Nottuln - Love Fucktory, Oststr 30

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Nottuln - Love Fucktory, Oststr 30

  Naam: Love Fucktory

  Adres: Oststrasse 30, 48301 Nottuln

  Telefoonnummer: 02502 9011050
  Vanuit Nederland: 0049 2502 9011050

  Website: www.lovefucktory.de

  Aard: Partytreff

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 11:00 - 23:00 uur
  zaterdag van 11:00 - 24:00 uur
  zondag van 11:00 - 22:00 uur

  Prijzen:
  € 89,99 dagkaart.
  € 69,99 3 uurskaart.
  Op dinsdag en donderdag:
  € 79,99 dagkaart.
  € 59,99 3 uurskaart.
  Inclusief de diensten van de dames.


  Verzorging:
  Badjas, handdoeken, badslippers.
  Alkoholvrije dranken, broodjes en beleg, later op de dag iets warms.
  Tandenborstel en -pasta, mondwater.
  Alles is bij de entreeprijs inbegrepen.

  Algemeen:
  Nottuln ligt ongeveer 15 km westelijk van Münster.


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan Lalande) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 02-05-12, 18:38. Reden: Prijzen aangepast.

 • #2
  Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

  ik meende dat hierover reeds eerder is geschreven Als dat juist is, moderator verplaats deze bijdrage maar naar betreffende tread. (NM. Niets gevonden. L.)
  Nottuln ligt ongeveer 15 km westelijk van munster. Website is in opbouw.
  Huidige website bestaat uit een collage van kleine foto´s van de dames. webadres: www.lovefucktory.de. Zeven dagen per week open.
  Ligt op een industrieterrein. Parkeren ok. Groot vrijstaand huis.
  Perfecte voorzieningen. Een grote huiskamer waar men elkaar ontmoet.Draait pornofilmpje, telkens dezelfde!!, wordt stevig gerookt. Een kleinere kamer, niet rokers, waar gewone tv aanstaat. Daarnaast een open kamer met groot rond bed, een eetkamer, een grote open badkamer, een sauna en een of twee open kamers met matrssen op de grond.
  Op bovenste verdieping douches voor de dames en een grote ruimte, 3 bij 10 meter met op een verhoging een rij naast elkaar liggende matrassen. De speelweide dus.Dit is eigenlijk de plaas waar het meeste zich afspeelt.
  De verzorging is uitmuntend. Eten heel goed. hele dag staan broodjes en beleg en alcoholvrije drankjes en koffie klaar. Later in de middag is er een warme hap, bv spaghetti oid.
  In de badkamer, zoals gezegd een open badkamer, zijn diverse lotions beschikbaar maar ook, nog niet eerder gezien, tandenborstels en mondwater.
  Dat wat de voorzieningen betreft.
  Over de dames ben ik minder lovend, althans wat uiterlijk betreft. De meeste nogal stevig aan de maat. Maar, eerlijk is eerlijk, dat kan veranderen. Dames komen en gaan. Kan dus over enkele weken heel anders zijn.
  Ik ben er enkele uren geweest en heb me redelijk vermaakt met twee dames.Er waren overigens een zestal dames aanwezig.Ze waren absoluut niet gehaast zoals dikwijls in andere partytreffs en redelijk uitgebreid in de service. Maar, na deze twee, had ik het wel gezien en ben verder gegaan naar partytreff pit stop 15 km verderop, in munster, gelegen. Zie tread aldaar.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 19-02-08, 17:24. Reden: foute URL verbeterd

  Commentaar


  • #3
   Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

   Omdat er nog weinig in het forum over deze PT te vinden was toch maar eens de uitdaging aangegaan om er heen te gaan. Heb goede ervaringen in Xanten en ben ook wel tevreden over Dorsten, dus wat zou het deze dag brengen. Het pand was in ieder geval gemakkelijk te vinden en ziet er zowel buiten als binnen goed verzorgd uit. Fleurfleur heeft het goed beschreven hoe de voorzieningen hier zijn.
   De meiden zijn geen plaatjes, maar zien er ook niet onapeteitelijk uit. Ze zijn (schat ik) van eind 20 tot bij 40 en waren niet mollig of volslank. Het waren tijdens mijn bezoek hoofdzakelijk meiden van Oosteuropese afkomst, maar who cares. Ze spreken echter goed Duits, wat de conversatie wel vereenvoudigd (dit in tegenstelling tot mijn ervaring in Dorsten). De dames zijn net als in Xanten ook bereid om met je te praten en te "dollen". Dit komt de sfeer wel ten goede, al moet je zelf naturlijk ook meewerken. Het aantal dames was eerst 6 op 3 beertjes, later 8 op 8 beertjes. Dus je kon ruim aan je trekken komen. Men had ook de tijd voor de gasten en je kreeg niet de indruk dat het afgeraffeld moest worden. Na afloop kon er ook nog even nagebabbeld worden (evenals dat in Xanten wel gebeurd). Soms werd op de grote weide, maar ook regelmatig in de kleine enkel-bed kamertjes werd "Hast du Lust" gespeeld. Ik heb sessies van 1 op 1 en van 2 meiden op 1 beertje gezien/gehad.
   Vergelijk ik nu Xanten, Dorsten en Nottuln met elkaar, dan gaat mijn voorkeur uit naar Nottuln en Xanten en minder naar Dorsten. Xanten en Nottuln geven meer gezelligheid met wat minder "ogende" meiden. In Dorsten is het ooggenot wat hoger (meiden doorsnee genomen iets jonger en mooier), maar is het toch meer een afwerkfabriek. In Xanten treft men meer Nederlandse beertjes dan in de andere PT's, dus voor niet Duits sprekenden is het daar makkelijker onderling contact leggen. Zeker omdat de Duitse beertjes uit zichzelf weinig spraakzaam zijn.
   Al met al is mijn eerste bezoek naar tevredenheid (+ontdaan van alle druk en helemaal leeg ge.....)verlopen en ik zal dus zeker een tweede keer richting Nottuln reizen. Love Fucktory moet dan bewijzen, dat het er steeds zo "gemütlich" en goed toeven is.
   WN

   Commentaar


   • #4
    Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

    Ga je naar Nottuln, denk aan je snelheid. Op weg nummer 525 komend van en terugrijdend naar snelweg A31 kom je meerdere flitspalen tegen (zeker 6 geteld). Vooral bij de 70 en 50 km zones snelheid aanpassen, anders loop je de kans een herinnering van je bezoek thuis te ontvangen en leg dan je bezoek aan (ergens in) Duitsland maar eens uit.
    WN

    Commentaar


    • #5
     Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

     Na de eerste goede ervaring nog eens wezen kijken bij LF.
     Bij aankomst waren 3 bekende meiden aanwezig Monica, Julia en Anita. Verder 2 voor mij nieuwe nl. June (Thais) en Anna.
     Opvallend was het geringe aantal ijsbeertjes. Over de hele middag /avond totaal 7. 's Avods zaten we zelfs met 2 beertjes tussen de 5 meiden, dus je kwam deze dag niets te kort. Ook nu de sfeer (weer) zelf moeten maken (zelf even staan swingen met Monica), want bijna alle Duitse beertjes zitten er als ijspegeltjes bij (vandaag geen Hollander gespot). Jammer (of misschien prettig) dat er steeds zo weinig berenbezoek midweeks is. Wordt het denk ik gezelliger door, al hebben de meiden nu alle tijd voor je.
     De aanwezige meiden hadden de laatste party met Barbara Devil niet direct als geweldig ervaren. Waren vooral ontstemd over het werken intiem zc van Barbara. Vonden dit geen prettige ervaring en voelen er zelf niet voor.
     Al met al een goede middag/avond gehad en deze herhaling van bezoek viel niet tegen. Wordt nu moeilijk om te kiezen tussen gezelligheid / service van Xanten en Nottuln. Beide PT's hebben naar mijn ervaring een gemoedelijke sfeer, genoeg aandacht, ruistig sexwerk. Maar zelf moet je ook openstaan voor een gesprek en respect richting de meiden. Het is steeds geven en nemen (krijgen).
     WN

     PS. Lijkt wel reclame maken voor beide PT's, maar heb total geen belang in deze bedrijven.

     Commentaar


     • #6
      nottuln, love fucktory

      Vandaag de stoute schoenen aangetrokken en even een 'kijkje' genomen in de love fucktory in Nottuln.
      Een mooie party treff. Ze hebben 3 verschillende prijzen, ligt eraan wat je wilt . Ik gekozen voor onbeperkt hele dag, dus € 100,--.
      Bij binnenkomst bleken er 4 dames aanwezig te zijn en een 6-tal witte beertjes. Kortom....genoeg om te doen.
      Je mag genieten met en van iedereen, zoveel je wilt. En dat heb ik gedaan.
      Eerst een duitse dame uit Herne, heerlijk FT zonder en vervolgens heerlijk laten berijden. Als een rodeorijdster, hmmmm.
      Daarna even wat eten en vocht aanvullen. sauna genomen en weer terug naar de dames. Nu voor een langharige blonde poolse gekozen. Hmmmm wat een goddelijk lichaam en wat kan die het goed aanvoelen, heerlijk genoten. Ook zij kwam heerlijk spuitend klaar.
      daarna nog even wat gedronken en kletsen en vervolgens met een andere oost-europese dame nog even lekker het grote ronde bed aan een test onderworpen.
      Kortom een heerlijke dag.
      kom snel weer terug.

      Kijk op de site. op dinsdag korting!!

      Commentaar


      • #7
       Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

       Afgelopen zaterdag deze tent bezocht.
       Wat een aanfluiting een keer maar nooit weer, dagkaart 100 euro gekocht en naar binnen er waren 5 dames 2 donkere dames uit cuba 1 poolse en 2 russinnen.
       Kreeg van de jongste cubaanse(loneta) een rondleiding en werd toen meegetrokken naar een kamer waar een vies matras op de grond lag en het stonk er heel erg naar urine dus snel wegwezen en dan maar naar boven naar de grote kamer waar het met een snelle handjob werd afgemaakt.
       Tijd om te klagen kreeg ik niet want ze was al vertrokken,dus maar naar de keuken om wat te eten en te klagen bij de gastvrouw, maar van haar ook een lauwe reactie moest maar een andere dame uitzoeken, dus op naar de rookkamer en op de bank bij layla een slanke russin met een leuk koppie maar niet erg spraakzaam en op de kamer ook een afknapper mocht nergens aanzitten en het pijp en neukwerk werd snel afgewerkt.
       Ik kwam gelijk met 3 andere gasten binnen en we waren alle 3 binnen 2 uur weer vertrokken en waren het zeer met elkaar eens.wat een "Scheissladen"

       Boomertje

       Commentaar


       • #8
        Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

        Vandaag voor het eerst Love Fucktory bezocht.
        Heb voor de dagkaart van 100 euro gekozen. Er waren 5 dames aanwezig, en ook 5 ijsberen. Heb met 3 van deze dames 4 sessies gedaan. 2 van deze sessies waren redelijk goed, de andere 2 vielen tegen. Vooral de sessies met de cubaanse waren goed, ik heb ook een heerlijke massage van haar gekregen.
        Ik vind wel dat de dames er in vergelijking met Pit Stop in Munster veel minder goed uitzien. 2 van de 5 waren naar mijn mening ook veel te stevig. Het eten bestond uit broodjes en een sobere maaltijd.
        Volgende keer toch maar weer naar Pit Stop.

        Commentaar


        • #9
         Nottuln, Lovefuctory

         Van deze club kon ik op hookers geen beschrijving vinden.
         De website ziet er wat saai en weinig opwindend uit, dus het was puur uit nieuwsgierigheid om hier even te kijken.
         Rijtijd is een uurtje vanuit Enschede.
         Je kan prive gaan met een dame, maar veel leuker is gewoon E 100 te betalen voor onbeperkt.
         Club is schoon, goed onderhouden en gezellig, met kaarsjes en een geurtje.
         Eten is een klein buffetje, maar dat ziet bijzonder smakelijk uit.
         Pret hebben met een dame kan op een kamer, op een speelweide boven, maar ook gewoon in de woonkamer. De twee keren dat ik er was, was er een goede verhouding tussen dames en gasten, dus ben ik ruim aan mijn trekken gekomen. De laatste keer telde ik zes dames, twee hongaarse, die ik wat minder vond, twee topdames uit Cuba, een aardige dame uit Polen en de topper, de roodharige Russin Katryn.
         Na een eerste sessie met de twee hongaarse dames, even wat gegeten.
         Toen ik terugkwam in de woonkamer was Katryn met de twee hongaarse dames rustig een duitser aan het verwennen op de bank in de woonkamer. Vervolgens stuurde Katryn de twee hongaren weg, en vroeg de poolse om hulp. Wow wat een actie. Ik zat er rustig naast, de completa door mijn koffie te roeren, pure youporn op een meter afstand. Een half uur later kreeg ik een beurt van Katryn en een van de twee cubanen op de bank. Eerst uitgebreid gepijpt, terwijl de andere dame wat knuffelde en haar borstjes aanbood. Daarna de ene dame op haar knieën op de bank in doggy, de ander stond wijdbeens boven haar en bood haar kutje aan.
         Een half uur voor sluitingstijd nog een keer uitgebreid gepijpt, volgens Katryn "omdat het leuk is om te doen".
         Zeer voldaan naar huis.

         Commentaar


         • #10
          Re: Nottuln, Oststrasse 30, Love Fucktory

          Op doorreis de kans genomen voor een bezoekje aan deze club. Ben er wel eens eerder geweest, maar omdat ze geen buiten-deel hebben (behalve een balkonnetje), is het meer geschikt voor de kille periodes. De club wil vooral verzorgd en sfeervol zijn, met overal kaarsjes, en geen van de dames deed aan PZC of FT; zal wel beleid zijn.

          Er waren 4 dames, later nog een vijfde. Een strakke, gekleurde dame, met prachtige borsten, niet te groot, mooi stevig. Een lolita-meisje, blank, bulgaars, nauwelijks duits sprekend, en waarvan ik me afvroeg of ze de 18 wel haalde, maar bij navraag werd me dat verzekerd. Dan een turks-bulgaarse, wat steviger, en nog een echt donkere afrikaanse.

          Na binnenkomst en rondleiding door een stevig duits meisje (hulpje van de thekefrau), me in de rokers-woonkamer op de bank gewaagd, tussen de strakke en de lolita dame. Deze liet er geen gras over groeien, trok gelijk haar jurkje omlaag, zodat haar pronte borstjes vrijkwamen, verder had ze al niets aan, en dook omlaag om haar pijpkwaliteiten te demonstreren. Intussen had ik de handen vrij, die hun weg zochten over de lekkere lolita-dame. Die was wat terughoudender, maar toonde even later toch ook haar heerlijke jonge-meisjes borstjes, met mooie kleine roze tepeltjes.

          Na deze binnenkomer kon ik gelijk weer onder de douche. Veel mannen waren er niet, in de 2 uur (voor 70 euro, alles inclusief!) dat ik er geweest ben, heb ik er hooguit 5 gezien.

          Na een korte rust de woonkamer weer binnengelopen, daar zat op dat moment alleen de turkse. Omdat ik nog niet zo ver was, haar goedbedoelde pogingen maar even afgeweerd, waarop ze vroeg of ik haar dan wilde masseren. Geen probleem, doe ik graag. Na een tijdje kwamen er meer dames, en omdat ik geen zin had in teveel bekijks, naar een rustig kamertje vertrokken, waar we lekker hebben liggen strelen. Tot de lolita binnenkwam, en vroeg of er bezwaar tegen was als ze erbij kwam liggen. Daar kon ik geen weerstand aan bieden, en even later lag ik tussen beide naakte vrouwen. Ik bleef bezig met de turkse, en de lolita liet haar handjes aangenaam wapperen, tot ze erop stond op me te gaan zitten. Lekker neukend, terwijl de turkse haar borstjes bevoelde (daar stond ze trouwens nog wat onbekend en afwerend tegenover, maar is wel een leuk gezicht, vlak voor je neus). Daarna op haar rug, en nogmaals op me, er werd geen half werk geleverd.

          Hierna even wat eten, er was geen overdreven groot, maar wel een kwalitatief goed buffetje. De strakke dame kwam even binnen in de keuken, in haar doorkijkjurkje met daaronder een paar blote billen. Samen naar de woonkamer, waar verder niemand was, en ze nijdig haar jurkje uitrukte. Pijpen, tot ze er genoeg van had, en zich achterover wierp op de bank, en me aan het neuken gebood. Even later kwam de afrikaanse binnen, die wat begon te strelen langs mijn achterkant. Daarna kwamen ook nog beide andere dames binnen, die geïmponeerd (hoop ik), of geamuseerd mijn verrichtingen volgden. Uiteindelijk heeft de strakke dame het met de hand afgemaakt; tot ik nog net niet onder applaus mijn productie afleverde.

          Hoewel mijn twee uur om waren, mocht ik nog even een hapje lasagne eten, alvorens een bijzonder aangename ervaring rijker mijn reis te vervolgen.

          Het zal duidelijk zijn: een club met een relaxte uitstraling, geen gedoe met een kwartiertje op de kamer of anderszins beperkingen; zeker omdat het niet druk was heb ik meer dan genoeg tijd en aandacht van de dames gekregen. En dat alles voor, zoals gezegd, 70 euro

          Commentaar


          • #11
           Nottuln - Love Fucktory, Oststraße 30

           Laatst weer een paar maal een (donderdag) middag in deze PT doorgebracht, en als ik lees over bv Emmerich, denk ik: het is iets verder rijden (pakweg 70km vanaf de grens), maar dan ben je tenminste wel ergens waar je voor je plezier een middag doorbrengt. 3 uur kaart voor 60 euro, bij het verstrijken van de tijd wordt je vriendelijke gevraagd of je langer wilt blijven. Er waren 5 dames, met soms wat kleine wisselingen in de bezetting:

           Een knap turks/bulgaars meisje, Mona, die soms wat wil dansen in de salon, maar geen andere taal spreekt dan haar moedertaal. Een leuke sessie mee gehad, pmc, daarna een paar standjes, eindigend met doggy. Later zag ik haar ook met een landgenoot druk bezig op een bank in de salon, slechts een klein beetje uit zicht, en volgens hem "lust ze er wel pap van".

           Een thaise, June, misschien niet de jongste of de strakste, maar met lekkere borstjes en een erg lief vrouwtje. Daar heb ik de meeste tijd mee doorgebracht, knuffelen, ze was wel in om gemasseerd te worden, en op de bank lekker tegen elkaar aan met wat strelen. Met aan mijn andere kant dan Miriam, Dominicaanse. Slank, vrolijk, liet zich boven beffen, waarna een andere Dom. zich op mijn geval wierp.

           Dan was er nog Tropinella (geloof ik), de meest dynamische, die probeert de stemming erin te brengen. Terwijl ik met June naar boven was, en ze even wegging om wat toebehoren te halen, begon zij onder enige hilariteit alvast met een forse pijpbeurt, waarna June bij terugkomst niet anders restte dan haar lichaam zo uitgebreid mogelijk aan me aan te bieden .

           Dan was er nog een roemeense, Marinella geloof ik, die sprak ook geen woord duits, niks mee gedaan.

           Al met al de drie uur zeer aangenaam doorgebracht, tussendoor in de niet-rokers salon met een andere landgenoot een tijdje zitten kletsen, en verder kun je zo vaak als je wilt één van de dames vragen om naar boven (of naar een kamertje) te gaan, want druk was het niet, bij elkaar denk ik hooguit 6 man gezien. Als de kans zich voordoet, ga ik me daar vast nog wel eens een middagje vermaken. Dinsdag en donderdag 60 euro, anders 70 voor 3 uur. Een relaxte club, zonder al te veel pretenties.

           L8454

           Commentaar


           • #12
            Re: Nottuln - Love Fucktory, Oststraße 30

            Ben al een paar dagen op internet aan het kijken naar een leuk adres om mijn eerste PT ervaring op te doen , ik heb namelijk zin om deze week een keer die stap te zetten, en na wat zoekwerk en leeswerk hier op Hookers lijkt me Love Fucktory wel een interessante kandidaat. Alleen heb ik totaal geen ervaring met PT bezoek, zijn er nog nuttige tips en aanraders?? ik moet zeggen dat ik het best wel spannend vindt maar ben ook erg nieuwsgierig naar de ervaring..

            rawshooter

            Commentaar


            • #13
             Re: Nottuln - Love Fucktory, Oststraße 30

             ik lees de laatste tijd op de duitse fora dat het hier hard is achter uit gegaan.
             voor de eerste PT ervaringen zijn Dorsten en Xanten beter geschikt.

             of je moet iets verder naar het noorden gaan , dan is La Vita wel goed . http://www.partytreff-lavita.de/

             Commentaar


             • #14
              Re: Nottuln - Love Fucktory, Oststraße 30

              Van de week ben ik weer een keer hier geweest, en het is me prima bevallen.

              Na binnenkomst liep ik de niet-roken salon binnen, waar meestal niets gebeurt, zelfs niet roken . Nu waren twee meisjes er druk doende met een gast, maar die was al ganz kaput. Hij was dan ook wat blij met de hulp, verdween snel en de twee wierpen zich op mij. Kathy (Russische, slank, kleine borstjes) en Vicky (Oekraïense, mooie zachte en flinke borsten) hadden er goed zin in. Terwijl Kathy mij pijpte bood Vicky haar borsten en alle andere aantrekkelijke lichaamsdelen aan.

              Na deze binnenkomer wat gegeten, en even boven gekeken. Daar beklaagde een geblondeerde turk zich dat hij met drie bezig was geweest maar dat één leuker is. Lachen toch. Nog wat gezellig onderhouden met Kathy, leuke praatster, best intelligent. Een maaltijd genomen, altijd eenvoudig hier, maar goed verzorgd. En ter plekke klaargemaakt door Monika, poolse, die ook wel eens in actie is te treffen (voorkant inbegrepen, achterkant bijbetalen zei ze glunderend).

              Nog wat gewacht en me daarna nog een keer met Kathy afgezonderd. Meestal vind ik een tweede keer nog wel lekker, maar komt er niet veel meer, maar met de toewijding van deze dame was dat eigenlijk geen probleem.

              Van de drie meisjes van de turk kan ik zeggen dat een de gangmaakster is, lang en slank, en mooie petit, en een wat stevige, denk alledrie roemeens. En dan nog een donkere dame, keus te over. En niet de landerige en afwerende stemming van bijvoorbeeld Dorsten, terwijl al dat moois tot ons komt voor 70 euri (al tijden het "aktietarief").

              Enige nadeel is dat je niet erg buiten kunt zitten, alleen wat ligstoeltjes op het balkon. Voor mijn eisen en wensen de ideale PT.

              Commentaar


              • #15
               Re: Nottuln - Love Fucktory, Oststraße 30

               Oorspronkelijk geplaatst door liefhebber8454 Bekijk bericht
               Van de week ben ik weer een keer hier geweest, en het is me prima bevallen.

               Na binnenkomst liep ik de niet-roken salon binnen, Terwijl Kathy mij pijpte bood Vicky haar borsten en alle andere aantrekkelijke lichaamsdelen aan.

               Na deze binnenkomer wat gegeten, en even boven gekeken. En ter plekke klaargemaakt door Monika, poolse, die ook wel eens in actie is te treffen (voorkant inbegrepen, achterkant bijbetalen zei ze glunderend).

               En niet de landerige en afwerende stemming van bijvoorbeeld Dorsten, terwijl al dat moois tot ons komt voor 70 euri (al tijden het "aktietarief").

               Enige nadeel is dat je niet erg buiten kunt zitten, alleen wat ligstoeltjes op het balkon. Voor mijn eisen en wensen de ideale PT.
               Thanx. Ik dacht er al over weer eens te gaan kijken daar. Dorsten was laatst idd erg afwerkerig en de schoonheid was ook een beetje minder. Geen gangbang meer alles 1 op 1 in een kamertje. Juist dat openlijke aan een PT vind ik wel gaaf. gewoon gezellig, beetje neuken. Love Fucktory was dan weer ongelooflijk porno en dan weer zo tam dat je haast het gebouw uitgekeken werd. 70 euri? in de zomer van 2014?

               Commentaar

               Aan het werk...
               X