Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Gabriella (Bra)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Gabriella (Bra)

  De meeste dames zijn naakt of half naakt. Gabriella viel me op omdat ze een strak jurkje aan had, zonder slip uiteraard. Ik had net melissa voor een tweede keer gezocht en gezien dat ze bezig was. Achteraf bleek ze 5 minuten later vrij te zijn omdat de vent met wie ze was kennelijk geen trek had. De lul.
  Ik had wel trek en wilde niet wachten. Dom, dom. Gabriella kwam naast me zitten en wist met haar handen me al snel in een zekere staat van opwinding te krijgen. Toen ik ontdekte dat ze geen slipje aan had en dat het ook allemaal lekker voelde dacht ik ach, dan ga ik lekker met haar naar de kamer.
  in eerste instantie zag het er allemaal goed uit, maar toen ik haar wilde likken. Of beter gezegd ze wilde dat ik haar eens lekker verwende, proefde ik het glijmiddel, waar ik toch echt geen trek in had. Haar orale taken waren wat grof en hardhandig. Net als die mooie duitse die ik de vrijdag had gehad was ook dit een misfit. Zoenen, neuken het was toch allemaal minder. En als je dan ook hoort dat Melissa op het moment dat ik met haar naar de kamer ging vrij was .......

 • #2
  Re: Lohmar-Durbusch - Parksauna Residenz, , Schlehecker Strasse 45, Gabriella (voldoe

  Bedoel je haar? Ik vermoed van wel. Dan noemt ze zich dus Celine of Gabriella.

  Haarkleur/-lengte : zwart lang krullend haar
  Lengte dame : 1,65 meter
  Postuur/Cupmaat : slank / C
  Nationaliteit/Taal : Roemeens / Duits
  Leeftijd : ± 23
  Tatoeages/Piercings : geen idee
  Service: goed
  Voordelen: Uitstekend voorspel
  Nadelen: bedelen voor sigaretten, in de kern een vervelend mens, echter ... duidelijkheid waardeert ze en dan lacht ze ook wel weer met haarzelf
  Tijdsduur : half uur
  Prijs : 50 euro
  Extra’s bij het bezoek: ze beweert Italiaans of Spaans te zijn en lacht als een boer met kiespijn als je daar doorheen prikt.


  De tweede dag dat ze er werkte, begon het allemaal in de HWP. Ze kreeg daar een oude man niet zo ver dat hij met haar zou gaan kameren. Step by step richtte ze haar pijlen op mij, nadat ik haar stiekem mijn grote interesse had getoond, toen ze bezig was met die oude man. Man man man, die ogen, dat mooie haar, die borsten, dat figuur....

  In de HWP ging het er erg heet aan toe. Ik werd ook erg heet en niet zo van het hete water.

  Na dit perfecte voorspel zijn we naar kamer vertrokken. Een halfuur toffe kamer gehad met haar. Lekker getongzoend, hoewel ze daar zélf op kamer niet op aanstuurd, maar ik kan ook sturen. Tijdens het beffen laat ze zich erg goed gaan.

  Na service ook van de bovenste plank. Zo geraakte ik voor de dubbele tijdsduur diezelfde dag nog een keer met haar op kamer. Omdat ik haar de eerste keer al heerlijk oraal verwend had, beloofde (en stond ik er ook op) dat zij mij nu vooral haar orale kunsten zou laten meemaken.
  De blow job was er eentje die ik moet beoordelen met een 9/10. Zelden zo een goeie pijpbeurt gehad, waarbij geen plekje overgeslagen wordt, ze doet het met groot plezier en verwent ondertussen met haar nageltjes en vingers ook jouw ballen en aars.

  GFE-score: 7/10.

  Afgelopen zaterdag de verleiding met haar vriendin aan de warmevoetbadjes aan de binnensauna was ook een schitterend idee van hen. Twee meiden die elkaar kusten en die je mee mag kussen etc. Ik ben echter niet op het trio voorstelletje ingegaan. Ik heb het niet zo met triootjes. Meerwaarde is doorgaans niet in verhouding tot meerprijs. Hoewel ik het hier anders "inschat" .

  Commentaar


  • #3
   Re: Lohmar-Durbusch - Parksauna Residenz, , Schlehecker Strasse 45, Gabriella (voldoe

   nee, absoluut niet. Gabriella is van origine een braziliaanse, hoewel naar eigen zeggen in spanje opgegroeid. Ook die C cub is B, mischien iets kleiner zelfs, de reden van haar jurkje heeft ook te maken met die borsten, die niet bijzonder (stevig/mooi) zijn. En dan haar leeftijd. 30-33 klopt, eerer nog iets ouder en zeker geen 20-22.

   Commentaar

   Aan het werk...
   X