Bruchsal - Point, Industriestr 22

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bruchsal - Point, Industriestr 22

  http://www.fkkpoint-bruchsal.de/de/index.html

 • #2
  Re: Bruchsal - FKK Point, Industriestrasse 22

  Nog nooit door iemand iets over gepubliceerd op deze locatie. Dus moet ik maar de eerste zijn. Door werk was ik in de buurt en benieuwd hoe het hier zou zijn.
  Ondertussen ben ik er nu zo'n 4 x geweest in enkele maanden tijd en dat zegt op zich al wat.
  Leuke jonge naakte meisjes dartelen rond en eisen je aandacht. Allemaal afkomstig uit Bulgarije of Hongarije. Sommige nog onervaren en verlegen, andere heel brutaal..
  Mijn voorkeur gaat uit naar jong en slank en dat loopt daar volop. De keren dat ik er was waren er altijd ongeveer 12-15 meisjes en zo'n 6 beren...
  Wat erg leuk is om te doen is steeds een half uurtje pijpen door een meisje en proberen niet klaar te komen... Brutaal in de open ontspanningsruimte, wat de meisjes daar niet gewend zijn, maar uiteindelijk wel vol overgave doen. 3 of 4 meisjes op een avond als je het zolang uit kan houden zonder te knallen. Vergt misschien wat oefening, maar dan heb je wel wat op zo'n avond.
  Namen van meisjes hier geven is niet zo zinvol, want de dames gaan van club naar club.. De foto's op de website zijn dan ook na een jaar volledig verouderd en geven hooguit een indicatie.
  pzc doen ze allemaal. En sommige doen ook andere extremiteiten. Daar hoort gelukkig nzc niet bij.
  Entree is de gebruikelijke 30 euro en ook alle andere handelingen zijn geprijsd zoals ze overal geprijsd zijn: 50 euro voor een half uurtje.. extra's als cim kan bij elk meisje... doen ze zelfs graag, want daar willen ze het dubbele voor vangen. Ik krijg de indruk dat als je 150-200 euro biedt, dat je dan de hele avond met het meisje mag verpozen waarbij dan weinig taboes gelden. Behalve die ene die ik al noemde. Ik kan me vergissen, maar ik denk dat het gemiddelde meisje hier niet veel meer dan 100 euro op een avond scoort. Wat voor deze dames in eigen land natuurlijk een weekloon is.

  Commentaar


  • #3
   Combi-bezoek Point en Pirates Parkt (op een steenworp van mekaar gelegen).

   Laten we beginnen bij Point. Dat was ook de eerste van de twee clubs die ik die dag bezocht. Een impressie.

   Dat Point een kleine club zou zijn, had ik op voorhand al ingeschat. Ik had de site op voorhand goed bestudeerd (http://www.fkkpoint-bruchsal.de/de/index.html ). Hier vind je dus alle info. Dat ik er allicht geen hele dag zou kunnen doorbrengen, vermoedde ik dus ook en vandaar het gedacht om te kunnen uitwijken naar Pirates Park in de avonduren. Voor € 29 inkom kon ik ook niet gefopt zijn. Point was dus effectief een kleine club. De kleinste die ik ooit bezocht. Nog kleiner dan Panthera en LR. Zo klein als de club is, zo geil is de sfeer. De club is gezellig-erotisch aangekleed. De muziek in de bar klinkt enorm goed en staat op perfect volume, zeer goede muziekgenre.

   Je komt binnen in een ruime en lichte ontvangstruimte (misschien wel de grootste ruimte van de club). Van de inkomruimte kan je direct de bar binnenvallen (je moet je wel eerst even omkleden) of links naar de kino. Aan de kino kan je ook rechts naar de rustruimte met Sky en met neuktuinhuisjes, -hutjes, wat sofa's allerlei (ook met overkappingsmogelijkheid zodat je privé zit met de dame). Aan de kino kan je ook naar boven naar de mooie kamers. Beneden bij de ontvangstruimte zijn ook kamers maar dat zijn basic-kamers met bedden in "kraaktoestand" (wat ook z'n charmes heeft). Nog meer naar rechts van de kino is de omkleedruimte en het eetplaatsje (een soort kleine keuken zoals bij je thuis). Voorbij de keuken, rechtdoor vind je de zeer kleine wellnessruimte. Een sauna goed op temperatuur en ook de HWP, ook goed op temperatuur. Het is wel het huis-tuin-type, zoals in Golden Dreams. Een koude douche en de enige twee warme douches van de club bevinden zich ook hier, net als de lockers van de dames. De club oogt mooi en is hygiënisch. Het eten is o.k. maar verwacht geen luxe op dit vlak. Brood (geen broodjes), koude groenten, kaas, vlees en toen ik er was spaghetti. Dit staat er heel de dag, heel de dag dus hetzelfde dat aangevuld wordt. Het eten was lekker maar dus summier. De spaghetti heb ik niet gegeten. Ik heb Point dus gecombineerd met Pirates Park en dat wist ik in de loop van de namiddag al, dat ik dat zou doen. Vermits je in Pirates park ook nog geen 40 euro inkom betaalt en daar à la carte kan eten, wist ik dus wat me te doen stond. Hoe mijn dag in te delen. Een perfecte combinatie overigens. In Pirates Park moet je niet veel dames verwachten, mag je ook geen top service verwachten en hoop er ook niet op veel mooie dames. Wellnessen en eten kan je er dan weer wel perfect en de club is ook erg charmant ingericht met heel veel houtwerk. Inderdaad een beetje piraat-achtig (Far West-achtig). Zo dat was in het heel kort over Pirates Park maar daar schreef ik eerder al uitgebreid over. Tegenover mijn vorige bezoekjes aan Pirates Park was er daar niets grondigs veranderd. Terug naar Point dus.
   De muziek in de bar was lounge-achtig maar met een "hoogtepunt", wat bij echte lounge muziek ontbreekt. Dan denk je altijd en nu gaat het komen maar het komt niet (continue het point of no return). De lounge muziek met orgasme werd afgewisseld met zo nu en dan wat dance music van het betere genre maar meestal geen top 50-muziek. Vooral de goede woofers gaven een perfecte sound. De bar is erg knus ingericht en toch ook erg hoerig maar o zo klein. Een beetje qua opzet als in Babylon (niet qua inrichting en interieur maar je zit ook op mekaars gezichten te kijken). In Point zit je dan (gewild of ongewild) ook nog eens heel dicht tegen mekaar aan. Dit werkt de geilheid enorm in de hand.
   Via de rustruimte kan je naar buiten. Buiten is het niet groot maar ook niet piepklein en wel groot in verhouding tot de gehele club.

   Omdat ik wist dat het een hele kleine club zou zijn en gepland had dat ik er zo goed als tegen openingsuur zou aankomen, had ik een beetje schrik dat ik daar lange tijd zowat de enige man zou zijn met een paar vrouwen. Was dat een verrassing. Ik was helemaal niet alleen. Er waren al heel wat mannen maar wat ik vooral prettig vond, was dat er ook zo vroeg al zo veel vrouwen waren. Mijn bezoek was wel op een zaterdag. Nochtans heb ik zo het flauw vermoeden dat er daar altijd veel vrouwen aanwezig zullen zijn. Natuurlijk heb je niet veel aan veel vrouwen als die optisch niet veel voorstellen. Ook dat was een flinke meevaller. Zo veel vrouwen, zo veel mooie vrouwen. Wat doen die hier allemaal in die kleine club? Door de dag heen genomen waren er gemakkelijk een stuk of 25 vrouwen steeds present en steeds wat meer mannen. 25 vrouwen in PSR, die zie je niet lopen. 25 dames in deze club, je botst er steeds weer op. Bijgevolg was er ook steeds een gezellige drukte in de club. De dames zijn verschillend qua gedrag. Sommige jagen, anderen dan weer helemaal niet. Opdringerig waren ook de jagende dames niet. Wat is het succes eigenlijk van deze club? Wat is de toverformule? Ik zou het niet weten. Het is nu eenmaal zo. Zo gegroeid? Moest de service van de dames gelijk zijn aan de service van PSR, Paradise of Sakura dan zou de vraag meteen opgelost zijn maar dat is niet het geval. De dames hun service is niet beter dan de gemiddelde service van de doorsnee vrouw in de minder goede service clubs in NRW een de Nederlandse grens. Even zorgvuldig uitzoeken dus! Het blijft voor mij dus een raadsel waarom het bulkt van de mooie vrouwen in Point en niet in Pirates Park, waar het toch allemaal een stuk luxueuzer is. Neemt niet weg dat ik nu al zeker weet dat ik nog bezoekjes zal brengen aan Point. Alleen al om de enorm geile sfeer die er hangt en waar je onmogelijk aan kan ontsnappen. De kleinste club die ik ooit bezocht maar ook de geilste club die ik ook bezocht.

   Wat de handdoekenservice betreft in Point, je moet ze vragen aan de balie maar het uitleveren is geen enkel probleem.
   Drank is uiteraard ook hier in de inkomprijs inbegrepen, net als het eten. Ze hebben geen fruitsap en de bediening gebeurt door de dames zelf (geen apart personeel).

   In heel de club is wel maar een toiletpot, zowel voor de dames als de heren. Misschien een probleempje bij diarree? De parking is ook veel te klein. Het is te zeggen, de parking is gemaakt naar de grootte van de club maar er komen dus te veel dames en mannelijke bezoekers op de club af. Op straat is er gelukkig ook plaats zat. De bussen stoppen op enkele honderden meters van de club en rijden frequent. Je kan ook te voet van het station Bruchsal.

   Ik was hélemaal geil in die club en heb een beetje te veel met mijn lul gedacht. Iets wat me zelden voorvalt en zeker geen drie keer op een dag. Hierdoor beleefde ik twee sessies die nergens bijzonder of positief uitsprongen. Over de sessie met Denisa wil ik op het einde van dit stukje toch nog wat kwijt.

   Point, een aanrader!

   Kort dan toch nog even wat over Pirates Park. Pirates Park waar ik eigenlijk in eerste instantie op restaurantbezoek ging.

   Eigenlijk draaide de avond om eten, drinken, genieten, wellnessen en om twee dames. Eén van die twee dames was een dame die ik nog kende van ROM. Vanessa met name. Een Roemeense, spreekt vlot Duits, heeft bruine ogen, geverfd felblond lang haar, is ongeveer 24 jaar, slank, heeft een natuurlijke B en meet ongeveer 1,65. Mooi om te zien dus! Ik botste bijna op haar in het voorbijgaan. Wat een aangename verrassing! Ik keek nogal uit mijn ogen. Dat had Vanessa natuurlijk gezien. Na het eten kwam ze dan ook proberen, polsen. Zou er een kamer inzitten? Ze zal, ondanks haar schoonheid, haar best moeten doen na de drie sessies van daarstraks. Omdat ze er op aandrong (het enkele keren vroeg) ben ik met haar knus in een sofa gaan liggen. Een beetje in een hoekje, een beetje apart. Haar pre sales waren enorm voorbereid, enorm doordacht, resultaatgericht, spitsvondig en erg professioneel en dus zo doorprikt door mij. Ook met de nodige over acting (dat betekent meestal niet veel goed, op kamer). Ook doortastend en geil. Een groentje zou zo door de knieën zijn gegaan voor haar. Ik ben echter geen groentje meer en tracht geen blauwtjes te lopen. Ze komt over mij hangen, ze laat haar tieten in mijn gezicht bengelen, we geraken in mekaar verstrengeld, liggen erg close tegen mekaar aan, ze soigneert mijn lul wat, begint in mijn oor te likken en fluistert geile taal. Wat ging ze tekeer, ondanks dat ik haar liet verstaan dat ik niet het type ben dat na een uitgebreide à la carte menu onmiddellijk gaat wippen. Ik speelde haar professioneel spelletje mee maar ging niet overstag voor haar avances. Ze zou later op de avond nog eens komen polsen, zij het dan dat haar pre sales een stuk voorzichtiger waren. Gelijk had ze want ik zou weer niet toehappen. De overige dames waren niet mijn type. Vanessa berustte in het feit dat het niets zou worden tussen haar en mij maar als bij wonder viel er een bus Chinezen binnen. Fijn voor haar, die komen snel klaar.

   Zoals beloofd, nu nog de sessie omschrijven met Denisa in Point. Niet dat het een super sessie was maar alles bijeen genomen, was het leuk vertoeven met haar. Ik zou zeggen, ik moest dat eens meegemaakt hebben.

   Denisa is (hoe kan het ook bijna anders) Roemeense, spreekt Duits, heeft bruine ogen, meet ongeveer 1,65, is slank, heeft een mooie natuurlijke B en is amper 21 jaar. Ze heeft een navelkettingpiercing en een piepkleine piercing ter hoogte van de mond (links, dacht ik). Op tatoes heb ik niet gelet, zeker dus geen opvallende als ze er al zou hebben. Denisa heeft heel lang (tot op de onderrug) loshangend zwart haar.
   Vanaf een van de eerste momenten had ik al oogcontact met haar. Ze joeg niet en nam geen echt initiatief. Van in het begin twijfelde ik tussen Denisa en een andere hele knappe, uiterst knappe jonge dame, een blonde vamp! Die legde echter totaal geen contact. Type ik ben het, straal voorbij lopen.... Tot op een moment dat die blonde vamp toch ineens een glimlach op haar gezicht kon toveren en me gedag zei. Zij was beslist mijn nummer 1. Zo tevreden dat ik was dat ik geen lucht meer voor haar was (maar enkel nog maar een wandelend briefje van vijftig euro). Toch geraakte ik met Denisa in contact en intiem contact. Het verliep zo. Eigenlijk wist ik het op voorhand. In de bar was zo goed als enkel nog plek vlak in haar buurt. Ik ging naast Denisa zitten in een één-persoonsstoel. Al snel legde ze contact met me, ze begon een praatje. Eerst nog over koetjes en kalfjes, daarna over seks. De fun werd beoefend. Ze legde dus niet enkel meer met haar ogen contact. In het begin reageerde ik nog vrij koel op haar avances. Snelle avances wantrouw ik soms (in eerste instantie). Bovendien was ze niet mijn nummer 1 maar mijn nummer 2. Het scheelt. Echter als een dame na pakweg vijftien minuten het zo ver krijgt dat je je jezelf behoorlijk moet controleren om niet onder de handdoek te spuiten vanwege de langdurige doorgedreven lap dance met het nodige zoenen en tongzoenen erbij... tja. Speels duwde ik haar van mijn schoot (uit noodzaak dus). Wat doe je trouwens als je in zo'n geval dan toch klaarkomt? 50 euro betalen en over en out? Daarna nog eerst wat braaf naast mekaar gezeten op de grote rode poef in de bar en nog wat geflirt ook natuurlijk. Nog wat zoenen en tongzoenen, beetje strelen, ja toch weer ook over de gevoelige plekjes, zowel zij bij mij als ik bij haar.
   Tijdens de lap dance kreeg ze ineens naar haar voeten van de blonde vamp, die overigens niet meer te zeggen heeft dan Denisa in de club. Die blonde vamp had echter al eerder doorgekregen dat ik mateloos geïnteresseerd was in haar omdat ik langdurig naar haar staarde (met opzet trouwens) toen een man in de bar haar een flauwe en korte massage gaf. Jaloezie geloof ik dat ze zoiets noemen. De blonde vamp schrapte ik meteen van mijn to do-lijst. Zoiets kan je niet maken. Kwaad roepen naar een collega in het bijzijn van andere heren en dames. Na de sessie van ik het nodig om de theke hiervan in te lichten. Het is te zeggen. Ik vroeg aan de theke of het toegelaten is om te flikflooien in de bar. Dat is toegelaten, totaal geen probleem als zowel de man als de dame er geen graten in zien.
   Op kamer dan. Op kamer was Denisa spijtig genoeg een stuk bedeesder dan buiten de kamer. Da's iets dat wel meer gebeurt als ze te enthousiast uit de hoek komen buiten de kamer. Ik had het kunnen weten maar ach.... Ze was zo mooi, ze was zo lief, ze was zo leuk, ze was zo jong.... Mijn lul zou me geswapt hebben, moest ik niet met haar meegegaan zijn. Ik ging ervoor. Ik ging voor haar. Ik wou het zo. Denisa wou trouwens in de bar nog een blow job geven. Dat was echter voor de lap dance en dus nog voor ik beslist had om met haar naar kamer te gaan en zolang ik niet zeker ben of ik zal gaan, laat ik de dames daar niet aan beginnen. Ik zat toen eigenlijk ook nog vooral met die blonde vamp in mijn hoofd. Ik wou dus geen contract tekenen met haar mondje.
   Met Denisa ging ik zeer geil op kamer, snel naar een standaardkamertje beneden, ik kon niet meer wachten. Zij kon ook niet meer wachten maar dan om een andere reden. Een sleutelceremonie is onbestaande in Point. Het duurde dus niet lang vooraleer we de deur van de kamer achter ons dichttrokken. Op kamer was mijn lul nog steeds vrij stijf en bemerkte ik ook dat de lap dance voor behoorlijk wat voorvocht had gezorgd. Denisa vertelde mij dat ze niet zo houdt van voorvocht. Zonder pijpen en na wat zoenen en tongzoenen zijn we dan direct overgegaan tot de penetratie. Ik vond dat zij best een beetje mocht werken en vroeg om op mij te komen zitten. Ik, vroeg ze? Ja, wie anders hè. Ik had er kunnen om wedden, ze was vrij snel uitgeput. Dan maar wat standjes wisselen telkens wanneer het me te heet begon te worden. Ze had toch niet gedacht dat ik zo geil als ik was mijn stijve lul in haar zou steken en na tien keer wippen zou gaan klaarkomen? Kort zoenen en tongzoenen op de kamer, niet pijpen (als was het maar om het akelige natte-doekje-tafereel te vermijden), dan neuken we wat langer natuurlijk. Om te eindigen koos ik voor het traditionele missio-standje en zo heb ik nog lekker lang en heel erg goed kunnen neuken met haar. Dat was toch een hele beleving zo. Zelden komt het bij mij voor dat mijn halfuurtje bijna uitsluitend wordt opgevuld (mag je letterlijk nemen) met neuken. Toen het voor haar merkbaar té lang begon te duren (kreunen werd zuchten), ging ze eens met haar handen (zogezegd) controleren of het condoom nog wel goed rond mijn lul zat. Nadat ze dat gecheckt had, liet ik dat niet meer toe en legde haar handen naast haar hoofd en duwde met mijn handen op haar handen. Ik deed dat wat speels maar ik ga er vanuit dat ze ook niet oerdom is. Onder dwang nog even flink doorgeneukt en me helemaal laten gaan. Voor mij... zalig! (Voor haar allicht: oef!) Ook de twee andere sessies waren geen hoogvliegers maar vooral laagvliegers. Ik begrijp dat dus niet goed. In zo een kleine club zou je denken dat de service net heel hoog zou liggen en dat er trouwe gasten steeds weer naar toe komen, net om de reden van de zeer hoge service. Het zou natuurlijk ook zo maar eventjes kunnen zijn dat ze die "domme Belg" eens even wilden inpakken. Of dat dan weer zo verstandig is om met "toeristen" zo om te gaan, is dan weer een andere vraag.
   De bedprestaties stranden dus op een 6,5/10. Het was vooral ik die goed presteerde. Leg je echter het totaal plaatje in de weegschaal: schoonheid, prille jongheid, pre sales en after sales dan kan ze het weer goed maken en mag ze 8/10 op haar rapport lezen. De after sales waren met name ook zeer o.k.. Denisa is nog lang bij mij komen zitten en we hebben nog een beetje geflirt en gelachen en zeer knus gedaan met mekaar. Alsof ze van zichzelf vond dat ze me dé sessie van mijn leven had gegeven. Ik kreeg tijdens de na service zelfs het gevoel bij mijn nieuw liefje te zitten. Zo intens was de aantrekkingskracht ineens tussen ons. Vermits ik geen ezel ben, ben ik geen tweede keer met haar naar kamer getrokken. Anders had ik het zeker gedaan. Zo zie je maar. Tijdens de after sales was ik ook zo begeesterd door haar dat ik zelfs mee met haar een sigaretje heb gerookt. We maakten er zelfs een spelletje van om de rook in mekaars gezicht te blazen. Tijdens de pre sales kwam ze trouwens eventjes een beetje dominant uit de hoek door tijdens de lap dance ook een paar tikken op mijn lul te geven toen die stijf van onder de handdoek uit was gekomen. Spijtig genoeg niets meer van dit te bespeuren op kamer.
   Bij het naar buiten gaan van de club nog afscheid genomen van Denisa. Ze was in de rustruimte gaan liggen in een ligsofa en ik kroop erbij. Nog wat kusjes en een afscheidskus op haar poesje gegeven. By the way. Op kamer, na de daad wou ze ook niet meer tongzoenen. Dat dient dus enkel als noodzaak om de man geil te krijgen bij haar. Toch een raar dametje hoor.

   Herhalingsgevaar als ze me eerst in trance van haar krijgt.

   Commentaar


   • #4
    Re: Bruchsal - FKK Point, Industriestrasse 22

    Deze week had de job me in de streek gebracht die bekend staat als het Kraichgau. Er viel een vrij middagje te regelen en Bruchsal, waar twee FKK’s op een steenworp afstand van elkaar zitten, was niet ver. Volgens sexenfun, die doorgaans goed geïnformeerd is, is Pirates Park groter en heeft een betere keuken. Maar de prestaties van de dames zouden in Point beter zijn. En dat laatste is voor mij nu net hetgene wat telt, de rest is bijzaak. Dus was de keus snel gemaakt. Deze conclusie werd overigens bevestigd door een Duitse stamgast waar ik een saunagesprek mee had.

    Sexenfun heeft een en ander al uitgebreid beschreven. Wat er nog valt op te merken, is dat er een geldautomaat aanwezig is. Verder hebben de lockers een apart vakje voor de schoenen. Goed over nagedacht, is toch wat hygiënischer. En de douchekranen zijn goed regelbaar en geven water tot je ze zelf dicht zet. Dat is vaak het eerste manco, maar Point heeft het goed voor elkaar. Hier kan menige club een voorbeeld aan nemen. Van muziek heb ik evenveel verstand als een koe van schaatsenrijden, maar het geluidsniveau was in ieder geval niet storend. Dat is voor mij het belangrijkste. De Thekefrau wees me even de omkleedruimte. Er liepen naar schatting een 10 tot 15 dames, op het eerste gezicht allen Roemeens.

    Een lange meid met een vrolijke lach gaf me wat te drinken en bleef wat kletsen. Kun je me de club even laten zien? Ja natuurlijk. Andrea nam de honneurs waar en leidde me rond, waar we snel klaar mee waren, want zo groot is het niet. Ik heb er eigenlijk niet goed opgelet, want die wiebelende billen van haar eisten het grootste deel van mijn aandacht op. Uiteraard was de kino het eindstation, ik had echt niet anders verwacht. We namen plaats op een van de vier bankjes waar we al gauw zaten te zoenen. Ze knielde voor me neer en zoog me de paal omhoog. Met een uitpuilende handdoek achter haar aan de trap op naar een kamer met spiegels rondom. Ik mag dat wel, om naar een seksend stel te kijken waar ik zelf deel van uitmaak. Het werd een goede sessie met Andrea, niet zuinig met tongzoenen, een prima blowjob en tijdens de beurt in missie ook volop doorzoenen, seks zoals God het bedoeld heeft. De ft maar afgewimpeld, want dat verdubbelt de prijs volgens de Zuid Duitse regeling, en dat is het me nou ook niet waard.

    Andrea kreeg haar vijftigje en ik ging een sauna nemen, waar ik die Duitse gast trof. Hem nog wat tips gegeven over clubs in NRW. Sauna was goed heet trouwens. Daarna eens gaan kijken wat de pot schaftte. Een eenvoudig saladebuffet, en verder Bandnudeln met een of ander vaag sausje dat het predikaat Rindergulash droeg. Bepaald geen haute cuisine, maar het viel binnen te houden. Met een glas water een plekje in de zon uitgezocht op het terras. Uitzonderlijk warm weer voor half oktober, denk wel een graad of vijfentwintig. Het gebied tussen pakweg Heidelberg en de Zwitserse grens is toch al het warmste van Duitsland.

    Een andere Roemeense kwam me vertellen dat ik haar bekend voorkwam. Ze had in Dolce Vita gewerkt. Nou ben ik daar precies een keer geweest, toen wist ik genoeg. Lijkt me sterk dat het van die ene keer was. Wacht, ik weet het al, je hebt natuurlijk van me gedroomd, dat zal het zijn. Hartelijk lachend ging ze wat te drinken voor ons halen. Anna was niet bepaald het jongste kuiken uit de ren, en bij ex Dolce Vita dames ben ik extra op mijn hoede, want er lopen er daar te veel rond die zoenen maar onzin vinden. Maar op dat bankje op dat terras had ik toch binnen no time die zachte tong van haar tussen mijn kiezen, dat zat dus wel goed. Onderweg naar binnen bleven we nog een paar keer stilstaan met de monden op elkaar, lak aan iedereen die er langs moest. Ook deze had een magnifiek achterwerk, waar ik maar niet met mijn fikken vanaf kon blijven. De seks was van hetzelfde goede niveau als met haar voorgangster. Niet om van de daken te brullen, maar gewoon goed en degelijk.

    Point is vanwege de beperkte ruimte en faciliteiten geen club om de godganse dag rond te hangen, maar de dames hebben goede looks, en de twee waar ik mee was gaven een goede service. Na nog een saunaatje en een half uurtje zonnen had ik het wel gezien en ging ervandoor. Maar aangezien ik noglangnietuitgewandeld ben, wandel ik er bij gelegenheid nog wel eens binnen.
    Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
    En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X