Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Mandy (Bos)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Mandy (Bos)

  De eerste topper van de dag voor Doc was Mandy. Deze Bosnische blondine zat met Roemeense Patrizia aan die tafel tegenover de bar. Doc wilde Mandy graag eens aan een diepteïnterview onderwerpen en werd door de dames aan tafel uitgenodigd.

  Uiteraard werd er al snel richting een trio gemanouvreerd, maar Doc wist deze manouvre handig en lenig te ontwijken.

  Doc overwoog nog even of Patrizia misschien de eerste keuze moest zijn maar nee, Mandy was de uitverkorene.

  I'm Mandy... fly me... zong 10cc jaren geleden, en dat zweven leek ook voor deze Mandy te gelden. Ze was wel aanwezig, maar tegelijkertijd ook weer niet helemaal. Ze had een licht melancholische zweem om zich heen hangen die zich vooral in haar glimlach openbaarde. Ze beantwoordde Doc's kwinkslagen stuk voor stuk met een dankbare glimlach die authentiek overkwam, vergeleken met het geschater van sommige van Mandy's collegae.

  Ook dat alles trok Doc enigszins aan en op de kamer ging dat licht zweverige nog wat door. Het is alsof Mandy iets met zich meedraagt wat haar voortdurend bekommert en waarover ze nooit zal uitwijden.

  Hoe dan ook, het maakte de eerste kamersessie van de dag in sexueel opzicht een ruim voldoende, maar helaas niet meer dan dat.

  Aan het einde van de dag kwam Doc's kameraad blij vertellen dat hij twee megasessies had gehad met de geweldige Patrizia. Lucky bastard...

 • #2
  Re: Lohmar-Durbusch - Parksauna Residenz, Schlehecker Strasse 45, Mandy(voldoende)

  Kan reactie enkel beamen,ietwat mysterieuze dame die voorheen jaren in Samya(Keulen) aanwezig was(Meri).Mooie dame met gestroomlijnd figuur,ietwat apart gezicht maar zeker een aantrekkelijke dame.Service kan worden omschreven als GFE mits goede connectie,geen servicebomb maar immer een solide sessie met haar(in Samya) toendertijds,in PSR nog niet gekamerd wegens andere prioriteiten meestal,bij afwezigheid van favoriete(s) zeker een optie.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X