Oedt - PHG, Butzenstrasse 41, Leyla (Lit)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oedt - PHG, Butzenstrasse 41, Leyla (Lit)

  In de bar Leyla aangesproken. Aangezien mijn Duits te wensen overlaat was ik blij dat zij ook redelijk Engels sprak. Met deze blonde, slanke Litouwse een uur naar de kamer gegaan. Even vrijen, pijpen en klaargekomen in haar mond. Na een korte pauze het spel voortgezet en afgerond met een lekker standje \"zij bovenop\". Een uitstekend begin!

 • #2
  Willem2 help me; Ik ben in gewetensnood gekomen. Vanmiddag in onze 'Planeet Blije Tuin' heb ik iemand gevonden, die bij Sammy en Kleine Jill op het erepodium thuishoort.
  Weken geleden heb ik mijn Top 3 ingediend, maar Leila hoort hier zeker tussen.

  Het was vanmiddag stervensdruk met ijsberen en de kamers waren dan ook goed bezet. Het leek alsof het rustig met dames was, maar er was eigenlijk een zeer goede bezetting. Nadeel was dat 80% voortdurend op de kamer zat. Hierdoor is Leona er vandaag weer tussendoor geglipt (was er wel maar dauerbesetzt).

  Terug naar Leila. Ik had vanmogen op het Rheinforum Willi69's lijstje bekeken en daar kreeg zij de eretitel 'hot' aangemeten. Niet voor niets. Alles er op en er aan. Veel variatie en initiatieven. Nix geen standaardprogramma. Gewoon kijken waar het schip strand.

  Leila hoort op de erelijst....

  Commentaar


  • #3
   Heb gisteren ook van Leila mogen genieten. Ik ben het er helemaal mee eens dat ze de eretitel "hot" heeft gekregen. Had haar al een tijdje in het vizier. Een lekker figuur en een paar mooie blauwe kijkers die je altijd geil aankijken.
   Op de kamer ging ze meteen tot aktie over en begon heftig te tongzoenen. Daarna op bed verder waarbij ze alle registers open trok en waar ze zelf alle initiatief nam. Niks geen handjes of tandjes. Heb haar lekker gebeft waar ze heftig op reageerde. Uiteindelijk heeft ze het met een FT afgemaakt. Even bijkomen en nog een lekkere massage gehad van haar.
   Leila is te laat ontdekt voor de "competitie" anders was ze zeker in de top3 terecht gekomen.
   Al met al een regelrechte aanrader.
   Groeten Jack42

   Commentaar


   • #4
    Ben afgelopen donderdag voor een tweede keer deze week met Leila naar de kamer geweest. Moest wel even wachten op haar want wat heeft deze meid het druk gekregen sinds ze als "hot "is aangemeld. Je ziet dat zulke forums als deze werken.
    Kwam trouwens goed uit kon ik intussen de beloofde massage van Willem2 krijgen. Katalin de vriendin bij PHG van Willem2 keek haar ogen uit!! En wij maar lachen. Ben nu wel bevoorrecht om als enige man een massage van Willem2 te hebben gehad. ;D
    Ontspannen van de massage kon ik nu met Leila naar de kamer. Ze keek me weer aan met die lekkere geile blauwe kijkers van haar, dit kon niet fout gaan.
    Op de kamer kwam ik dan ook niks tekort en de sex was zeker niet minder als 2 dagen eerder. Ze is ook eerlijk want ze gaf me nog geld terug wat ik teveel zou hebben betaald. Grote klasse.
    Leila: gewoon doen heren!!!
    Groeten Jack42

    Commentaar


    • #5
     ;D ;D Ben afgelopen donderdag voor het eerst sinds 2 maanden weer eens met onze moderator Willem2 en Ali naar PHG getogen.
     Ben weer eens met Leyla naar de kamer geweest.
     Ze is inderdaad iemand die in het rijtje van Leona en Sandy -Anna thuis hoort.
     Eerst lekker knuffelen toen heeft ze heerlijk liggen knabbelen, toen even waanzinnig liggen wippen en daarna heerlijk in haar gulzige mondje gespoten :P
     Toen maar weer even met onze grote vriend Jack 42 en een Liefhebber zitten babbelen over al de leuke dames,die er rondlopen.

     Commentaar


     • #6
      Na het bezoek op de kamer met Jessica kwamen we Lalande tegen. Hij was snipverkouden, had neusdruppels bij zich maar wilde graag ook nog 2 paracetamol of aspirines hebben. Ik had er wel enkele bij me maar die lagen in de auto van Willem, en die was weer aan het masseren. Konden we dus niet storen.
      Sammy kwam voorbij lopen met twee aspirines die had ook wat keelpijn. Dus het heerste nogal. Gelukkig wist de bardame Lalande te voorzien van de nodige medicamenten. (Zouden ze ook de mannen van viagra kunnen voorzien??)

      Ondertussen was Willem ook weer terug van de kamer en wist te melden dat Wil48 er ook was. We werden bij deze gelegenheid aan elkaar voorgesteld.
      Ik vertelde Wil van mijn plannen namelijk dat ik een oogje had op Leyla. Ons aller Jack42 wist namelijk te melden dat dit een toppertje was. En ook Jester (nog nooit ontmoet, maar we hebben wel heel veel dezelfde vrouwen gehad) was hier enthousiast over. Wil kon deze goede berichten bevestigen.

      Terwijl ik op Leyla aan het wachten was, hadden we The Cupid en Fiesta nog ontmoet.... Zij waren ook op de goede berichten afgekomen en hadden het prima naar hun zin.

      Toen Leyla zich meldde om de sleutel terug te brengen, heb ik meteen gevraagd of ze al een andere afspraak had. Kennelijk weten ze ondertussen welk vlees ze in de kuip hebben want hier was ook weer het antwoord: "wacht je even?"

      Even een korte beschrijving van Leyla: Blond lang haar met krullen, slank figuur en haar borsten zijn een beetje peervormig en niet te strak tegen haar lijf, je kan er heerlijk mee spelen. Haar tepels staan daar weer als kersen bovenop... maar ja, met behulp van deze beschrijving kun je haar in de bar niet herkennen. Ze staat meestal als je de bar binnenkomt vooraan bij de eerste krukken aan de rechterkant. Bij de andere baltische meisjes....

      Op de kamer heeft Leyla mij overvallen met diep tongzoenen.... Gewoon met die tong tussen je amandelen... Dit was heftig zoenen..... Het pijpen en wippen was ook van bijzondere kwaliteit. Heb haar in 3 standjes genomen en doggy style het condoompje volgespoten. Oh ja, volgens mij heb ik har ook nog lekker gebeft maar met die vele vrouwen zijn wat dit betreft een details....

      Leyla spreekt behalve goed duits ook nog eens Engels, Russisch en Litouws.... niet dat ik verwacht dat de lezers de laatste 2 talen spreken maar Engels is voor sommige lezers wel makkelijk.

      Leyla is trouwens de komende 2 weken afwezig wegens bezoek uit Litouwen.


      Na afloop trof ik Bredero weer in de PHG. Hij had in de afgelopen maand flink wat gespaard en was weer in de PHG om Sammy en Leona te bezoeken maar voegde hij toe, hij wilde ook wat nieuws proberen. Ik heb hem Leyla aangeraden, wat hij later ook gedaan heeft.
      Hij was allerzins tevreden over haar capaciteiten...

      Commentaar


      • #7
       Het was al weer een paar maandjes geleden dat ik met Leila op de kamer ben geweest. Zag haar soms wel vlug voorbij schieten in de bar en wel een praatje met haar gemaakt maar het was er eigenlijk nooit meer van gekomen. Maar gisteren was ze op het juiste moment daar en heb haar meteen "gearresteerd" voor een uurtje centerparcs. Het lijkt wel of de service van Leila nog beter is geworden het was echt de max. Ik was eigenlijk best wel vermoeid van de escapades van de dag ervoor met Leona en Whina maar Leila kreeg me weer helemaal fit. Eerst heftig tongzoenen en daarna werd ik van boven tot onder met haar tong verwend op een wel heel lekkere manier. Haar als tegenprestatie ook verwend waar ze zichtbaar van genoot. Daarna begon ze opnieuw aan "spykie" te knabbelen en uiteindelijk heeft ze het met FT afgemaakt. Heb ook nog een heerlijke kriebel/streel massage van haar gehad wat heerlijk aanvoelt. Al met al een heerlijk weekendje Oedt gehad met mijn 3 toppers!!!
       Groeten Jack42

       Commentaar


       • #8
        Leyla was ooit mijn eerste en ik vond het nu wel tijd voor een hernieuwde kennismaking, Haar enthousiasme is er niet minder op geworden, kortom zoenen, pijpen, neuken, goed.

        Commentaar


        • #9
         Godallemachtig dit SUPERLEKKER ding was mijn derde gisteren een trio gedaan met kathryn samen, Hmm dit was zooooooooo goed, samen sabbelen aan mijn staaf en elkaar aflebberen, ze kwamen beide klaar zitten op mijn mond, god wat geil

         Commentaar


         • #10
          Afgelopen vrijdag weer eens naar PHG gegaan. Ik had liever gezellig met z'n allen op zaterdag gegaan, maar helaas had ik daar geen tijd voor.
          In PHG aangekomen veel nieuwe dames voor mij, waaronder een paar zeer mooie.
          Ik kreeg de tip om met leyla mee te gaan en dat heb ik geweten ook. wat top ervaring zeg.! Volop zoenen en zeer goed pijpen waarbij de onderste regionen niet overgeslagen werden. Daarna neuken wat zeer goed was. Dit zou wel eens één van mijn vaste dames kunnen worden.
          Dat ik haar veel beter vond als Sammy zal ik maar niet aangeven om niet op de tenen van anderen te staan

          Commentaar


          • #11
           Leyla is helemaal top gingen voor een uurtje maar het werden er twee.
           wat kan die meid pijpen zeg lekker klaargekomen over haar snoetje heerlijk na een peukie weer lekker veder gegaan pijpen neuken diversen standjes alles top en zal zeker weer met haar naar de kamer gaan werkt weer Do Vr Za Zo deze week.

           P.s kan eigenlijk niet geloven dat Sammy de nummer 1 is

           Tommy

           Commentaar


           • #12
            ----- Het uurtje met Leyla begon als een flinke wervelstorm, die na de 'pauze' overging in zware orkaankracht ----

            Vrijdag 6 februari was het er dan eindelijk van gekomen: het debuut bij PHG. Wat me meteen opviel was de grote hoeveelheid aan werkelijk bloedmooie vrouwen die in de bar aanwezig waren, welke werden gadegeslagen door een groot contingent nederlandse 'Hookers NL-leden'.

            De eerste 2 ervaringen van de dag waren m.i. wat minder dus dan maar op 'jacht' met de kenners: Bredero, Yogi en Willem2 (hartelijk dank heren).

            Volgens Berdero had ik even geluk want 'subtopper' ??? Leyla was net even vrij. Haar aangesproken en voor een uurtje met haar naar de kamer geweest. Nou dat heb ik geweten :P :P.

            Leyla is een heerlijke meid voor een uurtje lekker ravotten, ik moest me wel volledig inhouden om niet al naar enkele seconden tot een eerste hoogtepunt te komen: bij Leyla echter een hopeloos streven ;D.

            Nadat we even een korte pauze hadden ingelast om iets te drinken en te babbelen begon dit Litouwse lekkertje in een 'iets' hogere versnelling dan wat ik normaliter gewend ben. Ondertussen heerlijk van het uitzicht genoten en daarna nog voorteffelijk geneukt.

            Kortom, Leyla is naar mijn mening de overtreffende trap van lekker :P !!

            Al met al een goede afsluiting van een geslaagd PHG-debuut.

            Leyla bedankt.

            Commentaar


            • #13
             Zo dan, nog een recensie van mij, want me eerste dag ben ik toch maar een gelukkig iemand geweest heb ik zo het idee...

             Na een tip van ons aller Bredero de stap gezet om maar eens met Leyla naar de kamer te gaan (naja wat heet, de 1e keer was zo lekker, dat ik meteen besloot om dr voor in de avond nogmaals te reserveren).
             Na alle gedoe om het precieze tijdstip van eten, toch maar besloten vlak van te voren de tweede keer met dr naar de kamer te gaan.
             Dit is dus volgens een aantal subtop, nou wil niet weten wat de echte top is, want als vergelijking is het best lastig als je Leyla hebt gehad en ook nog eens Sandy later..).
             Tweede keer op de kamer met deze beauty (ze lijkt echt op Inge de B.), was het voor het-handdoeken-halen al groot feest. Lekker diep tongen en tegen je aan rijden.
             Bij terugkomst mocht ik het me 'gemutlich machen' , sja waarom tegensputteren. Deze dame is echt heeeel lekker en goed, nooit gedacht dat ik twee keer op een dag met dezelfde zou gaan.
             Heerlijk up-tempo kroelen en tongen, lekker pijpen (wist niet dat er ook iets zat in me kleine teen hihi, ja Caligula, je had gelijk) en omdat ik bij de 2e keer met haar toch al de vermoeidheid voelde toeslaan mezelf getrakteerd op een heerlijke massage en ja heerlijk wastie....

             Wauwwwwwwww wat is het toch een lastig iets als je met deze twee toppers (Sammy is dus de andere) op 1 dag naar de kamer bent geweest. Volgende keer advies van Sammy maar opvolgen.
             Sja recensieformulier maar ingevuld op basis van alle twee de sessies.

             Prijs dus van twee sessie voor de duidelijkheid, tijd bij mekaar geteld


             Commentaar


             • #14
              I had spotted Leyla early :Pat 11:30 when I arrived with Caligula for my birthday celebration but I was slow to move and she disappeared into a kamer for an hour or more :-[. Meanwhile, being anxious to start the celebrations, I had a half hour dance with Sophie of Belarus which was nice 8) (see recencie). When I emerged from dancing with Sophie, Leyla was going with Sir Bredero :-\\- .
              Prefer blond, Caligula, Bredero and horny one all affirmed that I had made a good choice but still later still Leyla ran off with Scoobert into the room near the showers. I followed and waited for Leyla to come out to get the towels and arranged to be her next friend. She giggled and said sure, why not? I waited in the bar :P :P :P.
              Soon she appeared and very nicely gave me a hug and many kisses and thanked me for waiting- we grabbed frisdranken and went to the room- downstairs. Leyla grabbed towels on the way so she did not have to leave. I thought that she looks like a young version of Courtney Love. She spread the towels on the bed and immediately attacked me with a barage of deep wet tongue kisses all over my face and upper body such as I never experienced before. We stripped each other and lay down to continue wrestling in this wet, slurpy orgy of teenage makeout sex. I wanted to talk to her but she wasn't having any. We progressed to excellent pijpen and she varied everything deliciously and lingered kussen en knabblen en beffen at all the most private areas. As for her, beffen was delicious as she pressed her koekje into my smiling face. Screwing was just as frenetic and kama sutra athletic. We returned to the pijpen where she tried all the tricks she knows, and Leyla knows a lot of tricks. but after one hour I could not finish- Levitra and day three of a three day marathon perhaps???, but I cannot wait to see demooiste lekkermeisje Leyla and try again.

              Commentaar


              • #15
               Tja wie kent het spreekwoord niet...begin de dag, tik een eitje....
               Kansen genoeg in Oedt, want vrijdagochtend tegen half twaalf was der Osterhase al langsgeweest en had her en der bontbeschilderde eieren neergelegd.
               En wie Scoobert een beetje kent, die weet dat hij dan een beetje de draad kwijtraakt, al die keuzes...sjucht...rood, groen of geel eitje...
               Van ellende maar naar de bar gelopen en wie zat daar aan de bar Ingeeeeeeeee euh bedoel Leylaaaaaaaa, tja hoe kan een dag nog beter beginnen ???????

               En warempel ze herkende Scoobertjuh ook nog, vraga me af hoe da kan hihi. Ze was een tijdje niet geweest zei ze vanwege drukte bij haar thuis, schijnbaar nieuwe huisie gekocht enzo. Ach ja het zij dr vergeven....

               Na een koffie en het nodige gezwam onze toevlucht genomen tot kamer 9 (wederom een premiere voor Scoobert ;D)...Geloof dat ik trouwens de eerste ijsbeer was, die de deur van een kamer opendeed die dag.

               Ik mocht/moest gaan zitten van dr op een stoel die dr stond en toen ze terugkwam werd ik (neeeeeej niet vastgebonden hahaha) besprongen door dr in de inmiddels bekende Leyla stijl ;D
               Echt waar, dat van wervelwind en die orkaan ....nou die raasde dus ook weer vrijdag rond het middaguur...moest me goed vasthouden aan dr heerlijke lijfje om niet weg te waaien. Na het nodige gelebber, ik nog steeds zittend op de stoel, zocht de lagere regionen op, want mij al liet besluiten om toch maar het bed op te zoeken.....toch wel wat aangenamer dan :P
               Tja kunst- en vliegwerk van de opperste plank en ja ik weet nu meteen weer waom ik dr zo gemist heb...

               Oh ja, heb dr verteld dat ze zoveel leek op Inge de B., en ze merkte op dat ze dat al een heel jaar lang hoorde. En Scoobertjuh zou scoobertjuh als hij iets achter de hand had......een tijdschrijft met foto van Inge erin......nou Leyla was bijna niet te houden.....ze zou en moest het zien...
               Bij de kleedhokjes ff op het bankje gaan zitten en haar de bladzij laten zien waar Inge op stond....ze lachte heel hard maar gaf me wel gelijk, al vond ze zelf dat dr zus nog meer op leek...(ik durf het bijna niet te vragen...)

               Maar goed voor de liefhebbers, vanag 26 maart is ze op vakntie naar dr familie (2 weken) dus grijp je kans...
               En Yogi ben blij dat mijn advies goed bevallen is hihi

               Commentaar


               • #16
                ;DEerste maal in PHG geweest, al om 11.00 uur aanwezig, echt niets teveel beschreven , dit wordt mijn nieuwe tweede woning, wat een genot zeg. Leyla is super, lief en ongelofelijk mooi.
                op de kamer, overal zoenen, likken en knabbelen, hooveren als een nilfisk en doggystyle afgemaakt, terwijl ze zelf een vinger in haar aarsje stak,
                BBBBBBBBrrrrrrrrrrrrr, ze gaat tot 4 april naar Litouwen.
                blauwetheo

                Commentaar


                • #17
                 Op koninginnedag het bal geopend met Leyla. Ze zag er verrukkelijk uit, een zonnebank bruin lijf gehuld in een rood lingerie-setje en die lange blonde haren.

                 Er was bij de mannen een grote angst dat er teveel gasten zouden zijn dus bleven er veel mannen thuis...Dit leidde tot een chronisch meidenoverschot.

                 Ik had eerder een goede ervaring gehad met Leyla en wilde dit nog wel een keer.

                 Op de kamer was het de bekende wervelwind die al zoenend over je heen kwam. Alles goed maar dit liedje had ik al een keer gehoord, of zoals Willem het pleegt te zeggen: Dit boek heb ik al een keer gelezen.

                 Het over mijn pik heenschuiven met haar poes was zelfs wat pijnlijk doordat ze haar ladyshave laatstelijk niet gebruikt had.

                 Het bracht me niet wat ik ervan verwachtte. Maar ja, de lat ligt hoog en ik ben niet gauw tevreden.
                 Daarom cijfers aangepast. Al met al toch wel een aanrader voor heftige zoeners tijdens de sex.

                 Commentaar


                 • #18
                  In de rubriek Populaire Horny Gebeurtenissen had ik al 'n indruk van mijn laatste Oedt-bezoek afgelopen dinsdag gegeven. Zoals aangegeven gaat dit verslag over mijn ontmoeting met Leyla.

                  Ik weet niet of het zinvol is een nauwgezette beschrijving te geven van alles wat Leyla met mij heeft gedaan, en ik met haar. Technisch zal het niet zoveel verschillen met datgene wat verscheidene andere dames op hun repertoire hebben staan. En het zal zeker overeenkomen met de ervaringen die anderen met Leyla hebben.

                  Het grote verschil tussen Leyla en de meeste andere meisjes is vooral de intensiteit waarmee ze te werk gaat. Dat begint al als de deur in het slot valt. Ik werd door Leyla welhaast besprongen, waarbij haar zeer heftige, natte en diepe tongzoenen mij bijkans de adem benamen. Een werkelijk overdonderend begin.

                  Leyla's heftige tegenspel ebt vervolgens niet weg, maar houdt in alle hevigheid het gehele uur aan. Langdurig nat en diep pijpen wisselt ze af met een scala aan standjes. Van cowgirl via doggy, gehurkt, 69, naar reverse cowgirl en plat onderop. Het bijzondere daaraan is, dat Leyla heel heftig met haar onderlijfje beweegt. Zo kwam ze in 69 op me zitten en reed als het ware met haar poesje over mijn mond. Ik moest af en toe gewoon naar adem happen, zo stevig zette ze zich op mij neer !

                  Wat Leyla eveneens bijzonder maakt, is het feit dat ze nauwelijks praat tijdens tijdens het uur op de kamer, buiten het hoognodige. Ze concentreert zich volledig op de signalen die je afgeeft en speelt daar voortdurend mee. Daardoor weet ze de spanningsboog het hele uur in stand te houden, wat onvermijdelijk leidt tot een geweldige ontlading. Met minder neemt Leyla geen genoegen; ze gaat net zolang door tot ze dat doel bereikt heeft. En zo eindigt het meestal met een eindschot in haar warme mondje, in ieder geval bij mij.

                  Ik heb lang nagedacht over hoe ik mijn ontmoeting met Leyla moest typeren. Het ligt erg voor de hand om dan het begrip \"geil\" te noemen. Ik doe dat echter niet omdat mijns inziens een ontmoeting pas geil is als beide partners zich volledig laten gaan. Ziedaar mijn definiering van geile sex.

                  Leyla concentreert zich volledig op haar partner. Daarom noem ik onze ontmoeting liever \"zeer erotisch\". Het klinkt misschien vreemd, maar ze doet me denken aan enkele body-to-body-masseuses in Bangkok met een vergelijkbare complete service. Om misverstanden te voorkomen; dit beschouw ik als 'n groot compliment !

                  De cijfers in de recensie reflecteren mijn hierboven weergegeven gedachten. Waarom geen rijtje tienen ? Omdat ik nog altijd hoop op een ontmoeting met een dame die zich volledig kan laten gaan in haar eigen gevoel. Zulke dames heb ik in de prive-sfeer diverse keren ontmoet. Of een dergelijke belevenis ook in een commerciele club mogelijk is, de tijd zal het leren.

                  Commentaar


                  • #19
                   Vrijdag 29.10 samen met Willem2 naar PHG getogen en weer een mooie hete lange dag beleefd.
                   Heb weer voor Leyla gekozen de eerste ronde. Wederom uitstekende service al hoorde ik van iemand dat Leyla het tegenwoordig nogal eens snel wil afmaken. Ik heb hier nog nooit iets van gemerkt. ???
                   Voor mij is Leyla nog steeds een topper.

                   Groeten Jack42

                   Commentaar


                   • #20
                    ja Leyla is weer terug en weinig boven te vinden,wel doet ze het rustiger aan samen met sandy,het blijven twee kanjers,Leyla is gewoon een machine met geluid blijft ze gewoon 30 min.bezig.
                    Carmen is er maandag nog dan is ze er voor 6 weken uit
                    maar ze komt terug zij is ook super (slank rood geverft haar en je mag haar overal vullen.Ik ben er iedere week 2x en er is de laatste tijd veel gewisseld van meisjes,maar ik heb er in 3 jaar al veel gehad hele goeie en mindere

                    Commentaar


                    • #21
                     Ik heb vandaag ook het genoegen mogen smaken met Leyla te stoeien en ik heb hier absoluut geen spijt van gehad! Wat een lekker ding is dat zeg. ;D Ze gaat maar door en kust je echt overal waar je kunt bedenken. Het verhaal van de wervelwind klopt wel want ze kronkelt om je heen en draait en keert het hele bed door (we hadden kamer 11 en die heeft een heeeel groot bed!!!). Leyla, je was onvergetelijk en de volgende keer gaan we langer!!