Pohlheim - World, Grüningerweg

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Pohlheim - World, Grüningerweg

  Naam: World

  Adres: Grüningerweg, 35415 Pohlheim-Garbenteich

  Telefoonnummer: 06404 659388
  Vanuit Nederland: 0049 6404 659388

  Website: www.fkk-world.de
  E-mail: info@fkk-world.de

  Aard: FKK

  Openingstijden:
  zondag t/m donderdag: 11:00 - 04:00 uur
  vrijdag t/m zaterdag: 11:00 - 05:00 uur

  Prijzen:
  Dagelijks € 59,-.
  Voor 13 uur: € 47,-.
  Van maandag tot donderdag met drie man slechts 2 betalen
  Op woensdag een vrijkaart met één week geldigheid.

  Dinsdag dessousdag, woensdag wellnessdag.

  (afsluitbaar kastje en kluisje, badslippers, handdoeken, ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, non-alcoholische dranken)
  Dames: per half uur € 50,-
  Klaarkomen in de mond: € 50,-
  Anaal: € 100,-

  Routebeschrijving en parkeren:
  Vanuit Arnhem (ca. 300km):
  A12 richting Oberhausen, vanaf Duitse grens A3/E35
  A42 richting Dortmund
  A45 richting Frankfurt am Main

  Volg de A45/E41 (Dortmund-Hanau)
  Bij Giessen de A485 op richting Kassel (Giessener Ring)
  Afrit 6: Pohlheim
  Onderaan de afrit linksaf (L3131) richting Pohlheim
  Volg de borden ‘Gewerbegebiet Garbenteich’
  Je rijdt langs de sportvelden het industriegebied op (vanaf hier ook bordjes met ‘FKK World’), over het spoor en voorbij het tankstation linksaf. Hierna 2 ingangen aan rechterhand (P1 en P2).

  Inrichting:
  Entree
  Keuze uit 2 parkeerplaatsen. Entree over rode loper, deur staat open en melden bij de balie. Hier betaal je, ontvang je een grote handdoek en geef je je schoenmaat en ontvang je een bijpassend sleuteltje. Links liggen de kleine handdoeken die je zelf mag pakken (een grote handdoek krijg je alleen bij binnenkomst, de kleine dus gebruiken voor na de douche etc.).

  Omkleden
  Door de deur loop je de kleedruimte binnen. Met je sleutelnummer zoek je je kledingkastje. Hier kan je je kleding achterlaten en de handdoek omknopen. In je kastje vind je je badslippers. Je waardevollespullen kan je in een klein kluisje aan het eind van de ruimte achterlaten. Voordat je verdergaat even douchen. Voldoende douches aanwezig die je zelf op de juiste temperatuur kunt brengen. Toiletten zijn er als je de douche doorloopt en door de deur gaat aan je rechterhand. Bij de douches zijn ook spiegels, föhns en haarborstels om je kapsel weer in model te brengen.

  Begane grond
  Aan het eind van de kleedruimte is een gordijn waardoor je de grote ruimte binnen loopt (de zgn. Wintertuin). Gelijk rechts de bar, achter de bar de kino. Voor je vele banken en in het midden een paal voor acts. Rechts is de tuin. Links loop je de eetzaal binnen. Hier de hele dag door buffet. ’s Ochtends en ’s middags voor ontbijt/lunch en ’s avonds een warme hap. Reken niet op een topkeuken, maar wel de hele tijd door aanvullingen, dus je hoeft niet te dringen.

  Achter de eetzaal en de wintertuin zijn er diverse kamers. Allemaal netjes ingericht. Hier is ook een toilet te vinden.

  Kelder
  Aan het eind van de eetzaal naar links loop je eerst langs de kleedruimte en douches van de dames en dan de trap naar beneden. Langs diverse kamers die veelal met een gordijn zijn afgesloten loop je langs het solarium en kleine fitnessruimte. Aan het eind van de gang loop je de zaal met zwembad binnen.

  Gelijk links zie je ruimte vor de masseur met erachter nog diverse kamers. Langs het zwembad diverse ligstoelen om even lekker te relaxen en de dames langs te zien lopen. Aan de ene kant van het zwembad grote ramen met zicht op de tuin, aan de andere kant een jacuzzi (druk op de knop om de bubbels te starten) met erachter nog douches en ernaast een toilet en stoombad.

  Vanuit het zwembad loop je zo de grote zitkamer binnen. Links een groot scherm met porno, rechts een groot scherm met vooral voetbal en andere sportevenmenten. Deze zaal is gevuld met vele lekker relaxbanken en is schemerig verlicht. Er mag gerookt worden en helemaal rechtsachter vind je nog een bar die alleen ’s avonds geopend is.
  Als de zitkamer vanuit het zwembad direct doorloopt kom je bij de sauna. Hier 2 verschillende sauna’s, nl. één van 75 graden en één van 95 graden. Vanuit hier loop je ook zo naar buiten naar de tuin.

  Tuin
  Bij goed weer kan je heerlijk naar buiten, totale oppervlakte is 25.000 m2. Hierin ligt een buitenzwembad, vele stukken grasveld, ligstoelen en diverse tuinhuisjes. In de zomer is er buite ook een bbq.

  Verzorging:
  Bij entree krijg je een badhanddoek en badslippers. Extra (kleine) handdoeken zijn bij entree verkrijgbaar). Volledig gebruik van zwembad, whirlpool, stoombad en sauna. Tegen betaling kan je gemasseerd worden. Niet alcoholische dranken, ontbijt, lunch en diner vrij verkrijgbaar. Voor alcoholische dranken dien je te betalen.

  Sfeer:
  World is een typische Hessische FKK dat betekent dat de dames er naakt rond lopen en de heren alleen een badhanddoek dragen. De dames jagen in een FKK meer en contacten tussen ijsbeertjes en dames komen eenvoudig tot stand, maar voel je niet bezwaard om vriendelijk te zeggen dat je geen interesse hebt.

  Zeer groot aanbod van dames, hoofdzakelijk uit Oost-Europa en Duitsland maar ook wat Latina’s. ’s Avonds diverse acts in de wintertuin, ene avond meer dan de andere. Redelijk grote vaste kern van dames, maar natuurlijk zoals in iedere FKK ook een gedeelte der dames die wat minder honkvast zijn. Zowel ervaren als beginnende dames aanwezig, veelal tussen 18 en 25, maar ook ouder.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 04-05-16, 03:58. Reden: prijzen aangepast.

 • #2
  Re: Pohlheim, Grünigerweg, World

  Goed morgen mede genieters,

  ik maak weinig berichten, ook al loop ik al heel lang mee en mag heel graag genieten van jullie belevenissen en heb daat al heel lang de vruchten van mogen plukken
  Gisteren weer eens naar FKK World ge gaan voor een hele dag geneiten en veel sex.
  Helaas geen lekker weer om van de mooie buiten speelplaats te geneiten, heb daar ee jaar geleden werkelijk een fantastische trio zo in de buitenlucht gehad met 2 bloedmooie bulgaarse meiden, helaas de namen zijn mijn ontschoten, maar ja dat was al weer een jaartje terug
  Aangekomen om even 11 elf uur en was de de 2e ijsbaar, hier dan zonder badjas maar met een ruimte (lekker lange) badlaken.
  Douches naast de kleedruimte zijn bijna weer als nieuw, mocht ook wel want 2 weken geleden waren de helft stuk
  Nu beneden naast wirlpool douchen, geen probleem zo blijf je in beweging
  Ik was nog maar koud neer geploft na het ontbeit een een werkelijk super geile spaanse, Belinda kwam op me zitten met het bericht dat ik er eindelijk was en ze me nu eens kon ''verwohnen''
  Ik kende haar niet eens maar kwam zo spontaan over en tongzoenen dat ze kon, heerlijk, haar poesje was binnen een paar tellen al nat en begon na het nodige vinger werk, ja wat wil je als je ''zwans'' gelijk publiekelijk op oorlog sterkte wordt gezogen, te soppen zo nat heb ik ze weinig meegemaakt binnen een minuut!
  Wij naar beneden ik wilde graag even lekker van haar genieten, in een hoekje op de bank me zalig laten pijpen tot ik snel HO moest roepen anders zat haar mond vol
  Heb haar op een barkruk neergezet (de bar ebneden gaat pas begin van de avond open, dus nog elkekr donker) en haar klets natte spleet zalig gelikt en haar werkelijk zalige harte klit dusdanig bewerkt dat haar zap er utspoot toen ze haar hoogtepunt berijkte, wouw
  Toen ik aan de beurt, mijn kleine vriend, wordt altijd weer klein als ik een dame met de mond verwen, weet niet waarom maar ik ga er helemaal in op dat ik mijn kleine dan vergeet! dus weer lekker pijpen tot hij steenhard naar voren stond en zij lekker op de kruk en zo mijn Zwans erin!
  Ja je leest eht goed, condoom was nog niet om oeps , snel eruit en het rubber aangebracht, beter zo ook al waren we bijde supergeil!
  Ik heb haar en zij werkelijk suf geneukt op de bar kruk, mijn rug was een rivier geworden en mijn haar klets nat tot het ging regenen!
  Wat een topper en echt bere geil, dit is en kan absoluut geen toneel zijn, haar poesje is wel wat ruim, hand ging er bijna in, volgende keer haar lekker lang bewerken en dan zal mij hele hand er zeker in gaan,
  Binnen een uurtje een 2e sessie met haar, ze was niet te houden en ik ook niet, weer op de barkruk, benen bijna in spagaat haar en me zelf klaar geneukt
  De rest van de dag haar steeds weg moeten (slaan)!
  Ik zal 2 mooie werkelijk super slanke dames lopen, de een met hele mooie puntige borsten, met lange dikke tepels, wouw daar wilde ik wel aan zuigen
  Op een gegeven moment kwam ik beneden in de relax ruimte, veel banken en TV schermen en daar lagen zo mooi op de bank te pronken, wat een lekker vlees, de dam e met de punt borsten begon meteen mij zo ver te krijgen om mat de 2 een kamer op te zoeken niet echt mijn voorkeur, een trio op dit moment, de andere dame was wat stil maar wat een figuur, een poesje zo mooie stakke lijn, met kleine binnenlipje welke er uit piepte en een kontje, ongeloofelijk, met mooie lange witte laarsen tot aan haar knienen, haar naam was ik meteen weer vergeten maar later zeker niet meer
  Ik toch even vriedelijk bedankt was op weg naar sauna!
  Later lekker uitblazen op de bank, kwam de mooie gekaplaarste dame mijn bankje bezoeken.
  Ik was nog echt aan het bijkomen en had net over een klein uurtje een massage gereserveerd en wilde eigenlijk de boot afhoudem, ze bleef echetr heel vriendelijk en rook zalig en gaf me heerlijke tongkusjes en dat dat lijnte met mooie kleine zacht borstjes welke vragen om gezogen te worden
  Gelukkig was ze na zeker 10 min. mij aan het opgeilen en ik haar zachtjes stelende haar lichaam verkennen niet boos en zou naa mijn massage terug komn naar deze plek om onze ontmoeting voort te zetten.
  Tijdens de massage werd ik zo maar door 2 dames even korte verwend, de masseur stond erbij met zijn hande in de lucht! van ik ben het niet! zalig mijn ballen masseren en de ander begon me te tongen, wat een belevenis! ik hoefde niet voor deze kortstondige verwennerij te betalen mits ik later de dames zou trakteren vole mondjes ''milch"
  Zalige en zeer goede massage gehad was ik aan het bijkomen op mijn banje en ja hoor daat kwam ze, haar naam vergeet ik nooit meer'' Jenny'' ik heb alm heel wat meegemaakt en er wordt zo veel geschreven over GFE maar ik heb 6 keer met haar de rest van de dag tot 01:00 uur werkelijk de liefde bedreven, tussen door als we elkeaar weer trefde lekker zoenen en voelen op de bank totdat ik er echt weer klaar voor was om een mooie kamer op te zoeken om alles te doen wat lekker is.
  Het was in het begin wel jammer dat mijn vinders niet naar binnen mochte, later vertelde ze dat ze dit niet echt lekker vind en bang is dat er iets kapot gaat! kan ik me best iets bij voorstellen
  Later waren we zo geil bezig en heb haar weer laten klaar komen om mijn tong na een befbeurt van minimaal 30 minuten mijn tong en kaken konde niet meer
  teon heb ik haar zo geil gemakt, wilde haar weer laten komen met mijn hand over haar mooie poesje en lekker harde klitje dat mijn duim in haar spleet ging en zij dit nu wel kon waarderen en spontaan nogmaals kwam.
  Het is een GFE ten top alleen je weet dat zij het in eerste instantie toch om het geld doet.
  Ik heb een deal gesloten om een keer een hele dag samen met haar te geilen zo vaak als ik maar wil, als het lekker weer is buiten voor E 500

  Commentaar


  • #3
   Re: Pohlheim, Grünigerweg, World

   als paradijs op aarde bestaat, dan komt fkk-world in aanmerking voor een A1 locatie. Afgelopen week geweest. In voorgaande berichten is al voldoende beschreven wat er allemaal is en hoe het ineen steekt. Die avond ongeveer 40 mannen en wel 70 vrouwen, en alle vrouwen NAAKT. De een nog mooier als de andere, velen gewillig. Ik ben diverse keren geweest en alle keren goed tot zeer goed. Qual der wahl is het motto hier. Ik kan velen aanmoedigen om hier eens te gaan kijken, ik vind het de moeite van de grote afstand zeker waard, ook in vergelijking met de vele fkk's in NL-grensstreek.

   kaalfan

   Commentaar


   • #4
    Re: Pohlheim, Grünigerweg, World

    FKK World staat te koop !

    http://www.immonet.de/hessen/giessen...42c3153-1.html

    Als de grootste wandelaars hun wandelgedrag iets temperen en de "ikleesalleen" leden 50 euro p.p. bijleggen hebben we een mooi adres voor een jubileumfeestje van hookers

    SC

    Commentaar


    • #5
     Re: Pohlheim, Grünigerweg, World

     Hmm deze fkk world is de grote broer van de onlangs geopende fkk planet in merzenich (bij Dueren)
     Ik vraag me af wat dan ook nog met fkk planet zal gebeuren word deze ook verkocht?
     Want volgens mij draait het daar niet zoals ze zouden willen de entree blijven ze gelukkig dan ook laag houden op 30 en 35 euro daar.
     misschien willen ze alle energie wel in de nieuwe fkk world steken en een hoop dames daar mee naar toe nemen want bij de opening was 70% van de aanwezige dames geloof ik (tijdelijk) van fkk world overgekomen.

     Commentaar


     • #6
      Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grünigerweg , Onbekend(onbekend)

      Ik zat dit weekend in omg. Frankfurt en twijfelde tussen World en Sharks. Ik heb aan twee dingen een enorme hekel, jagende vrouwen en belabberde kamersessies. Deze elementen gaan vaak samen. Als ik de topics van de clubs doorspitte moest ik concluderen dat beide ingrediënten in beide clubs wel aanwezig waren. Toch maar voor World gekozen. Mezelf zoals gewoonlijk voorbereid met een lijstje van te vermijden dames, better safe than sorry.

      Eerst op mijn dooie gemak een rondje door de zaak gemaakt. Het percentage hallo-wie-gehts-dames was bovengemiddeld. Over een kant is het ook wel ontroerend dat men zo geïnteresseerd is in je welbevinden. Maar een dame kies ik toch echt liever zelf uit.
      Ik had me voorgenomen om niet met animerende vrouwen te kameren, en zag er al van komen dat ik als ik me hier aan vast wilde houden de club ongepoppt zou moeten verlaten.

      Uiteindelijk vond ik in de wellnessruimte een meisje dat wat verloren om zich heen keek en haar maar eens aangesproken. Gina was Roemeense, Engels sprekend en had voorheen in Sharks gewerkt. Lief zacht meisje, slank met een A cupje, tikje hangerig maar wel een prettige achterkant en halflang glad zwart haar. Op de sofa kwamen de eerste zoenen al, dan zit het over het algemeen wel goed. Op de kamer lekker doorgezoend, gevolgd door een uitstekende blowjob, tussendoor samen de grootste lol om de luidruchtige buurvrouw, die kennelijk nogal heftig genomen werd. Toen buurman de klus geklaard had, keerde de rust weder en kon ze zich goed op het pijpen concentreren. FT was mogelijk, maar er moest wel eerst even geneukt worden. Dit ging zo goed dat de kwak toch in het condoom terecht kwam, maar ze was dan ook de eerste.

      Eten was uitstekend, en die zelfbediening is ook wel prettig. Het staat wel in warmhoudbakken, maar het wordt toch regelmatig ververst. Daarna even een saunaatje en maar eens op zoek naar de tweede. Sonja lachte wel vriendelijk, maar zat tenminste niet te pushen. Roemeense met zwart krullend haar, mooie stevige B cup, goed figuur. Even uittesten op de bank. Gezellige babbel, gevolgd door diepe tongzoenen, deze ging het worden. We kwamen toevallig weer in dezelfde kamer terecht. Een half uur stevige sex, prima pijpwerk, lang op haar gelegen, die tong van haar was onvermoeibaar. En weer verder met het mondje. Op het pornoscherm aan het voeteneind werd net een zwaargeschapen vent afgezogen, ik keek wisselend naar die scene en naar Sonja die ook telkens oogcontact zocht. Op een gegeven moment spoot de acteur de mond van zijn dame vol en ondergetekende ook. Ze liet de smurrie van haar tong in de handdoek lopen en kwam nog even tegen me aanliggen.

      Resumerend, World is een prachtige club, vooral in de zomer met die immense tuin. Wat de dames betreft heb ik twee toppers getroffen, maar er liepen er ook wel een paar rond waar ik niet zo’n positief gevoel bij had. Niettemin kom ik er bij gelegenheid graag weer eens terug.
      Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
      En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

      Commentaar


      • #7
       Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

       Ben er een week of 3 geleden geweest en het viel me zwaar tegen.
       Misschien zijn er meer dames dan in GT maar ik betwijfel het zeer. De kwaliteit is zeker minder.
       Ik meende door verhalen van andere wandelaars dat het een tent was die echt de moeite waard is, maar dat valt tegen.
       De dames: roemenie en bulgarije, vooral roemenie. Dus minder diversiteit. Ben uiteindelijk 1x op een kamer geweest, omdat ik het aanbod gewoon niet geil genoeg vond. Overigens proberen ze het wel.
       Het eten was niet bijzonder.

       Mijn favoriet blijft GT en uiteraard, als je een stuk je wilt rijden, de parksauna bij Lohmar.
       Maar naar FKK world ga ik niet meer heen.

       Commentaar


       • #8
        Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg, Victoria, 24, bulgarian, blonde

        One of my favorite dame in this club. I am never disappointed by her. Sex service at the edge of the pleasure. I rent this girl regularly since two years for one or two hours session (100 euros for one hour). She knows what I want. GFE and PSE simultaneously. She exhibs her asshole viciously, her ass is a must ; “It’s for you, my babe ! “. I lick it and touch it at less twenty minutes and she takes initiative of fuck my cavern and masturbate, playing with and sucking my cock and balls. Her handjob - in front of the mirror - is délicious. For Victoria, my cock is a sextoy. She is a great connaisseur of the male cock ! Sweet angel Victoria ! The chemie was total. All positions of love were used. Every time a climax for me and her. We shouted and do as little animals ask for food. Victoria’s face become red under pressure of enjoy. Sweat and sweat and sweat...
        We finish by a long missionary of half an hour, my cock deeply standing inside her pussy and I shouted more than one minute when I come in this wonderful stomach with big rushes of lower back as to pierce my sex lady.

        Commentaar


        • #9
         Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

         Zaterdag in de buurt van Frankfurt vroeg in de middag gedaan met de werkzaamheden, en vertrokken naar World. Onderweg collega Bergmans even opgepikt en kort na vieren binnen. Entree, die onlangs verhoogd was naar 70,- is toch weer teruggebracht naar 65,-. Was toch alweer iets van anderhalf jaar geleden. Geen bekenden dames dus, logisch na zo’n lang interval.

         Een kiloknaller die meldde dat ze goed kon masseren laten schieten. Verzin dan een andere smoes als je geen zin hebt om te neuken, dit is zo doorzichtig. Vervolgens een slanke meid, Carolina uit Tsjechië getroffen, weliswaar nogal profi, maar een perfect stel billen. Zoenen zou ze graag doen. Had wat twijfels, maar laten we maar proberen dan. Ze deed het inderdaad wel, maar niet bijzonder graag. Mooie Schwanz voor haar Arsch, vond ze. Doei, ik ben niet van het bruine gilde. Pijpte niet slecht en stuurde op een FT aan. Eerst maar eens neuken, dan zien we wel. Steeds haar kop wegdraaien, geen wonder dus dat het niet lukte. Verder met de mond. Voor die toeslag die hier geldt, wil ik er ook lol van hebben. Terwijl ze hem voor haar open mond hield en haar tongetje zachtjes liet spelen, voelde ik het komen, maar liet niets merken. Op een voor haar volkomen onverwacht moment, ging ik af als Peter North in zijn beste dagen, en kalkte binnen luttele seconden haar hele gezicht vol. Met een gil schoot ze achteruit, maar kon niet voorkomen dat de laatste stralen ook nog doel troffen. Ziezo, die zat. Haar rechteroog zat helemaal dicht, en de zaadslierten dropen haar van de kin en de tong. Zag er erg geil uit. Bij een gfe meisje zou ik het zo niet doen, maar in het onderhavige geval just value for money. Toen ze klaar was met poetsen, schatte ik dat er al gauw voor een tientje aan make up naar de Filistijnen was, dus hield ze er toch nog veertig aan over.

         De tweede kennismaking vond plaats op het bankje waar ik zat af te koelen na de sauna. Ellis, of Alice, een Roemeense, goed figuur en wel wat sympathieker dan haar voorgangster. Eerst een verfrissende douche en het eerste vrije kamertje ingeschoten. Is wel handig hier dat ze niet om de sleutel hoeven. Gewoon kamer vrij is inpikken. Aan de andere kant zou het zonder registratie tot discussies over de tijd kunnen leiden. Ellis of Alice zoende wel wat beter dan die eerste muts, maar het was het nog niet helemaal. Het is uiteindelijk gelukt, maar ook hier geen herhaling.

         Met Bergmans gedineerd, dat zit wel goed in deze club. Lekker mals vlees moet ik zeggen. Daarna nog een tweede saunaatje genomen. Onderweg naar de wellness een meid tegen het nogal mollige lijf gelopen die wel graag mee wilde. Moet je zelf weten, dat hok is vrij toegankelijk voor iedereen nietwaar. De biosauna toch? Nee joh, ik pak die hete. Meestal hebben ze daar niet zoveel puf in, maar Hongaarse Hanny liet zich niet kennen en kwam erbij in de hitte. Optisch geen hoogvlieger, maar wel erg lang zwart haar, tot ver over de billen. Dat zie ik wel graag. Was vijf weken aan de gang in World. En daarvoor? In Holland, Den Haag, ramen. Doubletsraat nog wel. In een reflex duwde ik haar hand weg uit mijn kruis. Tijd voor een serieus overleggetje voordat we überhaupt verdergaan. Ik ken die tak van sport maar al te goed en ben er ook niet voor niets al jaren geleden mee gekapt. Relatief duur en matige service. Ze vond het zelf ook maar niks, en had het er dan ook niet langer dan drie weken volgehouden. Te veel vijfentwintig euro klantjes moeten doen om de kamerhuur bij elkaar te neuken. Snap ik. Mijn argument tegen het raamgebeuren is dat ze je raar aankijken als je vindt dat zoenen erbij hoort. Snapte ze ook, want meteen schoof die lange tong van haar achter in mijn mond. Kijk, toch wat bijgeleerd in die vijf weken. Een heftige zoenpartij volgde. Het kwijl en het zweet vermengden zich over onze lichamen. Toch kwam de zwans niet omhoog. Lag aan de hitte en het feit dat ze de derde op rij was. We gingen gezellig samen douchen, waarbij ook nog de nodige tongzoenen uitgewisseld werden. Vervolgens een uur lang liggen genieten van deze zotte doos. Optisch de minste, maar technisch de beste. Zulke meiden heb ik dan toch veel liever dan zo’n barbiepop die haar kop wegdraait. Jammer dat de beste pas als derde in beeld kwam, maar dat is wel vaker zo.

         Nog even een kop soep van het buffet gepakt, onder de douche Bergmans, die net een date met een topmeid had geregeld, gedag gezegd, beiden in Adams kostuum. En tegen halluf tien weggereden, wegens een om zeven uur aflopende wekker. Toch weer een aardig verzetje gehad in een van de grootste Hessische clubs, en bij gelegenheid zal ik er nog wel eens terugkomen.
         Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
         En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

          Oorspronkelijk geplaatst door noglangnietuitgewandeld Bekijk bericht
          . Entree, die onlangs verhoogd was naar 70,- is toch weer teruggebracht naar 65,-. Was toch alweer iets van anderhalf jaar geleden. Geen bekenden dames dus, logisch na zo’n lang interval.
          Ook in de regio Frankfurt is een te groot aantal clubs dat ineens denkt zich de jackpot te kunnen vragen daar komen er vele snel van terug. Deze club is net als de mega grote Planet Eden in Merzenich eigendom geweest van Hells Angels. Die een paar jaar geleden niet wisten hoe snel ze beide clubs maar weer in de verkoop moesten gooien zo rendabel zal het dus zijn.

          Commentaar


          • #11
           Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

           http://www.fkk-world.de/#service/fkkclub-preise

           Op de website valt te lezen dat toch besloten is de entree prijs met 5€ te verhogen naar 70€ en wel per 1 Mei.
           Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

           Commentaar


           • #12
            Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

            Zaterdag 12/07, een dagje FKK World. Ik blijf deze club op de voet volgen en als ik een gaatje heb in de agenda ga ik er graag nog eens heen, en dit ondanks de wat mindere recensies de laatste tijd. Hierover verder meer.

            Het weer zat eerst niet mee; ter hoogte van Keulen was er zelfs stapvoets verkeer omwille van zware regenval. Maar kijk, zodra de grens van Bundesland Hessen overschreden werd kwam de zon erdoor, en ze zou niet meer weggaan voor 22 uur.

            Na de obligate incheckprocedure bij het hotelletje vlakbij kon ik eindelijk de club binnen. Er waren nog niet veel gasten en toch al flink wat dames zo rond de middag, en het aantal zou snel toenemen. Op diverse fora wordt gewag gemaakt van een mindere line up maar daar was zaterdag niks van te merken. Ik heb op heel de dag een 90 tal verschillende dames geteld (thekes en onderhoudspersoneel niet meergerekend) en zeker 150 gasten, wellicht aangetrokken door het zomerweer.
            Blijkbaar was de club zelf ook verrast door de overvloed aan zon want er was géén barbeque, doch gewoon een middagbuffet dat voortdurend werd bijgevuld. Kwaliteit ervan was uitstekend.
            Nog een reden waarom ik hier graag kom : de pintjes zijn gratis en worden getapt door enkele ex-dvps. Leuk en lekker.

            Zoals het hoort heb ik eerst gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten, samen met de Fransman Jacques Couzzi en de Fin S.Auna. Er was ook een Turk maar die heb ik links laten liggen...

            Toen ik weer in de Abflughalle kwam zag ik een knappe en nog erg jonge dame en heb me ernaast gezet. Het bleek om een Stephania te gaan, pas overgekomen uit, jawel Roemenië. Helaas, dame kent slechts 2 woorden Engels en geen Duits, dus keuvelen over het WK voetbal zat er niet in. Ik ben dan maar in de zon gaan liggen.

            Terug in de club zag ik een slanke blonde deerne genaamd Sabrina. Uit Roemenië, uiteraard. Vooraan in de twintig, slank gebouwd met b cup borstjes, gebruinde huid en voorzien van een paar punaise-piercings, ik weet niet wat daar de juiste naam voor is. Ik ben met haar naar de film geweest, in de kino dus.
            Sabrina tongzoent erg lekker! Ongetwijfeld het beste wat ik dit jaar al heb gehad (niet veel hoor) en pijpen was ook erg zacht en lekker, waardoor er van neuken niks meer in huis kwam. FT dus, en 100 euro schadevergoeding.

            Fkk World is een waanzinnig grote club, de grootse waar ik ooit geweest ben en misschien de grootste in zijn klasse, dat weet ik niet. Naar verluidt komt er in Düsseldorf binnenkort ook een megaclub; ik zou het in elk geval wel toejuichen. Je kan er zonnen, zwemmen, genieten van de vrije natuur... ik zag zelfs een buizerd overvliegen. Nog een geluk dat dit niet vlakbij huis is, ik zou snel failliet zijn.

            Later op de avond werd het wat drukker ; het leek wel een party. Ook het aantal dames nam toe. Op een verhoogje net aan de ingang van de bar troepte een groepje dames samen, waaronder ook Sabrina van eerder op de dag. Daarbij ook een wat kleinere meid, met bruin haar in een paardenstaart en een schitterend figuur. Alexandra was de naam.
            Snel een praatje gemaakt en dan naar een kamer deze keer.
            Alexandra komt natuurlijk ook uit Roemenië, en ook zij is vooraan in de twintig. Ze vormt blijkbaar met Sabrina en enkele andere dames een kliekje die quasi elke dag in de club aanwezig is. Brood op de plank weet je wel...
            Alexandra is zonder schoenen hooguit 1,55 m groot, en staand tongzoenen was eerder moeizaam. We zijn maar op het bed gekropen en pijpen was ook met deze dame super, al kwam ik nu niet meteen tot een hoogtepunt. Dan maar condoom erover en neuken, in de klassieke standjes. Gefinished werd er in doggy, en de rekening bedroeg 50 euro.
            Ik betwijfel echter of deze Alexandra de job graag doet, want lachen kan ze niet. Later op de avond zag ik ze ook een paar keer in discussie gaan met een van de thekedames... Afin mijn probleem niet.

            Fkk World lijkt op een zaterdagavond sterk op een disco. Er is een echte deejay, en veel jonge gasten komen duidelijk alleen om te feesten en te drinken. Mij niet gelaten, ieder diertje zijn pleziertje... en de club leeft dus van die gasten, want de flessen sterke drank waar fors voor bijbetaald moet worden vliegen de deur uit. De recente prijsverhoging heeft dus geen negatieve impact gehad. Ook de line-up blijft uitstekend, al verschilt dat natuurlijk wel van dag tot dag en heb ik zaterdag mogelijk geluk gehad. Of misschien zijn sommige criticasters wat te veel verwend...

            In elk geval, het was een topdag in alle aspecten : schitterend weer, veel prachtige dames naakt gezien, goede seks gehad en ge-no-ten van een schitterende club. Ik kan niet wachten tot mijn volgend bezoek.
            Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 13-07-14, 20:51. Reden: woonplaats
            Hoeren, zien en zwijgen.

            Commentaar


            • #13
             Re: Pohlheim-Garbenteich - FKK World, Grüninger Weg

             Fkk World heeft een nieuwe bonuskaart : je krijgt bij betaling van 70 euro entree een kortingsbon van 10 euro voor een volgend bezoek. Let wel : enkel wanneer je de volle pot betaalt, dus niet combineerbaar met de andere kaarten.

             Tevens krijg je als je met 5 mensen tegelijk binnenkomt een bon voor een fles sterke drank.
             Hoeren, zien en zwijgen.

             Commentaar


             • #14
              Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

              Een november : Halloweenparty in Fkk World. De club staat bekend voor de feestjes en deze is dan ook een van de hoogtepunten van het jaar. Heel de club was mooi gedecoreerd en men had een aantal acteurs ingehuurd om eea levensecht te laten lijken. Ook de dames zagen er heel anders uit dan gebruikelijk : niet meer geheel naakt maar aangekleed met passende kledij, al was dat voor sommige alleen lingerie.

              Deze maand is er een actie : wie een 'vipcarte' of meerbeurtenkaart koopt krijgt een extra entree erbovenop. Dat kon ik dus niet laten liggen.
              In de kleedkamer was de voertaal hoofdzakelijk Frans, en dat was geen toeval natuurlijk : 1 november is een feestdag in Frankrijk en in België. Toen ik aankwam was er nog plaats genoeg maar latere bezoekers moesten zoals gewoonlijk vrede nemen met kledijzakken; er waren ook zoals altijd taxishuttles voorzien.

              FKK World staat bekend als een 'stamkroeg' voor de vaste bezoekers en er is nu weer 'freibier' voor iedereen , het gedoe met verschillende armbandjes was echt lachwekkend. In andere clubs zoals Sharks moet je 6 euro betalen voor een glas bier, als je dan zoals ik gewoonlijk 5 pintjes drinkt ben je al 30 euro kwijt... World heeft dan ook een schare vaste bezoekers die ondanks veel commentaar op de Duitse fora toch weer present waren.
              Ook het eten, eigenlijk bijkomstig, was uitstekend. Overdag een keuze uit verschillende soorten worst en aardappelsoep, 's avonds was er een uitgebreid avondbuffet. Niks op aan te merken.

              Zoals ik al aangaf : de dames waren niet geheel naakt maar in partykledij, later op de avond gingen de 'klamotten' meer en meer uit. Onder de dames herkende ik oa Sabrina en nog wat dames, echter er waren ook vele afwezige zoals Alexandra en Duitse Jeanette. Er waren wel een flink aantal dames die ik nog nooit gezien heb, waaronder toch behoorlijk wat stevigere dvp's. De superslanke tieners waren duidelijk in de minderheid. Toch heb ik er eentje opgemerkt die mijn aandacht opeiste : Emmy of Emy, pas 18 en net overgekomen uit Roemenië. Voor haar geen karnavalkledij maar een gewone string. Met haar ben ik naar een kamer gegaan, toen je nog niet moest wachten.

              Emmy heeft pikzwart haar tot net boven de schouder, b-cup borstjes en een navelpiercing. Ik heb het niet zo op die lichaamsversieringen maar die wijven denken daar anders over natuurlijk. Emmy was met schoenen aan even groot als ik hetgeen zeer interessant is, ik hoefde mijn zere rug dan ook niet te pijnigen als ik haar kuste. En kussen, ja, dat gaat goed. 't Is nog een tiener, ze is nog niet vergeven door professionalisme. Na het kusintermezzo handoek los respectievelijk string uit en het bed op. Ook pijpen doet ze zoals het hoort en het duurde geen 10 minuten voor ik mijn nageslacht in haar mondje schoot. Ik weet niet wat de dames ervan denken, 20 keer per dag in de mond geschoten worden maar goed ze worden ervoor betaald natuurlijk. Afrekening : 100 euro.

              Ik heb de rest van de dag hoofdzakelijk genoten van de club, van de dames en van de wellness faciliteiten. Saunake gedaan, Turks stoombad ook maar eens geprobeerd, wat gaan liggen aan het zwembad... De verouderde ligstoelen zijn vervangen door de plastieken stoelen die normaal buiten staan; men neemt de kritiek blijkbaar toch ernstig want ook de douches waren ok.
              De dames hebben wat nieuwe instructies gekregen : er mag niet 'geanimeerd' worden in het beneden gedeelte maar daar vegen ze hun highheels aan, dat was wel duidelijk zaterdag. Toch was men niet opdringerig.

              Later op de avond werden de wachttijden aan de kamers als maar langer en hier komt dan toch de achilleshiel van de club bloot : er zijn te weinig kamers en deze worden tussendoor niet gereinigd . Als alternatief waren er de buitenhutjes die blijkbaar verwarmd zijn, dat wist ik niet. Ik heb dan maar geen nieuwe kamergang overwogen.

              Zoals gebruikelijk waren er weer pornoshows en gangbangs waar een Serge Gainsbourg-lookalike zich eens goed liet gaan. Ieder zijn ding maar dat is niks voor mij.

              Desalniettemin was dit een geslaagde avond; begin december is er een X masparty. Ik hoop er bij te kunnen zijn.
              Hoeren, zien en zwijgen.

              Commentaar


              • #15
               Re: Pohlheim - World, Grüningerweg, Algemene Info

               Lang geleden dat ik daar nog eens was.

               Momenteel nog de gehele maand november de mogelijkheid om aan € 55 binnen te geraken. Ik deed dat afgelopen zondag. Op zondag schenken ze à volonté schuimwijn (al dan niet met sinaasappelsap gemengd) en staat er een uitgebreide brunch.

               Voorts was de club nog altijd zoals jaren geleden. De laatste keren dat ik er was, zat de club in een dipje op het vlak van de line up. Mede omdat het zo ver is, kwam ik er dan ook niet meer. Afgelopen zondag was World weer zoals ik World altijd gekend heb. Op alle vlakken meer dan o.k.. Mooie dames, vele mooie dames. Voor ieder wat wils maar de meeste slank en iets groter dan de gemiddelde DVP van ongeveer 1,55 m. Kanttekening: de service is grosso modo wel wat naar beneden bijgesteld en verschillende dames willen nog maar enkel PZC en NMC voor € 50. De mazelen van The Palace zijn nu ook hier binnengekomen.
               Het eten en de wellness zijn van zeer goede kwaliteit. Tijdens de promotie van € 55 is het bier ook gratis.

               Nu de service van de dames wat minder is dan pakweg drie jaar geleden (een saunaclubtendens overigens, vooral in Frankfurt) treft het natuurlijk om een oude bekende tegen te komen in de vroege avond: Maria. Ik kamerde in het verleden vele keren met haar. Top service. Maria gaat niet mee op in het 100-euro verhaal voor een top service (of durfde die wijziging bij mij niet door te voeren?).
               In de late avond heeft ze me nog op de sofa een privéshowke gegeven op een song van Michael Jackson. Een Lap Dance met hoofdletters L en D. Over me heen kronkelen, tieten in mijn gezicht wroeten, face sitting...

               Op je verjaardag krijg je een fles schuimwijn cadeau .

               Commentaar


               • #16
                Re: Pohlheim - World, Grüningerweg, Algemene Info

                Mijn eerste echte FKK bezoek mocht ik afleggen in FKK World te Pohlheim :-)
                Mijn afspraken liepen die dag allemaal in het honderd, dus ik had eigenlijk te weinig tijd, maar ik wilde persé naar een FKK en World was het dichtstbij.
                Makkelijk te vinden, en ik was een beetje verbaasd over de hoeveelheid parkeerplaatsen (met bordjes P1 en P2). Ligt mooi op een heuvel aan de rand van een Gewerbegebiet. Op P2 geparkeerd, en naar de ingang gewandeld. Wat een enorme tent !

                Ik kwam aan om 13:15 en er stonden redelijk wat auto's op beide parkeerplaatsen. Binnen vriendelijk ontvangen. Ik was net te laat voor de 47 euro aanbieding dus 59 euro afgetikt (maar ach, die 8 euro....) Kleedruimte is groot met vooral veel lockers. Niet praktisch verder, weinig bankjes o.i.d. Even gedoucht en naar de bar gewandeld. Weinig mannen te zien, her en der wat vrouwen. Een valt me meteen op, een mooie blonde met een prachtig gezicht. Rondgewandeld, even in de mini-kino naar binnen gekeken, en de eet-ruimte ingelopen. Mooie blonde bleef naar me glimlachen. Ik was voor het eerst in zo'n club dus een beetje aan het dolen.
                Mooie blonde volgt mij en spreekt mij aan. Stelt zich voor als Luana. Ze vraagt of ik voor het eerst ben, ik zeg ja en überhaupt voor de eerste keer in een FKK. "zal ik je dan de club even laten zien ?" nou graag :-)
                Ze wijst op kamers links en rechts en we lopen door een gang richting de beneden-wellness afdeling. Op de gang passeren we een prachtige, lange slanke blonde vrouw.....daarover later meer.
                Naar beneden, links en rechts kamers, massagekamer, zwembad, bubbelbad, relaxruimte, 2 sauna's. En een grote buitenruimte (maar daar was het echt geen weer voor).
                Alles ziet er goed uit. Hier en daar zitten dames, en liggen er mannen te slapen.
                Luana laat de spiegelkamer zien, en stelt voor om te laten zien waarom dat haar favoriete kamer is ;-) Nou, dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen :-) Over Luana meer in de recensie.

                Na gedane zaken naar boven, afrekenen. Toen even een hapje gegeten. Mooie lange blonde weer gezien. Bij het eten kreeg ik het koud, dus naar beneden gegaan om een in de sauna op te warmen. Er komt een dame aan met lange zwarte pantykousen, die ze aanhoudt in de sauna :-D. Ze doet haar best om goed zichtbaar te zitten, met goed uitzicht op al haar "assets" maar helaas zit ik in de sauna zonder bril, en dan zie ik niet verder dan een meter.

                Na opgewarmd te zijn weer uit de sauna, en gaan zitten in de relaxruimte, even nog bijkomen van de Luana-sessie. Ik zat koud op een bank, of Lange Mooie Blonde komt aanwandelen, duidelijk op zoek naar mij. Ze komt er lekker bijzitten en stelt zich voor als Sabrina. Leuk gesprek, spreekt uitstekend Duits en Engels. Beide dames zijn trouwens uit Roemenie.
                Beetje strelen, voelen.... al gauw was er geen weg terug en de tweede ronde diende zich aan. Mooie kamer opgezocht, details later in de recensie.

                Na het afrekenen was het tijd om verder te gaan, dus aankleden en weer weg.

                Al met al een mooie ervaring, ik zal er met alle plezier nog eens langskomen. Op het moment dat ik er was, waren er meer vrouwen dan mannen. De meeste dames Roemeens, een enkele Poolse, en wie weet wat nog meer.
                Kosten : 59,00 euro entree en 2 x 50,00 euro voor de dames. Tijd : bijna 2 uur gebleven.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

                 Nogmaals wijzigingen in het prijsbeleid :

                 Dagelijks 70 euro entree.

                 Van maandag t.e.m. donderdag geldt de '3 voor 2' regel : afspreken met onbekenden aan de ingang mag nog steeds.

                 Dinsdag is nog steeds dessousdag, maandag is een nieuwe welnessdag.

                 Op woensdag krijg je een vrijkaart die 1 week geldig is.


                 Lijkt mij een foute beslissing, het ging er langzaamaan weer de goede kant uit...

                 Bedankt, prijzen in eerste bericht aangepast. Dp.
                 Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 03-05-16, 05:24.
                 Hoeren, zien en zwijgen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

                  De club heeft vandaag weer eea aangepast (ja sorry mods, ik kan het niet helpen) :

                  entree 59 euro, dus geen 70. Voor 13 u betaal je 47 euro.

                  De rest van het vorige bericht blijft van kracht.

                  http://www.fkk-world.de/fkk-pohlheim...k-club-preise/

                  Dan gaan we nogmaals aanpassen. Dit soort om de haverklap stunten met prijzen duidt er meestal op dat een club niet goed draait. Dp.
                  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 04-05-16, 03:57.
                  Hoeren, zien en zwijgen.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

                   World heeft een eigen tombola waar dagelijks prijzen te winnen zijn, gaande van drankkaarten tot kortingen op de entree en heel af en toe kan je zelfs een vrijkaartje winnen...

                   www.fkk-world.de
                   Hoeren, zien en zwijgen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

                    Afgelopen weekend zou er in World (alweer) een tuinhuisje in de vlammen opgegaan zijn... Op de Duitse fora was er even paniek : een veelschrijver had gemeld dat de club volledig afgebrand was : een vroege 1 aprilgrap.
                    Hoeren, zien en zwijgen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Pohlheim - World, Grüningerweg

                     Met de neus op de feiten.

                     1 juli zal door een flink deel van het forum als een mijlpaal (in negatieve zin) beschouwd worden, want een deel van de vrijheid (pzc) zal verloren gegaan zijn. Ik wou toch eens aan den lijve ondervinden of en hoe dit in de praktijk z'n gang zou gaan, en dit in FKK World, een club die ik lang links liet liggen.

                     World was tot ongeveer 2013 dé leading club in de regio rond Frankfurt. Helaas heeft de club sindsdien een steile weg bergaf gemaakt. Andere clubs zoals Sharks en Oase hebben tienduizenden euro's geïnvesteerd (neen ik overdrijf niet) terwijl World zienderogen verouderde, én daarbij een foute prijszetting hanteerde waardoor het zichzelf degradeerde. Vele bezoekers bleven weg, en diegenen die overbleven waren vaak de wat oudere Duitsers uit de buurt. Kerels met een jaren 70-brilmontuur, en met meer dan 700.000 kilometers op de teller van de W124.
                     Ondertussen heeft het management toch een facelift laten uitvoeren voor de wat zieltogende club. De barruimte werd gemoderniseerd met recentelijk een nieuwe tapijtvloer, er kwam een nieuwe buitentoog en ook een sjieke boomhut waar je dus in de lucht kan vogelen. Ook het aanbod in de nochtans al degelijke resto werd uitgebreid. En langzaamaan lijkt het tij te keren : er komen als maar meer positievere berichten op de internationale fora, daar waar de club tot op de grond afgekraakt werd een tijd terug. En de klanten van weleer komen terug : ook ik dus.

                     De receptioniste is nog steeds dezelfde : Anja, die even vriendelijk als vanouds mijn schoenmaat vraagt. Maar : deze keer wijst ze wel op een bordje op de balie : Kondompflicht! Jawel dus. Ook verder in de club kwam ik deze mededeling enkele keren tegen. Zij zijn dus mee; al moet ik er wel bij vermelden dat er afgelopen dinsdag een politiecontrole is geweest in World. Of het er mee te maken