Dortmund - SC Freudenhaus, Zur Alten Kolonie 14a, Algemene Info

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Dortmund - SC Freudenhaus, Zur Alten Kolonie 14a, Algemene Info

  Naam: Saunaclub Freudenhaus

  Adres: Zur Alten Kolonie 14a, 59439 Holzwickede
  (bij vliegveld Dortmund)

  Telefoonnummer: 02301 9485882
  Vanuit Nederland: 0049 2301 9485882

  Website: https://www.freudenhaus.de/dortmund

  Aard: Saunaclub

  Openingstijden: 11:00 - 01:00 uur

  Prijzen: Entree € 40,- of tijdens happy hour van 11:00 tot 13:00 en van 21:00 tot 01:00 h € 30,-
  Of € 30,- indien u geen gebruik maakt van de faciliteiten maar alleen een met een dame de kamer op gaat.
  Service van de dames vanaf € 20,-. Onduidelijk is de tijd / prijs/ service verhouding.


  Verzorging:
  In de entreeprijs is alles begrepen, inclusief drankjes, buffet en wellness.

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Damenprüfer of les gold) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 01-07-17, 08:24. Reden: Prijzen aangepast

 • #2
  Dordmund-Holzewickede, Zur Alten Kolonie 14 A, Airport Partytreff

  11-09 voor de eerste keer deze Airport-Partytreff geweest. deze PT stond al een tijdje bovenaan in mijn lijstje om te bezoeken omdat er op hun website mooie dames stonden waarvan toen ik daar was ook aanwezig waren. bij binnenkomst 150,- afgerekend. en meteen een rondleiding gekregen van de knappe thekenfrau Anita. nadat ik me omgekleed en gedoucht had ging ik eerst maar eens de club verkennen. toen ik in de ontvangstruimte kwam wist ik niet wat ik zag. 12 dames waarvan 8 knappe 2 wat minder en 2 lelijke.

  voor de eerste keer ging ik met Cleo naar boven toe naar de kamer. en dit zijn geen kamers waar je met 10 man opligt. maar gewoon 2 pers kamers. en ik heb met Cleo een heerlijk halfuurtje gehad. daarna ben ik met Natascha naar boven geweest. en die was supergeil. met haar ben ik die dag 5x naar boven geweest. en ik ben 3x met Tina en Conny naar boven geweest waarvan met beide 2x een trio mee heb gehad. in totaal ben ik 17 keer boven geweest met 10 verschillende dames. en natuurlijk met een blauwe rakker achter mijn kiezen. en elke sessie duurt max 30 min en alle dames doen pzc en sommige FT en anaal

  de club ziet er picobello uit. en het eten en drinken is prima verzorgd. en de club ligt pal tegenover het vliegveld Dordmund.

  als je een PT zoekt met mooie dames en goede service. dan is deze PT zeker een absolute aanrader vergeleken met andere PT's in de buurt zoals Dorsten, Krefeld en Xanten

  jammer dat ik niet in de buurt woon van deze PT. want dan ging ik er elke dag naartoe

  www.airport-partytreff.de
  Sletten moet je leasen. nooit aanschaffen voor het leven

  Commentaar


  • #3
   Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kollonie 14a, Airport Partytreff

   Mede naar aanleiding van het voorgaande bericht deze partytreff bezocht. Conclusie: geen slechte ervaring.

   Het verhaal:
   We zijn rond 14.30 uur aangekomen. Euro 150,- betaald voor een dagkaart. Naar de omkleedruimte, aldaar een handdoek en badjas ontvangen. Zeer kleine ruimte met kleine kastjes. Hier ook 2 wasmachines die constant draaien. Als je door de deur verder ging, was daar nog de sauna, ook in die ruimte 2 drogers. Wat opviel was dat het allemaal erg krap is als je er met meer dan 3 personen bent. Op naar de douches. Ook hier weer erg klein. 3 douches, op zich prima, warm water, voldoende handdoeken om je af te drogen, maar wel krap.

   Op naar de barruimte. die is dan wel weer voldoende groot. Verschillende dames aanwezig. Eerste indruk positief. er is een kleine binnenplaats/patiotuin. Daar nog net even kunnen zitten. Buffet was voldoende: vers fruit en groente, kaasplankje, vleesplankje, stokbrood, broodjes, donker brood. Ook worstjes etc. Echt goed verzorgd. Als er niemand achter de bar stond, dan kun je zelf drinken pakken. Ook meer als voldoende keuze. Niets te klagen.

   De eerste ronde met Nina naar boven. Boven even moeten wachten op een kamer (boven zijn er 4, beneden 1) maar dat duurde niet lang. Op de kamer vertelde zij wat mogelijk was met haar oa. anaal en pijpen zonder/met slikken. Nou lekker laten pijpen en ja de druk was natuurlijk hoog de eerste keer, dus de kraan ging open, maar ik heb er niets van terug gezien. erg grappig om dat eens te zien. Bij deze partytreff ben je telkens met een dame op een kamer, maximaal 20 minuten per keer. Je kunt wel zo vaak als je wilt met dezelfde dame, maar niet langer dan 20 minuten.

   Naar beneden, saunaatje geprobeerd, ook goed. Daarna bijkomen.

   Ben gedurende de middag nog een aantal malen naar boven gegaan. Het laatst zelfs twee keer met Cleopatra. Was erg spannend en leuk.

   Als je naar een partytreff gaat mag je niet dezelfde service verwachten als in een FKK of in een club. Toch zijn we niet negatief over het gebodene en overwegen we om nog een keer terug te gaan.

   doe er je voordeel mee.


   Kaalfan

   Commentaar


   • #4
    Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

    Ik was ongeveer in de buurt en vond uit de beschrijvingen, zie hierboven, reden om eens binnen te vallen.
    Samenvattend: veel voor weinig. Voor € 100.= ben je drie uur onder de pannen. Veel slaat op de mogelijkheden, met name op de frequentie, weinig op het geld.
    Er waren ongeveer 10 dames aanwezig. Zeer ontspannen sfeer: je hoeft maar half te kijken naar de dames of ze tonen zich bereid: "zullen we maar".
    Ongeveer de helft van de dames vond ik redelijk aantrekkelijk. Goed figuur, leuk snuitje. De andere helft van de dames was wat zwaar.
    Je krijgt waar je voor komt: binnen korte tijd heb je de wip gemaakt.Zonder fratsen. Even pijpen, dan aan het werk en afwerken. Snel en doeltreffend. Dat gold voor alle vier dames waar ik de kamer mee deelde.
    Herhalingsgevaar: nul. Ik kom niet alleen voor de snelle en frequente afwerking. Iets van een beetje gezelligheid met de dame maakt het aangenaam.Nu was het echt alsof je snel even een sigaretje rookt.

    Commentaar


    • #5
     Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

     Ik ben er afgelopen woensdag weer geweest en het is me daar prima bevallen
     Laatst gewijzigd door Lalande; 20-10-07, 02:39.
     Sletten moet je leasen. nooit aanschaffen voor het leven

     Commentaar


     • #6
      Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

      Ik ben er vandaag geweest en het is mij goed bevallen.

      Ik zal er zeker nog eens terugkomen.

      Van de internetdames was alleen Laura er.

      Commentaar


      • #7
       Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

       Gisteren op verkenningstocht geweest als beloning van mezelf voor wat zakelijk succes. Ik had Holzwickede uitgekozen op basis van verhalen hier.
       Ik wilde het verschil tussen een partytreff en FKK klub proeven/meemaken. Eerst naar deze club en toen door naar Golden Time.

       Holzwickede had het thema anal gisteren. In de praktijk bleken er twee dames aan mee te doen. Een immense mevrouw in leuk corset maar niet mijn typ en de slanke blonde Nina die ook gangbangs doet daar.
       Met nina een goeie anale trip gehad. Ze liet zich stevig en lang in haar strakke kont neuken en dat terwijl ik 'goed geschapen/lamg' ben. Toppie aktie. Ze pijpt goed/likte m'n ballen heerlijk.

       Verder heb ik er in de drie uurtjes een leuk trio gedaan met een slank blondje met haar tsjech vriendin en heb ik de Lithauwse nieuwe aanwinst (Monika) die me vanaf t begin 'spotte' meegenomen. Beide ervaringen waren redelijk standaard service. Prima om de eerste oplading voor de dag leuk en voordelig weg te werken.
       Al met al is drie uur in deze partytreff genoeg als 'warming up'naar een wat chicker club met mooier meiden en uitgebreider diensten en ook wat meer vertier in de club (sauna/bar/whirlpool miste ik in Holzwickede). Ik vind het altijd zonde als ik met een fantastische chick aan de slag ga en te snel 'verlost' wordt.

       Prijs/prestatie/fun verhouding : goed dus.

       club: http://www.airport-partytreff.de/

       Commentaar


       • #8
        Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

        Vorige week ook eens naar deze club gereden, zeker gezien de positieve recenties hier ende leukewebsite stond het al lang op mijn lijstje. Het is goed bevallen; de combi tussen sex, sauna, eten en drinken voor de genoemde prijs is zeker goed te noemen. Al is het wel erg "plat" op de klaarkom-aktie gericht bij een sex-sessie. Tenminste zo voelde ik dat.

        De Monika eerder genoemd was een leuk begin; daarna een aantal sessies gedaan, ondertussen lekker in de sauna gezeten. Is wel een relaxed sfeer; paar leuke meiden aanwezig. Er is idd ook een tamelijk grote vrouw, en die kan een goede massage geven. Ook dat is dus mogelijk, en zeker lekker.

        Voor herhaling vatbaar; al heeft het dus ook zijn beperkingen. Verder vond ik de ruimte klein, en als er veel gerookt werd erg duf en smerig (ik rook zelf niet ;-)

        Commentaar


        • #9
         Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

         Vandaag naar de airport PT geweest.
         Ik ben er rond 15u aangekomen. Zoals reeds eerder vermeld kan ik bevestigen dat het er niet groot is. De hygiëne is er dik in orde.
         Ben aan de bar gaan zitten. Ik zag een zevental ijsberen rondelopen, maar geen vrouwelijk gezelschap te bespeuren. Het heeft dan ook een dik half uur geduurd voor er vrouwen tevoorschijn kwamen.
         Ik kreeg een vriendelijke glimlach van Sunny. Zij moest even lachen met mijn Duits. Heb haar dan maar verteld dat ik uit België kom en zonet 3 uren heb gereden om naar deze PT te komen.
         Ben met haar naar de kamer geweest. Weinig motivatie van deze dame. Heel korte pijpsessie gevolgd door een snelle handmassage. Toen ze merkte dat ik het niet naar mijn zin had hebben we het afgewerkt met een missionaris standje. Heb dan maar snel mijn kruid verschoten om er vanaf te zijn.
         Toen ik terug de bar binnen ging, vroeg Alina of ik niet naast haar wou komen zitten. Alina is niet de mooiste dame van het gezelschap, maar vertelde mij dat ik haar type man ben. We hebben wat gezoend en geknuffeld en in no time stond mijn gereedschap weer paraat. In de slaapkamer ben ik begonnen met een uitgebreide likbeurt. Dit leek haar heel goed te bevallen. Het sap vloeide rijkelijk en ik had de indruk dat ze echt klaar kwam. Als beloning wilde ze mijn sap in haar mond voelen. Ze heeft mij letterlijk leeggezogen.
         Toen ik terug in de bar aankwam wilde Alina dat ik weer naast haar kwam zitten. We hebben een aangenaam gesprek gehad in het Engels. We zijn op de bank weer spontaan beginnen zoenen. Alina wilde terug naar de kamer. Ze moest nog geneukt worden. We hebben in wel tien verschillende standjes geneukt. Toen ik haar vertelde dat het mij niet zou lukken om een derde keer klaar te komen in minder dan een uur, zij ze ‘ik zal je laten klaarkomen’. Wederom een hele lekkere pijpbeurt waarbij ze een vinger in mijn anus stak. Als dat nog niet genoeg was moest ik mij zelf met de hand behelpen en ging zij over tot een ongelooflijke rimpartij. Bij het klaarkomen heeft ze hem weer in de mond genomen.
         Later ben ik nog eens naar boven geweest met deze dame. Heb haar een zeer lange likbeurt gegeven. Ook het rimmen bij haar vond ze blijkbaar heerlijk. Deze laatste beurt heeft bijna 1 uur geduurd.
         Ik denk dat je wat geluk moeten hebben en vooral vriendelijk zijn. Ik merkte bijvoorbeeld dat Alina niet met iedereen naar boven gaat. Voor mij was dit een fantastische namiddag en zeker voor herhaling vatbaar.

         Commentaar


         • #10
          Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

          Ben er vorige woensdag 14 mei nog geweest gedurende de avond.
          Er waren een 8 à 10 dames aanwezig en een 15 tal heren.
          De dames waren OK, zo tussen de 25 en 40 jaar.
          Inkom 100 €, en dan de ganse avond (gedurende 3 uur) niets meer te betalen, ook de dames niet.
          Er is een klein buitenterras, maar geen tuin. Wel gezelling, en zeker aan te raden Ikzelf ga er zeker terug als ik in de buurt ben.

          Commentaar


          • #11
           Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

           Ik blijf het een geweldig concept vinden: we drinken wat, we eten wat, we pijpen wat (zc), we n**ken wat, we sauna'n wat, we rusten wat. . . kortom: we genieten !

           Zo ook vandaag, in het begin waren veel duitse ijsberen te vinden, dus druk. Maar die dropen wel af. Genoeg keus in aantrekkelijke dames, en dan vind je er eentje met wie het klikt. kortom leuk. Weet niet zeker of het Alina van de site is, maar pijpen ; ze likt hem er bijna af. En dat ze dat vervolgens bij heel wat ijsberen doet vergeet je maar even

           Alles goed verzorgt; hygienisch, als je 3 uur voorbij zijn komt de gastvrouw dat netjes melden, en het plan was toch om door te gaan (het is nl wel een eindje rijden ). En na afloop even vragen met wie het meeste spass gehad had. Kortom; een plek om vaker naar af te reizen

           Commentaar


           • #12
            Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

            Waar moet ik beginnen!!!!

            moet zeggen dat ik een hele fijne dag heb beleefd. In de begin binnen gekomen geholpen door Maria de gastvrouw (hele aardige dame). Ik wou de hele dag blijven, maar ze zei "wacht eerst maar de drie uur af en dan kan je alsnog bij betalen"oke zo ook gedaan.Je kan kiezen tussen een handdoek of een badjas en je krijgt een lokker toegewezen.

            Daarna ff rondgekeken en er waren aardig wat dames aanwezig (rond de 13 dames). Als eerst met een goed gebruinde dame (van de zonnebank) met aardige borsten naar boven gegaan wel oke niet veel bijzonders vond ik. (Sorry maar ben ff er naam kwijt). Daarna ff wat gegeten moet zeggen dat de buffet er goed uit ziet en goed verzorgd. Heb daarna 1 van de de jonge dames genomen die er voor het eerst waren vandaag. Drie jonge dames nieuw gisteren van 18 , 18 en 19 jaar. De dames zagen er nog aantrekkelijk uit ook. Eerst ff blazen zoals ze het zeggen en daarna ging het rubbertje om en moet zeggen dat ze dat aardig kon. Stopte hem in de mond en om ging het rubbertje dus ze wist van wanten. Conclusie matig vond er niet zo. Toen kreeg ik Nina en dat is een ervaren dame waar bij ALLES mag behalve kussen ,ach ja wat maakt het dan ook uit als je ALLES mag. Pijpt geweldig deze dame en de rest was ook geweldig. Daarna 1 van de andere jonge dames genomen en deze was echt een stunner . Blond wel geverfd maar een lichaam om naar te kijken leuk borstjes en hele fijne strakke kont echt een topper Vanessa gewoon. Seks was met deze dame ook een genot werkte lekker mee . Daarna wou nina weer met me naar boven ik oke wie ben ik om nee te zeggen. Daar na ff rust genomen en wat gegeten. En ben daarna met Alina naar boven gegaan. Alle kamers waren ff bezet en ja deze dame schaamt zich niet en begon me maar op de gang te pijpen. Wist niet wat ik mee maakte deze luste er echt van. De rest vul maar zelf in . Daarna wou ik rust maar ja er waren een paar dames die wel graag met me naar boven wouden en ik was al op dacht ik oke met een poolse dame naar boven gegaan. Naam ben ik ff kwijt sorry heren. Maar was wel oke.
            Daarna vond ik het tijd voor een trio de ene het denise de andere ben ik ff kwijt en dit was een goeie combinatie . De dames likten erop los "oh my god" zo goed dat het bijna knapte. En dat had ik na zoveel dames niet meer verwacht . Vond het wel fijn zo een trio en dacht waarom niet voor het dicht gaat nog een trio er waren toch al bijna geen ijsberen meer op 1 na. Dus had het rijk om uit te kiezen. Heb de eerste dame samen met isabella genomen een vriendin van er. En was wel oke maar niet vergeleken met de andere twee dames.

            Al met al een top dag gehad en een goeie club .


            "Madhouse is in tha house"

            Commentaar


            • #13
             Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

             Afgelopen wooensdag hier nog geweest, toch wel handig zo dicht bij de airport... Ik kwam binnen om 17.30. Er waren op dat moment ca 8 heren en 8 dames aanwezig. Als eerste ben ik bij Martina aan de bar gaan zitten, een blonde uit tsjechie. Mee naar de kamer geweest, echt super lekker pijpen zc. Ook net zo lang doorgegaan tot het einde. Daarna likte ze hem nog even lekker na. brrrr. niet overdreven maar zij lust er ech wel pap van.....
             Daarna even wat gegeten en op de bank uitgerust. Ik zat tegenover Nina en een ander ijsbeer. Op een bepaald moment gingen zij naar de kamer, op weg daarnaartoe zag ik ze praten... En wat denk je komt ze terug naar mij en vraagt; "Hast du lust fur ein dreier??" Dat is tegen mij natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Op de kamer begon zij mij te pijpen zc, terwijl de andere man haar poesje likte. Daarna positie gewisseld, hij werd gepijpt terwijl ik haar doggystyle mc nam. Ook anaal is bij Nina geen probleem. Moest me echt inhouden anders was ik te snel gekomen.. daarna weer van positie gewisseld, condoom eraf, liggen en genieten terwijl zij mij weer pijpt en de andere kerel haar van achteren pakt. Hij kwam als eerste klaar, toen begon Nina echter alleen maar heftiger te pijpen, zodat ik het ook niet meer houden kon. Brrrr echt een superrr ervaring zo met een onbekende man samen een geile slanke blondine te sexen. Als in een pornofilm, ik vergeet het niet snel weer..
             Daarna weer wat gegeten en gedronken en nog met Mia naar de kamer geweest, een slanke 19e jarige Koerdische. Wel goed, maar haalt het dan in de verste verten niet met de ervaring met Nina.
             Als afsluiting me nog een keer door Martina laten pijpen, en om 20.45 huiswaarts vertrokken.
             Al met al een zeer geslaagde vooravond, en dat voor een partytreff...
             Hij kwam, zag, kwam en keerde weer huiswaarts

             Commentaar


             • #14
              Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

              Op woensdag bezocht. 100 euro voor drie uur. Toen ik toekwam rond 14 u 30 waren er nogal wat ijsberen, en zo'n 10-12 meiden. Gelukkig voor mij liep het vrij vlug leeg (de meiden bleven). Super babes moet je daar niet zoeken. Wel allemaal best neukbaar ("baisable" zoals de Fransen het zeggen). Toevallig ging ik eerst naast Nina zitten, de topattractie van de zaak. Ze is wel nog magerder dan op de foto's van hun site. Op de kamer legde ze me vlug uit dat alles kan bij haar (ook anaal en FT), uitgezonderd tongzoenen. Begonnen met vrij deftig pijpwerk, gevolgd door een befsessie, waarna het condoompje omging voor een neukpartij. Was het doordat alles wat snel was gegaan, maar mijn beste vriend liet mij in de steek. Geen probleem voor Nina: sessie onmiddelijk opgegeven met het voorstel om later nog maar eens te herbeginnen. Dit bracht me op het idee om zoveel meiden als mogelijk op 3 uur te proberen, zonder noodzakelijk klaar te komen, want dan beperk je het aantal natuurlijk. Op die manier heb ik me dan door niet minder dan 6 vrouwen op de kamer laten verwennen, maar ben ik slechts 2 maal klaar gekomen.
              Na Nina kwam Santa, een jonge vrij grote Litouwse met flinke boezem. Niet veel ervaring, wat stuntelig, kust niet. Na een kwartiertje heb ik haar verteld dat ik niet ging klaarkomen. Dan Martina, een Tchechische dertiger met kennelijk veel ervaring. Lekker geknuffeld, getongzoent, gepijpt... en in haar mondje klaargekomen. Wat gerust en dan een triootje met nog twee heel jonge Litouwse meisjes: slanke Mia met A cupje en mooi gebouwde Vanessa met B cupje. Een echte trio kan je het niet noemen, het was meer het ene na het andere meisje. Was wel leuk, maar ik vond het toch maar best om niet klaar te komen. Ten slotte nog een wilde ervaring met de Poolse Paula, die nooit haar zwart brilletje afneemt, ook niet bij het pijpen en neuken. Heb mij hier wel laten gaan en het condoompje in haar kut volgespoten.
              Al bij al wel een ervaring rijker, vooral omwille van de sport om op 3 uur tijd zoveel mogelijk meiden uit te proberen.
              Nadien ben ik richting Freude gereden. Bij binnenkomst aldaar was het als thuiskomen, maar dan wel in een huis vol mooie naakte vrouwen....

              Commentaar


              • #15
               Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

               Heute im PT vorbeigeschaut. Eintritt gegen 11 Uhr 30 und es war recht viel los:12 Mann aber auch 13 Frauen anstatt den 8-10 die angesagt waren.Den ganzen Tag über waren +/- 8-10 Mann da, doch niemals musste man warten. Die Auswahl war Top und der PT ist wirklich zu empfehlen was Sauberkeit und Freundlichkeit anbelangt.

               Zuerst mit Martina, der blonden grossen Tschechin, aufs Zimmer um den ersten Druck abzulassen. Sie blies wie eine Weltmeisterin .FT + ZK vom Feinsten.

               Anschliessend mit der Spanierin Alina mit der auch ein netter Smaltalk in Englisch möglich ist rauf. Auch wenn Sie äusserlich nicht mehr die Jüngste ist legte Sie durch ihren Einsatz eine Superleistung hin.

               Danach mit dem Star des Tages, der blonden tabulosen Nina aufs Zimmer. Bei ihr eine Analeinlage hingelegt. Sie hielt echt voll gegen und es klatschte so richtig. Zum Abschluss noch ein FT.

               Nach einer Stärkung am Buffet (Verbesserungswürdig auch wenn man satt wurde) und etlichen alkoholfreien Getränken an diesem heissen Tag, mit der Polin Aneta aufs Zimmer. Eine nette FO Vorbereitung und ein anschliessend feuriger Ritt brachten schnell die Erlösung. Nach einer Verschnaufpause dann rauf mit der Thailänderin Kim für eine Massage mit FO Abschluss. Sie meine da wäre noch Potential für eine weitere Session und wegen der guten Performance bin ich zum Abschluss nochmals mit ihr aufs Zimmer gewesen um anschliessend gegen 20 Uhr die Heimreise anzutreten.

               Fazit: Sauberkeit 1+ Frauenauswahl 2 Buffet 3 Wiederholungsfaktor 90%

               Top Partytreff, 6 mal aufs Zimmer mit optisch gutaussehenden Mädels die eine zufriedenstellende Leistung boten.

               Zum Schuss möchte ich bemerken das ich die Kritik an dem Dusch/Sanitärraum nicht verstehe denn es sind 3 gut funktionnierende Duschen und ein WC vorhanden. Ist es wirklich so schlimm wenn man mal 1 Minute warten muss bis der Vorgänger raus ist?

               Ich finde alles war clean und immer ausreichende saubere Handtücher da und das ist mir wichtiger.

               Commentaar


               • #16
                Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                Vorige week ook eens afgezakt naar de anaal party al hier en moet zeggen dat ik me kostelijk geamuseerd heb. Op drie uur tijd heb ik met 7 dames naar boven geweest waarbij toch een paar zalige sessies bij zaten. In totaal 4 maal van mijn verlost geweest , twee keer in hun zalige mondjes, 1 keer op zijn hondjes en natuurlijk een keer bij nina...lekker anaal.Dus deze tent is wel waar voor je geld...dus ze zien me zeker terug.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                 Ben afgelopen vrijdag voor het eerst naar deze club in Dortmund afgereist.
                 Het is me redelijk goed bevallen. Ik heb in 3 uur tijd 4 sessies gehad, waarvan er 2 goed waren, 1 redelijk en 1 ronduit slecht. De club en de kamers zien er goed uit. Het enige minpuntje zijn de douches, die zijn namelijk veel te klein.
                 De dames zien er over het algemeen redelijk tot goed uit, maar er lopen echter ook wel een aantal iets te stevige dames rond. De club is in vergelijking met de zusterclub (Pit Stop) in Munster wel een stuk kleiner.
                 Maar ondanks dat heb ik me goed vermaakt.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                  Ben er recent geweest n.a.v. de positieve berichten. Maar: ik vond het ERG tegenvallen! Zo gelikt en fris als hun website eruit ziet, zo bedompt en aftands is de inrichting zelf.
                  Ik was er rond 12u smorgens, de dames toonden geen enkel enthousiasme.
                  3 sessies gedaan, de eerste 2 waren gewoon matig. de ene wilde maar 2 standjes, "zu viel ficken, neein!" blerde ze. De volgende wilde niet doggy style.
                  Vanessa heeft de zaak nog een beetje gered met een prima en leuke sessie.

                  Nee, mij zien ze er niet meer terug. Dan liever Dorsten, maar nog beter ga je gewoon naar GT of de bekende alternatieven om je euri's stuk te slaan.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                   Hierbij nog een verslag van mijn bezoek aan de Airport Partytreff van afgelopen maand. Ik had deze PT al een tijdje op de korrel om eens te gaan kijken en op zich was het wel een goede ervaring. Qua ambiance en stijl spreekt mij de Pole Position wel meer aan, het is hier allemaal wat kleiner. Ook vond ik die centrale speelweide wel een spannend idee, en dat is perfect in Kerpen, daar heb je echt de keuze (aparte kamer of de wei).

                   Maar goed, terug naar deze PT, ontvangst was prima, alleen vind ik die dame die daar achter de bar staat niet echt hartelijk. Gelijk 100 eurie aftikken (later de 50 bijbetaald) bij binnenkomst en dan in de kleine krappe omkleedruimte met aan het eind ook nog de sauna. Erg krap, maar het voldoet en je komt tenslotte niet om daar veel te zijn. Het was een zondag en het was in het begin niet echt druk en later wel iets, maar nooit te druk. Een 9-tal dames aanwezig, en op zich aantrekkelijk genoeg. Wel de gebruikelijke Oost-Europese dames, maar ook een 2-tal Zuid-Amerikaanse meisjes, dus er wordt ook nog wel eens in het Spaans gepraat. In de middag een ijsbeer of 6, later op de avond
                   werd het drukker. maar nooit te druk, er was geen echte wachtrij voor de dames. Wel wordt dan de wachtrij voor de kamers langer en daar zie je de toegevoegde waarde van een centrale wei (of anders gezegd, deze PT is niet zo groot)

                   Eenmaal binnen even rondkijken na de racepartij door Duitsland en mijn oog laten vallen op Natalia. Wel een mooie vrouw, maar eenmaal op de kamer was het een beetje te afstandelijk. Was voor mij de mindere ervaring deze dag, maar dat kan gebeuren.

                   Tweede sessie was met Alina, daar is al het een en ander over geschreven en deze ervaren dame is zeker een bezoek waard. Niet alleen zeer bedreven maar ook erg hartelijk en zeker uit op een lekkere sessie. Een echte aanrader, en in voor veel meer dan menig een hier (FT, Zoenen). OK, ze is wel wat ouder, maar dat maakt niet uit, het is nog steeds een mooie vrouw.

                   Daarna nog op de mat geweest met Martina (mooie blonde dame uit Tsjechie) en Jenny (Cubaanse) en die waren beide prima, maar niet speciaal. Speciaal, dat was het weer met Julia uit Letland. Was me wel eerder opgevallen en dit was echt lekker en wel een GFE ervaring. Even was ze van "zuruck?" maar daarna ging het zo lekker in standje 69 (één van mijn favorieten) dat ze ook niet meer wilde stoppen. Dus, een zekere aanrader, die Julia .

                   Laatste sessie met Alina gedaan die er alles aan deed om mij nog een keer te laten komen, maar ik had alles al gegeven. Maar dat lag niet aan haar inzet.

                   Verder, een tijdlang zitten kletsen met een Schot die speciaal een weekend ingevlogen was voor deze tent. Wij hollanders zouden het nog veel slechter kunnen hebben dan een paar uur rijden.
                   De dames zijn er voor het plezier, en dat hebben we dan dus ook ...

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                    Hoe staat het met het beleid in deze tent. Worden hier donker getinte mensen binnengelaten?

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Holzwickede (bij Vliegveld Dortmund), Zur Alten Kolonie 14a, Airport Partytreff

                     Hoi

                     Als ik laatste keer aanwezig was, was iemand met donkerhuid daar.
                     Natuurlijk weet ik niet of dit van de persoon afhankelijk is of in het algemeen zo wordt toegelaten.