Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Celine

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lohmar-Durbusch - PSR, Schlehecker Str 45, Celine

  De tweede dag dat ze er werkte, begon het allemaal in de HWP. Ze kreeg daar een oude man niet zo ver dat hij met haar zou gaan kameren. Step by step richtte ze haar pijlen op mij, nadat ik haar stiekem mijn grote interesse had getoond, toen ze bezig was met die oude man. Man man man, die ogen, dat mooie haar, die borsten, dat figuur....

  In de HWP ging het er erg heet aan toe. Ik werd ook erg heet en niet zo van het hete water. Ze begon (het leek wel alsof) een beetje verlegen. Ze kwam schuintegenover me zitten toen die oude man even verdwenen was. Een lachje... en meteen begon een leuk gesprekje. Een vriend-beer verdween trouwens wat later uit de pool en liet ons "gezellig" alleen achter. Van het leuke gesprekje kwam er meer. Ze schuifelde stiekem dichter en dichter. Ik had natuurlijk al lang door wat haar bedoeling was. Stoutere plannetjes had ze in gedachte, deze deugniet. Ze legde ook nog haar benen op het water, die ze dan wat later op mijn benen liet vallen. We pakten mekaar vast en niet veel later waren we mekaar innig aan het tongzoenen. Wat gefriemel aan haar poesje en met haar borsten spelen waren een logisch vervolg. Het logische vervolg daar dan weer op was dat ze met haar hebben en houwen bovenop me kwam gekropen. Waterpaardrijden was de laatste stap, die me hélemaal gek maakte en waardoor er geen haar op mijn hoofd nog was dat er aan dacht om niet met haar naar de kamer te gaan.

  Na dit perfecte voorspel zijn we dus naar een kamer getrokken. Een halfuur toffe kamer gehad met haar. Lekker getongzoend, hoewel ze daar zélf op kamer niet zó op aanstuurd heeft, maar ik kan ook sturen . Tijdens het beffen laat ze zich erg goed gaan.

  De na service is ook van de bovenste plank. Na het halfuur kameren kwam ze gezellig met me knuffelen en flirten in de loungruimte van de club in een sofa. Zo geraakte ik voor de dubbele tijdsduur diezelfde dag nog een keer met haar op kamer. Amper een halfuur na mijn eerste sessie. Tja, ze had weeral vanalles met me gedaan en ik ben ook maar een man. Niet meer niet minder. Ik stond dus weeral heet. Omdat ik haar de eerste keer al heerlijk oraal verwend had, beloofde (en stond ik er ook op) dat zij mij nu vooral haar orale kunsten zou laten meemaken.
  De blow job was er eentje die ik moet beoordelen met een 9/10. Zelden zo een goeie pijpbeurt gehad, waarbij geen plekje overgeslagen wordt, ze doet het met groot plezier en verwent ondertussen met haar nageltjes en vingers ook jouw ballen en aars. Hoelang het ook duurt, ze gaat door en gebruik heel veel speeksel. Bovendien kijkt ze je keigeil aan met haar prachtige ogen.

  GFE-score: 7,7/10.

  Afgelopen zaterdag de verleiding met haar vriendin aan de warmevoetbadjes aan de binnensauna was ook een schitterend idee van hen. Twee meiden die elkaar kusten en die je mee mag kussen. Haar vriendin Serena heerlijk tongzoenen terwijl je gepijpt wordt door Celine. Dat is top!! Beiden deden ze op dat moment waar ze best in zijn. Bovendien zette Celine tijdens het pijpen haar benen in zo'n houding dat ik nog heerlijk aan haar poesje kon likken met mijn tong. Ik ben echter niet op het trio voorstelletje ingegaan. Ik heb het niet zo met triootjes. Meerwaarde is doorgaans niet in verhouding tot meerprijs. Hoewel ik het hier anders "inschat" .
Aan het werk...
X