Gelsenkirchen - Bleu Heaven, Steelerstr 60

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Gelsenkirchen - Bleu Heaven, Steelerstr 60

  Naam: Blue Heaven

  Adres: Steelerstrasse 60, 45884 Gelsenkirchen

  Telefoonnummer: 0209 136503
  Vanuit Nederland: 0049 209 136503

  Website: www.blueheaven-gelsenkirchen.de

  Aard: Partytreff/Swingersclub

  Openingstijden:
  Erg afwisselend. Er is een schema, maar daar zijn vele uitzonderingen op bij 'speciale evenementen' en die worden vaak gehouden. Het beste kunt u op de website kijken en eventueel bellen.

  Prijzen:
  De entreeprijs is al net zo ingewikkeld. Ik verwijs u dus maar naar de website. Drankjes zijn (meestal) niet gratis. Ik neem aan dat voor de dames niet apart betaald hoeft te worden.

  Algemeen:
  Volgens een bepaald schema hebben de weekdagen een eigen thema. Maar er worden vele 'speciale evenementen' georganiseerd. Elk thema en speciaal evenement heeft zijn eigen openingstijden en prijsstructuur.


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 18-01-07, 16:56.

 • #2
  blue heaven in gelsenkirchen

  afgelopen zondagmiddag ben ik naar gelsenkirchen geweest naar club blue heaven
  €39.50 euri betaald en me wezeloos laten pijpen gangbang en bukake party.
  werkelijk waar leuke meid "die sperma maus" en ook veel andere paren daar die er wel pap van lusten dus kom er zeker vaker.
  ongeveer 6 mannen op 1 vrouw dus iedereen kwam ruimschoots aan de beurt.
  Kom wel om 14 uur want 16 uur zit het bommetje vol

  Kijk maar eens op hun website ze doen echt wat ze beloven.

  http://www.blueheaven-gelsenkirchen.de/

  Commentaar


  • #3
   Re: Gelsenkirchen, Steelerstrasse 60, Blue Heaven

   Hoi Lalande
   Ik ben toto nog toe alleen op de gangbang/bukake middag geweest en dan is er alleen entree van €39,50 euri en eten en drinken is verders gratis en de aanwezige dames ook want het zijn allemaal gewone stellen die het geil vinden om flink genomen te worden
   de leeftijd varieerd van 20 tot 50 zo ongeveer.
   Op de middag dat ik er was zag je echt dat de mannen genoten om hun vrouw als slet neer te zetten en ja de meiden genoten nog meer :-)

   kortom echt een middag om eens te gaan spelen daaro

   Commentaar


   • #4
    Re: Gelsenkirchen, Steelerstrasse 60, Blue Heaven

    op SONNTAGS GANGBANG geweest,
    ik kwam 15:30 binnen,
    (overvolle kleedruimte, geen afsluitbare kastjes maar waardevolle items afgeven bij bar in envelop.)
    er was 1 dame (van een stel) actief met heel veel mannen eromheen,
    daarna zeer korte actie van andere dame (ook van stel),
    dat was het en veel bezoekers vertrokken,
    om 17:00 weer 200km terug gereden,
    ik had er meer van verwacht,
    mischien te laat binnen, het begon om 2 uur
    volgens de bardame was de maandag drukker

    Commentaar


    • #5
     Re: Gelsenkirchen - Bleu Heaven, Steelerstrasse 60

     Door een reactie van FDG in de categorie Waar kan ik terecht voor plassex deze tweede pinksterdag naar Gelsenkirchen
     getogen alwaar een Golden °Shower party op het programma stond.

     Van te voren had ik niet echt hoge verwachtingen ik ben in Duitsland al eens bij een utopeea party geweest en ook al zgn natte party's bij Insomnia in Berlijn bijgewoond maar de naam van deze party's dekte de lading totaal niet. Ook de zeer lage entree van € 50,00 gaf mij niet veel hoop, maar dit keer ging het totaal anders.

     Om 16 uur begon de party en het viel mij gelijk al op dat er toch wel vrij veel vrouwen aanwezig waren. Het eerste half uur na binnenkomst verliep zeer rustig en ik dacht al dit wordt weer niets, tot een blonde jonge dame van ca 25 op de mat plaats nam, hierna leek ik middenin een GGG-film terecht zijn gekomen, want deze dame heeft in het uur daarna werkelijk liters plas gedronken en ook zeer veel sperma tot zich genomen. Pijpen zonder condoom is aan mij niet besteed dus ik heb het uiteindelijk via aftrekken in haar mond gedeponeerd. Na 2 uur moe maar zeer voldaan vertrokken. Ik weet niet of deze dame altijd aanwezig is. Ik zou kijken op de aanmeldingen via joyclub.de. Zij noemt zich NS-Lady een naam die zij van mij ook mag wijzigen naar NS-Queen of NS-Kaiserin. Linkje naar de club en joyclub
     http://www.blueheaven-gelsenkirchen.de/

     http://www.joyclub.de/bdsm_fetisch_party/

     Commentaar


     • #6
      Re: Gelsenkirchen - Bleu Heaven, Steelerstrasse 60

      ben er diverse keren geweest op de FF. Soms is het nix en soms is het fantastisch. Valt niet te voorspellen, maar de laatste keren eigenlijk veel te druk en dat drukt mijn pret, zodat ik er nauwelijks meer kom.

      Commentaar


      • #7
       Re: Gelsenkirchen - Bleu Heaven, Steelerstrasse 60

       hoi wandelaars, ik kan alle meningen wel delen. ben vorig jaar diverse malen er geweest. vooral de "fruhfick" dagen (iedere 3de donderdag en dinsdagen vd maand) zijn erg geliefd. prijs is erg goedkoop € 35,- inkl hapjes en drank. meestal zijn er wel aardige dames aanwezig, doch ook dito heren. heb één keer meegemaakt dat er 99 mannen waren op een slordige 8 vrouwen. ook de afterwork avonden zijn het proberen waard voor slechts € 15,- daarvoor krijg je ook nog één drank gratis. deze avonden zijn echter niet altijd vol. wel is het zo dat als er echt bijna geen vrouwvolk aanwezig is, één van de gastvrouwen toch je wel wilt helpen en je het nodige spuitwerk verricht.

       ik ga er niet meer apart heen (moet er 130 km voor rijden), maar als ik voor het werk weer in de buurt ben zal ik ze zeker weer eens bezoeken.

       Commentaar


       • #8
        Een gelijkende ervaring met Woefdram.

        Bij binnenkomst veel mannen (12 a 15) en een 4 tal vrouwen. Op een gegeven moment gaf één van de vrouwen aan te willen plassen waarom iemand onder haar ging liggen om het op te vangen, maar hij kreeg maar een deel aangezien veel mannen, net als ik, ook een handje vol op probeerden te vangen. Een kwartiertje later was er een oudere dame (wat mij leek op de vrouw van de uitbater) die ook een plassessie gaf, maar nog veel bijzonderder van een 5 a 8 tal mannen ook de plas dronk en waarbij meerdere mannen over haar klaarkwamen.

        Mijn vraag is nu. Wáárom is er zo iets niet in Nederland te vinden? Zijn we daar te preuts voor ? Regelgeving ? Voor mij is het 2.5 uur rijden, dus niet echt om de hoek :-(

        Commentaar


        • #9
         In nederland bestaan alleen maar nette mensen, normale mensen, plasseks, fetisch, porno, sm dat doen alleen maar gekke mensen, burn out mensen, psychisch gestoorde mensen oh ja en mensen die natuurlijk altijd netjes zijn, maar soms stiekem abnormaal zijn...maar ja daar rijden ze voor naar duitsland.....(teminste voorlopig nog) en ja wij zijn natuurlijk geen duitsers he, die zijn natuurlijk ook afstammelingen van nazi's he, dan weet je het wel....nederland is een fatsoenlijk land ,daar neukt iedere nederlander op zondag nadat Gert Jan Segers naar de kerk is geweest. Licht uit, zonder condoom en maar spuiten tot het zaadje bij eth eicelletje komt, al dat andere is vies, zondig abnormaal, onfatsoenlijk en niet netjes. Liberaal, natuurlijk zijn we liberaal, we verhandelen alles wat we maar kunenen verhandelen, we hebben koopzondagen kan iedereen zoveeel kopen als tie maar wil, dat is goed voor de eceonomie, maar sek , alleens seks liever gezegd betaalde seks, tja dat is moeilijk moeilijk, daar praat je niet over, ja voor die paar chinesen die dat willen ....dat is toch geen seks dat gaat om handelscontacten.....dan is alles maar dan ook alles geoorloofd als dat contract maar binnen is. en eh ja teveel bordelen en massagesalons stel je voor dat je teveel seks hebt of vieze seks dat kan je toch neit aan je vrouw uitleggen en bijde ggd dokter gaat het toch over de soa test en hoe je alles zo schoon mogelijk doet en ja dan kom je antuurlijk neit om plasseks, zeg nou zelf dat doet je toch op toliet.......

         Commentaar

         Aan het werk...
         X