Mönchengladbach - Saunaclub Rheydt, Wickratherstr 81

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mönchengladbach - Saunaclub Rheydt, Wickratherstr 81

  Naam: Saunaclub Rheydt

  Adres: Wickrather Strasse 81, 41236 Mönchengladbach.

  Telefoonnummer: 0163 9191578
  Vanuit Nederland: 0049 163 9191578

  Website: http://www.saunaclub-rheydt.de/

  Aard: Partytreff

  Openingstijden:
  zo - do 13.00 - 03.00 uur
  vr - za 13.00 - 05.00 uur

  Prijzen:

  Vrijdag + zaterdag:

  2 uur €50,– flat,
  4 uur €65,– flat,
  de hele dag €100,– flat

  Zondag en maandag:

  1 uur €30,– flat,
  2 uur €50,– flat,
  hele dag €65,- flat

  Bekijk vooraf de website voor afwijkende tarieven of acties.

  Routebeschrijving en parkeren:51.159969,6.440091
  OV: 450 mtr van S-Bahnhof: Rheydt-Hbf

  Inrichting: Modern, 2 etages, sauna en dakterras. Volgens de site; geen groepskamers maar einzelzimmer.

  Verzorging: Entree is inclusief softdrinks, buffet en diensten van de dames. Alcoholische dranken tegen vergoeding verkrijgbaa'.

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht ) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 21-03-16, 12:55. Reden: prijzen aangepast
  "Kwak"zalverij helpt je ook niet verder. Kortom het blijft aanmodderen!

 • #2
  Mönchengladbach, Wickrather Str 81, Partytreff MG-Rheydt

  Partytreff MG-Rheydt,
  Wickrather Str 81
  Mönchengladbach


  Er staat hier nog niets geschreven over deze pauschall / partytreff club dus laat ik eens de eerste zijn
  Afgelopen Maandagmiddag een bezoekje gebracht aan deze club aan de Wickratherstr te Mönchengladbach.
  De club is zeer eenvoudig te vinden, gewoon vanaf de 61 afslag nummer 13 nemen en stadinwaarts rijden. Wanneer je onder een spoorviaduct bent doorgereden vindt je de club na ca 50 meter aan de rechterkant. Parkeren is geen probleem in de buurt en voor zover ik kon zien kostenloos.
  De deur (die naast het casino) stond open toen ik aankwam, maar dat bleek niet de bedoeling. Bij aankomst boven werd me verteld wat kon, € 50 voor 2 uur of € 65 voor de dag. Softdrinks en koffie is gratis, alcohol tegen betaling. Eten heb ik niet gezien.
  Ik had zo'n 4 uurtjes de tijd dus maar de "volle" € 65 afgetikt.
  Er is buiten de dames weinig te beleven in deze club, er is geen TV, en er stond constant een CD op met rare rap-mixen.
  De dames converseren onderling in Russisch (behalve de Spaanse dan) spreken matig Duits.
  De club ziet er oud en afgeleefd uit, de dames zijn van een gemiddeld pauschal uiterlijk, en over het algemeen wat voller dan slank. Er is, voor zover ik heb kunnen ontdekken, 1 privekamer, 1 speelmat in 3 "verdiepingen", en 1 sauna.
  En dan natuurijk de lounge met een paar banken, waar je al wel wat opgewarmd wordt .
  Ik kwam kort na 1 uur aan en er waren 4 dames aanwezig (waarvan 1 op de foto's staat, die met de hoofdband van ringen), en ik heb met alle 4 een speelkwartiertje beleefd. Een vijfde zou om 6 uur komen werd beloofd.
  De eerste, Bulgaarse Aline (eind 20, slank+), was aardig, maar de eerste gaat nu immers altijd te snel .
  Hierna even de Sauna in.
  Daarna de roemeense Nadine (die van de foto's) geprobeerd. Zij was erg gespeeld geil, maar toch een lekker kwartiertje gehad.
  Daarna een geblondeerde Oost-Europesche (met een zuid-amerikaans uiterlijk) 30-er, maar met haar ontstond geen klik. Nog geprobeerd hier een trio van te maken, maar daar hadden de dames geen zin in.
  Die klik was er wel met de Spaanse Shirley (ook halverwege tot eind 30 lentes), waarmee ik een heerlijk afsluitend halfuurtje heb kunnen spelen. Toen ik tegen 5-en vertrok was net de 5de dame gearriveerd.

  Samengevat: Alle waar voor z'n geld denk ik dus ik weet niet of ik nog eens terugkom, maar het moet zeker niet duurder worden. Een volgende keer, als die er al is, denk ik dat ik maar 2 uurtjes blijf.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 21-03-16, 12:56. Reden: verouderde link

  Commentaar


  • #3
   Mönchengladbach, Wickrather Str 81, Partytreff MG-Rheydt

   Ik was van middag even kijken hoe het is Mönchengladbach was. en het beviel mij uitstekend. Ik ben lang gebleven van 13:00 tot 19:00 uur. toen ik er kwam was het net open werd goed ontvangen. er liepen 4 dames rond.(3 bulgaarse en 1 turkse) op de website staat dat er 7-10 dames waren maar dit zie ik door de vingers omdat het 2e kerst dag was. de dames maakte genoeg tijd voor je vrij. en waren erg lief. ze vroegen om naar de kamer te gaan. dit heb ik dan ook 3 keer gedaan. maximaal 20 miniten per keer. als het niet lukte maakte ze geen probleem van. en maakte het met handwerk af. Eten is wat minder. er is geen bufet. maar als je honger hebt komt de pizzaria om de hoek het brengen

   Entree zondag - donderdag 65,- (1 uur 29,-)
   entree vrijdag - zaterdag 99,- (4 uur 65,-)
   Pijpen zonder, neuken met. overal aanraken maar niet vingeren.

   Ik ga zeker nog een keer terug.
   Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 07-01-11, 19:22. Reden: header

   Commentaar


   • #4
    Re: Mönchengladbach, Wickrather Str 81, Partytreff MG-Rheydt

    Nou wij zijn net terug van deze party treff noooooit meer wat een bende het is de eerste keer dat ik iets schrijf ben eerder iemand wat stilletjes geniet.
    Maar wil iedereen toch waarschuwen inderdaad veel turkse vrouwen zijn continu aan het kletsen en dan lachen kreeg sterk het gevoel dat ze ons uit aan het lachen waren konden en vooral alicia die kon haar handjes niet thuis houden sloeg soms erg hard waarna er gelachen werd .
    Vonden het leuk om de klanten in de zeik te nemen,zo ontstond er een grimmige sfeer ongezien wij er niet van gediend waren.
    Ook een heeeeel vreemd gebeuren nm wij kregen geen bandje om terwijl de volgende klant dat wel kreeg,bij navraag bleekt dat zij voor ieder bandje geld kregen althans een gedeeldte ervan natuurlijk hebben ze ons geld er zwart bij verdient.
    Hebben ook de hoofdprijs betaald 100 euro voor 1 uur pfffff stom stom.
    Er zijn gelukkig genoeg party treff die wel goed zijn Ik zo zeggen doen jullie voordeel ermee.
    Het is dus duidelijk hier gaan we zeker NIET terug
    Laatst gewijzigd door Crashtest Dummy; 07-01-11, 19:22. Reden: header

    Commentaar


    • #5
     Mönchengladbach, Wickrather Str 81, , Partytreff MG-Rheydt(goed)

     Ik kwam daar zaterdag en werd opengdaan door een vriendelijke dame. Ik nam een dagkaart. Ik wist niet wat me zou overkomen.

     Ik was de eerste en er waren acht meiden. Wat te doen? Ik werd gegrepen door Monique. Voor de bühne haald ze mijn leuter tevoorschijn en begon ermee te spelen. Alicia kwam ernaast zitten en maakte me duidelijk dat zij er ook wel mee wilde spelen.

     Na een half uurtje ben ik met Monique naar een privé kamer gegaan. Dat was een avontuur, een meid van net twintig die alles van stal haalt om je te plezieren.

     Toen ik terug kwam werd ik meteen in beslag genomen door Alicia. Ze geilde mij op en liet de rest zien wat voor effect dat op mij had. Er was verder niemand behalve de dames, dus kon ik goed bekeken worden. Dus na Alicia nog zeker één kandidaat.

     Kortom, ik wist niet dat ik zo vaak kon klaar komen. Toen ik niet meer kon ben ik verder gegaan.

     Een fantastische ervaring!

     Commentaar


     • #6
      Re: Mönchengladbach, Wickrather Str 81, , Partytreff MG-Rheydt(goed)

      Deze week hier weer eens een uurtje binnengegaan.
      Er waren 4 dames, die allen op de site te vinden zijn: Alina, Alicia, Ivon en en Nina.
      Met Alina en met Alicia naar de kamer geweest.
      Toen Ivon me bijna weer klaar had voor ronde 3 was de tijd helaas op (het is tenslotte maar een uurtje), werd mijn bandje door haar verwijderd en had ik de keus tussen bijbetalen of vertrekken; het laatste dus gedaan.
      De dames waren zeer actief, dus voor die 30 euro niets teveel betaald...

      Commentaar


      • #7
       Mönchengladbach, Wickrather Str 81, , Partytreff MG-Rheydt(goed)

       Afgelopen maandag hier langs geweest. Dat was mariahemelvaart, in duitsland een vrije dag, maar die werd lang niet door alle duitsers in devotie doorgebracht. Bij binnenkomst zei de mollige dame van de ontvangst me, dat er 5 meisjes waren, en op de banken hingen minstens zoveel mannen verveeld rond, met maar 1 meisje in het zicht. Door een ongelukje (ik was naar de WickratherBERGstr gereden, en daarna min of meer bij toeval alsnog goed uitgekomen), was mijn tijd beperkt, zodat ik het somber inzag of ik binnen mijn uur (voor 30 euro) nog wel een aktie te verwachten was. Dat viel reuze mee, even later kwam een leuk jong meisje met blote borstjes op mijn schoot zitten. Van de site denk ik dat het Alina geweest zou kunnen zijn. Boven op de kamer een goede pijpbeurt (zc) en daarna ging ze op haar buik liggen en vroeg ze om een massage. Duidelijk dat de meisjes hier behoorlijk door moesten werken, en ze minder om een massage verlegen zat dan om even een moment rust. Hoe dan ook, die gunde ik haar best. Zeker niet tegen min zin dus, en daarna even missio (waarbij ze tamelijk passief was), en heb het haar met de hand af laten maken. Daarbij bekommerde ze zich aangenaam over mijn tepels.

       Beneden was het intussen een stuk drukker geworden met meisjes, en heb ik me aan de bar nog even vermaakt met een roemeense zigeunerin (zoals ze zich zelf voorstelde, ze had gouden kiezen), om daarna tevreden mijn weg te vervolgen.

       Bij de beschrijving staat dat het een modern pand is, maar ik vond dat je het intensieve gebruik goed af kon lezen. Kastjes waren een beetje wrak, trappetjes, een wc naast de wasmachine in een sauna-heet hokje, het is geen luxe entourage, maar daar is de prijs ook naar.

       Commentaar


       • #8
        3 maal is scheepsrecht

        3 maal is scheepsrecht zeggen ze, maar dit maal in de negatieve zin van het woord. Dit ijsbeertje heeft zich al op gevaarlijk ijs begeven door te starten met deze hobby in klubs die bepaald niet voor welpjes weggelegd zijn. Als een rebelse tiener beklom ik de gletsjer om vervolgens door deformatie van het ijs weer naar beneden te glijden en te belanden in de realiteit. Het is niet altijd goud dat blinkt, hoor ik jullie al zeggen en bij deze klub sla je hiermee de spijker op de kop.

        Niet zo lang geleden wilde ik eigenlijk naar Dorsten of Xanten afreizen, maar daar is het niet van gekomen. Ten eerste was ik veel te laat opgestaan en stonden er nog andere activiteiten op de planning waardoor het al snel 19:00 werd. Ik wijzigde mijn koers en besloot iets te zoeken dat niet zo duur was en voor een niet al te lang verblijf (1 a 2 uur). De PT in munchengladbach aan de Wickrather strasse 81 kwam eruit rollen. Weinig verhalen hierover, maar die alarmbellen sloeg ik nog even in de wind.

        Na een korte stop in omgeving Venlo, waar ik ook nog (weer) moest zijn, kwam ik rond 21:30 aan op het plaatsdelict. De buurt deed een beetje verpauperd aan en de twijfel begon toe te slaan. Na wat overpeinzingen om de auto al dan niet om te draaien, toch maar naar binnengegaan. Wie niet waagt die niet wint en om dat pokken-end onverrichte zaken terug huiswaarts te keren leverde protest op van het derde been.

        Ik duwde de deur van het gebouw open en kwam in een hal terecht met een trap naar boven. Van boven hoorde ik gegiechel, spitste mijn oren, en als een loebas toog ik de trap op. De jonge Duitse maar iets teveel walrusachtige vriendelijke thekafrau begroete mij en loodste me naar de ruimte waar de lockers stonden. Ik kreeg netjes uitleg over hoeveel dames er waren (6, alle van Turkse komaf schat ik in, de eigenaar liep later ook rond, nog vrij jong 25+ en deze was duidelijk ook afkomstig uit die regionen), of het mijn eerste keer is daar (ja) en de prijzen (30=1uur, 50=2uur en 65=dagkaart). Mijn “got feeling” gaf al aan maar 1 uur te blijven, maar toch voor 2 uur gekozen om 1 of andere imbecielenreden.

        Ze overhandigde mij 2 witte handdoeken, maar ik prefereer toch wel een warme pels om mijn kaalgeplukte kippige lichaam. Dit werd geregeld en ze kwam terug met een wit/groen gestreept vodje, ik leek wel een mislukte ijsbeer die was aangerand door hitsig zeewier.

        Tijd om wat geel vocht in de vorm van Fanta tot mij te nemen, dus op naar de bar om mij daarna in de lounge te begeven. Lounge? Noem het eerder bazaar, wat bij elkaar geraapte leren banken en andere troep van de “Trödelmärkt”. Volgens mij was de ambiance ontworpen door een designer die pas over 15 jaar zou weten dat hij/zij stylist zou worden. Om het over de geweldige sanitaire voorzieningen nog maar even niet te hebben.

        In mijn mislukte ijsberenpak nam ik plaats op de derdehands zetel. Tegenover mij zat een echte Duitser. Deze persoon hoeft op het strand van Zandvoort geen kuil te graven, want hij zakt “zo wie zo” wel weg in het zand. Zijn rijk gevulde lichaam was daarentegen wel overgoten door aan elke zijde een teefje. Ik moest bij het zien van die dames gelijk denken aan die reclame van Cornetto....        (original Audio Bullys - Only Man)


        Enfin, schuin tegenover deze uit de kluiten gewassen beer zat zijn equivalent, al riep die minder het teddyberen gevoel op. Mede door het niet zo heel erg smakelijk hapje dat hij langs hem had zitten en zijn neus en oorharen die het gezichtsbeeld enigszins vertroebelde.

        Onder het genot van, Turkie Turkie trie lala muziek op stand 8 van de Fisher-Price radio, nam ik mijn eerste slok Fanta en ik voelde me als een rotte vis in het water. Hoe kom ik die 2 uur door, dit was eigenlijk het eerste en enige waar ik aan dacht. Een spontane erectiestoornis trad op, ondanks de vele eieren die ik van tevoren heb genuttigd. Dit zou moeten helpen heb ik mij laten vertellen.

        Niet aanstellen zij ik tegen mezelf en ik probeerde mijzelf een houding aan te nemen. Meer standjes dan ik ooit op een kamer heb gemaakt zorgde na een minuut dat ik eindelijk een beetje tot rust kwam en mijn doel weer onderogen begon te zien. De dames merkte dat ik een vreemde beer in de bijt was en met mijn eerste sessie kwam ik er achter dat dit niet positief bedoelt was.

        Die eerste sessie ontving ik van de 2 dames die zich los rukte van de teddybeer en deze als afgedankt speelgoed in de hoek lieten liggen. De kamers boven waren gelijkwaardig aan die van PTE, voor vele dus onder de maat, maar het was wel schoon. Mijn eerste trio, jippie, ze ontdeden zich van kleding en ik moest op bed gaan liggen. Een pijp sessie ging van start, maar aangezien ik al 2 dagen niet gekomen was moest dat maar niet al te lang duren. Helaas hadden ze dat door en ik gaf aan te stoppen, maar hier wilde ze niet op ingaan en na nog geen 5 minuten op de kamer geweest te zijn, stond ik alweer buiten. Wat een tegenvaller was dat. Misschien ook een beetje mijn eigen fout omdat ik nog niet helemaal in mijn element was.

        Tijd voor een opfrisbeurt en ik toog naar de doucheruimte. Jezus! Ik betwijfelde of ik hier schoner uit zou komen als dat ik er in zou gaan. De douches in PTE zijn hierbij heilig verklaard. De ruimte had aan de linkerkant 2 douchebakken gescheiden door een wandje en een aftands douchegordijntje met geloof ik bloementjes motief. Ik was zo verbouwereerd dat ik dat detail niet helemaal onthouden heb. De rechterzijde bestond uit 1 bidet, 1 toilet en wasbak met daarboven een kunststof kastje uit de jaren 70. De muren waren bekleed met standaard 15x15cm witte tegeltjes en het geheel werd opgefleurd door rondslingerende scheermesjes en een zeiknatte badmat. Afschrijving inventaris is hier zeker geen overbodige luxe.

        Terug aangekomen in de Trödelmärkt werd ik gelijk geroepen door een meid die ik al eerder tegen haar tieten ben gelopen. Deze had het motto “oben ohne” ingedachte, want ik heb haar met geen BH aan gezien. Haar uiterlijk deed me een beetje denken aan de “oude” Diana van PTE, dus ik aarzelde geen moment om langs haar te gaan zitten. Ze kroop gelijk tegen mij aan, dus de eerste GFE kon beginnen bemerkte ik bij mezelf.

        Even iets over de dames. De gemiddelde leeftijd schat ik op zoon 22 jaar, allemaal waren ze vrij jong, normaal postuur (sommige beetje buikje) en alle van Turkse komaf. Het Duits vond ik slecht te verstaan, maar uiteindelijk was er wel uit te komen. Qua uiterlijk... Tja, het was meer de houding (bitcherig) die ze onaantrekkelijk maakte.

        De meid waar ik langs zat was daarentegen anders, rustiger, beheerster, zachtaardiger, dus meer mijn type. Na 30 minuten wat geknuffeld en gefriemeld (vooral zij )te hebben, was ik geheel geacclimatiseerd. Tijd om naar een kamer te gaan en een GFE te starten. Het werd een goede sessie, zonder tijdsdruk begonnen ik aan het orale werk, wat toch mijn favoriet is en ik zolang mogelijk rek, om daarna wat te ficken en af te maken met een pijpbeurt. Ze was nog wel vrij jong en veel initiatief moest van mij komen terwijl ik mij liever laat verrassen. Maar alleen al deze sessie (30 min. op kamer) en de tijd ervoor met haar waren die 50 euro wel waard, hield ik mijzelf voor.

        Tijdens het douche na de sessie hoorde ik een hoop kabaal vanuit de bazaar, is de uitverkoop gestart? Terug daar aangekomen zag ik dat heel Mekka was uitgelopen en de muziek stond inmiddels op stand 10 van de Fisher-Price radio. Piccolootjes vloeiden in overvloed en na 10 minuten had ik het wel gezien, tijd om mijn biezen te pakken en huiswaarts te keren. Na nog geen anderhalf uur binnen te zijn geweest stelde ik mijn tweede vriendin, de Belgische Lucie, in om me weer naar huis te brengen. GVD, wat heb ik een zin om die eens te neuken, dat Vlaams is toch wel een verdomt geil taaltje.

        Als kleine anekdote wil ik nog bemerken dat toen ik die zogenaamde trio had ineens 1 van de twee dames au au zij toen ik liefkozend aan haar borsten zat. Die zelfde dame werd later door 1 van de turken onderhanden genomen en hij voerde minstens een kracht van 10 Newton uit op haar voorgevel. Het had niet veel gescheeld of het borstweefsel vloog in het rond, maar een slok van haar Piccolo deed de pijn zeker verzachten???

        Conclusie: Dat er weinig info over deze klub te vinden is hier is mij volkomen duidelijk nu. Dat je hier lol kunt hebben was te merken, maar dan wel als je een bepaalde nationaliteit hebt. Voor mij heeft deze klub geen terugkeer garantie. Ben je hier eens in de buurt of woon je dichtbij en stel je (heel) weinig eisen, wellicht het proberen waard, maar meer als 30 euro (1 uur) zou ik hier nooit uitgeven (vooral de eerste keer niet). Wil je hier speciaal heen rijden? BLIJF WEG, BLIJF WEG! Vooral als je een V6 rijd, Shell weet je bij terugkomst thuis ook leuk te verrassen!

        Totaal score:
        PT MG-Rheydt (Wickrather Str. 81): 1 bezoek, score 4
        PT Emmerich: 1 bezoek, score 6.5
        PT Viersen: 1 bezoek, score 8

        * Scores kunnen wijzigen naarmate mijn ervaring en klubbezoek toeneemt. De score is persoonlijk en gebaseerd op mijn eigen beleving op dat moment
        Laatst gewijzigd door Troetelbeertje; 28-08-11, 01:36. Reden: uitlijning

        Commentaar


        • #9
         Re: Mönchengladbach, Wickrather Str 81, , Partytreff MG-Rheydt

         Deze week ben ik hier 2 uurtjes binnen geweest.
         De club is zoals die is, daar is genoeg over geschreven, maar voor 50 euro heb je in iedergeval 2 uurtjes aandacht en plezier.
         Aan de meiden daar ligt het niet, je zult daar geen 5 minuten alleen op de bankzitten, tenzij je dat zelf wilt.
         In die 2 uur heb ik 3 keer gekamerd, eerst met Rosie, een ietwat volslanke, 24-jarige roemeense met een prachtige borstpartij, was een prima start.
         Daarna met de kleine jongensachtige alina, dit had een hoog afwerkgehalte.
         Tenslotte met de volslanke Melissa, die ik nog ken vanuit Emmerich en daarvoor vanuit Krefeld.
         Verder waren er nog 2 DL's aanwezig, Alisha en Carmen; maar daarmee heb ik geen plezier gehad.
         Kortom, voor 50 euro een prima 2 uurtjes gehad in een sjofel clubje...

         Commentaar


         • #10
          Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

          Vanmiddag ook deze plek opgezocht.
          Doe slim en betaal voor de eerste keer maar voor een uur (€30).
          Voor de eerste kennismaking moet dat prima zijn.

          Over het pand zal ik het niet over hebben,Verrrasend was wel dat er een sauna was.
          Mijn eerste sessie was met Nina.
          Wippen klaar en wegwezen.
          Een vluggertje van snelle duur.

          Twede ronde was met Alicia.
          Op de bank werd al begonnen met strelen.
          Op de kamer heb ik haar een massage gegeven.
          Geen slechte sessie.

          Een blik op de klok leerde mij dat ik maar beter kon vertrekken.
          2 drankjes en 2 meiden voor €30 is geen slechte prijs.
          Maar daar de gehele dag blijven, moet ik niet aan denken.
          Maximaal 2 uur, al kan ik me indenken dat dat voor sommige beren te lang is.


          Groeten .357 magnum

          Commentaar


          • #11
           Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

           Vandaag een paar uurtjes in Mönchengladbach doorgebracht
           Er liep een stomdronken vent rond en hij maakte echt een paar lelijke valpartijen, hij kon letterlijk niet meer op zijn benen staan. Gelukkig was hij snel verdwenen nadat hem daar nadrukkelijk om gevraagd werd door een paar dames.
           Ik heb in 2 uurtjes, dan heb ik het daar meestal wel gezien, 3 sessies gehad: met Alicia, Iliana en Jessica.
           Alina nam vandaag de positie van Thekedame voor haar rekening, en lette erg goed (1 keer zelfs te goed) op de tijd.
           De sfeer was wel OK, maar ik heb het echter wel beter meegemaakt, het was voor daar een beetje te druk doordat er op een gegeven moment een paar jonge Turkse gasten binnenkwamen.
           De dames doen ondanks alles hun uiterste best, en daar gaat het tenslotte om.

           Een prima paar uurtjes verder!

           Commentaar


           • #12
            Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

            Gisteren ook een expeditie naar deze club gemaakt. Ja het is veel te ver voor mij, maar ik had weer eens zin een epische fiets/ treintocht te ondernemen naar een voor mij onbekende club (bovendien heb ik een berg NS dagkaarten van Albert Heyn voor E 16 aangeschaft, die moeten in mei gebruikt zijn, dus ik 'moet ' wel [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/biggrin.gif[/IMG]).

            Uiteindelijk dus maar 4 uren in de club en 1/2 uur in de uitstekende gyros tent om de hoek doorgebracht.

            Club gezellig en kleinschalig; verhouding dames : beren steeds beter dan 1; alleen Duitse (saaie) mede ijsberen (stamgasten). Vrij veel Turkse/ Balkan muziek, maar niet storend. De eigenaar was ook aanwezig, in een gedistingeerd pak, en was zeer betrokken bij het welbevinden van de klanten.

            Dames aanwezig: blonde hyperslanke Sibel (T), kleine mooie, maar grasgroene Mima (T), Sarah (B), Nina (T?) Een wulpse Iraanse, en nog 2 anderen waarvan ik de naam/ herkomst niet heb meegekregen.

            Inderdaad krijg je in deze club maximaal sex voor je E 65, de dames zijn (van het kaliber van) hun website; sommigen met een schoonheidsfoutje, maar allemaal leuk en sexy om te zien.

            Niet voor beginners: nog voordat het kopje koffie gezet was zat Sarah al in cowgirl bovenop me naast de danspaal. Oeps, te snel, na nog geen 2 zinnen kennismaking. Even later een trio in de huiskamer met de Iraanse Rubens schone[IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/tongue.gif[/IMG] en Nina, pas na het douchen was mijn kopje koffie gezet!

            Gedurende mijn gehele bezoek ging dit patroon door, nu op mijn verzoek wel op prive kamers. OK, lekker sexen zeker, maar zo werkt het voor mij niet: totale afwezigheid van enig persoonlijk contact met de dames, laat staan romantiek. Dit lijkt op iets cultureels. Helaas stond beffen ook bij niemand op het programma. Dan komt het orgasme niet dichterbij na elke sessie voor mij, maar wijkt juist steeds verder terug.

            Mima was net nieuw, spreekt geen woord over de grens. Ze had een sexy buikdansje aan de paal gedaan, en was steeds bezet, meest in conversatie. Beetje gemasseerd en toen naar boven. Ik vrees dat Mima een verkeerde beroepskeuze heeft gedaan, want ze houd hier helemaal niet van: bij pijpen ging ze bijna over haar nek. Op haar verzoek na ca. 10 seconden dan maar neuken. Heel rustig aan, maar haar gezicht vertrok van pijn. Nog heel even, op haar aanwijzing, heeeel rustig doorgegaan. Het arme kind kan hier helemaal niet tegen[IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/frown.gif[/IMG]. Sessie afgebroken, haar verzekerd dat dat het echt een geweldige sessie was. Na afloop vroeg de theke hoe het was geweest. Heel goed natuurlijk, maar proberen duidelijk te maken dat het te zwaar voor haar is, dat men haar moet sparen.

            Alweer bijna tijd om te gaan, nog niet 1x gekomen, de druk begon pijnlijk te worden. In een laatste sessie met Sarah uiteindelijk zelf de zaak maar ter hand genomen. Voor mij dus geen herhaling...
            Huidskleur maakt niet zoveel uit, als het zieltje maar zwart is!!!

            Commentaar


            • #13
             Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

             Afgelopen woensdag een keer een bezoek gehad aan deze PT. Gebouw en de meubels zien er gedateerd uit. Wat mij opviel is dat er niet meteen gedouched hoeft te worden. Qua hygiene zou dat toch wel een verplichting moeten zijn. 65 euro afgerekend en aan de bar plaatsgenomen. Er waren op deze woensdag alleen Romeense dames aan het werk. De Turkse dames hadden vrij die dag. De thekedame zelf zag er nog het best uit van allemaal, maar was niet beschikbaar. Vrouwen komen wel actief naar je toe en maken een gezellig praatje met je. Zijn zeker ook bereid om uitzichzelf je wat op te warmen. Twee sessies gehad die wel redelijk waren. Na 2 uur toch weer vertrokken vanwege de hitte. Er is geen airco en de temperatuur loopt er nogal erg op. Denk niet dat deze PT voor mij voor herhaling vatbaar is. Positief is wel de goede instelling van de dames.

             Pieterjan72

             Commentaar


             • #14
              Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

              nou na de reacties vandaag maar eens naar gladbach gereden is van mij uit een half uurtje dus dat scheeld
              en daarbij was de moulin rouche club in erkelenz gesloten helaas

              na binnenkomst ontvangen door de dame die achter de bar staat
              65 euro betaald en me uitgekleed en het handdoekje ervoor
              hop naar binnen eerste gezicht vond ik het wel meevallen
              naast een dame gaan zitten en na wat gepraat te hebben naar boven
              het was een beetje zo van hop hop klaar en naar beneden
              daar zat een mooie dame met lang zwart haar daar ging ik bij zitten
              en jawel hoor ze deed meteen haar hand onder de handdoek en begon mijn vriend een beetje te strelen na 10,min hop naar boven die sessie was lekker moet ik zeggen er na weer douchen en weer na beneden.......................

              zal het een beetje kort samenvatten verder
              ben een uurtje of 3 binnen geweest
              7 sessies gehad
              van goed tot matig

              maar ik zal het zo zeggen na wat ik hierboven door de anderen hebben geschreven
              het was verder wel netje die muziek vond ik niet storend
              en meubilair boeit me verder niet hahaha

              maar waar kun je voor 65 euro zoveel sex hebben na een keer of 4 is het toch gedaan

              voor herhaling vatbaar...............ik denk er wel nog eens over na of ik nog eens terug ga du misschien

              Commentaar


              • #15
               Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

               Vorige week dinsdag heb ik deze PT bezocht. Na de voor mij bekende PT's Dorsten, Emmerich en Xanten was dit weer wat anders. De dames waren zeer actief (daar kunnen de dames in PT-Dorsten een voorbeeld aannemen). Er waren 5 dames aanwezig, waarvan er twee er goed (slank, mooi figuur) uitzagen, de rest van de dames hadden een kilootje meer, maar wel allemaal zeer actief (animeren etc). De diensten op de aparte kamers waren wisselend. Bij de meeste is het wel standaard en moet je opschieten. Maar lang wachten hoef je hier nooit.
               Positief vond ik hier:
               - zoals gezegd, de actieve inzet van de dames
               - de prijs van een dagkaart (slechts 65 euro)
               - vriendelijke bediening achter de bar
               - er werd niet gezeurd om piccolo (zoals bij PT-Emmerich)
               Minpuntjes zijn er natuurlijk ook:
               - de mooiste dame staat achter de bar en verzorgt alleen de horeca
               - je kunt er niks tussendoor eten (of je met zelf wat meenemen)
               - inrichting is zeer eenvoudig (vergelijk met PT-Emmerich een jaar geleden)

               Commentaar


               • #16
                Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

                Ik ben er deze week geweest, was er rond half 2. Eerst gebeld welke dames er zouden zijn en de reacties hier en op ijsberenforum gecheckt.

                Er waren in het begin nog 2 mannen, maar die waren binnen de kortste keren weer weg. Later nog 1 gezien en dat was het dan.

                Ik had dus het rijk alleen met een stuk of 5 van die meiden/vrouwen.

                Het is er niet echt gezellig, maar ook niet slecht. Voor 2 uurtjes 50 euro afgerekend. Zoals eerder beschreven (en zoals altijd in deze tenten): Schatzi, wie geht's? Alles Okay?? Komm, setz dich hier.

                Op de bank friemelen ze een beetje.
                Ik denk tijd goed benutten, met Cherry naar boven. Ze is redelijk fors, maar als ze de kleren uit heeft, is ze toch wel lekker. Met haar op de kamer vrij aardige sessie, maar zoenen is er niet bij. Ze pijpte me eerst een tijdje, maar deze dames doen het vrij hard allemaal, helaas. Condoom erom (te klein!!) en beetje neuken. Ik heb dat onderbroken en ben haar gaan beffen, zo lang tot ze klaar kwam. Toen weer neuken, tot de finish.

                Terug naar beneden op de bank. Jessica zegt: Komm Schatzi. Zij was de mooiste van het stel, dat had ik al gezien. Zij begon meteen weer te friemelen, dus 1 minuut nadat ik beneden was. Onderling praten ze Turks of Bulgaars of Roemeens. Niet echt gezellig. Als je haar aanraakt, gaat ze toneel spelen. Zij wilde beneden op de bank, maar daar had ik geen zin in. Dus, hup naar boven. Ze vond het koud, dus ik heb een tijdje op haar gelegen en haar een beetje gemasseerd en opgewarmd. Daarna wat actie: Ook weer te hard pijpen, geen zoenen en beffen wilde ze ook niet echt. Aan haar tietjes was ook niet het allergrootste succes. Dat kietelde weer. Even beetje geneukt en sessie gestopt. Leuk om met een lekkere meid in bed te liggen, maar er was geen interactie.

                Weer naar beneden. Komm Schatzi. Toen bij een slanke blonde met kleine tietjes (cup a) gaan zitten. Even later kwam de Thekedame (kleine dikke donkere) vertellen dat ik nog een half uurtje de tijd had en nog 1 keer naar Zimmer mocht.... Dus met die dame naar boven. Zij wilde ook beneden in de kamer, maar ik niet. De sessie met haar was ook niet super: hard pijpen, ff aftrekken, ff aan mij tepels zuigen, alles steeds een paar seconden. Toen standje 69, ik dacht dan merkt ze hoe ik het bij haar doe en dan doet ze het ook zo bij mij. Maar dat snappen deze dames niet. Steeds om de 15 seconden wat anders. Condoompje erom, even geneukt, maar dat was geen succes. Aan haar tietjes zuigen mocht ook niet. Uiteindelijk met de hand laten afmaken.

                Er was nog 1 andere dame die me wel leuk leek, een iets langere blonde, ze was verkouden, kuchte flink, of was van het roken. Daar had ik ff geen zin in.
                Verder dus 2 kleine donkere dikkertjes, had ik ook geen zin in.

                Conclusie: niet gezellig, behuizing is redelijk. Voor 50 euro met 3 meiden op de kamer, 1 matig, 1 redelijk, 1 goed. Kun je ook niet echt over klagen.
                Maar ik mis een beetje wat ik voorheen in Viersen had met Paula en Nicole en ook wel met Steffi.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

                 wooley komt hier al jaren....
                 de dames zijn niet de knapste en de tent zijn wat oubollig maar de inzet van de dames maakt alles goed.
                 aan de inzet kunnen andere pts voorbeeld nemen
                 als je hier niet genoeg sex hebt ligt het aan jou.
                 Sex kan op de kamer of gewoon in de woonkamer waar iedereen zit te kijken.
                 als je bij een dame gaat zitten pakken ze je gewoon bij de slurf en beginnen te spelen of te kluiven. (zc)
                 daarna kun je ervoor kiezen om daar met de dame te neuken of op kamer te gaan.
                 heb al vaker meegemaakt dat er zo'n 5 vrouwen waren die ik dan ook allemaal op kamer heb gehad.
                 waarna theke dame vroeg of ik ook nog met haar wilde.
                 frisdrank en koffie is er overvloedig maar eten niet,maar je kan bestellen om de hoek.
                 goed alternatief voor viersen
                 ciao
                 (steffi zit in kerpen als alissia daar laat ze zich ao pakken)

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

                  Hier zijn de entree prijzen (volgens hun website):

                  Vrijdag + zaterdag:

                  2 uur €50,– flat,
                  4 uur €65,– flat,
                  de hele dag €100,– flat                  Zondag en maandag:

                  1 uur €30,– flat,
                  2 uur €50,– flat,
                  hele dag €65,- flat

                  Groet,

                  Hans.

                  Tnx, prijzen in eerste bericht aangepast. Dp.
                  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 21-11-13, 05:23.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

                   is hier nog iemand geweest laatst.
                   al tijd niet meer geweest

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81

                    Oorspronkelijk geplaatst door foefbrommer Bekijk bericht
                    is hier nog iemand geweest laatst.
                    al tijd niet meer geweest
                    Ik ben er een maand of 3 geleden nog geweest. Sibil en Jessica waren heerlijk om te beffen en te neuken. Helaas Cherry niet gehad, niet zo mooi, maar een ultrageil lijf. Ga daar zeker nog eens heen, Inderdaad, als je hier niet genoeg seks krijgt, ligt dat helemaal aan jezelf. Toptent.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Mönchengladbach - Partytreff MG-Rheydt, Wickrather Str 81, Algemene Info

                     Is dit ook een ao club zoals Fun Park in vierssen?

                     Koenxxx