKK Heavensgate, Swebenring 36

               Hi all,
               Was er iemand op dit moment in de hemel Gate? Melissa werkt er al?

               Commentaar


               • #16
                Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36

                Alle recensies over dit club zijn behoorlijk verouderd.

                Ik ben er begin januari geweest. Er is heel veel veranderd.
                De jacuzzi is klaar, douchen etc welness gedeelte is echt TOP geregeld nu.
                Ik veel clubs geweest, maar deze club geeft mij wel altijd een heel luxe en warm welkom.

                Dit begint al door dat de thecke ( nog steeds zelfde blonde milfje) je vraagt welke schoen maat je hebt.
                Meestal gaan we op happy hour dan is de entree 25 euro. Dit is tussen 20 en 22 uur. De buffet is dan meestal al wel op gegeten. Dus als je lange tijd wilt vertoeven daar kan je beter voor 18:30 er zijn, want er wordt altijd heerlijke buffet maaltijden geserveerd. In de middag vind je broodjes etc..

                Prijzen zijn nog steeds zelfde 35 € voor 20 min pzc
                Nieuw is dat je voor 25 € 20 min pmc hebt

                Er waren 15 vrouwen aanwezig, onder andere ook de Nederlandse pijpkoningin ( mensen die haar kennen weten wie ik bedoel ). Er liep veel nieuwe gezichten ( laatste keer dat ik er was in july 2014) Maar ook ouwe bekenden. Het was rustig voor een donderdagavond, alleen had ik net het pech dat de meeste ineens allemaal een uur bleven met de dames van plezier. Hierdoor waren de pareltjes lang weg, en bij terugkomst helemaal kapot geneukt. Dus viel me oog op een iets mindere parel.. Leyla ( turks) OMG wat een beest ... Helemaal wild, lekker kaal cutje.. Ze begon me te zuigen maar voordat ik klaarkwam stopte ze net op tijd... langzaam baby... en begon me weer te knuffelen, kussen en huppa zo weer te zuigen... Ik werd gek... Ik begon haar cutje ook te likken als lassie. Net toen ik bijna klaar kwam stopte ze weer.. Deed er gauw een rubber om and zei FICK MICH... Soo die zal ik niet snel vergeten gewoon echte GF experience..

                Ik kwam haar bij de douches weer tegen, en vroeg of ze zin had in een pret sigaret.. Die hebben we buiten gerookt en daarna gauw samen in de jacuzzi gegaan. Normaal moet je daarvoor betalen, maar ze was al heel blij met de groente uit Nederland wat ik bij me had...

                Al met een al een top tent !!!! Top locatie, schoon, rustig, niet te veel buitenlanders. je kan er goed eten krijgen en de service van de dames is top.. Ook wanneer je maar 20 min gaat ipv 30 min

                Commentaar


                • #17
                 Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36

                 Heavens Gate is een zeer relaxte en luxe club. De prijs/kwaliteit is te goed om waar te zijn. Je betaalt weinig en krijgt veel kwaliteit ervoor terug.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36, Algemene Info

                  Kan iemand me vertellen hoeveel dames er op vrijdag avond dan wel zaterdag avond zijn?
                  Zit te denken om vanavond.... Ca 24:00 bezoekje te doen

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36, Algemene Info

                   @ggd

                   Vanavond rond 12 meisjes na 24 uur
                   Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 07-03-15, 21:05. Reden: Quote uit vorig bericht hoeft niet

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36, Algemene Info

                    Een aantal jaren terug kwam ik er regelmatig. Echter, de afstand er naar toe is voor mij aanzienlijk (ruim 180 km, enkele reis wel te verstaan)).Toen GD in Schuettorf zijn deuren opende, en bovendien een erg aardig alternatief bleek, werd dat zo'n beetje mijn stamlocatie.
                    Enige tijd terug, ging ik op zijn verzoek met een vriend naar Heavensgate. Ik had hem toch kennelijk nieuwsgierig gemaakt met mijn goede herinneringen. En zelf was ik eigenlijk ook wel benieuwd. De hernieuwde kennismaking is mij uitstekend bevallen. h
                    Het zag er allemaal voortreffelijk uit. Schoon, goed ingericht, voortreffelijke lunch en appetijtelijke en prettige dames.
                    We hadden een toptijd en gaan binnenkort zeker weer eens die kant op

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Dorsten - Heavensgate, Swebenring 36, Algemene Info

                     Gisteren naar Dorsten gereden, en nu eens niet naar de Partytreff, waar ik al verschillende keren geweest ben, maar eigenlijk liever niet meer kom omdat de dames zo ongeïnteresseerd zijn. Heavensgate is hiermee vergeleken een wereld van verschil. Maar ja, je rekent hier ook zelf per verrichting af met het meisje; daardoor is de mentaliteit anders. De club ademt ook een heel andere sfeer: niet het ranzige en versletene van de PT, maar luxe en goede voorzieningen - verzorgde accomodatie, goed eten, mooie sauna en bubbelbad, en - het belangrijkste - mooie meiden, en toch niet al te duur. Maar eigenlijk heb ik toch niet werkelijk genoten van het gebodene. Daarvoor vond ik de sfeer te onpersoonlijk. Ik heb één keer gekamerd, met Monica, en al was ze zeker niet onvriendelijk, de service was toch niet geweldig, ik moest het uiteindelijk zelf afmaken. Ik denk niet dat ik hier nog eens terugkom. De luxe en de gladde, onpersoonlijke sfeer leggen het voor mij toch af tegen de combinatie van ranzigheid en hartelijkheid die je ervaart in clubs als bijvoorbeeld Villa Venus.