Mainz - Caribic, Wiesbadenerstr 144

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mainz - Caribic, Wiesbadenerstr 144

  Naam: FKK Caribic

  Adres: Wiesbadener Straße 144,
  555252 Mainz-Kastel

  Telefoonnummer: 06131-3040
  Vanuit Nederland: 0049-6131-3040

  Website: www.FKK-Caribic.de

  Aard: Saunaclub

  Openingstijden:

  Zondag-donderdag 12-03 h.
  Vrijdag en zaterdag 12-04 h.

  Prijzen: Entree 30,-. Dames vanaf 50,- /half uur.

  Routebeschrijving en parkeren: Zie website. Eigen parkeerplaats.

  Inrichting: Onlangs gerenoveerd, nette club, ruime tuin.

  Verzorging: Non alcoholische drinks gratis, regelmatig masseur aanwezig.

  Algemeen: Open sinds 13-04-2011.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

 • #2
  Re: Mainz, FKK Caribic.

  In Mainz was het altijd maar een beetje behelpen. Er zit een Laufhaus bij het station, een barscene, een nachtclub en een paar privehuizen. Verder nog een swingerclub waarvan ik me altijd afvraag wat je er als vent alleen moet zoeken. Maar voor een saunaclub moest je toch naar Frankfurt. Tot 13 april jl. Toen opende http://www.fkk-caribic.de/ haar poorten. Entree 30 euro, niet-alcoholische drank vrij.

  Dit leek me wel een onderzoekje waard. De Wiesbadenerstrasse ligt in een gebied waar het Amerikaanse leger een basis heeft. De club wordt dan ook regelmatig door GI Joe en zijn maten gefrequenteerd. Maar toen nlnu ’s avonds om 19.00.h. op de bel drukte was hij de enigste gast, zo werd hem door een overigens heel aardige ontvangstdame verteld. Verder waren er nog drie dames, te weten een blonde mollige, een klassiek Roemeense en een knap exotisch, vermoedelijk Zuidamerikaans meisje. Deze laatste zat met een behoorlijk arrogant airtje om zich heen te kijken helaas. Ik ging eerst maar douchen en de infrastructuur verkennen.

  Je komt via een kleine hal in de barruimte. De bar heeft iets knus-cafe-achtigs. In de barruimte verder een paar kunstleren sofa’s en tafeltjes. Achter de bar nog een verblijfsruimte met hetzelfde meubilair. Boven zijn een aantal kamers, maar zover ben ik niet eens geweest.
  Van de BG naar beneden is de kleedruimte met douches, nog verder naar beneden de sauna met een whirlpool. Een en ander is onlangs gerenoveerd, niet heel groot, maar wel schoon en netjes. De tuin is ruim opgezet, gedeeltelijk kunstgras, meerdere zitjes, een whirlpool, en twee houten tuinhuisjes met bed.

  Terug in de bar een watertje genomen, het mooiste meisje van de drie had nog steeds een houding van wat mot je van me. Ik ging maar eens met de Roemeense Lucia aanpappen. We namen plaats in een tweezitsbank in de tuin. Haar Duits was niet eens zo slecht voor iemand die pas drie maanden in Duitsland is. Een paar voorzichtige zoenen konden er wel af. Met gemengde gevoelens liep ik achter haar aan een van die tuin-neukhokken in. We zoenden wat, ik controleerde even de vochtigheidsgraad en kwam zowaar met een natte vinger tussen haar dijen vandaan. Van pijpen had ze weinig sjoege of geen zin in, hou het maar op drie centimeter gedurende drie seconden. Condoom erom, Lucia op de rug, en met een vertrokken gezicht en de hele tijd de hand ertussen leidde ze me naar binnen. Ik duwde zelf haar hand maar weg en beloofde voorzichtig te zullen zijn. Het wilde niet echt vlotten, de Muschi te klein c.q. de Schwanz te groot, ze had voortdurend pijn. De vrouwelijke anatomie is me altijd al een raadsel geweest, soms ben je met kleine lolitaatjes die er geen probleem mee hebben, maar bij deze vrouw met een normaal postuur ging het gewoon niet. Gewoon doorrammen om aan je gerief te komen vind ik in zo’n geval ook niet de meest elegante oplossing, dus maar met het handje af laten maken.

  Poosje in de sauna zitten zweten, en in de tuin weer afgekoeld. De blonde mollige kwam er even bij, was een Duitse, niet onaardig, kon een normaal gesprek mee gevoerd worden. Maar om voor beide partijen bevredigende sex te kunnen hebben toch echt een kilo of tien te zwaar. Inmiddels waren er drie gasten bijgekomen, maar nog geen enkele dame. Volgens haar zijn er later op de avond meestal een tiental dames aanwezig, maar nu, om 21.00.h. was het nog steeds een dooie boel. Ik liet het er maar bij, en ging ervandoor.

  Toch heeft de club volgens bij best wel potentieel. Als er meer (en leukere) dames komen, krijg je meer gasten. Als er meer gasten in huis zijn, is het voor de dames interressant om er te komen werken. Beetje kip-ei verhaal. Niet zo simpel als het lijkt waarschijnlijk.

  Het is eigenlijk nog steeds een beetje behelpen in Mainz.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X