Gelsenkirchen - Grimbergsauna, Grimbergstr 12

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Gelsenkirchen - Grimbergsauna, Grimbergstr 12

  Naam: Grimberg

  Adres: Grimbergstrasse 12, Gelsenkirchen

  Telefoonnummer: 0209 879089, info: 0209 878891
  Vanuit Nederland: 0049 209 879089, info: 0049 209 878891

  Website: http://www.grimbergsauna.com/


  Aard: FKK

  Openingstijden:
  dagelijks van 10:00 - 24:00 uur

  Entreeprijzen:
  van 10:00 - 12:00 uur EUR 25,-
  van 12:00 - 21:00 uur EUR 35,-
  van 21:00 - 24:00 uur EUR 25,-

  Sessie met een dame (max 30 minuten): EUR 30,-

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 12-02-17, 07:29.

 • #2
  Oorspronkelijk geplaatst door Real
  Van het weekend eens een kijkje wezen nemen in de Grimbergstrasse bij FKK Grimberg in Gelsenkirchen. Afslag Gelsenkirchen Bismarck aan de A-42. Linksaf onder de A-42 door en dan de weg naar de Ruhr Zoo volgen. Over een spoor heen volg je een bochtige land weg over een industrieterreintje en aan de linkerkant tref je de Grimberg Sauna op nummer 12. Niet echt discrete parkeerruimte maar wie vindt je er! Even spannend want welke oude bekende tref je er. De deur werd geopend en een enthousiast gelag volgde. Waar ik op gehoopt had, Helena uit de Spassbad Herne. Ook haar vriendin Tanja werkt er en er schijnen nog wat dames uit Herne actief te zijn. Een hele nette FKK Sauna met veel mooie meiden in alle soorten en maten. Relaxte sfeer onder de dames en voor een zondag een goed aanbod. Circa 10 a 12 dames aanwezig. Blijft een leuke knusse gelegenheid. Kamers zijn ook echt OK. In de kelder zit kleedruimte, sauna, douches en een ruheraum met een tweetal banken en twee enorme bedden waar je ook met een dame naar toe kan. Entree is euro 35 als je tussen 12 en 21 uur komt. Daarvoor en erna euro 25. Inclusief frisdrank en koffie en een soepje om de honger te stillen. Soep is niet bijzonder maar welkom om weer wat energie te krijgen. Een uitstekend alternatief voor Herne. Zal weer vaker richting de Kolenpot koersen.
  Oorspronkelijk geplaatst door The
  Nu ik bovenstaande heb gelezen dwalen mijn gedachten weer even terug naar ruim een jaar geleden. Ik moest in de buurt zijn van Gelsenkirchen en had al veel gehoord over de sauna clubs in Duitsland, maar was er nog nooit naar binnen geweest.
  Het was een donderdagavond dat ik na een concert in Oberhausen, met de auto richting Gelsenkirchen reed.
  Na wat zoeken kwam ik uit bij FKK Grimbergen. Het was al een uurtje of half elf en er stonden nog maar een paar auto's voor de deur. Ik pakte al mijn moed bij elkaar en belde aan. Een topless dame maakte de deur voor me open en liet me binnen.
  Ik rekende af en kreeg een handdoek en kon me gaan omkleden. Daarna met de dame die de deur voor me had opengedaan de kamer bezocht.
  Dit was mijn allereerste bezoek aan een club in Duitsland en sindsdien heb ik al veel geld achter gelaten in diverse clubs.
  FKK in Grimbergen is qua inrichting hetzelfde als meeste FKK sauna's: Rood van binnen. De avond dat ik er was, waren er nog maar enkele dames aanwezig, maar toch van een redelijk goed niveau. De dame aan de bar was heel aardig en legde alles netjes aan me uit.
  Het is jammer dat het zo'n eindje rijden is, anders ging ik wat vaker die kant op, want de prijzen zijn wat dat betreft super goedkoop. Misschien moet ik toch nog eens bezoekje wagen aan Grimbergen.

  F
  ............
  Laatst gewijzigd door Lalande; 07-03-07, 16:27. Reden: redactioneel

  Commentaar


  • #3
   Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, FKK Grimberg

   Van de week hier eens even binnengestapt Kon kiezen voor ofwel E 35,- entree en de dames vanaf E 30,-. Of een meerwippenkaart. 3 x voor E 99,- of 5 x voor E 150,-. Heb het maar bij 3 x gehouden. De douches en de sauna vragen inmiddels wel om een kleine renovatie. Het bargedeelte en de kamers zijn echter tip top in orde. Koffie, softdrinks en soep kun je zelf nemen.
   Er waren buiten een heel aardige thekenfrau 6 dames, 2 duitse, tegen de datum aanlopend, 2 andere europese dames, mogelijk ook duits?, Goed uitziend. En twee getinte dames. Ik houd nu eenmaal van exotisch, dus eerst maar aangeschoven bij een van de donkere meisjes. Noemde zich Joy. Duits ging moeizaam, liever Engels. Mij best. Ik dacht aan Jamaica, maar ze kwam uit Kameroen. In tegenstelling tot veel Afrikaanse meisjes was zoenen geen probleem, ze tongde er op de bank meteen lekker op los. Een nieuwsgierig handje gleed onder de handdoek, die binnen de kortste keren in een enorme wigwam veranderde. Snel naar boven dus. Ze pijpte me heerlijk langzaam, terwijl ik me met haar grote zachte borsten vermaakte. Ik heb schoenmaat 47en mijn handen zijn navenant, maar ik had de handen echt meer dan vol Zalig gewoon. Junior werd van een jasje voorzien en Joy werd op haar rug gelegd voor een stevige beurt. Het eerste schot was snel gelost. Knap en op zich vriendelijk meisje, maar weinig aftersales.
   Saunatje genomen, drankje gehaald, filmpje gekeken, tot de trek weer terug kwam. Toen maar eens bij de andere getinte dame plaatsgenomen. Samantha uit de Dominicaanse Republiek. Jaar of 35, niet meer zo stevig, maar wel een sympathieke uitstraling. Hier meteen een leuke klik. Heerlijk langzaam zoenen, met veel variatie. Mijn handdoek werd geopend, haar handdoek werd op de grond gelegd. Ze ging er eens goed voor zitten. De dame wist wat pijpen was. Diep, ondiep, veel tonggefladder, veel gezuig, telkens het resultaat van haar inspanningen bekijkend. Toen we uiteindelijk naar boven liepen werd mijn handdoek opgehouden door iets anders dan een riem
   We lagen een hele tijd te zoenen met mijn handen om haar zalige zachte billen. Het ging even duren, dat was duidelijk. We besloten het tweede en derde programma maar helemaal aan haar te gunnen. 40 minuten ipv 20.
   De pijpbeurt van beneden op de bank werd uitgebreid herhaald. De neukbeurt in missionaris was lang met veel tongwerk erbij. Na de finish ongehaast nog een tijdlang in elkaars armen liggen napraten, Een goede GFE. Je betaalt de rittenkaart na afloop bij je laatste meisje. Bij gelegenheid kom ik vast nog wel eens terug, ik ben noglangnietuitgewandeld.
   Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
   En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, FKK Grimberg

    Pas dit etablissement nog eens bezocht. Maar weer een drie program kaartje genomen. Ik had gehoopt dat Samantha van de vorige keer er was, maar helaas pindakaas. Eerst eens kennisgemaakt met een blonde poolse dame, Aga, beetje stevig, nog net niet dik, van boven goed bedeeld. En met een onderlippiercing. Na een kort praatje eerst wat oppervlakkig gezoen en gevoel, waarna ze vroeg hem eens te mogen proeven. Dit was haar wel toevertrouwd; binnen no time had ze hem omhooggezogen. wat een grote. Hollanders hadden volgens haar allemaal zo'n grote. Is dat zo? Is dan toch weer een reden om trots op Nederland te zijn. Op de kamer kreeg ik al in de gaten met een afwerkstertje te doen te hebben. Een program was volgens haar 10/15 minuten en geen twintig. Bij het eerste schot heb ik daar ook wel genoeg aan, maar toch. De sex was best goed, maar na een paar minuten neuken klaagde ze over pijn. Te groot. Kom zeg, het is toch ook een forse vrouw. Maar goed toch maar met de hand verder. Ik stond inmiddels wel op klappen en al snel zaten we er allebei onder. Einde eerste program.
    Beneden uiteraard eerst de zwans een sopje gegeven en een saunatje gedaan. Die was tenminste wel loeiheet. Nog eens een rondje gelopen, waarbij ik een bekend gezicht zag. Jawel, Joy, het exotische snoepje van de vorige keer. Was het toen alleen maar leuk, nu was er toch veel meer klik.
    Ze had me ook herkend en vond het leuk dat ik haar naam nog wist. Natuurlijk, als een meisje goed is, onthoud je dat. Aangezien haar duits niet je van het is, vindt ze het wel fijn om eens iemand te treffen die ook engels kan. Duitsers zijn daar toch vaak minder sterk in. Toen ik haar beloofde de beide resterende programmas aan haar te gunnen kon ik helemaal niet meer stuk. Onze monden vonden elkaar en een haar handje verdwaalde onder mijn handdoek. Even later liep ik achter haar aan de trap op, terwijl mijn verlangen als een kanonsloop voor me uit stak. We knielden samen op het bed, De sex hing gewoon in de lucht. Haar armen gleden om mijn hals en we verkenden minutenlang elkaars mond. Ik strekte me uit en ontving een zalige pijpbeurt van haar zwoele warme lippen, waarbij ze hem vaak helemaal opslokte en dan zacht zuigend haar hoofd stilhield. De hele tijd hield ik me bezig met die volle zware borsten van haar. Alles van haarzelf. Ze neigen weliswaar tot hangen, maar dat is ook geen wonder bij dat formaat. Toen ik een vinger door haar spleetje liet glijden, was het kleddernat. Ze was er klaar voor. Ik ook. Ze ging op haar rug liggen en spreidde lokkend haar dijen. Ik genoot van dat strakke doosje, van dat zoengrage mondje, van die weelderige boezem die als een soort kussen tussen ons in zat, van dat heerlijke lichaam onder me. Hier geen gezeur van te groot, integendeel, hoe harder hoe liever. Af en toe moest ik het zweet uit mijn ogen wrijven. Na het eindschot lagen we nog lang uit te hijgen. Bij dit meisje moet ik toch echt nog eens terugkomen. En dat gaat gebeuren.; ik ben noglangnietuitgewandeld.
    Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
    En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

    Commentaar


    • #5
     Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

     De website is van naam en URL gewijzigd; http://www.grimberg-fkk.de/.

     NM. Ik heb het aangepast in het schema. Dank. (L)
     Laatst gewijzigd door Lalande; 15-03-09, 18:08.

     Commentaar


     • #6
      Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

      vandaag ff bij grimberg ff 2 uurtjes pauze gehouden. en betaalt voor 4x spass

      er waren zelfs dames bij die alles onhe machen. dus ik heb mijn blanke sabel eens lekker in die sappige poesjes geprikt. heb 2 x een trio gehad met alles erop en eraan. het was net een pornomovie. ik hoop dat ik binnenkort weer in de buurt ben
      Sletten moet je leasen. nooit aanschaffen voor het leven

      Commentaar


      • #7
       Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

       Vorige week heb ik deze club met een bezoekje vereerd.
       De tent was makkelijk te vinden.
       Bij binnenkomst werd mij alles uitgelegd.
       Ook werd mij gevraagd hoeveel dames ik wilde hebben.
       Ik zij 1 om mee te beginnen.
       Ik zie later wel verder.

       Na het omkleden eerst even de club verkennen.
       Eerder een plaatselijk FKK tje, dan een grote tent.
       Het zitgedeelte bestond uit 4 gedeeltes.

       Op de bar stond de wel bekende rode frisdrankautomaat.
       Ook sierde bij de bar een lijst aan de muur omtrend de prijzen van de extra diensten.

       Al snel viel mij Alice op.
       Deze had prachtige tieten.
       Ook deed ze moeite om zich van alle kanten te laten zien.
       Met deze dame ben ik naar de kamer geweest.
       Wat een prima sessie was.

       Ik was laat op de avond aanwezig.
       Alleen Alice zag er zeer goed uit.
       De rest van de dames was wat minder.

       Herhalingsgevaar alleen aanwezig als Alice er is.

       .357 magnum

       Commentaar


       • #8
        Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

        afgelopen weekend deze club ook eens met een bezoekje vereerd
        bij binnenkomst word er gelijk gevraagd hoeveel spass je hebben wilt
        1 x €55,- , 2 x €70,- ,3 x €85,-
        gekozen voor 1 x (eerst maar 's rondkijken)
        dan hangt er nog een groot bord met alle extra prijzen bij de bar
        FT of AV €30,- extra , kussen €5,- extra ,verlenging van 20 min €25,-extra
        dan bieden de meeste dames daar AO aan €40,- extra
        let wel op als je drie keer spass wilt dit kan niet bij dezelfde dame!!
        verder lopen alle dames daar naakt rond of ze zitten op de bekende bankjes
        zelf met marianne spass gehad , een vrouw uit slovenie ,ca 30 jaar waar ik zeer tevreden over was
        het eten bestond alleen uit wat broodjes met divers beleg en een lekkere pot
        erwtensoep
        kort samengevat ,een leuke tent ,maar niet voor een lang verblijf

        Commentaar


        • #9
         Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

         Oorspronkelijk geplaatst door kinkelding Bekijk bericht
         afgelopen weekend deze club ook eens met een bezoekje vereerd
         bij binnenkomst word er gelijk gevraagd hoeveel spass je hebben wilt
         1 x €55,- , 2 x €70,- ,3 x €85,-
         gekozen voor 1 x (eerst maar 's rondkijken)
         dan hangt er nog een groot bord met alle extra prijzen bij de bar
         FT of AV €30,- extra , kussen €5,- extra ,verlenging van 20 min €25,-extra
         dan bieden de meeste dames daar AO aan €40,- extra
         let wel op als je drie keer spass wilt dit kan niet bij dezelfde dame!!
         verder lopen alle dames daar naakt rond of ze zitten op de bekende bankjes
         zelf met marianne spass gehad , een vrouw uit slovenie ,ca 30 jaar waar ik zeer tevreden over was
         het eten bestond alleen uit wat broodjes met divers beleg en een lekkere pot
         erwtensoep
         kort samengevat ,een leuke tent ,maar niet voor een lang verblijf


         Ik was daar afgelopen week voor het eerst vroeg in de ochtend. Lijkt wel qua inrichting en systeem van Club Romantica in Recklinghausen. Ik ben 3x met een dame weggeweest en betaalde daar 95,00 euries voor. Het zijn niet 100% schoonheden, maar zeker niet lelijk en o zo geil. 1x keer kwam er in de sauna zo'n klein opdondertje uit Romania die wilde zich even warmen. Ze lag daar zo mooi, ik dacht heel langzaam aanraken kijken wat er gebeurd. Kleine Jack werd grote Jack en het werd erg heet in die Sauna. Zo klein als ze eruit zag zo groot het genot Je kunt er je niet de gehele dag vermaken, maar als je een repeteergeweer bij je draagt kun je aardig wat schoten lossen daar. Alle voor AO betaal je 30 euries extra verder heb ik geen afwijkende prijzen meegemaakt. Ook niet die op de lijst daar hingen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

          prijzen zijn wat veranderd hier , je moet nu € 9,99 entree betalen
          1 x spass € 35,- 2 x € 60,- en 3 x € 85,-
          ook de website is veranderd nl : http://grimbergsauna.com/
          en ik moet zeggen het word steeds beter toeven hier , de vrouwen steeds mooier en alles kan hier !!

          Commentaar


          • #11
           Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

           @kinkelding
           Er is weer wat veranderd in de Grimberg FKK. Geen entree meer, 1 x is € 50, 2 x is € 70, 3 x is € 85 en 4 x is € 99. Zoals bovengenoemd kan hier werkelijk alles, voor liefhebbers van Russisch roulette, voor € 30 extra mag je er (bij de meeste) zomet je blanke sabel in. Heb vriendelijke voor de eer bedankt hetgeen de meeste niet begrepen. Echte lelijkerds zitten er niet tussen maar ook geen super modellen. Veel Oosteuropees, Arabische en Turkse meiden. Sommige rete geil en prima voor een goedkope wip. Recensies per dame volgen nog.
           Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 23-07-12, 14:48. Reden: quote

           Commentaar


           • #12
            Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

            In aanvulling op mijn eerdere verhaal. Had plannen om naar Freude 39 te gaan maar omdat favorietje Putri een dagje vrij had maar eens richting FKK Grimberg. In huidige tijden van crisis scheelt dat toch een slok op een borrel. Hoewel Putri ieder euro waard is bespaar ik nu aardig wat eurie. Een teleurstelling in Freude kost ook € 50 entree plus € 50 voor half uurtje. Nu was ik € 105 kwijt voor één teleurstelling, een geile BJ tot einde van een kassameisje van de C1000 en een goede BJ met nummertje met een jong strak (iets wat in slecht humeur verkerend) Arabisch meisje. Sfeer was verder aardig.

            Commentaar


            • #13
             Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

             Ik heb deze tent donderdag avond bezocht.
             Klanten waren er niet zo veel, maar dames waren er voor het uit zoeken.
             Heb een fijn half uurtje gehad met een dame.
             al moet ik zeggen dat ik er meerdere op het oog had.
             Een goede reden om terug te gaan.

             De sauna was niet aan.
             Let wel op dat de A40 bij Essen is gestermd.


             john

             Commentaar


             • #14
              Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

              was er gisterenavond. Ligt ongeveer 200 km van utrecht dus nogal ver.
              ziet er goed uit. vijftiental tweezitsbankjes verspreid over een viertal ruimtes met elke ruimte een ander hard pornoprogamma op de tv, waar op elk van de bankjes in blijde afwachting een dame zit. De bezoekers/klanten hebben nauwelijks andere keus dan op een van deze bankjes naast een dame te gaan zitten maar, dan ben je meteen de sjaak. Waar moet je dan zijn, als je nog niet zo ver bent. hangen aan de bar? In de sauna gaan zitten ? Dit was even het negatieve deel. Het positieve deel nu.
              Eeen vijftiental dames. Dunne en dikke. Allemaal even bereidwillig zowel met als zonder conddom, zowel alleen op de kamer als in de openbare ruimtes. Prijsstelling heel simpel: 1x 2x,3x,4x voor respectievelijk ...
              Ik had een ongecompiceerde avond met melissa (2x), mariane (1x) en ?. Mijn voorkeur is een dame met een normaal figuur. Dikke of hangbuiken houd ik niet van. Waren dus aanwezig en, zagen er verder nog goed uit.
              Kortom: aanbevolen tent maar, hoe breng je de tijd door tussen de sessies. Keine Ahnung. Ik kwam om acht uur en ging weg om half elf. Dus had weinig "tussentijd".

              Commentaar


              • #15
               Re: Gelsenkirchen, Grimbergstrasse 12, Grimberg

               Oorspronkelijk geplaatst door Doctor Love Bekijk bericht
               De website is van naam en URL gewijzigd; http://www.grimberg-fkk.de/.

               NM. Ik heb het aangepast in het schema. Dank. (L)
               De website is weer verhuisd: http://www.grimbergsauna.com/

               (was al eerder gemeld, maar nog niet aangepast in het eerste bericht)

               Nu wel, tnx, Dp.
               Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 02-12-12, 07:48.

               Commentaar


               • #16
                Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

                Een jaar of drie/vier geleden kwam ik vaak bij een klant in Grimberg. Op tien wandelminuten van de Grimbergsauna. En wat heb ik mezelf indertijd uitgeleefd op met name Samantha uit de DomRep en Joy uit Kameroen, namen om nooit te vergeten. Vandaag had ik dan eindelijk weer eens een opdracht bij die bewuste klant. En tussen de middag meteen er tussenuit geknepen naar de Grimbergsauna.

                De club an sich was nog geen spat veranderd. Kleedruimte, douche en sauna getekend door de tand des tijds. Barruimte en sofa’s redelijk netjes. Dames inmiddels Bul/Rum, met een enkele Duitse. Inmiddels, en dat vind ik persoonlijk weer wat minder, is het een AO club geworden. Entree 60,- inclusief de eerste wip. Elke volgende wip 30,-. Sessies van 20 minuten, al heb ik niet de indruk dat ze er met de stopwatch bijstaan. En inclusief alle extra’s, voor zover de dame het aanbiedt. Wat wel weer handig is, er staan foto’s van een zevental dames op de bar, met de naam en de te verwachten service, zoals wel of geen anaal, schlucken e.d. Dan heb je tenminste een idee wie wie is en wat je kunt verwachten. Verder is dit geen club die uitnodigt tot een langdurig verblijf. Gasten komen vaak even tussen de middag of na werktijd, doen een of twee dames en vertrekken weer.

                De eerste werd een Roemeens gipsymeisje, Jessy. Te laat zag ik dat de buik nogal gehavend was door een zwangerschap, maar ze zat inmiddels al lekker te tongen, dat dan weer wel. Dat is ook een verschil met sommige grensclubs, waar je elke lik moet uitonderhandelen, hier is zoenen heel normaal. Met Jessy naar boven. Voor het pijpen was ze eigenlijk te fragiel geschapen, met de eikel alleen zat dat mondje al vol. En dan de vraag, mit oder ohne. In mijn geval met dus. Zonder te willen moraalridderen, ik heb geen zin om met mijn plasje naar de dokter te moeten. Maar wie daar op uit is, kan hier zijn gang gaan. Jessy werkte redelijk mee, en na gedane zaken keerden we terug naar de bar, waar ze van de Thekefrau een penning ontving. Mijn kaartje werd ingenomen, met de mededeling, dat als ik nog een keer wilde, er weer dertig euro gedokt moest worden.

                Twee sauna’s en drie glazen water later, telde ik in de gauwigheid een stuk of tien dames, waarvan de meesten er goed genoeg uitzagen om in de luxere clubs binnengelaten te worden. Ik ging voor een van de knappere, Melissa. Kort praatje en naar boven. Prima sex gehad, lekker tongzoenen, goed gepijpt en een uiterst prettige wip. Met condoom, maar zonder had ook gekund. En weer een penninkje verdiend.

                Nog even een kop koffie genomen, die kun je zelf pakken, evenals water en cola. Buffet stelt niks voor, een paar besmeerde broodjes en dat is het dan. Ik werd netjes door Melissa en Jessy uitgelaten, dat was voorheen al zo en dat is dus nog zo. Toch wel een aardig gebaar.

                Toen maar even bij de naastgelegen Star Chief Diner binnengestapt om de honger te stillen, een restaurant in Amerikaanse jaren vijftig stijl. Aardig serveerstertje. Alleen, als ze had geweten dat ik een kwartier geleden bij de buren nog een Roemeense meid had geneukt, en een uur eerder nog een andere, dan had ze vast niet zo vriendelijk gekeken. Maar niet iedereen hoeft alles te weten, hoofdzaak is dat ik ook in Grimberg noglangnietuitgewandeld ben.
                Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
                En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

                 Gisteren voor het eerst naar deze saunaclub afgereisd. Club ligt overigens in een Umwellt zone, dus een Umweltplakette (milieusticker) is verplicht. Club ligt dichtbij de snelweg en heeft eigen parking voor de deur.
                 Het was gisteren mooi weer en erg druk in de straat. Veel gezinnen met kinderen waren op weg naar een dichtbij gelegen dierentuin.
                 Aangebeld en de deur werd opengemaakt. Vervolgens naar de bar waar de theke een korte uitleg gaf en afrekende. 's ochtends op de site gekeken voor de prijzen, maar in de club aangekomen was het concept gewijzigd.
                 Entree 60 euro met 1 kamergang inbegrepen. Iedere volgende kamergang 30 euro. Dames mogen geen geld vragen voor extra's. De 2de en volgende kamergangen worden achteraf bij de theke afgerekend en duurt zo'n 30 minuten, waarbij niet strak op de tijd wordt gelet.

                 Vervolgens een armbandje gekregen met een hieraan een kaartje (om bij te houden wanneer je bent binnengekomen en met wie je op de kamer bent geweest) en een sleutel voor een houten kluisje (in de bar bij de theke) voor waardevolle bezittingen en een sleutel voor je locker voor je kleding in de kelder.

                 Na me omgekleed te hebben de club rustig gaan verkennen. Beneden in de kelder bevinden zich een toilet, de douches en de kleine sauna. Groot genoeg voor 2 personen zullen we maar zeggen. Hiernaast zijn er 2 eenvoudige kamers. De kamers in de kelder hebben geen deur, maar zijn af te sluiten door een gordijn voor enige privacy.

                 Op de begane grond zijn er meerdere (3) ruimtes met banken waarop de dames doorgaans zitten en is er natuurlijk de bar. Op de bar vindt je een koffieautomaat en een coca cola siroop automaat. Glazen staan op de bar en het is zelfservice. Tevens staan er foto's van de dames met alle mogelijkheden.

                 Via een van de woonkamers kom je buiten op het terras. Zoals gezegd was het gisteren een mooie en warme dag en de zonneschermen waren volledig uitgeschoven. Van de zon heb ik helaas dan ook weinig gezien. Op de bovenste verdieping zijn er een aantal kamers voor het prive onderhoud met de dames.
                 Het is de een kleine club, waar een langer verblijf al snel saai wordt. Het eten bestaat uit een tafeltje met wat gesmeerde broodjes met ham en salami en wat appels.

                 Vervolgens een drankje gepakt en buiten gaan zitten. Ik was de enige die op dat moment niet binnen was. De dames zitten het grootste deel van de tijd binnen en komen enkel buiten om te roken. De dames van de club zijn vrijwel allemaal oostblokdames die al langere tijd in het vak zitten en vaak bij meerdere clubs hebben gewerkt. Voor een FKK club hebben de dames verrassend vaak nog een handdoekje om het middel. In de tijd dat ik er was waren er 13 meiden in de club aanwezig. De dames variëren van slank tot gezet, in leeftijd van 23-39 jaar en zijn geen type fotomodel. De meiden waarvan de foto's op de website staan heb ik iig niet gezien.

                 De dames benaderen je actief door je een drankje aan te bieden bij je te komen zitten. Het voorspel begint op de bankjes waarbij een openbare BJ geen bijzonderheid is.

                 Uiteindelijk na 4 uur in de club en 3 goede kamerbezoeken tevreden naar huis teruggereden. (ik ben enorm slecht met namen, maar ik zal proberen mijn kamerbezoeken met Gabi 2x en Romi ook in een recensie te verwerken.

                 Mijn conclusie over deze club: het is een voordelige club en dat merk je binnen duidelijk, naast de dames is er geen noemenswaardig entertainment aanwezig en dat maakt deze club geschikt voor een kort bezoek.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Gelsenkirchen - FKK Grimberg, Grimbergstrasse 12

                  Zaterdag 24-01-14 ben ik er van 12 uur tot 18 uur geweest.
                  Ik vind deze club op dit moment helemaal geweldig.
                  De intree is nu 60 euro ,Dat is inclusief 1 kamer bezoek , en 30 euro voor elk volgen kamer bezoek.
                  Ik ben daar met Angie , Micky , Naomi en Sarah op de kamer geweest en heb ze alle 4 ook anaal genomen.
                  Nou ja , Met Sarah ben ik niet op de kamen geweest , Die wilde voor het aanzicht van de dames en heren genomen worden.
                  Van de Dames hier doet meer dan de helft ook anaal.
                  Dit is zonder extra kosten.
                  Op de foto's die op de bar staan kan je zien wie wat doet.
                  Let wel op want alle Dames doen het ook zonder condoom.
                  Moet wel eerlijk zeggen dat ik hier de laatste 2 maanden 4 keer geweest ben en in die tijd niet geen dame geweest is die slecht was.
                  De kamer bezoeken waren allemaal van goed naar beter tot geweldig.

                  Goed de schade.
                  1x intree en 4x dame = 150 euro.

                  En dan met knikkende knieen terug naar huis.
                  Geweldig toch

                  Herhalings gevaar : Nauw wat denken jullie.
                  Ook als beer blijf ik een Heer.

                  Commentaar


                  • #19
                   > Clubupdate: Gelsenkirchen - Grimbergsauna, Grimbergstraße 12 (FKK/RTC-club)

                   Grimbergsauna, Grimbergstraße 12, Gelsenkirchen (FKK/RTC-club)

                   clubupdate

                   Omdat alweer tweeënhalf jaar niets is geschreven over deze club en de gegevens bovenaan dit topic behoudens het adres en de website verre van actueel zijn, bij deze een clubupdate.

                   Naam: Grimbergsauna
                   Adres: Grimbergstraße 12, 45889 Gelsenkirchen
                   Telefoonnummer: 0209-3597.6222
                   Vanuit Nederland: 0049-209-3597.6222

                   Website: www.grimbergsauna.com

                   Aard: FKK-club met 1 kleine sauna; Dames lopen naakt en heren dragen een handdoek.

                   Openingstijden:
                   Dagelijks van 10.00 uur tot 23.00 uur

                   Entree:
                   Normaal 30 euro. Regelmatig zijn er kortingsacties of Happy Hours.
                   Voor de actuele entreeprijs, zie de website: www.grimbergsauna.com

                   Dienstverlening van de dames:
                   Tarief voor een kamergang van 30 minuten is 30 euro.
                   Langere sessies zijn hier ongebruikelijk en een kamergang van 60 minuten komt (momenteel) op 70 euro (geen typefout).
                   Prijzen zijn inclusief alle dienstverlening. Standaard is pzc.
                   Gebruikelijk zijn vooraf wat openbare presales op de bank met tz en indien gewenst pzc. Soms doet een dame geen tz, dat ontdek je tijdens de kennismaking op de bank al snel waarna je eventueel beleefd kan afzien van een kamergang. Soms doen dames ook aan anaal, dat moet je tevoren dan even vragen.

                   Clubstatistieken:
                   - 37 lockers voor de kleding, 41 kleine kluisjes voor waardevolle spullen haaks tegenover de bar.
                   - 12 banken waarvan enkele 3-zits (3 in de middelste ruimte, 3 bij de bar, 3 in de zijruimte van de bar, 3 in de ruimte waar een tv staat).
                   - 11 kamers (nrs. 1 - 6 op bovenverdieping, waarvan nrs. 3 en 4 met open plafond; nr. 7 op de begane grond, nrs. 8 - 11 beneden, allemaal met open plafond).

                   Roken: Overal toegestaan

                   Catering:
                   Zeer beperkt zoals gebruikelijk bij RTC-clubs: op een klein tafeltje staat een schaal met plakjes cake en een mandje fruit. Rechts van de bar staat wat verscholen bij de 2e drankautomaat een schaal met koekjes en kan je soep en broodjes pakken zo lang de voorraad strekt.
                   Drank moet je zelf tappen uit een frisdrankautomaat met Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta en water. Rechts van de bar staat om de hoek onopvallend een 2e frisdrankautomaat waarin ook Sprite zit.
                   Er is geen thee, wel koffie uit een grote thermoskan. Alcohol is niet verkrijgbaar.

                   Routebeschrijving + parkeren:
                   Grimbergsauna is eenvoudig te vinden maar valt niet direct op langs de weg.
                   Rijdend op de A42 richting Dortmund neem je afrit 17-Gelschenkirschen-Schalke.
                   Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf (richting Zoom Erlebniswelt) en ga je de snelweg onderdoor. Dit is de Alfred-Zingler-Straße die enkele bochten maakt.
                   Neem vervolgens na het viaduct over het spoor de 1e rechts (volg bord Zoom Erlebniswelt), dit is de Parallelstraße.
                   Na een kruising met stoplichten gaat deze over in de Grimbergstraße.
                   Zo'n 300 meter na die kruising vind je de club op nr. 12 aan de rechterkant.
                   Parkeren kun je op de eigen parkeerplaats van de club voor het pand.

                   Algemeen
                   Grimbergsauna is een middelgrote club in een landhuis dat verscholen achter veel groen niet meteen opvalt. Er is geen enkele aanduiding dat het een club betreft. Op een metalen buis prijkt zo'n 3 meter hoog slechts een kubus met het daarop groot het huisnummer 12, zie foto hier.
                   De entree bereik je vanaf de eigen parkeerplaats voor de club, zie foto hier met zicht op het pand.
                   Het interieur van de club is oubollig met veel bruin, klassieke schemerlampen en nepbalken aan het plafond. Overal is getinte 'sfeerverlichting', zelfs hinderlijk bij de kleine omkleedruimte met lockers en douches. Daardoor valt het donkerrode tapijt in de algemene ruimtes niet meteen op dat de connectie aangeeft als Rote Teppich Club (RTC).
                   De club beschikt over een flinke tuin, maar die is niet toegankelijk voor de clientèle. Het buitengedeelte bestaat uit een ruime beschutte veranda met twee grote uitschuifbare zonneschermen. Erin bevindt zich een zitje (salontafel met 2+1+1 zits), drie kleine ronde tafeltjes met stoelen en 2 ronde sta-tafels Aan beide uiteinden staat nog een soort tweepersoonsstrandstoel van hout. Verder ligt er wat verscholen aan een zijkant een matras op een verhoging.
                   Op de bar staat zoals gebruikelijk bij RTC-clubs een vitrine met foto's van de aanwezige dames.
                   De sfeer is ontspannen en soms spreken dames je aan voor een praatje zonder dat het hinderlijk wordt. Heb je interesse in een dame, dan moet het initiatief van jou komen door plaats te nemen naast haar op de bank.
                   Deel je ervaringen en kennis als wederdienst voor de informatie die je hier opdoet!

                   Commentaar


                   • #20
                    * Aanwezigheidslijst: Grimbergsauna - Gelsenkirchen (FKK/RTC-club)

                    Aanwezigheidslijst: Grimbergsauna - Gelsenkirchen (FKK/RTC-club)

                    aanwezigheidslijst

                    Gisteren dinsdag 26 juli 2016 stond van de volgende 12 dames een foto in de vitrine:

                    Antonia (ex-VillaVenus, spreekt prima Engels, beauty met geblondeerd haar)
                    Dana (ex-F39)
                    Emilia
                    Eva
                    Jasmin
                    Kati
                    Lilly
                    Maria
                    Mickie
                    Sissi
                    Sofia
                    Violetta (ex-F39)

                    Theke-dame was Gudrun.

                    Het merendeel van de dames was van Roemeense origine met daarbij enkele Bulgaarse.

                    Men is blijkbaar ervan afgestapt om op de vitrinefoto's behalve de naam ook eventuele extra dienstverlening te vermelden, zoals anaal. Zo bood Eva mij anaal en FT aan, hoewel er niks bij haar foto stond.

                    Van een drietal dames (Maria, Sofia en Violetta) stond eerst alleen de naam op een wit papier in de fotolijst. Begin van de avond kwam 'cheffin' Gina van hen foto's maken waarna even er later met een kleine direct printer gemaakte afdrukken foto's in hun lijstje werden geplaatst.
                    Enkele foto's in de vitrine zijn gedateerd waardoor je de dames amper herkend. Zo stond Antonia met zwart haar op de foto, terwijl ze dat al tijden geblondeerd heeft. En van Lilly stond een foto van toen ze slanker was nog geen tatoeage had bij haar linker sleutelbeen.

                    Opvallend vond ik dat dames enkele keren een onderling theekransje vormden in de zijruimte naast de bar, terwijl er gasten afwachtend rondliepen. Dat wil je dan niet verstoren door een dame daar aan te spreken om bij je te komen zitten. Hoewel misschien wat lastig, is deze onderlinge gezelligheid te prefereren boven dat dames chagrijnig voor zich zitten uit te staren zoals bij andere clubs wel eens het geval wil zijn.

                    De dames zijn vrij bewegelijk en gaan her en der zitten, al hebben ze min of meer wel hun 'eigen' bank.

                    Je kan als klant hier niet je voorkeur voor een kamer uitspreken: elke dame heeft een eigen vaste kamer die per dag kan verschillen. Zo deden althans twee dames waarmee ik kamerde voorkomen. Onderling tijdelijk wisselen van kamers was niet mogelijk, antwoordden ze.
                    Tenzij ik een fout heb gemaakt met mijn waarneming van het aantal kamers (zie mijn post hierboven met de clubupdate), moeten bij meer dan 11 dames dus kamers gedeeld worden. Of de 3 overloopkamers bij de gepaarde kamers boven worden beschouwd als aparte kamers door de club. Overigens vertelde een bezoeker dat hij ook dagen meemaakt dat de dames geen vaste kamer hebben en je als klant dan weer wel je voorkeur kan doen gelden.
                    Deel je ervaringen en kennis als wederdienst voor de informatie die je hier opdoet!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Gelsenkirchen - Grimberg, Grimbergstr 12

                     Weet iemand misschien waar de kleine blonde Angie nu werkt?