Frankfurt - Mainhattan, Schielestr 45

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Frankfurt - Mainhattan, Schielestr 45

  Naam: FKK Mainhattan.

  Adres: Schielestr. 45, D 60314 Frankfurt

  Telefoonnummer: 069 40897618
  Mobil: +49.170.9134335

  Vanuit Nederland: 0049 69 40897618
  Mobil: +49.170.9134335


  Website: http://www.fkk-mainhattan.de/

  Aard: Saunaclub

  Openingstijden:
  So. - Do. 10h - 4h
  Fr. - Sa. 10h - 5h

  Prijzen:
  Entree Eur 65,-
  Verlaat je op ma/wo voor 16.00 h de club dan krijg je 25 euro retour

  Routebeschrijving en parkeren:

  Inrichting:

  Verzorging:

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan de moderator) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  "Kwak"zalverij helpt je ook niet verder. Kortom het blijft aanmodderen!

 • #2
  Frankfurt, Schielestraße 45, FKK Mainhattan.

  Alle verder info hier: http://www.fkk-mainhattan.de

  In het oostelijk industriegebied is deze zomer een nieuwe FKK geopend, ik ben er vandaag eens poolshoogte gaan nemen. Op de eigen parkeerplaats telde ik in de gauwigheid een kleine 30 parkeerplaatsen, mag ook wel, de straat zelf is nogal een onguur junksgebied, daar loop je 's nachts liever niet alleen door. Het geheel is mooi ruim opgezet, prima wellnessfaciliteiten. Finse sauna, Kräutersauna, Dampfbad, whirlpool, buitenzwembad, Kino, ruim bargedeelte met een danspaal, goed warm en koud buffet. Ik heb een betere indruk van de club op zich dan van het damespotentieel. Om 3 uur 's middags slechts drie dames aan de bar, niet uitblinkend qua schoonheid. Om half vier nog steeds, dus de in mijn ogen knapste maar eens aangesproken. Ayleen, Turkse, maar perfect duits sprekend. Herkenbaar aan een grote tattoo op de linkerarm. Beetje te stevig naar mijn smaak, als er meer keus was had ik haar sowieso laten zitten, maar de anderen waren nog minder. Auf Zimmer gehen? Hm, doe je wel aan kussen? Mjah... Een goed gevoel had ik er niet bij, en ik vergis me zelden, maar als gezegd, geen beter alternatief. Er kwam dan ook niks van terecht. Het pijpen ging nog wel, ze was ook behoorlijk strak van onderen, maar draaide telkens haar hoofd weg. Ik stopte er maar mee. Nicht gekommen?? Nee, als een vrouw niet kust, dan kom ik niet. Begon ze ook nog dat ik het gewoon wel had moeten doen. Ja zeg als jij je kop wegdraait. Met die attitude kan ze beter een kamer huren in een Laufhaus aan de Taunusstrasse, daar is zo'n service gemeengoed, maar niet in een FKK.

  Gelukkig waren er inmiddels een paar dames bijgekomen. Ik raakte aan de praat met een lange slanke Bulgaarse, Nila. Lengte 186 en met de verplichte naaldhakken erbij torende ze zelfs nog boven mij uit. Ze baalde er behoorlijk van dat ze met dat belachelijke schoeisel moest lopen en ik kon haar geen ongelijk geven. Ik zal wel een cultuurbarbaar zijn, maar van mij mogen ze gezellig op badslippers rondbaggeren, dat zie ik nog liever dan dat gewaggel op die orthopedisch onverantwoorde troep. Maar dit terzijde. Ik vroeg Nila maar weer naar haar service en maakte onverwacht meteen kennis met haar heerlijke zachte lippen. Kijk, zo hoort het. Schnell aufs Zimmer! Hier volgde een half uur hete seks van de bovenste plank. Er werd heerlijk diep gepijpt, ze vond het jammer dat ze met haar lippen het schaambeen net niet haalde. Ze zou het wel oraal willen afmaken, maar ik had meer zin om haar eens even goed te pakken. Een heftige paring volgde, hier werd het hoofd niet weggedraaid, integendeel. Ze vond het niet eerlijk, zei ze later, dat zij tweemaal was klaargekomen en ik maar eenmaal. Hier plaats ik uit mezelf maar vast een klein vraagtekentje bij, maar was toch wel een aardige opmerking. In ieder geval een stukken betere ervaring dan met die eerste muts.

  Na een uitgebreide saunabeurt (dat zit wel goed hier), en een smakelijke maaltijd, nog maar eens op zoek naar een afsluitertje. Het werd een slanke Roemeense, Clara, dertiger met een goed figuur. Op de bank bij de sauna even uitgetest en een kamertje ingeschoten. Seks was een beetje gemiddeld, niet zo heftig als met Nila, maar heel wat beter dan met die Ayleen. Slechter kon ook nauwelijks.

  Hier liet ik het maar bij. Resumerend zou ik zeggen dat de club best potentieel heeft, maar wat de dames betreft valt er nog steeds wat te verbeteren.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Frankfurt, Schielestraße 45, FKK Mainhattan. (alg. up date)

   Mijn eerste keer in deze club die nog maar van deze zomer bestaat. Mijn bevindingen lees je hieronder.

   Als ik de recensie van langnognietuitgewandeld zou gelezen hebben voor mijn vertrek had ik de club misschien links laten liggen. Gelukkig deed ik dat niet. De club is er tegen een maand geleden dan wel pijlsnel op vooruit gegaan.

   De club heeft 2 parkings. Een mooi aangelegde parking vlak bij de ingang en een tweede basic parking op 50 meter van de club. Deze tweede parking ligt achter het gebouw dat naast de club ligt. Wij stapten dus al bijna ergens anders binnen.

   Van op de parking zie je al dat het een moderne chique club is. De veiligheid dragen ze hoog in het vaandel. Terwijl mijn berenvriend zijn auto alsnog van parking twee naar de hoofdparking reed, stond ik buiten op de hoofdparking wat te ijsberen en iemand van de beveiliging kwam meteen poolshoogte nemen.

   We stapten binnen en lieten weten dat het ons eerste bezoekje was. Daarop kregen we een volledige uitleg over de club. De ontvangstdame was zeer vriendelijk. Ook het overige personeel was zeer attent. Er is meer dan voldoende servicepersoneel aanwezig. De club is in zijn geheel dan ook proper en hygiënisch. Op geen enkel moment ontbrak er iets (toiletpapier, handdoeken… allé van die kleine maar vervelende dingetjes).
   De thekefrau legde ons dus haarfijn de prijssetting uit, de voordeel inkomtarieven en waar we alles konden vinden. Perfect!

   Over de prijzen.
   Een paar wijzigingen meedelen die nog niet zo lang van kracht zijn. De basisinkom bedraagt nog altijd 65 euro maar je krijgt automatisch een kortingsbon van 10 euro voor de volgende keer. Vanaf je tweede bezoek betaal je dus maar 55 euro meer. Een teruggave van 25 euro als je de club voor 16.00 uur verlaat bestaat niet meer. Je kan wel een kaart van 475 euro kopen. Met deze kaart mag je 10 keer naar binnen. Leuk detail is dat de kaart niet op naam staat en het toegelaten is om de kaart met vrienden te delen. Het is ook geen probleem om bijvoorbeeld met drie man toe te komen en één kaart te gebruiken. Dan worden er natuurlijk wel 3 beurten gevalideerd. Eenzelfde kaartsysteem bestaat voor personen die al eens afwisselen tussen FKK World en deze FKK (van dezelfde eigenaars). Die kaart kost 499 euro (ook voor 10 keer) en daarmee kan je dus steeds binnen in de twee clubs.
   In de inkomprijs zit inbegrepen: gedesinfecteerde badslippers, onbeperkt gebruik van handdoeken en je krijgt standaard ook een handdoek om rond je middel te slaan. Je kan er ook voor kiezen om met een badjas rond te lopen. Hiervoor betaal je 25 euro waarborg. Als je de badenmantel bij het buitengaan weer inlevert, krijg je 20 euro terug. Verder is onbeperkt eten en drinken en onbeperkt gebruik van de wellnessfaciliteiten in de inkomprijs inbegrepen. Uiteraard is het gebruik van je locker ook gratis. De club heeft zelfs kleine gratis kluisjes ter beschikking om je waardevolle spullen in op te bergen tegenover de inkomhal. Er is nochtans in de gehele club cameratoezicht (waarschijnlijk niet in de toiletten).

   We verkenden de club niet eerst in zijn geheel maar we stapten een heerlijke geur achterna naar het restaurant. Als je in de kleedkamers met je rug naar de deur naar de inkomhal staat, moet je de gang rechts van jou nemen om naar het restaurant te gaan. Je loopt dan via de gokautomaten en je merkt dan dat daar ook een tweede omkleedruimte is. Voor op drukke momenten allicht.

   Toen we in het restaurantgedeelte toekwamen verbaasden we ons enorm. De goeie geur verraadde het eigenlijk al een beetje maar wie van lekker eten houdt en van variatie in het eten is hier op het juiste adres. Wat een verschil met World (waar het eten ook al goed is). Deze club kan op culinair gebied de test met Park Sauna Residenz makkelijk doorstaan. Het is allemaal in self service, ook de drank. Alle niet-alcoholische dranken (exclusief fruitsappen) zijn gratis. Alle warme dranken ook. Een gewone pint ook. De rest is tegen betaling en enkel in de bar verkrijgbaar. Het restaurant oogt mooi. Het eten is ook mooi gepresenteerd. Alles met verse kruiden versiert. Je kan kiezen tussen enkele vlees- of vissoorten, enkele soorten warme groenten en dat wisselt dan nog heel de dag ook. Soms kroketten, soms frieten,…. Het warm eten is continue beschikbaar zolang de club open is. Ook verschillende koude schotels liggen uitgestald op mooie ronde schalen. Verder tref je verschillende soorten muslies en cornflakes aan, verschillende toetjes, eieren en alle mogelijke hartige en zoete belegsoorten. Ook qua fruit een grote keuze: sterfruit, kiwi, aardbeien, appels, druiven…. In het restaurant hangt ook een groot tv-scherm waar de betere popsongs worden op afgespeeld. Het beeld is van super kwaliteit.

   Na ons buikje lekker gevuld te hebben zijn we de club maar eens rustig gaan verkennen. Alles bevindt zich op het gelijkvloers en de club is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als je in de kleedkamer de andere ingang pakt dan die om naar het restaurant te gaan, kom je in de bar. Je passeert echter eerst een doucheruimte en toiletten. Dit opzet is in die zin niet zo praktisch dat je dus steeds door de doucheruimte moet als je van de bar naar de kleedkamer of restaurant moet. Niet dat je telkens nat gespet wordt als iedereen op een normale manier een douche neemt maar het kan er wel glad zijn. Er zijn nog toiletten op andere plaatsen in de club en er zijn ook nog douches in het wellnessgedeelte (inclusief koude douche).

   De bar binnengekomen merken we meteen dat het hier ook allemaal pracht en praal is en toch erotiek uitstraalt. In de bar hangen ook tv-schermen waar pornofilms op gespeeld worden zonder geluid. De muziek in de bar staat niet te hard, ook ’s avonds niet. Je kan altijd nog een goeie conversatie houden. Grijs/zwart tinten overheersen in de club en geven een moderne look. Her en der met rode attributen en licht hout. De danspaal in de bar is goed geplaatst omdat het danspodium gelijk staat met de hoogte van de bar. Waar je ook zit in de bar, je kan de paaldansacts steeds goed volgen. De paal staat er niet als versiering maar wordt nu en dan zeker gebruikt. Toen wij er waren liet een bepaalde dame alvast meer dan eens haar kunsten zien. En ze kon het! Ze had dan nog eens een prachtig figuurtje ook. Ook andere dames konden weg met de paal. De opstelling van de bar is erg goed gekozen. In het midden van de bar en er rond kan je je lekker neervlijen in een van de sofa’s. Als je de bar binnenkomt heb je links in de hoek achteraan nog een aparte (wat afgeschermde) ruimte waar je je een beetje intiemer kan terugtrekken met een dame. De dame waarmee ik op kamer ging, deed me trouwens dat voorstel. Rechts van deze ruimte is er een soort verlengde van de bar. Hier staan ook sofa’s en langs hier kan je naar de kino en naar het wellnessgedeelte. Het wellnessgedeelte betreed je net als in YY via een glazen deur.

   In het wellnessgedeelte heerst een oase van rust. Het straalt verademing uit. Voor de eigenlijke wellnessfaciliteiten staan nog wat sofa’s om te rusten of even tijd met een dame door te brengen. In het wellnessgedeelte heb je een centrale plek met ligzetels en ook een hoekje met ligzetels. De ligzetels op de centrale plek kijken naar buiten en naar de whirlpool. De whirlpool ligt over de sauna’s, na de centrale plek met ligzetels, en ligt in een kleine veranda als het ware. Als het buiten warm is doen ze die veranda open en heb je dus in feite een buitenwhirlpool. Toen wij er waren was de whirlpool wel warm maar minder warm dan je verwacht. De sauna’s liggen dus aan de overkant van de ruimte. Je hebt eerst een ruime Finse (droge) sauna en daarnaast een sauna met mildere temperatuur (de kruidensauna). Beide sauna’s zijn zo goed als volledig van glas wat een ruim gevoel geeft. Zo kan je ook al het schoon vrouwelijk volk goed zien passeren. Ook in deze club zie je overal en altijd vrouwen en speelt zich niet uitsluitend alles af in de bar. Naast de sauna heb je nog een glazen hok waar naast de deur een uitleg staat over het toestel. Ik dierf er niet ingaan en heb er toevallig ook niemand zien ingaan. Dit is aan de durvers. Als je er in stapt en je doet de glazen deur dicht dan sta je onder een ijs-ijskoude douche. Het zou helend zijn voor je lichaam en voor een gezonde bloeddoorstroming zorgen. Je mag er absoluut niet langer dan 30” onderstaan. Net deze waarschuwing weerhield er me van om er onder te kruipen. Dat water moet wel echt heel koud zijn. Daarnaast nog toiletten en op het einde van dit kleine gangetje de massagekamer. In de avond wou ik wel eens genieten van een heerlijke massage. Niet omdat ik dat anders doe in een club, nee. In een club laat ik me doorgaans masseren door een dame waarmee ik kamer als ik voel dat ze er wat van kan. Hier wou ik daar graag een uitzondering op maken omdat de masseuse razend knap is. Ik had echter pech want op een bepaald moment nam ik de shiftwissel waar. Vanaf de avond was het gewoon een man. Net na de douches en net voor de deur naar de tuin heb je een Turks stoombad. Deze club laat dus na het eten ook niets te wensen over qua wellness.

   De tuin is eigenlijk een binnenplaats. De tuin is mooi aangelegd. In de zomer wordt er geBBQd en er is ook een zwembad van normaal formaat. Er is ook een buitenbar en voor op snikhete zomerdagen is er aan het zwembad ook een koude douche. Eigenlijk krijg je op de site een mooi en eerlijk beeld van de tuin.

   De kamers zijn ook modern en net maar behelzen niet veel meer dan een bed. Dit is wel in schril contrast met de overigens voor de rest ruim opgezette club, binnen beperkte oppervlakte.

   And last but not laest: the girls.

   Wij waren er op een doordeweekse donderdag en als je dan gemiddeld 45 vrouwen aantreft in de club mag je echt niet klagen. Net als in World waren hier ook het meest van de tijd meer vrouwen dan mannen tot het begin van de avond. Dan lagen de verhoudingen anders. Wat meer mannen dan vrouwen. Ook net als in World waren er zeer veel Roemeense dames, veel jonge en slanke dames maar toch voor ieder wat wils. Oudere en voluptueuze dames waren er niet veel. Voor mij optisch een paradijs. Toch heb ik hard op mijn tanden gebeten en maar met één dame naar de kamer geweest. Ik wou dit verlengde weekend (5 dagen) in Frankfurt en omgeving heelhuids doorgeraken, al mijn kruid al niet van de eerste keer verschieten en ook al mijn geld er al niet doorjagen. De dames waren bijna allemaal een plaatje om te bewonderen dus dit was een behoorlijke klus. Bovendien is er nog een vergelijk met World te maken wat de dames betreft. De dames animeren bijna allemaal op spitsvondige en leuke manier en verleiden jou op de juiste manier. De dames lopen allemaal in typische FKK-tenue rond. Geheel naakt dus met enkel bijvoorbeeld netkousen, armkousen of bijvoorbeeld nog een riem rond hun middel. Zolang je maar kan zien welke gerief ze vanboven en vanonder in huis hebben.

   Op een gegeven moment viel een bijzondere mooie dame in mijn armen maar ik kon deze zeer bevallige dame nog even afslaan. Nadat ze enkele keren bij mij terug was geweest werd het me toch allemaal te veel. Ze deed als intro uiteindelijk het voorstel om de voorservice maar in de wat afgesloten barruimte te beginnen. Dit vond ik een goed idee. Na de nodige teasingen en andere ondeugende zaken van haar was ik verkocht. Op de kamer een leuk halfuurtje gehad en mij laten verleiden om eens tussen de borsten (hele mooie trouwens) klaar te komen. Dat was weeral een eeuwigheid geleden maar kost hier 50 euro extra. Ik voelde me wat beetgenomen omdat ze dat niet even vooraf had gemeld. Verder geen kwaad woord van deze dame. De voorservice en de naservice waren erg goed en ook het kamertje zelf beliep een dik halfuur. Ze was het geld wel waard maar ik zal met haar niet meer op herhaling gaan of opletten met haar voorstelletjes.

   Zo komen we bij de prijzen van de dames. Daar had ik het nog niet over. Zoals in de meeste saunaclubs in de regio Frankfurt mogen de meiden kiezen of ze aan (tong)zoenen doen. Pzc en nmc en standje 69 behoren tot het basispakket. Klaarkomen in het gezicht, tussen de borsten of waar dan ook op haar lichaam kost 50 euro extra, net als pijpen tot het einde. Anaal kost 100 euro extra.

   Ik hoop een vrij goed beeld te hebben geschetst van deze club en als jullie nog vragen hebben, mag je die altijd op het forum formuleren en zal ik trachten er een antwoord op te geven.

   Net als dat FKK Atlantik in deze coté van ons een eerste bezoekje kreeg (en waar je elders op dit forum uitleg over vindt) en erg goed werd bevonden is ook deze club een absolute aanrader.

   Commentaar


   • #4
    eerste bezoek na nieuwe uitbating

    Sinds enige maanden zijn er nieuwe eigenaars die deze zaak runnen. De eerste belangrijke stap die zij ondernomen hebben: prijsdaling. Van € 59 naar € 50 (€ 45 voor 13:00). Ik koos een rustige dag uit om de zaak eens te verkennen: een zondag. Eens kijken of de prijsdaling zijn effect heeft op de service in negatieve zin.

    Om kort te zijn: de service is nog even hoog als voorheen. Daar is niet aan geknabbeld. Lees gerust meer.

    De ontvangst is vriendelijk. Het personeel is overgenomen. De Finse sauna wordt opgevrolijkt met achtergrondmuziek: romantische hete muziek). Er is zelfs aan de faciliteiten in goede zin veranderd. Zo is het buitenzwembad nu lekker verwarmd. De tuin is opgesmukt met tentjes en zo. Het eten is nog steeds continue te verkrijgen en heeft ook weer een opwaardering gekregen. Als ontbijt kon je onder andere uit het volgende kiezen: warme croissants met hesp en kaas, warm- en koudbuffet, fruitschaal met vele fruitsoorten zoals kiwi, banaan, meloen, aardbeien, druiven...). De flat screen in het restaurant is weg. De club is nog altijd rookvrij (behalve het kleine gedeelte achter glas in de bar). Uit de koffieautomaat kan je ook Amaretti krijgen (straffe soort koffie, zoals espresso).

    Ik had nog niet direct honger omdat ik op hotel al ontbeten had. Ik begon na de verkenningsronde de dag met een saunarondje. Sauna, koude douche en heerlijk wat zwemmen.

    Bij het zwembad maakte ik kennis met Carla en Ela. Toen ik wat aan het uitrusten was in een overkapte buitenstoel, kwam Carla erbij zitten. We hebben een gezellig praatje gemaakt maar Carla was niet mijn type dame. Tot een kamergang kwam het dus niet.

    Het werd nu wel tijd om aan de ontbijttafel te gaan zitten. Tijdens ruime ontbijturen is er nu altijd bediening in het restaurant aan de bar. Je kan er je drank bestellen (ook fruitsap, dat enkel tijdens het ontbijt inbegrepen is in de prijs; voorheen altijd betalend) maar ook vragen om een eitje te bakken. Na het ontbijt wisseld het eten telkens. Omstreeks 15:00 is het pizzatime à volonté. Ook het dessertenbuffet staat vanaf dan klaar en ook de soep.

    Bijna gewoontegetrouw ga ik na het eten wat broebelen in de HWP. Buiten was het aan de frisse kant voor de tijd van het jaar maar de schuiframen rond de HWP waren open. Je zat dus als het ware in een buiten-HWP. Zalig!

    De eerste uren op deze zondag waren er ongeveer 20 dames aanwezig. Niet slecht toch voor de eerste uren op een zondag. Ik was blij verrast. Helaas nog niet de mooiste.

    Carla deed nog enkele verwoede pogingen om mij heel close en privé bij haar te krijgen maar tevergeefs.

    Ela, ze had wel iets maar tegelijkertijd ook iets dat mij van haar afstootte. Ze was nochtans heel attent op een gegeven moment. Toen ik in de Finse sauna zat kwam ze even binnen om wat water op de hete stenen te gieten. Ik was haar erg dankbaar. Het geurde enorm lekker. Het was nu wel even doorbijten in die sauna. Ze had er pertang (Vlaams voor nochtans) niet veel opgegoten. Ik kon het van haar echter niet weigeren. Zelf ben ik niet de eerste om sauna's te bevochtigen.

    Een lange slanke dame met lang zwart haar, wiens naam ik vergeten ben maar waarvan ik nog wel weet dat het op kamer een catastrofe was, was een man in de HWP aan het verleiden en lukte daar nog in ook. Ze weet wel waar ze moet zijn. Ze heeft kattenpootjes als tatoe.

    Ina (of klinkt als) gaf me een werpkus terwijl ik in de sauna zat. Ze kreeg er eentje terug. Ze keerde terug en deed teken of ik niet uit de sauna wou komen. Ik knikte van nee.

    Na een rustpauze genoten te hebben, verdween ik weer in de bio-sauna. Op dat moment zo niet direct dé dame van mijn leven in de omtrek. Ik zat er nog niet goed en wel in of er verschijnt ineens een superknappe dame ten tonele. Ze moet dat aan mijn gezicht gezien hebben want ze kwam wat dichter om goedendag te zeggen maar ze had het verstand om de saunadeur niet zomaar open te doen om een stomme kamervraag te stellen. Ik krijg het ervan als dames de saunadeur opendoen, de kou binnen laten, om gewoon te vragen of ik met haar niet op kamer zou willen gaan.
    Wat later komt een vieze dikke man uit de douche. Deze man zoekt direct toenadering tot mevrouw. Ze keek nauwelijks naar hem en er kon deze keer geen lach af. Ze ontweek de man snel. Wat een verschil. Niet veel later papte ze aan met een jonge gast maar die zag ik teken doen dat hij geen zin had om met haar op kamer te gaan. Wat kan het leven soms hard zijn.

    Julie, ja dat bleek haar naam te zijn. Ik kwam ze weer tegen op haar jachtterrein: de wellnessarea. Ik wilde mijn saunarelaxing helemaal compleet afrondden. Nog even in het stoombad dus. Zij stak echter stokken tussen de wielen.

    De stoombadsessie moest dus maar even wachten.

    Intussen was het stralend weer en kon ik na het stoombad en wat zwemmen, genieten van de prachtige tuin. Ik kreeg het gezelschap van Nathalie. Ze komt op mijn schoot zitten. We hadden het best tof met mekaar maar ik moest haar opbiechten dat ik nog niet zo lang een kamertje gedaan had en dat ik na de stoombadsessie erbij zeker nog even wat rust nodig had. Moest ze compleet mijn type geweest zijn, was ik allicht toch op kamer vertrokken. Het zat wel goed tussen ons. Ze probeerde niet te laten merken dat ze teleurgesteld was maar ik zag het toch.

    De vriendin van Ela probeerde mij wat later ook nog tot een kamer te overhalen maar ook dat lukte weer niet. De voorstelletjes waren de gekende: samen wat in de kino gaan liggen, een praatje gaan maken in een sofa in de bar....

    Terwijl ik dan ook effectief in het wellnessgedeelte in een ligzetel wat op adem aan het komen was, kwam Erika pardoes, zonder glimlach of woord, op mij gekropen. Een zeer directe vraag moest naar een kamer leiden maar dat pakt bij mij natuurlijk verkeerd uit. Het was overigens precies de zus van Carla maar dan wat molliger en met een bril op.

    Wie ik van de hele dag niet gezien heb, is een duvelse dame die iedereen voor het kameren in haar val doet tuimelen met groot GFE-gedoe en die op kamer amper de basic service haalt. Haar had ik graag ontmoet. Misschien was ze toevallig afwezig, misschien is ze moeten verhuizen naar een andere club? In elk geval had ik haar een koekje van eigen deeg willen laten proeven. Niet dus.

    Wat later in het zonnetje in de tuin was het ook weeral een groot liefdestafereel. Kristina komt bij mij tussen mijn benen zitten in de ligzetel in de zon om mij te beginnen verleiden. Naast mij probeert een Afrikaanse dame met haar hele trukendoos een andere man te verleiden en Julie verkrachtte bijna nog een andere man, vlak achter mij. Ik probeerde Kristina duidelijk te maken dat ik eigenlijk een hongerige maag begon te krijgen. Ik zou me tegoed mogen doen aan haar poesje op kamer. Ik moest haar teleurstellen. Daar zou mijn grote honger niet mee gestild zijn.

    Het avondeten was heel erg lekker. Onder andere: hinde, eendenbout en eendenfilet. Een ruim assortiment van koude groenten, kroketjes, rijst en frieten.

    Na het eten probeerde Kristina buiten op een bankje aan het zwembad nog een keer, terwijl ik mijn koffie nog aan het opdrinken was. Trop is trop. Ik liet haar weten dat als de tijd rijp is ik haar wel zal komen opzoeken. Ik zat daar overigens niet zomaar. Ik had goed zicht op Julie die bij drie mannen gekropen was, in de hoop dan toch minstens één van hen voor haar te kunnen winnen. Ik weet dat het een totaal foute boel is maar ik was enorm geïnteresseerd in Julie. Het meest gekke van al was dat het wederzijds was. Zij zat daar bij die drie mannen en enkele keren keek zij ook naar mij. Zij zag mij zitten bij Kristina.

    In de avond liep het aantal vrouwen op tot een stuk of 40. In de avond lag de club op een gegeven moment ook volledig plat. Niet omdat de elektriciteit uitgevallen was of zo maar omdat de voetbal begonnen was. De finalematch van het EK. De meeste vrouwen hadden een partner gevonden om t.v. te kijken. Precies als thuis met je vrouw. Enkele vrouwen zaten nog apart aan de bar. Enkele mannen waren ook niet geïnteresseerd in voetbal. Ik was bij die mannen en kreeg het bezoek van een "ferm wijf". Door de dag heen had ze me niet zien staan, nu wel. Op voorwaarde dat we de luxe suite zouden betrekken, wilde ik op haar avances ingaan. Ik heb er hoegenaamd geen spijt van gehad en twee trams later dan gepland door moeten nemen. Ze was super !

    Al bij al genomen is Mainhattan zeker geen club voor heren die gejaag haten of niet nee kunnen zeggen. Anderzijds is het ook zo dat je in Mainhattan behoorlijk wat kans maakt om een dame te treffen die mindere service geeft op kamer. Het is aan de beer zelf om het kaf van het koren te scheiden. Dan kan je in Mainhattan een hele leuke tijd beleven. Qua optic moet Mainhattan zeker niet onderdoen voor Sharks, World, Oase... Mainhattan is nog een stuk beter qua optic. Tenminste toch voor heren die vallen op die typische slanke Roemeentjes .

    Commentaar


    • #5
     Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45

     Hmm schijnbaar merken ze in Frankfurt en omgebung dat het crisis is, in NRW gaan de prijzen net omhoog Zal wel aan de vele banken en beurs liggen die daar liggen waar het slecht mee gaat dat ook de prijzen daar aangepast worden

     Commentaar


     • #6
      Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45

      Ontvangen door een theke waarmee ik direct in bed zou willen duiken. Ze legde me nog even de prijzenpolitiek uit. Promo-inkom à 45 euro exclusief bier of € 60 inclusief bier. Vandaag een keer meer een handdoek komen halen dus.

      Ik ben na een drankje en na een douche maar meteen gaan zweten in de Finse sauna. Was het toeval of hebben ze er bewust voor gekozen om de sensuele achtergrondmuziek weg te laten in de Finse sauna? Eender met de geuremulsie. Het was gewoon water dat je kon opgieten.

      Na de sauna een koude douche genomen en wat gezwommen in het verwarmde buitenzwembad. Terwijl ik mij aan het afdrogen was, kwam ik in contact met een knappe dame. Ik ben haar naam vergeten. Wanneer ik ze wat later weer tegen het lijf liep, was ik als lucht voor haar. Allicht had ik direct met haar op kamer moeten gaan. Geen probleem, mijn zinnen stonden toch al op een andere knappe dame en Maya. Maya zag ik binnenkomen toen ik binnenkwam in haar gewone kledij. Ook dan mocht ze er meer dan wezen.

      Omstreeks 12:00 waren er ongeveer 20 dames voor ongeveer 10 beren op deze zondag. Feest voor de beren dus. Er zaten trouwens best al heel wat mooie vrouwen tussen. Leuk. In de meeste clubs komen de pareltjes pas binnen met de tweede shift.

      Na de sauna heb ik mijn maag gevuld met het weeral hele lekkere uitgebreide ontbijt. Soms vraag ik me zelfs af of het niet met wat minder kan. Op de meeste doorsnee overnachtingsplekken krijg je niet zo'n uitgebreid aanbod als hier. Tijdens het eten kwam Nigeriaanse Jennifer bij mij zitten. Ze werkt nu in Mainhattan in plaats van in Sharks. Een leuk onderhoudend praatje gemaakt.

      Vandaag was het een mooie dag buiten. Heerlijke temperatuur. Niet zoals momenteel. Ze hadden regen afgeroepen dus het waterzonnetje was hartelijk welkom.

      Na het eten wat uitbuiken in de HWP. Alle deurramen waren geopend en tot een harmonica geplooid. Zo zat je eigenlijk gewoon in een buiten-HWP. Julie kwam even gedag zeggen. Ze zei dat het weeral lang geleden was dat ik nog eens in Mainhattan was geweest. Een maand. Is dat lang?
      Vanessa kwam ook eens polsen aan de HWP. Ze wou zelfs mee in de HWP kruipen. Ik heb er voor bedankt. Dat ze hoegenaamd die vraag nog aan mij durft stellen. Zo'n bedroevende sessie dat ik daar mee had. Soms stel ik mij toch de vraag of de dames komedie spelen of écht niet beseffen hoe inspiratieloos ze bezig zijn op kamer. Zij zei trouwens ook dat het lang geleden was. Ze ging zelfs nog een stapje verder en vroeg waar ik gisteren was.

      Tijdens een verkenningsrondje zag ik madam met haar kattenpootjestatoe weer rondlopen. Tenzij je even snel gepijpt wil worden en rap een standje of twee wil doen en na 15' de kamer weer uit wil, moet je daar afblijven.

      Ik wilde wel een keer naar bed maar ik vond nu net geen van mijn favo's. Maya had ik zien binnenkomen in haar vrijetijdskledij maar ik vond daar geen spoor van terug. Heel de vroege namiddag trouwens al niet. Spookt het hier?

      Terwijl ik even in de zon nog wat was gaan zitten, stapt Julie regelrecht op me af. Ik was al behoorlijk geil op dat moment maar wou dat niet meteen laten blijken. Ze moet gedacht hebben dat ik uit het water een makkelijkere prooi zou zijn voor haar. Ze kwam in mijn schoot zitten en niet veel later lagen we in mekaars lichamen verwikkeld in bed in een kamer aan de kino.

      Met Julie was het weeral zoals het moet zijn. Een aanraadster! In Mainhattan is het een beetje zoeken naar dames die een perfecte service geven maar in welke club is dat niet (uitgenomen PSR)? Mooie dames genoeg. De combinatie stunner/perfecte service gaat nochtans hand in hand in Mainhattan als je niet gewoon naar de eerste de beste dame "sleutel" roept.

      Vlak na mijn uursessie met Julie, rustte ik wat uit, buiten in het zonnetje en probeerde een dame mij te verleiden. Zonder succes uiteraard.

      Chinezen, Chinezen, Chinezen.... Ik vraag me af waar ik naar toe moet tenen om deze mensen niet tegen te komen. Je ziet ze overal. Ze spreken vaak Engels dus zijn het niet niet-ingeburgerde Duitsers, veronderstel ik dan maar. Vaak zijn ze met groepjes. Niet dat ik me stoor aan deze mensen maar het valt me op dat zij van heinde en ver neerstrijken in de blijkbaar bekende saunaclubs in Duitsland (over heel de wereld). Tijdens mijn zesdaagse kwam ik enkel in Van Goch geen Chinezen tegen.

      Acrobaten, mannen met een vijs kwijt, ook geen eigenaardigheid meer. In Sharks was een man met zichzelf aan het spreken in het zwembad, afwisselend met handstand oefenen in het zwembad. Vandaag in Mainhattan liep een man compleet naakt door de bar, lounge, tuin, overal... met een plastiek zak van Lidl in zijn hand. Hij maakte vele korte praatjes met de dames maar trok er nooit mee op kamer. Ik schatte de man eind de 70. Misschien had hij perverse voorstelletjes? Nog een andere oude man zat meer dan een uur in het zwembad met een dame. De dame had duidelijk koud maar dacht enkel aan de centjes. De oude man was niet met haar gaan kameren, bleek later. Hij wou gewoon een uur een dame in het zwembad langs zijn zijde. Hij bleef zelfs erg braaf in het zwembad. Toch als ik in zijn buurt hing. Tijdens het avondeten zou blijken dat deze man een stinkend rijke gepensioneerde man uit Londen was die zo goed als 3/4 van zijn leven doorbracht in Duitsland tussen de DVP's. Hij bezoekt niet alleen saunaclubs (ik denk dat hij er meer kent dan wij allen tezamen) maar ook stripteasetenten enzovoort. Een wandelende DVP-gids. Uiteraard stelde ik vele vragen. Dit was mijn kans om over deze materie ook nog wat bij te leren.

      Nicole kwam ook nog even bij me zitten. Ze kwam ook even polsen maar ik was niet van plan om nog op kamer te gaan voor het avondeten. Ze probeerde nog met een massage voor te stellen. Ik had al mijn twijfels over dat ze misschien wel eens een professionele dame zou kunnen zijn. Door over die massage te beginnen werd mijn vermoeden alleen maar versterkt. Haar aanrakingen waren nochtans magisch.

      Voor het eten wou ik nog even in de bio-sauna gaan. Na het zwemmen lachte ik eens lief naar een prachtige dame. Ik doe dat altijd. Ik lachte enige minuutjes later weer eens lief, toen ze weer passeerde. Ze kwam nu bij me. Ze kon eigenlijk alleen maar Spaans spreken. Een vlot gesprek startte dus niet op. Niet dat ik om te praten op kamer trek maar toch.... Een andere dame wou mij in de ligzetels aan de HWP in het openbaar beginnen te pijpen. O.k., dat moet al eens kunnen maar dan door een dame die 100 % mijn type is.

      Tijdens de BBQ geraakte ik nog in gesprek met een Duitser en kwam het gesprek toevallig op Julie. Hij kon volledig beamen dat zij een toppertje is. Hij wil met geen andere dame meer gaan kameren (en ik denk dat hij in een sukkelstraatje is gekomen; verliefd aan het worden is op haar).

      In Mainhattan begint de BBQ op het gewone etensuur en gaan ze door tot ongeveer 20:00 à 21:00. Na dit uur staat er binnen in het restaurant weer warm eten op je te wachten maar dan uitsluitend vegetarisch.

      Om ongeveer 20:00 komt Xenia in de bar bij mij hangen. Ze maakt direct een super professionele indruk op mij. Je kent dat wel. Vanuit een plek in de omgeving starten, regelrecht op het doel aflopen en de flapuit en grappige meid uithangen. Welbespraakt en vrolijk doen maar toch na wat traditionele vraagjes al stiekem met de kamervraag afkomen draven. Nee, bedankt. Xenia was de tweede dame die mij onlangs vertelde dat haar ogen van kleur veranderen alvolgens bijvoorbeeld de weeromstandigheden, stress.... Ik wist niet eens dat dat mogelijk was. Xenia was weggelopen bij een vriendin van haar. Ze wou dus natuurlijk even laten zien dat ze die man (ik dus) eens snel zou inpakken. We grapten nog wat over de woorden: "vielleicht später" en "maybe later". Woorden die dames niet graag horen. Zij stelde echter zulke vragen waarop het enorm moeilijk was om niet te antwoorden met die korte zinnetjes. Uiteindelijk zei ze zelf deze woordjes toen ze bij me wegging, een beetje gedegouteerd omdat ze me niet had in 1, 2, 3. Toch leuk als jij bepaalt wanneer en aan wie je het geld uitgeeft in plaats van dat je afhankelijk bent van iemand zijn beslissing daaromtrent. Ze kon heel in het begin al niet lachen met mijn uitspraak dat ik naar TV aan het kijken was naar de sportmatchen, terwijl ik onder de TV zat en er eigenlijk niets kon van zien.

      In de loop van de avond was het damesaantal gegroeid tot een stuk of 40 voor nog steeds minder mannen.

      Verder: airco in de bar en de muziek was geen gezeik en stond ook niet te hard.

      In de bar wou 's avondslaat nog een dame met mij gaan kameren. Ze kwam op mijn schoot zitten in een sofa in de bar maar zij was totaal mijn type niet. Veel, veel te lang.

      Bij het buitengaan weer een vrolijke verrassing. Alweer een theke waarmee ik nog wel effe de lakens mee wou delen. Ik zei haar dat ik best nog wat langer in de club wou blijven als.... Ik kreeg al veel minder zin toen ze bij het doorsnijden van mijn bandje vroeg of ze mijn lul er ook moest afsnijden. Lugubere humor, als je het mij vraagt .

      Commentaar


      • #7
       sfeerimpressie

       Na een vriendelijke ontvangst en na me omgekleed te hebben ben ik eerst een fruitbordje gaan eten. Er was keuze te over. Ananas, aardbeien, banaan, appel, appelsien, meloen, sterfruit....

       Daarna even gaan zweten in de sauna en natuurlijk een beetje "aufguss" opgegoten. Niet te veel want dan hou ik het niet meer uit. In Mainhattan is er goedgeurende olie ingedaan. Daarna onder de koude douche buiten gaan staan. De vrouwen die binnen toevallig passeerden, zag ik bedenkelijk kijken. Het was vandaag zwaar bewolkt weer en maar net 20° C. Daarna nog wat baantjes (die erg kort zijn in Mainhattan; zo kan je er snel veel trekken) gezwommen in het verwarmde zwembad.

       Na zo'n inspanning verdient een mens wat rust. Jennifer (ex-Sharks; Zuid-Afrikaanse) lag in het tweepersoonsbed in het wellnessgedeelte. Ze lag dwars in bed. Ik ben er dan maar dwars naast gaan liggen. Zo lagen we daar eventjes. Ze was niet erg spraakzaam en verdween al snel. Die moet zich zeker afgevraagd hebben wat ik naast haar in bed kwam doen. Ik ken ze al vrij lang en ben er nog nooit mee naar kamer geweest. Ergens ben ik niet meer zo voor Zuid-Afrikaanse dames; die tijd is over. Toch zag ik wel iets in haar. Hoe langer hoe meer. Dat ze normaal altijd vrolijk en goedlachs is, zal daar zeker ook mee te maken hebben. Ze is geen stunner. Zij moet er rotsvast van overtuigd geweest zijn dat ik nooit met haar zal gaan kameren. Ze had dan natuurlijk liever gezien dat iemand anders bij haar in bed was komen liggen, vermoed ik.
       Ergens in de loop van de avond stelde ik haar de vraag of ze ineens iets tegen mij had. Dat was niet het geval. Ze heeft me gewoon afgeschreven. Geen probleem, geen erg. De mooiste is ze niet, de lelijkste ook niet. Ik wil maar zeggen dat er nog andere opties te over zijn.

       Ik bleef nog maar even op het bed liggen. Lang lag ik niet alleen. Ach, ik weet dat wel, de dames denken dan dat je dringend seks nodig hebt en aan het vragen bent dat er een dame naast je zou komen liggen en gênante voorstellen begint te doen. Ik was echter gewoon wat aan het rusten. De dame die afkwam en naast me kwam liggen kon dat natuurlijk niet weten. Massage? Seks? Het was zowat het enige dat ze vroeg. Nee, ik was gewoon aan het uitrusten. Zij wist dat dus duidelijk niet.

       Intussen had ik stilaan terug een beetje honger gekregen. Het was toch weeral geleden van in mijn hotel (het ontbijt). Na twee grote muffins (een bleke en een zwarte) en twee minikoffiekoeken met wat druifjes erbij, had ik weeral een volle maag.

       Als niemand me tegenhoudt volgt dan wat “ge-uitbuik” in de HWP. Van op het droge keek een dame mij met veel pretentie aan. Dat kan ik ook, dus.... Later bleek ze best lief in de omgang met mannen. Nog een die een pik op mij heeft. Vooruit, straks schiet er hier geen enkele dame meer over die nog met mij naar kamer wil. Gelukkig kan je hier erg goed relaxen.

       Omdat ik gisteren in ROM twee goede sessies had, plande ik niet echt zo onmiddellijk al een kamergang. Zolang de dames mij dan niet attaqueren....

       Ik genoot dus nog eens van een rondje sauna. Dit keer in de aangename milde heerlijk geurende bio-kruidensauna.
       Een dame die helemaal mijn type niet was, komt vervaarlijk dicht in de buurt van de sauna en de saunadeur. Als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het wel dat een dame zomaar de deur van de sauna opent om goedendag te zeggen. Ik keek dus weg van haar maar zag vanuit mijn ooghoeken dat ze absoluut een antwoord wou op haar goedendag. Ik knikte dan maar eens vriendelijk en keek ongeïnteresseerd weer meteen weg van haar. Wat een geluk. Ze liet het hierbij.
       Ondertussen wandelden twee erg prachtige dames naar buiten. Niet enkel zowat de mooiste van de club maar ook nog eens "hete brokken" om met dit weer een sigaretje buiten te gaan roken in plaats van in de verwarmde rookkamer van Mainhattan. Langs een van de twee dames zat al gauw een man. In eerste instantie dacht ik dat de andere dame volledig mee in het gesprek was geraakt maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze voelde zich allicht het vijfde wiel aan de wagen. Ze zat dan ook voortdurend strak naar mij te kijken. Ik speelde dat spel mee. Regelmatig keek ze terug naar mij. Ze kon haar ogen precies niet van mij afhouden.
       Ondertussen had ik gezien dat ze kattenpootjes als tatoe heeft. Vorige keer schreef ik nog dat ik in het verleden geen goede ervaringen had met dames met kattenpootjes. Ik moet daar op terugkomen. Het was in World dat ik met zo een dame ging en de seks was net heel erg goed. Dat herinner ik me nu maar weer pas. Soms laat mijn geheugen mij al eens in de steek (of tracht verwarring te zaaien). In de club had ik echter nog het idee dat kattenpootervaringen niet best waren. Ik was dus verre van geneigd om haar ten dans te vragen. Daar dook dan meteen een nieuw probleem op. Na de sauna heb je afkoeling nodig. Nu het weer het nog toelaat, wou ik dat absoluut in het zwembad doen, na een koude buitendouche. Hoe zou ik voorbij haar geraken zonder dat ze mij zou uitnodigen met de bedoeling op kamer te zullen gaan met mij? Ik zag niet zo direct een adequate oplossing. Ik bleef dan maar iets langer in de bio-kruidensauna zitten. Dat ging best. Deze sauna is erg mild (ongeveer 65° C). Ik hoopte dat ze na haar sigaret direct weer naar binnen zou gaan omdat ze het toch maar te frisjes vond (ondanks de omgezwierde handdoek). Nadat haar sigaret op was, had ze niet de neiging om direct naar binnen te gaan. Ze bleef daar bij haar vriendin en die man zitten. Gelukkig is zij zo knap dat vele mannen zich sterk aangetrokken zullen voelen tot haar. Het duurde dan ook maar enkele minuutjes vooraleer er ook een¨duidelijk geïnteresseerde man naast haar ging zitten.
       Dit was mijn kans! Ik ga uit de sauna en loop haar snel voorbij. Ik gunde haar geen blik. Een beetje verwarring zaaien vind ik altijd wel leuk. Daarnet nog strak naar haar kijken en haar laten denken dat de interesse in haar erg groot is en nu dus straal voorbijlopen.
       Met mijn ooghoeken hield ik haar reactie in het oog maar had de indruk dat al haar interesse plots voor die andere man was.

       Een koude douche later en wat baantjes trekken later, loop ik door de bar om ergens comfortabel met de benen omhoog te kunnen gaan liggen. Op mijn weg, vraagt een dame in een sofa of alles goed gaat. Kortweg antwoordde ik ja en vervolgde mijn weg naar de bar. Ik had dorst. Weer viel het me zwaar dat mijn beleefdheid beter kon en vrij meteen stap ik terug op haar af. Inmiddels zat ze al terug met haar rug naar mij gekeerd. Ze verschoot zich dan ook bijna een ongeluk toen ik (voorzichtig) op haar schouder tikte en vroeg of met haar ook alles o.k. was. Op het verschieten na wel.

       Als je mij nu zou vragen welke een van de mooiste nieuwe clubs is dan zal Mainhattan in mijn top 3 staan. Als je nu zou vragen waar de mooiste dames rondlopen zal Mainhattan in mijn top 2 staan. Ik wil maar zeggen. Toch had het er vandaag alles van weg om een neukloze dag te worden. Zelf nam ik geen initiatief en de vrouwen waren vandaag zo braaf.
       Zo belandde ik dus in het dampbad.

       Tijdens het uitrusten na het dampbad kwam dan toch al vrij snel een dame bij mij zitten. Het is te zeggen: Maya. De dame met haar kattenpootjes. Ze is bijzonder maar dan ook bijzonder mooi (als ze al niet de mooiste van de klas is) en vond dat ze dat moest showen. Alle dames zaten ergens in een sofa, liepen gewoon rond of zaten op een kruk aan de bar. Zij legde haar handdoek met veel sier op het danspodium en ging daar sierlijk zitten met zo'n air van: hoe lang kunnen jullie mannen aan mij weerstaan. Naast me kijken kunnen jullie nu alvast niet meer. Inderdaad, een centraler danspodium als in Mainhattan, vind je niet snel. Laat ik mezelf vooral niet wijsmaken dat ze zo in mijn zicht ging zitten vanwege het spel dat we met mekaar speelden tijdens mijn rondje bio-kruidensauna. Ze ging wel zo zitten dat ze met haar rug naar mij zat. Eigenaardig genoeg keek ze toch al vrij snel om. Ze staarde weer even naar mij, ik naar haar. Voelde ze dan dat ik haar aan het bewonderen was vanuit mijn luie sofa in de lounge? Ze keek weg en weer naar mij. Ondertussen had ik voor mezelf al lang uitgemaakt dat ik haar bij mij in bed wou hebben. Kattenpootjes of geen kattenpootjes. Op zo'n moment kijk ik dan net weer wat anders naar haar dan toen ik in de sauna zat. We zaten nu ook veel dichter bij mekaar. Het maakt allemaal een verschil. Uiteindelijk maakten we mekaar duidelijk dat we veel te ver van mekaar zaten.
       De rest ga ik onder haar eigen draadje onderbrengen.

       In de loop van de namiddag waren er ongeveer 15 dames en ongeveer evenveel beren aanwezig. Rustig dus maar dat had ik ook wel verwacht tijdens de eerste uren dat de club open is op een zondag. Gelukkig waren er wel erg veel dames die volledig beantwoordden aan mijn smaak maar dat is altijd zo in Mainhattan. Ik weet doorgaans wel waarom ik waar naartoe trek.
       In de loop van de avond groeide het damesaantal aan tot een stuk of 35 en wat meer beren.

       Het avondeten. (Ik had wel honger na de sessie met Maya.) Het was weer erg lekker. Het heeft een periode (onder de vorige eigenaars) wat minder geweest maar nu is het weer top! Je kon kiezen tussen: vegetarisch (deze keuze is er altijd), vis (Pangasiusfilet*), varkenssteak, lauwwarm geitenkaasje in krakend jasje met andijvie in roomsaus, frieten, pasta, grote variëteit aan warme en koude groenten.
       Een dame die toch moest rechtstaan om drinken voor haar vriendin en haar te gaan halen, vroeg wat ik wilde drinken en bracht het topless bij mij aan tafel. Dat is nog eens service!

       Na het eten ben ik mij gaan nestelen met een drankje in een makkelijke sofa. Niet veel later loopt Bella voorbij en komt op mijn schoot zitten. Die had zeker haar zinnen op mij gezet. Het ging er leuk aan toe. Ze was me behoorlijk aan het proberen te verleiden. Bella... de naam zegt genoeg.
       Ineens komt Maya voorbijgewandeld. Ik zie toevallig dat ze ziet wat ik aan het uitspoken was met Bella. Ze roept dan ook op me met de woorden "darling". Ik was net wat Roemeens aan het spreken met Bella. Ze komt er bij zitten en vraagt van waar ik Roemeens ken. Of ik soms een pooier ben van de Bulgaarse dames? Ik heb haar er gewoon voor gewaarschuwd dat als er nog eens Belgische gasten op bezoek komen dat ze dan moeten uitkijken wat ze zeggen want dat ze in België Frans en Nederlands spreken en dat Roemeens aanleunt tegen het Frans. Een andere dame heeft me zo de afgelopen vier dagen even getest. Ze vroeg ineens in het Roemeens mijn naam. Ik wist tot dan niet hoe je dat in het Roemeens zou moeten zeggen maar het leunde per ongeluk wel heel erg dicht tegen het Frans aan, deze keer, dat ik niet door de mand viel. Bovendien het moment dat ze de vraag stelde, de intonatie. Ik wist dat ik juist zat.
       Maya zet wat meer druk op de ketel. Ze zag dat ik niet loste van Bella. Heel erg actief was ik nu ook weer niet met Bella. Zo vlak na het eten ga ik normaal gezien niet naar kamer. Ik hield me dus wat in met Bella. Bella voelde dat en maakte er een opmerking over. Daarop zag Maya haar kans schoon. Ze zei dat seksenfun maar één schatje heeft in de club en dat zij dat was. Bella sprong van mijn schoot en liet het koppeltje voor wat ze waard waren.
       Daarstraks op kamer had ik koude handen, neus en voeten omdat ik nog niet zo lang geleden voor onze kamersessie in het zwembadwater en onder de koude douche was geweest. Deze keer had zij koude handen, neus en voeten. Deze keer moest ik het ontgelden. Net als de eskimo's waren we neuze-neuze aan het doen. Ik wou van haar weten of haar voeten inderdaad kou hadden. Daarvoor wou ik eventjes haar schoenen uit doen en (niet voelen) maar beginnen kittelen maar ik had pech. Ze had schoenen aan die met gespen toegehouden werden. Het kon dus allemaal niet eventjes snel gebeuren. Ik zei haar dat ze geluk had want dat als ik haar schoen maar even snel gewoon had uit te trekken dat ik ze doodgekieteld had.
       Ze heeft me behoorlijk liggen verleiden. Ik speelde het spel mee maar zag geen reden om met haar een tweede keer op kamer te gaan en bovendien had ik ook voor haar nog maar net gegeten. Pas wanneer ze helemaal twijfelde over mijn bedoelingen vroeg ze of ik dan niet op kamer wou gaan met haar. Ik liet haar weten dat het een njet zou worden. Zo professioneel als zij daarstraks was (niet negatief bedoeld), zo professioneel was ik dan nu weer. Eigenlijk had ik ze wat ver laten gaan om dan nee te zeggen maar alles gewikt en gewogen kon het nu wel. Ze nam het ook sportief op.

       Ik heb nog wat rondgekeken en genoten van al het schouwtoneel en ben dan erg gelukkig weer naar mijn hotel vertrokken .       * pangasius
       http://www.demorgen.be/dm/nl/5381/Be...vriesvak.dhtml
       Voor één keer kan het geen kwaad natuurlijk. Je zou dan natuurlijk denken dat zo'n vissoort niet in restaurants op de menukaart prijkt maar dan heb je het mis. Gisteren nog naar een klasserestaurant geweest en daar stond hij ook op de menukaart.

       Commentaar


       • #8
        Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45

        Is er wat veranderd in Mainhattan tegenover vorig jaar? Nee, niet echt. Wie van lekker eten houdt moet wel bedenken dat het ontbijt nu heel gewoontjes is geworden. Je komt dus tot 13:00 goedkoper binnen maar je eet ook een goedkoper ontbijt. Op is trouwens op. Enkel op zondag is er een uitgebreid heerlijk ontbijt.
        De tuin is ook verfraaid. Meer zit- en knuffelmeubeltjes. De doorgang van de douches naar de bar is dichtgetimmerd.

        In de gang aan het restaurant houdt een blonde dame (niet echt mijn type) me tegen. Ze pakt me vast en omarmd me. Ik deed natuurlijk hetzelfde maar zij begon direct over kamer. Toen ze merkte dat ik niet van plan was om met haar te gaan kameren, liet ze me meteen los en liet me mijn weg vervolgen. Ik had nu even zin in een hete chocomelk. Die is trouwens erg lekker in de self bar. De warme choco van de machine in de hoofdbar is minder lekker (naar mijn smaak). Minder zoet.

        Terwijl ik m'n voeten aan het afdrogen was, klaar om in de sauna te gaan, komt Simona naast me zitten. Weer word ik lief vastgepakt. We geraken aan de babbel. Ze wil me kusjes geven maar (je gelooft het nooit) ik wil niet. Terwijl ze kusjes probeerde te geven, keek ze al in het rond. Blijkbaar vond ze van zichzelf dat ze met tien minuten al ruimschoots over haar gebruikelijke pre sale tijd zat. Ik bleef bij mijn saunagang. Ze liep weg en had later op de dag de meeste moeite om nog naar mij te kunnen lachen. Dat is echter mijn minste zorg. Concurrentie genoeg. Volgens insiders schijnt ze niet de beste te zijn. Kan ook niet anders. Ze maakt de kapitale GFE-fout om al te scannen naar nieuwe prooien terwijl ze nog bij een man zit te pre salen.

        Na de sauna werd ik verrast door Carla. Ook zij kreeg me niet op kamer. Ze begon al snel over een goede massage. Oeps, staat in het GFE-lijstje als rood flikkerlicht. Ik antwoordde haar dat ik niet op kamer ga om een goede massage te krijgen maar om goede seks te hebben. Ze was nogal mondig en zei dat ik het alle twee zou krijgen. Toch maar bedankt voor het aanbod.

        Wat later komt Laura bij me. Een leuk gesprekje en dan naar kamer, zonder veel gedoe. Haar kende ik dan ook al en zij beantwoordt perfect aan mijn wensen op kamer. Ze is open, laat veel gebeuren en gaat in alles gewillig mee op.

        Natuurlijk ook genoten van het zwembad dat lekker verwarmd is en de heerlijke BBQ. De drijfband in het zwembad is wel wat groot. Bijna zo groot als het zwembad zelf, bij manier van spreken. De overige wellness in Mainhattan blijft super. Alles mooi en modern en goed op temperatuur. Zowel het dampbad, de Finse sauna als de bio-sauna.

        Simona, ja Simona, ze komt nog eens polsen. Blijkbaar vergeten hoe slecht ik was en hoeveel tijd ik van haar had ingepikt in de loop van de middag. Ze was lief, heel lief. Ze vond dat ik koud had en ze kwam met haar warme mooie body dicht tegen me aan gekropen. Ik kwam net uit het zwembad. Ondanks dat ze doorgaat als mindere dame, kreeg ik het warm van haar. Ik kende haar naam nog, zij was mijn naam al vergeten. Is dat ook een slecht GFE-teken dan? Vermits de BBQ al om drie uur in de namiddag gestart was, had ik weer honger en hield ik het erbij dat ik eerst wat wou gaan eten in het restaurant. Geen BBQ meer want daar stoppen ze mee omstreeks half tien. Dan is er terug gewoon (en vegetarisch, is normaal in Mainhattan) eten in het restaurant.
        In het restaurant nog met twee dames gegiecheld. Da's dan zeker die halve vrouw in me. Het is wel erg moeilijk om niet een beetje te lachen als je een bepaalde man ineens in de gaten begint te krijgen. De twee dames zaten samen aan een tafeltje in het restaurant en begonnen ineens te giechelen en zeiden wat tegen mekaar. Ik keek naar waar zij keken en zag een man eten. Ik wist meteen waarom die twee dames zo aan het giechelen waren en ik kon mijn lach ook niet bedrukken. De dames zagen dat en zagen ook dat ik door had waarom zij zo veel pret hadden. Dat vonden ze leuk. Er zat namelijk een man (uit een gesticht?) in het restaurant die wel heel eigenaardig deed. Hij had een serieus opgetorend bord met tomaten, hij zocht met vork precies naar visjes in zijn bord, garnalen moesten nog in vier gesneden worden met knipperende ogen, lang loeren in een leeg bord, ineens zo stijf als een stambeeld zitten, randje vastpakken van het bord en met een vies gezicht het afruimen, raar tappen en rechtstaand in het midden van het restaurant minutenlang loeren in zijn cola.

        Na het avondeten had ik geen zin meer om nog op kamer te gaan. Ik dacht redelijk veilig te zitten op een kruk aan de bar maar dat was niet het geval. Meestal laten ze je beter gerust op een kruk aan de bar dan alleen zittend in een sofa.

        De DJ speelde erg goede muziek en mixte constant en perfect. (Behalve op maandag) zijn er altijd meer dan voldoende dames aanwezig. Het varieert wat van dag tot dag maar het damesaantal schommelt van ongeveer 35 tot 55. De optik zit zeker en vast erg goed, tenzij je op mollig en ouder valt. Nog nergens zag ik in verhouding zoveel bodybuilders in een club als in Mainhattan. Ook erg veel Italiaanse en jongere mannen. De vrouwen kunnen er maar goed mee zijn. Op weekends staat de muziek nog steeds niet te luid.

        Een dame kwam even polsen aan de bar of ik nog zin had om leuke seks met haar te beleven. Eigenlijk had ik dus geen zin meer na mijn meerdaagse Frankfurt, waar dit de laatste dag van was. Ik zei haar dat ook zo en ze was meteen weer weg. Pre sales tijd: 1,5 minuut.

        Dan, dan komt Kristina bij me zitten, naast me op een kruk. Kristina, da's weer een verhaal binnen een verhaal.
        Ze komt dus naast me zitten. Echt een knappe vrouw! Wat ben ik daar echter mee als GFE-er als... (zie lijstje)? Voor ze bij me kwam zitten, zat ze de aandacht te trekken van alle mannen op de verhoogde dansvloer. Een beetje wulps bewegen. Je kent dat wel. Een andere man zat daar op een kruk en zat voortdurend met zijn gezicht bijna in de poes van Kristina. Ik zou bezwijken maar hij duidelijk niet. Waarom trouwens zit zo'n een knappe dame lang alleen? Ik maak met opzet oogcontact met haar. Eerst doet ze of ze heeft het niet gezien. Ik herhaal en blijf haar aanstaren. Ze kijkt naar haar vriendinnen en zegt wat. Dan komt ze op me af. Wat zou ze gezegd hebben? Misschien dat ik als een verliefde sukkel op haar was aan het geilen en ze me eens snel ging inpakken? Doet er niet zo toe.
        We beginnen onze babbel met wat traditionele vraagjes. Een grote cliché om mee te beginnen dus. Omdat ze zo opvallend deed aan de danspaal, was ik gealarmeerd. Meestal zijn de dames die erg opvallend doen in de bar (overacting) niet zo vol leven op kamer.
        Het gesprek was dus zeker niet direct zo geweldig te noemen (geen directe klik). Als het al moet beginnen met die traditionele vraagjes. Er valt zelfs een stilte. Daarop zegt ze dat als ik niet met haar wil praten, het ook moet zeggen. Waarom zou ik met haar niet willen praten? Ineens ontstaat toch een grappig gesprekje. Dit ondanks dat ik haar had gezegd dat ik misschien een beetje mee was en eigenlijk nog maar wat pauzeerde op de kruk aan de bar met een drankje. Ik zei haar ook nog dat ze dus gerust mocht weglopen, nu ze wist dat ik aan het pauzeren was. Dat deed ze dus niet. Wou ze zichzelf niet laten kennen misschien? We small talkten nog wat verder. Het was vermakelijk en dat werd het nog meer (voor mij dan toch). Even polsen natuurlijk. Het moment was aangebroken. Zelfs voor mij mocht er een einde komen aan de pre sales. Ze was knap, heel erg knap dus tot hier geen probleem. Ik wil wel gaan kameren en mijn moeheid even opzij zetten. Even polsen dus want ik weet op seksueel vlak van haar nog niets. Nog geen aanrakingen (of praktisch niet, enkel haar hand even tussen mijn benen) en nog geen kusje. Ik kan nog niet beginnen polsen. Het lijkt wel of zij begint te polsen achter mijn ik. (Dan heeft ze nog veel werk, kan zij dat weten). Ze vraagt of ik een gentle man ben. Ik antwoord haar dat ik net genoeg gentle man ben. Daar zeker niet in overdrijven. Ze zegt dat ze van gentle mans houdt. Wat bedoelt ze daar nou mee? Toch niet mannen die op kamer graag lang blijven maar enkel om te praten en champagne te drinken? Ze ondervraagt me verder. Da's eens in de andere richting. Ze vraagt wat ik graag doe op kamer. (Heb je even een halfuurtje Kristina?) Ik hou het met opzet heel vaag, in de hoop eindelijk mijn vragen op haar af te kunnen vuren en laat haar weten dat ik normale seks verkies. (Da's niet helemaal waar, maar goed.) Eindelijk is het dan mijn buurt. Ik vraag haar niet wat zij graag doet op kamer maar vraag haar wat ze niet wil op kamer. Ze antwoordt open en eerlijk. Ze wil niet tongzoenen en ze wil niet dat je haar likt. Ze voegt er nog netjes aan toe dat ze wel wil kussen. Op de mond, op mijn hele lichaam maar niet de tong erbij. Meteen antwoord ik haar even eerlijk dat het zo niet zal lukken. Ik hou niet van beperkingen, zeker niet als het om gewone normale seksuele handelingen gaat. Ik neem aan dat niet alle dames anaal willen doen, dat versta ik wel. Ik zei dat ik GFE wil en dat tongzoenen daar dan zeker bijhoort. GFE verstaat ze niet. Ik heb haar dat heel bondig uitgelegd. Daardoor ontstaan er weer een boel leuke small talks maar ineens begint ze toch weer over seks. Je zit in een seksclub of niet natuurlijk. Ik had nochtans al gezegd dat dat hoofdstuk met haar voor mij afgesloten was. We passen nu eenmaal niet bij mekaar voor wat seks betreft. Ineens kon tongzoenen en likken wel. Hallo!!?? Spookt het hier, hoor ik soms stemmen? Eerst vroeg ze me nog of ik zo graag lik. Ik lik graag als er een goede klik is, als de rest op kamer vlekkeloos verloopt, als ze er wat kan in opgaan, als ze er nat van wordt.... Er valt even een stilte. Kijk, als likken al niet mag, zal vingeren zeker niet mogen en ik foefel net zo graag aan die muisjes. Eigenlijk best een leuke griet, mooi om naar te kijken, leuk om onnozel mee te doen in de bar. Waarom mocht er eigenlijk niet gelikt worden? Omdat ze veel te gevoelig aan haar clitoris was, zei ze me. Ze zal wel wat kittelig geweest zijn zeker. Nog zoiets dat ik niet graag hoor bij de seks. Maar goed, het kon dus ineens wel. Bestaat er een middeltje tegen kittelen? Geld misschien? Ja, inderdaad. Tongzoenen en likken mag tegen meerprijs. Dada! Ze verklaart haar nader en zegt dat alle dames in deze club voor € 50 enkel PZC en NMC. Laura liep toevallig aan de andere kant van de bar voorbij. Ik wijs er haar fijntjes op dat onder andere die dame heel wat meer in haar pakket heeft zitten voor € 150. Ze kijkt even heel raar naar me en zegt dan dat die dus ook niet alles doet voor € 50. Daarop antwoord ik haar doodleuk dat dat wel het geval is maar dat als de seks niet vol beperkingen zit, spontaan en leuk, geil en opwindend, zonder te veel taboes is, dat ik dan met een halfuurtje kameren niet toekom. Hierop antwoordde onze Kristina dan weer dat als ik langer dan 30 minuten op kamer blijf met haar, tongzoenen en likken ook geen probleem is. Ik neem haar nog een lief vast en laat haar weten dat voor mij de start wel heel erg vals was. Ik zei haar nog dat ik lief ben maar niet zot (er staat niet stomkop op mijn voorhoofd) en weet wat ik wil. Dat had ze intussen wel begrepen, zei ze. Ze zegt dan maar dat ze even gaat bellen en dan weer zal terugkomen. Hallo!!?? Wil die nog langer tijd verliezen bij mij? Vrouwen zijn onbegrijpbaar maar sommige nog meer dan anderen.
        Ze komt na even de bar weer binnen, loopt me gewoon voorbij en gaat weer pronken op het verhoogde danspodium. Ik kijk naar haar en doe een kom-gebaar. Ik mag haar erotisch aanraken en zeg haar dat ze liegt. Ook dat nog. Ze vindt het nog grappig ook (is echt wel een leuke dame hoor) en blijft nog wat bij me staan. Daarna loopt ze toch weer weg. Voor meer dan buitenskamers zot doen passen we toch niet bij mekaar .

        Commentaar


        • #9
         FKK Mainhattan Frankfurt (uitstekend)

         Afgelopen zondag was ik voor zaken in Frankfurt, waarbij ik toch de tijd vond om de exclusieve sekssauna FKK Mainhattan te bezoeken. Exclusief was het zeker: meer dan 60% van de bezoekers die dag waren Amerikanen en Japanners, die in Frankfurt bij grote internationale bedrijven werken, dus mannen met een volle beurs. Het gemiddelde niveau van de dames was dan ook zeer, zeer hoog. Daarbij vergelijk ik dan met andere FKK’s die ik tot nu toe in Duitsland heb bezocht. Het entreebedrag was ook wat hoger: € 60,-, terwijl en ieder halfuurtje met een dame op de kamer € 50,- bedroeg (voor een heel uur € 100,-).
         Enfin, ik geloof niet dat ik eerder in mijn leven in korte tijd seksueel zo actief ben geweest. Eerst ging naar een kamer met een lieve, bloedmooie Roemeense, daarna achtereenvolgens met een lange Spaans/Duitse schone, een prachtige statige Hongaarse met lang zwart haar, een blonde Roemeense en als klap op de vuurpijl een waanzinnig mooie Khazakstaanse jongedame die zo leek te zijn weggelopen van een fotoshoot voor de Playboy, ik overdrijf beslist niet. Na deze sessies was in mijn lijf echt geen enkele drop sperma meer over en besloot ik, vol van zoete erotische herinneringen, de thuisreis te aanvaarden. Iedere liefhebber van dit soort sauna’s kan ik deze plek aanbevelen.

         Commentaar


         • #10
          Geen lolita's.

          Tref ik daar toch niet een look a like van Nienke in YY zeker. Niet zo direct qua uiterlijk maar wel qua vriendelijkheid. Ik toon mijn Silver card en ze antwoordt meteen hoe het mogelijk is dat ik in godsnaam die kaart nog in mijn bezit heb. Nee, ik zal € 200 wegsmijten. Ik had nog twee van die kaarten. Eentje bleek al vol. Je kan dat zelf niet zien. Toen kreeg ze al helemaal de webben. Toen haalde ik de andere boven. Ik had haar dag weeral helemaal verbrod, vrees ik.

          Het was weeral van de zomer geleden dat ik daar nog was. Eigenlijk kom ik daar maar zelden in de winterperiode omdat je dan niet van het prachtige buitengedeelte kan genieten en er andere clubs zijn waar geen (noemenswaardig) buitengedeelte aan is. Die bezoek ik dan liever in de winter.
          Mainhattan blijft toch een van de beste clubs als het op wellness aankomt. Een HWP, een kruidensauna, een Finse sauna, een stoombad, rustruimte, ligbedden, ijskoude waterafkoeling, knappe Thaise masseuse....
          Nieuw is dat de dames niet meer mogen jagen in het wellnessgedeelte. Het wellnessgedeelte is van de lounge afgesloten door een automatische glazen deur (zoals in YY). In het wellnessgedeelte komen de dames dus niet meer. Enkel nog maar om naar de kamers te gaan, naar het toilet of voor een massage. Het is wel grappig om te zien. Vroeger liepen de dames continue in en uit het wellnessgedeelte, kwamen ze niet enkel achterlangs de ligzetels gelopen maar ook er voor en kwamen ze zich showen ter hoogte van de HWP. Showen en wat uitdagen.

          Allicht mede door de periode van het jaar, begon het zaterdag erg rustig. De eerste uren schat ik dat er ongeveer 20 dames waren en ongeveer 30 heren. In de avond was het drukker. Best nog veel volk, dames en heren, nog veel ambiance, voor deze periode van het jaar. Het aantal vrouwen groeide aan tot ongeveer 40. Een stuk meer mannen.

          De dames die aanwezig waren, waren stuk voor stuk mooie dames. Toch was er geen enkele dame die compleet mijn type was. Dat lag gewoon aan het feit dat er eigenlijk geen lolita's waren. Vele jonge slanke vrouwen die ofwel te groot waren voor mij, ofwel slank maar ook geen borsten (A-cup) ofwel geen geaccentueerde heupen maar slank (plat zoals ik dat noem). Ik bedoel weinig borsten, geen strak kontje en weinig heupen. Het zijn nochtans de types waar veel mannen erg graag mee gaan. Ik weet dat. ' s Avonds waren er enkele lolita's.

          De kerstversiering mocht er wezen. Vooral de buitentuin was mooi versierd. Overal lichtjes, kerstallen verlicht, bomen met lichtjes, hagen vol met lichtjes. Prachtig kersttafereel.

          Het eten, ik weet het nog goed dat dat heel erg lekker en uitgebreid was, de eerste maanden dat Mainhattan open was. De zondagbrunch is nu nog steeds erg uitgebreid en lekker. De gewone maaltijden zijn lekker maar eenvoudig. De kerststronk was lekker en niet te vergeten, de chocolademelk van de machine is ook erg lekker.

          Ik was nog maar net binnen en een dame vraagt mij al direct om met haar ergens te gaan zitten. Ik heb daarvoor meteen bedankt. Daarna had ik een grappig gesprek met een dame aan de bar. Nog wat later komt een dame naar mij aan de bar. Ze kijkt eens diep lang en verleidelijk in mijn ogen en showt haar prachtige borsten en vraagt dan of het o.k. is. Wat o.k.? Of ik met haar naar kamer wou gaan. Toen ik nee zei, zei ze dat ik een sterke man was. Ik begrijp iets niet. Andersom zou ik het gewoon maar zwak vinden. Misschien kabbelde de melk alleen bij mij? De volgende dame. Ze probeert me ook op kamer te pushen. Toen ik negatief antwoordde en haar vertelde dat ik misschien straks met haar naar kamer zou gaan, zei ze dat dat geen goed idee was omdat straks alle kamers bezet zijn. Ik maakte haar meteen duidelijk dat ik niet de eerste keer in Mainhattan kwam en zei dat het niet zo'n vaart loopt met de kamers in Mainhattan en dat nu alle dames naar de eenvoudige kamers beneden gaan en dat straks vele dames ook naar boven gaan omdat er straks niet meer te kiezen valt maar de kamer die vrij is, genomen dient te worden. Ik zei haar dat ik dus straks met wat geluk de VIP kamers kan nemen zonder er voor te moeten bijbetalen. Ze lachte eens en snapte dat ik goed weet hoe de vork in de steel zit, daar in Mainhattan.

          Overdag speelden ze voornamelijk rap-achtige muziek. Niet zo mijn ding maar de muziek stond op achtergrond volume en overdag was ik toch meer in het wellnessgedeelte waar je de muziek (praktisch) niet hoort. 's Avonds was er een DJ. Die speelde goede muziek en het volume stond niet te hard.

          Omdat ik maandag weer een dagje Mainhattan had gepland, ben ik 's avonds niet te laat gebleven. Morgen wou ik immers vroeg in The Palace zijn ook omdat ik daar niet vaak kom. Vermits er vandaag zo goed als geen lolita's aanwezig waren, kwamen toch maar steeds vrouwen op mij af die ik niet perse wou. De paar lolita's die aanwezig waren, zag ik ook niet meer. Allicht zwaar volgeboekt. Dit is niet de gewoonte bij Mainhattan maar door de kerstperiode zullen ze al blij geweest zijn dat er toch nog voldoende dames, overigens wel mooie, aanwezig waren. De knapste voor mij zag ik overdag af en toe telkens enkele seconden en ze was altijd druk bezig en bezet. Pfff....

          Ik zal morgen in The Palace flink mijn best doen omdat ik vrees dat het hier in Mainhatten maandag er rustig zal zijn. Nog meer dames die vertrokken zullen zijn en Mainhatten de dag nadien gesloten en dus zullen de dames al vroeg beginnen uitbollen. Denk ik zo maar. Straks moet ik nog tot dinsdag op mijn kin kloppen, tot in Sharks. Nee hè, dat kan niet zijn. Nu ja, gefrustreerd zal ik er niet door geraken. Daar moeten ze vroeger voor opstaan.

          Kleine anekdote nog. Ik stond op de tram te wachten en een knappe jonge vrouw (rond de 35) kwam daar ook aan met haar kindje in de kinderwagen en haar ronduit dikke (letterlijk) vriend. Die vriend was dan nog eens aan het roepen ook naar haar. Net toen ik dacht dat die beter met mij af zou zijn, lachte ze eens verleidelijk toen haar vriend de andere kant opkeek. Even terug gelachen en verder niets begonnen. Ik denk niet dat die vriend dat zou geapprecieerd hebben.

          Ondertussen geraken we gewend aan de regen, de druiligere regen. Regen 's morgens, regen 's middags, regen 's avonds, regen 's nachts, regen allicht ook morgen.

          Commentaar


          • #11
           Mainhattan de dag voor sluiting, de dag voor oudejaarsavond.

           Vandaag heel erg vriendelijk ontvangen door een andere theke. Ze maakte helemaal geen probleem over mijn kaart van afgelopen zomer.

           Qua vrouwen viel het vandaag nog reuze mee. Over de gehele dag gezien, waren er gemiddeld 30 dames aanwezig. De eerste uren weinig mannen, 's avonds was het nog behoorlijk druk met mannen. Tegen al mijn verwachtingen in. De dames van eergisteren waren ook bijna allemaal vandaag present. Voor mij trad dus weer hetzelfde fenomeen op dat er eigenlijk weer geen lolita's aanwezig waren maar op zich wel erg mooie vrouwen. We zien nog wel. Gisteren een dominante sessie (erg goed) en een super GFE-sessie van een uur gehad in The Palace. Morgen big party in Sharks met meer dan 100 knappe vrouwen. De lakens delen moet vandaag niet perse. Laten we met die gedachte de dag beginnen en zien wat er eventueel nog uit de bus komt.

           Terwijl de dag wat voortkabbelt kan ik je nog wat algemene tips meegeven. In Mainhattan wisselt het avondbuffet ongeveer om de drie uur. Als je dus de eerste ronde het eten niet zo heel lekker vindt, kan je even wachten en kijken wat de tweede ronde schaft. Ik deed dat maandag ook en gelukkig maar.
           Over de chocomelk kan ik nog kwijt, voor wie het interesseert, dat de chocomelk uit de machine aan de bar bij de lounge lekkerder is (minder sterk, minder zoet) maar eigenlijk net iets te weinig warm uit de machine komt. Die uit de machine in het restaurant is heter maar straffer en minder zoet. Voor alles is een oplossing en die vond ik. Men neme eerst een kleine tas en drukke dan op cappuccino. De kleine tas zet je pas op de machine als het beetje water dat uit de machine komt melk wordt. Het laatste beetje melk laat je ook in de machine lekken. Dan doe je de melk in een grote tas en druk je op de knop chocolademelk. Nu heb je hete en hele lekkere chocolademelk. Dat de dames werkelijk alles zien, omdat ze weinig anders om handen hebben, was ook hier weer duidelijk. Ineens hoor ik een dame tegen haar collega iets zeggen dat zoveel wou zeggen (Roemeens) als: wat is dien aan het doen? Ze verschoten natuurlijk toen ik liet blijken dat ik het had verstaan. Het leunde zo dicht tegen het Frans aan.
           Nog een kleine tip voor wie niet graag trappen loopt. Als je van de bar naar het restaurant wandelt, loop je beter door de kleedkamers dicht bij het restaurant en de kino. Zo spaar je enkele trapjes.

           Ook vandaag hield ik het vooral bij wellnessen. Tot in de latere avond na het eten in de lounge. De volgende momenten had het er alles van dat ik met twee dames op kamer zou gaan.

           Een blonde mooie vrouw komt vlak bij me in de buurt zitten. Niet naast me maar in de sofa achter me, die aanleunt aan de sofa waar ik inzat. Ik legde contact met haar. De aanleiding was dat zij ook gezien had wat ik gezien had. Er kwamen twee Chinezen binnen. Ze gingen in een sofa zitten en twee vrouwen komen er onmiddellijk bij zitten. De ene Chinees was, zoals de meeste Chinezen, heel zwak en wou direct mee op kamer gaan. De andere Chinees komt echter tussen en aan de gebaren en de uitdrukking enzovoort op zijn gezicht (en de reactie van die andere Chinees) kon je verstaan dat hij zijn vriend duidelijk maakte dat hij zo snel niet op kamer mag gaan. De dame moet tijd voor je maken. Uiteindelijk ving de dame dus toch bot. Hij ging dan maar niet meer met haar. De andere dame bij de andere Chinees liep dan samen met haar collega gefrustreerd weg. Ik vertelde de blonde dame wat zich afspeelde. Ze moest eens lachen. We beginnen wat te praten. Ineens komt een Italiaan naast haar zitten en de blonde gaat in op de man zijn vragen. De Italiaan ging dan wat later weer weg en ging niet met haar op kamer. De blonde was wel al dicht tegen hem aan gaan liggen en zo. Verbouwereerd komt ze bij mij zitten. Ik vraag haar wat ze wil. Ze wou duidelijk verder gaan, daar waar ze het net zelf had onderbroken. Ik heb aan haar verstand gebracht dat ik niet de persoon ben die zulke handelingen tof vind. Ze kon dus niet anders dan maar weer op zoek te gaan naar een nieuwe klant. Poging 1 dus fout gelopen.

           Een andere blonde (eigenlijk heb ik het daar al niet zo mee) komt in mijn buurt rondhangen. Lieve uitdrukking in haar gezicht, A-cup, slank-plat. Zelf zou ik haar normaal niet uitkiezen. Nu was ze wat met haar handdoek aan het zwaaien. Ze wou hem op een bepaalde manier op die leuningen van beide sofa's leggen maar de handdoeken kwamen nog niet zo snel te liggen zoals zij het wou. Nog eens opplooien. Ik doe teken dat ze hem maar gewoon helemaal uitspreid en er op gaat liggen, languit. Ze komt bij me in de sofa zitten. Ik zei haar meteen wat eigenlijk mijn bedoeling was maar dat wou ze niet doen. Dat vond ze een beetje... ja, eu... allé, zie je mij hier zo al liggen. Waarschijnlijk had ze ook wat problemen met het feit dat ze niet goed wist wat ik dan allemaal zou doen, zo en public. Eerst probeerde ze het af te wimpelen door te zeggen dat de leuningen te smal waren maar ze moest wel wat anders zeggen toen ik antwoordde dat dat niet het probleem kon zijn omdat zij ook smal was. Zo begon het dus tussen ons twee. Zeer stilletjes aan wordt het leuker en leuker tussen ons. Nog niet om van een geweldige klik te spreken, dat niet. Eerst zitten we gewoon naast mekaar, daarna pakt ze mijn hand vast en zitten we daar een tijdje hand in hand. Op een gegeven moment vond ik het zo lang duren en zo stom dat ik zei dat het net was alsof twee 15-jarige hier zitten en hun eerste seksuele contacten hebben. Ze vindt het grappig maar laat mijn hand niet los. Met nog wat flauwe en stomme grapjes kon ze hartelijk lachen. Er ontstaat echter geen spontane dame, laat staan een losbol. Vooraleer ze bij me kwam zitten, was ik nog even met mijn gedachten bij Isabel van The Palace maar die was ik intussen al lang vergeten. Ik werd bijna verliefd op deze plat-slanke dame als ik in haar ogen keek. We zitten nu al dik een kwartier samen in de sofa. Dat is erg lang voor pre sales in Mainhattan. Je merkt dat madam de kamervraag zou willen stellen. Ze komt tegen me aan liggen. Ze legt haar hoofd tegen mijn hoofd. Ik omarm haar. Ze legt haar hand op mijn buik en verdwijnt met haar hand onder mijn handdoek. Ze speelt wat met mijn lul en natuurlijk wordt die stijf. Ze hief mijn handdoek op zodat de dame over ons ook eens naar mijn half stijve lul kon kijken. Toen ze haar handen weer van mijn lul nam, ebde de stijfheid toch weer snel weg. Er sloegen geen vonken over. Nu stelde ze de kamervraag. Ze zal gevonden hebben dat het na haar actie van daarnet nu wel kon. Omdat ik veel liever met een losbol op kamer ga dan met een pop en omdat ze niet zo spontaan was, vraag ik haar waarmee ze mij op kamer dan zou willen (kunnen) plezieren. Daarop vraagt zij wat ik wil horen. Moet ik nu al mijn eigen vragen gaan beantwoorden? Hallo! Ze vond het een vervelende vraag. Daarom draaide ze maar wat rond de pot. Dan komen er bij mij natuurlijk nog meer voelsprieten recht te staan. Mijn antwoord was, wat dacht je ook anders, ludiek. PZC, NMC (paar standjes), klaar en weg. Ze voelt wel dat er iets niet helemaal klopt. Ze vult aan. FT, hmmm. Ik zei dat ik daar geen kick van krijg. Spuiten op het lichaam, tussen de borsten dan, vraagt ze nog. Buiten het condoom spuiten, kost ook extra in Frankfurt. Mijn zin om met haar dan toch te gaan, verdween zienderogen. Ik dacht al: weer zo een dame die je maar weinig plezier geeft als je enkel dingen wil doen op kamer die in de basisprijs inbegrepen zit. Ik sleur ze er nog wat door en vul aan met of ze dan graag anaal doet. Na nog eens goed voelen aan mijn lul, antwoordt ze ja. In haar hoofd zag ze al vele dollartekens, denk ik. FT (€ 50 extra, spuiten buiten het condoom € 25 extra, anaal € 100 extra, dat kan niet allemaal binnen het halfuur dus een uur, weer € 50 meer). Er komt een collega van haar op de leuning achter ons zitten. Ze vraagt of ik ze aantrekkelijk vind. Ze was mooi ja. Dan vraagt ze of ik soms graag een trio zou willen doen. Hopla weer een vijftig euro of meer (lesbisch act) cashen. Ik voelde mij een gokmachine worden. Ik zei haar dat ik niet geïnteresseerd was in een trio. Ze wou dus dolgraag met mij op kamer maar vooral dolgraag dingen doen die haar rijk maken. Dat soort moet ik niet. De kamervraag dan maar weer. Of ze nu hoegenaamd nog wel wist wat er dan zou gaan gebeuren? Ik denk het niet meer. Ik had ze wel graag dicht bij mij en draaide nu zelf wat rond de pot. Nu we hier dan toch al een sessie lang zaten, stak het niet meer op wat minuten zeker? Ik zei haar dat ik er nog even wil over nadenken bij een drankje. Ze gaat akkoord. Zij gaat dan ondertussen een sigaret roken in het rokersgedeelte. Ze zal na haar sigaret terugkomen en verlangt dan een ja of nee van mij te horen. Ze zei eerst nog dat je op kamer moet nadenken. Nu verstond ik haar helemaal niet meer. Ik zei haar dat ik op kamer net niet wil denken want dat dat mijn libido nefast beïnvloed.
           Ik ga terug zitten met mijn drankje. Zij is nog aan het roken. Een dame komt op het danspodium en begint op Roemeense muziek te dansen met zo'n rokje met belletjes. Ondertussen komt madam van het rokersgedeelte terug en komt weer bij me zitten maar niet zo close meer. Ze laat me nog naar de buikdansact kijken. Ze laat me ook nog mijn drankje opdrinken. We praatten nog wat. Ik neem mijn laatste slok en voor haar was dat het startschot om te vragen of het ja of nee zou worden. Hier kwam ik dan weer met mijn vraag. De vraag of ze tongzoent. Een kus (laat staan tongzoen) had ik van haar nog niet gekregen. Lief doen genoeg. Haar antwoord doet me zonder twijfelen een definitief kort antwoord formuleren: nee. Ze antwoordde dat tongzoenen mogelijk was. Wat is dat nu weer voor een antwoord? Ik verstond het antwoord als dat het mogelijk is al je extra betaalt. Dat zint me niet. Verkeerde antwoord dus. De gong! (Waar is de tijd: http://www.imdb.com/title/tt0385418/ ). Ze vraagt dan nog of ik haar niet leuk vind. Ze was in de war, toch wel een beetje. Het was allemaal wat te gecompliceerd voor deze blonde 19-jarige jonge meid. Ik zei dat dat niet het probleem was maar dat onze seksuele wensen veel te ver uit mekaar liggen. Ze was maar even in de war. Ik zei haar nog dat het mijn intuïtie was en dat ik wel weet dat intuïtie bij mannen minder goed is dan bij vrouwen. Ze blijft nog wat zitten, we praten nog wat. Intussen duurde de sessie al bijna een uur. Ach, zo druk was het niet in Mainhattan vandaag. Ik dacht dat dat de reden was dat ze zo lang bij me bleef zitten maar als ik haar mag geloven vond ze het leuk en interessant bij mij en vond ze dat ik een interessant persoon was. Ze relativeert misschien een beetje. Ze loopt dan weg. Ik krijg een kusje op mijn wang.

           Commentaar


           • #12
            Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45

            De clubervaring vorige maandag (is sowieso een rustige dag, overal) was zoals ik dat gewend ben van Mainhattan.

            - Vele mooie dames. Uiteraard minder in aantal dan op een vrijdagavond maar de verhouding dames-heren was erg goed. Ik schat zo ongeveer 35 dames. De eerste uren minder heren dan dames, 's avonds meer heren dan dames maar de heren niet in overtal.
            - In de wellnessarea blijft het animeerverbod gelden. Ik hoorde het toevallig trouwens ook zeggen door de theke tegen een nieuwe dame. In de bar/lounge komen de dames zich wel regelmatig voorstellen. Ze komen bij je zitten en trachten je met hen op kamer te verleiden. Geheel vrijblijvend en zeker niet opdringerig.
            - Het eten was weer erg lekker.
            - De wellness is nog steeds perfect. Alle sauna's aangenaam en erg goed op temperatuur. De Finse sauna heel heet, de kruidensauna mild en heerlijk geurend. Het stoombad ook op ideale temperatuur. De HWP daar valt wel wat op te zeggen. Het lijkt wel of ze die 's nachts ook afzetten. Die is de eerste uren dat de club open is altijd vrij fris en in de loop van de avond aangenaam warm. Het is maar een weetje. In de Finse sauna is opgieten toegelaten en staat er altijd heerlijke geurende parfum klaar.
            - Vanaf 01/05/14 wordt het zwembad verwarmd. Voor de rest is de tuin al zomerklaar. Ik had geluk, het was mooi weer dus zalig kunnen genieten in de tuin.
            - Het personeel is er erg vriendelijk.
            - Goede muziekkeuze en niet te luid.
            - Mooie paaldansact gezien.
            - Het blijft een zalige club om te vertoeven. Zeker in de avonduren met al die gekleurde verlichting in de tuin en het cabardouche-rode licht in de bar/lounge; het geeft een boost aan de erotische uitstraling van de club. Op warme zomeravonden des te meer. De airco in de bar is daarbij erg welgekomen.
            - Dat de club rookvrij is (op een rookkamer na), blijft voor mij een pluspunt.
            - De club is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
            - Momenteel loopt er een dame rond met wel een erg opvallend kapsel. Het stoot me tegelijk af en tegelijk straalt ze er geilheid mee uit. De dame in kwestie heeft zwart haar dat aan de linkerzijde bijna tot op de grond hangt (bij manier van spreken) en aan de rechterzijde is ze kaal geschoren.
            - Voor € 45 (promotarief) inkom kan je niet bedrogen worden in deze club, hoewel het écht wel uitkijken is met welke dame je op kamer gaat als je niet graag afgewerkt wil worden en dus niet voldaan bent met een goede blow job en 1 of enkele standjes.

            Commentaar


            • #13
             bezoekje 1 januari

             Niet dat het moet maar een mens denkt dan wel eens dat als een club tijdens de feestdagen toe is dat ze dan een glaasje of zo trakteren aan hun klanten op 1 januari. Dat was niet zo. Mainhattan heeft doorgaans lekker eten. Het is wel zo dat dat vanaf de opening steeds een beetje minder en minder geworden is. Vandaag was ook dat heel eenvoudig en minder dan anders.

             Gelukkig was de wellness zoals altijd tip-top in orde. Daar heb ik me dan ook eens goed kunnen laten gaan. Kruidenbad, Finse sauna, stoombad lekker heet, HWP lekker warm (al moet je daar mee wachten tot 's avonds want 's morgens en 's namiddags is die altijd nogal frisjes. Het lijkt er echt op dat ze die elke nacht afzetten. Het is maar een weet.

             De dames dan. Bij gebrek aan culinaire hoogstandjes op 1 januari zou dat natuurlijk zo opgeheven kunnen worden als het zou bulken van de mooie dames. Ik zou niet zo laat blijven. Volledig uitgewellnest en gegeten 's avonds, zou ik het niet meer zo lang trekken. Er waren in de loop van de namiddag ongeveer 20 dames komen opdagen. Geen avondshift. Alle dames van de dagshift moesten dus blijven omdat ze anders geen dames meer hadden gehad. De dames die er waren, waren diegene die er al jaren rondlopen. Niet de jongste en niet de mooiste dus. Er was één nieuwe dame die het "lolita-zijn" zo goed als benaderde, enkel wat bleekjes van huid. Gewoon gezichtje. Zij was regelmatig bezet maar voor mijn part veel te veel vooral met zichzelf bezig. Ik had geen zin om een poging te wagen. Ongepoept ging ik dan ook weg bij Mainhattan. Het leek wel dat ik een gewone familiesauna had bezocht .

             Commentaar


             • #14
              Re: Frankfurt - Mainhattan, Schielestrasse 45

              Dat was weeral even geleden dat ik nog eens een bezoekje bracht aan deze club. Bijna een jaar gelden. De tijd gaat snel. Eigenlijk een beetje ten onrechte want wie klasse met de betere service van de dames wil combineren, moet in Frankfurt toch nog altijd in Mainhattan zijn. Toch zeker als je wellnessen ook mee als prioriteit op je verlanglijstje hebt staan. Wil je anderzijds massaal veel vrouwen zien, ga je beter naar Sharks. In beide clubs is het gewoon wat zoeken en aftasten om de betere service te kunnen verkrijgen van de minderheid van de dames.

              Het doet natuurlijk wel altijd een beetje deugd, het geeft toch een goed gevoel... of het is toch minstens veelbetekenend naar klantenservice, herkennen van klanten (je bent geen nummer, niet louter een inkombriefje waard) als ze je na zo lang nog kennen, tot de schoenmaat toe!

              Zoals ik daarnet al een beetje liet uitschemeren, is nog steeds alles dik o.k., goed geregeld in FKK Mainhattan. Mooie naakte vrouwen die niet agressief jagen, geurende bio-sauna op ideale temperatuur, Finse sauna op 95° C maar heel erg goed geacclimatiseerd zodat het er aangenaam vertoeven is, dampbad op de juiste temperatuur, koude douches, ijskoude emmer, buitenzwembad(je), mooie tuin, BBQ én gewoon warm eten dat lekker smaakt, mooie en VIP-kamers met extra luxe voor minder (lees: gelijke prijs) geld, personeel vriendelijk, hygiëne op orde.... Leuke nieuwigheid is het houten terras vooraan in de tuin, vlakbij de bar binnen. Goed idee!

              Later op de avond toch weer een mooie dansshow aan de danspaal kunnen meepikken. Een danspaal aan de bar op een serieus verhoog. Van overal kan je de act goed zien. Vanop korte afstand vanop een barkruk zie je ook het "mosselwerk" goed.

              Ik weet wel waar ik moet zijn en zeker tegen hun gunstige tarief van € 45 als je vroeg komt .

              Commentaar


              • #15
               Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45, Algemen Info

               @Seksenfun en hoe is de variatie in de line up het gebruikelijke Rumbul en overige Oostblokwerk, of ook meerdere Dames uit andere continenten en dan met name Azië en Latijns-Amerika aanwezig?

               Commentaar


               • #16
                Re: Frankfurt - FKK Mainhattan, Schielestraße 45, Algemen Info

                Ik moet je teleurstellen. Duitse dames werken er wel .

                Commentaar

                Aan het werk...
                X