Bochum - XS Saunaclub Bochum, Dieselstrasse 37

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum - XS Saunaclub Bochum, Dieselstrasse 37

  Naam: XS Saunaclub Bochum

  Adres: Dieselstraße 37, 44805 Bochum

  Telefoonnummer: 0234 8936288
  Vanuit Nederland: 0049 234 8936288

  Website: http://www.xs-saunaclub.de/

  Aard:
  Saunaclub

  Openingstijden:
  dagelijks van 11:00 tot 23:00 uur

  Prijzen:
  Entree € 40,-
  Na 21:00 h € 35,-
  Bij afspraak met een dame € 30,-

  Dames € 40,- half uur en € 70 heel uur, all in.

  Algemeen:
  Op dit adres was sinds begin 2009 FKK Madonna gevestigd. kennelijk geen succes, want sinds half mei 2009 zit hier Pauschaclub Bochum.


  Maandag 8 juni ook eens wezen kijken bij deze nieuwe club (pas 3 weken open).
  Na (slechts) 5 kwartier rijden (ik woon niet ver van de Duitse grens) aangekomen op het wat rommelig ogende industrieterrein in Bochum. Club ligt aan de rand van dit terrein (grote letters 37 volgen, kan niet missen).
  Ik was echter veel te vroeg (10.30 uur) dus een half uur moeten wachten voordat de club geopend was. Ondertussen wel een mooie uitkijk op de dames die gebracht werden
  Kon ik al meteen een kleine selectie maken.
  Om 11 uur aangebeld en was dus de 1e klant. Maar niet lang, want ik was nog niet binnen of de bel geen alweer. Binnen een kwartier waren er al 5 ijsberen. dat wil al wel wat zeggen, dacht ik zo...
  De allervriendelijke gastvrouw gaf ondanks de drukte toch een nette rondleiding> ieder op zijn beurt ze ze nog.
  Omdat dit de 1e keer voor mij was heb ik een 3-urenkaart genomen voor €100. een dagkaart kost €150
  Na gedoucht te hebben em een eerste babbel met een vriendelijke Duitser gehad te hebben, snel naar de bar waar de dames (een stuk of 9) al ongeduldig zaten te wachten.
  Ik bestelde een koffie, kreeg de koffie draai me om en zie de 1e ijsbeer al met een meisje naar boven gaan voor een eerste beurt. Tempo zat er al meteen in (tijd 11.08 uur).
  Met de koffie ben ik als eerste in gesprek geraakt met Rosie, een mooi ogende getinte dame met een strak lijf en mooie cubs. Na de koffie binnengewerkt te hebben wilde ze meteen naar de kamer; wie ben ik om daar nee tegen te zeggen. Op de kamer viel het wel wat tegen. Ze had duidelijk siliconen in haar bumoers, ik mocht er niet eens aan sabbelen...
  iedere sessie met een meisje behoort hier 20 minuten te duren, dus was het door haar echt kijken naar de klok. Na deze wat tegenvallende sessie hierna meteen gekozen voor Shaila, een geblondeerde dame van 25 jaar uit Cuba (niet uit Spanje zoals op de site staat). Hoe tegenvallende de 1e sessie was hoe heerlijk de 2e. Op verzoek kreeg ik een heerlijke body-to body massage. Shaila is een heel lief meisje, dat het je heerlijk naar je zin maakt. Daarom heb ik haar ook later bij mijn laatste sessie weer gevraagd, zodat ik met een heel fijn gevoel kon afreizen . Na Shaila tussendoor nog 2 andere meiden uitgeprobeerd: santa (veel te professioneel, ongeinteresseerd) en Nathalie uit spanje (standaard).
  In deze 3 uur dus 5 sessies gehad van 20 minuten per keer met wisselend resultaat, tussendoor wat gegeten (prima verzorgd) en gedronken (prima bediening). mooie club, met de dames moet je het echter natuurlijk ook treffen. Om 14 uur afgereisd. de gastvrouw vroeg nog hoe ik het gevonden had. ondanks de mindere sessies vind ik het een mooie, leuke club om vaker te bezoeken

  Andere Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan de moderator) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 01-11-16, 15:49. Reden: Prijzen aangepast

 • #2
  Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

  Gisteren uitgeprobeerd. Best wel even zoeken want aan het einde van een doodlopende straat op een industrieterrein. Privacy zit dus wel snor . Bij binnenkomst een meer dan korte rondleiding door 'receptioniste' die ook bardienst heeft, het buffet (boven) aanvult en de dames van de muntjes voorziet waarmee ze bijhouden hoe 'actief' ze zijn geweest.

  Na de kleine gang volgt een lockerroom. Ruim. Schoon en flinke lockers, dus eventuele laptops hoeven niet in de auto achter te blijven. Vandaar een gang met links de doucheruimte (met 6 regendouches) met apart toilet aan het andere eind een saunaruimte (gewone sauna). Overal ruim voldoende handdoeken maar ook deo, shampoo, gel en dergelijke beschikbaar. In de lounge beneden ook de bar. Een flink aantal 2-zitters met hoge rugleuning waardoor het tamelijk vol staat. Twee flatscreens met de nodige porno. Lekkere recente muziek op de achtergrond. Je kunt er niet naar buiten. De ramen zijn geblindeerd. Het behang en de vloerbedekking hebben al wat te lijden gehad in hun vorige bestaan. De rest lijkt redelijk nieuw te zijn.

  Via trap naar boven waar buffet staat (broodjes, salades, stokbrood, zoet, vleeswaren, knakworstjes) en waar naast de speelweide ook de kamers zijn.

  Op de website is te zien wie er aanwezig zullen zijn (vandaag, morgen en overmorgen). Vrijdag was het virbrator-dag wat inhielt dat Rosie met een vriendin zich op de speelweide door iedereen die daar voor in was liet nemen nadat ze zich eerst met de vibrator hadden laten opwarmen.

  Mijn indruk: waar het initiatief bij andere zaken toch vaak bij de dames ligt die een ijsbeer uitnodigen mee naar boven te gaan (hast du lust?) is het hier omgekeerd. Door plaats te nemen op de bank is de zaak al beklonken en ben je binnen een paar minuten onderweg naar boven. De kwaliteit van de sessies (ik had er twee) is wisselend, maar dat spreekt voor zich. Het is er schoon en de 'receptioniste' en schoonmaakster doen hun best dat zo te houden. Vanwege de hoeveelheid ijsberen 'sprong' iedereen op de beschikbaar gekomen dame(s) af waardoor leuk flirten/oogcontact maken of een leuk gesprek vooraf er niet in zat. Qua opzet helemaal gelijk aan Dortmund. Voor mij gering herhalingsgevaar. Maar voor EUR 100,- kun je hier wel helemaal los!

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

   Vrijdag jl. naar deze club geweest, nadat ik teleurgesteld vertrokken was bij Arena te Dormagen.
   Club heeft een warme ambiance, zeg maar rood tapijt. Er zijn voldoende kamers, maar ook een ruime bioscoop met een matrassenvlakte. De meisjes zijn vriendelijk, dagen zelfs uit en nemen royaal de tijd. De gastvrouw is vriendelijk en voorkomend. De club is schoon en het buffet is ok. Ze schenken geen alcohol, dus voor wie daarvan houdt is dat iets om rekening mee te te houden. De dames zijn niet superjong, maar ook allemaal 'op leeftijd', het is meer een mix. Een van de meisjes kwam van Xanten vandaan, waar zij afgeknapt was op het feit dat daar alleen maar 'oude' meisjes werkten (dus geen goede mix).
   Er is boven een bar met gewone tv en beneden een ruimere bar met de bekende 'instructievideo's. Er ligt ook leesmateriaal, voor wie daarvan houdt. De sauna biedt slechts plaats aan twee personen. Al met al een aanrader voor wie op een dag/avond meerdere keren wil voor een vast budget.

   Commentaar


   • #4
    Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

    Was vandaag in Bochum. TomTom heeft er inderdaad de nodige moeite mee. Was al voor elven, dus moest ff wachten. Komt er een politiebusje met 4 man het terrein op rijden, denk ik zal toch niet net zo zijn als bij de Pussyclubs, heb ik weer? Maar gingen na 2 minuten gelukkig weer.
    3 uurs tarief genomen, ben met Sakira (FT), Diana (tijdens lesboshow, pzc + neuken), Susi (pzc + neuken) en met Natalie (pzc) geweest, waren alle goed, zat natuurlijk wel verschil in, maar voor mij is herhalingsgevaar erg groot.
    Ook het meedoen met de lesboshow, terwijl anderen toeken was voor mij een echte ervaring op zich, welke ik niet verwacht had dat ik dit zou kunnen, maar ging als vanzelf.
    Je moet er natuurlijk wel van houden dat je veel andere ijsberen tegenkomt, maar had ik geen problemen mee, iedereen ging ook direct na elke sessie douchen, alles werd schoon en verzorgd gehouden. Sfeer vond ik prima, alleen sommige meiden praten bijna geen duits of engels, wat de communicatie wel eens bemoeilijkt.
    Service is in elk geval beter als de meeste nederlandse bordelen, pzc is gewoon standaard en zoveel lekkerder als met vind ik persoonlijk.

    Commentaar


    • #5
     Pauschalclub Bochum

     nogal pist off na mijn bezoek dus even een negatieve recensie

     Was gekomen voor Susie en Sandra, mooie fotos op hun site. Er zouden 11 meiden zijn en dat klopt geloof ik ook, zouden er 2 minder geweest kunnen zijn. Echter vele heren, bel gaat continu. Zag al snel Sandra (geloof dat het haar was) die in het echt meer blond is. Zeer mooi meisje met een erg lekker lijf en een heel mooi gezicht met sproetjes. De rest was allemaal lelijk behalve Susie die wel leuk is maar niet zo spectaculair als op de fotos.

     Mijn klacht: je betaald 100 euro en je mag dan 3 uur lang je gang gaan. Sandra zat echter de 1.5 uur dat ik het heb uitgehouden de hele tijd op het terras met een "klant". Ze spraken Pools (denk ik) en meerdere mannen hebben haar "gesprek" onderbroken en gevraagd of ze vrij was maar ze zei dat ze bij een klant zat. Susie was steeds bezet of niet aanwezig en moest haar opvangen in de gang, gevraagd of ze vrij was, en toen zei ze dat ze 10 minuten pauze ging machen. Toen zag ik haar 5 min later er met iemand anders vandoor gaan. Toen had ik het gehad. Mijn beklag gedaan bij de balie maar dat leverde niks op. Sandra heeft waarschijnlijk voor haarzelf bepaald dat 5 keer per dag genoeg is en maakt urenlange pauzes, ik heb haar in ieder geval niet naar de kamer zien gaan.

     Ik zou zeggen houd je geld in je zak. Die meiden hebben er geen enkele belang bij met jou op de kamer te gaan. Je moet concurreren met wel 20 tot 25 mannen ondanks dat ik al om 12 uur binnen was. Op een gegeven moment zat ik daar met wel 15 kerels in de "lounge", geen vrouw te zien. Het is wat mij betreft geldklopperij. Er zitten misschien 1 a 2 mooie meiden bij de rest allemaal mokkels. Nooit weer voor mij. Helemaal niks gedaan en 100 euro foetsie. Fantastisch business concept maar de klant is geen Koning, het geld is binnen en het zal hun verder een zorg zijn of je daar wat voor krijgt. Die vrouwen zijn er in ieder geval bij gebaat zo weinig mogelijk te doen

     Commentaar


     • #6
      Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

      was vorige week wat snel met mijn geklaag na de tegenvallende ervaring. De setup is nog steeds niks voor mij maar die heerlijke Sandra stond nog op mijn netvlies, zoals ze in haar roze bikini op het terras zat met de zon op haar lijf en haar zachte haren dwarrelend in de wind mmmmm.

      Vandaag kwam ik in de buurt van Bochum en belde of Sandra te boeken was voor een termin / einzelservice. Was mogelijk en mijn ervaring met haar was absoluut geweldig. Sandra is een super mooi en lief Pools meisje van 20. Ze is de zus van Susie. Haar service is uitmuntend. Sandra is echt een super meisje. Er zijn niet veel van zulke knappe lieve meiden in dit circuit als haar. 9/9 gaat ze voor 10 dagen op vakantie.

      Bericht als recensie gekopieerd naar recensierubriek. (A)

      .
      Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 31-08-09, 19:55.

      Commentaar


      • #7
       Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

       Over het algemeen klopt het wel dat ze tussen de 9 en 12 dames hebben, op zich allemaal prima, er is wel het een en ander gefotoshopt, maar zie dat niet als een probleem, ben zelf ook geen Brad Pitt, dus verwacht ik dat ook niet van de tegenpartij. Veel mogelijkheden, kom over het algemeen alleen maar doordeweeks en liefst vrij vroeg , dan is de verhouding dames/heren nog altijd goed, maar 's avonds en in het weekend vind ik het te druk qua verhouding.

       Commentaar


       • #8
        Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

        Afgelopen woensdag de navigatie maar weer eens op Bochum gezet.
        Bij aankomst vol parkeerterrein. Nog even overwogen om naar Datteln door te rijden, maar he...ik ben er nu toch. Bij binnenkomst blijken mijn vermoedens juist. Druk, druk, druk. Een systeem met nummertjes zoals bij de bakker zou eerlijker zijn ;-), er zijn nog 15 wachtenden voor u. Alle banken bezet met ijsberen (vaak gebroederlijk naast elkaar, waardoor er voor de dames al helemaal geen plaats meer was). Mijn twee sessies waren ok, niet meer dan dat. Een daarvan speelde zich af op de open wei, waar een van de dames aan een FT-sessie begon om weer wat leven in de brouwerij te krijgen...de sfeer was tamelijk mat. Ben daar wel, ten overstaan van wat ijsberen, heerlijk Frans verwend en heb werkelijk geen druppel teruggezien...
        Sluit me aan bij eerdere berichten: de mooiste meiden doen het (erg) rustig aan en negeren heren die ze in de gang of op weg naar een bank al proberen mee terug naar boven te lokken. Maximaal aantal ijsberen instellen is het enige wat werkt denk ik, maar dat is vanuit business oogpunt natuurlijk niet handig...Herhalingsgevaar? voor mij niet meer...

        Commentaar


        • #9
         Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

         Ik ben gisteren bij de Pauschalclub in Bochum geweest, en het viel me zwaar tegen. Ik vond het er allemaal niet zo fris uitzien en het was zeer druk.
         Wel waren er een paar lekkere meisjes, maar deze waren continu bezet.

         Ook vondt ik de buurt daar niet zo fijn. Gelukkig zaten alle onderdelen nog aan mijn auto bij terugkomst.

         Ben alleen met Erika naar de kamer geweest, maar ze deed er ook weinig moeite voor. Ze begon direct al op de klok te kijken, en had er ook bar weinig zin in.

         Het nadeel van dit soort clubs is dat de dames toch wel hun salarisje krijgen.
         Waarom zouden ze er dan nog veel moeite voor doen.

         voor mij geen herhalingsgevaar.

         Commentaar


         • #10
          PartytrEF Bochum

          Was Zondag in Bochum, op de Diesselstrasse stond buiten een auto of
          8 dus dacht valt wel mee met de drukte.

          Dus na binnen, had op hun site gezien dat lilly , shaila , patricia, jouana en nog een paar meiden daar waren. Dus zagen erop de site goed uit maar viel in het echt nogal zwaar tegen, Hebben alle buikjes weg gefotoshopt en de hangtieten gelift. Alle meiden waren nogal fors gebouwd. Behalve Lilly en Renata zijn slank maar renata heeft geen bursten. Zal maar niet over die Patricia hebben want die ziet er uit of ze aan de drugs zit weet het wel zeker.. Alleen Steffi uit bulgarije had wel een super strak kutje die
          zoog helemaal vacuum, waardoor er grappige geluiden uit kwamen. Dat
          was het enige leuke van de avond.

          Voor de vrouwen hoef je daar niet heen te gaan, en de sfeer al helemaal niet met Die Saaie duitsers eentje praatte nog maar de rest was aan het staren de hele avond. En de hygienen staat daar niet zo hoog in het vaandel, veel
          schimmel in douche (plafond valt bijna na benede) Ja lekker.. Vond het hele pand trouwens nog al vervallen eruit zien hebben de foto's ook flink bewerkt.

          En dan die thekefrau met die bril, staat mij totaal niet aan, Probeerde mij alweer te belazeren om mij een half uur eerder te komen halen, Maar maakte mij niet uit want was er toch al klaar mee.. Heb het haar ook meteen verteld komt ze ook nog ff de voorraadkast checken als ik aan het douchen ben met zo n ander vies vrouwtje erbij van een jaar of 50. Snap zoiets niet als Thekefrau kan je toch wel ff wachten..

          Dus meiden die tent , want je word gewoon zwaar belazerd met die foto's van hun. Sommige leken er nog niet eens op waren op de foto gehalveerd !
          Had er veel van verwacht , omdat ik de andere ketens van hun meerdere malen heb bezocht en goede ervaringen heb opgedaan ( Mia Vanessa ).
          In dortmund zit het beter in mekaar vind ik, en de vrouwen waren een stuk gewilliger !


          Dus ik kom hier nooit meer terug

          Commentaar


          • #11
           Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

           Afgelopen maandag was ik voor het eerst in de Pauschalclub in Bochum. 100 eurootjes voor 3 uur en ga vooral je gang is hier de deal. Ik vond het een hele geode deal, een tiental redelijk uitziende meiden die ook allemaal gewillig zijn om je van dienst te zijn. Ik vond de dames van veel betere kwaliteit dan ik in v ergelijkbare clubs dichter bij Nederland gezien heb, een half uurtje verder rijden, maar zeker de moeite waard. Ik ben in totaal met 4 dames naar de speelweide / kamer geweest, heb er erg van genoten.
           Ook het eten was zeker niet slecht te noemen. Kortom, een aanrader!

           Commentaar


           • #12
            Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

            Afgelopen maandag hier voor het eerst geweest, en kan niet anders zeggen dat de dames er prima uitzagen. Berichten die ik hier had gelezen dat ze veel dikker zijn dan op de site, kan ik niet onderschrijven. Sterker nog ze zagen er veel beter uit dan op de foto, en zeker niet dikker.
            Wel zijn die Duitsers een beetje einzelgangers. Krijgt heel af en toe contact met ze. Heb me prima vermaakt met Monik. Een beetje stilletjes maar als ze los is prima. Met nog iemand naar boven geweest, maar daar weet ik de naam niet meer van en kon zo ook niet terug vinden op de site.

            Commentaar


            • #13
             Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

             Afgelopen woensdag maar weer eens hier naar toe geweest, maar viel me dit keer zwaar tegen in vergelijk met mijn vorige bezoeken. Met name de roemeense en bulgaarse meiden doen weinig meoite om je aan je gerief te laten komen, op de site doen ze van alles, maar in de praktijk een beetje eentonig 'blasen' en sjorren en standaard standjes, er was er zelfs een die haar hand ertussen hield, tja toen was het voor mij al niet meer nodig, ik kon dus ook niet klaarkomen bij haar, terwijl ik daar normaal geen moeite mee heb. Ik vond de beide cubaanse wel goed, maar de rest viel dit keer zwaar tegen. volgende keer maar eens een andere club proberen.

             Commentaar


             • #14
              Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

              Kan iemand mij helpen ? Ik zie dat ze onder events ook "FT"- dag hebben. Doen dan ook echt alle meisjes FT op die dag ? In dat geval ga ik er zeker een keer heen !

              Commentaar


              • #15
               Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

               Het staat er wel, maar er zijn er maar een paar die het doen, kun je op de site checken

               Commentaar


               • #16
                Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

                Gisteren ben ik voor het eerst in deze zaak geweest - mijn eerste kennismaking met een Pauschalclub. Als ik in Dtsl kom, ga ik in eerste instantie naar Villa Vertigo, en anders naar GT...
                Het oogde wel leuk: 100 euro/3 u of 150 euro/dag, maar eigenlijk viel het toch wel dik tegen.
                Allereerst de meiden. Globaal zijn die zeker niet leijk, maar ze halen echt niet het niveau van de Optik-ficks in VV, GT, e.d.
                Maar het grootste bezwaar is dat de verhouding m/v scheef zit. Eén van de afdankertjes, de minder mooie vrouwen, te pakken krijgen lukt nog wel, maar als je de mooiere vrouwen wil benaderen, moet je razendsnel zijn, bijna aan de deur van de kamer staan wachten... Als je beneden staat wachten is tien seconden aarzeling letterlijk te veel.

                Ik moet eerlijk zeggen dat ik twee ontmoetingen met een dame erg prettig vind op één dag - vanaf de derde keer gaat het moeizaam.
                Dat kost me dus in VV of GT 150/175 euro. Evenveel dus als in een Pauschalclub.
                Maar in VV/Gt heb ik er een lekkere barbecue bij, fysiek erg mooie dames (met exclusieve aandacht voor mij - toch voor een half uurtje), en geen stress om de meid te benaderen die ik wil benaderen.

                Het is niet dat het een miskleun was, maar voor dat geld kun je elders gewoonweg iets beters hebben...
                God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

                Commentaar


                • #17
                 Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

                 Na een zeer positieve kennismaking met de vestiging in Münster wilde ik mijn clubervaringen daar wel voortzetten. Na de site eens goed geraadpleegd te hebben besloot ik toch maar eens de vestiging in Bochum uit te proberen. De doorslag gaf de aangekondigde analsexparty. Anaal was ik nog nooit ontmaagd en ik wilde ooit gaan ontdekken of dat iets is wat me trekt. In Nederland vragen de raamdames voor deze dienst bedragen die ik het experimenteren vind overstijgen. In een all-in-club heb ik niets te verliezen want als het tegenvalt dan is er wel weer een volgende dame te vinden die een nummertje normaal weet af te leveren ter compensatie.

                 Wat ik me precies moest gaan voorstellen bij een analsexparty was me niet helemaal duidelijk want volgens de site waren er slechts twee dames die deze dienst aanboden. Het concept blijkt te zijn dat tijdens deze parties er eentje, in dat geval Nina, om de twee uur een showtje geeft op het grote bed. Nina is zonder meer een aantrekkelijke dame maar de 28 die de site opgeeft is ze denk ik wel riant gepasseerd. Door die show's is ze minder vaak beschikbaar en tussendoor moet je haar geloof ik aan de bar aanspreken want anders krijg je haar niet te pakken voor een privenummer .

                 En plain public mijn eerste anaalervaring beleven klonk niet aantrekkelijk en volgens de site zou de wat aantrekkelijkere Roemeense Claudia ook de achterdeur openstellen. Helaas bleek deze dame als enige van de aangekondigde bezetting niet aanwezig en daarna is ze van de site afgevoerd.

                 Voor mijn eerste nummetje wist in Veronica te strikken. Hele mooie meid en ook erg aardig maar in bed moet ze nog wat bijleren.

                 Ik had in eerste instantie gekozen voor drie uur voor het geval het allemaal wat zou tegenvallen. De vraag bij binnenkomst of verlengen mogelijk was werd bevestigend beantwoord maar wel met de beperking dat je dat binnen die drie uur moet regelen aangezien de computer jou sleutelnummer anders automatisch afsluit. Binnen de drie uur had ik wel bekeken dat ik langer wilde blijven. Dat was mogelijk maar bij het werkelijk verlengen leverde het een vermaning op van de gastvrouw aangezien ik met een glas fris naar de receptie was gelopen. Dat mag kennelijk niet. Geen idee hoe je dat moet weten en het mag ook wel op een wat vriendelijkere manier duidelijk worden gemaakt.

                 Nina bleek onbereikbaar en misschien had ik wat minder mijn zinnen moeten zetten op haar want daardoor bleef het bij maar vier dames tijdens een bezoek van ruim 8 uur. Na de anaalbabes stonden de dames die tongzoenen aanbieden op de verlanglijst. Daria en Melissa zouden deze dienst aanbieden maar geven weinig ruimte om het te proberen. Een ongekend topnummer beleefde ik met Ola. Bijna alles er op en er aan alleen lukte klaarkomen helaas niet meer na de voorgaande dames. Bij het verlaten van het pand werd nog even geinformeerd wat mij favoriete dame van de dag was. Net als mijn voorganger was daar maar een een antwoord op, het Poolse snoepje natuurlijk.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Bochum, Dieselstrasse 37, Pauschalclub

                  Tijdens mijn vervolg bezoek vorige zaterdag naast dan eindelijk mijn anale eerste keer mijn zinnen gezet op weer een feestnummer met Ola. De geschiedenis met Claudia herhaalde zich, niet aanwezig ondanks aankondiging en daarna gelijk ook afgevoerd van de site .

                  Het hoofdstuk anaal werd aangeboden door Armina en Kira. Kira nam de rol in van Nina, inclusief de onbereikbaarheid. Ik had haar gemakkelijk kunnen strikken toen ik net binnen was maar toen ging ik nog voor Ola. Armina was wel eenvoudig te benaderen dus de achterdeur betreden is me ook eens gelukt. Ik moet zeggen dat ik me er iets meer van had voorgesteld, als de gelegenheid zich voordoet dan gaat het nog wel eens gebeuren denk ik maar een must wordt het even niet.

                  De verder bezochte dames waren Angie, Shaila, Kasandra, Melissa en Lily. Zeven sessies, zes dames, vijf maal sex, vijf maal pzc, 3 keer klaargekomen, eenmaal anaal. Kwa kwantiteit het eerste bezoek weer een beetje gecompenseerd. Alleen jammer dat Nicol zo ongekend populair is want ik had wel weer eens met haar naar de kamer gewild.

                  Kan ik nog iets algemeens melden over deze club? Catering is gelijk aan die in Münster. De ontvangstruimte benenden is ruim opgezet met veel banken (groter dan in Münster). Het aantal kamertjes is met 6 eigenlijk wat te krap bemeten, de dames vinden ook dat het er wel meer zouden mogen zijn. De kamers zijn sfeervol maar donker (ook niet te donker trouwens) met grote lederen bedden en deels voorzien van spiegels. De shows vinden plaats op de grote spielwiese. In het buitendeel zou ook de sauna moeten zijn maar door het kille weer heb ik daar nog niet rond gekeken. De doucheruimte is ruim bemeten, een open ruimte met 6 plekken. Verse handdoeken steeds bij de hand. Hier is ook de wc en een tweede exemplaar is er in het smalle gangetje. Na binnenkomst via de receptie kom je in de omkleedruimte. Je krijgt een ruime kluis met een sleutel om om je pols te doen. De dames dringen zich niet op, je moet zelf contact zoeken. Dat gaat door simpel naast een dame op de bank plaats te nemen. Na een gesprekje stellen de dames dan voor om naar de kamer te gaan. Het gaat er allemaal gemoedelijk en niet gehaast aan toe. Helaas lijkt het wel een beetje ten onder te gaan aan het eigen succes. Op beide zaterdagen was het eigenlijk net te druk met zo'n 20 heren op 11 dames. Daardoor wordt de keus ook snel bepaald door wat vrij komt in plaats van wat je echte voorkeur is. En je moet er vaak snel bij zijn anders is een collega je voor.

                  Wederom trouwens een kritiekpuntje over de vriendelijkheid. Nadat eerst niet werd opengedaan belde ik na twee minuten wachttijd nogmaals aan. Het hulpje van de gastvrouw deed open en zij nors dat ik niet zo ongeduldig moest zijn. Tsja, sorry hoor hoe moet ik nu weten dat ze het heel even druk hebben. Voor het zelfde geld hebben ze het niet gehoord...

                  Commentaar


                  • #19
                   forgetskinny meets Lulu in pauschalclub Bochum

                   "Je hebt maar een dame nodig, die jouw bezoek aan een club tot een scucces kan maken", met deze gejatte uitspraak van weetikveelwelke beer, vertrok deze beer donderdagmorgen naar Bochum. Hij had aan het begin van de week de sites van de diverse clubs afgestruind en was op een dame gestuit met wie hij kortgeleden, een zeer aangename sessie had beleefd in een partytreff. Hij had de aanwezigheidslijst gecheckt, donderdag en vrijdag aanwezig.

                   Pauschalclub Bochum,de laatste recensies doorgenomen, door velen verguisd, door velen bejubeld, een tussenweg voor deze club lijkt niet te bestaan. Als je er dan heen gaat om een speciale dame te treffen, opent dit de weg voor een kennsmaking met deze club.

                   Deze opvallende verschijnig zal voor veel beren, om verschillende redenen, een NOT zijn, voor deze beer is zij een HOT (misschien ga ik toch mijn naam eer aan doen), een duitse dame wiens hobby sex is.

                   Na een ruim 2 uur durende rit op, een mooie dag aan het begin van de lente, aangekomen op het bedenkelijke industrietrieterrein, waar aan het eind, bij een keerlus, een groot bord met nr 37 en een pijl je de goede richting op stuurt.
                   Welkom geheten door de thekefrau, die vraagt of het de 1ste keer is dat je deze club bezoekt, heb geantwoordt dat ik een keer in munster geweest was. gekozen voor een 3-uurskaart, verlengen kan altijd nog. na het omkleedritueel de salon binnengelopen. Het lijkt wel of de aanwezige dames allemaal hun eigen 2-zits bank claimen. Mijn hoofdreden van mijn bezoek was vrij en liep vrolijk door de salon.

                   Na een bak koffie, plaatsgenomen op het bankje naast http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/lulu, een leuk amikaal gesprek, waarbij altijd verteld moet worden dat Hollanders niet kunnen autorijden.
                   Niet veel later lopen we samen naar boven op zoek naar een kamer, op de kamer volgt een korte knuffel, Lulu gaat het bed zitten, ik sta voor haar en zij begint oraal de aanval, met spugen, deepthroat en handwerk, tijd voor een passend antwoordt, Lulu gaat op het bed liggen en langzaam begin met het likken van haar dubbel gepiercte tepels, langzaam naar beneden naar haar clitje die ook voorzien is van een dubbele piercing, een lange liksessie volgt, als zij haar benen dichtknijpt, en mijn hoofd weggduwt wordt het tijd voor de volgende fase. Langzaam dring ik binnen in haar grotje, ze spoort mij aan om sneller en harder te stoten. In een innige omstrengeling wordt het eerste salvo gelost.

                   Het terras is geopend, helaas is de jacuzi nog niet op temperatuur, maar op een ligstoel is het in de zon goed toeven. Na deze pauze besluit ik om op de avances van http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/angie in te gaan. Een standaard sessie bestaande uit pzc/nmc/b volgt, maar als de lat door je voorgangster al vrij hoog ligt, wordt het moeilijk omdat te overtreffen.

                   Mijn 3-uurskaart loopt ten einde, omdat het goed bevalt besluit ik te verlengen.
                   50 euro bijbetaald voor een dagkaart. Terug de ligstoel in om de zonnestralen op te vangen.

                   Nu we er toch zijn, het dier onder onder de badjas nog steeds wakker is, en niet te vergeten, Lulu vrij is, besloten om nog maar een keer met lulu te gaan kameren. Begonnen met een bodylicking, langzaam wordt dat een 96, teruggedraaid, en tussen haar benen, het clitje onder mijn tong door laten gaan. Lulu duwt mij weg en zegt dat hard gefickt wil worden, begonnen in missy, overgegaan naar doggy en in deze positie de finish bereikt. Een sessie die de eerste overtrof, het serviceniveau vertoont gelijkenis aan dat van Ute van PT Mettmann.

                   In de tuin is het nog steeds aangenaam, al je maar in zon blijft, vlak naast me nemen Elisa en Samanta plaats. Beide dames eens goed bekeken, en niet veel later besluit ik om samen met http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/elisa om een kamer op te gaan zoeken. Een vrij standaard sessie bestaande uit pzc/nmc/b, voor pt/pc een score van voldoende/ruim voldoende. Helaas heeft zij ook de pech, dat de sessies met Lulu, vandaag alles overtreffend zijn.

                   Het loopt tegen 18:00 en de inwendige mens laat van zich horen, het buffetruim is boven, navraag leert dat het aanwezige buffet er voor de hele dag is. De broodjes, daar kan weinig mis mee, maar schnitzels, hamburgers en knakworsten, die de hele dag in een warmhoudbak staan, daar wordt je niet vrolijk van.
                   In de buffetruimte een duite medebeer getroffen die ook een stukje mocht tuffen om deze pc te bezoeken, gesproken over andere club's, hij vondt Bochum de beste van de 3-eenheid.

                   na in de tuin, in de laatste zonnestralen, de gebruikelijke rustpauze na het eten genomen te hebben. Binnen brandt de kachel, het dier onder de badjas verlangt weer naar een sessie, bijna alle dames zijn boven, maar Lulu zit in de salon, en we besluiten om weer samen naar boven te gaan, boven zijn alle kamers bezet, we wachten op de bank in de gang naar de buffetruimte, ook Mona komt met een medebeer op de bank zitten. Lulu wil echter niet wachten en neemt mij mee naar de grote spielwiese/kino. Het beeld van de voorgaande sessie herhaald zich maar nu verdwijnt tijdens het likken een vinger in haar grotje, het aantal vingers neemt toe, totdat bijna mijn hele hand in haar grotje verdwijnt. Na een paar minuten gaat mijn vingers uit haar grotje en wordt de aanval met mijn tong op haar clitje volledig ingezet. Na de likmarathon wordt de sessie vervolgd in missy en tot een goed einde gebracht.

                   Na de uitputtingsslagen met Lulu die je doen instorten, maar de gedachten aan deze sessies je tegelijkertijd weer doen opwinden. Gekozen voor http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/luisa , een sessie die boven verwachting begon met orale verwennerij, gevolg door een liksessie, weer even orale verwennerij, toen kwam ze on top, komt maar hevig, net toen ik wou wisselen naar ander standje, gaat niet meer zei ze: ik ben moe. Een blik op de klik vertelde, me dat er net iets meer dan 20 minuten verstreken waren; een klokkijkster dus. Daar sta je dan met iets wat je niet onder de badjas kan verbergen, direct met en andere dame zou ook argwaan opwekken.

                   Het loopt tegen 22:00 als ik er uit ben wie, met wie ik de laatste kamergang zal maken : http://www.pauschalclub.de/bochum/girl/samanta in het begin elkaar lamgzaam opgeilen, dan duwt ze me achterover op het bed en begint op haar knieen zittend voor het bed aan haar orale spel, we draaien naar een 69, nog even later lig ik tussen haar benen, aan haar gepiercte clitje te sabbelen. Een vervolg komt er in de vorm van missy waarbij ze flink met heupen mee beweegt, het finaleschot was heftig.

                   afscheid genomen van de dames, de thekefrau vroeg welke dame favoriet was, ja , wie zal dat nou geweest zijn.

                   Herhalingsgevaar zeker aanwezig, als je maar er voor zorgt dat op de juiste tijd, juiste plaats met de juiste dames bent.

                   Grtz forgetskinny
                   Grtz forgetskinny.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: forgetskinny meets Lulu in pauschalclub Bochum

                    Oorspronkelijk geplaatst door forgetskinny
                    Pauschalclub Bochum,de laatste recensies doorgenomen, door velen verguisd, door velen bejubeld, een tussenweg voor deze club lijkt niet te bestaan.
                    Hangt misschien ook wel een beetje af van de dag waarop je gaat. Ik ben er altijd op zaterdag geweest en dan is het behoorlijk druk. De laatste keer zelfs zo druk dat uren lang de dames die ik wel had willen uitproberen constant bezet waren (werden door de Duitsers al geclaimd op het moment dat ze de opfrisruimte uit kwamen). Daar werd ik weer niet zo vrolijk van, ondanks dat ik prima kamergangen heb beleefd gedurende de dag. Wat me opvalt is dat als Nina werkt op zaterdag ook gelijk veel dames op de site als aanwezig zijn. Misschien is ze de klantenmagneet die het dan zo druk maakt.

                    Deze club had trouwens al een onderwerp: http://www.hookers.nl/showthread.php?t=204955

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: forgetskinny meets Lulu in pauschalclub Bochum

                     Oorspronkelijk geplaatst door too slow;1369169 De laatste keer zelfs zo druk dat uren lang de dames die ik wel had willen uitproberen constant bezet waren (werden door de Duitsers al geclaimd op het moment dat ze de opfrisruimte uit kwamen). Daar werd ik weer niet zo vrolijk van, ondanks dat ik prima kamergangen heb beleefd gedurende de dag.                     Deze club had trouwens al een onderwerp: [URL="http://www.hookers.nl/showthread.php?t=204955"
                     http://www.hookers.nl/showthread.php?t=204955[/URL]
                     1. Bovenstaande is wat mij overkomen is tijdens mijn bezoek aan de zusterclub in Munster.

                     2. Dit is inmiddels door de mod. gecorrigeerd, kon het algemene topic van pauschaclub bochum niet vinden.


                     Was er op donderdag, er was in het begin van de middag en na 19:00 een piek in het aantal gasten waarvan de meesten voor een 3-uurskaart gingen. Heb over de hele dag ca. 25 beren gezien.

                     Grtz forgetskinny
                     .