Frankfurt - The Palace, Königsbergerstr 23

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Frankfurt - The Palace, Königsbergerstr 23

  Naam: The Palace

  Adres: Königsbergerstrasse 23, 60487 Frankfurt

  Telefoonnummer: 069 97784885
  Vanuit Nederland: 0049 69 97784885

  Website: www.fkk-palace.de

  Aard: Saunaclub

  Openingstijden:
  dagelijks van 10:00 - 04:00 uur

  Prijzen:
  entree EUR 75,-

  diensten van de dames:
  30 minuten EUR 50,-
  uur EUR 100,-
  klaarkomen in de mond EUR 50,- extra
  anaal EUR 50,- extra

  Inrichting:
  Zeer verzorgd in Oosterse sfeer. Twee bars, zitjes, sauna, stoombad, grote whirlpool, bioscoop.

  Verzorging:
  De entreeprijs is inclusief dranken en het zeer goede buffet.

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 18-02-09, 18:29. Reden: info aangepast

 • #2
  Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

  De mooiste club die ik ooit gezien heb. Alles gebouwd in de Oosterse sfeer, de kamers zien er schitterend uit. Bij binnenkomst heb je aan de linkerzijde een grote bar, met daarachter een mooi rond zwembad. Hieromheen zijn weer mooie ruimtes afgeschermd waar je je favoriete hobby kunt beoefenen . Zoals gezegd alles in een 1001 nachten sfeer waardoor het allemaal erg gezellig oogt. Het buffet is werkelijk super. Nog nooit zo lekker in een FKK gegeten. Als ik een vergelijk mag maken met de bekende FKK's in NRW vind ik dat het grote verschil: The Palace is wat warmer/fouter aangekleed. Voor een FKK is "fout" positief bedoeld . Het enige minpuntje vind ik de bios. Deze is mij wat te licht en te groot. De aanwezige dames zagen er spectaculair uit. Echt bloedmooie vrouwen, meer keuze dan energie zal ik maar zeggen. Het percentage "playmates" was echt verbazingwekkend. Entree was 65 euro. Zéér de moeite waard deze FKK. Jammer dat je er voor naar Frankfurt moet ........................ Of eigenlijk gelukkig maar dat je zo lang moet reizen

  Commentaar


  • #3
   Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

   Oorspronkelijk geplaatst door highlander
   De aanwezige dames zagen er spectaculair uit. Echt bloedmooie vrouwen, meer keuze dan energie zal ik maar zeggen. Het percentage "playmates" was echt verbazingwekkend. Entree was 65 euro. Zéér de moeite waard deze FKK. Jammer dat je er voor naar Frankfurt moet ........................ Of eigenlijk gelukkig maar dat je zo lang moet reizen
   En daarom komt Optick-Ficker zo graag in The Palace. Echt de meest waanzinnige vrouwen die daar rondlopen. Gewoon een tent waar je je helemaal lekker kunt uitleven met die fotomodellen en 4x knallen heb je toch ook de tijd van je leven.

   Het eten is er het beste wat er in de Duitse clubs wordt geserveerd. Dat begint al met de lunch, maar ook het diner is super. Laatst werden er allerlei lekkere japanse susi-gerchten geserveerd.

   De bios vind ik nu juist heel erg prettig. Relaxte en laagdrempelige omgeving om contacten met de dames te leggen. Je wacht gewoon net zo lang tot er iets van je smaak voorbij komt marcheren (duurt meestal niet zo lang ).

   Zo eind oktober ga ik er met zekerheid wel weer eens kijken.

   Commentaar


   • #4
    Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

    Ik ben vorig jaar in The Palace geweest 't was de eerste keer dat ik in een FKK kwam en kan dus geen vergelijking maken met andere klubs.
    Het is inderdaad een schitterende gelegenheid, goed verzorgd en schoon.
    Ik was er op een doordeweekse dag van 19.00 - 23.00h. Er waren meer dames dan ijsberen maar toen ik weg ging werd het opeens wel erg druk.
    De eerste sessie met een oost europesche blonde dame was niet slecht maar toch een beetje te snel en te professioneel. Terug van de kamer werd ik aan de bar aangesproken door een knappe duitse (van Turkse komaf) die mij onmiddelijk wilde verleiden tot een volgende sessie. Ik sloeg het aanbod af omdat ik eerst wat wilde bijkomen en wat eten. Later op de schommelbank gezeten zocht zij mij weer op en besloten we naar de kamer te gaan. Terwijl we even moesten wachten tot er een kamer vrij was kroop ze meteen op mijn schoot en begon me heftig te tongen Eenmaal op de kamer gingen alle remmen los en werd het een vurige PZC en NMC sessie. Na afloop nog even bijgekomen aan de bar en met een zeer tevreden gevoel terug gekeerd naar mijn hotel.
    Bijkomend voordeel van The Palace is dat je er makkelijk met de tram kunt komen

    Commentaar


    • #5
     Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

     Van een medelid heb ik per privébericht de volgende informatie gekregen. Aangezien dit lid kennelijk anoniem wil blijven heb ik het bericht geanonimiseerd.
     Hoi Lalande,

     je info is niet helemaal meer up to date.

     Entree = Euro 75,00

     Verder is het jagen minder geworden, en is er duidelijkheid over de prijzen.
     Er liggen nu in alle kamers en in de bios geplastificeerde kaarten (A4 formaat) met in beeld en woord een duidelijke uitleg:

     over de tijd:
     30 min = Euro 50
     een uur = Euro 100
     Dit is in principe voor P/N, waarbij een uur (meestal) inclusief likken en (tong)zoenen is.

     de extra's zijn aangegeven met een plaatje, met daarnaast de prijs en de tekst NO. Indien de dame niet wil, wijst ze dus gewoon op NO:

     Spuiten in mond Euro 50
     Anaal Euro 50
     (er stond nog iets op de kaart, maar die ben ik ff kwijt...)

     Verdere info:
     Genoeg parkeerruimte
     Doorlopend veel taxi's aanwezig

     Nou, meer weet ik niet te zeuren, doe er je voordeel mee.

     Groeten
     NN
     Met dank aan de schrijver.

     Commentaar


     • #6
      Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

      Spuiten in mond Euro 50
      Anaal Euro 50
      (er stond nog iets op de kaart, maar die ben ik ff kwijt...)


      Er staat nog een tekeningetje op van spuiten op de borstjes en dat is ook 50€extra.

      Ik ben er vrijdag 6.03 geweest en het is er gewoon de max! Het is 1 van de beste fkk's die ik bezocht heb (en het zijn er ondertussen al heel wat)
      De artemis in Berlijn haalt hetzelfde niveau.

      De meisjes in de palace zijn vrijwel allen fotomodellen. Ik was er samen met een Russische in de kino(oraal), met een thaise (anaal), met een meid uit Libanon, met een Tjechische superlieve blondine Simona (4u op de kamer)..en met een donkere parel van de Dominicaanse Republiek die voor supersex zorgde.

      Het eten is van hoge kwaliteit..

      Kortom een topclub, iets duurder dan de rest maar 't is de moeite.

      Er waren veel Italianen aanwezig, blijkbaar komen ieder weekend hele horden Italianen per vliegtuig en bus naar daar.

      Commentaar


      • #7
       Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

       Vorige maand ook eens geweest.
       In een woord Fantastisch
       Inderdaad, entree 75€
       half uurtje met een dame op de kamer 50€.
       en dan zijn er de hier boven beschreven extraatjes.

       Ik was daar rond 18.00 en eerst wat gegeten (redelijk tot goed).

       Daarna met een Bulgaarse de kamer op die niet zoende. Kon lekker gepijpen, mocht haar beffen en daarna op zijn hondjes tot een hoogte punt gekomen. Dame had half lang zwart haar met een goede B cup en was lekker geschoren.

       Even op adem komen in de sauna en een drankje. Wat rond gelopen en inderdaad er lopen werkelijk erg mooie dames rond.

       ın de filmzaal werd ik benaderd door een blonde russin, ietwat ronder dan ik prefereer, maar ze was erg vriendelijk. Wat gebabbeld en op een gegeven moment pakt ze mijn jongeheer en begint die te masseren. Ik was een beetje loom en het voelde goed dus ik liet haar begaan. Toen gaf ze me een diepe tongzoen en ik wist dat ze me voor haar gewonnen had. In de filmzaal begon ze me ook nog eens te ğijpen, heerlijk. Het was dan ook snel dat ik voorstelde naar een kamer te gaan waar ze haar pijpkunsten voortzette in standje 69. Haar heerlijk plat genomen en na totaal 45 min. voldaan uit de kamer gekomen. Schade: 50€. Valt nogal mee.

       Tot slot, na 5 uur binnengeweest te zijn, werd ik benaderd door een kleine Turkse dame waarmee ik een heerlijk half uur mee op de kamer ben geweest.

       Er waren die avond (woensdag) zeker 50 dames aanwezig waarvan er eigenlijk maar een paar waren die echt niet mijn keuze waren.
       Prima avond dus en zeker voor herhaling vatbaar.

       have fun
       Bbever

       Commentaar


       • #8
        Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

        Onlangs toch maar weer eens naar Frankfurt gereden. Bij binnenkomst meteen het goede gevoel gekregen: dat warme rode pluche mag ik toch wel. The Palace heeft een perfecte warme uitstraling. Het eten was net als de vorige keer weer uitstekend verzorgd. Niet het belangrijkste, maar je wordt er ook niet minder vrolijk van. Het is gewoon goed daar, dat is dan toch wel weer fijn. Het percentage "slopertjes" werd ik ook vrolijk van. Wat een mooie vrouwen daar zeg. Het is alweer 3 weken geleden en de namen van de dames weet ik helaas niet meer, dus geen recensies . Ik herinner me nog wel een Griekse blonde schoonheid. Echt een megakanjer. En een Speedy Gonzales afwerkster. Ze was eigenlijk ook te mooi om waar te zijn . Soms heb je geluk, soms pech. Ik kan iedereen aanraden om naar The Palace te gaan.
        Wat een toptent.

        Commentaar


        • #9
         Re: Frankfurt, Königsbergerstrasse 23, The Palace

         Ik schrijf welliswaar geen recensies meer, toch kan ik het niet laten een korte impressie te geven van sauna club The Palace. Na een drietal recente bezoeken is mijn conclusie dat het er prima toeven is, hoewel ik toch enigszins bevooroordeeld naar binnen trad n.a.v. feedback van andere ijsberen over een aanwezige 'afwerkmentaliteit'. Het is er zondermeer brandschoon (daar is Oase niets bij), er is een ruim buffet dat meermaals per dag aangevuld wordt (ook om 22:00 uur nog vers klaargezet eten!), ik zag fraaie thema-kamers (heel uitgekookt gedaan: mooi vormgegeven en toch lekker over the top, kitsch en casual betaalde seks gaan nu eenmaal prima samen ) en een ruime jacuzzi, een sauna, een stoombad, een uitgebreide massageruimte, speciale rookruimtes waardoor de lucht aangenaam blijft voor een niet-roker zoals ik en een grote Kino. Er heerst bovendien een geile sfeer in de barruimte (waar een danspodium de aandacht vraagt), geholpen door de opzettelijke duister en veel roodtinten. Absoluut jammer dat je niet naar buiten kunt, een club voor regenachtige dagen dus. Er loopt genoeg service-gericht personeel rond (2 achter de bar en 2 achter de receptie bij binnenkomst) zodat ik nooit langer dan een paar minuten hoefde te wachten als ik wat-dan-ook wilde . Toegegeven: het was bij mijn bezoekjes vrij rustig en ik heb hier geen ‘messe’ meegemaakt, wellicht is het dan hectischer. Er zijn verschillende medewerkers die alles schoon houden (herkenbaar aan een smetvrij en onberispelijk wit ‘Clean Team’ tenue). Klein nadeel: bewaak je drankje goed, voor je het weet is het weggehaald door een overijverig teamlid en moet je opnieuw naar de bar. Deutsche Gründlichkeit…

         Er lopen een aantal ‘catwalk model’ types rond met een beetje arrogante air, die erg jagen (vooral bij nieuwkomers). Zij richten zich duidelijk op de toeristen (je wordt er ook in het Engels door aangesproken, wat mij normaal niet overkomt in clubs) en binnen 2 minuten komt de obligate kamervraag al naar boven . Maar als je laat merken niet voor het eerst in zo’n soort club te komen en rustig ‘nee’ blijft verkondigen, dan geven ze -na welliswaar veel aandringen- uiteindelijk zuchtend op. Ik behield onder alle omstandigheden een evenwichtig temperament en heb mijn assortiment afwijzingen nog eens flink uitgebreid en in de praktijk getest. Eentje maakte het wel erg bont, toen ik meldde geen behoefte te hebben aan een kamersessie, liep ze direct geïrriteerd weg en riep me na: ”Ja was machst du dan hier!” Alsof ik in The Palace niets te zoeken zou hebben als ik niet stantepede met haar naar de kamer ging. Wat een pretentie . Het bracht slechts een lach op mijn mond, waarna haar blik mij vierendeelde.

         Maar de jaagsters en vermeende afwerksters wegfilterend, bleven er genoeg prima dames over. Die subtieler acquisitie plegen en daarnaast ook werken aan klantretentie. En daar succes mee hebben. Ik ben geweest met Maria (30 jaar, Venezolaanse), Indira (25 jaar, Roemeense, ex-PHG), Cheyenne (28 jaar, Iraanse, ex-PHG), Bee (28 jaar, Thaise) en Lara (23 jaar, Duitse). Ik had een gelukkige hand van kiezen want allen gaven een onthaaste, zeer goede service met lang en intiem tongzoenen, prima orale vaardigheden en heerlijke seks. Niet pushy bij het verleiden en allen kwamen na afloop nog even buurten, kuscheln en kletsen . Indira deed (nadat ze uitgebreid met mij had gekamerd) als volleerde ‘mamasan’ zelfs een paar maal een goed woordje voor me wanneer ik interesse toonde in een concullega. Zeer leuke, spontane meid die begrijpt dat een gast in principe naar de club komt om met verschillende dames te verpozen. Haar kamerattitude scoorde eveneens hoog bij mij, maar de Extince kamertroffee gaat na 3 bezoekjes ex-aequo naar Lara en Bee. Vol-le-dig in trance was ik bij deze dames . Sex as a natural flow. Ik buig diep voor hun rolbeleving op de kamer en ze zullen ongetwijfeld hoog eindigen in mijn persoonlijke saunaclub klassement over 2009 (al is dat nog wat prematuur wellicht).

         Verder nog een leuk gesprek gehad (geen effectiever afrodisiacum dan dat) met de charmante Russische Anna en ik had een langdurige flirt met een zeer fraaie Cubaanse wiens naam me is ontschoten omdat mijn hersens niet meer functioneerden toen ze eenmaal voor me stond en ik in haar ogen keek . Brrrrr! Beide dames staan stevig op mijn to-do lijst voor een volgende keer.

         Conclusie: Extince is onder de indruk van zowel de hardware als de software van deze club en zijn libido verkeert er constant in een verhoogde staat van paraatheid. Wordt vervolgd…
         Steeds weer als je denkt dit is het einde, sta je op de grens van wat begint.

         Commentaar


         • #10
          Sublieme ervarging

          Het was eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling om een tweede bezoekje te brengen aan The Palace. Reden: mijn conclusie die ik trok in 2012.

          Conclusie: Palace is een schitterende club waar de nadruk wel ligt op snel afwerken door de dames. Als je nog nooit een megaclub heb bezocht, zeker een aanrader maar omdat Paradise in Stuttgart veel gelijkenis toont met deze club en toch enkele pluspunten heeft ten opzichte van Palace, raad ik jullie Paradise aan. In Paradise is de wellness uitgebreider en het eten een waar festijn! Enkel de saunameester in Palace is een unicum in saunaclubwereld. Qua dames gaat de vergelijking gelijk op, zowel qua services als uiterlijk (en “nepheden”). Paradise zal ik graag nog bezoeken. Palace zal waarschijnlijk bij deze ene keer blijven. Hoe goed Sarah me ook verwent heeft.

          Ik moet deze conclusie herzien. Wat een geluk dat ik rond oudejaar 4 dagen gepland had in Frankfurt. Hierdoor zag ik het wel zitten om The Palace nog eens te bezoeken. World en Oase spreken mij niet aan. Atlanta en ROM zijn kleine clubs zonder het buitengebeuren. 2 x 2 dagen Mainhattan/Sharks vond ik te veel van het goede.
          Waar moet ik dan op terugkomen bij mijn getrokken conclusie anno 2012? Punt blijft dat de dames, als ze de mogelijkheid "ruiken" je zo snel mogelijk weer van kamer willen krijgen maar niet in hogere mate dan in de doorsnee club. Daartegenover staat dan weer, zeer positief, dat je weet wat je krijgt voor wat meer geld. Er is namelijk een ongeschreven regel die zegt dat je alles kan krijgen op kamer als je € 100 betaalt (lees: als je 1 uur op kamer wil blijven). Met alles bedoel ik dan vingeren, tongzoenen, beffen, PZC, NMC, knuffelen, strelen, 69, massage en alle andere normale seksuele veilige handelingen. Blijf je maar een halfuur(tje) op kamer zal je enkel PZC en NMC krijgen. Blijft natuurlijk dat je met wat goede wil de dames kan overtuigen om alles te doen op een halfuur. Het is echter niet vanzelfsprekend. Het blijft natuurlijk ook altijd oppassen voor de dames die ook op een uur tijd niet alles doen (of toelaten). Zelf blijf ik vaak langer dan 30' op kamer omdat ik graag alles doe maar niet alles maar efkes. In die zin voel ik me dus lekker bij de alles-garantie bij boeking van een uur met de dame. Ik vind het makkelijker werken dan dat je in andere clubs telkens maar moet afwachten wat het gaat worden of moet vragen wat het zal worden én dan nog moet afwachten of het echt wat wordt. In het negatieve geval ben je dan € 50 armer zonder veel in de plaats gekregen te hebben. Genoeg hierover. Nu weten jullie het wel. De wellness is anders dan in Paradise en beide hebben hun plussen en minnen. Beiden hun wellness is zeer uitgebreid en goed. Het ontbijt was vandaag veel lekkerder (later meer hierover) dan in Paradise maar op zondag (en feestdagen) is het in The Palace dan ook uitgebreid champagnebuffet. Het avondeten is gelijk aan het avondeten in Paradise en dat heeft niets met de zondag te maken. Dat is flink verbeterd. De optiek is nog oogverblindender geworden dan het al was. Ik zal niet zeggen dat 100 % van de vrouwen zeer knap was maar veel schol het niet. De optiek in Paradise is gebleven wat die in 2012 was en dus heeft The Palace op dit vlak Paradise ingehaald (en in Paradise is de optiek al zo geweldig).

          Nog enkele toevoegingen.
          Het restaurant is inderdaad 's avonds maar om 19:30 weer geopend. Je kan wel uitgebreid brunchen tot 17:00.
          Paaldansshows heb ik niet gezien deze keer. Die waren nochtans verbluffend om te zien met al die razend knappe dames, die lichteffecten, zeer gepaste muziek en bewegende ondergrond van de dansvloer. Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Afgeschaft of vindt dit enkel plaats op drukke momenten, waarbij ik dan aan zaterdagnacht of vrijdagnacht denk? Mijn vorige bezoek was trouwens op een zaterdag.

          Zo, laten we het nu eens over afgelopen zondag zelf hebben.

          Vooraleer we binnenstappen misschien even de weg met het openbaar vervoer erheen beschrijven. Poepsimpel. Vanaf het centraal station Frankfurt (Frankfurt Hauptbahnhof - hbf -) volg je de aanwijzingen naar de U-bahn
          . Je neemt de U-bahn nummer 7 en vijf minuten later sta je aan de bovengrondse u-bahnhalte Industriehof.          U-Bahn-Linie U7 (Hausen-Enkheim) fährt aus der U-Bahn-Station Industriehof/Neue Börse richtung Innenstadt raus und taucht gleich in den U-Bahn-Tunnel ab.
          Heden ten dagen zijn het volledig blauwe stellen. Op weg naar The Palace is het dus de eerste halte direct nadat je de ondergrondse komt uitgereden. Je steekt de sporen over. Je loopt via de lichten naar het voetpad. Je loopt langs een muur en waar de muur onderbroken is (padje) ga je door de muur. Voor je zie je al een rondpunt en het aanhangbord van The Palace. Loopweg: 3 volle minuten. https://maps.google.be/maps?hl=de&tab=wl Het volgende ingeven: Königsberger Straße 23, 60487 Frankfurt, route laten berekenen, inzoemen en het wordt duidelijk.

          Nu is het nog een kwestie van je aan te melden.

          Ik verlangde naar het restaurant, de champagnebrunch op zondag in gedachte. Zou dat werkelijk wat voorstellen? Ik had ook best trek want ik kwam een uur later aan dan voorzien. Dat kwam omdat de ICE-trein een uur vertraging had. Dat kwam dan weer omdat er op het traject een voorgaande trein in panne was gevallen. Dat uurtje later maakt mij nu niet veel uit. En passant reis ik weeral bijna voor niets. 25 % korting sowieso met de Bahncard 25 % en dan nog eens 25 % korting als vergoeding voor de vertraging. Ze mogen altijd een uur vertraging maken.
          Het restaurant was weer even zoeken. Het was toch al 1,5 jaar geleden dat ik er voor het eerst was. Ik kwam eerst al in de bar/lounge terecht en het wellnessgebeuren. Ik wellness graag maar op de middag wil ik nog liever aan tafel gaan zitten, na een lange reis. Bij het binnenkomen had ik gezegd dat ik er al geweest was en daarom kreeg ik geen rondleiding. Niet erg. Ik kon me nog maar weinig van het interieur van de club herinneren. Ik was dan ook weer even verbaasd van de prachtige uitstraling die de club heeft. Van het bewonderen van de club (waar het toch enigszins donker is in de lounge/bar) had ik enkele dames eigenlijk nog niet eens goed en wel zien zitten. De dames verwelkomden mij dan maar. Ik was blij dat ze mij konden vergeven. Maakte ik daarna toch een blunder van formaat zeker. Tegen een dame met een klein maatje meer (normaal figuur zouden we in de normale wereld zeggen) zei ik toch in het Engels snel: big. Ik doelde op de grootte van de club en was eigenlijk hollende naar het restaurant. Ik stond er dus niet bij stil wat ik zei, hoe ik het zei. Ik deed er nog gebarentaal bij ook. Aan de blik in de ogen van die dame zag ik (en het wat fluisteren tegen collega's van haar nadien) dat ze het (zeker in eerste instantie) begreep als dat ik bedoelde dat ik haar dik vond. Dit moest ik even doorspoelen met champagne.

          De champagne brunch is af. Valt niets op aan te merken. Prima! Ik noem maar wat. Rosé champagne, kaviaar (weliswaar lompviseieren), langoustines, koffiekoeken, warm en koud buffet, verse kruiden, fruitsoorten, lekkere desserts als mousses en chocoladetaart en ook... of ze het er voor doen, alsof het een kunstelement was... bijna rotte peren. Ik had ruim een uur nodig om een beetje van alles te proeven en te genieten. Champagne was er meer dan enkel als welkomstdrank op de Silvesterparty bij Sharks.

          Omdat ik er te midden de kerstperiode was, vermeld ik maar even dat de kerstversiering zeer knap gedaan was en weer groots opgevat was. Onder andere een grote kerstslee met grote cadeaus, doorheen de club verschillende mooi verlichte kerstbomen wat een idyllisch gezicht gaf. Hoe kan je het creëren in een saunaclub. Ach, toch ook eigenlijk maar weer een detail.

          Het was zondag dus een drukte van jewelste verwachtte ik niet. De eerste uren was het inderdaad erg rustig. Ongeveer 10 dames voor ongeveer 15 heren. Vanaf één uur zou het aantrekken, zowel qua dames als heren. In de late avonduren toch een 50-tal dames geteld voor een 85 heren. Dat voor een zondag tijdens de feestdagen! De club is dagelijks al vanaf 10:00 open.

          Blijft een negatief punt dat er in heel de club eigenlijk maar twee plaatsen zijn waar je naar het toilet kan gaan. Dat is veel te weinig voor zo'n grote club. Vlak bij de ingang heb je 3 piscinen en 2 potten. Tussen de kamers heb je nog één toilet met 1 piscine en 1 pot voor madam en mijnheer bedoeld. Het zal maar juist dringend zijn.
          Wat ik vorige keer niet vernoemde is dat je enkel twee afwerkhokjes hebt vlakbij de HWP. Ook vermelde ik niet dat je vrij op het internet kan op twee verschillende plaatsen. Twee pc's staan ook ter uwer beschikking. Privacy heb je echter niet. Iedereen kan (komen) meegluren. De dames maken ook actief gebruik van deze pc's dus het is een beetje je toer afwachten maar ik kom niet naar een club om daar mijn recensie te schrijven of mijn (werk)mails te lezen. De dames zie je dan (terwijl je aan de wellness in een luie stoel ligt) telkens weer op facebook hun vriendje tevoorschijn toveren. En weer erop klikken en weer en weer. Andere dames zie je dan andere saunaclubs aanklikken, privéhuizen.... Shoppen... het blijft vrouwen hun liefste bezigheid. Vertelde ik vorige keer al dat de club rookvrij is, behalve een rookkamer. Om te kameren heb je de keuze tussen een rookvrije kamer of een kamer waar gerookt mag worden.
          De kamers zijn de prachtigste en grootste kamers die ik al ooit zag in een club.
          De club is eigenlijk een groot vierkant maar door de gangetjes, hoekjes en kantjes, merk je dat niet.
          Wat ook wel apart is (en wat ik ook niet vernoemde bij mijn eerste beschrijving van de club), is dat er vele ronde sofa's met velours stof in de lounge aanwezig zijn voor 3/4 afgeschermd door kralengordijnen. Vergelijk het een beetje met de fantasietjes die ze soms gebruikten bij de recentste Emmanuelle-films in space. Het schept wat intimiteit, wat afzondering maar toch zie je nog alles gebeuren. Let wel: The Palace is niet de club waar een seksschouwspel tussen mannen en vrouwen plaatsvindt.

          Dat er in The Palace gejaagd wordt is en blijft een feit. Na enkele uurtjes echter begrijpen de dames die ook al enkele uurtjes aanwezig zijn dat den deze zijn eigen wil doet. Ze doen niet irritant of vervelend. Het klassieke nette uitnodigen, zo je wil. Hier zijn de introvraagjes als: hoe gaat het, waarheen... niet gebruikelijk. Ze worden vervangen door de introvraag: van waar kom jij. Waarom? Gezien het grootte aantal gasten die van overal komen. Vooral veel Chinezen (in verhouding). De dames zien die graag komen en gaan daar graag bijzitten omdat die precies nooit nee durven zeggen én het lijkt wel dat die met hun kleine pietjes ook héél erg snel klaarkomen. Die zijn altijd wel héél erg snel weer terug van kamer.

          De dames zijn nogal voorzichtig in de toenadering. Eén enkele keer heb ik maar meegemaakt dat ik totaal opgevreeën werd. De andere keren bleef het braafjes. Eén dame wou bij me komen gekropen maar pienter als ze was, had ze direct door dat haar slaagkansen nihil waren en kwam ze niet eens tot op de ronde sofa. Ik legde me daar vaak met opzet opdat de dames eigenlijk wel bijna bij me moesten kruipen, wilden ze wat proberen te forceren. Dat lukte aardig maar zoals gezegd, verwacht niet dat ze je daar ter plekke beginnen aflebberen of beginnen rollebollen. Een korte lap dance o.k..
          Helemaal in het begin, na mijn eten, toen ik een volledige ronde door de club wou maken, liep ik eerst het gangetje in dat naar de kino leidt. Ik was dat gangetje nog niet goed en wel ingedraaid of plots stonden daar twee slanke grote blonde dames achter mij. Mijn weg versperd. Ik kon niet meer terug. Even overwoog ik nog om onder hun benen door te kruipen maar als je dan onhandig valt, is dat belachelijk. Als echte professionelen die dachten met een groentje te doen te hebben, trachtten ze me volledig te imponeren op super gemaakte manier. Wie waren hier uiteindelijk na een minuutje of wat de groentjes (of blauwtjes - gelopen -)?
          Eén dame, een "slank klein fijn blondje met perfect kontje en mooie borstjes" lag zowat de gehele tijd op een ronde sofa, dik tegen haar zin aanwezig. Dat straalde ze ten minste toch uit. Een goedendag kon er niet van af. Smakelijk eten in het restaurant ook al niet. Toch fascineerde ze mij. Veel ging ze niet op kamer. Wil dat zeggen dat ze niet goed was? Ik weet het niet omdat ik uiteindelijk dan toch niet met haar op kamer ging. Ik liet op geen moment blijken dat ik zo geïnteresseerd was in haar, integendeel, ik deed alsof ze lucht voor me was. Mijn intentie was eigenlijk om pardoes, spontaan en als een zotteke bij haar op de ronde sofa te kruipen. Het kwam er dus niet van. Andere bezigheden en andere dames. Ik weet echt wel waarom zij vermoedelijk daar altijd lag. Andere mannen hebben niet het lef om (bij manier van spreken) op haar te springen en stellen snel wat vragen, rechtstaand voor de sofa en gaan dan wel of niet op kamer. Als ze er volgende keer is, maak ik een prioriteit van mijn "bespringplannen".

          De wellness was dik o.k.. Niets op aan te merken. Misschien toch een kleinigheid. Ik vond de HWP niet zo hot. Gelukkig lopen er vaak prachtige dames rond de HWP heen, waar je het onmiddellijk heet van krijgt. Zo helemaal in hun blootje, paraderen langs het water. Schitterend gewoon om zien!

          Het onthaal was beleefd maar kort en krachtig. Ik werd ook als vanzelfsprekend in het Engels te woord gestaan. Het verloopt allemaal vrij plechtig, chique, en klasse achter de bar. Ik vind het dan grappig als ik een tas koffie bestel en kort daarna een tweede tas kom bestellen en dan zeg dat ze dat gerust in diezelfde tas mag doen. Grappig is dan dat je weet dat dat niet gebeurt in The Palace en als je daar dan verder op doorgaat dat de theke gewoon niet meer weet wat ze daar nu wel of niet kan en mag op antwoorden. Etikkettencultuur is bij mij om onnozel mee te doen.

          De vrouwen dan maar weer. Ook daar is met de tijd wat veranderd. De vrouwen zijn échter geworden. De valse wimpers, valse lippen, valse tieten, valse weet ik wat nog allemaal zijn niet meer zo in in deze club. Er lopen nog wel wat dames rond met megaboob-tetten maar niet meer zoals 1,5 jaar geleden. Toen liepen ze precies allemaal (overal) opgeblazen rond, behalve aan de buik. Een verbetering voor mij. Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat meer en meer (jonge) mannen kleine borstjes willen. The Palace volgt dus ook de trends. Over valse borsten gesproken. Een dame met zulke borsten komt naar mij en begint een gesprekje. Het introvraagje kende ik al vanbuiten. Van waar kom je? Ze kende België (en niet alleen Zaventem, Brussel (lees: Aarschotstraat) maar waarachtig ook Gent. Daar is een kliniek populair als het op plaatsen van nep-tieten aankomt. Het moet gezegd (en ik zeg dat eigenlijk nooit) dat haar borsten geweldig mooi waren gedaan en ze nog zacht aanvoelden ook (niet dat keiharde betongevoel). Ja, ik mocht er eens aan voelen. Ze was er zo trots op!

          Aan de sauna hangt een plakaatje waarop je kan aflezen wanneer er aufguss verzorgd wordt door de saunameester, wanneer met muziek (anders is er geen muziek in de sauna) en met welke geuren. Ik ging in de sauna toen het tijd was voor aufguss met honinggeur. Zowat op het einde van de sessie mocht je ook honing op je gezicht en borstkas insmeren als je dat wou. Ik aarzelde wat maar wou me niet laten kennen. Ik vreesde dat je plakkend uit de sauna zou komen maar dat is niet zo. Eigenlijk gek. Je huid glimt wel mooi en is lekker zacht. Zelfs een vrouw merkte dat nadien op en wou erg graag met deze "body builder look man" op kamer gaan. De saunameester waarschuwde er wel voor dat je nu en dan eens met je duimen over je oogkleppen moest wrijven want als de honingemulsie in je ogen zou terecht komen dat wel een branderig gevoel geeft, dat je dat beter vermijdt. Waar was ik aan begonnen maar alles verliep dus vlekkeloos. Voor ik op kamer ging, deed ik twee aufgusssessies. We grapten daarover nog in de sauna. Het feit dat ik met hem al 2 rondes deed en de dames steeds maar vroegen om met hen een ronde te doen. Dat bepaal ik nog altijd zelf. Ik ben volwassen genoeg om de dames zelf uit te kiezen. Een dame kwam tijdens de eerste saunaronde ook in de sauna tijdens de aufgusssessie. Niet voor de honing op haar lijf, niet omdat ze de warmte zo leuk vond maar omdat ze de saunameester zo'n knappe bink vond, liet ze vallen. Ik nodigde ze nog uit om wat naast me te komen zitten en om wat te beginnen flirten omdat ik haar zo'n gruwelijke griet vond maar dat doe je volgens haar niet in een sauna. Dan moet je mee op kamer gaan. Ja, ja,... ik begrijp het al. ' t Is goed.

          Over de vriendelijkheid van de dames en het personeel heb ik totaal geen klagen. Er werd me zelfs in het restaurant gevraagd of ik bij mijn gebakje een tasje koffie wou. Met melk hè, zei ze nog. Ik neem natuurlijk aan dat dit niet gebeurt op drukke momenten en natuurlijk ook niet voor iedereen )

          ' s Avonds mega goede dansmuziek op perfect volume! Ze beschikken over een mega goede muziekinstallatie: overal boxen, woofers...). De klank is perfect. Het volume niet oorverdovend. De dansmuziek was ook erg opzwepend en niet altijd de single versie van de songs. Zo speelden ze de volledige Erotica Fuck versie van Madonna én reken maar dat dat ook mega klonk met al die woofers. Hier is 'm. https://www.youtube.com/watch?v=f5VKWviYuw8

          Op het eind van de nacht... Angelina pakt me aan. Geen beleefd aanzoek. Een zonderlinge hier. Ze stoeit wat met me, tegen me aan wrijven, zo begint het maar al snel misbruikt ze me. Ze pitst in mijn tepels, ze draait er aan, slaat op mijn kont, knie in mijn ballen, ze durft... ik sleur ze mee naar de prachtige catacomben van The Palace.

          Isabel... ik moest naar haar toe komen op een gegeven moment. Op een of andere lange poef. Ik wou niet. Ik gaf niet toe. Zij gaf niet op. Zij komt naar mij. Ik dus toch al een beetje gewonnen. Zou op het einde van het spel zij gewonnen zijn, ik of een patstelling of misschien zette ze me wel schaakmat.

          De recensies over de dames ga ik onder hun draadje onderbrengen.

          The Palace. Een super ervaring! En dat op een zondag. The Palace... ik kan al niet meer wachten om er weer heen te gaan.

          Commentaar


          • #11
           Voor wie naar een ideale mix tussen schone wellness en schone dames zoekt is dit de plek!

           Een zaterdag in The Palace.

           - De eerste uren was het er vrij kalm. Vooral weinig mannen. Vrouwen waren er al genoeg. Een stuk op 25. Die dames hadden mij liever meteen op kamer zien gaan dan dat ik het op mijn gemak nam de eerste uren. Eerst uitgebreid proeven van al het lekkers dat geserveerd stond voor de brunch en dan wat uitbuiken in de mega-HWP.
           - Het blijft de club waar procentueel gezien de meeste dames rondlopen met BIG BOOBS.
           - De club houdt vast aan opgietsessies met een saunameester. Elk uur, op het uur, is er een opgietsessie, telkens met andere geuren. De bio-sauna is ook erg aangenaam om in te vertoeven, als het even wat minder warm mag zijn. Ook het dampbad is heel o.k.. Er staat gratis zout ter beschikking om je huid mee in te smeren. Een aalgladde huid is het gevolg als je uit het stoombad komt. Het gevolg daarvan is dan weer dat de vrouwen niet van je borstkas af kunnen blijven.
           - Op drie plaatsten in de club kan je gratis op het internet.
           - Fruitsap is inbegrepen in de inkomprijs.
           - In de loop van de avond werd het steeds drukker maar nooit benauwd druk. Ik schat het damesaantal in de loop van de avond op 60. Let wel op. De club hanteert de shiften van de dames duidelijk veel strikter dan dat dat doorgaans het geval is in de saunaclubs. Als je er een daguitstapje van maakt en je ziet om pakweg twaalf uur een dame die je zeker interesseert, moet je niet denken van dat kan vanavondlaat ook nog wel want de kans is erg groot dat ze dan al naar huis is. Dames die je dubbele shiften ziet werken, komen bijna niet voor in The Palace.
           - Er zijn niet zoveel paaldansacts als in Sakura in Stuttgart maar de paaldansacts die ik gezien hebben waren heel erg professioneel en kunstig. Niet zomaar wat moven en draaien rond dat paaltje dus.
           - De muziek is goed gekozen en staat niet té luid. Uiteraard mag er wat ambiance zijn op een zaterdagavond en mag de muziek dan iets luider. De woofersound is geweldig.
           - De kwaliteit van de geleverde services op kamer van de dames is bij zowat alle dames gelijk. Veel dames doen vele extra's zoals anaal en FT; dat kost ook wel wat in Frankfurt (€ 50 extra voor FT en € 100 extra voor anaal). Een halfuur standaardservice kost € 50. De standaardservice bestaat uit een goede blow job en enkele standjes. De meeste dames houden zich hieraan. Uiteraard is het de kunst om de uitzonderingen eruit te halen of gunstige afspraken (voor jezelf) te bedwingen. Wanneer je niet zo goed bent in praatjes maken kan je ook gewoon een uur op kamer gaan met een dame en dan krijg je (op de uitzonderingen na) veel meer dan de basic service. Zoenen, tongzoenen, vingeren en beffen zijn dan vaak inclusief. Of met andere woorden zal je in The Palace niet snel een GFE-sessie vinden voor € 50. Voor mij persoonlijk is het deel van het amusement om dat wel voor mekaar te krijgen.
           - De line up van de dames is gewoonweg bijzonder voor iedereen. Er lopen genoeg lolita's rond maar ook voldoende dames voor de heren die graag een dame hebben waar wat pak aan is, zonder dat ze dik is. Ter vergelijking: in Sharks val je uit de boot als je niet op lolita's of super slank valt.
           - Natuurlijk kwam Isabella in de loop van de avond een paar keer polsen maar ik ben mijn (eigen) belofte nagekomen. Ik ben met een "knap blondje" langdurig speels en geil op kamer geweest. Helaas weet ik haar naam niet meer. Als ik het niet opschrijf... .

           Commentaar


           • #12
            Re: Frankfurt - The Palace, Königsbergerstrasse 23

            Vandaag waren er al erg vroeg veel meer vrouwen dan mannen. Jammer genoeg meer de iets oudere en iets vollere dames. Geen nood. Na de treinreis en het inchecken in het hotel, heb ik honger. De dames die het restaurant binnenkwamen waren (op enkele na) allemaal beleefd. Er waren (op één dame na) nog geen lolita's aanwezig. Die lolita zei ook smakelijk tegen mij en liep toen weg met een stukje Frans brood. Daarna kwam ze weer binnen en toen we naar mekaar keken, keek ze weg van me. Best grappig. Beetje arrogant doen nadat je de verplichte beleefdheid daarnet al volbracht had en smakelijk eten wenste. Het personeel was ook vriendelijk. De kok gedreven. Zoals geweten was het ontbijt weeral zeer uitgebreid en zeer lekker, en dan spreken we nog niet over de fantastische champagnebrunch op zondag.

            Kort nadat ik het restaurant nog maar had verlaten vroegen enkele dames al of ik al op kamer wenste te gaan. Dat had ik wel gedacht. Zoveel vrouwen voor zo weinig mannen. Ik wimpelde ze allemaal af en ging in de reuzen-HWP mijn eten wat laten verteren. De HWP voelde nogal frisjes aan.

            Na de HWP-sessie roept een dame Brad Pitt naar mij. Ik weeral gelukkig. Ze kwam naast me zitten. Zij was echter zeker mijn type niet. Veel te groot. Ze wou echter absoluut met Brad Pitt op de kamer gaan en deed daar ook alle moeite voor. Ook nadat ik al gezegd had dat ik het nu even niet zag zitten. Ze krabde met haar nagels over mijn lichaam, vinger onder mijn poep in mijn kontgaatje (bijna), vinger in mijn mond (gelukkig in andere volgorde) en ze fluisterde in mijn oor dat ze best dominant kan zijn, indien gewenst. Als ze mijn type had geweest, was ik nu al lang naar kamer vertrokken. Ze vertelde me nog dat het in The Palace leeg was. Ja, er waren weinig mannen nog. Da's natuurlijk meer pech voor haar dan voor mij.
            Na de HWP even onder de douche. De douches zijn heel o.k.. Ze springen niet vanzelf af, geven voldoende hoeveelheid water en de temperatuur is zelf te regelen. Meer moet dat niet zijn. Enkel de douche aan het stoombad krijg je niet behoorlijk warm. De douches aan de kamasutra-kamer zijn ietwat moeilijk regelbaar qua temperatuur.

            De Finse sauna is nog altijd met een saunameester die elk uur andere aufguss verzorgt. Hij had zelfs schijfjes limoen bij. In de hete sauna smaakt dat goed. Gewoon krijg ik die dingen niet naar binnen.

            Ondertussen werd het vier uur en kwamen er heel veel vrouwen binnen. Nu kwamen ook de mooie "poppetjes" binnen. Nog steeds weinig mannen. Een meerderheid aan mannen, daarvoor moest je tot later op de avond wachten (allé, vooral de dames dan).

            Vroeger lagen er altijd een heleboel handdoeken aan het dampbad. Dat is nu niet meer het geval. Je mag de handdoeken nog wel zelf nemen maar enkel nog maar aan het onthaal en de theke houdt een beetje in het oog of je geen zeven handdoeken ineens meeneemt.

            In de inkomprijs zijn alle koffiesoorten en de fruitsappen inbegrepen. Bier kost € 6 en wijn (Merlot) € 12 voor een glas.

            In The Palace kan je altijd je buikje lekker rond vullen maar het restaurant is wel gesloten van 17:00 - 19:30 uur. Even rekening mee houden want, in Vlaanderen toch, is dat normaal gezien net het etensuur .

            Commentaar


            • #13
             Re: Frankfurt - The Palace, Königsbergerstrasse 23, Algemene Info

             Afgelopen zaterdag, dagje The Palace.

             Zoals altijd weer een opperbest dagje geworden in The Palace.

             Kenmerken:
             - lekker eten
             - mooie grieten
             - rustig overdag
             - toffe ambiance (met DJ) in de late uren
             - geweldige wellness (sauna elk uur met aufguss)
             - gratis internet
             - zeer sjieke en ruime kamers
             - lekker cocktails voor slechts € 5
             (- jagerige dames, vooral overdag)
             ( - bier: € 6)

             Tip:
             - gratis inkomkaart op je verjaardag voor je volgende bezoekje (altijd geldig)

             Op kamer gehangen met Katty. Klinkt niet Latina maar is ze wel. Het beste orgasme van mijn leven !

             Commentaar


             • #14
              sinterklaasparty

              Men beloofde surprises. En of we voor een grote verrassing geplaatst werden.

              Vooreerst even aanstippen dat het verblijf afgelopen zaterdag in Paradise super was. De alom gekende kwaliteit was weer voor handen. Vele vrouwen, mooie vrouwen, vrouwen die vaak de betere service geven. Ook vandaag weer geen dame kunnen treffen die niet wou tongzoenen. Verder is er het altijd lekkere uitgebreide eten en de uitstekende wellnessmogelijkheden (sneeuwgrot, ijskoud gekoeld koudwaterbad).

              Het was echter een sinterklaasfeest. Niet dat ik nog in die heilige man geloof, ik kwam dus eigenlijk meer voor de geile dames. Toch verwacht je wel iets bijzonders als ze met veel poeha een party met verrassingen aankondigen. Dat was verre van het geval. Behalve dat bijna alle dames in een mooi sexy kerstpakje staken, viel er niet veel anders te bemerken dat op een andere dag. (En wie steekt met Sinterklaas de dames nu al in kersttenue?) De muziek stond 's avonds wat luider en deze keer ook in de lounge. Ook het eten was 's avonds wat specialer (ganzenbout, rundsgebraad, boontjes met spek er rond). Daar bleef het dan ook bij. Geen optredens van porno actrices, zelfs geen dansje aan de stang van de DVP's. Geen verrassingen. Dus geen zak van zwarte piet met cadeautjes, lekkers.... Het enige kleinood dat we kregen was een figuurtje van sinterklaas in een zilverpapier (lengte 7 cm ongeveer). Toen ik aan de theke bij het onthaal ging vragen welke verrassingen ze in petto hadden, antwoordde ze me dat ze het zelf niet weet. Ik antwoordde daar dan weer op dat als ze het zou verklappen het geen verrassing meer zou zijn. Ze vond dat zo'n goed (en vooral reddend) antwoord, dat ze het nog eens herhaalde.

              Kortom: ga er nooit speciaal heen voor een party. Ga er op een gewone dag heen omdat je jezelf eens wil verwennen.

              Druk was het wel met ongeveer 75 dames en ongeveer 125 mannen. Gelukkig was de inkomprijs niet verhoogd .

              Commentaar


              • #15
               Re: Frankfurt - The Palace, Königsbergerstrasse 23, Algemene Info

               Een verslagje van bijna twee weken geleden. Niet dat het veel uitmaakt.

               Laten we stellen dat in de club alles zeer goed verzorgd is. Prachtige wellness met alle hele uren aufguss door een saunameester, in het stoombad staat gratis zou om een weldoend effect te verkrijgen op je huid, het eten is 's avonds gewoon lekker en 's morgens verrukkelijk. Dat er voor € 75 inkom enkel plastic fruit ter beschikking staat, is dan weer ondermaats. De champagnebrunch is dan weer super (enkel op zondagmorgen). Het personeel is erg vriendelijk. De club straalt klasse uit. Waarom de grote HWP bijna niet broebelt en koud is, zou ook niet mogen. Echter op elke club kan je wel wat aanmerken. Op The Palace is eigenlijk niets aan te merken. Zelfs de muziek staat niet loeihard. Of is er toch wat aan te merken op de club? De dames. Daar had ik het nog niet over. Qua aantallen had ik helemaal geen klagen. Zowat 2 (en op sommige momenten 3) dames voor 1 heer. De line up was ook bijzonder! Waarom er dan zo weinig mannelijke bezoekers waren en al bijna helemaal geen Duitsers (wel Chinezen...)? Ik kan niet voor anderen spreken maar wil wel even opvallend vermelden:

               De kamerprijzen zijn flink de hoogte ingegaan. Vroeger kon je gewoon voor € 50 een halfuur kameren met goede tot zeer goede service. Een jaar geleden ongeveer was die goede tot zeer goede service enkel nog maar mogelijk als je € 100 betaalde (lees: 1 uur op kamer bleef). Nu is het zo dat als je meer wil dan ramenservice (niet alle dames pijpen zonder condoom) dat je € 100 betaalt voor een halfuur. De dames trekken hun neus eens op als je wil beffen, zoenen, tongzoenen, 69... voor € 50 voor een halfuur. Zij willen dan € 100 (en sommigen nog meer want die zien elke bijkomende service als een extra service, te vergoeden met euro's) per halfuur. De prijzen zijn afgesproken. Ik kon geen dame vinden die wou tongzoenen voor € 50 per halfuur. Ik werd dus een beetje uitgelachen omdat ik verteld had aan enkele dames dat ik die dames zeker wel zou vinden. Dat trek ik me natuurlijk niet aan. Om het met de woorden van noglangnietuitgewandeld te zeggen: het is al erg dat ze je van in een saunaclub (VIP-saunaclub) ongepoept naar de laufhauses sturen (en je daar dan bovendien voor € 100 alle service krijgt voor een vol uur, exclusief PZC en tongzoenen).

               The Palace in een notendop: kussen en likken --> minimaal € 100 voor dertig minuten, enkel pijpen en een paar standjes kan nog voor € 50 per halfuur. Het is maar dat je het weet.

               Vroegere jaren zat The Palace altijd stampvol met heren en dames. De laatste keren dat ik er kwam, eerder een lege balzaal. Ik weet niet of het de juiste keuze is voor de club om enkel te anticiperen op verre toeristen die maar 1 keer komen. Zijn die er genoeg en hebben die geen internet dan ?

               Commentaar


               • #16
                Eerste keer The Palace.

                Ik was al zo vaak in Sharks geweest en vroeger ook in World. Oase vind ik maar zo-zo, vooral owv de accommodatie, niet door de dames want die zijn wel de moeite waard. Ik wou dus eens iets anders uitproberen : The Palace. Ondanks de matige commentaren, ondanks de messe-drukte. Wél omdat ik op Lustscout gelezen had dat de line-up dezer dagen wel de moeite is, en anders wellicht niet.

                De club ligt in een buitenwijk van Frankfurt, niet ver van de A66. Er is een eerder kleine parking en omdat er in de straten rondom niet veel plaats is kan dit in de late uren wel een probleem vormen. Men weze gewaarschuwd...
                Anders dan in de andere grote clubs staat er wel een hek aan de ingang : wellicht met reden... De inkomhal lijkt trouwens sterk op die van een hotel; misschien was het dat ooit.
                De zeer vriendelijke receptioniste sprak mij in het Engels (!) aan en vroeg of ik een hele dag bleef of slechts 2 uur. Er is een business-formule : 50 euro voor 2 uur of 75 voor de hele dag. Ik koos dus het laatste. De dame vroeg of ik aangeproken dan wel met rust gelaten wilde worden : blijkbaar zijn er dan 2 verschillende armbandjes voorzien. Ik koos voor een niet-aanspreekbaar-bandje. Effect was nihil, dat zou later wel blijken. Maar goed, de receptioniste gaf wel nog een meer dan voldoende uitleg over hoe en wat, dus : onthaal 9/10.

                De kleedkamer is ruim en men krijgt een deftige locker mét ingebouwde kluis. Er zijn voldoende douches, ook verder in de club. Ook de toiletten zijn prima, weliswaar een beetje gedateerd. Je ziet hier en daar wel dat het gebouw niet recent is. Maar toch : hygiëne : 8/10.

                Vlak naast de ingang is er een resto, eerder klein maar alles is wel voldoende aanwezig en ik heb géén fruitvliegjes gezien. Dat is elders al eens een probleem. Koffie kan je halen aan de kleine toog in de lounge, dat is vlak voor je de eigenlijke club binnentreedt. En gokkasten zijn ook hier prominent aanwezig.

                De club zelf : alles is op het gelijkvloers; let wel : er zijn vele verhoogjes waardoor je moet opletten. De muren zijn donkergrijs-zwart geschilderd waardoor het nogal donker is; er komt ook nergens daglicht binnen. Tegen de wand staat een hele chique toog. Dus geen ronde toog zoals Sharks of World, hetgeen bij piekmomenten wel een probleem kan worden. Het toogpersoneel heeft hetzelfde uniform als de buschauffeurs in Vlaanderen... Maar ze zijn wél erg beleefd. Een pintje kost 7 euro, maar dat wordt wel getapt in een echt glas. Cash te betalen aan de ober, dus geen gedoe met kaartjesknippen (vandaar die uniformen dacht ik eerst ). Dat betekent dat je wel altijd cash in je badjas moet hebben, dat is dus voor discussie vatbaar. Toch : eten&drinken : 8/10.

                De wellness : achteraan is er een bubbelbad dat prominent aanwezig is door z'n grootte; het is zelfs eerder een klein zwembad. De watertemperatuur was helaas iets te laag om veelvuldig gebruik ervan te maken.
                Via een klein trapje kom je bij de 2 sauna's : een van 90 en een van 60 graden. Beide zijn uitstekend te noemen. Elke dag is er tussen 14 en 19u een saunameester beschikbaar voor opgietsessies.
                Er is ook nog een stoombad, een solarium, een masseur en een rustruimte aanwezig, bereikbaar via een zijgang langs waar je ook naar de kamers moet. Conclusie : wellness :7/10. Als het bubbelbad warmer was geweest kreeg men meer punten...

                Nog een belangrijk gegeven : er is een sischa-ruimte naast de sauna's en er is een rokersruimte in de club zelf. Dat betekent dat de rest van de hele club rookvrij is en dat krijgt van mij een 10/10. Ook is er achteraan een VIP-ruimte. Ik ben geen VIP dus da's niks voor mij.

                De dames dan. Van bij de opening (10u) zijn er een 12 tal dames aanwezig, en pas vanaf 16 u kwamen er meer binnen, maar dan was het ineens een stormloop... Ook qua mannen was het tot 16u heel rustig. Ik had op Lustscout gelezen dat de minimum-leeftijd om te werken in Palace 21 jaar is en dat kan kloppen : ik heb geen Oase-piepkuikens gezien... Wel veel Oost-Europees, uiteraard, maar ook flink wat Duitse dames en zeer veel siliconenbommen. In totaal waren er zo'n 70 dames. En jagen! Niet normaal. Ik heb nu op 5 jaar tijd al een aantal clubs gedaan maar zo een gejaag heb ik nog niet meegemaakt... 6/10.

                Afin. Nog vroeg op de dag was er 1 dame die ik wel knap vond en ik wenkte haar, zij kwam dus niet uit eigen beweging. Adina, met mooi zwart haar. Tongzoenen? 50 extra meneer. Daag! En dat ging zo door... Ja upsellen is ook hier de trend en the trend is your friend geldt misschien op de beurs maar hier niet. De eerste uren heb ik dan maar wat pintjes gedronken en gewellnessd...

                Tot op een gegeven ogenblijk een meisje naast mij kwam staan. Ik had haar al gezien maar ze was voortdurend bezet. Ze heette Anna. Ze heeft blonde krullen en een heel mooi gezicht. Dik is ze zeker niet, maar de meid zit goed in haar vel zal ik maar zeggen. Dat zijn dan dames die je als ze drie kinderen geworpen hebben echt niet meer wil zien maar goed, dat is nu niet aan de orde. Ik vroeg of ze wou tongzoenen en jawel, dat kon zowaar. Dan de gok gewaagd en naar een kamer.

                De dames moeten aan een onbemande balie een sleutelhanger halen die ze aan de deurklink moeten hangen. De deur mag dus niet op slot! Op de kamer zelf is er een duidelijke banner aanwezig : Kondompficht! Ja je ontsnapt er niet aan. Ook aanwezig : airco én : een houder voor papierrollen... Deze club is wel goed georganiseerd.
                Seks! Tongzoenen jazeker. Daar zonder ga ik niet naar een kamer. Zeker omdat ik anders niet opgewonden raak en omdat pijpen mét gebeurt is er veel opwinding nodig, anders lukt het bij mij niet meer. Ben geen 16 meer...
                Maar Anna deed haar stinkende best. Condoom er zachtjes overgedaan en pijpen. Omdat dat met condoom maar zo zo is snel overgegaan op neuken, zonder glijmiddel zowaar en dat was uitstekend : zij op mij : langzaam en sneller en weer langzaam. Dan ik op haar en op mij verzoek deed ze haar benen dicht en ik die van mij over haar : eens iets nieuws en best plezant. Ook weer effe doggy om zo te finishen. Dat was heel degelijk en de nieuwe wetgeving heeft gelukkig geen negatieve effecten op mijn prestaties.
                Anna krijgt van mij 7/10 omdat ze uiterlijk misschien niet mijn type is maar de seks was wél goed.

                Vanaf de late namiddag werd het plots erg druk en het gejaag werd fel waardoor ik zelfs even naar de kleedkamer ben gevlucht, ook om het voetbal in mijn thuisland smartphone-gewijs te volgen.
                Ik dacht eerst, ik ga naar mijn hotel toen plots Adina die ik eerder op de dag had weggestuurd weer een poging waagde. Ik zei ' alleen met tongzoenen' en nu kon dat wel... Naar een kamer weer.
                Adina is duidelijk wat professioneler dan Anna. Maar tongzoenen wil ze wel en ja ik werd er weer opgewonden van. Pijpen was goed, beter dan bij Anna en ik liet haar maar begaan... Dan toch maar overgegaan op neuken, mét een flinke kwak glijmiddel dit keer; het voordeel is dat je dan geen condoom meer voelt en het duurde dan niet zo lang of ik kwam.
                Adina vertelde dat het op normale dagen veel rustiger is en dat ze dat upsellen wel broodnodig vindt... Tja.
                De punten 7/10. Niet slecht maar ook niet onvergetelijk.

                Ondertussen was het al avond en stroomde het publiek binnen. De muziek stond flink luider dan in de namiddag, maar nog net doenbaar. Er werden nog porno-shows aangekondigd maar zoiets is niets voor mij. Ik heb nog snel een hapje gegeten en ben vertrokken na een toch geslaagde avond.

                Conclusie : The Palace is eerder een avondclub dan een saunaclub en mikt duidelijk op een buitenlands en kapitaalkrachtig publiek. De club is zeer netjes en uitstekend georganiseerd, ondanks het felle gejaag. Of ik hier nog eens kom? Misschien, als ik in de buurt ben. Punten : 7,5/10.
                Hoeren, zien en zwijgen.

                Commentaar


                • #17
                 Uit mijn algemeen verslag :

                 Op een gegeven ogenblijk kwam er een meisje naast mij kwam staan. Ik had haar al gezien maar ze was voortdurend bezet. Ze heette Anna. Ze heeft blonde krullen en een heel mooi gezicht. Dik is ze zeker niet, maar de meid zit goed in haar vel zal ik maar zeggen. Dat zijn dan dames die je als ze drie kinderen geworpen hebben echt niet meer wil zien maar goed, dat is nu niet aan de orde. Ik vroeg of ze wou tongzoenen en jawel, dat kon zowaar. Dan de gok gewaagd en naar een kamer.

                 De dames moeten aan een onbemande balie een sleutelhanger halen die ze aan de deurklink moeten hangen. De deur mag dus niet op slot! Op de kamer zelf is er een duidelijke banner aanwezig : Kondompficht! Ja je ontsnapt er niet aan. Ook aanwezig : airco én : een houder voor papierrollen... Deze club is wel goed georganiseerd.
                 Seks! Tongzoenen jazeker. Daar zonder ga ik niet naar een kamer. Zeker omdat ik anders niet opgewonden raak en omdat pijpen mét gebeurt is er veel opwinding nodig, anders lukt het bij mij niet meer. Ben geen 16 meer...
                 Maar Anna deed haar stinkende best. Condoom er zachtjes overgedaan en pijpen. Omdat dat met condoom maar zo zo is snel overgegaan op neuken, zonder glijmiddel zowaar en dat was uitstekend : zij op mij : langzaam en sneller en weer langzaam. Dan ik op haar en op mij verzoek deed ze haar benen dicht en ik die van mij over haar : eens iets nieuws en best plezant. Ook weer effe doggy om zo te finishen. Dat was heel degelijk en de nieuwe wetgeving heeft gelukkig geen negatieve effecten op mijn prestaties.

                 MOD : dit mag verplaatst worden naar een aparte damesrecensie.
                 Hoeren, zien en zwijgen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Ter aanvulling van het eerste bericht :

                  Entree is nog steeds 75 euro.
                  Tussen 10 en 16 uur is er een business tarief van 50 euro voor 2 uur mogelijk.
                  Na 02:30 u betaal je slechts 60 euro.
                  Een 10 beurtenkaart kost 600 euro.
                  Groepstarief van 6 voor 5 (375 euro).

                  Openingstijden 10-04u, van do tot zat tot 05u.

                  Woensdag is dessousdag.

                  Alcoholische dranken zijn te betalen :
                  bier kost 7 euro (33cl), te verkrijgen in 4 varianten waaronder 1 alcoholvrij.
                  Longdrinks vanaf 15 euro, cocktails vanaf 18 euro.
                  Flessen sterke drank vanaf 170 euro; champagnes in verschillende prijscategorieën.

                  Alle dranken zijn cash te betalen aan de obers!

                  Resto is gesloten tussen 17 en 19:30u.
                  Elke dinsdag is er barbecue.

                  Wellness : er is dagelijks een masseuse aanwezig; prijzen ter plaatse te bespreken.
                  Elke dag van 14 tot 19u (en op verzoek ook op andere uren) is er een saunameester die kosteloos opgietsessies verzorgt.

                  Wat de dames betreft : het standaardtarief is 50 euro/half uur maar dat is dus basic. Wil je ook meer zoals tongzoenen betaal je vaak meer; goed onderhandelen is de boodschap. Klaarkomen in de mond is niet meer van toepassing; anaal kan nog wel maar reken maar op 100 extra.
                  Hoeren, zien en zwijgen.

                  Commentaar


                  • #19
                   Entree is tijdelijk 50 euro, en dit wegens verbouwingen. Tot midden november waarschijnlijk.
                   Hoeren, zien en zwijgen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Info van een ander forum : de verbouwingen zijn achter de rug en er is nu een nieuwe grote bar in het midden van de club, een beetje zoals bij FKK World. Het bubbelbad achteraan is weg en ook de rokersruimte is verdwenen : er wordt weer quasi overal gerookt...

                    Volgens de eerste commentaren is het nu meer een disco dan een saunaclub.