Castrop-Rauxel - FKK Amnesia, Westring 233a

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Castrop-Rauxel - FKK Amnesia, Westring 233a

  Naam: Amnesia

  Adres: Westring 233a, 44579 Castrop-Rauxel

  Telefoonnummer: 02305 14223
  Vanuit Nederland: 0049 2305 14223

  Website: www.fkk-amnesia.de

  Aard: FKK/Saunaclub

  Openingstijden:
  maandag t/m donderdag 10:00 - 03:00 uur
  zaterdag, zon- en (Duitse) feestdagen 12:00 - 03:00 uur

  Prijzen:
  De entreeprijzen zijn onduidelijk en worden hieronder dus onder voorbehoud gegeven.
  Entree EUR 50,- inclusief handdoeken, badslippers, drankjes en maaltijden.
  EUR 35,- exclusief alles. Op zondag zou de entreeprijs EUR 30,- zijn, maar het is onduidelijk of dit inclusief of exclusief is.


  Dienstverlening van de dames:
  30 minuten EUR 50,- (incl. frans zonder condoom)
  60 minuten EUR 90,- (incl. frans zonder condoom)
  De meeste extra's, zoals klaarkomen in haar mond, kosten EUR 25,- extra. Anaal kost EUR 50,- extra.

  Routebeschrijving en parkeren:
  Amnesia licht 88 km van de Nederlandse grens af (via Kamp-lintfort). Te bereiken via Venlo A40 richting Duisburg.
  Dan een stukje richting Nijmegen A 57. Dan richting Oberhausen/Dortmund A42
  Je rijd door tot afslag 25 Castrop-Rauxel Bladenhorst (iets ten weste van Dortmund).
  Aan het einde van de afrit ga je rechts af.(Na 25 meter zie je Amnesia al rechts liggen.)
  Na 75 meter ga je weer rechts af, en dan ligt het aan je rechter hand.
  Er zijn 2 parkeerplaatsen, 1 kleine op het clubterrein zelf en een wat grotere aan de andere kant van de weg.

  Verzorging:
  handdoeken, badslippers, drankjes en maaltijden (inbegrpen bij de toegangsprijs van EUR 50,-)

  Algemeen:  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 08-08-08, 00:50. Reden: update info

 • #2
  Re: Castrop-Rauxel 44579,Westring 233 A, Amnesia

  Gustomass is zaterdag middag wederom vreemdgegaan, deze keer was Amnesia aan de beurt.
  We hadden via internet met aantal GT bezoekers afgesproken en zelfs zouden enkele Cubaansen ons wel bekend dit week-end naar de club komen.

  Ik was er al om 16.00 uur.
  Totdat de rest na 18 uur binnenkwam heb ik hooguit 2 of 3 ijsberen gezien.
  Daarna kwam er iets meer leven in de brouwerij.

  Amnesia is heel goed bereikbaar, kleine 100 km vanaf Venlo.
  Het is een groots opgezette FKK club. Dames lopen naakt rond, hebben hooguit een riem om waaronder het poesje nog heel goed om zich(haar) heen kan kijken. Wat ziet dat poesje dan?? Een hele grote ruimte, zeer mooi en netjes uitgevoerd. Grote banken, die ruim uit elkaar staan. Er staan er wel 20 waarvan de helft was "bemand" door de dames van de dag. Zij liggen/zitten daar uren voor zich uit te lijken. Het lijken net zeehondjes die rustig in de zon liggen te luieren.
  Activiteit staat op een zeer laag pitje. Even opstaan en even verderop weer gaan zitten. Oh ja, één dame heb ik erop kunnen betrappen dat ze wat met haar vinger rondjes om haar tepel draaide, dit om mijn aandacht te trekken en vast te houden.
  Enkele dames Kati en nog een donker groot meisje met lange donkere haren, waren ook vreemdgegaan, uit GT afkomstig. Kati is één van de weinigen die regelmatig vanaf haar rustplaats naar een van de kamers ging, vergezeld van een ijsbeer die graag wat meer actie uit die mooie blonde vrouw wilde peuteren.
  De kamers zijn boven, de hele verdieping rond, erg mooi schoon en netjes. Mijn kamer was mooi , rond, wat hoekig bed. Laken werd niet gebruikt, enkel 2 handdoeken naast elkaar. Tja, in de loop van de worsteling liggen die dus niet meer netjes naast elkaar. Een hele serie spetters op de matrasovertrek was de eindbalans.......
  Boven nog een grote bar, aardige zitruimte met mooi kamin en een kino, met veel banken, verder erg groot geprojecteerde porno beelden, die erg onscherp waren.
  Niet echt om gezellig naar te kijken, zo je dat zou willen.
  Mooie hoek apart om je lekker te laten verwennen.
  Alles netjes, warm en vooral ruim opgezet.
  Er zijn 2 sauna's 65 C en Finnische op 95 graden. Die is erg goed heet.

  Het eten vanaf 17 uur was gewoon goed, vergelijkbaar YinYang.
  Toen mijn Hollandse vrienden aan het eten waren aan de praat geraakt met Romina en haar ook naar de kamer geleid.
  Na terugkomst nog wat nagepraat maar de stemming was niet , bij lange na niet als bij GT. Een ijsbeer ging om 20.30 uur na 3 uren dus al huiswaarts. Nadat Gustomass alle plussen en minnen op een rijtje had gezet viel wat hem betreft (voorlopig ) het doek voor Amnesia. Op de automatische piloot en het gevoel latren beslissen. .....Om 21.05 de poort verlaten en Gustomass was nog mooi op tijd voor de pizza in Golden Time Paradise.
  Heb daar geprobeerd om een en ander goed te maken en is aardig gelukt, hoewel de stemming eerlijk is eerlijk ook wat mat was. De dames achter de bar heb ik niet kunnen betrappen op dat normaal gesproken vlotte lieve lachje, nee alles was dof.

  Conclusie.
  Amnesia is enorm groot en mooi opgezet.
  Als straks een bubbelbad en tuin aanwezig is, is het compleet.
  Dan kan Amnesia uitgroeien tot een grote FKK club.
  Dames ondernemen er niks, ga je bij eentje op de bank zitten gaan ze er waarschijnlijk vanuit dat je naar de kamer wil. Even een praatje maken, iets grappigs uithalen dat doe je hier gewoon niet.
  Deze club heeft slechts 2 dingen nodig, namelijk fors meer dames en fors meer gasten. Alle ingredienten zijn verder aanwezig om er iets moois van te maken.

  In veel opzichten wat vergelijkbaar met YinYang, zeker qua chiqueheid (gé''en kitsch hoor) en opzet. Maar dan heeft YinYang toch wél dat knusse, dat gezellige en personlijke en de kamers zijn daar gewoon super, het mooiste wat ik van mijn leven in clubs gezien heb.

  Het is aan het management om de club bekend te maken in kringen waar potentiële klanten zitten. Onder aanbiedingen om mensen te trekken komen ze niet onderuit.
  Overigens zijn prijzen vergelijkbaar met GT/PHG/YY. entree is wel 50 euro en voor 14 uur is het 30 of 35 euro.
  Alleen is een heel uur hier geen 75 maar zelfs 85 Euro.
  Er hangen klokken op de kamers.
  Oh ja, vraag ik Romina bij het napraten aan de bar of ze ook iets wil drinken, vraagt ze om een picolo. Deze kunnen hier dus voor de dames wordne gekocht. Prijs is mij niet bekend gemaakt hoeven worden............

  Ik wens Amnesia veel succes. Heeft potentie om tot iets moois uit te groeien, heeft echter tijd nodig. Een Poolse dame vertrouwde me toe; "Es muss sich herum sprechen".

  Het is niet mijn type club maar voor de liefhebbers van rust, duitse degelijkheid
  en van goed aangekleed en ingericht best een aanradertje.

  Gustomass heeft gisteravond zijn vergelijkend warenonderzoek nog eens kort geëvalueerd bij Golden Time, veel tijd kreeg hij daar ter plekke niet voor........
  zo ge ut makt, zo hedde ge ut

  Need first "to-get-her" before we can be "together".

  Commentaar


  • #3
   Re: Castrop-Rauxel 44579,Westring 233 A, Amnesia

   Behalve een recensie van Wika was dit ook interessante informatie over de Club. Daarom ben ik zo vrij geweest de bijdrage ook hier naartoe te kopiëren. Hartelijk dank. (L)
   Oorspronkelijk geplaatst door koos56
   Wel op zaterdag 18 maart dus met een aantal andere ijsberen uit GT afgesproken om eens in Amnesia te gaan kijken, en dus zo geschiedde het dat ik mijn opwachting kon maken in een vreemde club en eens niet in de mijn zo bekende GT, dus eigenlijk een uitwedstrijd moest gaan spelen. We kwamen om ± 18.35 uur daar aan en de parking was nagenoeg leeg, was dit een voorbode?

   Afijn naar binnen toe en een meerrittenkaart gekocht die voor 10 keer € 400,- euries kost en deze voor 6 man laten afknippen, toch weer de man een tientje bespaart, we blijven immers zuinig he wij Hollanders . Na het ontvangen van een sleutel en de benodigde handdoeken de kastjes opgezocht en ons omgekleed.

   Ziet er allemaal heel netjes uit en vervolgens de grote ontvangstruimte binnengetreden, enorm wat een luxe en ruimte, veel sofa` en banken en een groot scherm met wat natuurfilms erop, en in veel hoeken de benodigde televisies, ik spotte op dat moment zo`n 12 meiden ongeveer waaronder Kati en nog 2 andere dames uit GT, verder was het heel tam. Na vervolgens de rest van het gebeuren te hebben onderzocht, de tweede etage met een mooie kino een bar met open haard die overigens niet brandde en veel nee heel veel kamers te hebben gezien maar weer naar beneden teruggegaan en wat gaan eten, iets wat van uitstekende kwaliteit is, vele malen beter dan in mijn cluppie.

   Het is goed dat wij er met een aantal ijsberen waren anders zou er denk 2 man en een paardehoofd zijn geweest, iets wat een club met zo`n allure niet verdient, managment doe er wat aan om allereerst meer meiden zien binnen te krijgen dan volgt de rest vanzelf.

   Had in tussentijd een aardige grote blondine gespot en aangezien ik niet alleen voor het eten en drinken was gekomen, met deze dame eens kennisgemaakt. Ze stelde zich voor als Wika uit Litouwen, na een gesprekje met haar te hebben gevoerd op een van de talrijke bankjes stelde ze voor om mij een rondleiding te geven in de club, ik vondt dat wel aardig opgemerkt in plaats van te vragen om een sleutel . Ze ging me voor naar boven en liet me inderdaad wat kamers en zo zien, we hebben toen boven een drankje genomen en zijn in de kino beland, waar ze me vervolgens vol overgave begon te strelen en met als eind resultaat een perfecte pijpbeurt, terwijl ze zich zelf diep liet vingeren in een lekker kaal en nat kutje. Dat duurde pakweg een half uurtje en ze vroeg of ik mee naar een kamer wilde, dat hebben we dan ook maar gedaan, moest per slot van rekening wel even mijn ding doen. Zij de sleutel gehaald met mij in haar kielzog en daar verder gegaan met waar ze heel erg goed in is pijpen, met mij in de rol van onderzoeker die zijn vingers begroef in dat natte doosje en die grote tieten waar je naar hartelust mee kon spelen , daarna wat standjes en afgemaakt in doggy style, was een fijne ervaring helaas dat ze nagenoeg niet kuste.

   Toen we weer beneden aankwamen was het echt een dooie boel geworden en was het maar goed dat wij met een aantal waren, anders had je je zelf Remy alleen op de wereld kunnen noemen, toen ook de bekende dames voor ons die uit GT ook vertrokken, werdt het tijd om maar weer terug naar huis te gaan.

   Conclusie van het verhaal is een geweldige grote en ruime mooie club waar zeker potentieel in zit, maar dan is het te hopen dat er snel meer meisjes en beertjes komen. De thakefrau vertelde dat ze in november/december wel al goede zaken hadden gedaan en dat als het zo beter weer zou worden en de tuin met zwembad open zouden zijn het zeker zou gaan groeien, zou de peilingen goed in het oog houden als het inderdaad daar drukker zou gaan worden heb je iets wat de concurrentie met de andere FKK clubs zeker kan aangaan en dan ga ik er absoluut zeker nog eens heen. Tot aan die tijd dan maar weer naar GT.

   Commentaar


   • #4
    Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

    E-J, voor alle duidelijkheid die 10 rittenkaart is niet persoonsgebonden en de thakefrau adviseerde ons omdat we met een aantal ijsberen waren om deze kaart te nemen, ofwel een soort korting, als je alleen ben dan ben je er jaren zoet mee, want ook ik zie weinig recensies van Amnesia, toch jammer

    Oorspronkelijk geplaatst door Eagle-John
    Vanmiddag kwam EJ langs Castrop en kon het niet laten om nog eens bij de mooiste en meest verlaten club van Duitsland te kijken. Er was wederom niks, niks en nog eens niks te doen, zo zal het wel lang nieuw blijven. Een 8-tal dames en 2 ijsberen, alhoewel je het hier met een handdoekje moet doen.

    Hier boven staat nog een berichtje van iemand die een 10-ritten kaart gekocht heeft! volgens EJ is het laatste bericht een maand of 2 geleden en volgens EJ is het ook zo lang geleden dat ze een Ned zendeling gezien hebben. Dus die 10-ritten kaart is volgens EJ net zoiets als kaartjes voor de WK in augustus.

    De prijzen zijn weer aangepast: E35 zonder en E50 met alcohol en buffet. De meisjes kun je per 20min krijgen E35, E70 en E95! harstikke slim natuurlijk, je denkt valt wel mee maar je bent natuurlijk nooit klaar voor die E35!

    Mooie club maar veeeel te rustig.

    EJ
    Beter een leven lang gewipt, dan een leven lang gewerkt.

    Commentaar


    • #5
     Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

     Afgelopen vrijdag stapte aandewandel voor het eerst deze club binnen. Voor de entree zijn er 2 opties: 35 euro - zonder eten, bier en badjas en 50 euro voor het volledige pakket met badjas en bier en eten. Voor het laatste gekozen want het liep tegen etenstijd. Amnesia is een grote club met luxe inrichting. Er waren ca. 20 dames aanwezig, daaronder een aantal zeer fraaie exemplaren. Op geen moment had ik de indruk dat er meer dan 15 ijsberen aanwezig waren. Dringen was er dus niet bij. De benedenverdieping is heel groot, als er minder dan 50 mensen zijn zou je je er verloren kunnen voelen. Beetje tegenvallend voor zo'n grote club is het welness gedeelte. Twee sauna's, douches en zonnebank zijn aanwezig. Een whirlpool of zwembad is wat er gemist wordt. Er schijnt een tuin te zijn met zwembad, maar op een februari avond is dat natuurlijk niet aan de orde.Bediening zeer vriendelijk, eten prima, eerlijk gezegd gewoon lekker en het beste van wat ik tot op heden in clubs voorgeschoteld kreeg. Later op de avond een duitse variant op een tapas buffet, ook prima. Met 2 dames heb ik een goed rondje op de mat kunnen maken, een Poolse en een Duitse. In beide gevallen goed, de Duitse zelfs heel goed. Een club waar je als je in de buurt van Dortmund bent rustig heen kunt gaan. Value for money.

     Commentaar


     • #6
      Re: Duitsland, Castrop-Rauxel 44579,Westring 233 A, Amnesia

      Oorspronkelijk geplaatst door .357 magnum Bekijk bericht
      Op de website staat dat het op zondag de hele dag en op de andere dagen van 10:00 - 14:00 uur happy hour is. Wat dat inhoudt wordt echter niet duidelijk. Misschien is de kaart van EUR 35,- alleen op deze tijden verkrijgbaar. Maar dat weet ik dus niet zeker.
      Je hebt daar 2 entree prijzen:
      EUR 35,- alleen drinken (jus d'orange en appelsap) en 2 handoeken.
      EUR 50,- eten & drinken & badmantel + handoeken

      Tijdens happy hour is de entree EUR 35,- en dan zijn eten , drinken en badmantel bij de prijs inbegrepen.

      Je krijgt een groene armband als je een EUR 35,- betaler bent anders een rode.
      Tijdens happy hour geen armbandjes.

      Puma.

      Commentaar


      • #7
       Re: Duitsland, Castrop-Rauxel 44579,Westring 233 A, Amnesia

       Oorspronkelijk geplaatst door Puma Bekijk bericht
       Je hebt daar 2 entree prijzen:
       EUR 35,- alleen drinken (jus d'orange en appelsap) en 2 handoeken.
       EUR 50,- eten & drinken & badmantel + handoeken
       Ik ben hier zondag 27/07/08 geweest.
       Volgens mij liep ik op een zomeractie, als het gaat om de entree: ik hoefde 'maar' € 30,- af te rekenen.

       Op de binnenkant van mijn toegewezen locker (kastje voor je kleren) stond een lijstje met de prijzen:

       30 minuten (pijpen zonder) = € 50,-
       60 minuten (pijpen zonder) = € 90,-
       Dus 20 minuten stond er zeker niet bij.
       Meest extra's kosten € 25,-, zoals pijpen met klaarkomen in de mond.
       Anaal is echter € 50,- extra.

       De meisjes hielden zich hieraan (natuurlijk, want is al vrij prijzig zo).

       De club is inderdaad erg mooi ingericht en vrij groot. Centraal op de begane grond heb je een monsterscherm voor de porno. Op de eerste etage heb je een kleinere, meer intieme Kino (ook met porno, uiteraard).
       De tuin is voorzien van een zwembadje en vele ligstoelen. Daarnaast is een gedeelte van het terras overdekt.

       Binnen staat een normaal buffet, echter buiten staat een toegewijd man te grillen (ik veronderstel alleen bij goed weer). Je bestelt je 'pommes' of curryworst, en hij gaat dan 10 minuutjes voor jou grillen. Best leuk, en je wordt dus niet moe.

       Eén van mijn sexgangen wat met de Braziliaanse Maria; zij was net nieuw wat waarschijnlijk in mijn voordeel heeft gewerkt. Op de bank ging het er al heftig aan toe en ze werd alleen maar hitsiger op de kamer. Echt zeer leuke dame, en prima sessie gehad met haar.

       In het entree-geld zit ook het recht op normaal bier. Hiervan gebruik gemaakt na mijn laatste bezoekje met een Duitse mevrouw uit Bochum (alleen blasen gedaan, maar wel erg overtuigend).

       Er waren volgens mij zo'n 8 dames aanwezig waarvan er 2 mooi waren.

       Blijft een mooie club die inderdaad nog moet groeien; niet qua service/klasse, maar wel qua naamsbekendheid.

       Ik vond het hartsikke leuk en kom er zeker nog eens terug, ondanks dat het een redelijk prijzige club is.

       NM. Dank. Ik heb de prijzen van de dames aangepast. De website blijft onduidelijk over wanneer welke entreeprijs geldt. (L)
       Laatst gewijzigd door Lalande; 31-07-08, 13:56.
       Ersten fussball club Köln, 1. FC Köln !!

       Commentaar


       • #8
        Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

        Het lijkt er sterk op dat de entree van € 30,- structureel voor de zondagen geldt. Het maakt dus niet uit hoe laat je arriveert op een zondag.
        Ik sprak eerder van een zomeractie waar ik had moeten spreken over het 'zondag-tarrief'.

        Waarschijnlijk als compensatie voor het feit dat er op zondagen minder meisjes zijn.

        Ik ben tamelijk zeker, daar ik ook nog eens doordeweeks ben gegaan en toen € 50,- moest afrekenen.
        Er waren toen ook meer meisjes aanwezig.
        Ersten fussball club Köln, 1. FC Köln !!

        Commentaar


        • #9
         Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

         Amnesia gaat nu als McFick door het leven. Verschrikkelijke naam, maar ja het zij zo. De prijzen zijn ook aangepast: een entree van EUR 19,- is ook mogelijk, maar dan wel de drank zelf betalen . Ik meen EUR 2,50 per consumptie .

         P.

         Commentaar


         • #10
          Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

          Amnesia is weer Amnesia. Voor de liefhebbers; op de website staat dat er vandaag en morgen gratis entree is. Zie website.

          http://www.fkk-amnesia.de/

          Eten en drinken wel apart betalen.

          Commentaar


          • #11
           Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

           Gisteren na een lange autorit aangekomen bij FKK Amnesia.
           Bij aankomst op de parking zag ik deze keer geen gele nummerplaten,enkel Duitse kentekens.
           De vriendelijke Thekefrau bleek nog in YY te hebben gewerkt en is Nederlandse,dat was handig meegenomen.
           Bij aankomst een lekker vers broodje genuttigd en door de Servische Hanni een rondleiding in deze mega grote club gekregen.Op het gelijkvloers heb je 2 bar’s waarvan er eentje s’avonds pas opengaat voor de cocktails,grote omkleedruimte,zeer verzorgde douches,sauna,relaxruimte en Jacuzzi.Op de bovenverdieping de kamers,grote Kino en ook nog een bar.
           Deze club heeft een mooie vrij grote tuin waar het gisteren toppie was door het mooie weer.Eerste sessie met deze Servische Hanni,die eigenlijk helemaal niet mijn type is…ze is een dikkerdje,meer diplomatisch uitgedrukt een op en top rubensvrouw.Deze dame laat zich heftig deep-throat neuken in haar mond.
           Nadien alle faciliteiten effie uitgeprobeert,zeer hete 95° graden sauna en de HWP was echt hot.Tussendoor heb ik zeer makkelijk kontakt kunnen leggen met de Duitse stamgasten en wat in de tuin van het mooie weer genoten.
           Dan gesmuld van de heerlijke grill.Je kon kiezen tussen verschillende vleessoorten en alles werd geserveerd met lekkere frietjes.In deze club kan je heel de dag door eten.Tijdens het eten komen de dames gezellig bij de klanten zitten,echt relaxt.Na wat geijsbeer kwam ik Alex uit Roemenie tegen,zij is een lolita van 21 jaar en zij geeft een GFE topservice.
           Daarna ging de cocktailbar open en aangezien dit voor mij gratis was een lekkere sex on the beach genuttigd samen met Alex.Later wou ik nog een keer met deze fantastische meid echter kwam ik tot de vervelende vaststelling dat ik vergeten was om thuis te pinnen.
           Resultaat was dat ik met de huistaxi van de club naar de lokale spaarkasse ben gereden op daar alsnog te pinnen.Ter info : binnen 2 weken kan je in de club ook pinnen.Mijn derde sessie met Alex was een feit.
           Ik wou omwille van de afstand niet te laat naar huis,echter de ambiance was zo goed dat ik besloot nog wat te blijven met mijn nieuw gemaakte Duitse vrienden
           Ondertussen had ik een megageile blonde dame,Dolly genaamd, gespot met megaboobs echter zij was verplicht om met enkele andere dames een fles champagne mee te drinken met een klant.
           Toen die fles bijna leeg was ben ik het nog eens gaan vragen echter er was al een tweede fles op komst…jammer.Dan maar met Maria uit Georgie mijn avond afgesloten,een lekkere ietse oudere dame met heel rustige goede service
           Bij het afgeven van mijn armbandje kwam ineens Dolly naar me toe om zich uitgebreid te excuseren.Ze had veel liever met mij op de kamer gegaan in plaats van met die …..Duitser verplicht mee champi te drinken.Ze beloofde me op mij te wachten als ik nog eens afkom. De terugweg was lang en vermoeid en als een blok viel ik in slaap naar dromenland.
           Besluit : deze club is top,zeer proper,vele leuke dames ( een dertigtal ),makkelijk kontakt met de andere gasten,FKK is wel niet correct want bijna alle dames lopen hier in sexy-outfit.Wat hier wel courant is,is dat de dames je subtiel proberen champagne en piccolo’s te laten betalen.Het enige echte nadeel voor mij is de afstand..ik begrijp echter niet dat er zoweinig grensNederlanders hier naar toe komen.

           Grtz,Dolfie

           Commentaar


           • #12
            Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

            Nadat ik zeer teleurgesteld weg ben gegaan uit FUNGARDEN ben ik vervolgens Naar AMNESIA gereden. Dit ligt op 45 minuten van Fungarden. Eenmaal binnen gekomen betaald en niet gekozen voor rondleiding. Ik mag zelf graag neuzen en dan ben ik niet gelijk gekoppeld aan een dame. Het was 16:30 en zag een aantal er goed uitziende dames. Leuke blondines. Na wat rondgeneust te hebben viel mij op dat er enorm veel zitruimte is. leuke zithoekjes. Buiten waren ook heerlijke 2 persoons ligbedden waar je heerlijk van kan genieten van de zon. Er was een zwembad. Welke heerlijk is om even frisse duik te nemen. Er waren allemaal duitse mannen. Maar deze waren allen vriendelijk. Na wat in de zon gelegen te hebben. naar de grillbar gelopen. even een praatje gemaakt met de Barman. Hele aardige vent. Na het eten werd het weer slechter. en ben dus naar binnen gegaan. De wellness zit in de hoek bij de kleedkamers. Hier zit een hele goede sauna bij. Een lekker bubbelbad welke je zelf kan instellen. Nette douches. Al met al zag het er goed uit.

            Beneden zijn dus 2 bars. een ervan was dicht omdat het denk ik niet zo druk was. ongeveer 15 dames en 15 mannen. Veel bankstellen en 2 vipruimtes beneden. Naast de trap zit een groot terrarium met slangen erin. Boven zit nog een klein barretje en een zit ruimte. Verder zit er een ruime bioscoopruimte met in de hoek een groot bed. Verder zitten daar veel kamers waar gebruik van gemaakt kan worden.

            Ik vind dit qua uiterlijk zeer mooie, vriendelijke en nette club.
            Ook de dames zagen er goed uit en waren vriendelijk.

            Commentaar


            • #13
             Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

             03/10 onverwacht bezoek aan FKK Amnesia met dank aan ijsbeer Bixby.

             Bixby had even tevoren een bericht geplaatst dat zijn vrijkaartje bijna verlopen was en hijzelf niet kon gaan.
             Aangezien ik dat zo jammer vind,vrijkaartjes niet benutten, reageerde ik hierop.
             Groot was mijn verassing dat Bixby regaeerde op mijn IM en zo het kaartje bij mij terecht kwam.Toen brak bij mij paniek uit want eigenlijk kon ik ook niet.
             De enige mogelijkheid was zondag maar dan moest ik een leuke poolparty met vrienden,vriendinnen,booze enz..laten schieten.Tja,somebody has to do the job,no?
             Dus hopsakee richting Amnesia waar ik op slechts 30km een platte band kreeg.
             Na de moeilijke bandenwissel kon ik nog maar max. 80km/h rijden,dus was het beter om terug huiswaarts te keren…echter zo dicht bij je doel nam ik het risico en kwam ik een stuk later aan bij Amnesia dan gepland.
             Bij binnenkomst deed de Thekedame een beetje moeilijk aangaande de code echter toen ik zei dat het via YBF kwam glimlachte ze en gingen alle deuren voor me open.
             Na een opfrisbeurt,wat wel nodig was na die bandenwissel, op naar de bar voor een pilsje en wat relaxen in de tuin met trouwens ook een pool.Zalig,het weer was prachtig.Nadien wat rondgelopen maar er waren niet zo veel dames ( trouwens ook maar enkele klanten ).
             Toen ik de moed begon op te geven verscheen aan de ingang van de bar een goddelijke creatie…ze liep me voorbij net alsof ze op de catwalk aan het paraderen was.
             Toen ze aan een tafel zat zette ik een Usain Bolt sprint in om haar te kapen.Ze stelde zich voor als de Roemeense Andrea.Deze prachtige Deerne is 22 jaar jong ,pas nieuw hier en heeft daarvoor in Villa Vertigo gewerkt.Heerlijke sessie met haar mogen beleven.
             Dan was het tijd om te genieten van de grill specialiteiten.Nadien nog een saunaatje en wat uibuiken in de tuin.Later op de avond kwamen meer bezoekers en vooral belangrijk meer dames,waarbij enkele fraaie exemplaren.
             Toen spotte ik Maria uit Georgië waar ik de vorige keer een goede herinnering aan heb overgehouden en zodoende ben ik met haar terug de kamer opgeweest.
             Prachtige dame die ondanks haar 35 jaar een superstrakke body heeft en zeer gedienstig is.Nadien heb ik nog 2 dames gespot die ik herkende van bij FKK Planet en die nu hier hun geluk proberen.
             Daarna met een slakkegangetje huiswaarts gereden.
             Het was weeral een geslaagd bezoek aan een overigens zeer mooie club.

             Grtz,Dolfie

             Commentaar


             • #14
              Re: Castrop-Rauxel, Westring 233a, Amnesia

              Afgelopen vrijdag om 17u aangekomen. Was bij binnenkomst wat leeg zowel qua vrouwen als beren. De sfeer was ook wat mat. Gedurende de avond veranderde dat wel. Om een uur of 9 waren er iets van 20-25 vrouwen en ongeveer evenveel beren. Ik vond de vrouwen goed, wel paar leuke exemplaren tussen. Ik vond de sfeer de hele avond tegenvallen. Aantal dames hangt nogal verveeld op de banken (kan ik me wel wat bij voorstellen, maar hang dan ff in de keuken ofzo). Prijzen zijn wel OK. €20 zonder buffet of drank en €50 all-in. Er stond geen buffet, dus iedereen zal wel voor die €20 kiezen

              Maar goed, eerste aktie van de avond was met Elli. Een superslanke, bloedmooie roemeense van begin 20 die alleen engels spreekt. Ze was gekleed met kousen en hakken in tijgerprint. Ze liep een beetje met d'r neus in de wind een paar keer voor me langs. Da's net wat ik nodig had om die tamme sfeer te doorbreken. Op de kamer ging ze behoorlijk snel van start. Na een gewone pijpsessie, werd ik gelijk naar binnengeleid met een hoop (nep)gekreun en kont draaien in doggy. Dat was wel een behoorlijk geil gezicht met zo'n mooie meid, maar helaas had dat niet het door haar gewenste effect. Toen ze ook nog begon te zweten, werd ik alleen nog maar geiler en harder. Na 20 minuten vroeg ze om even adempauze want d'r pussy deed zeer. Om haar wat te ontzien, wilde ik in haar mond klaarkomen wat ze voor €25 had aangeboden in begin. Maar dat wilde zij niet meer. Toen toch maar in doggy afgemaakt, want zij wilde gaan trekken (dagt ut niet...).

              Deze dame is heel mooi, maar ongeveer alles kost extra (zoenen, beffen [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/mad.gif[/IMG]). Ik was direkt na de sessie wel klaar met 'r (en vice versa). Maar later op de avond wel leuk kontakt gehad, want ze kwam aan de bar nog even grappig klagen dat haar eerste klant die dag haar wel heel hard had laten werken en in m'n oor werd gefluisterd dat ze nog steeds pijn had. Bij weggaan werd ook nog even gezwaaid. Misschien toch wel toffe meid

              Omdat de sfeer toch niet naar mijn zin werd, had ik geen zin meer in een andere sessie. Ondertussen had ik kontakt met een aardige duitse beer (ik vond de beren wel OK daar, ook de Sudlaender). Ik stond op punt om naar huis te gaan, toen ik werd aangesproken door Sima, zoals ze zelf zei. Ofwel Simona. Russische MILF van eind 30 (hier ergens ook al beschreven). Hoewel ze niet mijn type is qua uiterlijk, toch maar gedaan omdat ze wel erg lief deed. Haar orale kwaliteiten zijn super; zonder handen, veel speeksel, ballen masseren, schacht likken etc.. Ze kwam ook lekker met haar hele lichaam tegen me aan rijden. Ze zoende wat beperkt, maar mocht haar overal likken. Omdat er geen kamers weer waren, naar de kino gegaan. Da's toch niet mijn ding. Op een gegeven moment kwamen er zo vaak mensen langs, dat werkt niet zo goed bij mij. Na half uurtje had ik het wel gezien. Dat lag dus niet aan Simona.

              Tegen elf uur weg gegaan. Weet niet of ik hier terug kom vanwege sfeer.

              Commentaar


              • #15
               Re: Castrop-Rauxel - FKK Amnesia, Westring 233a,

               Chucky en Shy1962man komen veel te veel gezamelijk de clubs onveilig maken en verliezen op die manier de objectiviteit volledig uit het oog. Blijkbaar had de "Götter von die Freikarten" van een ander forum dat door en ja, wat doe je dan in al je wijsheid? Dan stuur je The Shy een kaartje voor Samya en Chucky een kaartje voor Amnesia. En zo zijn wil geschiedde dat Chucky en The Shy afzonderlijk een nieuwe club gingen bezoeken....

               !!! Amnesia, moeilijk te bereiken op dit moment i.v.m. de zeer vele werkzaamheden aan de autobahnen, die er verder op zich vrij direct naar toe lopen. Ik wil hier allereerst iedereen waarschuwen dat er wel heel erg veel flitspalen in allerlei soorten en maten langs de route staan, sommige die ik niet herken als dusdanig maar van mij wel een foto hebben getrokken, om het maar eens op z'n Vlaams uit te drukken.
               Nu ging ik naar Amnesia op een zaterdag ochtend, 9 juni 2012 om precies te zijn. Ik kan me wel zo de files indenken die hier wel moeten staan op andere dagen van de week! U bent allen dus gewaarschuwd! Overigens, mijn route liep vanaf Venlo....


               Goed, de club Amnesia.

               Makkelijk met de navigatie te vinden.
               Zeer duidelijk van buiten te zien, absoluut geen discrete toegang mocht je daar over in zitten.
               Wel kun je je auto direct tegenover de club op een parkeerplaats parkeren, of verderop langs de straat of als er plaats, is uit het zicht op de parkeerplaats van de club zelf.

               Eerste indruk: De club ziet er zeer goed uit.
               De entree bevalt me, een dame achter een loket, de dame bevalt me eveneens zeer.
               Deze rondborstige blonde thekedame (wat is het toch met die meiden dat me zo aantrekt, de onbereikbaarheid? Maakt dat ze zo aantrekkelijk?) is zeer aardig en geeft na afgifte van de Magische bon mij een geel armbandje, een badjas en handdoek en de mededeling dat de bon 50,- Euro vertegenwoordigd. Ik mag dus zo veel drinken en eten als ik maar wil. Jippie!!! Andere entree tarief is 19,- Euro. Verder: Pinautomaat in de hal functioneert.
               De richting naar de kastjes wordt me verteld, de badslippers liggen daar (ik nog denken, die kerel ook hier?)
               De kastjes blijken aangenaam groot. Ruim 2 maal zo groot als dat ik gewend ben in diverse andere clubs. En veel. Goede ruimte, douches er direct bij, sauna net om de hoek. Alles schoon. Onderhouden.

               De club maar eens in. Hier was ik niet op voorbereid....2 dingen:
               De club, het bar-lounge-dans-bank-loop-paradeer-megabeeldscherm-gedeelte is heel groot,
               maar ook heel erg leeg.
               Er zijn op dit moment maar liefs 3 ijsberen in de hele club aanwezig, wat later met weg en bijkomen zal hangen rond de 5 à 6 medeberen
               en nu om 13:30hr 5 DvP waarvan ik nu reeds weet dat ik met deze dames, hoe lief zo ook mogen zijn, niet de kamer op zal gaan...
               Het eten, een buffet, ruim voldoende voor de aanwezige mannen en vrouwen....koffie in een kan er naast. Was wel vers. Ook een ruim ur later, weer goede verse koffie. Eerst een bak koffie dus en ff zitten, bankje naast een aantrekkelijke dame, Bulgaarse, bewust niet direct in haar love seat. Stel me voor, zij zichzelf ook en naam laat een "Forum-no-go-belletje" af gaan in mijn hersenen.
               De kamervraag wordt mij overigens na de eerste kennismaking binnen circa een 368 nanoseconden gesteld, dus geen absoluut record.
               Dat staat nog steeds op naam van Nora uit GT, maar eigenlijk stelde Nora mij toen geen vraag, dat was meer een gebiedende wijs. Nora vertelde me dat ze een sleutel had en nu met mij naar de kamer ging. Wat dan ook gebeurde. Zonder spijt, overigens, maar ik had wat die dame betreft dan ook aardig wat positieve voorkennis...ahhh, loopt hier een Battleship-Klasse-Nora rond???
               Ik vertel vriendelijk dat ik net binnen ben, ruim 3 uur autorit achter de rug heb, even wil bijkomen en wat wil rondkijken, sauna ronde wil doen en meer van die onzin die je allemaal voor je houdt als de dame je direct een goede eerste indruk geeft....
               ik weg dus.

               Buiten:
               Ruim, leuk zwembad, maar vooral heel erg leeg. Zeer potentieel....

               Boven:
               De trap op en je loopt een barruimte in met zitjes en barkrukken. De bar is verlaten, de gehele ruimte is verlaten. Het is nu iets na 2 uur.
               Doorlopen naar rechts, ik zie de eerste kamers en ik loop door een afscheiding, gordijntje-achtig geloof ik:
               Heee, een Kino, ook zeer ruim opgezet, diverse bankjes en zitjes met aan 2 kanten een toegang en de kamers (ruim een 10-tal) er direct omheen gebouwd. Zeer mooi en doeltreffend opgezet! Wel helemaal leeg, oh nee, sorry, rechts in een hoek zit een ijsbeer in aanbidding op zijn knietjes, zijn lelijke Aars naar mij toe gedraaid, zijn hoofd begraven in het genotscentrum van een dame.
               De dame kijkt me aan....
               Na een minuutje elkaar aankijken besluit ik met een vette knipoog het stelletje alleen te laten...

               Terug, ik loop tegen een wat vollere Bulgaarse dame aan die me ongetwijfeld is gevolgd.
               We raken aan de praat en gaan samen aan de verlaten bar in de boven-ruimte zitten.
               Het blijkt een aardige meid te zijn, spreekt goed Engels. Naam: Sorry...
               Ik weet echter wanneer ik moet stoppen met praten, een gesprek moet afbreken, geef aan dat ik de sauna in wil gaan en de dame haalt direct 2 handdoeken voor me van achter de bar en wenst me een "Gute Aufenthalt, bis später..." met een vette knipoog. Hè, we zaten net toch op jouw verzoek in het Engels te praten, bedenk ik me terwijl ik de trap af flikker....

               Geen ontkomen meer aan dus, de Sauna in.
               Deze blijkt goed warm te zijn. Aangenaam op 85'C nadat ik er een 5-tal schepjes bovenop gegooid heb. Emmer staat buiten, is van metaal. Lekker handig. Vraag me ook af of de laagste bank er met opzet uit gehaald is of dat een wat flinkere Duitser er misschien een Bulgaars dametje doorheen heeft geperst...Douchen, bubblebad om ff te relaxen, weer een Bulgaarse die komt vragen of ze me gezelschap in het bubblebad mag komen houden. Die ken ik, "Nein, ich bin oké...." en ze druipt teleurgesteld i.v.m. de gemiste Euro's af.

               Na de sauna en douchen raak ik met een aardige Duitser aan de praat.
               Hij moet wat kwijt over Thailand, zit je goed bij mij, ook na al die jaren...
               De beste man wil een Thaise over laten komen, ik vertel hem het één en ander. Hij lijkt twijfels te hebben, maar ik denk dat hij uiteindelijk wel zijn plannen door zal zetten en ik hoop voor hem dat alles goed zal verlopen. We moeten allemaal door zo één traject, lijkt het wel.
               Later, nu eigenlijk, besef ik dat de enige naam die ik onthouden heb in relatie tot deze club, de naam is van deze man... Da's triest...
               Een, hoe kan het ook anders, Bulgaarse, ligt op de rugleuning van de bank waar ik op zit direct achter me. Gedrapeerd als een krolse kat, achter me, haar borsten aangenaam in mijn nek, haar tepels tegen mijn ruggenwervel, sex-signalen direct richting mijn hersenen sturend. Haar handen hebben mijn nek, mijn tepels intussen gevonden en spelen een plagend spelletje, af en toe een borsthaar epilerend om mijn aandacht richting haar te sturen.
               Geil, dat wel. Het is dat haar armen te kort zijn anders was die andere hand waarschijnlijk niet strelend op mijn borstkas, in mijn nek gebleven maar waarschijnlijker pulserend in mijn aars of of pisbuis gedwaald....

               Een tweede saunagang, met mijn Duitse gesprekspartner, beide even rust zoekende (we zitten met de koppen in Thailand...) en we laten de dames achter ons.
               Hij verteld ook wat meer over de club. Beter 's avonds hier binnen komen, dan zitten er echt wel meer mooie meiden.
               Hoe ik hier kom, uitleg, had hij nog nooit van gehoord. Kent deze club als geen ander omdat hij er een 15tal minuten van verwijderd woont...

               Het is 4 uur in de middag, er komen een paar dames binnen, een 2tal waar Chucky het wel mee zou kunnen, met name een lange slanke (met hakken ruim 1,80 mtr.) Duitse dame uit de regio...... aan haar accent te horen. Kleine krulletjes, licht/middenbruin haar, halflang, gekleed in een zeer kort strak lipleestricotje, met een duitse zwart-geel-rode strik op haar aars en in een gelukkig veel te klein Mannschaft Tit-Shirt die een zo te zien mooie B-Cup bij elkaar houdt. Daar zou ik wel eens een paar miljoen nakomelingen van "Jan de Wit" over heen willen spuiten! NEIN< Tit-Shirt anhalten bitte!!!!

               Maar ik heb mijn besluit genomen,
               neem afscheid van deze Duitse Profi met wat beledigende opmerkingen aan die Deutsche Mannschaften (ze is wel heel brutal Geil,de twijfel slaat toe, ik weet dat dit een goede sessie gaat worden, we hebben nu al een hekel aan elkaar.....maar ik ben sterk...)
               Neem afscheid met een vriendelijke handdruk van mijn nieuwe Duitse maat hier,
               groet het barmeisje, loop richting douches en verlaat de club om net na Shyman bij de Etap in Willich, 850 meter verwijderd van H7, te arriveren rond 5 uur...

               Conclusie, Amnesia is een mooie club met alles er op en er aan.
               De prijsstelling van 19,- is voor mij niks, als ik al een klere eind rij, betaal ik liever 50,- en heb verder geen omkijken naar de randzaken.
               Ik moet toch eten en drinken...
               Amnesia is wat mij betreft en uit de verhalen van de vriendelijke Duitser die ik hier getroffen heb concluderend, een echte avond club. Op de dag heb je hier wat de dames betreft niet veel te zoeken...Ik geloof het wel als mij verteld wordt dat het 's avonds een totaal andere club is. Anders zou het hier snel over en uit zijn... De dames die na 4 uur binnen druppelde lijken hier het bewijs van...

               Ga ik terug?
               Hoogstwaarschijnlijk niet.
               Te ver, te veel alternatieven dichterbij, goedkoper, minder benzine.
               Ik zou wel snel even binnen stappen als de club net over de NL-D'se grens had gelegen...ff checken, zeg maar voor 19,- euro...


               Oké mannen,

               Groet allen en nogmaals dank voor de vrijkaart, ik had het hier, ondanks geen kamergang, best naar mijn zin en heb weer een club van mijn "Clubs New To Visit List" af kunnen schrappen...

               Ondertekend,

               Chucky99.

               p.s.
               Deze post geschreven net voor maar geplaatst na de wedstrijd NL-Den....

               Commentaar


               • #16
                Re: Castrop-Rauxel - FKK Amnesia, Westring 233a,

                Dit is nu toch Great Palace????

                Commentaar


                • #17
                 Re: Castrop-Rauxel - FKK Amnesia, Westring 233a,

                 Dagje great Palace met BP.
                 Na een reis van 2 uur aangekomen in Castrop –Rauxel.
                 Het ligt meteen aan de snelweg bij de stoplichten rechts en je bent er.
                 De buitenkant is niet zo spannend.
                 Toen wij aankwamen stond er 1 auto op de parking.
                 Wij zeiden het zal er wel super rustig zijn.

                 Bij de theke 40 euro betaald.
                 Ze legde even het 1 en ander uit aan ons.
                 Want dit was de eerste keer voor ons hier.
                 Dus eerst maar is omkleden.
                 Grote lockers ruimte en dat is wel makkelijk dat je niet allemaal op elkaar staat.
                 Mooie grote lockers waar veel in kan

                 Eerst even douchen en scheren want daar hadden we nog geen tijd voor gehad.
                 We waren tenslotte de avond ervoor naar van Goch geweest.
                 En smorgens pas om half 7 thuis.
                 En om 1100uur stond BP al weer bij mij voor de deur.
                 Na het douchen de bar maar is opgezocht.

                 Bij de bar een lekker koud biertje besteld bij Tamara.
                 En het bier smaakte heerlijk.
                 Ook een biertje waar het schuim niet meteen vanaf is.
                 En dat is bij veel andere clubs wel anders.
                 Daar is het schuim al weg voor dat je hebt gedronken.
                 Maar dat was hier de hele dag niet het geval.

                 We zagen al meteen bekende dames uit andere clubs.
                 Erika LR en H7
                 Elena H7 en Marisol
                 Charlotte H7
                 Kim van GOCH
                 En nog enkele meer maar ik weet die namen allemaal niet meer.

                 Erika die heeft me even de club laten zien waar alles was te vinden.
                 Ik zeg tegen haar het is een hele mooie club.
                 En dat vinden we echt.

                 Later weer terug bij de bar met een nieuw biertje in me hand.
                 Hoorde ik me naam roepen.
                 Dus ik kijk om.
                 En zag Kom op een bankje liggen.
                 Dus ben ik er maar is bij gaan liggen.
                 Even wat gebuurt oven van alles en nog wat.
                 Ze vroeg of ik mee ging roken.
                 Ja waarom niet.
                 Dus lekker buiten in de zon gaan zitte.
                 BP kwam er later ook bijzitten.
                 Die kende ze ook nog.
                 Ze had het maar iedere keer over de sauna dat die zo geweldig was.
                 Maar ik ben niet zo van de sauna .
                 Er toch maar mee ingestemt dat ik mee in de sauna ging.
                 Man man man wat was die sauna lekker heet super.
                 92 graden .
                 ze kwam lekker tegen me aan liggen.
                 We zaten in de buiten sauna en keken zo de tuin in.
                 En we hadden zicht op het zwembad.
                 Is trouwens een leuk zwembadje
                 Maar na een minuut of 12 had ik het wel gehad in de sauna.
                 Ik zeg ik ga er uit wat jij doet moet je zelf weten maar ik ga.
                 Ok zegt ze dan ga ik met je mee.
                 Samen even door de tuin gewandeld en een sigaretje gerookt.
                 Ik zeg tegen haar ik ga even douchen en dan gaan we naar de kamer.
                 Daar zei ze naatuurlijk geen nee tegen.
                 Dus zo gezegd zo gedaan.
                 Ik wacht bij de bar op je zei ze ok tot zo.
                 En even later kwam ze met een sleutel aanzette.
                 En wat denk je kamer 8 ze wist nog dat ik in van GOCH ook altijd kamer 8 wil.
                 Dus lekker liggen geilen 1,5 uur in kamer 8.
                 Wat kan zij lekker pijpen super.
                 Na de daad even douchen.
                 We hadden afgesproken om samen te gaan eten.
                 Dus maar weer bij de bar afgesproken.
                 En daar pikte ze me even later weer op.
                 Dus met 3en even lekker eten.

                 Het eten zag er goed uit.
                 Heerlijke goulashsoep.
                 Aardappel puree.
                 Kipfilet.
                 2 soorten groenten.
                 Rundersteaks.
                 Rijst.
                 2 sausjes.
                 En het smaakte voortreffelijk.
                 Ik heb alles geprobeerd alleen de rijst niet.
                 Alleen jammer dat ze voor de salades geen saladebar hebben.
                 Dat staat daar gewoon in bakken warm te worden.
                 Maar voor de rest super eten.

                 Na het eten eerst even samen een sigaretje roken met en halve liter bier erbij.
                 En daarna afscheid van haar genomen.
                 Want er waren zoveel knappe meiden aanwezig niet normaal.

                 Maar is even bij Alexandra (Erika uit LR) gaan zitten.
                 Ze zei ik heb van jou toen een ketting gekregen of ik dat nog wist.
                 Ja dat wist ik nog wel maar dat was niet van mij maar van BP.
                 Nee zegt ze van jou,nee hoor het was echt BP.
                 Wat zitten friemelen met haar.
                 En even later haar een sleutel laten halen.
                 Nou het was super leuk met haar.
                 Wat een klein popje is het toch.
                 Mooi het uurtje volgemaakt.
                 Met lekkere geile sex.

                 Later op het grote zweefbad gelegen.
                 Met een paar meiden.
                 Maar die konden mij niet bekore.
                 Die waren te snel met het vragen of ze een sleutel moesten halen.
                 Dus mooi wat rond liggen kijken naar al het vrouwelijk schoon.
                 Want mooie meiden die lopen hier wel.
                 Super mooie.

                 In de avond waren er 35 naakte dames aanwezig.

                 Rond 21.00uur bogon de DJ.
                 Hij draaide goede muziek.
                 Alleen jammer dat hij per uur maar 1 roemeens of Turks liedje mag draaien.
                 En dat kon je gewoon zien als Florin door de speaker klonk werd er gedanst.
                 En als het was afgelopen gingen de dames weer zitten.
                 Dan zijn wij in van GOCH wel verwend met de muziek.
                 Daar hangt dan toch stukken meer sfeer.
                 Wat ik begreep zit er elke vrijdag en zaterdag een DJ.

                 Elena wenkte me of ik wilde komen.
                 Dus even bij haar op een bankje gaan zitten.
                 Ze wilde wat dingen weten.
                 En gezellig zitten kletsen.
                 Ik ken ze al heel lang.
                 Maar had ze nu even niet gezien.
                 Maat het was een gezellig onderonsje.

                 Met BP nog maar is wat gegeten.
                 En wat zitten buurten.
                 Met 2 dames erbij.

                 Jammer dat de sfeer een beetje mat bleef.
                 Maar ik vermaak me eigen toch wel.

                 En ja hoor daar kwam Kim weer aan.
                 En ze vroeg of ik even mee in de kino ging liggen.
                 Dus heb ik me maar weer opgeofferd.
                 Maar ze maakte me weer zo geil met haar tongzoenen.
                 En ze had een beetje liggen pijpen.
                 Dus maar weer naar de kamer.
                 Dat was nu echt GFE sex.
                 2,5 uur met haar op de kamer gelegen.
                 Er stonden 7 lege glazen bier.
                 Toch makkelijk dat BP iedere keer een biertje kwam brengen.
                 Het was een super date met haar.
                 En de tijd loopt maar door.
                 Wat is het toch altijd snel laat in een club.
                 Ja we waren wel wat moe.
                 Bij de bar nog wat staan drinken en auwehoeren met wat dames.
                 De dames klaagden dat het niet druk was.
                 Ik zeg we hebben het toch fijn samen.
                 Ja is ook zo zeiden ze.

                 Ondertussen was het 04.00 uur.
                 Dus het werd zachtjes aan tijd om te vertekken.
                 Dus maar afscheid genomen van de dames.
                 En als laatste natuurlijk van Kim.
                 Naar de lockers en douchen en omkleden

                 Toen we naar de balie liepen stond Kim me alweer op te wachten.
                 En fluisterde wat in me oor.
                 Nou dat was wel leuk.

                 De theke vroeg of alles goed was,we zeiden meid het was super.
                 Tot snel.
                 Jammer dat het zo ver weg is voor ons.
                 Je rijd er niet ff snel naartoe.
                 Kijk van GOCH is voor mij maar 30 minuten en dit 2 uur.

                 Vriendelijke ontvangst.
                 De club is heel mooi ingericht super.
                 Dat zwevend bed vind ik ook heel leuk.
                 Goede bediening van het bar personeel.
                 Goed eten en drinken.
                 Het eten word ook iedere keer aangevuld.
                 Hele mooie tuin met zwembad.
                 Een goede hete sauna volgens mij 3 stuks.
                 Voldoende vrouwen.
                 En ook vriendelijke vrouwen.
                 Maar ook hele knappe vrouwen.
                 Ook leuk dat je boven lekker rustig kunt zitten.

                 Jammer dat de wc naast de bar is.
                 En hij ruikt een beetje die wc.

                 Maar verder was het er super.
                 Binnenkort maar is op herhaling.

                 Het was er super

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Castrop-Rauxel - FKK Amnesia: nu Great Palace

                  Onlangs voor het eerst deze club nog eens bezocht. De eerste keer na de heropening. Het was op een zondag. Een kalme dag dus. Dat was er ook aan te merken. Ik schat dat er ongeveer 15 dames aanwezig waren en ongeveer evenveel mannen. Op zich niets mis mee. Voor ieders wat wils. Ook enkele lolita-typetjes, mijn typetjes dus. Ik liet mijn oog op enkele van hen vallen maar ging op een moment naast een blonde lolita zitten op de schommelstoel. Ik ben haar naam echter vergeten. Na een kort praatje bleek dat alles wat bij GFE behoort ook tot haar servicepakket behoorde. We gingen naar kamer en ik was behoorlijk tevreden in het algemeen over haar geboden service. Enkel het tongzoenen had iets meer mogen zijn. Het pijp, lik en neukwerk was bij de betere. Bovendien was zij toch uitgerekend het mooiste" poppemieke" dat er rondliep. Da's ook mooi meegenomen natuurlijk. Dat je voor € 40 nog zo'n complete service mag beleven, mag al een wonder heten. Ze maakte het halfuur ook mooi rond.
                  Ik had overigens niet zo direct het gevoel dat alle andere dames allemaal raamservice leverden. Dat is natuurlijk maar een aanvoelen. Ik heb de andere dames niet uitgetest. Ook van horen zeggen.

                  De club is helemaal veranderd. Alles steekt nu in een Oosters kleedje. Heel erg mooi. Je hoeft voor het interieur nu niet meer naar Stuttgart te rijden. De negatieve punten na de verandering vind ik dat ze geen HWP meer hebben en ik begrijp ook niet waarom ze die kleine oude sauna hebben laten staan en niet vervangen hebben door een dampbad. Verder zijn ook de twee VIP-ruimtes verdwenen. Daar staan nu onder andere automaten. Een hele verbetering want hoe dikwijls werden die VIP-kamers gebruikt? De club oogt nu veel ruimer. De weekendbar is ook verdwenen en maakt nu gewoon mee deel uit van de loungeruimte. Ook de anaconda is er niet meer en zijn glazen huis is ook afgebroken. De nieuwe binnensauna is lekker, de nieuwe buitensauna (panoramasauna over de tuin, inclusief de dames die in het warme zonnetje in hun blootje liggen te genieten, paraderen) is ook lekker heet. Wel was er al een houten lat losgekomen. Hopelijk toeval en niet oorzaak van het gebruik van super goedkope materialen want dan gaat de club er snel afgeleefd uitzien natuurlijk of staan ze steeds voor reparatiekosten. Het buitenzwembad is gebleven, nog steeds niet verwarmd. De buitendouche staat er ook nog. De buitenbar ook.

                  Vermits het mooi weer was, werd er gegrild. Je kon zoveel nemen als je wou, voor dat luttele inkombedrag van € 25. De gril was uitstekend, zeer lekker. Daarin begrepen ook een brunch, handdoeken zoveel je wil (wel even vragen aan de theke), slippers, niet-alcoholische dranken, badjas, zelfs bier was inbegrepen in de prijs (al weet ik niet meer of dat niet vanaf een bepaald uur in de avond wel te betalen was). Je hebt keuze uit verschillende fruitsappen (ananas, appel, banaan, appelsien, kers...) en ze mixen ze nog voor jou ook als je wil. Ook inbegrepen in de inkomprijs.

                  Het ontbijt was voldoende uitgebreid maar gemiddeld. Beter dan in sommige clubs, minder dan in de clubs met de betere (eet)faciliteiten.

                  De sfeer was eerder rustig op zo'n zondag maar dat heb ik graag. Het hoeft geen disco te zijn, hoewel er in het weekend schijnbaar meer partysfeer is.

                  Alle kamers zijn voldoende ruim en uitgerust en net. Boven is eigenlijk weinig veranderd. De openhaardruimte is er nog steeds.

                  Geen te luide muziek. Mooi zo!

                  Het personeel was erg vriendelijk en attent.

                  De dames jagen niet zo heel erg. Sommige dan weer wel natuurlijk. Geen enkele joeg storend. De meeste dames wachten eerder af of proberen je met een glimlach of knipoog te lokken. Gelukkig niet zo van dat "wohin", "schatzieeeeee".
                  Sommige dames nemen in de lounge uitgebreid de tijd om al wat te flirten. Eén dame deed de gehele sessie op een van de banken (achteraan) in de lounge. Het kan er dus allemaal.

                  Mijn algemene indruk van Great Palace is dat het inderdaad een groot paleis is waar het heerlijk is om te toeven. Rustig op rustige dagen/momenten voor wie daarvan houdt, meer partystemming op vrijdag- en zaterdagavond (schijnbaar). De lounge is écht een plezier om te verpozen en dames uit te zoeken, contact te leggen.
                  Ik heb lekker gegeten, met lekkere sapjes mijn dorst gelest, heerlijk gewelnesst, de gehele dag mooie vrouwen om me heen gehad en een zeer goede sessie gehad. Een hele dag pret voor € 65. Herhalingsgevaar: groot !

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Castrop-Rauxel - Great Palace, Westring 233a

                   Castrop-Rauxel – Great Palace, Westring 233a, FKK-club

                   update / clubrecensie

                   Omdat er te veel niet meer klopt bij de eerste post, hierbij een volledig herzien overzicht.

                   Naam: Great Palace
                   Adres: Westring 233a, 44579 Castrop-Rauxel
                   Telefoonnummer: 02305 14223
                   Vanuit Nederland: 0049 2305 14223

                   Website: www.great-palace.de

                   Aard: FKK-club met 2 sauna's

                   Openingstijden:
                   maandag t/m donderdag: 10:00 - 03:00 uur
                   vrijdag en zaterdag: 10:00 - 05:00 uur
                   zondag: 12:00 - 01:00 uur

                   Entree:
                   normaal 40 euro
                   Happy Hour 25 euro:
                   maandag t/m donderdag: 10:00 - 13:00 uur & na 21:00 uur
                   vrijdag en zaterdag: 10:00 - 13:00 uur & na 00:00 uur
                   zondag: 12:00 - 15:00 uur & na 21:00 uur

                   Entree is inclusief badjas, handdoeken, badslippers, maaltijden, non-alcoholische dranken en bier van de tap.
                   Niet inbegrepen zijn alcoholische dranken uit de fles.

                   Dienstverlening van de dames:
                   30 minuten 40 euro
                   60 minuten 80 euro
                   Prijzen zijn inclusief pzc en nmc. Tongzoenen is niet standaard.
                   Andere extra's dienen eerst te worden overlegd met de dame.

                   Routebeschrijving en parkeren:
                   Great Palace is gemakkelijk bereikbaar en 55 km rijden vanaf Kreuz Kamp-Lintfort.
                   Great Palace ligt pal aan de A42, richting Dortmund, afslag 25 Castrop-Rauxel-Bladenhorst
                   Komend vanuit Nederland sla je aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtsaf.
                   Vervolgens na amper 75 meter direct weer rechts, de eerste zijstraat.
                   De club is meteen aan de rechterzijde, het eerste gebouw.
                   Parkeren kan je het best meteen links, op een groot, kaal terrein direct tegenover de club.
                   De club heeft ook een kleine parkeerplaats op het eigen terrein voor iets van 10 auto's en is daardoor al snel volzet.

                   Algemeen:
                   De club heeft een luxueuze inrichting in Oriëntaalse sfeer.
                   De wellness bestaat uit twee sauna's in het pand.
                   De dames lopen zoals het een FKK-club betaamt in hun nakie, soms met wat aankleding in de vorm van lange kousen of een riempje.
                   Er wordt niet actief geanimeerd c.q. gejaagd. De presales bestaan uit hooguit wat kuis zoenen en schalks voelen en publieke actie ontbreekt. De dames klitten soms wel wat bij elkaar.
                   In de club wordt niet gerookt. Er is een met doek overdekt rookgedeelte tegen de buitengevel dat met kachels een beetje wordt verwarmd. Er zijn 2 sigarettenautomaten.
                   In een aparte ruimte staan enkele gokapparaten. Daarnaast is er nog een kleine aparte ruimte met ruime ligbanken die als Kino doorgaat.
                   Het merendeel van de lockers is manshoog zodat je niet hoeft te proppen en daar je dure Dolce & Gabbana netjes in kan hangen aan een kleerhanger.
                   Op de verdieping boven de club bevinden zich de vele kamers. De meeste normale kamers zijn erg ruim en voorzien van een groot bed. Een deel van de raamloze kamers heeft een open plafond.
                   Het oude buitengedeelte is geheel op de schop genomen en krijgt een (nieuwe) buitensauna en een (groter) buitenbad met whirlpool.
                   De catering is ronduit goed en wordt nog tot ruim 2 uur voor sluitingstijd aangevuld.

                   clubrecensie

                   Great Palace kondigde op hun website een Frühlingsbeginn aan: "Wir eröffnen den NEUEN Welness & Spa Bereich im neuen Aussenbereich mit 10m Pool inkl. Jacuzzi + Welcome Barbecue!" stond hier te lezen.

                   Omdat de gelegenheid zich voordeed, leek me deze aankondiging een prima aanleiding er eens naar af te reizen. Al geruime tijd prijkt deze club op mijn lijstje van FKK-clubs om daar eens een kijkje te nemen. Over mijn favoriete club Freude 39 berichtte wandelbroeder Starscream dat daar vanwege het Orthodox Pasen veel favoriete dames afwezig waren, dus was die verlokking even afwezig. Natuurlijk bestond er het risico dat de line up bij Great Palace eveneens minder was wegens het Orthodox Pasen, maar anderzijds verwachtte ik dat bij zo'n speciaal event er toch wel voor een voldoende bezetting gezorgd zou worden.

                   Het lukte me niet om het Happy Hour met gereduceerde entree te halen. Bij binnenkomst rond 16.00 uur kreeg ik echter spontaan een vrijkaartje voor een volgend bezoek. Het is me onduidelijk of dat nou kwam omdat ik zei voor het eerst de club te bezoeken, of dat het ter compensatie diende dat de aangekondigde nieuw te openen Spa nog in de steigers stond, waarvoor ik aangaf speciaal aus Holland te zijn afgereisd. Het stemde me in elk geval meteen vrolijk. En dan zeur ik ook niet dat de aangekondigde 'Welcome Barbecue' niet doorging. Het weer was er ook niet naar.

                   De dame achter de ontvangstbalie schakelde uit haarzelf meteen over naar prima Engels zodra ze merkte dat ik iets niet geheel begreep in het Duits. De uitleg was verder vrij summier met daarbij even het noemen van de tarieven van de dames.

                   De badjas die werd verstrekt, vond ik nogal dun en niet echt ruim vallend. Daardoor was het af en toe oppassen dat alles discreet bedekt bleef bij het plaatsnemen op de ruime banken. Later zag ik anderen daar ook mee hannesen. Sommigen droegen daarom wellicht een onderbroek onder de badjas. De handdoeken waren voorzien van de clubnaam, net als hotels dat vaak hebben.

                   Een eerste rondgang door de club leverde een positief beeld op. Er waren ruim voldoende dames aanwezig waarvan ik er veel bij mij in de smaak vielen. Aan tellen ben ik niet toegekomen. Wat dat betreft vind ik het een gemis dat er geen vitrine stond zoals bij de RTC-clubs als Freude 39 met foto's van de aanwezige dames waarbij hun naam en service staat vermeld.
                   Later vernam ik van een Duitse bezoeker dat het aantal dames vanwege het Orthodox Pasen ook hier aanzienlijk minder was dan normaal, dus dat belooft wat als de bezetting op volle sterkte is. Het merendeel van de vrouwen is Roemeens, vertelde hij.
                   Voor de liefhebbers vermeld ik nog even de aanwezigheid van 2 zwarte dames die met hun wat omvangrijkere postuur wat uit de toon vielen. Voor de andere liefhebbers vermeld ik de aanwezigheid van enkele aantrekkelijke lolita-types.

                   De aankleding van de club is zonder meer erg verzorgd en alles is uitstekend onderhouden. Het nieuw te openen buitengedeelte dat was aangekondigd, bleek nog in aanleg te zijn, zie deze foto. Van de toekomstige buitenwhirlpool die naast het zwembad komt, zie deze foto die ik maakte. Afhankelijk van de weersomstandigheden hopen ze over 2 weken ermee klaar te zijn.
                   Voor zover ik de kamers boven heb bekeken, lagen die er allemaal keurig bij. Boven zijn ook enkele zitgelegenheden voor wie zich even van de drukte wil terugtrekken. Leuk is daar de dames voorbij te zien paraderen op weg of terugkomend van een kamergang.

                   De catering was goed en het personeel hield voortdurend in de gaten of er niet een aanvulling nodig was. Überhaupt was het personeel doorlopend druk in de weer dat alles netjes bleef, ze liepen soms de benen uit hun lijf. Zo werd bijvoorbeeld de vloer bij de douches en lockers continue bijgehouden.

                   Hoewel de inrichting van de club er helemaal voor geschikt is met de speciaal gemaakte banken waar je echt helemaal op moet kruipen, heb ik geen enkele openbare actie gezien. Hooguit een beetje oppervlakkig zoenen en soms even voelen onder de badjas.
                   Verder had de verlichting wat mij betreft wat minder duister mogen zijn. Om een dame vooraf goed te kunnen beoordelen, moet je nu vrij dichtbij haar komen.

                   Het publiek bestaat vooral uit localo's waarvan een groot deel Duitsers van Turkse origine. Verder ook veel groepen. Zo vertelde een Duitser die avond er te zijn met een aantal zakenvrienden. Na middernacht werd het met de verlaagde inkom ineens enorm druk waardoor de verhouding tussen dames en heren flink scheef kwam te liggen. Gelukkig was ik toen al aan mijn trekken gekomen.

                   De sfeer was en bleef over het algemeen vrij rustig. Het was weekend en na 20.00 uur verscheen er dan een diskjockey waardoor het geluid harder werd, maar ik vond het weinig substantieels toevoegen.

                   Leg ik de club langs de arbitraire meetlat van mijn favoriete club Freude 39, dan komen voor mij de volgende hoofdzaken naar voren:

                   Minpunten:
                   - geen openbare actie of presales
                   - tz geen standaard
                   - geen vitrine met daarin foto's van de aanwezige dames waarbij hun naam en service wordt vermeld
                   - geklit van dames
                   - geen Dampfbad

                   Pluspunten:
                   + bijzondere entourage
                   + prima catering
                   + mooie buitenruimte (nog in wording)
                   + alles keurig onderhouden
                   + gastvrij

                   Alles tegen elkaar afwegende, blijft het 15 km nabij gelegen Freude 39 toch mijn favoriet, al vormt Great Palace een redelijk alternatief ter afwisseling. Persoonlijk vind ik Great Palace wel een klasse beter dan het vorig jaar door mij bezochte Van Goch en Heaven 7.

                   Conclusie:
                   Club met geheel eigen allure
                   .
                   Deel je ervaringen en kennis als wederdienst voor de informatie die je hier opdoet!

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Castrop-Rauxel - Great Palace, Westring 233a

                    Gisteren tegen zes uur gearriveerd bij deze club. Vriendelijk ontvangst en uitleg van de theke over een en ander over de club. De club heeft ruime lockers, althans ik had een ruime gekregen. Er zijn ook wat kleinere lockers, maar voor zover ik kon zien, zijn deze ook ruim genoeg. Hier heb je ook een douche ruimte. Het minst tevreden was ik over de douche, de temperatuur was lastig in te stellen en het heeft een 5 seconden knop. Ik was meer met de knop bezig dan met douchen maar goed. Wilde me niet teveel aan ergeren, we zijn immers in een club om te relaxen niet waar. Naast het omkleed gedeelte heb je een ruimte waar zich een damp sauna (70 graden) bevindt. Volgens mij is dit het enige club met zo een sauna, heb het in geen andere club gezien. Er was een ook een sauna ernaast, maar deze was afgesloten en er werd via een briefje verwezen naar de sauna buiten in de tuin.

                    De sauna in de tuin is van 90 graden. Verder is er ook een zwembad in de tuin aanwezig. Een Duitse zuipschuit nam een duik en meldde dat het koud was. Tsja wat drank al niet doet met een mens.

                    Binnenkant is zeer ruim met een bar, met banken waarvan sommige eerder leken op boxsprings. In het midden heb je een zwevende bed. De inrichting is oriëntaals. Aan de rechterzijde vanaf de bar heb je kino-kamer en speelkamer. Aan de linkerzijde vanaf de bar heb je het restaurant en helemaal achterin heb je een rookkamer. In het restaurant had je soep, friet (wat regelmatig werd aangevuld), rauwkost, fruit, en jus d' orange. Buiten in de tuin werd er gegrild door de kok. Het smaakte allemaal prima. De club heeft een bovenverdieping welke voorzien zijn van kamers. lounge en massage.

                    De vakantieperiode heeft ook zijn effect gehad op de line up van deze club. Er waren zo een vijftiental dames waarvan 1 choco en de overige waren volgens mij Roemeens. Alle dames zijn fkk. Mijn sessies waren met Elisa en Irana. Niet echt denderende seks, maar goed 2 mooie lolita meiden waarop ik mijn lusten kon botvieren. Elisa is beetje een turbo geval, want ze doet de handelingen snel zoals pijpen en zelfs de massage. Irana daarentegen doet geen massage en is rustiger in haar handelingen, ze kan heerlijk pijpen en houdt er van om genomen te worden in doggy. ik heb genoten van beide meiden, maar herhaling zit er waarschijnlijk niet in.

                    Met en al heb ik een prima avond gehad in GP. Ik zal deze club vast nog wel een keer bezoeken, maar dat zal niet gebeuren op korte termijn.